Taiping, Perak

291,322 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_scarf.aa. BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda

BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda scarf tauu youuallllssss 🥰🥰🥰 #takpernahtakcantik . Cuma berharga RM29 sahaja . Sangat berbaloi youuualllssss ❤️ Slide ➡️ untuk tgk colour apa yang masih available ye uaaalllssss . . ✅ Anti kedut ✅ senang dibentuk . . . Berminat cepat cepat uaalllssss grab 💙 Link di bio ❤️

Share 0 0
_scarf.aa. BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda

BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda scarf tauu youuallllssss 🥰🥰🥰 #takpernahtakcantik . Cuma berharga RM29 sahaja . Sangat berbaloi youuualllssss ❤️ Slide ➡️ untuk tgk colour apa yang masih available ye uaaalllssss . . ✅ Anti kedut ✅ senang dibentuk . . . Berminat cepat cepat uaalllssss grab 💙 Link di bio ❤️

Share 0 0
aidilbahaman. “The two most engaging powers of a photograph are to make new things f

“The two most engaging powers of a photograph are to make new things familiar and familiar things new.” . 📸 @aidilbahaman . #streetphotography #lightroom #urban #bokeh #potrait #malaysia #taiping #nikon #nikond7000 #taipingcreativephoto #lightroom_tone #instagram #instagramers #photography #photo #photographer

Share 8 0
_scarf.aa. BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda

BAWAL CHIFFON PRINTED ❤️ Comfirm tak menyesal kalau jadi peminat hayda scarf tauu youuallllssss 🥰🥰🥰 #takpernahtakcantik . Cuma berharga RM29 sahaja . Sangat berbaloi youuualllssss ❤️ Slide ➡️ untuk tgk colour apa yang masih available ye uaaalllssss . . ✅ Anti kedut ✅ senang dibentuk . . . Berminat cepat cepat uaalllssss grab 💙 Link di bio ❤️

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_scarf.aa. Hai semua ❤️ Hayda scarf ni tak pernah putus2 keluarkan design2 yang l

Hai semua ❤️ Hayda scarf ni tak pernah putus2 keluarkan design2 yang letop letop tauu 🔥 yang paling penting semuanya limited edition .. sekali keluar sahaja tau youuaaallsss 💙 love kan hangpa dengan pattern hayda scarf ni kan 🥰🥰 . . . Berminat boleh click link ws di bio yee uallsss ❤️

Share 0 0
lugeenkumar. Naa Taiping Raja

Naa Taiping Raja

Share 1 0
sunnyops. 愛,从心里茁壮成长。

Love grows up from the heart.

愛,从心里茁壮成长。 Love grows up from the heart.

Share 1 0
nursyardz. 💜

💜

Share 85 2
mohamadsyihabuddin.

.................

Share 5 0
ierazirah. Hey guys😘 nak tahu apa kelebihan lipmatte kekasih? Beli satu box tapi

Hey guys😘 nak tahu apa kelebihan lipmatte kekasih? Beli satu box tapi dapat dua ketoi lipmatte, wooowwwwww best kan.. lebih² lagi lipmatte kekasih ni mempunyai code warna yg sangat menarik bila hampa pakai tak rasa melekit langsung, tekstur yg sangat lembut dengan bau yg macam cekelat tu opss jgn tertelan pulak ye😝 So, yang rasa macam dah terjatuh hati dengan lipmatte kekasih ni please terjatuh cinta terus sbb sbb sbb kekasih yg ini akan pergi bila² masa sahaja🤣 jangan lepaskan peluang untuk merasai kecantikkan bersama LIPMATTE KEKASIH😍

Share 5 0
_pydos.

.................

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aidilbahaman. “The best images are the ones that retain their strength and impact ov

“The best images are the ones that retain their strength and impact over the years, regardless of the number of times they are viewed.” . 📸 @aidilbahaman . #streetphotography #lightroom #urban #bokeh #potrait #malaysia #taiping #nikon #nikond7000 #taipingcreativephoto #lightroom_tone #instagram #instagramers #photography #photo #photographer

Share 37 1
zhaflina. ingat dab beso ke awak tu .. kepala xmo letak ...

ingat dab beso ke awak tu .. kepala xmo letak ...

