#DDCushion

Posts Share

kameliacosmetics. 20% OFF Individual items! 😵😵😵 We are talking Durian Runtuh here guy

20% OFF Individual items! 😵😵😵 We are talking Durian Runtuh here guys! Lipsticks : RM 25 each (NP : RM 39) Mermaid Miracle Skin Perfecting DD Cushion : RM 45 (NP : RM RM 69) Shop Year End sale now on www.kameliacosmetics.com #kameliacosmetics #mermaid #mermaidmakeup #motd #fotd #makeupjunkie #beautyjunkie #makeuponfleek #makeuptutorial #ddcushion #mattelipcreme #satinlipstick #mmlc #mmsl #crueltyfree #vegan #beautyblogger #makeupartistmalaysia

Share 43 1
lovebeauty__21. Hi semuuueeeee untuk muka maintain glowing cmni sis pakai tfc n loose

Hi semuuueeeee untuk muka maintain glowing cmni sis pakai tfc n loose powder by obsess cosmetic.. Also lipsmatte code love u.. Mascara.. Eyeshadow stick brown.. Simplekannn 😍 . Sape yang nak dptkan look mcm ni boleh cuba oke 🌹 nak wassap tanyee pon boleh +60196885703 or click link at bio sis sedia berkhidmat 🤭 . #obsesscosmetics #bentong #makeupmurah #neelofa #sayajualmurah #codbentong #matteliquidlipstick #pahangobsess #mattelipstick #liptint #ddcushion #viral #makeuptutorial #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #sobella #laneige #koreanliptint #vivyyusof #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #love #beautiful #hudabeauty #makeuplover #bemine #beauty #agentobsesscosmetic #lovebeauty__21

Share 17 0
cosmeticbyher. nak tawu siapa yang patut cuba Set Gojes ni?.
.
1) Beginner / yang bar

nak tawu siapa yang patut cuba Set Gojes ni?. . 1) Beginner / yang baru nak berjinak jinak dengan makeup. 2) Student yang suka nak makeup2 g class / mlaram sebab ada presentation atau kene buat video berlakon. 3) Mommies yang nak siap cepat sebab anak da mrengek2, suami dah terjerit jerit. 4) Wanita bekerjaya kena tampil cantik untuk tingkat kan keyakinan diri bila nak jumpa client atau nak pergi interview. (Nak pergi interview jgnla makeup macam nak pergi kenduri kawen pulak nnt hihi). 5) Isteri Solehah yang nak mlaram untuk suami di rumah, jaga kecantikan dalaman dan luaran, tak kan nak cantik bila keluar je, kat rumah pun kene cantik baru la suami bertambah tambah sayang. . SET GOJES SUAMI TAMBAH SAYANG. . COD AREA : JOHOR BAHRU. . P/S : JOM LIKE & WHTSAPP 0177296099 / COMMENT PM TO PURCHASE OK!. . #obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Share 34 6
obsess_tia.co. Loose powder ni sangat penting sebenarnya. Kita kena guna on top of ou

Loose powder ni sangat penting sebenarnya. Kita kena guna on top of our make up, selepas pakai foundation untuk muka kita tak terlalu berminyak atau berkilat. Lepastu nak touch up ke apa, guna je loose powder ni. Warna dia natural, jadi jangan risau takkan nampak terlalu cerah atau gelap. Natural je ♥️ . . Whatsapp Nadiah untuk dptkan promo bulan ni! 011-33018056 . . #obsesscosmetics #obsess #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticselangor #ddcushion #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmalaysia #teamjs #liptint #loosepowder #surirumah #studentnurse #beautybox #fibermascara #eyelash #mascaramurah #makeuptutorial #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #tv3

Share 8 0
cosmeticsbymia_. WOW... memang cantik gila la lipstick ni, pigmented ia memang lawa san

