(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
de_lala_shoppe. \"Cantik natural dengan LL DD Cushion & Blusher\"
.
Hanya dap2 xsampai 2

"Cantik natural dengan LL DD Cushion & Blusher" . Hanya dap2 xsampai 2 minit..semua cela kat wajah dilindungi..wajah cantik sekata..skin tampak glowing naturally.. . Jom grab dengan harga #promosi #raya ! InsyaAllah cantik merelip raya nanti gaiss . . http://www.wasap.my/60136780908/setDDCushion . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 3 0
theshoppe.bywani. Bibir kering? Dah cuba macam-macam cara nak lembapkan bibir tapi tak m

Bibir kering? Dah cuba macam-macam cara nak lembapkan bibir tapi tak menjadi. 🙁 . . Kalau dah bibir kering, xdapat lah kan nak melaram dengan lipmatte. Sebab nanti lagi teruk bibir jadinyer. Kusam je nanti bibir nya. . . Ni wani nak share solusi untuk korang. Apa kata korang bertukar kepada liptint obsess ni. Oil based. Sesuai sangat utk rawat bibir. Plus dia ada dua warna. Confirm bibir korang akan jadi lebih lembap dan cantik berseri. . . Nak cuba? Klik je link kat bio tau atau whatsapp 📲0145144763 #squadwanikepoks #ObsessCosmeticsJohor #ObsessCosmeticsSelangor #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsTerengganu #agentwanted #mascaraviral #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #dyxy #muamalaysia #muajb #makeupdinner #blusherstick #squadsyiera #waniempire

Share 1 0
de_lala_shoppe. Cantik sungguh la penangan DD cushion ni❗
.
Dah cuba sekali sure koran

Cantik sungguh la penangan DD cushion ni❗ . Dah cuba sekali sure korang sendiri tak nak pakai yang lain . Cukup set makeup LL dalam beg uolss 👍 Glowing kan skin dia ? Alaaa tak rugi la grab ! Sambil glowing sambil merawat ... Lawaaa terrr kulit uolss nanti ! . . http://www.wasap.my/60136780908/setDDCushion . . #Delalashoppe #Luffiyaskincare #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #luffluffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Luffiyaskincarepontian #Luffiyaskincarepontianjohor #Stokisluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #Trustedseller #Pipipinkblusher #Pipipinkpontian #Blusherstick #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmetic

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dbeatystory. Tak kan nak sesakkan beg dengan barang makeup?  Kita pergi travel mest

Tak kan nak sesakkan beg dengan barang makeup? Kita pergi travel mesti lah nak enjoy, barang yang tak perlu, boleh tinggal je dekat rumah. Tapi mesti nak cantik kan? Kalau dengan 4 items ni korang dah boleh cantik, dah tak payah fikir dah nak bawak yang lain . _ Semua dalam travel ni dah complete untuk daily makeup. Even lipmatte pun boleh jadi eyeshadow and blusher. Apa lagi yang tak cukup? Happy je husband korang, tak perlu nak angkut barang bini yang selalu banyak . _ Sebelum ketinggalan untuk dapatkan set travel kit limited edition ni, korang kena terus tekan link dekat bio tau! Ataupun terus Whatsapp nombor dekat bawah ni👇🏻 _ Whatsapp 01137173769 #dbeatystory #dbeautystory #makeupmurah #mahibeautystory #ladiesobsess #teamladiesMahi #obsesscosmetics #obsessjb #obsessbbu #obsesspermasjaya #obsesscosmeticsjb #eyeshadow #blusherobsess #ddcushionobsess #lipstickobsess #liptintobsessjb #ddcushion #agentobsesscosmetics #dropshipobsesscosmetics #dropshipwanted #miniagent #anasismjb #muajohor #muajb #obsessteamfatin #jdt #MAQbeauty #obsesswave #2019 #Mahisharks

Share 1 0
lovely_obsess. .
#obsesswave#obsesscosmeticutara#obsesskulim#obsesspenang#obsesssunga
Share 5 1
lovely_obsess. SILA TURN ON NOTIFICATION SUPAYA AMPA TAK TERLEPAS POSTING MAYA DAN DP

SILA TURN ON NOTIFICATION SUPAYA AMPA TAK TERLEPAS POSTING MAYA DAN DPT JADI YG TERAWAL DIK NOK OII . . . . #TeamGodzillaEsumilynns

Share 2 1
diba_obsess. SIS DAH PAKAII LIP TINT OBSESS!!! 😱😱😱 .

