(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. #Repost @lansolo_official (@get_repost)
・・・
Dokek yo.. haha! .
JOM2..

#Repost @lansolo_official (@get_repost) ・・・ Dokek yo.. haha! . JOM2.. #hirokpikok . . #lansolo #negerifm #kualapilah

Share 8 0
gerakansolo_. #Repost @lansolo_official (@get_repost)
・・・
📢📢📢 S A B A H A N ‼️ .

#Repost @lansolo_official (@get_repost) ・・・ 📢📢📢 S A B A H A N ‼️ . J U M P A E S O K ‼️. . #lansolo #gerakansolo #GSsabah #pestalampupariskinabatangan #dataransanglee #kinabatangan #lahaddatu #sabah #sabahan

Share 36 2
gerakansolo_. #Repost @perangketuhar (@get_repost)
・・・
Nak tengok biskut jadi lempen

#Repost @perangketuhar (@get_repost) ・・・ Nak tengok biskut jadi lempeng, kek jadi kuih akok? Saksikan 26 selebriti tanah air berentap membuat produk pastri dalam Perang Ketuhar Raya, di Hari Raya ini, setiap hari pada pukul 1 petang dan ulangannya pada pukul 6 petang, mulai 6 Jun ini di @tv_okey (Astro: 109 | myFreeview: 110) Host @cheffikreeaznan Judges Anne Idris (@mymumsbakery) Wendy Loh (@thetinytemptress) HARI INI!!! Episod Terakhir Episod 13 | 18 June ~ akan menampilkan selebriti Naim Daniel (@naimdanielx ) berentap dengan Lan Solo (@lansolo_official ) Siapakah yang akan menjadi Juara??? Jeng jeng..jengggg.. 🤩😍 🏆 #indahnyasyawal #perangketuharraya #bakarjanganhangus #ramadan #puasa #indahnyaramadan #baking #cookies #biskutraya #brownies #cake #pastry #artismalaysia #selerbritimalaysia #makanlena #rayan #hariraya #infoartismalaysia #artismalaysiaofficial #artismalaysiaawesome #localcookies #urtv #sinarharian #RTMMobile #myklik #hiburantvrtm #rtm

Share 31 0
gerakansolo_. MALAM RAYA!!
tgh2 pasang langsir raye ker gosok baju ke, tgklah yer..
Share 27 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. Trivia Aidlifitri merupakan sebuah program santai bersempena hari raya

Trivia Aidlifitri merupakan sebuah program santai bersempena hari raya yang bakal menjelma di mana artis dan selebriti jemputan Dr Irma menjawab soalan-soalan trivia raya. . . . Tonton video PENUH di youtube : . . . TRIVIA AIDILFITRI BERSAMA LAN SOLO . . . https://youtu.be/xlKKUZMDtko . . . Artis Jemputan : Lan Solo Lagu : Dendang Perantau Artis : P. Ramlee . . . . . . @lansolo_official @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @lansolo.supporters @thepowerof_lansolo . . . . . #lansolo #teamlansolo #gerakansolo #Jogetlebaran #twistabangsayang #berpisahtanparela

Share 36 0
gerakansolo_. #Repost @lansolo_official (@get_repost)
・・・
Haaa.. mood raya sudah mar

#Repost @lansolo_official (@get_repost) ・・・ Haaa.. mood raya sudah mareyyy😂 ! . Kita joget dulu.. kita tengok joget sapa paling bersepah 🤣! . Korg rase..? LS? FH? Dua2..??? Hahaha.. nasib ler . Lala..lalalalalala..laaa..🎶 😛 . . IG : @putri.kasih_3 . . @popexpress2019 #popexpress2019 #fitriharis #lansolo #laguraya #laguraya2019 #aidilfitri2019 #selamathariraya @gerakansolo_ @fitrisfamilyofficial

Share 98 0
gerakansolo_. #Repost @popexpress2019 (@get_repost)
・・・
Happy Monday! Semua dah mood

#Repost @popexpress2019 (@get_repost) ・・・ Happy Monday! Semua dah mood raya ke tuuuuu?? Check out episode @lansolo_official & @fitriharisofficial , ada lagu raya. Boleh tambah vibe raya tu #popexpress2019 #tv3malaysia

Share 23 1
gerakansolo_. Jumpa orang tepen AHAD ni..‼️.
.
🏁 : Karnival Expo Gegar Raya .
📆 :

Jumpa orang tepen AHAD ni..‼️. . 🏁 : Karnival Expo Gegar Raya . 📆 : 26 Mei 2019 . ⏰ : 9 malam . 📍 : Tesco Taiping . . #lansolo #karnivalexpogegarraya #tesco #taiping #perak @gerakansolo_ #gerakansolo @gerakansolo_teamutara @ Tesco Taiping #LanSolo #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran

Share 28 0
gerakansolo_. Mentara nak tunggu berbuka tu, dengarkan alunan surah Al-Fatihah dari

Mentara nak tunggu berbuka tu, dengarkan alunan surah Al-Fatihah dari @lansolo_official 🤲🏾 baca sama2 meh.. bismillahirahmanirrahim.. . Selamat Berbuka semua😊 . #Repost @aimikahar (@get_repost) ・・・ Masyallah sedapnya suara @lansolo_official baca Alfatihah . Gemersik gitu . Aku pulak tetiba sayu . Dah dah . Selamat berbuka puasa semua .. . . #LanSolo #teamlansolo #gerakansolo #familifirdaus #astrooasis106

Share 133 2
gerakansolo_. adumakkk.. sape ade smule? jom duet lagu ni nak? 🙈🤭🤭
.
#Repost @lan

adumakkk.. sape ade smule? jom duet lagu ni nak? 🙈🤭🤭 . #Repost @lansolo_official (@get_repost) ・・・ Lalu depan Bazaar Primawalk Puchong Prima tadi diaorg mainkan lagu ni.. so LS share nak ajak ramai2 layan lagu ni jugak..hehe! . Nak full layan kat youtube la..😂! . Korang pernah dengar tak lagu raya ni???⁉️ . . #doakupohonkan #yabang #lansolo #khalifah #k #laguraya #aidilfitri2019 #selamathariraya

Share 49 0
gerakansolo_. Jangan lupa, nanti masa berbuka, 
bukak tv tengok ASTRO OASIS okayyy..