WOW... memang cantik gila la lipstick ni, pigmented ia memang lawa sangat2. Kalau korang nak tau yang lipstick ni Wedding Edition tau, memang limited sangat2. Lepas habis stock memang takda restock balik ye. Kalau korang nak grab 4 code Wedding Edition, Mia nak bagi korang Exclusive Gift untuk korang. Jom la ramai2 whatsapp miya sekarang ❤️ . Whatsapp: 013-8837290 . #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmiri #muasarawak #beautyneeded #foundationviral #foundationmalaysia #mirisarawak #muakl #viral #viralterkini #obsesslovers #sayajualobsesscosmetics #simplemakeup #makeupobsessed #makeuptrending #makeupaddict #neelofa #fazura #ootd #obsesslipmatte #makeupdaily #malaysian #beauty #obsesscosmeticsmalaysia #uitm #obsessteamfatin #miniteammia #laneige #ddcushion

Share 19 4

JOM KENALI 3 LAPISAN KULIT PADA WAJAH KITA? 1. Lapisan Epidermis Lapisan Epidermis merupakan lapisan paling atas dari kulit yang terdiri dari sel-sel yang secara terus-menerus membelah, berkembang dan bergerak ke permukaan. 2.Lapisan Dermis Lapisan dermis berada dibawah epidermis. Pada lapisan dermis terdapat Fibroblast yang secara terus menerus memproses kolagen dan elastin untuk menggantikan kolagen dan elastin yang telah rosak dan dimusnahkan akibat lapisan luar. 3.Lapisan Hipodermis Merupakan lapisan kulit yang paling dalam yang terdiri dari tisu adipose . Lapisan dermis kulit adalah lapisan kulit yang bertanggungjawab terhadap sifat keanjalan, dan kehalusan kulit. Berfungsi menyediakan makanan untuk lapisan epidermis, dan sebagai asas bagi kolagen serta serat elastin. Lapisan ini juga merupakan lapisan yang mengawal serta merawat aktiviti kulit . Untuk pengetahuan semua, serum mengandungi kandungan molekul yang lebih kecil untuk tembus ke lapisan dermis dimana pelembab tidak dapat menembusi lapisan ini . 🎀 📲 0169083413 #perfectserum #emdollbeauty #emdollserummurah #jomcantik #ddcushion #skincareroutine

Share 4 0
cosmeticsbymia_. Korang ada masalah seperti malas nak makeup awal pagi tapi kena juga p

Korang ada masalah seperti malas nak makeup awal pagi tapi kena juga pakai pegi office? Awal pagi dah ada presentation untuk projek class korang? Mommies yang ada baby tu tapi nak cantik² juga. Kalau korang ada masalah seperti berikut jom try set gojes ni🌸. Dalam set ni complete tau, semua dah ada dalam set gojes. Lepas ada set gojes ni, tak payah nak pening² makeup lama² atau nak fikirkan makeup apa yang nak touch up nanti. . Jom Like & Tag 3 kawan korang yang suka makeup 🌸 . Whatsapp 013-8837290 . #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmiri #muasarawak #beautyneeded #foundationviral #foundationmalaysia #mirisarawak #muakl #viral #viralterkini #obsesslovers #sayajualobsesscosmetics #simplemakeup #makeupobsessed #makeuptrending #makeupaddict #neelofa #fazura #ootd #obsesslipmatte #makeupdaily #malaysian #beauty #obsesscosmeticsmalaysia #uitm #obsessteamfatin #miniteammia #laneige #ddcushion

Share 22 3
obsess_tia.co. How much do you really spend for a whole complete set of make up selal

How much do you really spend for a whole complete set of make up selalunya? And how long does it last? I understand untuk quality yg baik, we have to spend lebih sikit sebab selalunya harga barang tu mahal. Satu foundation pun boleh cecah beratus 💆🏻‍♀️ Pening fikir nak bajet duit . . Percaya tak, this one whole set of Product Obsess Cosmetics, sama dengan harga 1 botol foundation tu? Ya, satu set ni okay. Dan! Coverage and benefit produk Obsess ni dah terbukti 👍🏻 . . You will be proud seeing how amazing our local product can be! Jom try Obsess , whatsapp 011-33108056 . . #obsesscosmetics #obsess #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticselangor #ddcushion #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmalaysia #teamjs #liptint #loosepowder #surirumah #studentnurse #beautybox #fibermascara #eyelash #mascaramurah #makeuptutorial #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #tv3