MEMANG BEST! ONCE DAH SAPU

SIS DAH PAKAII LIP TINT OBSESS!!! 😱😱😱 . MEMANG BEST! ONCE DAH SAPU KE BIBIR TERUS RASA BERANGIN JE MCM COKLAT HACKS 😗😙😙 . Bibir nampak SEKSI GILAK & SEMULAJADI BASAH2, TANPA NMPK MCM PAKAI LIPSTICK OII.. Best sgt 💗💗💗 . Sebelum ni pnah try brand lain tapi Obsess berjaya buat sis ubah tanggapan pada lip tint. Yeay!! pasni boleh try code berry pulak buat stok hahahaha. Raya dh x risau yiaahoo! 😁💜 . 10 bintang for Griffindorr!! tiber 😂😂😂 . Sapa lagi nk rasa pengalaman mcm sis?? Raise your hand, no. Raise your fon and wasap me now!!! Kalau x cuba lepas bc ni mmg rugi wa ckp lu 😝 . Click link in my bio, or contact me 013-5033428. Feel the way i feel!! . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 7 0
cosmeticbyher. LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!.
.
HAI UOLS! Uols

LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!. . HAI UOLS! Uols dah dapatkan blum lipmatte raya edition? Btw stock dah sampai taw, readystock skrg tp stock sangat limited, now tinggal 5 code je yg tinggal, Ya Allah siapa yg nak cantik di pagi raya cepat2 dpt kan Lipmatte Raya Edition ni selling fast uols!. . Uols nak tawu kenapa lipmatte obsess ni sangat ditunggu2? Sebab lipmatte obsess ni sangat terkenal dengan texture nya yg ringan, tak mengeringkan bibir & texture yang diupgrade dari texture dulu & yang paling best dulu 5ml tapi skrg 10ml n harga tetap sama macam dulu RM40/pc, serius memang uols tak kan rugi beraya dgn obsess tahun ni taw!!. . HARGA : RM40/PC (EXC POSTAGE). . P/S : UOLS NAK ORDER?? NAK BIBIR LETOPS RAYA NI? JOM LIKE & COMMENT 'SAYA NAK LIPMATTE OBSESS' NANTI FATIN PM UOLS SORG2 OK!. . #obsesscosmeticsjb #agentwanted #liptint #makeuptutorial #baranghantaran #uitm #alhaalfacosmetics #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #sephora #lipstickjb #obsesswave #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #raya2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Share 15 1
diba_obsess. Jom usha Travel Set sambil layan lagu Blackpink 💖💖💖💖💖 .

Dalam ni

Jom usha Travel Set sambil layan lagu Blackpink 💖💖💖💖💖 . Dalam ni ada tcf, loose powder & 2 lip matte in mini saiz.. Sebab nama pun travel set kan? So, volume pun bersesuaian.. Lip matte 2 ml & tcf 5 gram. But it's worthy!!! 😊😊 . Wasap me for more details gais.. Rugi tau kalau korg first time nk try Obsess tspi terlepas Set ni. Sbb set ni HQ buat dpm kuantiti yg limited. First come firet serve 😎😎 . Only made for 5k LUCKY Obsess users!!! Tell ya.. Wasap 013-5033428 or click link on my bio asap peep! Tq so much! 😍😍💕 . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 6 0
lady.obsess. Lipmatte Obsess on a whole new level ❤️
.
Lipmatte ni no longer 5ml, t

Lipmatte Obsess on a whole new level ❤️ . Lipmatte ni no longer 5ml, tapi sekarang dah jadi 10ml. Jangan risau harga tetap sama . Yang paling penting quantity dan quality bertambah ❤️ Shades baru ni sangat la cantik ladies! Kalau belum ada lagi lipmatte for raya, Well luckily you just found the best lipmatte in town! . . . #makeupmalaysia #ddcushion #liptintmalaysia #codsubang #codseksyen7shahalam #obsesscosmetics #obsesseyeshadowstick #obsesssubang #obsesssubangbestari #obsessagent #codsubangbestari #laneige #makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia #coduitmshahalam #squadsyiera #merokets #lipmattemalaysia

