Seremban (City)

Posts Share
ohmedia. Memandangkan jangan cakap Mcd, tapi sampai ke sambal belacan pun ada y

Memandangkan jangan cakap Mcd, tapi sampai ke sambal belacan pun ada yang makan dalam @ohmediagaming ni, terpaksalah pengurusan menampal notice ini walaupun tak sampai kaki.. Eh hati.. Hahaha. . OMG setakat 60 hari pertama beroperasi, maintain sempoi. Paling open untuk sesiapapun buat apa sahaja. Datang lepak2 atau bawa laptop buat kerja pun boleh guna free wifi. Free of charge. . Masa mula-mula kita setup dulu, dua ruang utama paling dititik-berat iaitu surau dan smoking/vape room. Sememangnya tanpa prejudis pada pencinta asap. Haha. Sebarang cadangan dan idea tolonglah beritahu gerenti #ohmedia akan improve setiap masa. . Office dan pantry under renovation lagi. Lepas ni akan masuk staff semua untuk orang-orang Seremban. Dalam masa terdekat ni juga kami akan bawa masuk beberapa set PC dengan akaun Steam yang super aktif untuk penggemar PC. . @ohmediagaming dibuka setiap hari kecuali Isnin. Ada special event Isnin pun tetap dibuka. Oh ya, beli tees Ohmedia kat sini pada harga RM25 sahaja berbanding RM37 kalau beli online. . Untuk semua followers Oh! Media yang kaki game kat luar sana, tempat ni memang untuk korang yang menjanjikan pengalaman jauh lebih hensem dari mana-mana port game lain yang korang tahu. . Macam biasa, made in Malaysia by Malaysian, for Malaysian.

Share 1966 52
narresh_paramanathan. How my soul reacts when I start to eat a piece of broccoli after a wee

How my soul reacts when I start to eat a piece of broccoli after a week of trash eating.

Share 2271 17
dak_ajiem. settle malam minggu seremban 👌🏻 #roti john paroi ✔️

settle malam minggu seremban 👌🏻 #roti john paroi ✔️

Share 868 11
airilmfzl_. Nak tikett!!!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭
RM80 pon sy sggup angkat demi @syahmi

Nak tikett!!!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭 RM80 pon sy sggup angkat demi @syahmisafari20 @malayantiger.my #kenefakehope #ytjt

Share 607 47
syhmirf4n_. nanti kita shortvacay lagi tau sayang hehe ❤️.

nanti kita shortvacay lagi tau sayang hehe ❤️.

Share 369 1
goal_akhyarrashid. Thank You For Mr.Hiroshima 🇯🇵🇲🇾💯⚽🏆 With Akhyar Rashid & National

Thank You For Mr.Hiroshima 🇯🇵🇲🇾💯⚽🏆 With Akhyar Rashid & National Team #AkhyarRashid #MatYat #HarimauMalaya #EkorHarimauMalaya #AFFSUZUKICUP #Sportflix #YakultMalaysia

Share 1970 4
qiskendrick. signed out 💋 bye rakan rakan ! ✨🌹

signed out 💋 bye rakan rakan ! ✨🌹

Share 384 0
_dhxsinii_. 💕🌸

💕🌸

Share 351 0
fyrara_. sesat biru🍭

sesat biru🍭

Share 5 0
apiszz92. teruskan hidup n kita kene hadap semuanya, allah tau kita blh sabar n

teruskan hidup n kita kene hadap semuanya, allah tau kita blh sabar n kuat, teruskanlah

Share 1 0
palilee_. peaceful 😌

peaceful 😌

Share 10 0
sendayu.tinggi_theqomars. ‼️PRODUCTS REVIEW - ”How to do Natural Makeup” Video from Youtube Yati

‼️PRODUCTS REVIEW - ”How to do Natural Makeup” Video from Youtube Yatie Sendayu Tinggi‼️ ・・・ MUKA HIGHLIGHT CONTOUR CONCEAL CREAM FOUNDATION PALETTE Dalam video Kak Yatie ada bagitahu dia pakai cream concealer. Buat masa sekarang Sendayu Tinggi ada 2 jenis cream concealer; Highlight Contour Conceal Cream Foundation Palette & Wheel Concealer. For now, ila share Highlight Contour Conceal Cream Foundation Palette. Esok ila sambung dengan Wheel Concealer pula ya? 😉 ・・・ Highlight Contour Conceal Cream Foundation Palette ni ialah palet 4 dalam 1 dimana ia berfungsi sebagai foundation, concealer, contour dan highlighter. Teksturnya yang creamy memudahkan proses blending pada wajah dan tak akan buat solekan tu jadi crack atau bercapuk. . Highlight Contour & Conceal Cream Foundation Palette RM67.00 (ahli RM60.30) . *Belian 5 item Sendayu Tinggi ke atas PERCUMA Postage . Trusted Online Dealer SENDAYU TINGGI . ‼️NAK BEST PRICE⁉️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #highlightcontourconcealcreamfoundation

Share 0 0
xtiekah. Pelancong Melawat Somban. 😂😂😂😂

Pelancong Melawat Somban. 😂😂😂😂

Share 0 0
cap.kl. HOT SELLING CAP 🔥
-
Cap TRASHER 😍
-
Jangan cakap banyak. Cap di @cap

HOT SELLING CAP 🔥 - Cap TRASHER 😍 - Jangan cakap banyak. Cap di @cap.kl memang terbaik! 🤩 . Ready stock cap. Tak perlu tunggu lama-lama 😍. Stock tak banyak dah 🙏🏻 . 💰 1 RM45, 2 RM85, 3 Rm115. 💯 FREE post SM. 💯 Freegift lanyard/Plain Mask 😷. 💯 FREE box 📦. 💯 FREE Sticker Cap.KL. 💯 FREE Voucher 5% diskaun. 💯 FREE birthday card. . 👻 Ada harga promosi untuk 5 biji terawal. . . Untuk order, click link di bio @cap.kl atau Whatsap 018-9292389 / 011-10373000. Kami tunggu ya! 😉😘

Share 4 0
rozita_achek. Opah xtau nk ckap ape lg
Semoga jd anak yg solehah berjasa pada ibu ay

Opah xtau nk ckap ape lg Semoga jd anak yg solehah berjasa pada ibu ayah... Jgn lupa dr mana asal mu... Aamiin.. Auliya.. #thetwincess

Share 1 0
noranita_zakaria. Thanks to @kembaramealseremban .
Kembara to Shanghai😋😋😋

Thanks to @kembaramealseremban . Kembara to Shanghai😋😋😋

Share 3 1
gadismace. get well soon tok lang.. qhaira balik dlu 🤭

get well soon tok lang.. qhaira balik dlu 🤭

Share 9 2