(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
norkhayati_baiduri. Happy birthday 🎉🎁🎊🎂🎈 my cucu Muhammad Hafiz Iman. Tok mommy love

Happy birthday 🎉🎁🎊🎂🎈 my cucu Muhammad Hafiz Iman. Tok mommy love u so much ❤️❤️❤️🥰 @cookiekinghq #lybaiduri #budakbijak #

Share 9 2
norkhayati_baiduri. #repost @mohamadfazly313
・・・
Semuanya akan dihisab dan tiada satu pun

#repost @mohamadfazly313 ・・・ Semuanya akan dihisab dan tiada satu pun yang akan tertinggal.Berubahlah kepada yang baik..kalau dulu kita adalah sejahat2 manusia..maka berubah kepada sebaik2 manusia.ALLAH SWT tidak pernah memandang siapa kamu dahulu tetapi DIA memandang siapa kamu akan datang. #ustadadihidayat #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazkhalidbasalamah #ustazabdulsomad #ustazhananattaki #ustazzulkiflimuhammadali #ustazaunimohamed #ustazahmaddusuki #thesmalldakwah

Share 36 0

Disaat Allah memberi ujian, diamlah seribu bahasa. Senyumlah tanpa kata. Rasailah nikmat ujian dari Allah.. Kerana ujian itu tandanya Allah sayang ❤️ #haji2011 #kt43 @lybaiduri #lybaiduri #semogadapatlagibuathaji

Share 32 4
norkhayati_baiduri. Posted @withrepost • @videoustaz Cara Nak Tahu Servis Kita Sebagai Sua

Posted @withrepost@videoustaz Cara Nak Tahu Servis Kita Sebagai Suami Baik Atau Teruk - Ustaz Fawwaz Mat Jan . @lybaiduri Jom ikuti IG @ustazahasmaharunfans . . . #ustazfawwaz #ustazwadiannuar #ustazwadianuar #ustazwadiannuarayub #ustazwadi #thesyukur #videoustaz #jomdakwah #videodakwah #instadakwah #pesanustaz

Share 89 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Lagu pengetuk jiwa. Lirik pembuka minda. Lagu perlukan komposer Lirik perlukan penulisnya. Bergabung Seni yang sama Menghasilkan karya indah martabatkan hasil gubahan lagu di persada seni dunia @lybaiduri @bagindadiraja #lybaiduri #kelaraisakti #bagindadiraja #sinarharian #penulislirik #penulisliriklagu #composer #komposer #kie Sinarharian

Share 41 6

#tb. Nak tanya apa di NasionalFM. Banyak soalan dah terjawab. Yang terlepas terus ikuti kami di sosial media Fb LY dan Baiduri / @lybaiduri. #nasionalfm #nasionalfmsentiasadihati #song #songwriter #composer #muisc #popularsongs #malaysia #indonesia #singapore #bruneifm #kelaraisakti

Share 19 0
norkhayati_baiduri. Alhamdulillah dah makan bergambarlah pulak. Terima kasih mak ayah peng

Alhamdulillah dah makan bergambarlah pulak. Terima kasih mak ayah pengantin.

Share 16 0
norkhayati_baiduri. Peserta bintang kecil bawa lagu asli batu bahat.

Peserta bintang kecil bawa lagu asli batu bahat.

Share 17 0

Posted @withrepost@mhetv.my Biarpun drama Bukan Cinta Aku teruk kena kutuk, nasib insan istimewa macam duo @fansdinienkhai ni Allah tetap akan jaga. . ✍️: @deegunrahman . Swipe ⬆️ IGS @mhetv.my untuk berita penuh. . #mhetv #artismalaysia #dinienkhai #bukancintaaku #duo #duet #singer #celebrity #jannanick #syafiqkyle #hitssong #kelaraisakti #lybaiduri #songwriter #composer

Share 33 0

Posted @withrepost@kelaraisakti Kalau korang hebat, cuba teka suara siapa yg cover lagu @andmeshkamaleng_ ni? . Kalau betul nanti min like ig korng.. haha. . #luarbiasa #tekateki #impianajl34 #song #songwriter #composer #music #musiclife

Share 11 0

Posted @withrepost@kelaraisakti Masih tak boleh move on ke tu? Nak tau lebih lagi tentang @dinienkhai? Swipe up kt ig story skrg... . . Terima kasih @budiey.. 🥰 #bukancintaaku #artiskelaraisakti

Share 9 0

Posted @withrepost@fizoomar Tamat dah drama Bukan Cinta Aku.. Happy ke happy layan cerita tu? Saya happy sebab lagu Bukan Cinta Aku @dinienkhai sekarang dikenali & diterima ramai.. Terima kasih kak @ermafatima sebab sudi jadikan lagu ni sebagai OST drama ni.. Terima kasih juga @lybaiduri & @norkhayati_baiduri utk penghasilan karya hebat ni.. Tahniah @dinienkhai , teringat masa mula mula jumpa di Sabah 2 tahun lepas.. Masa tu saya dpt rasakan mereka ni insan luar biasa walaupun diuji dngn ditarik nikmat penglihatan.. Tp Allah tu Maha Adil lagi Maha Kaya kan, dikurniakan mereka berdua suara yg lunak & skill petikan gitar yg mantap membuatkan ramai terpukau dngn persembahan mereka berdua ni.. Siapa yg belum tengok Official Music Video Bukan Cinta Aku boleh search Bukan Cinta Aku di Youtube, siap ada @jannanick lagi tu #bukancintaaku #kelaraisakti #music #musically #musicvideo #malaysia #indonesia #songwriter #composer

Share 11 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nak Tanya Apa? di Nasional FM. Sebelum nak tanya semua dah terjawab #nasionalfm #lybaiduri #kelaraisakti #songwriter #composer

Share 11 2

Posted @withrepost@kelaraisakti Nak baca mengenai @dinienkhai? Pakat p cari @sinarharian cepat.. . . Terima kasih @che.meen untuk tulisan ini... . #bukancintaaku #artiskelaraisakti

Share 8 0
norkhayati_baiduri. Petanda dia kawan baik kau :

1. Kau boleh bergurau apa sahaja dengan

Petanda dia kawan baik kau : 1. Kau boleh bergurau apa sahaja dengan dia 2. Walaupun tak jumpa, masih rapat 3. Dia ada ketika susah senang kau 4. Masih ada dengan kau, walau semua orang belakangkan kau 💣💣💣 #sahabat #sahabattaat #sahabatnabi #sahabatsyurga #sahabatku #sahabatsejati #sahabatduniaakhirat #sahabatquran

Share 16 4
norkhayati_baiduri. Nak tanya apa? Kami di Ruangan Personaliti jam 6 ptg -2 Julai 2019 di

Nak tanya apa? Kami di Ruangan Personaliti jam 6 ptg -2 Julai 2019 di Nasional Fm #lybaiduri #ruanganpersonaliti #lagulagulybaiduri #bukancintaaku #malaysia #composer #songwriter #authorsofinstagram #music

Share 14 0
norkhayati_baiduri. Posted @withrepost • @kelaraisakti Petang ni @dinienkhai akan live myf

Posted @withrepost@kelaraisakti Petang ni @dinienkhai akan live myfreeview saluran 123 pukul 2.15ptg... . . #bukancintaaku #artiskelaraisakti

Share 10 2