(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
officialantistress. Bisaan si abang mah☝️🤣😝
Setidaknya bisa buat neng senyum-senyum gaje

Bisaan si abang mah☝️🤣😝 Setidaknya bisa buat neng senyum-senyum gajeh🤪🤔🤣😝 . . #memelucu #gambarlucu #gokil #koplak #lawak #gombal #lagu #rayu #goda #kelakuan #Modus #mememodus #tawa #hiburan #dagelan #goyonan #guyon #kocak #ngakak #lucu #fun #asik #lol #Omg #Nice #keren #officialantistress . Follow kami @officialantistress

Share 5 1
iamcaptainchronic. The homie @yungzekelbc came through with some straight fire of a track

The homie @yungzekelbc came through with some straight fire of a track for “the Chronicles” album. Him @twistagmg & @theoriginaloowee laid it down hard! Kingmaker Presents “The Chronicles” Out Now! Made4kings.com @made4kingsstore #kingmaker #kingmakerfamily #kingmakercannabis #yungzeke #twista #oowee #dawgcrewent #hightimes #doggystylerecords #goda #upliftedfarms #beachcityog #westcoast #cannabiscommunity #captainchronic

Share 89 1
godahotel_spa. Pagaliau sulaukėme šviežių, kvapnių mėtų derliaus ir savo terasoje!
Vi

Pagaliau sulaukėme šviežių, kvapnių mėtų derliaus ir savo terasoje! Visas pas mus augančias vaistažoles naudojame plikyti arbatai, kuria vaišiname savo svečius. Užsukite paragauti. 🌿

Share 14 1
g_hiroz. #ゴウダ
#godA
#世界観
Share 51 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
the_vegan_intersection. Everyday I can’t believe how lucky I am to have this little rockstar i

Everyday I can’t believe how lucky I am to have this little rockstar in my life. She is seriously beyond awesome. Her shirt here is a CODA shirt which means Children of Deaf Adults. Marlo is, in fact, a GODA - a Great-grandchild of Deaf Adults and I see that beautiful heritage in her all...the...time!!! #deafculture #onethickgeneration #CODA #GODA #prouddad

Share 37 1
as.dolmonova. Адамзатынын жашоосунда суйлошуу,пикир алышуу эн манилуу орунда.Ансыз ж

Адамзатынын жашоосунда суйлошуу,пикир алышуу эн манилуу орунда.Ансыз жашообузду элестете албайбыз.Ошондой болсо да копчулук адамдар эл алдына чыгып суйлогондон коркуп ,уялып,сурдошот же оз оюн эркин айталбай кыйналышат.Бирок мен учун эл алдына чыгып суйлоо,баарлашуу,жаны маалыматтар менен болушуу -ырахат!🤗 #2019

Share 103 9
cold_summer_night. ~ Casual road trip ~
.
.
.
#blood #beetle #vacation #art #goda #creepy

~ Casual road trip ~ . . . #blood #beetle #vacation #art #goda #creepyart #car #skeleton

Share 16 2
cold_summer_night. ☆ Left alone ☆
.
.
.
#fabercastell #goda #horrorart #burnt

☆ Left alone ☆ . . . #fabercastell #goda #horrorart #burnt

Share 15 1
malcolm_phlex. Willie Lynch is alive and well to this day.  @omh34gk we fight for the

Willie Lynch is alive and well to this day. @omh34gk we fight for the same team, the same cause. Can't you see they want us divide to keep us conquered. #don #dividewestand #ProWrestling #indywrestling #goda #revaluationary #squaredcircleathlete #ithasbegun #unitedwemustbe

Share 27 1
goda666_. 老顧客請私訊
Nike SB X Air Jordan 1 LA 刮刮樂

US8.5-US9.5
NT:13800

US10-US12

老顧客請私訊 Nike SB X Air Jordan 1 LA 刮刮樂 US8.5-US9.5 NT:13800 US10-US12 NT:13000 G•O•D•A 選貨選貨店 販售國內外新舊款流行鞋款及服飾, 提供優質的選品及代購。 商品皆為台灣及國外公司貨, 絕無任何來源不明的商品,保證正品。 🔹蝦皮:goda666 🔹Line:goda666_ 🔹地址:高雄市鼓山區文忠路72號 🔹營業時間:PM2:00 - PM23:00 #Nike #Jordan #jordan1xsb #nikexsb #Nikeairjordan1 #airjordan1xsb #jordan1 #kaohsiung #kicks #kick #sneakers #高雄 #Godaselectshop #goda

Share 63 0

🌼경축🌼 준프로 👉 '전수민' 👈 3관왕 휩쓸~~🏆 오리엔탈에 포크면 포크,퓨전이면 퓨전! 고생했구 축하해~~~수민아♡ #마야프리티무용단 #전문반 #준프로 #전수민 #3관왕 #싹쓸이 #멘토 #단장김희연 #구미국제오리엔탈 #트라이벌 #창원마야 #GODA

Share 41 5
mayabellyhula5683. GODA 구미 국제 오리엔탈 무용제
김희연 단장님 총인솔 대회,공연,심사까지 무사히 잘 다녀왔어요!!! 나없이도 잘 돌아아는군

