#ObsessCosmetics

Posts Share

nurlianna. Iโ€™m ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• with you
.
.
.

@obsess.cosmetics 
@obsess.cosmet

Iโ€™m ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• with you . . . @obsess.cosmetics @obsess.cosmetics @obsess.cosmetics . . Thanks @hafizatulatikah kenalkan product ni dekat Lianna .. now dah ๐•†๐•“๐•ค๐•–๐•ค๐•ค๐•–๐•• okayyy sebab semua cunnn!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’– . . #malaysia #bridalmakeup #viralvideos #obsesscosmetics #1minutemakeup #selfmakeup #makeuptutorial #makeuptutorials

Share 5874 78
obsesscosmetics_myra. Senang je one set obsess cosmetics nie, Korang tak perlu makeup lama2.

Senang je one set obsess cosmetics nie, Korang tak perlu makeup lama2. Nak diskaun rm20 cepat komen saya Nak !! mira bermurah hati nak bagi diskaun rm20 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . DM/WASSAP MIRA 0145114890 & POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI UMUM & COD AREA IPOH & CONTACT #teamjerungmira . . #muaperak #muaipoh #obsesscosmetics #obsesscosmeticspenang #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #obsesscosmetic #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod

Share 14 5

hey korangggg perasan tak I ada post video mekap tutorial ni dekat YT channel I 2 days ago? kalau belum tengok lagi sila tengok sekarang sebab I guna full face of @obsess.beautyfam produk! btw korang boleh dapat RM20 off tau kalau mention nak beli lily brahim set dekat @obsess.beautyfam hehehehehe jangan kata I tak payung plak โ˜”๏ธ anything for you my dear please thanks me later ๐Ÿ˜œ #fullfaceofobsesscosmetics #obsesscosmetics Products used: 1. Primer Tarte Quench Hydrating primer 2. Obsess Cosmetics Cushion Foundation - Medium 3. Obsess Cosmetics Concealer morning - Medium 4. Obsess Cosmetics Blush Me Softly - Poppy Peach 5. Obsess Cosmetics Loose Powder Translucent 6. Obsess Cosmetics Mattely In Liquid Lipstick - Heartbeat & Forever 7. Obsess Stick Eyeshadow code mulberry #makeuptutorial #makeupvideos #makeuptunang #muakl #muakelantan #hudabeauty #udmy #urbandecaymy

Share 3983 131
hafizatulatikah. Easy & fast makeup special for Dark skin tone. Thank you @fazreenshaee

Easy & fast makeup special for Dark skin tone. Thank you @fazreenshaeera sudi jadi model๐Ÿ˜˜ . Products used makeup set @obsess.cosmetics . Cushion foundation : Dark Concealer : dark Loose powder translucent Insanely long mascara Eyeshadow stick :buttermilk Blusher stick : poppy peach Lipmatte : cotton candy .____________________________________ . #inspirasicantikmu #obsesscosmetics #makeuptutorial #dailymakeup #makeupbyamoi

Share 914 32
obsess.elly. Tengok ni cantik gilaaa semua colour lipmatte obsess cosmetics ni! Dah

Tengok ni cantik gilaaa semua colour lipmatte obsess cosmetics ni! Dah la colour cantik pastu kalau makan takkan hilang lipmatte ni tak kira la makanan tu berminyak ke apa. Lagi satu lipmatte ni bagus and takkan merekahkan bibir korang sebab dia ada argan oil. Apa fav colour korang? Kalau sis, suka nutella ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #obsesscosmetics #obsessdamansara #obesssassy #teamjs

Share 10 0
arenalieya. Look what i have here ๐Ÿ˜
Thank you @obsess.cosmetics for the goodies ๏ฟฝ

Look what i have here ๐Ÿ˜ Thank you @obsess.cosmetics for the goodies ๐Ÿ’• #obsesscosmetics

Share 2342 14
obsess.cosmetics. Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows ๐Ÿ˜
.
Produc