Share 15 0
kakpah_waxbeauty. Jom review setiap fungsi item dalam SET REHYDRATING & BALANCING by LL

Jom review setiap fungsi item dalam SET REHYDRATING & BALANCING by LL COSMETICS❤️ STEP 4 *️⃣ FULL COVERAGE UV PROTECTOR SPF30 • Bertindak sebagai Sunblock Foundation yang melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB & IR dan pencemaran alam sekitar. • Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen. • Melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit. • Melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat. • Kulit akan lebih cerah berterusan. ▶️ Cara guna : Selepas bersihkan muka, toner dan pelembab, sapukan uv protector ke seluruh muka dan leher secara merata. Untuk mendapatkan perlindungan maksimum, sebaiknya gunakan sebelum terdedah kepada matahari. order or details info boleh PM/DM atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826/LL atau klik link di BIO Insta 📱📲 #luffluffiyahq #ddcushion #cantikglow #glowwaterspray #Primerwaterbase #serumbooster #krimkunyit #berbaloi #naturalglow #jomcantikraya #promosi #aloeverasoap #foundation #spf #nakcantik #beauty #luffluffiya #kkmproduct #LLCosmetics #SetRehydratingBalancing #LLCPromosiYES

Share 2 0

Salida hanya pakai treatment cushion foundation untuk makeup daily.. tp tuk apa2 event pun tcf ni still lg perfect tuk nampak wow tau.. 😘. Korg jgn xtau kalu korg apply sekali dgn loose powder lg nmpk klass n peloles gtew.. . Meh la cuba baru dpt rs effect dia..😁 . Jgn segan2 wasap salida k.. 😘 . Rm59 after less . Ada 3 code semua Light, medium and dark.. . Berminat? Wasap segera ye sayang2 semua..😘 COD: parit buntar/kuala kurau/tg. Piandang/bagan serai/semanggol/kamunting/jawi/nibong tebal/bandar baru . Wasap.. 👸 www.wasap.my/60124938736 . #sayajualmakeup

Share 3 0
aida_amnee_the_beauty. YANG CANTIK MENGGODA TENTULAH DARI LL COSMETIC 💄
.
Inginkan kelainan❓

YANG CANTIK MENGGODA TENTULAH DARI LL COSMETIC 💄 . Inginkan kelainan❓ Warnai bibir anda dengan LL lipmatte 💋 Pilih mana² warna kegemaran anda & WA mumy segera sebelum kehabisan ! . All colour limited ♥ . Kelebihan Liquid Matte Lipstick Keluaran LL Cosmetics . ✔️Tidak mengeringkan bibir ✔️ Tak merekah ✔️Ringan seperti tak pakai lipmatte ✔️Melindungi & Merawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, BLACK SEED OIL, VITAMIN E ,ARGAN OIL & VIRGIN COCONUT OIL ✔️kesemua warna sesuai untuk kulit orang Asia ✔️Warna Tahan lebih lama & Tak tinggalkan kesan selepas makan atau minum ✔️Bau wangi ✔️Mendapat lulusan KKM ✔️Setanding jenama antarabangsa ✔️Mesra wudhu (mudah dibersihkan) ✔️Harga mampu milik ✔️Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! . Wasap⤵⤵⤵ Www.wasap.my/60192296598/Ls https://www.facebook.com/luffiyaskincarehq/ . #Makjemohgojes #LuffLuffiyaCosmeticHQ #LL #LuffiyaSkincareHq #Dungun #Original #BlusherCushion #DdCushion #DdCushion_BlusherCushionByLuffLuffiyaCosmetic #LipsMatteByLuffLuffiyaCosmetic #lipstick #lipsmatteTerbaik #FlawlesFoundation #BedakInez #Terbaik #WhiteningLotion #SerumWhitening #SerumBoosterByLuffLuffiyaCosmetic #LuffSkinBoosterByLuffLuffiyaCosmetic #MoisturizerLuffiya #WhiteningToner #LuffLuffiyaCosmetic #Testimoni #LLCosmetics #LipmatteLL

