ERFAN STUDIO

Batu Caves

47-1A ,jalan SBC1

Posts Share
erfanoficial. جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را
نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی

جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را

Share 867 0
nazri_hassan. Buat geli geli
Bersama wannamiron & toffa
At erfan studio.
11pm..(22-j

Buat geli geli Bersama wannamiron & toffa At erfan studio. 11pm..(22-julay-2013). Belasah aje...🎶🎹🎸🎤

Share 127 0
erfan.khodaparast.

.................

Share 98 3
nazri_hassan. LAGU JIWANG KARAT.
(lagu yg x pernah direkod kerana x sedap)

Aku lela

LAGU JIWANG KARAT. (lagu yg x pernah direkod kerana x sedap) Aku lelaki mancho Menangis bila putus cinta Seakan dunia hampir kiamat. Kau yang paling istimewa Dalam chatta gadis perawan Cantik tertarik & menawan Aku ingat cinta kemati Rupanya aku pulak setengah mati Mana dia kita punya janji Semua sudah sudah kau gadaiiiii Jangan kau talipon lagi Jangan kau send gambarmu itu Aku dah fund up denganmu Jangan ber whatsup lagi Jangan kita berchatting lagi. Aku dah delete namamu BERSAMA@wannamiron (gitarist klfm) Kisah kejadian: 10 pm -16/julay/2013 -video-@shamprobiz

Share 218 4
daniyar.studio. https://m.radiojavan.com/mobile/mp3/Daniyar-Bedoone-To
Belakhare ba lo

https://m.radiojavan.com/mobile/mp3/Daniyar-Bedoone-To Belakhare ba lotfe khoda music🎤 omad biron🎼 Lotfan tu radio javan like konid🙏 Producer : @erfan__m.o

Share 964 41
wannamiron. ada guitarist lain ckp..suruh saya kurangkan practice kelajuan..
tapi

ada guitarist lain ckp..suruh saya kurangkan practice kelajuan.. tapi bagi saya kelajuan penting juga.. contoh kalau kena sesion lagu lagu solo kelajuan mcm ni..adakah kamu akan lari dari roadblock? miahahaha..jgn mara haaa..

Share 42 14
wannamiron. solo test

solo test

Share 45 6
wannamiron. solo satu kali...@shahminofficial

solo satu kali...@shahminofficial

Share 35 9
wannamiron. Warm up

Warm up

Share 39 4
wannamiron. try idea solo lagi..jgn marah haa..

try idea solo lagi..jgn marah haa..

Share 43 2
wannamiron.

.................

Share 22 2
wannamiron. try hafal lagu..susah jugak..

try hafal lagu..susah jugak..

Share 19 6
wannamiron. mencari pitch di pagi hari...@its_shahmin @shahminofficial

mencari pitch di pagi hari...@its_shahmin @shahminofficial

Share 23 11
wannamiron. test draft instrumental song..

test draft instrumental song..

Share 29 2
wannamiron. rindu lagu #alleycats  tapi lirik lupa..sapa boleh teka tajuk lagu ni.

rindu lagu #alleycats tapi lirik lupa..sapa boleh teka tajuk lagu ni..

Share 38 12
wannamiron. rec akustik sorang2..seksa dekk

rec akustik sorang2..seksa dekk

Share 28 1
wannamiron. susunan muzik dan komposisi melodi dlm perjalanan..

susunan muzik dan komposisi melodi dlm perjalanan..

Share 24 1
rumiebooty. #Repost @rumiemusiclab.official
・・・
Tepat jam 12 malam. Link untuk dow

#Repost @rumiemusiclab.official ・・・ Tepat jam 12 malam. Link untuk download file lagu untuk RML-KMR Mixing Contest 2018 akan kami letak di semua platform. Mari join!

Share 31 0
wannamiron. The Making solo part...

The Making solo part...

Share 23 2
wannamiron. @anjangterrarossa  mula nak menyolo semula..lama tak sentuh katanya..

@anjangterrarossa mula nak menyolo semula..lama tak sentuh katanya..

Share 33 0
wannamiron. Settle vocal n bvs by @jadlobo  n wife..@azamsmileofficial the singer

Settle vocal n bvs by @jadlobo n wife..@azamsmileofficial the singer @_avnydarvina the manager

Share 33 5
jadlobo. Misi menjaga orang yg di dalam...bersama engineer tersohor @wannamiron

Misi menjaga orang yg di dalam...bersama engineer tersohor @wannamiron 💪🏼🔨🛠 #vocalrecording #newartist #studiorecording #vocalproducer #jadlobo

Share 39 2
wannamiron. Refresh semula solo2 guide utk recording nanti..lupa dah sebab lama cu

Refresh semula solo2 guide utk recording nanti..lupa dah sebab lama cuti.

Share 37 2
wannamiron. Panaskan gitar

Panaskan gitar

Share 30 5
mimiemy. Cuti, cuti jugak. Apa yg dh plan, kena jalan jugak! Makanya, kita buat

Cuti, cuti jugak. Apa yg dh plan, kena jalan jugak! Makanya, kita buat rakaman lagu raya hari cuti ni. #producer #penerbit #penyampai #radio #tv #rtm #announcer #vo #talent #voiceover #pengacara #emcee #mc #masterofceremony #versatile #walla #wallaweh #ilovemyjob #penyanyi #singer #entertainer #reporter #wartawan #wartawanlokasi

Share 25 2