Full set makeup using Obsess except her colourful eyebrows ๐Ÿ˜ . Products list : Cushion Foundation ( medium) Concealer pen ( light) Loose powder translucent Eyeshadow Stick ( gingerbread) Mascara brush Lipmatte ( Nutella) . . Thank you @ainaanabilla for this amazing video ๐Ÿ˜ . #makeupmalaysia #obsesscosmetics #localbrandmalaysia #liquidlipstick #lipmatte #sayajualmakeup #muakl #muapahang #muakuantan #indianbridalmakeup #muaselangor #malayweddingguide #belofa #fattzura #vivyyusof #loosepowder #setmakeup #muaselangor #professionalmakeupartist

Share 1183 165
hafizatulatikah. HURM MAKCIK BAWANG SANGAT , SAMPAI INSTAGRAM PUN MUTE VIDEO Ciss....
.

HURM MAKCIK BAWANG SANGAT , SAMPAI INSTAGRAM PUN MUTE VIDEO Ciss.... . tapi serius lah Lip tinted cushion @obsess.cosmetics senang nak apply . Korang kena ada satu sorang ! Dah la bentuk mcm pen , selit je kat mana2 pastu rasa bibir tu pucat je teruk picit2 sapuuu okey ! _ Duduk rumah pun sapu tauu! Xde la suami nampak pucat je muka iye dok? Pakai lip tint je la dok uma tak kan nak pakai lipmatte hahahaha . _ Adik2 mesti suka pergi kelas , sapu sikit2 je biar nampak mcm bibir tu merah2 natural sikit . Hikhik tak la pucat lesu je, seri sikit kan pakwe tengok _ Nak order senang je whatsapp la saya 016-6002969 @obsess.cosmetics . #sayacantikawakpuncantik #obsesscosmetics

Share 2112 245
errakasnirdia. Hi @obsess.cosmetics Iโ€™m obsessed! Thank you for this! 15 minutes make

Hi @obsess.cosmetics Iโ€™m obsessed! Thank you for this! 15 minutes make up! You save my whole time. Iโ€™m in love with you. And oh yah, I used @sophiashals as my primer! Go check emโ€™ out, ladies! . #15minutesmakeupchallenge #dailymakeup #obsesscosmetics

Share 119 18
haninahuda_obsessgeorgetown. Gudmorning everibadi.  Warna apa bibir korang arini ?
.
Whatsapp huda

Gudmorning everibadi. Warna apa bibir korang arini ? . Whatsapp huda dengan klik link dekat bio taw. Senang kan . . #obsesscosmetics #obsesscosmeticspenang #obsesscosmeticsgeorgetown #obsesspenang #obsessgeorgetown #makeupMalaysia #MUApenang #TeamGodzillaEsumilynns #teamayuamin #TGELkeBandung

Share 0 0
beautylooksbyhk. The ONE Colour Obsession Lipstick๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Up your colour game with Col

The ONE Colour Obsession Lipstick๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Up your colour game with Colour Obsession, the new lipstick from The ONE. This revolutionary lip colour brings an unparalleled sense of empowerment with its attention-grabbing hues. Beyond bold, it has 10 PopShock shades with ChromaLoad Technology for unequalled colour intensity. Fully loaded with moistureโ€ , the weightless base melts on contact, providing a gel-crome finish of saturated colour. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ For order DM/Whatsapp 03333148127 #TheONE #color #obsession #lipstick๐Ÿ’„ #obsesscosmetics #obsessionspalette #obsessionbows #lipstickaddict #liquidlipstick #lipstickmac #lipstickcollection #lipsticklover #colorfulmakeup #colourfull #colourpop #TheONELipstick๐Ÿ’‹ #TheOneOriflame #TheONEobsessionlipstik #TheONEbyOriflame #theoneoriflame #thebeautylook #oriflamebyhk #oriflame #oriflamelipsticks #oriflamecosmeticspakistan #OriflamePk

Share 7 0
cikmey.beauty.co. Hi cantiks! .
Korang ada masalah bibir pucat takk ??
.
Bibir lebam jur