Jangan lupa, nanti masa berbuka, bukak tv tengok ASTRO OASIS okayyy.. #FamiliFirdaus 👨‍👩‍👧‍👦💞 . 7.30 MALAM INI 22 MEI 2019 . #LanSolo #AstroOasis #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran #GerakanSolo . @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @twist_twist_lan_solo @lansolo.supporters @thepowerof_lansolo

Share 31 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. Alhamdulillah 🤲🏾🤲🏾🤲🏾
planning for next event.. inn shaa Allah..

Alhamdulillah 🤲🏾🤲🏾🤲🏾 planning for next event.. inn shaa Allah.. 🚩 Gear Up Mimins! 💪🏾💪🏾💪🏾 #HeadDepartmentOfGS #LanSolo #GerakanSolo . #Repost @sheilarazlan (@get_repost) ・・・ Iftar yang paling bermakna.. . Pengalaman bersama warga emas.. . Tahniah GERAKAN SOLO atas penganjuran iftar kali nie..

Share 30 0
gerakansolo_. 📢📢📢UCAPAN KHAS BUAT \"GERAKAN SOLO\"
.
.
CARA UNDI CARTA MUZIK-MUZIK�

📢📢📢UCAPAN KHAS BUAT "GERAKAN SOLO" . . CARA UNDI CARTA MUZIK-MUZIK👇🏾 . *BERPISAH TANPA RELA* Jangan lupa undi: 1. Klik link 👆🏿(pada bio)  https://www.xtra.com.my/muzikmuzik/ 2. Pilih *BERPISAH TANPA RELA* - *LAN SOLO* - *UNDI* SETIAP UNDIAN YG ANDA BERIKAN AMATLAH DIHARGAI.. Thanks for those yg support.. 💪🏾💪🏾 muahkettt😚😚😚 . *Miminmeyyy . . #LanSolo #LanChoLowDingGale #LanSoloNextLevelShowcase #GerakanSolo #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran #MuzikMuzikTV3 . . @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @twist_twist_lan_solo @thepowerof_lansolo @lansolo.supporters

Share 60 0
gerakansolo_. lama-lama nanti pandailah joget tu..hahahaha 
dah ada angin2 raya dah

lama-lama nanti pandailah joget tu..hahahaha dah ada angin2 raya dah kan? ramai dah start cari baju raya ni.. haa.. leh la layan lagu ni.. g kaih.. fressshhh from the oven.. heheh . #Repost @sheilarazlan (@get_repost) ・・・ Sbb radio dah main lagu raya kan.. . Haa.. Cer dgr n tgk muzik video JOGET LEBARAN di youtube.. . 🤣🤣🤣 . Selamat Hari Raya.. . #LanSolo #FitriHaris #FitriHarisXLanSolo #JogetLebaran

Share 30 0

Alhamdulillah.. Terima Kasih team #HeadDepartmentOfGS ! 💪🏾💪🏾💪🏾 buat kesekian kalinya berjaya melaksanakan program bersama #GerakanSolo @gerakansolo_ dan buat julung kalinya kita menjayakan program berkonsep charity ini.. syukur segalanya dipermudah😊🤲🏾 . . kami mimin2 bertugas ingin memohon maaf jika ada terlebih terkurang dimana-mana.. dan harap semua akan terus menyokong @lansolo_official ! dan thank you membos @sheilarazlan kerana memberi kepercayaan kpd kami n terus guide kami utk sentiasa memberi yg terbaik bg semua.. . inn shaa Allah, #TogetherWeStrong 🚩💪🏾 #GerakanSolo #IftarWithLanSolo #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran . . -miminmeyyy

Share 52 0
gerakansolo_. Iftar Bersama @lansolo_official
bersama warga emas Rumah Jagaan & Rawa

Iftar Bersama @lansolo_official bersama warga emas Rumah Jagaan & Rawatan Org Tua Al-Ikhlas, Puchong. #IftarBersamaLanSolo #2019 180519 . . 🚩Terima Kasih @gerakansolo_ dalam apa saja jenis sumbangan yg anda berikan 💪🏾💪🏾 hanya Allah yg dpt membalas segalanya.. Aamiin.. #YouKnowWhoYouAre 😊 #LanSolo #GerakanSolo #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran

Share 27 0
gerakansolo_. Iftar Bersama @lansolo_official
bersama warga emas Rumah Jagaan & Rawa

Iftar Bersama @lansolo_official bersama warga emas Rumah Jagaan & Rawatan Org Tua Al-Ikhlas, Puchong. #IftarBersamaLanSolo #2019 180519 . . 🚩Terima Kasih @gerakansolo_ dalam apa saja jenis sumbangan yg anda berikan 💪🏾💪🏾 hanya Allah yg dpt membalas segalanya.. Aamiin.. #YouKnowWhoYouAre 😊 #LanSolo #GerakanSolo #BerpisahTanpaRela #TwistAbangSayang #JogetLebaran

Share 25 0