(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

True friends are the ones who lift you up, when no one else has noticed you’ve fallen. When you have a friend who checks on you and wants nothing but the best for you without motives.. keep them close! Such souls are rare ❤️ Meet the owner of @frkl21 yang gila2 and very down to earth Kakmaneh @aseriiiiiiiiiiiiiiiiiiii thankyouu Ashh for motivating & full support, can’t wait for next meet up! #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #fashion #fitness #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #love #instagood #i❤️myMOM

Share 3088 21
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sesi makan gulai dah habis. Yeah I look skinny, post recovery mood but Alhamdulillah my health is getting better 😇 nanti kita buat comeback gym 💪🏻 yaaaa #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #fashion #fitness #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #love #instagood #i❤️myMOM

Share 3465 58
hermieismail. Some #throwback zaman gila dubsmash parody 5years ago until 2017 🤣 ti

Some #throwback zaman gila dubsmash parody 5years ago until 2017 🤣 time tu tak wujud lagi tiktok, time tu tak ada yang kaki kecam kaki bawang kaki makkau hijau macam sekarang 🤭 well it’s just for entertainment anyway, I don’t give a damn at all for whatever you’ll say. Malu apaaaa bosskuuuuu! #dubsmash #dubsmashmalaysia #lawakhambar #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #fashion #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #love #instagood #i❤️myMOM

Share 3574 142

I was all alone, until suddenly this cabin crew steward came and sit on the other side. Shame on me, and shame on to those who’s working but can’t perform their prayers. Sometimes I think we took life for granted, terlampau lalai dengan dunia terkadang lupa pencipta. Maafkan aku ya Allah, good job @airasia crew AK6430 bound from KLIA2 to KBR. May god bless this guy, may god bless all of us muslim from our sins. #airasia #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #i❤️myMOM

Share 3897 56

#10yearchallenge still the same kid but lighter skin LOL 😂 kalau dulu kulit mcm ni takde org nak kawan oii sekarang je org nak berkawan. Whitening injection? Been there done that tapi tak kekal lama seriously, end up i took whitening pills and it works. But honestly, rupa paras tak kemana end up you will get old sooner or later! As long as you have good heart❤️. Gambar buruk? Maluuu apaa bosskurrrr #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #i❤️myMOM

Share 7675 183
hermieismail. that sick face tho 🤣 Check on my insta story for some stories 😅  #as

that sick face tho 🤣 Check on my insta story for some stories 😅 #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #i❤️myMOM

Share 4722 80
hermieismail. 2ndJanuary. Another new year for me. A fresh start. Another new life j

2ndJanuary. Another new year for me. A fresh start. Another new life journey. Thanks for all the kind wishes & prayers from everyone. Much love, hermie. #birthday #birthdayboy #asianmen #asianboy #malaysia #malaysianboy #indonesia #indonesiaboy #asianguy #ootn #wiwt #ootd #photooftheday #vsco #vscocam #vscogram #i❤️myMOM

Share 4548 332
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});