Hi cantiks! . Korang ada masalah bibir pucat takk ?? . Bibir lebam jurrr ?? . Atau Nak bibir ala-ala kpop gitewww .. . Haa lets grab . LIP TINT CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA _ Senang nak apply, tak perlu guna jari nak ratakan lip tint ni . Kita buat khas ade sponge cushion yang lembut untuk mudahkan sapuan lip tint ni _ Warna rose pink sangat sesuai dengan semua bibir, mengikut aliran darah dan sangat natural mengikut sapuan pemakai . _ Antara kelebihan Lip Tint Cushion Obsess : - โคTahan lama lebih 6 jam โ€˜ โค Merawat bibir yang kering & gelap โ€˜ โค Halal & Mesra Wudhuk. โ€˜ โค Warna Natural & tidak bercapuk. โ€˜ โค High Pigmented & tidak mengandungi Alkohol . โ€˜ โคTidak menghitamkan bibir โ€˜ โคSejuk bila dipakai & tidak mengeringkan bibir #obsesscosmetics #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticsbukitbintang #obsesscosmeticsmontkiara #obsesscosmeticstamantun #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticscikmey #teamshadalambada #obsesscosmeticsoneutama #obsesscosmeticsthecurve #localbrand #makeuplover #makeupmalaysia #produkkecantikan #produkkosmetikmurah #bazarpaknil

Share 6 1
obsesscosmetic_beautymagic. #Repost @obsess.cosmetics
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
โ€œThe best feeling when u can make

#Repost @obsess.cosmetics โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€œThe best feeling when u can make someone smiling and happy โ€œ . Beautiful @arenalieya one of Dewi Remaja Finalist looks so happy when she receive our special makeup box ๐Ÿ˜. Thank you arena for tagging us . Good luck for dewi remaja ! . . Btw Donโ€™t forget to watch Dewi Remaja first episode tonight at Astro ria , 10.30 pm because Obsess Cosmetics will be featured in coming episode guys!๐Ÿ˜ . #obsesscosmetics #dewiobsess #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsess

Share 3 0
obsesscosmetic_beautymagic. #Repost @obsess.cosmetics
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
โ€œMakeup makin mudah dan cepat deng

#Repost @obsess.cosmetics โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€œMakeup makin mudah dan cepat dengan set makeup Obsess ni โ€œ thank you si cantik @ernishaaa , salah sorang finalist Dewi Remaja . Good luck for Dewi Remaja ๐Ÿ˜ . #Repost @ernishaaa ใƒปใƒปใƒป Jgn lupa saksikan Dewi Remaja 1819 episod 1 1030pm harini di Astro Ria&HD! Yg paling penting ditaja oleh @obsess.cosmetics @hafizatulatikah ๐ŸŒˆ๐ŸŒนโค๏ธ @ernishayang_official @ernishayang_officialfcsg #teamernisha #majalahremaja #dewiremaja #dewiobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics #obsesscosmetics

Share 7 0
prettyniza_obsessed. Senang je x nak.muka nmpk pucat apply je lip cushion obsess... Picit2

Senang je x nak.muka nmpk pucat apply je lip cushion obsess... Picit2 n sapu je... Rase sejuk mint n kaler pink rose...๐ŸŒธ๐Ÿ’‹ . Korang mesti kena ade satu tau....๐Ÿ˜ . WHATSAPP 013-2045931 KLIK LINK DI BIO โฌ†๏ธ . . #obsesscosmetics #mascarasikatobsess #obsesscosmeticsegamat #squadsyierafeedback #SQUADSYIERA #squadsyiera #linsquadiamond #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticmalaysia

Share 3 0
obsess.cosmetics_melaka. Obsess Family trip to Hatyai / Songkla, Thailandโค Dec2018.

