(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
shuibsepahtu. Bila tgk gambar ni,rindu pulak dgn Si Arnab @zizanrazak869 ride sama s

Bila tgk gambar ni,rindu pulak dgn Si Arnab @zizanrazak869 ride sama sama,ketawa sama2,berenti sama,laju sama sama,,,, zan tak rindu aku ke???Jom kita g ride lagi,,,kali ni ko suggest pulak ride ke mana ok???๐Ÿ˜Š๐Ÿข #petronas #tryfhefuel #bebaskangerakmu #teamkurakura #arnab #ysukushuib #yssproject @ysukushuib

Share 53404 224
shuibsepahtu. Pkl 9 gais!!!!! Ade @markadam1079 !!! Nak hijack lah mlm ni!!! Hhahaha

Pkl 9 gais!!!!! Ade @markadam1079 !!! Nak hijack lah mlm ni!!! Hhahahahha tunggu!!!! @honeyjuanajuice

Share 9352 67
shuibsepahtu. Alhamdulillah,,,Tp blom tgk lagi dlm dia sbb nak video kan lah ๐Ÿ˜‚,,nan

Alhamdulillah,,,Tp blom tgk lagi dlm dia sbb nak video kan lah ๐Ÿ˜‚,,nanti tgk kat #shuibchannel ok... Terima kasih semua yg sudi subscribe channel sy,,,InsyaAllah masuk 400K subscriber sy buat give away lagi ok.... Subscribe gais!!!!!! GRATIS!!! #yssproject #youtubers #youtube #silverplaybutton

Share 23152 92
shuibsepahtu. Salam Jumaat gais!!! Standby pkl 8 pagi,,episod #yssprojectseason2  GP

Salam Jumaat gais!!! Standby pkl 8 pagi,,episod #yssprojectseason2 GPH Merdeka Ride ke Port Dickson @hotfm976

Share 25870 75
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
shuibsepahtu. Ride ke mana kita lagi gais??? @ysukushuib #yssproject

Ride ke mana kita lagi gais??? @ysukushuib #yssproject

Share 51951 156
shuibsepahtu. Hhahahhahaha I Believe I Can Fly!!!!! @ropie_sryn_ @honeyjuanajuice #t

Hhahahhahaha I Believe I Can Fly!!!!! @ropie_sryn_ @honeyjuanajuice #tobaccoseries

Share 53376 433
shuibsepahtu. Helmet Jforce 4 SHOEI dah berpunya gais!!!!!Tahniahhhhh pemenang kedua

Helmet Jforce 4 SHOEI dah berpunya gais!!!!!Tahniahhhhh pemenang kedua #honeyjuanacontest!<link>@iskandarnorzaman</link> Ada sebijij lagi Arai,Sport rim FG510 Biru dgn Merah,,,sape punya ek??? #honeyjuanabrotherhood

Share 13835 57
shuibsepahtu. Nak makan ape eh tghari ni??? @honeyjuanajuice

Nak makan ape eh tghari ni??? @honeyjuanajuice

Share 30253 129
shuibsepahtu. Kita sama sama support gais!!!! @utusanonline  @kosmo_online

Kita sama sama support gais!!!! @utusanonline @kosmo_online

Share 7436 50
shuibsepahtu. Video lirik Lagu HoneyJuana gais!!!! Layan skng di #ShuibChannel.. Ter

Video lirik Lagu HoneyJuana gais!!!! Layan skng di #ShuibChannel.. Teruskan Subscribe gais!!Road to 400K subscribers!!!

Share 13149 48
shuibsepahtu. Makan ape tghari ni??? @beefactoryhq_official 
#beefactory #madusarang

Makan ape tghari ni??? @beefactoryhq_official #beefactory #madusarang #maduasli

Share 12541 172
shuibsepahtu. Sama sama kita doakan yg terbaik Dan semoga dipermudahkan segala urusa

Sama sama kita doakan yg terbaik Dan semoga dipermudahkan segala urusan... Terima kasih @kosmo_online @utusanonline yg byk menulis dan mendokong karya sy selama sy berada 10 tahun dlm industri...

Share 15151 58
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});