#ObsessCosmeticsBangsar

Posts Share

selamat pagi si cantik, Amboi, cantiknya kotak lipmatte dari obsess ni kan. itu baru kotak, kalau dah dapat pakai lipmatte dia...ermmm memang terus jatuh cinta la ❤.. bukan sekali tau jatuh cinta,, setiap kali pakai mesti jatuh cinta.. sampai macam tu sekali kan penangan lipmatte ni. untuk wedding edition ni, kita ada 4 sekawan. eh, kenapa 4 sekawan? bukan kawan 4 orang tahu, 4 sekawan ni maksudnya lipmatte ada 4 colour code yang si cantik boleh pilih nak pakai yang mana satu. "i do foverer love you, heartbeat" eh ini kalau pasangan kita dengar, amboii berbunga-bunga la jiwa. okay.. itu 4code colour untuk wedding edition tau.. i do forever love you heartbeat bukan pengantin je boleh pakai, kita pun boleh pakai tau.. hari hari jadi pengantin 👰 la kita.. hehehe eh tunggu apa lagi, cepat cepat la dapatkan 4 sekawan nii wassap anis tau.. click link kat bio ⬆️ untuk fast resply kita sembang sampai jadi #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 18 0
wrbeautystore_. Dengan 5 item. Korang dapat jadi cantik manis macam nie tau. Make up s

Dengan 5 item. Korang dapat jadi cantik manis macam nie tau. Make up simple dan mudah dengan Set Obsess Cosmetics. . . Kalau beli jenama antarabangsa 5 item tuh mauuu RM400- RM500 kan. Tapi set Obsess Cosmetics tak sampai RM300 pun. Jauhhh lbih murah tau. . . WHATSAPP: +60145181035 OR CONTACT AGENT #waniempire . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 18 5
wrbeautystore_. Sampai je stok. Wanie memang tak kan hold barang2 agent. Memang esokny

Sampai je stok. Wanie memang tak kan hold barang2 agent. Memang esoknya wanie terus post semua brg agent. Sebab agent moslty customer dah booking barang dia org. Dapat je terus agih utk customer. . . Betapa lakunya obsess nie. Setakat stok rm1000 tu pejam mata je dia org habiskan tau. Untung kan? Dah la dalam group semua diajar. Tinggal copy paste je buat. Sebab ilmu yang dishare memang proven menjadik! . . 50% modal tinggal a few slot only! 2019 will be our year utk #waniempire . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 12 4
wrbeautystore_. Alhamdulillah. Esok In sha Allah safely landed dkt wanie😍 So sapa lag

Alhamdulillah. Esok In sha Allah safely landed dkt wanie😍 So sapa lagi nak selit order Obsess Cosmetics? . . Kalau nak tahu Obsess Cosmetics nie bukan pre order sebenarnya. Tapi permintaan sgt2 tinggi tau tak. Sampai dah amik stock byk pun habis lagi. Kalau you all lambat grab memang kena tunggu stock sampai balik lah. . . Lagi2 DD Cushion Foundation, kalau hbis je dkt HQ memang sebulan baru ada balik. 😂 Sgt rugi if tak grab awl2. . . WHATSAPP +60145181035 OR CONTACT MY AGENT #waniempire . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 31 7

Hye everyone. officially new mini agent #AtiqahArmy untuk Obsess cosmetics. For those yang nak cantik-cantik dengan produk Obsess, boleh contact saya. Yang bestnya, setiap hari ada postage 📬. Rakan-rakan di Jerantut lagi untung, tak perlu tunggu abang posmen ketuk pintu rumah, biar akak yang delivery dekat rumah awak semua 😄. Mudahkan, saya boleh Cod 💰 mengikut masa awak semua. Jom kita sembang-sembang sambil berkenalan dengan produk dulu. Kita borak sampai jadi. 🙆 Tunggu apa lagi, wassap saya tanpa segan silu. in sha allah, saya bagi layanan baik-baik untuk kamu. ❤ 017 218 2985 #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 10 1
wrbeautystore_. DD Cushion Obsess code Medium Dark nie sesuai utk kulit sawo matang. .