Jom join o

Obsess Family trip to Hatyai / Songkla, Thailandโค Dec2018. Jom join our family mmg seronok dapat reward macam ni tau๐Ÿ’• WHATSAPP 019.6128553 Slot untuk mini ejen masih dibuka ...meh jana pendapatan sampingan bersama kami!! #miniejen #obsesscosmetics #ozteamobsess

Share 3 0
obsess.nyra. Concealer Obsess Cosmetics ni pun boleh jadi foundation k ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Heheh

Concealer Obsess Cosmetics ni pun boleh jadi foundation k ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . Hehehe conteng conteng pastu dab dab auchh flawless terus. Yang parut jerawat semua terus hilang uolls hehe. Apa lagi yang best pasal Concealer Obsess ni?. . . โœ… mempunyai brightening effect yang korang boleh pakai dibawah mata untuk menutup eyebags . โœ… boleh dipakai untuk menutup parut jerawat yang degil . โœ… tekstur yang creamy, senang nak blend . โœ… coverage yang tiptop ๐Ÿ‘๐Ÿป, tidak perlu tepek dengan foundation yang tebal Onzz tak onzz? Hehe ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . Price: RM39 Postage: RM8 (SM) / RM11 (SS) Cod Area: KLIA/Sepang/Nilai/Bangi/Shah Alam/ USJ/Seri Iskandar, Perak #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #igmakeup #igbeauty #mua #makeupartist #concealerobsesscosmetics #squadsyiera #merokets

Share 2 0
obsess_by_salyndah. Hi korg... sape nk lipmatte code lama??โœ‹ meh la risik2 dgn salida..๐Ÿ˜˜

Hi korg... sape nk lipmatte code lama??โœ‹ meh la risik2 dgn salida..๐Ÿ˜˜ mana tau code yg korg nk 2 ada dgn salida..๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . COD: parit buntar/kuala kurau/tg. Piandang/bagan serai/semanggol/kamunting/jawi/nibong tebal/bandar baru . . Wasap.. ๐Ÿ‘ธ www.wasap.my/60124938736 . . #sayajualmakeup

Share 9 0

Concealer by Obsess Cosmetic... . Ada 3 shades.. . Boleh tutup semua cela kat muka kita... tambah tepek TCF.. meletopp chuollls... . Nak tahu lebih lanjut pasal produk obsess cosmetic jangan segan silu whatsapp kakpija tau awakkk.. . COD area ๐Ÿš—Tampin ๐Ÿš— Alor Gajah Postage SELURUH MALAYSIA WHATSAPP: +60199379773 #agentObsessCosmetics #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsAlorGajah #cod #tampin #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad

Share 5 1
obsess.nyra. CONCEALER OBSESS COSMETICS ๐ŸŒŸโค๏ธ .
- Menutup parut jerawat
- Full cover

CONCEALER OBSESS COSMETICS ๐ŸŒŸโค๏ธ . - Menutup parut jerawat - Full coverage - Dapat menutup dark spot and panda eye - Diperbuat daripada pegaga Price: RM39 Postage: RM8 (SM) / RM11 (SS) Cod Area: KLIA/Sepang/Nilai/Shah Alam/Bangi/USJ/Seri Iskandar, Perak #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #igmakeup #igbeauty #mua #makeupartist #concealerobsesscosmetics #squadsyiera #merokets

Share 3 0
obsess.nyra. CONCEALER OBSESS COSMETICS ๐ŸŒŸโค๏ธ .
- Menutup parut jerawat
- Full cover

CONCEALER OBSESS COSMETICS ๐ŸŒŸโค๏ธ . - Menutup parut jerawat - Full coverage - Dapat menutup dark spot and panda eye - Diperbuat daripada pegaga Price: RM39 Postage: RM8 (SM) / RM11 (SS) Cod Area: KLIA/Sepang/Nilai/Shah Alam/Bangi/USJ/Seri Iskandar, Perak #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #igmakeup #igbeauty #mua #makeupartist #concealerobsesscosmetics #squadsyiera #merokets

Share 2 0
beautylady_obsess. KELEBIHAN UTAMA OBSESS TREATMENR CUSHION โœ… Penggunaan berterusan boleh

KELEBIHAN UTAMA OBSESS TREATMENR CUSHION โœ… Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah โœ… Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih โœ… Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat โœ… Jerawat kecut โœ… senang meresap dalam kulit & tak melekit โœ… menutup kesan parut & jeragat โœ… kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup โœ… melindungi kulit dari sinaran uv โœ… melambatkan proses kedutan di muka โœ… tidak bercapuk jika berpeluh โœ… high coverage โœ… Vanilla scent โœ… tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM Whatsapp sis cepat 0137880934 #obsesscosmetics #squadsyiera #Linsquadiamond #dewiremajaobsess #mpobkeratong

