Semenyih

124,280 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
onje44. GOOD NIGHT ๐Ÿ‘ฟ
Follow #on_je44 @onje44 @onje44

GOOD NIGHT ๐Ÿ‘ฟ Follow #on_je44 @onje44 @onje44

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
chefkecikkitchen. Salted Caremel Chocolate Cake ! Terima kasih Encik Syamil order buat k

Salted Caremel Chocolate Cake ! Terima kasih Encik Syamil order buat kali kedua. Mak teringin pula kali ni katanya. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿป

Share 23 0
handsockmuslimah.eshal. Coming soon. Handsock terbaru. .
#comingsoon #handsock

Coming soon. Handsock terbaru. . #comingsoon #handsock

Share 11 2
pinkladybymin. โคSHAREโค
Makin berusia, makin ramping dan langsing

Ditanya apa rahsia?

โคSHAREโค Makin berusia, makin ramping dan langsing Ditanya apa rahsia? Rupanya amalan PINKLADY PERFECTION Nyah Toksin ternyata tak sia-sia. Amalkan 2 hari perut kempis lagi. Amalkan 5 hari lemak-lemak berkecai retak seribu Amalkan 10 hari body kembali slim macam anak dara lagi Amalkan 3 minggu hai semua tegur ramping lagi ingatkan che ta rupanya si minah jiran sebelah rumah. Bess kan ๐Ÿ˜ Nak cuba tak? Meh bisik tepi yer. Ai bagi diskaun lagi. www.wasap.my/+6083145210/PL . #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #jamu #kurus

Share 5 0
pinkladybymin. โคSHAREโค
Makin berusia, makin ramping dan langsing

Ditanya apa rahsia?

โคSHAREโค Makin berusia, makin ramping dan langsing Ditanya apa rahsia? Rupanya amalan PINKLADY PERFECTION Nyah Toksin ternyata tak sia-sia. Amalkan 2 hari perut kempis lagi. Amalkan 5 hari lemak-lemak berkecai retak seribu Amalkan 10 hari body kembali slim macam anak dara lagi Amalkan 3 minggu hai semua tegur ramping lagi ingatkan che ta rupanya si minah jiran sebelah rumah. Bess kan ๐Ÿ˜ Nak cuba tak? Meh bisik tepi yer. Ai bagi diskaun lagi. www.wasap.my/+6083145210/PL . #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #jamu #kurus

Share 10 2
pinkladybymin. โคSHAREโค
Makin berusia, makin ramping dan langsing

Ditanya apa rahsia?

โคSHAREโค Makin berusia, makin ramping dan langsing Ditanya apa rahsia? Rupanya amalan PINKLADY PERFECTION Nyah Toksin ternyata tak sia-sia. Amalkan 2 hari perut kempis lagi. Amalkan 5 hari lemak-lemak berkecai retak seribu Amalkan 10 hari body kembali slim macam anak dara lagi Amalkan 3 minggu hai semua tegur ramping lagi ingatkan che ta rupanya si minah jiran sebelah rumah. Bess kan ๐Ÿ˜ Nak cuba tak? Meh bisik tepi yer. Ai bagi diskaun lagi. www.wasap.my/+6083145210/PL . #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #jamu #kurus

Share 7 0
dmaproducts. #Cinta non grata
#chanel 
#readystock 
#Dmajual
#Dmastockis
#bangibran

#Cinta non grata #chanel #readystock #Dmajual #Dmastockis #bangibranch Www.wasap.my/60194629373 ๐ŸŽ๐Ÿ’Ž๐Ÿ‘

Share 2 1
popiarollroll. -โ€œHi im seafood delightโ€-
.
.
.
.
.
.
This seafood delight is served w

-โ€œHi im seafood delightโ€- . . . . . . This seafood delight is served with sweet sweet sour sauce. fry until crunchy when bitten... .... we will make sure you will feel precious with one bites........ #popiarollroll #preciouswithonebites #jjcmtv3 #jjcm #jjcmselangor

Share 6 2
wendy77lin.pro.liance. Home made ๐Ÿฉ ๐Ÿฉ

Home made ๐Ÿฉ ๐Ÿฉ

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
4693hazimi. @nur_haz06  MY LOVEโคโคโค

@nur_haz06 MY LOVEโคโคโค

Share 6 0
jeruxleleh_kajang. FRESH JERUX MANGGA DAH SAMPAI!๐Ÿ˜ .
Siapa nak join COD esok boleh tekan

FRESH JERUX MANGGA DAH SAMPAI!๐Ÿ˜ . Siapa nak join COD esok boleh tekan link dekat bio kami ye. Cepat2 whatsapp kami sekarang!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . ๐Ÿš— COD AREA KAJANG, BDR BARU BANGI & SEMENYIH . . ๐Ÿ“SELF-PICKUP : PETRON KAJANG . . ๐Ÿ“ฒ To Order : Tekan Link dekat Bio . #liurjeruxleleh #jeruxlelehmangga #jeruxlelehjambu #jeruxlelehkedondong #jeruxlelehkajang #jeruxlelehbangi #jeruxlelehsemenyih #jeruxlelehfamous #jeruxmanggaasamboi

Share 6 0
shafina.nina. We are family โ˜บ๏ธ

We are family โ˜บ๏ธ

Share 8 0
bbrgirl_iffah. SAYANGI MAK ANDA!!!

