#BandungChoki

Posts Share

syasya_choraa. Kemain beso bijik mata awk aek biy...teruja sgtlah konon kan😏lps ni x

Kemain beso bijik mata awk aek biy...teruja sgtlah konon kan😏lps ni xyah hr2 bersyair kat mamy nk beli eskrim.. .mamy da buatkn ni...makanlah puas2... Confirm esok 1/2 jam skli bukak esbox😄 #laici #bandungchoki #koko

Share 8 0
mohamadzulkupli. #HomeMade lagi sedap😋😋 Testimoni Ilyas kata #Sedap😄
#BandungChoki #

#HomeMade lagi sedap😋😋 Testimoni Ilyas kata #Sedap😄 #BandungChoki #JagungChoki

Share 7 3
iyalyaiii. #BandungChoki 
RM 1 
Jangan lupa dapatkan di #gerbangmalamtelukintan💏

#BandungChoki RM 1 Jangan lupa dapatkan di #gerbangmalamtelukintan💏💑👫 www.wasap.my/601124396609

Share 7 0
iyalyaiii. Settle ‼️ Minggu depan kite restockk #solero #redbean #jagung #choki #

Settle ‼️ Minggu depan kite restockk #solero #redbean #jagung #choki #cadbury #horlicks #milokaw #BandungChoki #ConettoTube #Oreo #Mocha Esok cuti sehari . Hihi Jari jemari naik kebas tiap kali tidur.... Kasi can rehat dari memintal . Tapi MALAM niaga 💪💪💪

Share 11 0
iyalyaiii. 💓NEW FLAVOUR💓 
#BandungChoki 
#AiskrimMalaysia 
www.wasap.my/6011243

💓NEW FLAVOUR💓 #BandungChoki #AiskrimMalaysia www.wasap.my/601124396609

Share 18 0
nurrrr_05. #feadbackcustomer 
Alhamdulillah,,sedap sangat katanya.. Alhamdulillah

#feadbackcustomer Alhamdulillah,,sedap sangat katanya.. Alhamdulillah, rezeki dpat berurusan dengan customer yg sngat mudah.. Terima kasih akak oder dng kami.. . Akak ni dah cuba korang bila lgi!?? Rugi klau korang tk cuba aiskrim nur tau..!!. . Cod aloq setaq shja!!. . Utk tempahan bleh WhatsApp 📲 01137876695 #feadback #customer #aiskrimmalaysia #bandungchoki #jagungchoki #greentea #oreo #sumi #chokichoki #milo #padu #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimmalaysiamurah #jomcubaaiskrimnur #tempahanmajlismajlis #sekalirasapastinaklagi #syukur #alhamdulilallah #alorsetar #rugitakcuba #homemade💯

Share 13 2
aslinaina79. Misi aiskrim homemade da pun siap ✌
Nielah kalau layan sgt sikecik #ya

Misi aiskrim homemade da pun siap ✌ Nielah kalau layan sgt sikecik #yaya Dua² ibu jari tgn sampai berdarah bab nk ikat hujung plastik aiskrim tu,,Kuku pendek 😟 #bandung #bandungsumi #bandungchoki #bandungoreo #Tidakdijualhanyauntukmakansendiri hehee 😂

Share 21 0
eila_sharmiza. Musim panas nie , tekak mesti nak mkn yg sejuk2...
.
.
Ada x yg suka #

Musim panas nie , tekak mesti nak mkn yg sejuk2... . . Ada x yg suka #ais_krim_malaysia perisa #bluemint...???... Rasa berangin je masuk dlm tekak.. Syokk oooo.... . . Jom mkn #ais_krim_malaysia versi moden... Murah #limapuluhsen.. Nak lg jimat ... Bl 10 btg free sebatang...blh cmpr2.... #bluemintchoki #jagungchoki #bandungchoki #capucinochoki #sirapasamboi #nenasasamboi #siraplimau #coklat Hanya utk kawasan seangkatan je >> Tg Malim >> Behrang 2020 >> Slim River Utk maklumat lanjut boleh hubungi no √√ 016 - 2822599 √√

Share 21 0
eila_sharmiza. Selamat Ptg... Sambil2 memintal tmbh stok...
Tenaga pun kena ada.. Bar

Selamat Ptg... Sambil2 memintal tmbh stok... Tenaga pun kena ada.. Baru semangat nak buat kerja... . . Tak susah pun nak tmbh ENERGY...hanya koyak je satu sachet #ladonna nie , terus hisap dlm mulut...emmmmm .... Sedapnye...manis2 masam2 ... . . Baru lah ENERGY tu dtg utk terus memintal #ais_krim_malaysia... #ladonna_jamu_moden_khas_untuk_wanita #ladonna_jamu_premium #ladonna_untuk_Kecantikan #aiskrim_malaysia #lejen_versi_moden #jagungchoki #bandungchoki #chokichoki #capucinochoki #bluemint #bluemintchoki #srtawberyaasamboi ********************* Utk keterangan lanjut boleh hubungi no sy.... √√ 016 - 2822599 √√

Share 21 0
eila_sharmiza. Ok...siap masak base susu utk AM @ ais krim malaysia... Tgg dia sejuk

Ok...siap masak base susu utk AM @ ais krim malaysia... Tgg dia sejuk br kita pintal plastik ais.... #ais_krim_malaysia #ais_krim_hipter #aiskrimviral #jagung #jagungchoki #chokichoki #bandung #bandungchoki #strawbery #strawberychoki #milo #nabati_tengah_hot . . Projek baru 2018..... Selamat Mlm Semua....

Share 28 0
eila_sharmiza. Hai..hai...hai...
.
.
Kegilaan apakah ini...??
.
.
Projek baru 2018...

Hai..hai...hai... . . Kegilaan apakah ini...?? . . Projek baru 2018..... . . #aiskrimmalaysia #lama_vs_baru #chokichoki #jagungchoki #jagung #barli #aiskrimperisaviral #orensplit #anggursplit #strawberysplit #bandungchoki #colablue . . Nantikan kemunculannya di BANDAR BEHRANG 2020....

Share 18 0