DD Cushion Obsess code Medium Dark nie sesuai utk kulit sawo matang. . . Tapi kalau yang kulit cerah jenis xsuka putih melepak sgt tu, memang wanie akan recommend amik code Medium Dark.😉 . So bila orang kulit cerah guna code Medium Dark nie dia nampak natural beauty gitteww. . . Ready stock now for code Medium Dark. Grab it now before out of stock. . . RM59 EXCLUDE POSTAGE. POSTAGE RM8 SM/ RM12 SS . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 12 7
wrbeautystore_. Betapa senangnya dengan DD Cushion Foundation nie. Serious senang yaka

Betapa senangnya dengan DD Cushion Foundation nie. Serious senang yakamaattt. . . Dah guna sendiri baru tahu memang DD Cushion Obsess nie terbaikkk gile. Yes, wanie memang kerja tengah panas. . . Sebab kerja construction field. Tapi wanie pakai DD Cushion nie alhamdulillah. Muka tak berminyak dan boleh elak sinaran matahari jga. Sebab ada SPF50 dalam DD Cushion nie. . . . RM59 sahaja DD Cushion nie. Normal price RM79 tau. . . WHATSPP: +60145181035 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 14 2
obsesscosmetics.jerantut. selamat pagi si manis semua, 
ramai tertanya-tanyakan \"betul ke anis,

selamat pagi si manis semua, ramai tertanya-tanyakan "betul ke anis, pakai lipmatte obsess ni takkan hilang warna dia?" "boleh percaya ke pakai lipmatte obsess ni, tak melekit dan tahan lama, anis?" betul tu, bukan suka suka tau anis cakap macam tu. kita ada testimoni dari pengguna lipmatte yang dah cuba sendiri tau. Siap ajak rakan rakan ofis join pakai. Bolehla cantik bersama-sama kan. Ewah... makin berseri-serila pagi si manis yang dah cuba dan miliki si kecil ni. tak jealous ke? jom cuba lipmatte dari obsess. cepat-cepat wassap anis, click link kat bio ⬆️ untuk fast resply kita sembang sembang sampai jadi #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 10 2

selamat pagi si manis semua 🙋 pink box bukan sebarang pink box. pink box idaman para wanita. wah... bestla pink box ni. berbaloi-baloi dan semestinya jimat. " Mengapa perlu berbelanja lebih kalau boleh dapatkan set makeup dengan harga yang berpatutan." Obsess cosmetics ni setanding produk international. Kalau nak tahu, ramai bakal pengantin ambil pink box ni untuk buat sebagai hantaran tau. ehh.. nak buat surprise untuk yang tersayang pun boleh ye.. Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan pink box rebutan para jelitawan dengan saya. Boleh dm atau wassap anis 017 218 2985.. nak lagi mudah, click link kat bio ⬆️ untuk fast reply. orang jerantut yang nak cod pun boleh. kita sembang sampai jadi #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 8 0
wrbeautystore_. Begini la rupe rumah bila stok sampai. Bersepah dengan stok. Sebab sto

Begini la rupe rumah bila stok sampai. Bersepah dengan stok. Sebab stok sekali sampai bukan RM1k RM2k. Sekali sampai RM7k. 💁 . . Tak boleh nak order sikit2. Sebab team #waniempire ni bukan biashe2. Sekali restock ber k k sorang tau. Kalau restock ber k k. Untung jual obsess pun sure la k k juga sebulan. Korang rasa? . . Dalam team wanie ada suri rumah, ada nurse, ada engineer, ada pensyarah ada juga cikgu tau! Semua nak cari pendapatan sampingan tau. . . Wanie paling terharu part suri rumah. Sebab majoriti dia org suri rumah. Bayangkan sebelum nie bergantung pada income suami je. Now dah ada income sendiri hasil jual obsess. Siap target nak bli emas lagi tau. Terharu sgt tau. Dari takde income dah ada income sendiri! . . Ada lagi suri rumah yang nak buat duit cm agent #waniempire nie? Boleh beli emas hasil duit sendiri jekkk. Ada? . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 17 3
wrbeautystore_. BULU MATA PENDEK
BULU MATA TAK LEBAT
BULU MATA LURUS .
.
3 masalah uta