Share 2 0

Assalamualaikum sayang2 . Tengok cik adik kita ni . Nmpk kn perubahan dia . Makin gorgeous. Guna TCF dpat hasilnya dh. . Cepat dapatkan TCF dan lain2 product dr obsess . Rugi x grab skrg tau. Bila lagi nk nmpk cantikkan . wassapp syida 013 996 0426 or click je link kt BIO . โค Chinx . #squadsyiera #linsquadiamond #sisgunasisjual #obsessklia #obsessklia2 #obsessbanting #obsesslangat #obsess sepang #obsesskotawarisan #obsessnilai #obsessputrajaya #obsesscodklia #obsesscodklia2 #obsesscodkotawarisan #obsesscod #obsessfreecod #obsesscosmetics #obsesssuprise #obsessgift #obsessmakeupklia #obsessmakeupklia2 #obsessmakeupsepang #makeupmurah #dewiremajaobsess #penajamakedewiremaja #suprisedeliveryklia #suprisedeliveryklia2 #makeupbouquet #makeupbox

Share 2 0
fateenatiq. BERUS SIKAT HALUS

Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sa

BERUS SIKAT HALUS Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas. Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal. Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul. Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal. CECAIR MASKARA Smudge-proof & senang ditanggalkan tanpa perlu menggunakan make-up removal, mesra wudhu. Tiada kesan hitam disekeliling mata atau kesan โ€˜panda-eyeโ€™ & tidak mencomotkan. Tidak memedihkan mata, sangat sesuai untuk pengguna contact lens. Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih. IG fateenatiq FB fateen damia #obsesscosmetics www.wasap.my/60195404604 #elyamor #teamikabuddies

Share 2 0
fateenatiq. KELEBIHAN BLUSHER STICK

Tak pucat dah muka bila pakai blusher BLUSH M

KELEBIHAN BLUSHER STICK Tak pucat dah muka bila pakai blusher BLUSH ME SOFTLY ( BLUSHER STICK) โ˜˜ Calit sikit dah cantik kat pipi, warna neutral dan tak terlalu pekat โ˜˜ Anti Jerawat dan tidak akan menutup pori wajah โ˜˜ Mudah dibawa & tak perlu touch up berkali โ˜˜ Warna blusher code POPPY PEACH sesuai dengan semua tone kulit cerah mahupun gelap โ˜˜ Mudah dipakai ! Sekali dengan brush โ˜˜ Tak Melekit dan Tak Berminyak lansung (sesuai dengan cuaca panas di Malaysia) โ˜˜ Nak sapu dekat bibir and mata pun tak de masalah sebab semua bahan organik tau! โ˜˜ Tahan lama tau (5-6bulan ) SUPER JIMAT! IG fateenatiq FB fateen damia #obsesscosmetics www.wasap.my/60195404604 #elyamor #teamikabuddies

Share 4 0

LIP TINT CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA _ Senang nak apply, tak perlu guna jari nak ratakan lip tint ni . Kita buat khas ade sponge cushion yang lembut untuk mudahkan sapuan lip tint ni _ Warna rose pink sangat sesuai dengan semua bibir, mengikut aliran darah dan sangat natural mengikut sapuan pemakai . _ Antara kelebihan Lip Tint Cushion Obsess : - ๐Ÿ‰ Tahan lama lebih 6 jam โ€˜ ๐Ÿ‹ Merawat bibir yang kering & gelap โ€˜ ๐Ÿ‡ Halal & Mesra Wudhuk. โ€˜ ๐Ÿ’ Warna Natural & tidak bercapuk. โ€˜ ๐Ÿ“ High Pigmented & tidak mengandungi Alkohol . โ€˜ ๐ŸTidak menghitamkan bibir โ€˜ ๐Ÿ‘ Sejuk bila dipakai & tidak mengeringkan bibir IG fateenatiq FB fateen damia #obsesscosmetics www.wasap.my/60195404604 #elyamor #teamikabuddies

