(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jadlobo. Walaupun mereka menjaga dgn penuh rapi dan kasih syg , aku tetap mangs

Walaupun mereka menjaga dgn penuh rapi dan kasih syg , aku tetap mangsa keadaan..(jauh disudut hati aku berkata “aku benci beyblade”)😆🤦🏻‍♂️🤣🤣 #beyblade #sampaibila

Share 28 1

Ni dulu senior/sahabat aku masa di Akademi Seni Kebangsaan.. sekarang beliau di Aswara sbg Ketua Program Muzik..byk gak la kenangan baik2 dengan beliau dolu2..🤣🤣🤣..lama tak show sama, mlm ni beliau sbg Music Director utk #konsertmingguini Hael Husaini, Haqiem Rusly & Sufian Suhaimi.. steady syeh..tabik!! tetap tenang dan humble 👊🏼👏🏼 #isyamswardy #budakask #woklong 😆

Share 97 3

Biar lambat asal selamat #weeklytraining #harimauremaja #footballclub

Share 86 2
jadlobo. Syukur 3x Alhamdulillah..Happy Anniversary ayahanda @borhan_abdullah d

Syukur 3x Alhamdulillah..Happy Anniversary ayahanda @borhan_abdullah dan bonda @zainon_858 ..semoga cinta kekal bahagia hingga ke syurga..😘😍🥰 #anniversary #honeymoontime 😆😆😆

Share 40 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jadlobo. Teman Setia Anda .. 1am 😴🤫🍼📝😘

Teman Setia Anda .. 1am 😴🤫🍼📝😘

Share 49 2

Darjah 6 sekarang punya Scrap Book 👩🏻‍🎓👩🏻‍💻..macam nak kerja bank 💰💰💰😅😇 #anakpunya #year6 #percentageandmoney #maths #schoolassignment

Share 47 1

Petang tadi Armand minta dd jadi coach sekejap ..gian nak training katanya..ok bolehlah asal keluar peluh 🤣🤪⚽️⚽️⚽️ @captain_armandmaulana 🖤📹

Share 47 0
jadlobo. My partner in crime...🎃🖤 Pipi siapa lagi tembam? @babyakmal80 😆😆 #

My partner in crime...🎃🖤 Pipi siapa lagi tembam? @babyakmal80 😆😆 #workingpartner #backingvocal #melakamuzikalextravaganza

Share 79 3

Selesai...Semoga dapat berhimpun lagi diperhimpunan bulan akan datang..🤣🤣🤘🏼Dah jom pulang...🙏🏻 #melakamuzikalekstravaganza #musicians

Share 91 3

Acara mandian berjemaah di Jumaat yg baraqah.. #bersihcekapamanah #8tahuntakcuci

Share 46 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ziarah nenek ku petang ni..82 tahun genap usianya harini..Happy Birthday Maktuk 😘!! Comelkan kitorg? 😉 #muarian #flatsrisabah #cucupertama #hajahfatimah

Share 75 5

Settle Inspirasi Syawal HUJAN vs XPDC 🤘🏼🖤🇲🇾 #backingvocal #inspirasisyawal #xpdc #hujan #hujanxpdc

Share 39 1
jadlobo. Selamat berhujung minggu 🤓..jom layan tenyeh.. 🤦🏻‍♂️😅#kiwishoepoli

Selamat berhujung minggu 🤓..jom layan tenyeh.. #kiwishoepolish

Share 76 3

Okey dah boleh show kat China, Taiwan, Hong Kong dah rasanya lepas ni 😅🤔✍🏽🇲🇾🤣 #wantingqu #wodegeshengli #pingyin #backingvocal #scorewriting

Share 58 1