BULU MATA PENDEK BULU MATA TAK LEBAT BULU MATA LURUS . . 3 masalah utama utk bulu mata selalunya bila kita make up? Ok tak yah pening pening sistur. Guna lah Mascara Obsess. 3 masalah di atas boleh kick from your life! Hahahha. . . Serious. Sapu sapu je tetibaaa eh panjang pulakk. Sapu sapu je tetiba eh melentik pulak. Seronok kan cmtu? . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 15 9

Duo stick eye shadow kegilaan peminat obsess masa kini. Best gilee duo stick obsess ni. 😍😍 Sebab ade HIGHLIGHTER sekali tauu. Senang laa korang. Nampak la glittery shimmer gituuu. Shining uolls mataaa. . . Colour eye shadow stick nie macam earth tone je. Nak matching matching dgn lipmatte pon bole. sesuai je. 😍 . . RM39 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE. . . WHATSAPP: 01133133183 . . #obsesssubangjaya #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #gengincredibleNad

Share 16 0
wrbeautystore_. Q: Sis Cushion Foundation nie boleh merawat kulit sekali ke kalau saya

Q: Sis Cushion Foundation nie boleh merawat kulit sekali ke kalau saya guna? __ A: Boleh dear..sebab tu dia dia kenali sbg Treatment Cushion Foundation😉 yg mana ada masalah parut jerawat, jerawat ke..so mmg wajib la guna.. . . Tengok la feedback nie..now jerawat pun dh tkot nak singgah dkt dia..😉 . . Harga sgt mampu milik. RM59 sahaja. . . Whatsapp: +60145184035 wasap.my/60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 11 10
wrbeautystore_. Amazingggg gile Treatment Cushion Foundation Obsess nie. Serious amazi

Amazingggg gile Treatment Cushion Foundation Obsess nie. Serious amazing gileeee. . . For your info, Treatment Cushion Foundation nie full coverage. Memang hilang habis jerawat2 you all bila dap dgn treatment cushion foundation nie. . . Selagi tak cuba, selagi tu kita xtahu betapa amazingnya treatment cushion foundation obsess nie. . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 14 10
wrbeautystore_. FIRST IN MALAYSIA!
⤵
❤Wajah flawless & glowing serta merta
❤Melindungi

FIRST IN MALAYSIA! ⤵ ❤Wajah flawless & glowing serta merta ❤Melindungi wajah dari sinaran uv spf50+ ❤Anti penuaan ❤Menutup parut jerawat & jeragat ❤Merawat kulit wajah ❤Melembapkan kulit ❤Mengecilkan liang pori/pore control ❤Mengawal kulit berminyak ❤Mesra wudhuk/ Halal ❤Jimat masa untuk makeup . . . RM59 SAHAJA. POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 13 11

Alhamdulillah. Order set obsess menderu2 masuk. Kelam kabut agent #waniempire sebab semua customer nak set. Mana taknya dengan set obsess yang tak pandai make up pun cun melecun lepas guna. . . Ada yang tanya "wanie yang bajet bawah RM200 ada tak?" Ok nie hah wanie bagi set yang bawah RM200. Ada 4 item. Korang still boleh melaram depan shuben okeyhhh. . 💄 Loose Powder 💄Treatment Cushion Foundation . 💄Concealer 💄Lipmatte . . Limited stock only. Sebab cushion foundation sgt limited. Boleh cari agent #waniempire untuk cod berdekatan dengan hakak2 semua. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 24 7