Share 8 0
kameliacosmetics. Happy iftar, loves! ☺️ Write down three adjectives you see in the word

Happy iftar, loves! ☺️ Write down three adjectives you see in the word search above starting with the sentence "I am...". . Done? Now embrace it, mermaids! All of you are all these words above 👑✨✨✨ . Spread the love 💞 . #kameliacosmetics #liquidlipstick #satinlipstick #ddcushion #makeuplover #beautyjunkie #makeupmalaysia #muamalaysia #crueltyfreebeauty #makeuptutorial #lipgloss #mermaidqueengloss

Share 188 55
dbeatystory. LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!.
.
HAI UOLS! Uols

LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!. . HAI UOLS! Uols dah dapatkan blum lipmatte raya edition? Btw stock dah sampai taw, readystock skrg tp stock sangat limited, now tinggal 5 code je yg tinggal, Ya Allah siapa yg nak cantik di pagi raya cepat2 dpt kan Lipmatte Raya Edition ni selling fast uols!. . Uols nak tawu kenapa lipmatte obsess ni sangat ditunggu2? Sebab lipmatte obsess ni sangat terkenal dengan texture nya yg ringan, tak mengeringkan bibir & texture yang diupgrade dari texture dulu & yang paling best dulu 5ml tapi skrg 10ml n harga tetap sama macam dulu RM40/pc, serius memang uols tak kan rugi beraya dgn obsess tahun ni taw!!. . HARGA : RM40/PC (EXC POSTAGE). . P/S : UOLS NAK ORDER?? NAK BIBIR LETOPS RAYA NI? JOM LIKE & COMMENT 'SAYA NAK LIPMATTE OBSESS' NANTI MAHI PM UOLS SORG2 OK!. . Whatsapp 01137173769 #dbeatystory #dbeautystory #makeupmurah #mahibeautystory #ladiesobsess #teamladiesMahi #obsesscosmetics #obsessjb #obsessbbu #obsesspermasjaya #obsesscosmeticsjb #eyeshadow #blusherobsess #ddcushionobsess #lipstickobsess #liptintobsessjb #ddcushion #agentobsesscosmetics #dropshipobsesscosmetics #dropshipwanted #miniagent #anasismjb #muajohor #muajb #obsessteamfatin #jdt #MAQbeauty #obsesswave #2019 #Mahisharks

Share 3 0
beautybyalykanas. Bibir selalu kering,terkopek dan pedih?
Tinted lip oil cushion 🦄
Meng

Bibir selalu kering,terkopek dan pedih? Tinted lip oil cushion 🦄 Mengandungi olive oil and vitamin E untuk merawat bibir uolls. Plus,bau sugus uolls😍 Ada dua colour Berry 🍓and Orange🍊 Cantik tak uolls 💃💃💃 #squadsyeira #liptint #lipgloss #fattzura #vivyyusof #obsesscosmeticmalaysia #merokets #ddcushionfoundation #ddcushion #ddcushionobsess #obsesssubangbestari #obsessagent #obsesseyeshadow #muaselangor #muasubang #feminist #makeupmalaysia #makeuptutorial #makeup #lipmatte #sayajualmakeup #obsessshahalam

Share 10 0
de_lala_shoppe. Guna Set Trial Besar + Whitening Serum dgn PrimerLL je.. WAUUUU mmg fl

Guna Set Trial Besar + Whitening Serum dgn PrimerLL je.. WAUUUU mmg flawless sgt kan.. Langsung tk de jerawat ni.. COMBO SET dia pakai ni berharga RM235 . Nak cantekk perlulah keluar belanja sikit 😘😘 Tak kan melaram baju je kan.. Kulit muka mesti nampak bersih dan ceria baru la semangatttt mau beraya 💃 . . http://www.wasap.my/60136780908 . . #Delalashoppe #FenomenaLLCosmetics #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #Lipstickmatte #lipstickmalaysia #Luffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #LuffLuffiyaskincarepontian #LuffLuffiyaskincarepontianjohor #StokisLuffluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #RescueSerum #Trustedseller #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmeticHq

Share 75 2
de_lala_shoppe. GLOW BOOST ESSENCE BY LL COSMETICS❤️
.
✅ Formulasi hebat dari Switzerl