Share 2 0

Bayangkan kalau dapat set make-up satu set mcm ni dripada yg tersayang, mesti tersengih2 seronok kan? 😍😍😍 . Tak pon masih tercari2 set make-up dengan harga berpatutan tp kualiti setanding harga mahal? . Ataupun tengah cari2 barang utk dijadikan hantaran? Biasa laa musim2 kawin ni kan.. Bakal isteri confirm menangis seronok bila dpat set mcm ni tau! Dri tak pandai make-up terus dia pandai make-up ye lah hadiah dri suami tersayang kan.. Cantik2 untuk suaminya jugak kan.. . Jangan segan silu meh wasap ana cepat. Ana nk bg less rm20 ni.. Banyak tuuu diskaun.. Xnak kaaa??😁😁😁 . 🔅 NAK DISKAUN ❓ 🔅 NAK FREE POSTAGE ❓ . Wasap ana 0125964172 #squadsyiera #teamjerungmira #obsessfoundationcushion #foundation #ddcushion #lipmatte #lipmattemurah #obsesscosmetics #obsesslipmatte #blusherstick #blusherobsesscosmetics #eyeshadow #eyeshadowspalette #highlighter #highlights #blushermurah #obsessfoundation6in1 #makeuptutorial #mekappengantin #mekapmurah #mekapartis #obsesscosmeticsutara #obsesscosmeticsperlis #obsesscosmeticstelukintan #dewiremaja20182019 #dewiremajaxobsesscosmetics

Share 7 2
ayufarisha_obsess_bag. APA YANG BEST DGN TREATMENT CUSHION FOUNDATION OBSESS?
.
Korang biase

APA YANG BEST DGN TREATMENT CUSHION FOUNDATION OBSESS? . Korang biase dgr Dd cushion kan? Tpi berbeza dgn TCF obsess nie. Nak tau sebab ape? TCF ni adalah gabungan penjagaan kulit + makeup. Bukan je boleh tutup segala cela, parut tpi boleh merawat kulit. . TCF ni juga tak mengeringkan kulit. Tapi dia akn bagi efect flawless..kulit akan rasa lembut dan licin je. TCF ada 3 code LIGHT, MEDIUM & DARK. Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii dear ☎ http://wa.me/601121998187 http://wa.me/601121998187 #makeupcantikdanmurah #makeuplover #nakcantikcarisaya #nakcantikjangankedekut #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #liptint #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #dewiremaja #dewiremajaobsess

Share 12 3
de_lala_shoppe. Dulu pakai Luffiya ,Lepas tu stop 7bln sbb cuba skincare lain . And no

Dulu pakai Luffiya ,Lepas tu stop 7bln sbb cuba skincare lain . And now balik lagi ke Luffiya.. banyak2 skincare pernah cuba LUFFIYA mmg the best ! Tak sama dengan yang lain . Janji tak kan tukar yg lain lagi lepas nie🙏 Sentiasa LUFFIYA dlm hati❤ . Sekarang ada Harga Promosi sehingga 31Disember2018.. Jgn lepaskan peluang ! . . http://www.wasap.my/60136780908/setLS . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 33 0
oya_safira. Jangan susah2 hati. Nak cari foundation dari BAHAN SEMULAJADI , sesuai

Jangan susah2 hati. Nak cari foundation dari BAHAN SEMULAJADI , sesuai untuk KULIT SENSETIF ? Mampu mencerahkan , melembab , tak berminyak dan senang cuci ? Bukan tu jee tapi LEBIH LAGI hanya dalam satu compact. . Semua yang uols nak ada dalam SUPER MOISTURE DD CUSHION. Whatsapp 0199857298untuk menempah #kaaycosmetics #ddcushion #ddcushionfoundation #cushionkorea #foundationtreatment #flawlessskin #mesrawudhumekap #halalmekap

Share 1 0
obsesscosmetic.yaya. KAWAN TEGUR MUKA MAKIN FLAWLESS,  JERAWAT MAKIN HILANG 😍😍
.
Yer. Ni

KAWAN TEGUR MUKA MAKIN FLAWLESS, JERAWAT MAKIN HILANG 😍😍 . Yer. Ni antara feedback customer kita. Yela kann treatment cushion foundation ni memang bagus. Lain dari yg lain tauu. . Whatsapp 0164099004 untuk order.

