Kajang, Malaysia

677,442 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dhia.safiyyah. Saya tak sihat #batuk #selesema 🐈

Saya tak sihat #batuk #selesema 🐈

Share 1 0
wntmarketing. Customer puas hati sgt beli iPhone dgn W&T! Awak boleh postage, cod 24

Customer puas hati sgt beli iPhone dgn W&T! Awak boleh postage, cod 24Hour & walk in kedai kami kalau nak beli! Free Gift Menanti Anda ! Thank you sbb support @wntmarketing ❤ . Good Quality, Good Service & Affordable! . 100% original, pastikan Original bukan Refurbished bukan Clone! . Berminat nak order? 0162588292 0162588292 0162588292 . #feedbackwntmarketing #iphonekajang #iphonemurahkajang #iphonemurahselangor #iphoneselangor #iphonekedah #iphonemelaka #iphonekelantan #iphoneterengganu #iphonekl #iphonepahang #iphoneperlis #iphonejohor #iphoneperak #iphonesabah #iphonesarawak #iphonenegerisembilan #iphonepulaupinang

Share 1 0
masitahpuzi. New stock 🔥🔥🔥🔥🔥

New stock 🔥🔥🔥🔥🔥

Share 0 0
hydesigngrafix. BUSINESS CARD
Client: Esplora Solution
-
DESIGN
Caj Design: RM20 per d

BUSINESS CARD Client: Esplora Solution - DESIGN Caj Design: RM20 per design. - HARGA CETAK 🔵 260gsm Art Card w/o Laminate 100pcs: RM20 200pcs: RM30 🔴 260gsm Art Card + Matte Laminate 300pcs: RM40 400pcs: RM50 500pcs: RM60 1000pcs: RM70 2000pcs: RM120 - TEMPOH SERVIS ▶️ Tempoh Design: 1-2 hari bekerja selepas bayaran diterima. ▶️ Tempoh Cetak: 7 hari bekerja selepas artwork siap. Printing tidak beroperasi Sabtu, Ahad & Cuti Umum. - POS & PENGHANTARAN ▶️ Caj pos bermula dari RM10; bergantung kpd Kuantiti & Lokasi penghantaran. ▶️ Tempoh Pos: Bergantung kpd operasi Pos. ▶️ Delivery: Caj bergantung kpd Kuantiti item & Lokasi penghantaran. ▶️ Self-Pick Up: Kajang, Selangor. - KAEDAH PEMBAYARAN ▶️ Cash Deposit / Bank Tansfer. - TERMA & SYARAT ▶️ Bayaran upfront. ▶️ Tiada COD. ▶️ Tidak menerima urgent order. - BAGAIMANA NAK ORDER? 💬 Whatsapp: 010-3615051 🌐 Instagram: @hydesigngrafix 🌐 Facebook Page: H!design Grafix 🌐 Email: hydesigngrafix@gmail.com - @hydesigngrafix juga menawarkan perkhidmatan Design & Cetak: ✅ Logo Design ✅ Business Card ✅ Price Tag ✅ Loyalty Stamp Card ✅ Thank You Card ✅ Pocket Calendar ✅ Sticker ✅ Flyers ✅ Banner ✅ Bunting ✅ Signboard Design ✅ Invitation Card / Kad Kahwin ✅ Money Packet / Sampul Duit Raya ✅ Tshirt Printing - #hydesigngrafix #HG_businesscard #Malaysia #BusinessCard #BusinessCardMurah #BisnesKad #BisnesKadMurah #Logo #LogoMurah #ThankYouCard #PriceTag #LoyaltyCard #PocketCalendar #Sticker #StickerMurah #Flyers #FlyersMurah #TshirtPrinting #TshirtPrintingMurah #KadKahwin #KadKahwinMurah #SampulRaya #SampulRayaMurah #neelofa #fattzura #ctdk #sayajual

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
exec150_familia. Reposted from @y15zrbangicrew_0fficial -  Ketabahan @shuibsepahtu untu

