(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. Let's jom💪🏽💪🏽
31 MARCH 2019
THE IRIS CITY PLAZA
5.00PM TO 10.00PM

Let's jom💪🏽💪🏽 31 MARCH 2019 THE IRIS CITY PLAZA 5.00PM TO 10.00PM *SILA HUBUNGI NO TERTERA OKAY? 😉😉😉 #getaranrockjiwang #lansolo #lansolonextlevel 🏁 SUARA JUARA (AUDITION) 📅 30 MARCH 2019 (SABTU) ⏰ 10 AM - 4 PM 📍 SELETAR COUNTRY CLUB Fees : $20 Contact : JAS  85113751 / SITI AHMAD 81127042 --------------------------------------------------------- 🏁 GETARAN ROCK JIWANG 📅 31 MARCH 2019 (AHAD) ⏰ 5PM -10PM 📍 THE IRIS CITY PLAZA Fees : $118 (Termasuk Buffet) Dapatkan tiket2 korang sekarang!! Contact /CALL:  AIDA 94559844 / SITI JAY : 98504944/ SITI AHMAD : 81127042 #lansolo #Suarajuaraaudition #jcalistamanagement #getaranrockjiwang #theiriscityplaza #teamlansolo @gerakansolo_ #gerakansolo @gerakansolo_teamutara @lansolo.supporters @twist_twist_lan_solo @nanasyurarazlanzone_official @thepowerof_lansolo

Share 35 1
gerakansolo_. 🏁 LAN SOLO - Next Level Showcase .
📅 2 Mac 2019 / Sabtu .
⏰ 8malam .

🏁 LAN SOLO - Next Level Showcase . 📅 2 Mac 2019 / Sabtu . ⏰ 8malam . 📍 Matic, KL . Turut menampilkan anggota asal band terdahulu.. Ainol, Ezal, Joe, Ejan, & Amai . . Tiket sudah mula dijual pada harga RM 88, RM 99, RM 129, RM 149 (Meet & Greet) . Untuk mendapatkan tiket boleh Whatapps - 011-1699 6610 (Dahlia) . Atau wasap.my/601116996610/lansolonextlevel . . Sebahagian hasil kutipan tiket akan disalurkan ke badan amal terpilih.. CLAPAM . Clef Lip And Palate Association Malaysia . “Berhibur juga beramal” .

Share 26 0
gerakansolo_. SELAMAT TENGAHARI SEMUAAA! 🚩🚩🚩
.
COUNTDOWN..
20 HARI LAGIIII KE:
.

SELAMAT TENGAHARI SEMUAAA! 🚩🚩🚩 . COUNTDOWN.. 20 HARI LAGIIII KE: . 🏁 LAN SOLO - Next Level Showcase . 📅 2 Mac 2019 / Sabtu . ⏰ 8malam . 📍 Matic, KL . Turut menampilkan anggota asal band terdahulu.. Ainol, Ezal, Joe, Ejan, & Amai . . Tiket sudah mula dijual pada harga RM 88, RM 99, RM 129, RM 149 (Meet & Greet) . Untuk mendapatkan tiket boleh Whatapps - 011-1699 6610 (Dahlia) . Atau wasap.my/601116996610/lansolonextlevel . . Sebahagian hasil kutipan tiket akan disalurkan ke badan amal terpilih.. CLAPAM . Clef Lip And Palate Association Malaysia . “Berhibur juga beramal” .

Share 34 0
gerakansolo_. Pembuka Tirai 2019
memberikan anda,
“Konsert Rock Bisa Berbisa”
Menamp

Pembuka Tirai 2019 memberikan anda, “Konsert Rock Bisa Berbisa” Menampilkan Lan Solo, Ronnie Hussein, Alynn dan penampilan istimewa Rashid Ramli. 26 Januari 2019 8.30 malam #JOHORfm #permataselatan @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @thepowerof_lansolo @lansolo.supporters @twist_twist_lan_solo #TeamLanSolo

Share 14 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. Pembuka Tirai 2019
memberikan anda,
“Konsert Rock Bisa Berbisa”
Menamp

Pembuka Tirai 2019 memberikan anda, “Konsert Rock Bisa Berbisa” Menampilkan Lan Solo, Ronnie Hussein, Alynn dan penampilan istimewa Rashid Ramli. 26 Januari 2019 8.30 malam #JOHORfm #permataselatan @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @thepowerof_lansolo @lansolo.supporters @twist_twist_lan_solo #TeamLanSolo

Share 13 1
gerakansolo_. Pembuka Tirai 2019
memberikan anda,
“Konsert Rock Bisa Berbisa”
Menamp

Pembuka Tirai 2019 memberikan anda, “Konsert Rock Bisa Berbisa” Menampilkan Lan Solo, Ronnie Hussein, Alynn dan penampilan istimewa Rashid Ramli. 26 Januari 2019 8.30 malam #JOHORfm #permataselatan @gerakansolo_ @gerakansolo_teamutara @thepowerof_lansolo @lansolo.supporters @twist_twist_lan_solo #TeamLanSolo