Share 9 0
itsalift__. Thanks for everything 💕

Thanks for everything 💕

Share 17 0
intan_schafinas. mmg febret benda bako² ni..eskem marshmallow bako..hanya ada dkt @pop.

mmg febret benda bako² ni..eskem marshmallow bako..hanya ada dkt @pop.onthego_hq

Share 7 0
yauseong72. 太平福建会馆会员子女教育奖励金颁发典礼。

太平福建会馆会员子女教育奖励金颁发典礼。

Share 0 0
allabouttaiping. Jika anda datang melancong ke Taiping, tidak lengkap lawatan anda itu

Jika anda datang melancong ke Taiping, tidak lengkap lawatan anda itu jika tidak melawat ke Taman Tasik Taiping yang indah. Dikenali sebagai taman tertua di Malaysia, taman ini sememangnya satu tempat yang sangat menenangkan, mendamaikan jiwa dan mempunyai pemandangan yang sangat indah.Taman ini terletak berdekatan dengan Bukit Larut dan Zoo Taiping.Taman Tasik Taiping ini pada asalnya merupakan tapak perlombongan bijih timah yang terbiar sebelum dijadikan taman awam pada tahun 1880.Idea untuk mewujudkan taman awam untuk penduduk Taiping ini asalnya daripada Kolonel Robert Sandilands Frowd Walker(gambar kedua). Pembangunan Taman Tasik Taiping ini telah dilaksanakan oleh Charles Compton Reade (1880–1933)(gambar ketiga), yang mana beliau juga bertanggungjawab merancang untuk membina Taman Kuala Lumpur (sekarang Taman Botani Kuala Lumpur) bersama dengan Lady Swettenham. Lombong bijih timah yang terbiar telah didermakan oleh Chung Thye Phin untuk tujuan dijadikan kawasan rekreasi bagi kegunaan orang awam. Pada tahun 1884, taman tasik ini telah ditanam dengan rumput, pokok-pokok bunga dan pokok-pokok hiasan dengan sebahagian daripada taman ini telah dipasang pagar untuk menghalang lembu daripada masuk ke taman ini. Kawasan seluas 64 hektar (160 ekar) merupakan taman awam pertama di Tanah Melayu dan dihargai kerana keindahannya yang telah dijaga dengan rapi semenjak taman tersebut dibuka. Sumber:https://www.orangperak.com/taman-tasik-taiping-taman-awam-tertua-di-malaysia.html

Share 15 0
nursyazwaniey._. Remember this. The right person will never get tired of you👌

Remember this. The right person will never get tired of you👌

Share 115 0
fauzi.aj.395. Throw back aid mubarak 19

Throw back aid mubarak 19

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
m.joeeyyyy. One day aku akan hilang👌🏻

One day aku akan hilang👌🏻

Share 41 0
bougasloisa. akak ni belikan utk anak dia 😍 .
thankyou ! 
siapa lagi mami mami nak

akak ni belikan utk anak dia 😍 . thankyou ! siapa lagi mami mami nak hadiahkan utk anak dara yg active kat sekolah kulit smpai sunburn tu , meh ws lina ok +60178458117 😘

Share 6 0
omar_omark. [21July 2019]
•
•
15km #TaipingGetFitRun2019 🏃🏻‍♂️💦. Pace berkarat.

[21July 2019] • • 15km #TaipingGetFitRun2019 🏃🏻‍♂️💦. Pace berkarat. Lama sangat membadak. I made it after 2 hours. #runbaeorun #15k #marathon #trr #running #strava #finisher #bald #baldguy #BaeOBerlari #vsco

Share 30 1
dalilaaaaaah. Stroke awareness campaign 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️#afightagainststroke #getfit #

Stroke awareness campaign #afightagainststroke #getfit #getfitrun2019 #columbiaasia

Share 164 1
ns_yullz. TONER PENANGGAL DAKI💕
Yang ada masalah hitam d celah celah tu wajib p

TONER PENANGGAL DAKI💕 Yang ada masalah hitam d celah celah tu wajib pakai.💕 Berminat DM/WHATSAPP www.wasap.my/60162886196

Share 1 0
saliza_86. Morning😊

Morning😊

Share 40 8
are_marlina86. Place ur order now!!! Kalau sape yg belum tau senarai harga boleh teng

Place ur order now!!! Kalau sape yg belum tau senarai harga boleh tengok di gambar... Kami ada pelbagai perisa Mochi yg boleh menggamit selera anda... Jgn malu2 boleh wassap je sy untuk order... Wassapp 0175100507 #mochitaiping #mochikamunting #mochisedap #mochihalal #omnomnommochi

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
suthendran_sgi44.

.................

Share 6 0
marykay_husna. Assalamualaikum 😘 good morning, happy weekend beauties! 🤗

Assalamualaikum 😘 good morning, happy weekend beauties! 🤗

Share 1 0