Reposted from @y15zrbangicrew_0fficial - Ketabahan @shuibsepahtu untuk terus berjaya menjadi idola Ysuku dan menjadi pesaing paling hebat dalam sejarah kepada @zizanrazak869😂 . Jom follow support👇👇 @y15zrbangicrew_0fficial @y15zrbangicrew_0fficial @y15zrbangicrew_0fficial . #abahabahsuper #kronipenghasut #jemaahsubahat #Thisisbangicrew #y15zr_43650 #exec150_familia #Y15zrMalaya_0fficial #team_y15zrbangicrew #y15zrbangicrew_0fficial . Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin✌️😂 - #regrann

Share 15 0
nuha.delight. Alhamdulillah, usai deliver a box of sexy marble butter cake & box of

Alhamdulillah, usai deliver a box of sexy marble butter cake & box of fruit tarts untuk Acik Zalina @ Kajang Prima. 2nd time in a week deliver kat sini. Tq acik. ❤ . . Sebarang pertanyaan / tempahan, boleh call / whatsapp 0164710063 / 0164578942 . . #alhamdulillah #syukur #fruittart #tartbuah #sexymarble #tartlert #buttercake #sexymarblebuttercake #syawal #foodpornmalaysia #foodgasm #instafood #marblecake #sweety #premium #cakes #dessert #pastry #creative #kualalumpur #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #delivery #yummy #food #foodporn #malaysia #nuhadelights #bazarpaknil

Share 5 0
amiroulss. helllo bosskuu

helllo bosskuu

Share 72 2
_irisssss. 💞💋😍

💞💋😍

Share 2 2
syazoutlet. 🔥NEW STOCK🔥
LIMITED STOCK

Nice Terok Guys 😍 min malas nk cakap bny

🔥NEW STOCK🔥 LIMITED STOCK Nice Terok Guys 😍 min malas nk cakap bnyak korang menilai lah sendiri.size budak pon ada.mana yg satu famly nk pakai sedondon tu boleh try YEEZY BOOST 350V2 SIZE :28-45 GRADE :Copy Ori 1:1 Normal Price Rm2XX tapi sekarang hnya Rm19X shj Berminat Boleh Whatsapp Min 👉0189884847 or Click Link di Bio #kasutmurah #kasut #kasutraya #kasutviral #kasutstylomurah #kasutsukan #kasutstyle #kasutlelakimalaysia #kasutlelakimurah #kasutlelakionline #syazoutlet #syazshoes #slippers #slipperviral #kasutbudak #kasutbudakmurah #kasutbudakperempuanmurah #kasutbudakperempuanmurah #kasutbudakviral

Share 2 0
annour_2810.

.................

Share 0 0
fettyplanner17. Never lose hope😊

Never lose hope😊

Share 16 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maslinameor. Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning kata

Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning katanya, meh Kak Mas tunjuk cara guna bila mix trus mata yang kuyu letih bertukar jadi seksi dan fresh 😱 #sobella #sobellaselangor #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasquad #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit

Share 0 0
cantikliciousshop. Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning kata

Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning katanya, meh Kak Mas tunjuk cara guna bila mix trus mata yang kuyu letih bertukar jadi seksi dan fresh 😱 #sobella #sobellaselangor #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasquad #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit

Share 0 0
leadersobellaselangor. Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning kata

Bila ada yang takut nak try calit eyeshadow Sunshine sebab kuning katanya, meh Kak Mas tunjuk cara guna bila mix trus mata yang kuyu letih bertukar jadi seksi dan fresh 😱 #sobella #sobellaselangor #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasquad #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit

Share 2 0
my_lovekatty. Sometimes I just think that I do not belong to anyone. Not even myself

Sometimes I just think that I do not belong to anyone. Not even myself.