Share 10 1
obsesstaiping_by_adda. Hye hampa..Dd Cushion OBSESS ni ada 3 tone tau..
.
🌼 Light
🌼 Medium

Hye hampa..Dd Cushion OBSESS ni ada 3 tone tau.. . 🌼 Light 🌼 Medium 🌼 Dark . Ikot ke sesuaian kulit hampa..match kn pulak dgn Concealer..haa..cantik ualls. . Berminat wassap cepat 0175209872 . #obsesstaiping #obsess #yayadiamond #squadsyiera #ddcushion #codtaiping #codsimpang #codkamunting #dropshipdiperlukan

Share 5 0

Bila tengok tutorial nie. Terus rasa nak gi amik blusher sapu2 kt pipi. Mana tak nya, senang yakamat la nak cantik skrg. Memang semudah ABC dan 123 sahaja you all. . . Tak de alasan dah skarang kalau nak lawa2 nak cantik2. Guna je Blusher Stick Obsess nie. Terus jd pipi merah cendol. Auummmm. Sweet yakamattt. . . RM45 EXCLUDE POSTAGE POSTAGE RM8 SM/ RM12 SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 6 0
de_lala_shoppe. BUKAN SORANG ,TAPI DAH BERIBU ORANG YANG CUBA😍
.
Paling HOT & FAST SE

BUKAN SORANG ,TAPI DAH BERIBU ORANG YANG CUBA😍 . Paling HOT & FAST SELLING❗❗ Ni laa Primer Makeup Base Colour Correction by LL yang wajib korang pakai dalam makeup untuk dapat hasil makeup yang confirm glowing & tahan lama. Ramai yg dh try.. Mmg best.. Soft je tenyeh kat muka.. . Primer ni akan bagi effect freshh dan natural glow, tu pasal semua gila nak glowing kan 💁‍♀️ . Primer ini juga boleh cover 3 fungsi sebagai .. Moisturizer ✔Primer ✔ Sunblock ✔ . Hasil dia ya Ampunn!! Merecikkk weihhh. silau mata memandangnya😍 . Lagi satu mumy nak bagitau, kalau korang guna secara berterusan, jangan terkejut naa nanti kulit boleh jadi cerah dan lebih anjal toink toink gitewww 💋 . Produk ni selamat digunakan. *KKM NOT180805682K* . Lock sekarang↘️ . . http://www.wasap.my/60136780908/primerLL . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 28 1
de_lala_shoppe. PROMOSI VITAMIN C PURE LUFFSKIN MASIH ON❗
1 BOX RM60
2 BOX RM100 (Jima

PROMOSI VITAMIN C PURE LUFFSKIN MASIH ON❗ 1 BOX RM60 2 BOX RM100 (Jimat RM20😍) . Yang gelap berjaya putih sekata satu badan !Masalah kulit kusam ,kasar menjadi glowing sejak amalkan vit C LUFF❤SKIN . Wajib Consume sesachet Luff❤️Skin Booster setiap pagi sebelum breakfast, tau-tau kulit jadi putih cerah gebu & glowing uols 😍 . Kandungan Pure Vitamin C #TERBUKTI bertindak sebagai #antioksida yang melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit kita. . Sangat sesuai pada mereka yang punya masalah seperti kulit kusam, bersisik, kulit berminyak, jerawat, jeragat dan sebagainya . Hanya perlu ambil 1 sachet setiap hari. Awak akan cantik berhari² 😍 . . http://www.wasap.my/60136780908/luffskin . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 15 0
de_lala_shoppe. RAHSIA WAJAH BERKILAT MEMIKAT❤
.
Bahan utama hanya RM45 sahaja ,sekali