GLOW BOOST ESSENCE BY LL COSMETICS❤️ . ✅ Formulasi hebat dari Switzerland yang dapat meningkatkan tahap penghidratan dalam kulit sekaligus menjadikan kulit lebih lembap dan bersinar semulajadi. ✅ Melicinkan kulit. ✅ Membantu meminimumkan kemunculan garis garis halus. ✅ Tidak melekit dan mudah diserap rata kedalam kulit. ✅ Memberi kesan bersinar ( glowing ) apabila digunakan dibawah lapisan bedak asas atau foundation. . Glow Boost Essence Harga RM80 Free Postage Free Gift • Sampul Raya LL . Untuk order klik 👇 . . http://www.wasap.my/60136780908 . . #Delalashoppe #FenomenaLLCosmetics #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #Lipstickmatte #lipstickmalaysia #Luffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #LuffLuffiyaskincarepontian #LuffLuffiyaskincarepontianjohor #StokisLuffluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #RescueSerum #Trustedseller #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmeticHq

Share 35 0
cosmeticbyher. LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!.
.
HAI UOLS! Uols

LIPMATTE OBSESS 7 CODE RAYA EDITION READYSTOCK NOW!. . HAI UOLS! Uols dah dapatkan blum lipmatte raya edition? Btw stock dah sampai taw, readystock skrg tp stock sangat limited, now tinggal 5 code je yg tinggal, Ya Allah siapa yg nak cantik di pagi raya cepat2 dpt kan Lipmatte Raya Edition ni selling fast uols!. . Uols nak tawu kenapa lipmatte obsess ni sangat ditunggu2? Sebab lipmatte obsess ni sangat terkenal dengan texture nya yg ringan, tak mengeringkan bibir & texture yang diupgrade dari texture dulu & yang paling best dulu 5ml tapi skrg 10ml n harga tetap sama macam dulu RM40/pc, serius memang uols tak kan rugi beraya dgn obsess tahun ni taw!!. . HARGA : RM40/PC (EXC POSTAGE). . P/S : UOLS NAK ORDER?? NAK BIBIR LETOPS RAYA NI? JOM LIKE & COMMENT 'SAYA NAK LIPMATTE OBSESS' NANTI FATIN PM UOLS SORG2 OK!. . #obsesscosmeticsjb #agentwanted #liptint #makeuptutorial #baranghantaran #uitm #alhaalfacosmetics #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #sephora #lipstickjb #obsesswave #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #raya2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Share 17 2
beautybyalykanas. Bibir selalu kering,terkopek dan pedih?
Tinted lip oil cushion 🦄
Meng

Bibir selalu kering,terkopek dan pedih? Tinted lip oil cushion 🦄 Mengandungi olive oil and vitamin E untuk merawat bibir uolls. Plus,bau sugus uolls😍 Ada dua colour Berry 🍓and Orange🍊 #squadsyeira #liptint #lipgloss #fattzura #vivyyusof #obsesscosmeticmalaysia #merokets #ddcushionfoundation #ddcushion #ddcushionobsess #obsesssubangbestari #obsessagent #obsesseyeshadow #muaselangor #muasubang #feminist #makeupmalaysia #makeuptutorial #makeup #lipmatte #sayajualmakeup #obsessshahalam

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.nadanne. I'm wearing code LIGHT dekat bahagian centre muka dan code MEDIUM as b

I'm wearing code LIGHT dekat bahagian centre muka dan code MEDIUM as base Dark circles mahal pun tak nampak, parut jerawat pun dah nyorok senyap-senyap lepas dab dd cushion Obsess ni. I tak pakai concealer tau dlm gambar ni 😌 Bangga okay. Sebab bila dah ada anak ni mmg nak mekap lama2 baking shading bagai semua tak sempat 😭 Get yours NOW👆 Anne buat service COD jgk #TCFobsess #bbcushion #ddcushion #foundationobsess #kongsirezeki #agentwanted #dropshipwanted #obsesswave #travelkitobsess #teamanne #nadanneb #squadsyiera #codpuchong #coddanpostage #agentwanted #codputrajaya #obsesspuchong #obsessputrajaya #obsessdengkil #obsessbangi #obsesscosmetics #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayamurah #makeupviral #makeupmurah #okaya #muabellaz #neelofa