hai si cantik manis semua.. wah wah wah.. tengokla founder @obsess.cosmetics kita ni... makan cekodok tanpa ragu ragu.. yummy yummy. inilah kehebatan lipmatte dari obsess. bila dah calit kat bibir, tak perlu dah risau nak makan apa pun takut hilang.. boleh bedal makan semua. tak perlu lagi nak touch up touch up after makan. siap makan je sap sup sap "eh lepas makan pun masih berseri-seri ye bibir dengan lipmatte" 😄 mudahkan. mari lah wehh sama sama rasakan kehebatan lipmatte dari obsess. boleh cecepat tekan link kat bio ⬆️ untuk fast respond and reply dari anis #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 10 2

selamat pagi jelitawan semua 😄😄 sekarang ni, lipmatte obsess ada 4 warna untuk Wedding Edition. eh kenapa ada edition edition pulak ni?? mesti ramai tertanya kan.. sebabnya, bila dah habis wedding edition, HQ obsess takkan keluarkan lagi warna 4 sekawan ni tauuu.. rugi rugi rugi siapa yang lepaskan peluang nak miliki si kecik lipmatte ni. warna warna semuanya walla cantik sangat. ⭕️ Boleh pakai untuk daily use eh nak pergi kenduri pun tak salah nak pakai, sekarang musim orang kahwin kan, bolehla feel gojes pergi majlis orang walaupun bukan kita yang jadi pengantin 👰 ⭕️ long lasting yang ni paling bestnya, takkan pergi kenduri nak tinggalkan lipstick stain dekat cawan air🍹. boleh minum tanpa ragu-ragu. wah... bestkan.. nak cium budak-budak pun tak perlu risau lipmatte melekat kat pipi budak budak😘😘 jangan lepaskan peluang ye wahai jelitawan semua. tak cuba, tak tahu. dah cuba, jatuh cinta. boleh click link kat bio ⬆️ untuk fast reply, kita sembang sampai jadi #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 10 0
wrbeautystore_. Ok nah wanie belanja iklan sapa yang tak sempat tengok semalam. Amacam

Ok nah wanie belanja iklan sapa yang tak sempat tengok semalam. Amacam? Rasa rugi tak kalau tak sign up as agent skrg? Sebab Obsess Cosmetics di mata rakyat Malaysia tau sekarang. . . Buat duit RM1000 sebulan di hujung jari je. Sebab marketing tengah letop. . . 50% masih dibuka! Free barangan Obsess Cosmetics pun masih on! . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 15 5
wrbeautystore_. WE ARE LOOKING FOR SENIOR AGENT OBSESS COSMETICS📝
.
.
CIRI-CIRI;
✔ Ya

WE ARE LOOKING FOR SENIOR AGENT OBSESS COSMETICS📝 . . CIRI-CIRI; ✔ Yang nak buat duit kepok2 tiap masa. . ✔ Yang nak buat duit kepok2 di mana sahaja ✔ Suri rumah yang nak buat duit sambil jaga anak depan mata ✔ Student yang nak dapat duit extra untuk support belajar ✔ Gologan berkerjaya yang nak buat duit extra. . . ✔ Golongan yang suka melancong tapi selalu tak cukup duit . . Anda ada semua ciri-ciri di atas? Ok boleh whatsapp wanie: +60145181035. Wanie nak cari agent seluruh Malaysia sebab wanie selalu dapat order seluruh Malaysia. 😍 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 12 5

tak kenal maka tak cinta kan.. macam lipmatte obsess cosmetic ni jugakla. sumpah kalau dah guna, macam 1st love gitu.... tak cari yang lain dah.. hari-hari rasa macam nak bersama. ya tuhan, lipmatte bukan sebarang lipmatte ni... 🔸texture dia ringan gila.. kadang rasa macam "eh, bibir ni ada ke idok pakai lipmatte?" punya la ringan nak bagitahu 🔸finishing matte dah kalau finishing matte, mesti ramai risau bibir jadi kering. tak perlu risau, tak keringkan bibir dan tak melekit. 🔸long lasting yang ni paling superb,, after guna boleh makan dan minum dengan yakin. tak perlu bimbang warna dia hilang, atau tinggalkan kesan dekat cawan. so no more tinggalkan lipstick stain merata rata . best kan lipmatte obsess ni. berbaloi baloi.. pilihan warna pun banyak.. jadi tunggu apa lagi, meh la cuba dulu.. orang dulu dulu kata, "tak kenal maka tak cinta" jom sembang details, sembang sampai jadi boleh click link kat bio ⬆️ untuk fast reply tauu #Atiqaharmy #dewiremaja1819 #majalahremaja #dewiremajaobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsSubangJaya #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 9 1

