#ObsessCosmetics

72,362 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nurlianna. Iโ€™m ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• with you
.
.
.

@obsess.cosmetics 
@obsess.cosmet

Iโ€™m ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• with you . . . @obsess.cosmetics @obsess.cosmetics @obsess.cosmetics . . Thanks @hafizatulatikah kenalkan product ni dekat Lianna .. now dah ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• okayyy sebab semua cunnn!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’– . . #malaysia #bridalmakeup #viralvideos #obsesscosmetics #1minutemakeup #selfmakeup #makeuptutorial #makeuptutorials

Share 5932 82

hey korangggg perasan tak I ada post video mekap tutorial ni dekat YT channel I 2 days ago? kalau belum tengok lagi sila tengok sekarang sebab I guna full face of @obsess.beautyfam produk! btw korang boleh dapat RM20 off tau kalau mention nak beli lily brahim set dekat @obsess.beautyfam hehehehehe jangan kata I tak payung plak โ˜”๏ธ anything for you my dear please thanks me later ๐Ÿ˜œ #fullfaceofobsesscosmetics #obsesscosmetics Products used: 1. Primer Tarte Quench Hydrating primer 2. Obsess Cosmetics Cushion Foundation - Medium 3. Obsess Cosmetics Concealer morning - Medium 4. Obsess Cosmetics Blush Me Softly - Poppy Peach 5. Obsess Cosmetics Loose Powder Translucent 6. Obsess Cosmetics Mattely In Liquid Lipstick - Heartbeat & Forever 7. Obsess Stick Eyeshadow code mulberry #makeuptutorial #makeupvideos #makeuptunang #muakl #muakelantan #hudabeauty #udmy #urbandecaymy

Share 6285 178
obsess.cosmetics. Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows ๐Ÿ˜
.
Produc

Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows ๐Ÿ˜ . Products list : Cushion Foundation ( medium) Concealer pen ( light) Loose powder translucent Eyeshadow Stick ( gingerbread) Mascara brush Lipmatte ( Nutella) . . Thank you @ainaanabilla for this amazing video ๐Ÿ˜ . #makeupmalaysia #obsesscosmetics #localbrandmalaysia #liquidlipstick #lipmatte #sayajualmakeup #muakl #muapahang #muakuantan #indianbridalmakeup #muaselangor #malayweddingguide #belofa #fattzura #vivyyusof #loosepowder #setmakeup #muaselangor #professionalmakeupartist

Share 1290 182
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.cosmetics. Tahukah anda rangkaian produk obsess memang khas untuk yang nak makeup

Tahukah anda rangkaian produk obsess memang khas untuk yang nak makeup cepat dan mudah diguna ? Dewi dewi @haneesyahanee @sherinamiri ni pun kata mudah nak guna eyeshadow stick obsess ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #obsesscosmetics #dewiobsess #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsess

Share 685 166
fellasholic. Pagi pagi ni meh aku belanja video makeup dengan lagu yang menjadi pen

Pagi pagi ni meh aku belanja video makeup dengan lagu yang menjadi penyeri orang nak jadi cantik. Tak cantik di mata org lain, cantik di mata orang tersayang takpa dah. Hahaha ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . Mostly produk yang aku pakai from Obsess Cosmetics. Nak jadi cantik jugak boleh follow ig @makeupbyfellasholic . Sekian ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . #obsesscosmetics #squadsyiera

Share 132 5
hafizatulatikah. Easy & fast makeup special for Dark skin tone. Thank you @fazreenshaee

Easy & fast makeup special for Dark skin tone. Thank you @fazreenshaeera sudi jadi model๐Ÿ˜˜ . Products used makeup set @obsess.cosmetics . Cushion foundation : Dark Concealer : dark Loose powder translucent Insanely long mascara Eyeshadow stick :buttermilk Blusher stick : poppy peach Lipmatte : cotton candy .____________________________________ . #inspirasicantikmu #obsesscosmetics #makeuptutorial #dailymakeup #makeupbyamoi

Share 934 33
obsess_missnaddy. KEBAIKAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION @obsess.cosmetics .
.
๐ŸŽ€ Foundat

KEBAIKAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION @obsess.cosmetics . . ๐ŸŽ€ Foundation dalam bentuk compact - Ada sponge, jari uolls akan sentiasa bersih ๐ŸŽ€ Bearberry ekstrak, geranium oil adalah bahan utama - Bantu merawat kulit ๐ŸŽ€ Sebagai ALAT SOLEK & ALAT PENJAGAAN KULIT ๐ŸŽ€SPF 50- melindungi kulit dari sinar UV ๐ŸŽ€Melicinkan kulit . WHATSAPP 01123030724 (IFFAH) atau klik link di bioโค #obsesskemaman #obsesspahang #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticskuantan #obsesskuantan #agentobsesskualalumpur #agentobsesscosmeticskemaman #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticspahang #agentobsesspahang #agentobsesscosmeticskuantan #agentobsesskuantan #squadsyiera #syedewa #nuexrosli #neelofa #muamalaysia #muakuantan #dyxykuantan #dexandrakuantan #codkuantan #wawacosmeticskuantan #tipscantik

Share 0 0
obsesscosmetics.aryn. KELUAR RUMAH TAK PERLU LAGI BERSIAP LAMA , PAKAI TREATMENT CUSHION OBS

KELUAR RUMAH TAK PERLU LAGI BERSIAP LAMA , PAKAI TREATMENT CUSHION OBSESS JEWW DAH FLAWLESS MACAM MAKEUP RETISS.. . Paling best tak melekit dan langsung tak berminyak. Bila pakai muka rasa sejuk pulak tu , bau dia tak payah cakap la wangi!! . Jerawat pulak malu-malu nak landing kat muka.. . . Untuk Tertanyaan / Tempahan >>> Whatsapp ke 01131275254 Whatsapp ke 01131275254 Whatsapp ke 01131275254 . . #obsesspuchong #obsesspetalingjaya #obsessraub #obsessbentong #obsesslipis #obsesscosmetics

Share 0 0
obsesswithsobella. Wedding Edition
.
Heartbeat
love you
i do
forever
.
#obsesscosmeticmal

Wedding Edition . Heartbeat love you i do forever . #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #isteriberdikari

Share 0 0

Nak jadi cantik dengan makeup yang sangat pantas??? Tak nak bawak beg makeup besar???? Nak cepat touch up lepas solat???? Gunaa lah OBSESS COSMETICS ๐Ÿ˜โœจ WHATSAPP 017-7757394 FOR PLACE ORDER ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ #teamunicorngirls๐Ÿฆ„ #squadsyiera #dewiremaja2018 #dewiremaja #obsesscosmetics #obsesscosmeticsviral #obsesscosmeticsmalaysia #makeuptahanlama #makeupexspress #codcountryhome #codsungaibuloh #codbandartasikputeri #codrawang

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hi all, dah lunch ke? Lunch apa tu tengahari ni? Share sikit lunch apa teww? ๐Ÿ˜˜ ada yang dah siap lunch tengah2 tengok tv sambil2 layan insta tu joms la layan tutorial dari noura ni. Semua ni noura guna Full Set Obsess tau! Kena gaya memang 5MINIT je SIAP MAKEUP!!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ _______ Set Mabeles jimat je rm349 (with eyebrow) Buy 8items, get 5items FREE gift ๐ŸŽ _______ cecepat wasep Noura ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ atau tekan link di bio noura sekarang .... 0127091903โ— 0127091903โ— 0127091903โ— ..... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹FAST REPLY๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #TeamGodzillaEsumilynns @obsess.esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #mayakarinchallenge #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #blusher #muaselangor #makeupcantik #makeuptutorial #tutorial #makeupmalaysia #sephora #dewiremaja #hudabeauty #mascaramurah #10yearschallenge #muakl #meloditv3

Share 2 1
gojeslikemiki. Tutorial using our new eye brow definer from @obsess.cosmetics  Nampak

Tutorial using our new eye brow definer from @obsess.cosmetics Nampak tak the differences of both eye brow with and without lukis kening tu ? . . Did u know that eye brows are one of the most important features of your face ?? So ape tunggu lagi ? . . Okay grab now ! Dm me 01125455014 or just click link on my bio. . . #gojeslikemiki #newbabyproduct #lollibrow #eyebrowonfleek #eyebrowdefiner #obsesscosmetics #happyweekend๐Ÿ˜Š #sayajualmakeup #agentkl #wangsamaju #setiawangsa #setapak #gombak #lrtkelanajayaline #klangvalley #squadsyiera #elyamor

Share 1 0
obsess_cosmeticsfiza. Sekali cuba comfirm jatuh hati dengan lipmatte obsess ni tau! Yang ni

Sekali cuba comfirm jatuh hati dengan lipmatte obsess ni tau! Yang ni code forever๐Ÿ˜˜ Berminat boleh terus wasapโฌ‡๏ธ 0135127170 atau klik je link di bio tauu. #obsess #Obsesscosmetics #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 9 0
obsess_cosmeticsfiza. Untuk peminat warna nude coklat, i do pilihannya. Nak jimat, pakai ata