GODA 구미 국제 오리엔탈 무용제 김희연 단장님 총인솔 대회,공연,심사까지 무사히 잘 다녀왔어요!!! 나없이도 잘 돌아아는군ㅠㅋㅋ 마야프리티무용단 공주들,선생님,학부요님들 먼길 수고 많으셨습니다♡ 장성미 대표님 멋진 행사 주최 축하드리고 초대감사드립니다😘 #마야프리티무용단 #단장김희연 #밸라 #GODA #2019구미국제오리엔탈무용제 #장성미대표님 #훌라댄스 #밸리댄스

Share 40 4
goda_solar. 買取期間の満了を迎えるみなさまへ。満了後の買取条件が発表されました!
.
この度、固定価格買取期間満了後の対応について、関西電力から正式な発

買取期間の満了を迎えるみなさまへ。満了後の買取条件が発表されました! . この度、固定価格買取期間満了後の対応について、関西電力から正式な発表がありました! . 10年間の固定価格での余剰電力の売電が終了した太陽光発電についても、一定の条件で引き続き買取りを行うということです。 . 発表された買取条件は、以下の通りです。 . ■買取単価:8円/kWh(10%にて計算した消費税相当額を含む。今後見直しとなる可能性あり) ■契約期間:買取期間終了の翌日から、翌4月の検針日前日まで。(以降、1年毎の自動更新) ■対象エリア:滋賀県、京都府、大阪府、奈良県、和歌山県、兵庫県(一部除く)、福井県の一部、岐阜県の一部、三重県の一部 . 現在、関西電力と売電契約を締結されているご家庭には、買取期間終了の4ヶ月前までに書面で案内が届くことになっていますので、ご確認をお願いいたします。 . なお現在、関西電力へ売電を行っているご家庭の場合は特別な手続きは必要なく、自動的に新しい買取単価で買取りが継続されます。 . 詳しくは関西電力のホームページでご確認ください。 . #自家発電システム

Share 58 0

Un albariño fascinante 🍷GODA #albariño #goda #vinoblanco #riasbaixas #galicia

Share 21 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dziugitasily. Lupu #yes #newpost #goda #please #krenta
Share 19 0
lubukbukumy. GODA \"Apa hal budak tu? Apa special sangat kerusi sebelah kau tu?\" \"En

GODA "Apa hal budak tu? Apa special sangat kerusi sebelah kau tu?" "Entah." "Kau ni artis misteri YouTube ke apa sampai orang berebut-rebut nak duduk sebelah kau?" Aku bukanlah artis YouTube, bukan juga siapa-siapa yang terkenal. Tapi, bagaikan ada magnet menarik, seorang lelaki bernama Sufi terus-terusan cuba untuk rapat dengan aku. Persoalannya, untuk apa? #sayajualbuku #books #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #bookworm #instabooks #ulatbuku #bookstagram #cintabuku #bookslover #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #malaysian #Sabahan #Sarawakian #lejenpress #bukulejen #lejen #GODA #AneffBahrom

Share 15 1
yungzekelbc. 🤣 It's inevitable 🏁👑💦
#BeachCityOG 
#GOdA 
#GreatestOfDemAll 
#Daw

🤣 It's inevitable 🏁👑💦 #BeachCityOG #GOdA #GreatestOfDemAll #DawgCrewEnt

Share 187 18
ggyama.co. Siapa team purple kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,meh la tam

Siapa team purple kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is purple) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 50 8
ggyama.co. Siapa team purple kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,meh la tam

Siapa team purple kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is purple) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 25 0
ggyama.co. Siapa team purple kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,meh la tam

Siapa team purple kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is purple) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 27 2

#हमको जंजीरो में कैद करने का सपना मत देख. क्युंकि हम वो #आदमखोर शेर हैं, जिसका भी #शिकार करतें हैं, उसका जिस्म तो क्या #रूह_भी_दम तोड़ देती हैं। #royal #horse #raiders #goda #king #badshah #photografy #photographer #pic #studio

Share 37 0
ggyama.co. Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,m

Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is soft dusty pink) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 27 0
ggyama.co. Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,m

Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is soft dusty pink) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 22 0
ggyama.co. Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,m

Siapa team soft dusty pink kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman gold pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is soft dusty pink) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 16 0
fitryanii11.

.................

Share 19 7
fitryanii11.

.................

Share 10 4
ggyama.co. Siapa team royal blue kat sini 🙋?
Uolls yang dah ada baju raya,meh la

Siapa team royal blue kat sini 🙋? Uolls yang dah ada baju raya,meh la tambah koleksi lagi..raya kan sebulan. Oga peplum ni 'Simple but nice' gittew.Yang penting wuduk friendly senang nanti siap cantik-cantik nak pergi solat nak masak ke haa penting ni. Iolls paling suka sulaman silver pada peplum ni,cantik dan kemas sangat.Ni sulam tau bukan tampal-tampal tau uolls.Terus vogue raya nanti ♥️ Kalau berminat boleh pm atau ws sis okay😘 http://www.wasap.my/+60167923795 *Colour might be different due to lighting.(Original colour is royal blue) #ggyama #goda #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #bajukurungprinted #bajukenduri #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurunglace #kebayalace #bajukebaya #bajukebayalace #bajukurung #bajukurung #kurta #kurtalelaki #kurtaraya2019

Share 19 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});