(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Akeh kang Apal Quran Haditse, Senang ngafirke marang liyane, Kafire dewe ntak digatekke, Yen isih kotor ati akale ... . . . . . Fyi dekat atas ni adalah Bahasa Jawa iaitu Syair Tanpo Wathon oleh Gus Dur. #love #weddingsday #instagramers #socialsteeze #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #javastyle #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #boy #instagood #socialenvy #bestoftheday #instacool #carryme #follow #javanese #style

Share 111 9
firdauselias96. Akhirnya setelah beberapa Tahun big bro aku dah kahwin dah,  Alhamduli

Akhirnya setelah beberapa Tahun big bro aku dah kahwin dah, Alhamdulilah, Maaf wei sebab ak tak leh lama dekat hari bahagia kau dan Fatin, apa² pun aku nak doakan korang bahagia selamanya, dan cepat²lah aku x sabar nak dapat anak saudara ni 😂😅🤣...... . . . . . . @fatinsihan @hazwanharawi #love #followback #instagramers #socialsteeze #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #boy #instagood #socialenvy #bestoftheday #instacool #carryme #follow #colorful #style

Share 91 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Im off the deep end watch as i dive in i'll never meet the ground, crash through the surface where they can't hold us were far from the shallow now ... . . . . . #love #emo #instagramers #socialsteeze #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #penang #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #kpopstyle #instadaily #instafollow #selfie #boy #instagood #socialenvy #bestoftheday #instacool #carryme #follow #colorful #style

Share 57 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tahun ni mungkin tak banyak achievement macam last year tapi next year insyaAllah aku akan lepae target aku . . . . . . . #love #followback #instagramers #photooftheday #travel #man #kpopstyle #look #instalike #potd #picoftheday #ootd #2018bestnine #instagood #socialenvy #bestoftheday #instacool #carryme #follow #colorful #style

Share 49 0