• Posts
  • Followers
  • Following
  • Share

Ивана Ристова, среќна добитничка, која и требаше цела една година да не посети и да си ја подигне наградата 🙂 Честитки Ивана! #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 12 0

Кога е најдоброто време за доза, слатко протеинско задоволство? Zero Bar. Достапен во продажните места на Херкулес.

Share 6 0

IFBB Diamond Cup MKD 2018, beautyful @paulaescalon

Share 26 0

Без паника, ве молам. Посетете ги продажните места на Херкулес, за квалитетно решавање на проблемот. #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 10 0

Што имаме денес на програма? Тренинг, правилен начин на исхрана, соодветен и квалитетен протеински додаток, кој сугурно ќе го најдете во Херкулес :) и ракомет. Херкулес, ваш сигурен тренинг партнер. #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 18 0
gjoroski. Време за ужина и ракомет. Напред МАКЕДОНИЈА!!!
Херкулес, ваш сигурен т

Време за ужина и ракомет. Напред МАКЕДОНИЈА!!! Херкулес, ваш сигурен тренинг партнер. #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 17 0
gjoroski. ДОПИНГ, дел од врвниот спорт. За жал, составен дел и кај рекреатвците

ДОПИНГ, дел од врвниот спорт. За жал, составен дел и кај рекреатвците во бодибилдингот. Филм на тв Телма, вечер во 19:15 часот.

Share 6 0
gjoroski. ББФФМ Академија, конкурсот за новата група ИНСТРУКТОРИ е во тек и трае

ББФФМ Академија, конкурсот за новата група ИНСТРУКТОРИ е во тек и трае до 21 Јануари. Наставата се одвива во простори на ФФК во Скопје. Единствен валиден Сертификат во Македонија. #BBFFMAcademy #BBFFMOfficials

Share 9 0

Се разбира, како мотивација, повеќе од 20 години, тука е Снешко. Обликувајте го вашето тело, со Херкулес, како ваш сигурен тренинг партнер. #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 13 0

Why you need BCAAs?🤔 💥they help to increase muscle mass 💥they can prevent the catabolic processes (the breakdown of muscles) 💥they postpone muscle acidification, thus they ensure an increased stamina 💥they support muscle regeneration even in case of sports accidents or muscle damage 💥they boost your mental capacity and concentration #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesSupplements #bcaa #BioTechUSA

Share 20 0
gjoroski. Зима без снег, снег без снешко, не оди :-)

Зима без снег, снег без снешко, не оди :-)

Share 42 0

Глутамин, многу важна аминокиселина која обавува многу функции во вашето тело. Една од нив е и подобрувањето на вашиот имунитет. #HerkulesVero #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesMK #supernova #HerkulesSupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein #LGlutamine #GetMore #BioTechUSA

Share 14 0

Ана Поповска, среќната добитничка на наградната игра на Херкулес. Честитки. #herkulesvero #sportiks #magnuscentar #gjoroski #herkulesmk #supernova #herkulessupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein

Share 27 0

Убедливо најдобар избор за секакви временски услови 🙂 Iso Whey ZERO, достапен во Херкулес продажни места. #herkulesvero #sportiks #magnuscentar #gjoroski #herkulesmk #supernova #herkulessupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein

Share 13 0

Официјалниот постер за второто издание на Diamond Cup Skopje-Macedonia на главната страна на IFBB. Среќни празници !!!

Share 32 0

Да ви помогнеме во ослободувањето на депонирањето на екстра калориите за време на празниците 🙂 ЕКСТРА постпразнична цена на ТОП производи кои ќе ви помогнат да се вратите на нормала и телесна тежина која ја имавте пред празниците. #HerkulesVero #BioTechUSA #GetMore #ZeroBar #Sportiks #MagnusCentar #Gjoroski #HerkulesSupplements #LCarnitine #Caffeine #Taurine

Share 7 0

Среќeн добитник, прв во 2019 е Ана Поповска. Честитки!!! Наградите можете да си ги подигнете во продажното место на Херкулес, во центар на, ул. Св.Климент Охридски бр. 25, во работно време на продавницата. На другите им посакуваме повеќе среќа следната недела и убав викенд. Ги очекуваме вашите предлози за подароци следното коло. Херкулес, Ваш сигурен тренинг партнер. #herkulesvero #sportiks #magnuscentar #gjoroski #herkulesmk #supernova #herkulessupplements #trobooster #whey #tribulus #arginine #празничнацена #школозашампиони #wheyprotein

Share 10 0