Share 4 1
dreams.kl.watches. Woww!! Classic collection dah ada guyss....✈️
🌈Avalaible now!!!
Full

Woww!! Classic collection dah ada guyss....✈️ 🌈Avalaible now!!! Full set: ✅Watch ✅Box Exlusive Gift Edition ✅Paper Bag ✅Manual Book ✅Needle Pin ✅Waranty card . 🙁Normal price RM299 😱Harga promo RM259🔥🔥 . ‼️Whatsapp for more pictures and details ‼️ ______________________________________________ How to order? 📱 CLICK LINK AT BIO ☺️ @dreams.kl.watches 🔥🔥🔥 . . #jamori

Share 1 0
aiskrim_legend_kajang. Alhamdulillah order dr KJP Kajang 100pcs #aiskrimlegend 27 june 2019

Alhamdulillah order dr KJP Kajang 100pcs #aiskrimlegend 27 june 2019 Thanks Cik Farah 💐💐 Utk order sila dm atau klik https://wa.me/60136537309?text=OrderALAA . Menerima tempahan untuk majlis: 👶 Akikah 💑 Bertunang 👰 Perkahwinan 🎂 Birthday 🎉 Jamuan office dll . 📲Tempahan perlu dibuat 1 minggu sebelum majlis. (bergantung kepada kuantiti) 📲COD area: Kajang/Semenyih/Bangi min 20pcs ================================================ FB page : https://www.facebook.com/Ais-Krim-Legend-AA-2049473158678329/ Instagram : Ais Krim LEGEND Kajang Sila like page kami 🥰 🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Utk date 27 June 2019 Ade 1 slot available 💐

Share 0 0
ambarwati2180. Yeah teteh femma juara 1
Selamat nak.. Terus berfrestasi, terus belaja

Yeah teteh femma juara 1 Selamat nak.. Terus berfrestasi, terus belajar, tumbuhlah jadi anak yang pintar, penyayang, rendah hati, sayang semua orang.. Mamah bangga sama teteh😘 Lelah ini, sedih ini hilang seketika saat melihat mereka tersenyum bahagia😍😍 Doakan mamah nak bisa terus berjuang untuk teteh sama ade, dekatkan rezeki mamah untuk kalian biar mamah bisa wujudkan semua mimpi kalian Dan buat kalian jadi ank yang membanggakan... #terusberjuanguntukkalian.

Share 9 1
kedai_online_fana. Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi..biasanya ibu yg menyusukn bayi

Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi..biasanya ibu yg menyusukn bayi kan payudara mesti tak seimbang.. sebelah besar , sebelah kecil..try serum ni confirm tak menyesal❤️

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hotcikiwings. Siapa tahu apa nama makanan ni. Ada ke eh dekat Malaysia ni? Dah macam

Siapa tahu apa nama makanan ni. Ada ke eh dekat Malaysia ni? Dah macam kuih badak berendam dah Kak Ciki tengok 🤪🤪🤪🤪 teringin pulak nak rasa 😢 . Kalau tahu nama dia apa , jual kat mana if dkt sini komen dekat bawah ❤️

Share 26 10
momstercakeandco. Gaisssss utk esok Jumaaat ada 4 EXTRA FUDGYBROWNIES..
.
RM55
RM55
RM55

Gaisssss utk esok Jumaaat ada 4 EXTRA FUDGYBROWNIES.. . RM55 RM55 RM55 . SAIZ 9 inci . Siapa cepat dia punya... 😋😘😘😘😍😍😍 #fudgybrownies #momstercakeandco

Share 0 0
qzafeera. Kejohanan Memanah MSSD Tahun 2019. Thank u coach Azan, coach Ammar, co

Kejohanan Memanah MSSD Tahun 2019. Thank u coach Azan, coach Ammar, coach Affizan and teacher Insyirah for the learning and experience 🏹🏹🏹 If you can dream it, you can do it. - Walt Disney #archerygirl #archery #mssd2019 #sport #healthylifestyle #bekind #bepositive #sriayesha #kidzaniacongrezz2019

Share 11 0
sepatumalaya. .
# PRE ORDER #
#midyearsale
_____________________
▶️ADIDAS ADILETTE
�

. # PRE ORDER # #midyearsale _____________________ ▶️ADIDAS ADILETTE 🚻Size Uk 6,7,8,9 Price before : RM 150 Now offer !! 🔥RM 120🔥 🔥RM 120🔥 🔥RM 120🔥 _____________________ 💯Original /Legit ✈️ ETA 14 days 📦FREE Postage // POST DOUBLE BOX ☎️Whatsapp 0192129141 or click link in BIO 🏠COD Puchong/Bangi #adidasadilette

Share 18 0
rin21_jamal. Sape kat sini mengalami masalah kulit ?? Ekzema ,Alergik dan Gatal2 ??