Share 11 2

Kan Anne dah bagi tau yang Obsess Cushion Foundation ni Boleh cover parut-parut degil 🥰 Tengok je la Fatin Zakki ni pakai. Satu dab pun boleh cover. She is wearing code MEDIUM Dah la siap boleh treat jerawat korang. Tak percaya? Takpe, biar yang dah cuba je tau 😋 Apa lagi nak? Harga pun mampu milIk SANGAT. Click link in bio to grab yours SEKARANG 👆 #TCFobsess #bbcushion #ddcushion #foundationobsess #kongsirezeki #agentwanted #dropshipwanted #obsesswave #travelkitobsess #teamanne #nadanneb #squadsyiera #codpuchong #coddanpostage #agentwanted #codputrajaya #obsesspuchong #obsessputrajaya #obsessdengkil #obsessbangi #obsesscosmetics #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayamurah #makeupviral #makeupmurah #okaya #muabellaz #neelofa

Share 7 0
kaay_cosmetics. SET MAKEUP KAAY SIMPLE RAYA paling untung sebab jimat dia berganda-gan

SET MAKEUP KAAY SIMPLE RAYA paling untung sebab jimat dia berganda-ganda sehingga RM14 tuu. Ya ampunn mana nak dapat harga terlajak jimat macam ni. Raya setahun sekali jur awak dapat harga macam ni. Paling best dapat Hand Cream bau wangi namatee dan melembutkan tangan. Harga 2 item ni, Dd Cushion + Juicy Blush cuma RM100. 🤗 #kaaycosmetics #promokaaysimpleraya #mekapraya #ddcushionkaay #kaayddcushion #ddcushion #foundationtreatment #treatmentfoundation #bbcushion #cushionfoundation #blusher #blusherkaay #cushionblusher #blushercushion #kaaymattecreamy #lipmattecoklat #loosepowder #makeuplover

Share 4 1
kameliacosmetics. Have you bought your baju Raya yet? What colour theme is your family w

Have you bought your baju Raya yet? What colour theme is your family wearing this year? There's so much to choose from! Pair your mermaid skirt for Raya with our amazing products, from lipstick, to DD cushion to lip gloss 💄 Get your Raya makeup essentials with our All I Want for Raya Bundle Deals now! . [All I Want For Raya Bundle A - RM40] . *Save RM34 off original price . 1x Mermaid Queen Gloss 1x Mermaid Matte Lip Creme OR Mermaid Miracle Satin Lipstick . [All I Want For Raya Bundle B - RM100] . *Save RM107 off original price . 1x Majestic Bundle (Consists of both Mermaid Tears and Sunkissed Mermaid Queen Gloss) 1x Mermaid Miracle DD Cushion (Please select your codes) 2x Mermaid Matte Lip Creme OR Mermaid Miracle Satin Lipstick (Please select your codes) 1x Rose Gold Mermaid Blending Brush (Free Gift) 1x Free Postage . In total, you will get 5 products when you shop this bundle: 2 Mermaid Queen Glosses, 2 Mermaid Matte Lip Cremes/Mermaid Miracle Satin Lipsticks and 1 Mermaid Miracle DD Cushion. . Shop now at www.kameliacosmetics.com 🛒🛒🛒 . #kameliacosmetics #liquidlipstick #satinlipstick #ddcushion #makeuplover #beautyjunkie #makeupmalaysia #muamalaysia #crueltyfreebeauty #makeuptutorial #lipgloss #mermaidqueengloss

Share 108 1
diba_obsess. Bestnya pakai lip tint nii.. Sampai terpejam2 mata sis.. 😁😁💖💖 .

J

Bestnya pakai lip tint nii.. Sampai terpejam2 mata sis.. 😁😁💖💖 . Jom try lip tint ni.. Bibir rasa lembap sentiasa insyaAllah.. Price : Rm40 only Wasap diba skrg, 013-5033428 or click link di bio sis for fast response 😘😊 . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 9 0
obsessbeau_ayufarisha. Tq kak long sofi grab tcf dgn lipmatte 😘😘 nk pakai hari raya nnti ka

