• Posts
  • Followers
  • Following
  • Share
airtanganjasminejaidi. 🔥SAMBAL HITAM🔥 #airtanganjasminejaidi
diperbuat daripada belimbing b

🔥SAMBAL HITAM🔥 #airtanganjasminejaidi diperbuat daripada belimbing buluh rebus dan ditumis dengan bawang, ikan bilis, cili dan lain-lain, dimasak selama 18 jam sehingga hitam. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! . Beli satu tak cukup, kene beli 2-3 botol buat stock lah, dan sambal nie boleh tahan sampai setahun tanpa pengawet hokay! Elok sgt kepada sapa2 yang nak bawak gi travel umrah ke , euro trip gittewww.. . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM30! #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 706 7
airtanganjasminejaidi. #Repost @beby_toratora with @get_repost
・・・
time angah nak buat video,

#Repost @beby_toratora with @get_repost ・・・ time angah nak buat video,dia mmg slalu kcau.jdi orng yg dok kata aku ni tak kongsi mkanan dngn orng lain,haa hampa p blah.apa aku mkan smua aku kongsi dngn ksyangn2 aku ok 😜jangn suka hati ja nak ckap 🙈 harini mkan nsi kandaq with sambal hitam from @airtanganjasminejaidi !!pergh sedap meletop wey 😘Sambal hitam ini diperbuat daripada belimbing buluh rebus dan ditumis dengan bawang, ikan bilis, cili dan lain-lain, dimasak selama 10 jam sehingga hitam. sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera kita smua!!ni sries ikhlas dari hati mmg sdap dn pedas dia mmg ksukaan tirah 😍adik kita pun suka tau ..nsi kandar kosong plus mkan dngn ayam berempah with sambal hitam from @airtanganjasminejaidi 😍sumpah sdap namampus !!thanks sygku 💕 . Order whatsapp us at +60 10-967 2303 Rm30 x 2 Sambal Hitam (combo)

Share 209 7
airtanganjasminejaidi. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lema

Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! 🌶 . . Sambal Hitam Combo: 2botol Rm30! . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 764 18
airtanganjasminejaidi. #Repost @syifamelvin
・・・
Sumpah lillah sedap gila!!!! Rasa pedas2,masa

#Repost @syifamelvin ・・・ Sumpah lillah sedap gila!!!! Rasa pedas2,masam2 belimbing buluh,takdak bahan pengawet..tu yg syok,org bujang digalakkan beli sbb klu lapaq tengah2 mlm hampa cangkoi ja sambal ni! Well done @airtanganjasminejaidi iol love!👌🏻😍 #sambalhitam #sambalhitam #airtanganjasminejaidi #foodie #pedas

Share 208 4
airtanganjasminejaidi. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lema

Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! 🌶 . Belum cuba belum tahu.. . Recommended kepada yang suka something simple dan sedap! Yang penting #sambalhitamatjj fuhh pedas sambil buat kerja non stop ratah! . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 1382 28
airtanganjasminejaidi. Ever had a situation where your food has no taste and you need some sp

Ever had a situation where your food has no taste and you need some spice but don’t have the ingredients to make a sambal ? But not to worry, you have us! . We deliver ready-made condiments that you could store in your household, office and eat it anytime or use it on any dish, you like. . 1 Sambal Merah, 200g Rm15 1 Sambal Hitam , 200g Rm17 Sambal combo, Rm30 Royal Beef Floss 200g, Rm28 (local) . To order dm or whatsapp us 010 967 2303

Share 465 12
airtanganjasminejaidi. Super late post! Get you sambals now! #sambalhitam #sambalhitampahang

Super late post! Get you sambals now! #sambalhitam #sambalhitampahang #airtanganjasminejaidi . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 41 1
airtanganjasminejaidi. Assalamualaikum and What’s up everyone!!! Sapa suka makan pedas!!! mes

Assalamualaikum and What’s up everyone!!! Sapa suka makan pedas!!! mesti nak makan pedassss kalau tak pedas tak syokk kan??? Guyss sambal hitam @airtanganjasminejaidi MASAM PEDASSSS berpeluh makannn layannn. Sambal ni best makan ngan nasi! And ayam goreng ke ikan goreng ke telur goreng ke. Tapi lagi best macam i itik goreng!! ORDER NOW!! @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi #mikareview #blessed #airtanganjasminejaidi #sambalhitam #sambalhitam #sambalhitampahang #foodie #instagood #buzzfeedfood #foodgasm

Share 85 1
Share 75 6
airtanganjasminejaidi. Repost #sambalhitam @airtanganjasminejaidi sedap nala pastu boleh maka

Repost #sambalhitam @airtanganjasminejaidi sedap nala pastu boleh makan dengan macam2 makanan. Jenis yang malas boleh beli sambal nie nohh. Sedap nau tak mau terliuq hanpa oii! Sambal nie buat nasi goreng, goreng sayuq semua lah boleh. pedas dia pun, perghhh mmg kaw 🌶 . Macam mana nak order!? Boleh whatsapp 010-967 2303 . 1 sambal merah, 200g Rm15 1 sambal hitam , 200g Rm17

Share 263 3
airtanganjasminejaidi. Pernah tak dalam situasi nak makan pastu makanan mcm kureng rase, maca

Pernah tak dalam situasi nak makan pastu makanan mcm kureng rase, macam mana nak sedapkan? Ahh jangan risau #sambalmerah & #sambalhitam #airtanganjasminejaidi kan ade! Tak payah nak masak2 sambal bagai. Beli dan makan terus. Rase confirm ONSS! . Dapatkan sambal combo sekarang! Whatsapp now ‭010 967 2303‬

Share 431 25

Kepada mereka dari setia alam dan klang boleh dapatkan #sambalhitam & #sambalmerah dari Cassia Nilam Cafe di gaint hyper market.

Share 58 2

Sambal Hitam for the win🙌🏻! . Get yours now! . Sambal Hitam 200g, Rm17 . To order +60 10-967 2303 #sambalhitam #airtanganjasminejaidi #happytummy #foodie

Share 380 13

Pernah tak dalam situasi nak makan pastu makanan mcm kureng rase, macam mana nak sedapkan? . . Ahh jangan risau #sambalmerah & #sambalhitam #airtanganjasminejaidi kan ade! Tak payah nak masak2 sambal bagai. Beli dan makan terus. Rase confirm ONSS! . Dapatkan sambal combo sekarang! ‭010 967 2303‬

Share 651 61
airtanganjasminejaidi. AS REQUESTED:- Nasi Goreng Sambal Hitam Petai! Nak lagi sedap tambah h

AS REQUESTED:- Nasi Goreng Sambal Hitam Petai! Nak lagi sedap tambah hati dan limpa ayam 🤤 #airtanganjasminejaidi #sambalhitam #sambalmerah #petai #makananwarisan

Share 393 5

Air Tangan Jasmine Jaidi represents a very common product you would find at any household here in Malaysia. Ever had a situation where your food has no taste and you need some spice but don’t have the ingredients to make sambal? But not to worry, you have us! . We deliver ready-made condiments that you could store in your household, office and eat it anytime or use it on any dish, you like. . 1 Sambal Merah, 200g Rm15 1 Sambal Hitam , 200g Rm17 Royal Beef Floss 200g, Rm25 (import) Royal Beef Floss 200g, Rm28 (local) . To order dm or whatsapp us 010 967 2303

Share 337 7

Come over gais! Limited quantities for sambal johor and pudding diraja✨

Share 61 0