(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sufiansuhaimi_. Tak boleh move on dengan brownies and nutella pod @arianna.kitchen . S

Tak boleh move on dengan brownies and nutella pod @arianna.kitchen . Sedapnya lahai ๐Ÿ˜ญ . . Thanks to @arianna.kitchen @thetappingtapir @christyngshoes @arganiahq and @the_calla for being part of my press conference @malaysiabookofrecords yesterday. โค๏ธ

Share 8997 68
sufiansuhaimi_. Saya rasa nak bagi hadiah free la utk siapa yg follow @pakcik.phone ,

Saya rasa nak bagi hadiah free la utk siapa yg follow @pakcik.phone , kalau nak komen โ€œnak โ€œdekat bawah taw ๐Ÿ’• nanti saya comment siapa yg menang ๐Ÿค—

Share 40706 5967

Betul ke pakai baju biru, buat orang rindu? . . ๐Ÿ“ท : @aminzahabidin

Share 34698 414
sufiansuhaimi_. Work hard, never give up, be grateful. .
Gambar ini kiriman sahabat sa

Work hard, never give up, be grateful. . Gambar ini kiriman sahabat saya, @ju_ariana . Sebelah kiri, tahun 2012 saya menyanyi di UniSZA Kampus Maidam. Sebelah kanan, tahun 2019. Masa dulu Ju ni pelajar harapan dan ikon UniSZA.Saya banyak belajar dari dia. Everytime i sing, i feel im at my happiest. Tapi pelajaran tetap jadi keutamaan. Sampai hari ini, i love what i do. Walaupun banyak ujian dan cabaran i always look at the bright side. So guys, work hard, dont give up, be grateful.

Share 53237 373
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sufiansuhaimi_. SUFIAN SUHAIMI DIIKTIRAF DALAM MALAYSIA BOOK OF RECORDS
.
Alhamdulilla

SUFIAN SUHAIMI DIIKTIRAF DALAM MALAYSIA BOOK OF RECORDS . Alhamdulillah atas pengiktirafan ini. Terima kasih kepada sahabat @sirkhandanial dan @ibnu_rinkarnaen yang berhempas pulas mencipta lagu sedih #DiMatamu yang cukup dekat dengan pendengar muzik Malaysia. Sesungguhnya Allah itu maha adil. Adil meletakkan kebahagiaan dalam bentuk berbeza dan tak disangka. Buat keluarga, sahabat, peminat dan seluruh yang mengenali saya, semoga kebaikan kalian dibalas dengan kebaikan. InsyaAllah satu sidang media akan diadakan untuk berita baik ini. Jemputan akan diedarkan kepada rakan media. Terima kasih semua. Terima kasih Allah. . ๐Ÿ“ท : @encikdanny ๐Ÿงฅ : @firzhafizsabrand . #sufiansuhaimi #dimatamu #malaysiabookofrecords @ariesmusicpro @sirkhandanial @ibnu_rinkarnaen @malaysiabookofrecords

Share 37931 491
sufiansuhaimi_. #AME2019

#AME2019

Share 52100 334
sufiansuhaimi_. Happy Friday! Alhamdulillah #mencuba on YouTube sekarang dah lebih 1.5

Happy Friday! Alhamdulillah #mencuba on YouTube sekarang dah lebih 1.5juta views! Thank you for watching. Good news, #Mencuba is now available on ALL digital platform! โค๏ธ #sufiansuhaimi #mencuba

Share 30951 333
sufiansuhaimi_. HARD ROCK CAFE TOUR 2019 with SUFIAN SUHAIMI
@sufiansuhaimi_@mahadhirm

HARD ROCK CAFE TOUR 2019 with SUFIAN SUHAIMI @sufiansuhaimi_@mahadhirmohamad HRC Singapore-27th april 2019 Time : 4pm Price : SG$70/SG$100 with meet & greet after the show ( inclusive of 1 Soft Drink) TICKETS ARE AVAILABLE at www.airasiaredtix.com Or call +60 11 1614 2077 #hardrockcafesingapore #bikingempakhrc #hardrockcafetour2019 #simplechallenge(m)sdnbhd #selebritionline

Share 10508 121
sufiansuhaimi_. โ€œ...aku bahagia.โ€ Thats my fav lyrics in #Mencuba. Whats yours?
.
.
Th

โ€œ...aku bahagia.โ€ Thats my fav lyrics in #Mencuba. Whats yours? . . Thanks to the photographer and editor, @batrisyiarissa ๐Ÿ˜‚ #sufiansuhaimi #mencuba

Share 44813 506
sufiansuhaimi_. #Mencuba just reached 1 million views in 3 days! Trending #2 to #3 but

#Mencuba just reached 1 million views in 3 days! Trending #2 to #3 but still proud. Kepada yang sedang #mencuba dalam apa jua perkara, stay strong. I wish you all the best. Everything is gonna be alright. โค๏ธ . . @ariesmusicpro @the.affiliates #sufiansuhaimi #mencuba

Share 53949 630
sufiansuhaimi_. My wife in the MV ๐ŸŒน
.
.
#sufiansuhaimi #mencuba

My wife in the MV ๐ŸŒน . . #sufiansuhaimi #mencuba

Share 57339 551

Ingatkan girlfriend jatuh dalam air rupanya jatuh hati pun belum ๐Ÿ˜‚ #mencuba #brocuba

Share 84295 930
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});