Untuk peminat warna nude coklat, i do pilihannya. Nak jimat, pakai atas mata sebagai eyeshadow sekali๐Ÿ˜˜ Berminat boleh terus wasapโฌ‡๏ธ 0135127170 atau klik je link di bio tauu. #obsess #Obsesscosmetics #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 7 1
obsess_cosmeticsfiza. Suka nude pink? Pakai code forever. Lawaaa sangat warna dia tau. Ringa

Suka nude pink? Pakai code forever. Lawaaa sangat warna dia tau. Ringan dibibir dan yang penting tahan lama๐Ÿ˜˜ Berminat boleh terus wasapโฌ‡๏ธ 0135127170 atau klik je link di bio tauu. #obsess #Obsesscosmetics #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 7 0
niniyasmeen. Blusher stick ๐ŸŒธSangat mudah untuk blend ๐ŸŒธPoppy peach sesuai untuk se

Blusher stick ๐ŸŒธSangat mudah untuk blend ๐ŸŒธPoppy peach sesuai untuk semua kulit ๐ŸŒธWarna natural ๐ŸŒธ Tidak melekit

Share 3 1
byobsessqaseh. Lipmatte Wedding Edition bercode ๐Ÿ’‹ Forever xoxox cantik sangat. Lembu

Lipmatte Wedding Edition bercode ๐Ÿ’‹ Forever xoxox cantik sangat. Lembut aje colornya dan cukup menarik bila dipakai ๐ŸŒน Yang bestnya ada Argan Oil boleh merawat bibir. Bestnya kannn . . . DM/Whatsapp 0133235439 . #obsesscosmetics #wajibbeli #sangatcantik #agentobsesscosmetics #agentsubang #obsesscosmeticsmalaysia #lipmatteobsess #obsesslipmatte #weddingeditionlipmatte #elyamor #obsesslovesgt #sayajuallipmatte #teamikaabuddies #makeupobsess #sephora #dewiremaja #dewiremaja2018 #dewiremajaxobsesscosmetics #obsesscosmeticsgojes #sayajualobsesscosmetics #obsessddcushion

Share 1 0
dbeauty1915. Hai uolss๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Nak kemana hari ni?
Boleh la bersiap dengan produk Obses

Hai uolss๐ŸŒธ๐ŸŒธ Nak kemana hari ni? Boleh la bersiap dengan produk Obsess Cosmetics yang serba lengkap nii. Make up natural gituu๐Ÿ˜™ Yang penting โœ…mudah โœ…cepat โœ…hasilnya jelita Kalau nak boleh whatsapp mira di 0173932063 or klik link di bio๐Ÿ˜‰ #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticskotakemuning #obsesscosmeticslovers #squadsyiera #agentobsessshahalam #codshahalam #codkotakemuning #sayajualmakeup #sayajualobsesscosmetics #makeup #lipmatte #sayajuallipmatte #bazaarpaknil #sayajual #codsrimuda

Share 2 0
makeuplover.fa. Magic concealer touch up pen! ๐Ÿ˜ Best selling โœจ
.
.
The lighter shade

Magic concealer touch up pen! ๐Ÿ˜ Best selling โœจ . . The lighter shade kamu boleh pakai to cover your panda eyes and etc ๐Ÿ˜ while dark shade boleh pakai countour. . . Only for $18. Interested? DM Fatinaa ๐Ÿ’• #obsesscosmetics #obsessconcealerpen

Share 0 0
obsess.byafreena. LIPMATTE KESAYANGAN ANDA๐Ÿ˜
.
Tak kira cuaca panas atau sejuk, sesuai u

LIPMATTE KESAYANGAN ANDA๐Ÿ˜ . Tak kira cuaca panas atau sejuk, sesuai untuk semua makeup look dan paling penting, TRANSFERPROOF๐Ÿ‘ . Meh cepat2 dm ain untuk order sebelum kehabisan stok. Harga murah murah je you alls๐Ÿ˜† . WHATSAPP AT 0173248276 OR CLICK IN THE BIO FOR DETAILS . #obsesscosmetics #dropshipobsesscosmetics #dropshipkl #obsesscosmeticskl #teamobsessHana #gengincrediblenad #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #kualalumpur #makeupjunkie #mascaraobsess #obsesslipmatte #obsessfoundation #obsessfoundationcushion #obsessconcealerstick #obsessconcealer #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupaddict #produkviral #photooftheday

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});