(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. Sambal Hitam ready to eat! Boleh makn dengan pelbagai juadah.
.
Macam

Sambal Hitam ready to eat! Boleh makn dengan pelbagai juadah. . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25 . #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 22 1
airtanganjasminejaidi. #Repost Sambal hitam pahang dengan patin tempoyak! Perghhhhh mmg the b

#Repost Sambal hitam pahang dengan patin tempoyak! Perghhhhh mmg the best combination! . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25 . #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 90 2
airtanganjasminejaidi. 🔥PROMO
2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25
.
Ready to eat | super spicy

🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25 . Ready to eat | super spicy | tahan lama | daily postage DM or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 42 1
airtanganjasminejaidi. Early Dinner! Sambal hitam super spicy, cukup rasa masam, masin, manis

Early Dinner! Sambal hitam super spicy, cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya menjadi pembuka selera anda! . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25 . #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 164 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. Yes ini SAMBAL HITAM PAHANG diperbuat daripada belimbing buluh rebus!

Yes ini SAMBAL HITAM PAHANG diperbuat daripada belimbing buluh rebus! . Ditumis bersama bawang, ikan bilis, cili dan lain-lain, dimasak selama 18 jam sehingga hitam. . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM25 . #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 96 18
airtanganjasminejaidi. Sis lama tak update sebab sibuk dengan order2 catering
.
Sis ade berit

Sis lama tak update sebab sibuk dengan order2 catering . Sis ade berita gembira untuk semua! Kita ade promo untuk sambal hitam✨ . P R O M O 🌶 2 x SAMBAL HITAM 200g, RM25 Sambal hitam boleh disimpan selama setahun. Selepas di buka - tak sempat simpan kot sebab sedap sgtt! 🤣 . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #airtanganjasminejaidi #pedas #sambal #localfood #foodie #sale

Share 77 3
airtanganjasminejaidi. 🔥SAMBAL HITAM🔥 #airtanganjasminejaidi
diperbuat daripada belimbing b

🔥SAMBAL HITAM🔥 #airtanganjasminejaidi diperbuat daripada belimbing buluh rebus dan ditumis dengan bawang, ikan bilis, cili dan lain-lain, dimasak selama 18 jam sehingga hitam. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! . Beli satu tak cukup, kene beli 2-3 botol buat stock lah, dan sambal nie boleh tahan sampai setahun tanpa pengawet hokay! Elok sgt kepada sapa2 yang nak bawak gi travel umrah ke , euro trip gittewww.. . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . 🔥PROMO 2 x botol SAMBAL HITAM 200g, RM30! #sambalhitam #traditionaldelicacies #pedas #spicy #masak #homemade #foodie #makananwarisan

Share 711 7
airtanganjasminejaidi. #Repost @beby_toratora with @get_repost
・・・
time angah nak buat video,

#Repost @beby_toratora with @get_repost ・・・ time angah nak buat video,dia mmg slalu kcau.jdi orng yg dok kata aku ni tak kongsi mkanan dngn orng lain,haa hampa p blah.apa aku mkan smua aku kongsi dngn ksyangn2 aku ok 😜jangn suka hati ja nak ckap 🙈 harini mkan nsi kandaq with sambal hitam from @airtanganjasminejaidi !!pergh sedap meletop wey 😘Sambal hitam ini diperbuat daripada belimbing buluh rebus dan ditumis dengan bawang, ikan bilis, cili dan lain-lain, dimasak selama 10 jam sehingga hitam. sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera kita smua!!ni sries ikhlas dari hati mmg sdap dn pedas dia mmg ksukaan tirah 😍adik kita pun suka tau ..nsi kandar kosong plus mkan dngn ayam berempah with sambal hitam from @airtanganjasminejaidi 😍sumpah sdap namampus !!thanks sygku 💕 . Order whatsapp us at +60 10-967 2303 Rm30 x 2 Sambal Hitam (combo)

Share 213 6
airtanganjasminejaidi. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lema

Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! 🌶 . . Sambal Hitam Combo: 2botol Rm30! . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 764 17
airtanganjasminejaidi. #Repost @syifamelvin
・・・
Sumpah lillah sedap gila!!!! Rasa pedas2,masa

#Repost @syifamelvin ・・・ Sumpah lillah sedap gila!!!! Rasa pedas2,masam2 belimbing buluh,takdak bahan pengawet..tu yg syok,org bujang digalakkan beli sbb klu lapaq tengah2 mlm hampa cangkoi ja sambal ni! Well done @airtanganjasminejaidi iol love!👌🏻😍 #sambalhitam #sambalhitam #airtanganjasminejaidi #foodie #pedas

Share 208 4
airtanganjasminejaidi. Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lema

Sambal hitam super spicy yang cukup rasa masam, masin, manis, dan lemaknya boleh menjadi pembuka selera anda! 🌶 . Belum cuba belum tahu.. . Recommended kepada yang suka something simple dan sedap! Yang penting #sambalhitamatjj fuhh pedas sambil buat kerja non stop ratah! . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 1382 28
airtanganjasminejaidi. Ever had a situation where your food has no taste and you need some sp

Ever had a situation where your food has no taste and you need some spice but don’t have the ingredients to make a sambal ? But not to worry, you have us! . We deliver ready-made condiments that you could store in your household, office and eat it anytime or use it on any dish, you like. . 1 Sambal Merah, 200g Rm15 1 Sambal Hitam , 200g Rm17 Sambal combo, Rm30 Royal Beef Floss 200g, Rm28 (local) . To order dm or whatsapp us 010 967 2303

Share 467 12
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. Super late post! Get you sambals now! #sambalhitam #sambalhitampahang

Super late post! Get you sambals now! #sambalhitam #sambalhitampahang #airtanganjasminejaidi . Order whatsapp us at +60 10-967 2303

Share 41 1
airtanganjasminejaidi. Assalamualaikum and What’s up everyone!!! Sapa suka makan pedas!!! mes

Assalamualaikum and What’s up everyone!!! Sapa suka makan pedas!!! mesti nak makan pedassss kalau tak pedas tak syokk kan??? Guyss sambal hitam @airtanganjasminejaidi MASAM PEDASSSS berpeluh makannn layannn. Sambal ni best makan ngan nasi! And ayam goreng ke ikan goreng ke telur goreng ke. Tapi lagi best macam i itik goreng!! ORDER NOW!! @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi @airtanganjasminejaidi #mikareview #blessed #airtanganjasminejaidi #sambalhitam #sambalhitam #sambalhitampahang #foodie #instagood #buzzfeedfood #foodgasm

Share 86 1
Share 75 6
airtanganjasminejaidi. Repost #sambalhitam @airtanganjasminejaidi sedap nala pastu boleh maka

Repost #sambalhitam @airtanganjasminejaidi sedap nala pastu boleh makan dengan macam2 makanan. Jenis yang malas boleh beli sambal nie nohh. Sedap nau tak mau terliuq hanpa oii! Sambal nie buat nasi goreng, goreng sayuq semua lah boleh. pedas dia pun, perghhh mmg kaw 🌶 . Macam mana nak order!? Boleh whatsapp 010-967 2303 . 1 sambal merah, 200g Rm15 1 sambal hitam , 200g Rm17

Share 267 3
airtanganjasminejaidi. Pernah tak dalam situasi nak makan pastu makanan mcm kureng rase, maca

Pernah tak dalam situasi nak makan pastu makanan mcm kureng rase, macam mana nak sedapkan? Ahh jangan risau #sambalmerah & #sambalhitam #airtanganjasminejaidi kan ade! Tak payah nak masak2 sambal bagai. Beli dan makan terus. Rase confirm ONSS! . Dapatkan sambal combo sekarang! Whatsapp now ‭010 967 2303‬

Share 431 25

Kepada mereka dari setia alam dan klang boleh dapatkan #sambalhitam & #sambalmerah dari Cassia Nilam Cafe di gaint hyper market.

Share 58 2