SAYANGI MAK ANDA!!!

Share 1 0
engkoewan. Srsi latihan kompan dan gamelan oleh pelajar-pelajar A.G.I.M

Srsi latihan kompan dan gamelan oleh pelajar-pelajar A.G.I.M

Share 7 0
faraalipbuttersemenyih. Bibir pecah atau kering??
.
Kalau ada bahan2 ni dekat rumah, boleh la

Bibir pecah atau kering?? . Kalau ada bahan2 ni dekat rumah, boleh la cuba. Kalau nak senang apply #faraalipbutter je ๐Ÿ˜˜ Semua kebaikan ada dalam satu lipbutter ๐Ÿ’‹ . . Sebarang pertanyaan/pembelian, boleh WhatsApp Shahira โฌโฌโฌ . ๐Ÿ“ฒ+60132650841 ๐Ÿ“ฒ+60132650841 ๐Ÿ“ฒ+60132650841 . atau click je kat bio @faraalipbuttersemenyih . COD ๐Ÿš— SEMENYIH ๐Ÿš— Tesco Semenyih/Eco Hill/Eco Mejestic/Mydin Semenyih . ๐Ÿš— BERANANG ๐Ÿš— KPTM Beranang/Tasik Kesuma . ๐Ÿš— KAJANG ๐Ÿš— Unikl Mestech/Uptown Reko/Bandar Teknologi . ๐Ÿš— BANGI ๐Ÿš— Bandar Baru Bangi . *Kawasan sekitar pun boleh. Just ask okay ๐Ÿ˜‰* . POSTAGE ๐Ÿ“ฌ Seluruh Malaysia (weekdays) . ๐ŸŽ free gift setiap pembelian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Buy 1 + ๐ŸŽ Buy 2 + ๐ŸŽ๐ŸŽ Buy 3 + ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ+ special box (limited) . . #faraalipbutter #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbutterberanang #orchidvanilla #cherryvelvet #caramelmint #prettysyndicatefamily #lipbalm #lipbutter #lipstick #lipprimer #liptreatment #semenyih #kajang #bangi #tescosemenyih #ecohill #ecomajestic #kptmberanang #mestech #uptownreko #viral #bandarteknologi #mydinsemenyih

Share 7 0
rulrizal. Bilo omak membawang ngan Acik den๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Bilo omak membawang ngan Acik den๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
etod_tod. Membawang di mlm hari...๐Ÿ˜†

Membawang di mlm hari...๐Ÿ˜†

Share 11 5
eirasamsuri. alhamdulillah syukur

alhamdulillah syukur

Share 46 0
hazimi461. SANTAI METER JEE๐Ÿ™„๐Ÿ™„

SANTAI METER JEE๐Ÿ™„๐Ÿ™„

Share 36 2
zitaahmad_momyyiyi. Roti kapit2

Roti kapit2

Share 4 2
faridashrafff. Song : mencuba @sufiansuhaimi_ 
Cover by : @faridashrafff .
.
.
Tag ou

Song : mencuba @sufiansuhaimi_ Cover by : @faridashrafff . . . Tag our your friends or gf/bf ๐Ÿ˜œ๐Ÿ’• . (Firstly kalau dengar jauh giler suara aku,and then bila dengar sekali lagi ok laa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) *sorry terlebih auto tune ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ญ

Share 124 37
raudhah_daud. Alhamdulillah selesai..
Continue esok pulak for makeup ๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah selesai.. Continue esok pulak for makeup ๐Ÿ˜˜

Share 32 0
dadessertz. Tq Mas๐Ÿ˜˜

Marble Moist cake utk majlis baca yassin.. Nak order meh was

Tq Mas๐Ÿ˜˜ Marble Moist cake utk majlis baca yassin.. Nak order meh wassap ye 0138013647 #sayabaking#

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bougas.exclusive. Kalau korang nak tahu, Advanced Serum ni diperbuat khas untuk korang y

Kalau korang nak tahu, Advanced Serum ni diperbuat khas untuk korang yang ada masalah breakout, parut jerawat, kulit kusam & Advanced Serum ni jugak dapat membantu korang untuk reduce oil dekat kulit muka korang tau ๐Ÿ˜š . Nak tahu apa lagi benefit Advanced Serum ni korang boleh tekan je link kat bio โ˜บ๏ธ . #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasbeautyadvancedserum

Share 2 0
rulrizal. Anak Buah paling Manja, pantang paklong balik jumpa opah mesti nk mele

Anak Buah paling Manja, pantang paklong balik jumpa opah mesti nk melekat

Share 9 0