Sape kat sini mengalami masalah kulit ?? Ekzema ,Alergik dan Gatal2 ?? Ia sesuai di gunakan oleh kanak2 dan orang yang Dewasa 😃😃 Jom tgk di komen.. Berminat wasap.my/0183257461 #aslegacy #Terlajakviral #kingaslegacyasia #jomcuba 😃

Share 1 0
sanje2. Terlebih rajin hari ni😅😅😅
Dannnnnnnnnn terlebih excited🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Terlebih rajin hari ni😅😅😅 Dannnnnnnnnn terlebih excited🤩🤩🤩🤩🤩🤩 #dapurkecikkaktailor #kekmajerin #kekdolu2

Share 1 0
haffiz_syahala. Smpai2 rumah terus rehat skjap,ambik angin sejuk sekejap...bagus bila

Smpai2 rumah terus rehat skjap,ambik angin sejuk sekejap...bagus bila dah ade waktu flaxi untuk bekerja ni dapat LA merasa balik awal...masuk keja awal balik pun dapat awal juga.... Berhati-hati ye yang baru nak balik ni, hari dah mendung macam nk hujan.... Save drive n ride ok ❤️❤️... #kerjakeras #kerjakerjakerja #workingmen #rest

Share 41 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
laily.maryk. Set asas MARY KAY 🍒 Botanikal Effect 🍒

set ni merupakan produk yang

Set asas MARY KAY 🍒 Botanikal Effect 🍒 set ni merupakan produk yang berasaskan bahan botanical.... 😊 Botanical effect set terbahagi kpd 3 jenis kulit mengikut kesesuaian kulit :- 🙋‍♀️ kulit kering 🙋‍♀️ kulit normal/ kombinasi 🙋‍♀️ kulit berminyak set ini terdiri drpd : #Cleanser- mencuci wajah dari segala kekotoran 2. #mask- bertindak untuk membuang sel2 kulit mati, kulit kusam, blackheads dan whiteheads 3. #freshen bertindak untuk menutupi pori2 terbuka dan membuang sisa² lebih kekotoran pada wajah selepas proces mencuci 4. #hydrate memberi kelembapan yg berpanjangan pada wajah ..agar wajah sentiasa sihat, lembap, lembut dan tidak kusam 😘 Walau apa pun masalah kulit anda, rawat dari awai supaya x banyak kos yang keluar, sebabnya bila dah rosak makin banyak kos yang akan di keluarkan. utk pengetahuan uols,set nilah yang laily pakai utk starting guna Mary kay setahun lepas dan hasilnya wallah 😘 uols must try! Laily 0132925871 www.wasap.my/60132925871 . #marykaybotanicaleffect #marykaymalaysia #semenyih #semenyihkajangbangi #marykaysentul #marykaysemenyiharea #marykaysemenyih #marykayjohor #marykaykajang #marykayseremban2 #minaz #laralana #laraalanaxjakel #letsdoit #Letscantik #marykayMysg #kulitmati #kulitglowing #kulitcantik

Share 1 0
zhafirhilman. Ada paparazzi amek gambar..owh man,dah setaun baru tahu..klo tau,aku b

Ada paparazzi amek gambar..owh man,dah setaun baru tahu..klo tau,aku bawak 180km/j..hmmm🤔 💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸 . “HARAPAN setinggi gunung, berderai menjadi debu”-hatiku luka(Black Dog Bone) . #ayahkacukjepun #ayahkacukAES #ayahkacuktakaful

Share 1 0