Taiping, Perak

238,743 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
noratiraa_meeracle. . . .
\" TAK PERCAYA LAH \"
.
.
. . .
Ramai tak percayaaaaaa.. Guna Set

. . . " TAK PERCAYA LAH " . . . . . Ramai tak percayaaaaaa.. Guna Set meeracle je kulit jadi glowing and flawles.. Bukan tu je, kulit pun lebih anjal.. Haa ada lagi.. Part paling best ia bantu merawat kulit yg bermasalah menjadi tak de masalah lagi.. Best namatey uols..๐Ÿ’‹ . . . . Apa rahsia MEERACLE ni sampai semua orang tak percaya ??? Helloooooo, MEERACLE ada lebih dari 13 kebaikan tau ๐Ÿ˜ mehh risik2 MEERACLE , confirm tak rugiii . . . . . Wasap sis lelaju.. Harga promosi berlangsung lagi ni.. . . . . . Klik no di BIO๐Ÿ˜‰ #meeracle #menjadidenganmeeracle

Share 1 0
azianhasan. Masa kenduri kahwin la boleh jumpa sedara mara๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

Masa kenduri kahwin la boleh jumpa sedara mara๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

Share 1 0
minieeeeeeeee. ๅฝ“ๅนด17ๅฒๅ’Œ15ๅฒ็š„ๆˆ‘ไปฌ
#ๆœ‰ไธ€็งๆ„Ÿๆƒ…ๆ˜ฏไปŽๅฐๅˆฐๅคง ๏ผƒ17vs15

ๅฝ“ๅนด17ๅฒๅ’Œ15ๅฒ็š„ๆˆ‘ไปฌ #ๆœ‰ไธ€็งๆ„Ÿๆƒ…ๆ˜ฏไปŽๅฐๅˆฐๅคง ๏ผƒ17vs15

Share 1 0
sesharupini. Doll Up Malayale Wedding Makeover by Seshaz Beauty Studio ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Doll Up Malayale Wedding Makeover by Seshaz Beauty Studio ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lm_thurgga. Good night ๐Ÿ’ค๐ŸŒ™๐Ÿ˜ดHappy holiday guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Good night ๐Ÿ’ค๐ŸŒ™๐Ÿ˜ดHappy holiday guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Share 7 0
wawajenn. Wedding dinner at Taiping

Wedding dinner at Taiping

Share 1 0
naimuddindull6347. Test menu Combo Kitchen Taiping
23 April 2019

Test menu Combo Kitchen Taiping 23 April 2019

Share 0 0
iqashf. Alhamdulillah ๐ŸŒผ

Alhamdulillah ๐ŸŒผ

Share 30 0
qasehqasidah. sesekali dpt berdua๐Ÿ’ž

sesekali dpt berdua๐Ÿ’ž

Share 9 0
ahmadtaufiq48. Anak bapak

#keluargasakinah
#likefather
#likeson

Anak bapak #keluargasakinah #likefather #likeson

Share 47 0
zueraemira. Selamat Pengantin Baru 
AYU &  YAD
Semoga Berbahagia ke akhir hayat...

Selamat Pengantin Baru AYU & YAD Semoga Berbahagia ke akhir hayat... P/s; makan nasik nuri sedap.. Siap ada keladi asam pedas lagi... Macam2 ada... Tq tuan rumah..

Share 3 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
masturbatch04. Zaman kegemilangan suatukala dahulu๐Ÿ–ค๐Ÿ‘ฃ Btw .. Comel je semua AHAHAHAH

Zaman kegemilangan suatukala dahulu๐Ÿ–ค๐Ÿ‘ฃ Btw .. Comel je semua AHAHAHAHAHAHA

Share 7 3
hsienwennn_. ๐Ÿ˜›

๐Ÿ˜›

Share 11 0
adas1804. โค tq โค

#saturdate

โค tq โค #saturdate

Share 11 0
zatey_nadira. Ya Allah rindunya ibu kat akk.. 3 hari balik kg mcam 3 tahun

Ya Allah rindunya ibu kat akk.. 3 hari balik kg mcam 3 tahun

Share 2 0
adekkeymaa_. selamat malam ๐Ÿ’–๐Ÿ™ˆ

selamat malam ๐Ÿ’–๐Ÿ™ˆ

Share 13 0
sulinarahim. Make friends who force you to level up๐Ÿ‘Š๐Ÿป @nurrsyamimie @nshazainal @

Make friends who force you to level up๐Ÿ‘Š๐Ÿป @nurrsyamimie @nshazainal @nrizatintasha

Share 122 3
azril.hanafi.98. Hai...bdk seblah ni

Hai...bdk seblah ni

Share 9 2
shahrizaldatobakar_ll. Enjen moto ni xkan mati selagi aku x mati,tapi skng enjen pon xdak lah

Enjen moto ni xkan mati selagi aku x mati,tapi skng enjen pon xdak lah woiii #kawasakirr150 #rr150 #superkips #matrempit #jiwakelajuan #kawasakirr #kawasakirr150ninja #top #topspeed

Share 23 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mauliswaran.

.................

Share 4 1
ernaarabi_. ๐Ÿ˜ถ

๐Ÿ˜ถ

Share 13 0
karisaorlando_88. What Up Guys

What Up Guys

Share 1 0
splash.garden. Nothing more special then a dedicated and exclusive made hand bouquet.

Nothing more special then a dedicated and exclusive made hand bouquet. - - #handbouquet #wedding #bungatangan

Share 4 0
nwarriz_. sayangg๐Ÿ’

sayangg๐Ÿ’

Share 62 0
_tehaaaa. ๐ŸŒˆ

๐ŸŒˆ

Share 113 2
azim.izani. Lunch w/ Momzz ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘ธ

Lunch w/ Momzz ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘ธ

Share 69 21
edahannah. Pa & Ma

Pa & Ma

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dekbungaa__. Takpe sayang , awak ad ramai lg org yg sayangkn awk โค๏ธ, yg penting awk

Takpe sayang , awak ad ramai lg org yg sayangkn awk โค๏ธ, yg penting awk ad mama ad opah ๐ŸŒธ, yg sentiasa sayang awk dan doakan awk cepat sihat . Sorry mama dgn opah tak doakan yg buruk2 untuk awk tau sbb kami mmg sayangkan awk โค๏ธโ˜บ๏ธ, yg ckp buruk tntng awk tu kan im promise dear oneday dia akan dpt balasan yg setimpal nd mummy promise dia takkan dpt sentuh awk lagi โค๏ธโ˜บ๏ธ sekali tu cuma sekali jaa takkan ad kali yg ke2 lg . Sbb dah 2kali benda ni jd dan ini kali yg terakhir โค๏ธโ˜บ๏ธ. Mummy tak suka org sakitkan hati anak mummy. Too much laa .

Share 164 4
jimaann. makin hari..makin smpai..masanyaa. ๐Ÿ˜ถ(ajal) 
moga moga..dipermudahlan

makin hari..makin smpai..masanyaa. ๐Ÿ˜ถ(ajal) moga moga..dipermudahlan segala urusan dunia akhirat ๐Ÿ˜‡๐Ÿ’ช dipanjangkan usia & selalu diberkati NYA. #syukran #bakaljadiorgtua #199* #awaitakkalut

Share 2 0