Tq kak long sofi grab tcf dgn lipmatte 😘😘 nk pakai hari raya nnti kate nye.. Nak lawa dgn obsess 💞 Yg mane nak melawa di hari raya.. Dekat ayu tinggal stock tcf light 1 pcs, lipmatte code (LOVE YOU) 1pcs dgn Concelear code medium.. Jomm grab dgn ayu.. . Dibulan ramadhan ni ayu buat free cod, freepostage 😍 ☎ http://wa.me/601121998187 http://wa.me/601121998187 Postage: Everyday 📦📨📬 Cod: Bandar tasik selatan, sg besi, sri permaisuri, bdr tun razak, serdang, seri kembangan dan area KL mengikut kawasan, raub & bentong (weekend) 🚙💨 #makeupcantikdanmurah #makeuplover #SQUADSYIERA #OBSESSWAVE #nakcantikcarisaya #nakcantikjangankedekut #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesslipmatte #wedding #weddingedition #powerofmakeup #ddcushion #liptint #mascarasikat #packagepengantin #hantaran #surprise #thebestmakeup #thebestconcealer #setobsesscosmetic #setflawless

Share 5 0

Ramai yg tanyaa Obsess ada Set apaa lagii ❓❓ - Kita ada SET GOJES OBSESS mix & match 🤗💓 . Siapa yg patut try SET GOJES ni ?? . . 1) Beginner yg baru nak berjinak2 dengan Makeup . . 2) Student yg suka nak makeup g kelas sbb ada presentation atau kena buat video berlakon . . 3) Mommies yang nak siap cepat sebab anak dah merengek2, suami dah terjerit2 . . 4) Wanita bekerjaya kena tampil cantik untuk tingkatkan keyakinan diri bila nak jumpa client atau nak pergi interview . . 5) Isteri Solehah yg nak melaram untuk suami di rumah, jaga kecantikan dalaman dan luaran, takkan nak cantik bila keluar je, kat rumah pun kena lah cantik, baru lah suami bertambah sayang 😻😽💋💋 . . SET GOJES MEMIKAT HATI 😍 . . COD JOHOR BAHRU . . DM KITA / WS +60138295404 . . #perempuancantik #makeupcantik #makeupmurah #eyeshadow #lipmattecantik #lipmatteviral #ddcushion #blushercantik #blusherobsess #makeupsimple #makeupviral #obsessteamAN #obsessjb #makeupobsession #obsesscosmeticmalaysia #lipmatteobsesscosmetics #obsesscosmeticsjohor #fattzura #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #obsesscosmeticjohorbahru #dewiremaja2018obsess #obsesscosmeticsXdewiremaja #sponspordewiremaja #makeuptransformation #makeupnewbie #makeuppalingsenang #lipmatteobses #obsessteamfatin

Share 13 7
wrbeautystore_. Penangan @nurfatinzakki guna Travel Kit Obsess semalam. Phone nak peca

Penangan @nurfatinzakki guna Travel Kit Obsess semalam. Phone nak pecah rasa semua dm/whatsapp tanya pasal travel kit. 😂 Gila babas betul. . . Mana taknya dalam 1 set nie ada hot item Obsess kot. 💐MINI CUSHION FOUNDATION 💐MINI LOOSE POWDER 💐MINI LIPMATTE 2PCS . . Dah cukup dah untuk make up masa gi travel. Gi travel pun kena syantikkk okehhh. . . WHATSAPP 0145181035 OR CONTACT MY TEAM DI BAWAH 👇 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 22 9
farra.lydia. JERAWAT TAK SUDAH SANA SINI ,SUNBURN, SENSETIF & ALERGIK❓😩
.
Adududu.

JERAWAT TAK SUDAH SANA SINI ,SUNBURN, SENSETIF & ALERGIK❓😩 . Adududu.. Jangan stress awakk ! Ni diaaa SET TREATMENT untuk awak yang punya masalah di atas , cara mudah kecutkan jerawat, menyejukkan muka dan pudarkan parut dalam masa yang sama . ✅Rescue Serum ✅Masker Tea Tree . Pakai dua item ni in shaa allah cepat recover masalah skin awak sayang ❤ . . http://www.wasap.my/601112190244 #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #lipstickmatte #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #Kkmproduct #Trustedseller #LLCosmetic

Share 1 1
de_lala_shoppe. Nak kulit lembab-lembab basah, glass skin , flawless Haaaa korang waji