Share 14 0
gerakansolo_. #TWISTABANGSAYANG @ SPOTIFY
.
#Repost @17elevenmusic (@get_repost)
・・・

#TWISTABANGSAYANG @ SPOTIFY . #Repost @17elevenmusic (@get_repost) ・・・ Korang dah dengar belom lagu @lansolo_official “ TWIST ABANG SAYANG” kini berada di spotify guys. . . #twistabangsayang #lansolo #lan #joox

Share 10 0
gerakansolo_. #TWISTABANGSAYANG @ JOOX / SPOTIFY & YOUTUBE
.
#Repost @17elevenmusic

#TWISTABANGSAYANG @ JOOX / SPOTIFY & YOUTUBE . #Repost @17elevenmusic (@get_repost) ・・・ Korang dah dengar belom lagu @lansolo_official “ TWIST ABANG SAYANG” kini berada di joox , spotify & youtube guys. . . #twistabangsayang #lansolo #lan #joox

Share 14 0
gerakansolo_. #TWISTABANGSAYANG @ JOOX
.
#Repost @17elevenmusic (@get_repost)
・・・
Ko

#TWISTABANGSAYANG @ JOOX . #Repost @17elevenmusic (@get_repost) ・・・ Korang dah dengar belom lagu @lansolo_official “ TWIST ABANG SAYANG” kini berada di joox guys. . . #twistabangsayang #lansolo #lan #joox

Share 16 0
gerakansolo_. #Repost @aien_salehafan85 (@get_repost)
・・・
Memandangkan @gerakansolo_

#Repost @aien_salehafan85 (@get_repost) ・・・ Memandangkan @gerakansolo_ ada buat throwback, sis pun nk imbas jugakla kenangan sis jumpa dgn izal n lan. Ni 1st time dpt jmp bergmbr. Time ni guna kamera kodak lg..kalau gmbr xcantik mmg nasib la.. 😁Masa ni sis form 5. Dh nk exam oii time ni tp masih sempat lg mintak izin ayah nk g funfair semata2 nk tgk kumpulan kristal (time tulah) ni perform. Lg2 ada wings n abg awie lg bersemangat la sis kan. Time ni funfair kat teluk kemang. Nasib baiklah dekat sgt ngan umah jd sis dptlah g. Mak sis pun terjoin skali jmp Lan haha siap pesan belajar rajin2 n good luck utk SPM. In shaa Allah sis pun akan join Konsert Lan Solo Next Level pd 2 Mac ni. #throwback17tahun #yenisisdulukala #konsertlansolonextlevel #teamlansolo #gerakansolo . ⚠️⚠️⚠️ 🏁 LAN SOLO - Next Level Showcase . 📅 2 Mac 2019 / Sabtu . ⏰ 8malam . 📍 Matic, KL . . Bakal menampilkan bekas ahli kumpulan terdahulu iaitu AINOL, EZAL, JOE, EJAN & AMAI . . Tiket sudah mula dijual pada harga RM 88, RM 99, RM 129, RM 149 (Meet & Greet) . Untuk mendapatkan tiket boleh Whatapps - 011-1699 6610 (Dahlia) . . Atau 📲 KLIK 👉🏼 wasap.my/601116996610/lansolonextlevel untuk pertanyaan/tempahan tiket korang 💪🏼 . . Kita jumpa nanti..🤘🏼. . #lansolo #LSNL #lansoloNEXTLEVEL #showcase #020319 #2mac2019 #maticKL . @gerakansolo_ #gerakansolo #EXband

Share 118 3
gerakansolo_. \"Lebih kurang 36 hari je lagi .. tak sabar rasanya nak jumpa kesemua e

"Lebih kurang 36 hari je lagi .. tak sabar rasanya nak jumpa kesemua ex band .. nak post jugak gambar bersama exband ..tapi rata2 gambar tak banyak ..sebab dedulu susah dik nak bergambar dengan artis .. phone pun nokia 3310 tu.. camera pun zaman kodak ..haha .. ini je yg ada .. tahun 2012 tak silap .. back to nature dengan AMAI" . . Terima Kasih atas perkongsian kak @aimikahar , selaku admin ke-3 @gerakansolo_ tak sabar rasanya nak jumpa EXBAND serta fans2 lain.. hehehe jgn lupa dptkan tiket kalian!! saba jap! mimin pon tgh cari gambo dulu2 nak post ni hahahah🤣🤣 . ⚠️⚠️⚠️ 🏁 LAN SOLO - Next Level Showcase . 📅 2 Mac 2019 / Sabtu . ⏰ 8malam . 📍 Matic, KL . . Bakal menampilkan bekas ahli kumpulan terdahulu iaitu AINOL, EZAL, JOE, EJAN & AMAI . . Tiket sudah mula dijual pada harga RM 88, RM 99, RM 129, RM 149 (Meet & Greet) . Untuk mendapatkan tiket boleh Whatapps - 011-1699 6610 (Dahlia) . . Atau 📲 KLIK 👉🏼 wasap.my/601116996610/lansolonextlevel untuk pertanyaan/tempahan tiket korang 💪🏼 . . Kita jumpa nanti..🤘🏼. . #lansolo #LSNL #lansoloNEXTLEVEL #showcase #020319 #2mac2019 #maticKL . @gerakansolo_ #gerakansolo #EXband

