(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. MUST HAVE di setiap rumah! Lagi2 time bulan ramadhan nie. Sambal Ready

MUST HAVE di setiap rumah! Lagi2 time bulan ramadhan nie. Sambal Ready to eat dan serondeng sedap di makan begitu sahaja dengan nasi panas atau roti. . Kalau tak de masa untuk sahur or iftar goreng simple2 je - bawal goreng sambal hijau, ayam sambal merah, nasi goreng sambal hitam petai pun onsss sgt!!🤤 . Sambal Merah, Sambal Hitam, Sambal Hijau & Serondeng Daging Royal. Serondeng ade 3 size - 180g / 500g / 1kg utk rayaaa . Order now! Dm or whatsapp 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #beeffloss

Share 45 0
airtanganjasminejaidi. Sambal Hijau Petai Jering Sardin! 
Bahan:
1 tin sardin
1 botol sambal

Sambal Hijau Petai Jering Sardin! Bahan: 1 tin sardin 1 botol sambal hijau airtanganjasminejaidi 1 biji bawang Petai and jering . . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #membawang

Share 11 0
airtanganjasminejaidi. Daging masak merah!

Bahan blend:
Bawang besar 
Bawang putih
Halia
Sed

Daging masak merah! Bahan blend: Bawang besar Bawang putih Halia Sedikit belacan Cili padi . Bahan lain : Tomato sauce Cili sauce Sambal merah Daging - guna bahagian brisket - rebus 30-40 min je siap da . Hiasan: Bawang holland Cili hijau besar . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #membawang

Share 62 0
airtanganjasminejaidi. Dapatkan Combo 2 sambal + 1 Serondeng hanya Rm50! Boleh pilih sambal k

Dapatkan Combo 2 sambal + 1 Serondeng hanya Rm50! Boleh pilih sambal kegemaran anda🤤 . Sambal hitam pahang, sambal merah, sambal hijau. . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood

Share 14 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. Serondeng Daging Royal Ini kita masak dengan pelbagai rempah dan dikac

Serondeng Daging Royal Ini kita masak dengan pelbagai rempah dan dikacau tanpa henti hingga betul-betul kering, baru tahan lama. Proses nak masaknya mengambil 10-12 jam taw.. . Sedap di ratah mcm tu aje atau buat sandwish ke, ratah dengan lempeng or nasi panas2 dengan #sambalmerah .. sedapnyaaa😅 . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . Serondeng Daging Royal 200g, Rm23 Serondeng Daging Royal 500g, Rm49 Serondeng Daging Royal 1kg, Rm89 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #beeffloss

Share 22 5
airtanganjasminejaidi. Semua sambal sis memang guna cili api. Jadi mmg semua sambal pedaih li

Semua sambal sis memang guna cili api. Jadi mmg semua sambal pedaih lit lit la 🌶 . Beza sambal merah adalah kepedasan lit lit tu balance dengan rasa manis. . Nak tahu mana fav, korang boleh try amik combo x 2 sambal Rm30 . Sambal Hitam Pahang, Sambal Merah, Sambal Hijau! . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe

Share 28 0
airtanganjasminejaidi. MUST HAVE di setiap rumah! Lagi2 time bulan ramadhan nie. Sambal Ready

MUST HAVE di setiap rumah! Lagi2 time bulan ramadhan nie. Sambal Ready to eat dan serondeng sedap di makan begitu sahaja dengan nasi panas atau roti. . Kalau tak de masa untuk sahur or iftar goreng simple2 je - bawal goreng sambal hijau, ayam sambal merah, nasi goreng sambal hitam petai pun onsss sgt!!🤤 . Sambal Merah, Sambal Hitam, Sambal Hijau & Serondeng Daging Royal. . Order now! Dm or whatsapp 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #beeffloss

Share 34 7
airtanganjasminejaidi. Serondeng Daging Royal Ini kita masak dengan pelbagai rempah dan dikac

Serondeng Daging Royal Ini kita masak dengan pelbagai rempah dan dikacau tanpa henti hingga betul-betul kering, baru tahan lama. Proses nak masaknya mengambil 10-12 jam taw.. . Sedap di ratah mcm tu aje atau buat sandwish ke, ratah dengan lempeng or nasi panas2 dengan #sambalmerah .. sedapnyaaa😅 . Macam mana nak order? Boleh whatsapp 010 967 2303 . Serondeng Daging Royal 200g, Rm23 Serondeng Daging Royal 500g, Rm49 Serondeng Daging Royal 1kg, Rm89 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe #serunding #serundingkglaut #serondengatjj #beeffloss

Share 46 0
airtanganjasminejaidi. Ever had a situation where your food has no taste and you need some sp