RAHSIA WAJAH BERKILAT MEMIKAT❤ . Bahan utama hanya RM45 sahaja ,sekalit calit berkilat sampai esok hari . Ehh serius tau ! LL sudah menjadi pilihan setiap wanita masa kini. BRIGHTENING MAKE UP BASE @ PRIMER FOUNDATION LL . Boleh dpakai begitu sahaja atau diguna dengan apa2 foundation . Dalam 1 botol ada 3 fungsi ,amazingg gaiss 😍 Boleh dijadikan as primer ,moisturizer & sunblock . Jom lock satu ! ↘️ . . http://www.wasap.my/60136780908/primerLL . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 20 0
theshoppe.bywani. You must grab all colour Obsess Lipmatte dear pretty❗
.
.
Ni kelebihan

You must grab all colour Obsess Lipmatte dear pretty❗ . . Ni kelebihan lipstick matte kami _ 💋 Tidak mengeringkan bibir 💋 Dengan minyak Argan 💋 Bau wangi 💋 Tahan lama 💋 Dengan kelulusan KKM ( NOT 161100903K ) 💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) . . Klik link in bio for order. . Whatsapp wani 📲0145144763 #theshoppebywani #ObsessCosmeticsJohor #obsesscosmeticspasirgudang #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #dyxy #dewiremaja1819 #muamalaysia #muajohor #muajb #muapasirgudang #makeupdinner #blusherstick #squadsyiera #waniempire #dropshipwanted #agentwanted

Share 3 0
luffluffiya_cosmetic_muar. BEST GILER FOUNDATION NI... KULIT JADI GLOWING BEKILAU BAK MUTIARA!!😍

BEST GILER FOUNDATION NI... KULIT JADI GLOWING BEKILAU BAK MUTIARA!!😍. . . Siapa yang tak happyy bila pakai mekap je tak bercapuk, Kulit jadi bersih serta glowing walaupun cuaca panas terik. Dan yang paling best bila pakai foundation ni masalah jerawat jeragat hanya tinggal kenangan.!😍😍😘😘😘 . . ==================================== KELEBIHAN DD CUSHION FOUNDATION BY LL COSMETICS ==================================== . ✔Formula khas untuk mera wat ku lit ku sam menjadi glowing ✔Effect glowing serta merta,lagi lama di mu ka lagi nampak glowing lebih natural ✔Menyamaratakan tona ku lit ✔Mengan dungi Spf50 untuk melindungi wa jah dari sinaran uv ✔Mengan dungi VCO yang bertindak Melembabkan ku lit ✔ Mengan dungi pitera yg dapat melembapkan ku lit, melembutkan tekstur ku lit, menampakkan ku lit lebih berseri dan bersih dan mu ka akan nampak glowy glowy gitewww! ✔Vitamin E +C untuk membantu memudarkan pa rut jera wat dan jera gat ✔Tidak bercapuk bila berpeluh, ta han 12jam ✔Jimat masa bermakeup sepantas 5min,Calit-calit dap-dap dah siap bermakeup ✔Boleh menutupi ce la di mu ka , tetapi makeup tidak nampak tebal ✔Halal di jamin & Lulus kkm ✔Ta han 2-3 bulan sebekas . . ================================ KELEBIHAN CUSHION BLUSH GLOW BY LL COSMETICS ================================ ✔Mengandungi VCO utk melembabkan ku lit ✔Mengandungi Vit C & Vit E untuk membantu memudarkan pa rut jera wat & jera gat ✔Mengandungi Rose powder memberi effect pinkish ✔Warna Sweet Cherry Sesuai untuk semua tone ku lit . colournya memang pigmented. ✔Cushion Blush Glow mudah di ratakan hanya perlu dab dab dab menggunakan sponge yg di sediakan ✔Effect glowing serta merta selepas sapuan ✔ Kekal la ma sehingga 12jam. tak perlu touch up banyak kali ✔ Ta han lama 2-3 bulan sebekas ==================================== . Berminat nak dapatkan set 2in1 dd cushion foundation & cushion blush glow dengan harga pengenalan yang superJimat?? Whtsapp↘️ . . http://www.wasap.my/60107890765/DDset . . #Luffluffiyaskincare #LLcosmeticmuar #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysis #LLCosmetic #muarjohor

Share 0 0
de_lala_shoppe. PROMOSI❗PROMOSI❗#luffluffiyaskincare
.
SET TRIAL BESAR PROMOSI HANYA R