Share 26 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gerakansolo_. Assalamualaikum semua🙋🏻‍♀️
so, kalian ada gambar serta pengalaman me

Assalamualaikum semua🙋🏻‍♀️ so, kalian ada gambar serta pengalaman menarik bersama AINOL / EZAL / JOE / EJAN /AMAI / LAN #EXband yg ingin dikongsikan? DM mimin atau post di ig beserta cerita anda, fans yg terpilih akan mimin repost di ig @gerakansolo_ . nyatakan sekali LAGU ex-band yang kalian teriiiiiiiiiingin sangat nak dgr @lansolo_official nyanyi masa #ShowcaseLanSolo #NextLevel hehehee 😁😁😁 . *mcm mimin, RINDU nak dengar lagu "KU MEMBISU" heheheh harap2 ada la lgu tu nanti.. . UNTUK SEBARANG URUSAN PEMBELIAN TIKET SILA WHATSAPP DAHLIA 📞 011-16996610

Share 42 8
gerakansolo_. Jom memeriahkan lagi Konsert Retro
pada:-
📆1 & 2 FEBUARI 2019
⌚8.30 h

Jom memeriahkan lagi Konsert Retro pada:- 📆1 & 2 FEBUARI 2019 ⌚8.30 hingga 11malam 🏛️Panggung Sari Istana Budaya Harga Tiket Bermula Dari RM30, RM50, RM70, RM90 dan RM100 - ilassotickets.com - utk maklumat lanjut sila hubungi : +603 4026 5555 www.istanabudaya.gov.my

Share 15 0
gerakansolo_. LAN SOLO & TOMOK kat gegar.fm @gegar.my !
7.30 PAGI ESOK (SELASA)
💪🏽

LAN SOLO & TOMOK kat gegar.fm @gegar.my ! 7.30 PAGI ESOK (SELASA) 💪🏽💪🏽💪🏽

Share 21 0
gerakansolo_. Malas nak komen pape.. kang kata kecam pulak, terancam lain maciammm..

Malas nak komen pape.. kang kata kecam pulak, terancam lain maciammm.. tgk ni, kasik faham (",) SIMPLE . SHORT . PRECISE #CheckHati , @lansolo_official kabo.. 😉😉😉 . *saja mimin buh filter ni, nak tunjukkan yg video ni video lama.. yer.. lama😌 isu ni berbangkit.. jadi, apa salahnya kalau kita #flashback #throwback gettew kannn ⏳ . #GegarVaganza4 , Minggu ke 5 - #MakePeaceNotWar ✌🏽 #BertindakSeiringUmur #BerfikirGunaAkal #BercakapDenganBijak #FikirPanjangBukanPendek #GerakanSolo 🕺 #ManaBolehTakBoleh 💪🏽 #KamiTakRamaiTapiKamiAda 🔥 #AskarMerah 🚩 . 🎬 fb : @lansolo_official

Share 96 0
gerakansolo_. Jom memriahkan lagi Konsert Retro
pada:-
1 & 2 FEBUARI 2019 di Istana

Jom memriahkan lagi Konsert Retro pada:- 1 & 2 FEBUARI 2019 di Istana Budaya SLIDE LEFT untuk details ye.. Thank you 😊😊😊

Share 27 0
gerakansolo_. MAKIN HENSEM!!! Aaa gettheeeewww~ hahahaha
kembang semangkuk la bos ce

MAKIN HENSEM!!! Aaa gettheeeewww~ hahahaha kembang semangkuk la bos cehcehhh 😝😝😝 #Repost @mhetv.my (@get_repost) ・・・ KATEGORI ARTIS LELAKI . Terbahak-bahak min gelak lepas dok perati satu per satu momen foto #10yearschallenge selebriti tempatan. . Kalau baca komen-komen pengikut lak, makin berdekah-dekah min tergelak macam orang gila. . Ini antara 10 momen & komen pilihan @mhetv.my yang sempat min compile untuk dipertontonkan kepada umum. . @markadam1079 @fendybakry @furhan_xpose @zizanrazak869 @syafeek_ikhwan @darwisabdullah_ @fadlanhazim @nabilzira @lansolo_official @syazuwanhassan . ✍️: @deegunrahman . #mhetv #artismalaysia #mudahterhibur

Share 50 0