Ever had a situation where your food has no taste and you need some spice but don’t have the ingredients to make a sambal ? . But not to worry, you have us! . We deliver ready-made sambal that you could store in your household, office and eat it anytime or use it on any dish, you like. . You can choose any sambal of your choice! Sambal Merah, 200g Rm15 Sambal Hitam , 200g Rm17 Sambal Hijau, 200g Rm15 . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe

Share 36 2
airtanganjasminejaidi. Popiah Goreng Sira Sambal (basic recepi) kalau korang nak tambah isi a

Popiah Goreng Sira Sambal (basic recepi) kalau korang nak tambah isi ayam ke, daging ke boleh adjust sendiri okay. . Selamat mencuba❤️ . #dessert #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #pengat #food #sambal #recipe

Share 68 1
airtanganjasminejaidi. Promo 3 combo hanya hingga esok! Dapatkan sekarang, jangan menyesal! B

Promo 3 combo hanya hingga esok! Dapatkan sekarang, jangan menyesal! Boleh pilih 3 sambal kegemaran anda.. . Sambal Hitam Pahang, Sambal Merah, Sambal Hijau & Kicap pedas! . Sambal combo - Rm35 . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #food #sambal #recipe

Share 22 0
airtanganjasminejaidi. Teringin nak makan benda manis boleh cuba ini - Pengat Pisang Keledek

Teringin nak makan benda manis boleh cuba ini - Pengat Pisang Keledek Sagu & Butir Nangka🤤 . P/s - sis guna pisang abu sebab tak mo pisang tu hancuq sgt. #dessert #foodie #ramadhan #airtanganjasminejaidi #makanan #pengat #food #sambal #recipe

Share 125 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
airtanganjasminejaidi. Ayam Masak kicap simple dan sedap! .

Bahan:
Ayam 
Bawang besar 
Bawan

Ayam Masak kicap simple dan sedap! . Bahan: Ayam Bawang besar Bawang putih Halia Kicap Tomato Lada besar Tomato sos Garam & gula Lada putih Sambal Merah #foodie #ramadhan #iftar #ayamkicap #love #happytummy #airtanganjasminejaidi

Share 11 0
airtanganjasminejaidi. Tak de idea nak masak ape? Boleh try Assam Pedas Ikan Pari!
Bahan2 ble

Tak de idea nak masak ape? Boleh try Assam Pedas Ikan Pari! Bahan2 blend: 1 biji bawang besar 2 ulas Bawang putih Ibu jari Halia dan lengkuas 10 tangkai cili padi Oh masukkan sedikit belacan - sis lupa😬 Bahan: Ikan pari Cili boh 2 sudu besar Air asam jawa Bunga kantan Daun kesum Tomato Bendi (yang telah di celur) . Pastikan kuah asam pedas tu pekat2 baru sedap terasa senua flavor dia, pedas dan masam2.. ya allah laparrr🤣 #airtanganjasminejaidi #masakanmelayu #resepi #asampedas #atjj #food #foodie #ramadhan

Share 35 0
airtanganjasminejaidi. Dapatkan Combo 3 sambal dengan hanya Rm35! Boleh pilih sambal kegemara

Dapatkan Combo 3 sambal dengan hanya Rm35! Boleh pilih sambal kegemaran anda🤤 promo hanya hingga 12 may 2019 . Sambal hitam pahang, sambal merah, sambal hijau dan kicap pedas . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood

Share 45 3
airtanganjasminejaidi. Sambal Hijau makan dengan nasi panas2, dgn ikan goreng pun layan ni!!!

Sambal Hijau makan dengan nasi panas2, dgn ikan goreng pun layan ni!!! . Pedass, masam dari buat tomato sgt sgt menyelerakan. . Dapatkn sekarang hanya Rm15 - 200g. Macam mana nak order? DM or whatsapp - 010 967 2303 . #foodie #airtanganjasminejaidi #atjj #sambalhijau #sambal #spicy #pedas #ramadhan

Share 56 0
airtanganjasminejaidi. Ramadhan is around the corner. Get your sambal now while promo last -

Ramadhan is around the corner. Get your sambal now while promo last - Rm35 for 3 sambal of your choice. . We have 4 type for you to choose from: Sambal Hitam Pahang, Sambal Merah, Sambal Hijau & Kicap Pedas. Promo ends 12 May 2019. . To Order DM us or whatsapp - 010 967 2303 . #sambalhitam #sambalwarisan #sambal #foodie #asianfood

Share 12 6
airtanganjasminejaidi. Ya allah sedapnya petang2 nie makan tahu gedil cicah kicap pedassss🤤�

Ya allah sedapnya petang2 nie makan tahu gedil cicah kicap pedassss🤤🤤! . Kicap pedas - Rm10 . #foodie #tahugedil #kicappedas #atjj #sambal #makanan #ramadhan

Share 25 0