#luffluffiyaskincare . SET TRIAL BESAR PROMOSI HANYA RM130❗ PALING LARIS ,PALING JIMAT . SET YANG MAMPU BERTAHAN SEHINGGA 3-4 BULAN PENGGUNAAN . ========================= 😍KELEBIHAN LUFFIYA SKINCARE 😍 ======================== ✅Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi.. ✅Mengecilkan Lubang Pori Pori ✅Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata ✅Melembabkan Kulit Wajah ✅Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut ✅Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat ✅Menghilangkan Jeragat ✅Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari(Lebih Lasak) ✅Mencerahkan kulit dgn pantas ✅meningkat kelembapan kulit dengan lebih pantas ✅menguatkan sistem imunisasi badan ✅memudarkan parut dan kulit kusam . Cantik sambil berjimat ❤ . . http://www.wasap.my/60136780908/setLS . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #lipstickmalaysia #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 22 1
wrbeautystore_. Dulu blusher sekali dgn brush. Now dah takde brush sebab sgt2 senang n

Dulu blusher sekali dgn brush. Now dah takde brush sebab sgt2 senang nak BLEND you all. Guna jari je dah boleh blend. Colour soft pink gitttewww! . . Revolusi blusher from pallets blusher then blusher stick with brush but now no more brush. Senang giler make up. Sambil tekan pedal minyak kereta sempat la you all pakai blusher masa otw gi kerja tu. Sebab tak yah cari brush dah. Terus sapu guna jari je. 😉 . . RM45 JURRRR. POSTAGE RM8 SM/RM12SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . TENGOK TUTORIAL CARA GUNA BLUSHER KT SEBELAH TAU ⬅ . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 11 1
obsesscosmetics.ef. Malas nak bersiap lamalama, guna jeh DD cushion foundation dari obsess

Malas nak bersiap lamalama, guna jeh DD cushion foundation dari obsess ni . Dap dap jeh dah cantik 😍 APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit jugak ya 😍😍 . . _ Whatsapp 0133050158 / link at bio _ #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsampang #obsessbangi #obsesskajang #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #codkl #codselangor #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #muamalaysia #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #squadsyiera #elyamor #dewiremaja #dewiremajaobsess

Share 9 0
ayufarisha_obsess_bag. Selamat pagi dan assalamualaikum semua.. Semoga dipermudahkan semua am

Selamat pagi dan assalamualaikum semua.. Semoga dipermudahkan semua amin.. Alhamdulillah cust da grab 1 liptint...cust mengadu bibir nmpak pucat je.. Ayu sarankan pakai liptint obsess.. Sbb die merawat bibir kita.. Yelahh kita kan berkerja walaupun kita tak makeup atleast biar lah bibir nmpak berseri supaya org tidak nmpk mcm sakit.. Dgn ade nye liptint ni dah tiada lagi nmpak pucat.. Nk taw lebih lagi.. Ws ayu okay Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii di bio dear ☎ http://wa.me/601121998187 http://wa.me/601121998187 #makeupcantikdanmurah #makeuplover #nakcantikcarisaya #nakcantikjangankedekut #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #powerofmakeup #blushercantik #ddcushion #eyeshadow #liptint #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #dewiremaja #dewiremajaobsess

Share 11 2
cosmeticsbymia_. Korang ada masalah seperti malas nak makeup awal pagi tapi kena juga p

Korang ada masalah seperti malas nak makeup awal pagi tapi kena juga pakai pegi office? Awal pagi dah ada presentation untuk projek class korang? Mommies yang ada baby tu tapi nak cantik² juga. Kalau korang ada masalah seperti berikut jom try set gojes ni🌸. Dalam set ni complete tau, semua dah ada dalam set gojes. Lepas ada set gojes ni, tak payah nak pening² makeup lama² atau nak fikirkan makeup apa yang nak touch up nanti. . Jom Like & Tag 3 kawan korang yang suka makeup 🌸 . Whatsapp 013-8837290 . #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmiri #muasarawak #beautyneeded #foundationviral #foundationmalaysia #mirisarawak #muakl #viral #viralterkini #obsesslovers #sayajualobsesscosmetics #simplemakeup #makeupobsessed #makeuptrending #makeupaddict #neelofa #fazura #ootd #obsesslipmatte #makeupdaily #malaysian #beauty #obsesscosmeticsmalaysia #uitm #obsessteamfatin #miniteammia #laneige #ddcushion