Share 1 0

kelebihan lipstick matte kami ๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ’‹ Dengan minyak Argan ๐Ÿ’‹ Bau wangi ๐Ÿ’‹ Tahan lama ๐Ÿ’‹ Dengan kelulusan KKM ( NOT 161100903K ) ๐Ÿ’‹ Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) IG fateenatiq FB fateen damia #obsesscosmetics www.wasap.my/60195404604 #elyamor #teamikabuddies

Share 2 0
obsesscosmeticnf. TREATMENT CUSHION FOUNDATION๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak tahu tak kenapa TCF obsess sgt

TREATMENT CUSHION FOUNDATION๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak tahu tak kenapa TCF obsess sgt larisss macam goreng pisang panas? Angkat kejap je dah habis mcm TCF, restock sekejap je dah habis๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Sebab TCF gabungan alat makeup + penjagaan kulit, 6 in 1 kebaikan tau!! ๐ŸŒธ foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect ๐ŸŒธ . Order cepat sebelum habis, whatsapp 012-7794456 or click link at bio . #gengincrediblenad #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsbangi #codshahalam #codbangi #codkajang #miniagentwanted #muakl #muaselangor #muakajang #muabangi #muashahalam #agentdropshipwanted #agentobsesscosmetics #dropshipwanted

Share 5 0
obsess_byfaa. thanks @fazs.faozi for the simple make up tutorial by using #obsesscos

thanks @fazs.faozi for the simple make up tutorial by using #obsesscosmetics ! ๐Ÿ˜ . so korang tunggu apa lagi .. whatsapp 01127783073/DM Faa segera selagi stock masih ada ! . #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscushionfoundation #obsesslipmatte #kosmetikmalaysia

Share 3 0
obsesskhaf. Nampak tak brush, mascara dgn loket gold plated 916 tu? Haa..tu lah fr

Nampak tak brush, mascara dgn loket gold plated 916 tu? Haa..tu lah free gift untuk setiap pembelian #khafcosmetics ๐Ÿ˜˜ Memang ohsemm kan ๐Ÿ˜‰ Thanks kak Mashirah Abdul Hallim rembat Khaf Cosmetics sekali dengan Obsess Cosmetics. Lepas ni konfim lebih gojessss ๐Ÿ’ƒ #obsesskhaflovers #obsesscosmetics #khafcosmetics #beutymakeupkit #eyeshadowviral #muamakeup #eyeshadowobsess #eyeshadowkhaf #eyeshadowstick

Share 1 0
noura_obsess. Dengan satu calit pun dah cukup bila guna lipmatte obsess ni๐Ÿ˜ Lovenya

Dengan satu calit pun dah cukup bila guna lipmatte obsess ni๐Ÿ˜ Lovenya la.. bukan love tapi dah FALL IN LOVE sesangat dah haaa... Korang taknak keee? Cepat cepat cepatโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . ๐Ÿ’‹Dijamin Halal & Lulus KKM ๐Ÿ’‹Mengandungi Vitamin E & Argan Oil ๐Ÿ’‹Tahan lama (sehingga dibersihkan) ๐Ÿ’‹Cepat kering tanpa mengeringkan bibir ๐Ÿ’‹Bibir tidak akan merekah atau pecah2 ๐Ÿ’‹Tidak melekat pada gelas/straw ๐Ÿ’‹Mudah dibersihkan dengan wet tissue . Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura cepat.๐Ÿ˜๐Ÿค— ...... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹FAST REPLY๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora #hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor

Share 4 0
obsess.cosmetics.gombak. Tahukah anda , lipmate obsess adalah liquid matte yang mengandungi alo

Tahukah anda , lipmate obsess adalah liquid matte yang mengandungi aloe vera & argan dan sangat berbeza dengan lip cream di luar sana ? . . Liquid matte teksture lebih ringan dan langsung tidak melekit berbanding dengan lipcream . Yang paling penting TRANSFERPROOF! wah memang tahan sehingga 8jm guys๐Ÿ˜ฑ . Whatsapp Sha 0182702039 or click on bio . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte

Share 9 0