Nak kulit lembab-lembab basah, glass skin , flawless Haaaa korang wajib dapatkan LL COSMETICS skincare hari ni. Sbb terdapat banyak kebaikan utk memulihkan kulit. Menjadikan kulit lebih muda, bersih dan anjal . . Kebaikan SET HYDRATING LL . ☘Anti-aging ☘Moist skin ☘Glowing skin ☘No dark spot ☘Reduce wrinkles ☘Hydrate skin ☘Skin booster ☘Flawless skin . Tunggu apa lagi dear? Dapatkan hari ini 👇🏻. . 📲http://www.wasap.my/60136780908 . . #Delalashoppe #FenomenaLLCosmetics #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #Lipstickmatte #lipstickmalaysia #Luffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #LuffLuffiyaskincarepontian #LuffLuffiyaskincarepontianjohor #StokisLuffluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #RescueSerum #Trustedseller #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmeticHq

Share 32 0
de_lala_shoppe. DULU KULIT KUSAM DAN TAK BERMAYA😢
.
Sejak pakai Set Trial Malam + Set

DULU KULIT KUSAM DAN TAK BERMAYA😢 . Sejak pakai Set Trial Malam + Set Hydrating LLCosmetic ni, kulit kembali sihat & bersih tau ! haaaa mana tak seronok 😍😍 Nak blend makeup pun mudah sbb skin dah licin 👏 . Say no more camera 360 😜 , nak cantik before raya tak? Masih sempat ni.. JOM WASAP mumy . . http://www.wasap.my/60136780908 . . #Delalashoppe #FenomenaLLCosmetics #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #Lipstickmatte #lipstickmalaysia #Luffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #LuffLuffiyaskincarepontian #LuffLuffiyaskincarepontianjohor #StokisLuffluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #RescueSerum #Trustedseller #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmeticHq

Share 33 0
de_lala_shoppe. Nk skin bashah2 meh pakat rembat set rehydrating hampa.jimat berganda2

Nk skin bashah2 meh pakat rembat set rehydrating hampa.jimat berganda2 dgn pembelian 2set! . Ape tu rehydrating set? Set yang bagi awak punya skin glowing2 pada siang hari ,melelehhhh weiyhhh .Nak tau detail terus aje whtsapp mumy . . http://www.wasap.my/60136780908 . . #Delalashoppe #FenomenaLLCosmetics #Luffiyaskincare #luffiyaskincareoriginal #Luffluffiya #ddcushion #ddcushionmalaysia #glowingmakeup #lipstickLL #lipsticklover #Lipstickmatte #lipstickmalaysia #Luffiyapontianjohor #Luffskinbooster #putih1badan #vitc #LuffLuffiyaskincarepontian #LuffLuffiyaskincarepontianjohor #StokisLuffluffiyaskincarepontianjohor #Kkmproduct #RescueSerum #Trustedseller #Eylegacyfoundation #Foundation2in1 #Scrubibukunyit #LLCosmeticHq

Share 196 5
diba_obsess. Jom grab lip tint Obsess pakai raya..😍😍💕 .

Cantikkn design baru ni

Jom grab lip tint Obsess pakai raya..😍😍💕 . Cantikkn design baru ni? Rasa pun sedap.. Bau sugus.. Segar je bibir. Lembap basah2 gitu.. . Wasap 013-5033428 or click link on bio okay. Tq gais.. 💖💖 . #tcf #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticstaiping #ddcushion #mascara #eyebrow #eyeshadow #blusher #lipmatte #loosepowder #codkamunting #codtaiping #codbatukurau #eday #bertunang #muaperak #muataiping #mekap5minit #mekapsimple #instafamous #localmuslimproduct #dinner #events #neelofa #vivyyusof #student #dinner #bertunang #durianbatukurau #weddingedition #mekapcepat

Share 9 0
khaibahacosmeticsofficial. Let's look on how our DD Cushion Foundation perform on the skin. As si

Let's look on how our DD Cushion Foundation perform on the skin. As simple as that, you too can achieve the same result and flawlessness. What are you waiting for? #KhaibahaCosmetics #Khaibaha #MUA #DDCushion #DDCushionFoundation #DDCushionMalaysia #EyebrowGel #cosmetics #Malaysia #beauty #makeup #makeuplovers #makeupjunkies #makeupartist #KCLovers #KCFans #KCFamily #KCAgents #KCDropships

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});