Share 18 4
zebramallow. Concealer Touch Up Pen 😉.
.
Bahan utama Centella Asiatica / pegaga :

Concealer Touch Up Pen 😉. . Bahan utama Centella Asiatica / pegaga : 1. Sangat berkesan untuk menegangkan kulit dan rahsia awet muda 2. Dapat mengeluarkan kollagen semulajadi bagi melembapkan dan menegangkan kulit 3. Boleh merawat kulit yang pedih , luka. . Concealer RM39 Each • Postage not included . 🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12 🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12) 🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE) . Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries. . #obsesscosmetics #obsess #liquidlipstick #lipmatte #obsesslipmatte #obsesslipcream #obsesslipstick #obsessdamansara #obsessbalakong #coddamansara #codbalakong #muamalaysia #makeupartismalaysia #lipstick #lipstickcantik #arganoil #ddcushion #obsessddcushion #obsessddcushionfoundation #ddcushionfoundation #foundation #cushionfoundation #makeup #merdekasales #flawlessmakeup #teamgodzillaesumilynns #ddfoundation #obsessdamansara #obsessshahalam

Share 3 0
zebramallow. DD Cushion Foundation code light on her face 😍😍.
.
DD cushion founda

DD Cushion Foundation code light on her face 😍😍. . DD cushion foundation RM59 each • Postage not included . 🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12 🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12) 🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE) . Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries. . #obsesscosmetics #obsess #liquidlipstick #lipmatte #obsesslipmatte #obsesslipcream #obsesslipstick #obsessdamansara #obsessbalakong #coddamansara #codbalakong #muamalaysia #makeupartismalaysia #lipstick #lipstickcantik #arganoil #ddcushion #obsessddcushion #obsessddcushionfoundation #ddcushionfoundation #foundation #cushionfoundation #makeup #merdekasales #flawlessmakeup #teamgodzillaesumilynns #ddfoundation #obsessdamansara #obsessshahalam

Share 3 0
zebramallow. Simple makeup tutorial using Set Makeup Obsess 😍😍
.
DD cushion found

Simple makeup tutorial using Set Makeup Obsess 😍😍 . DD cushion foundation RM59 each • Postage not included . 🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12 🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12) 🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE) . Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries. . #obsesscosmetics #obsess #liquidlipstick #lipmatte #obsesslipmatte #obsesslipcream #obsesslipstick #obsessdamansara #obsessbalakong #coddamansara #codbalakong #muamalaysia #makeupartismalaysia #lipstick #lipstickcantik #arganoil #ddcushion #obsessddcushion #obsessddcushionfoundation #ddcushionfoundation #foundation #cushionfoundation #makeup #merdekasales #flawlessmakeup #teamgodzillaesumilynns #ddfoundation #obsessdamansara #obsessshahalam

Share 5 0
zebramallow. Pernah dengar tak makeup sambil merawat?? Mesti pelikkan sbb selalu pa

Pernah dengar tak makeup sambil merawat?? Mesti pelikkan sbb selalu pakai makeup lah muka kita jadi teruk 😥. . Ha ni nk habaq yang DD Cushion Foundation by Obsess boleh merawat muka jugak tau jikalau dipakai berterusan, so korg x yah risau pakai ni selalu 😚😚 . DD cushion foundation RM59 each • Postage not included . 🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12 🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12) 🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE) . Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries. . #obsesscosmetics #obsess #liquidlipstick #lipmatte #obsesslipmatte #obsesslipcream #obsesslipstick #obsessdamansara #obsessbalakong #coddamansara #codbalakong #muamalaysia #makeupartismalaysia #lipstick #lipstickcantik #arganoil #ddcushion #obsessddcushion #obsessddcushionfoundation #ddcushionfoundation #foundation #cushionfoundation #makeup #merdekasales #flawlessmakeup #teamgodzillaesumilynns #ddfoundation #obsessdamansara #obsessshahalam

Share 3 0