Nak Rekrut MINI AGENT seluruh Malaysia untuk team #AtiqahArmy 🇲🇾 . Modal serendah RM150 SAHAJA‼️ . CIRI-CIRI; ✅ Ada rasa nak buat duit kepok2 tiap masa. . ✅ Memang nak buat duit kepok2 di mana sahaja ✅ Suri rumah yang nak duit lebih sambil jaga anak depan mata ✅ Students yang nak dapat duit extra untuk support belajar & kegunaan sendiri . ✅ Gologan berkerjaya yang nak buat duit extra savings ✅ Golongan yang teringin nak travel suka travel tapi selalu Takde bajet . . Anda ada semua ciri-ciri di atas? Mohon whatsapp Atiqah sekarang 011-2140-5076 . #AtiqahArmy nak cari MINI AGENT seluruh Malaysia sebab nak kongsi rezeki, kita selalu terima order seluruh Malaysia yang banyak setiap hari 😍 . . #agentwanted #rekrutmen #ObsessCosmeticsjerantut #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsRaub #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #cushionfoundation #cushionfoundationviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick

Share 25 7

BYE BYE EYE SHADOW PALLET👋 . . Dengan Duo stik eye shadow @obsess.cosmetics pun korang dah boleh dapat effect letop cenggini. Kan untung tuh! Padahal harga RM39 jurrr sistur. . . Colour dia memang sweet yakamat hokeyhh. Cari agent #waniempire untuk dapatkan Obsess Cosmetics hari nie. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 9 7
wrbeautystore_. Duo stick eye shadow kegilaan wanita masa kini. Eye shadow stick obses

Duo stick eye shadow kegilaan wanita masa kini. Eye shadow stick obsess nie dah di datangkan bersama sama dengan HIGHLIGHTER tau. Senang yakamat la korang. Jimattt sebab tak yah beli highlighter asing. . . Pastu wanie suka eye shadow stick obsess nie sebab kalau terlebih panjang keluar dari casing dia pun don't worry okeyh. Boleh pusing masukkan balik eye shadow stick tu dalam casing. Gitteeww. So tak membazirr. Hikhik . . Colour eye shadow stick nie colour earthtone gitteww. So tak yah risau dah. Memang cantik sgt kalau you all guna. 😍 . . RM39 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 11 9
wrbeautystore_. Tengok list order agent sorang nie. Bakal claimed emas 916 nampak gaya

Tengok list order agent sorang nie. Bakal claimed emas 916 nampak gayanya😍 . . Fuhh. Semput mak tengok list order sorang. Mana taknya tadi bru post order masing2. Hari nie dia serbu lgi bagi list. . . Serious product obsess laku keras. Laju gilerrr bila jual. Janji kena RAJIN buka kedai je. Kalau MALAS nak promote jual emas 916 RM2/gm pun xlaku weiii. . . Let's join #waniempire . Sambil main fon. Sambil buat duit kepok2. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 20 13

Yes. After sort out nie SAHAJA yang tinggal tau. 😍 Ni sahaja. . . Terpaksa hari nie wanie submit order lagi dkt leader @obsess.beautyfam ! Demi pastikan customer dan agent wanie dapat grab hot item dari Obsess Cosmetics nie. . . Wanie looking for agent area Kelantan, Sabah, Melaka, Johor dan Negeri Sembila. Anyone from this area yang nak buat duit secara online, let's join #waniempire 🔥 . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 8 3
wrbeautystore_. Stock landing semalam. Balik kerja mandi2 makan terus sort out stock a

Stock landing semalam. Balik kerja mandi2 makan terus sort out stock agent/customer. Berkotak2 Cushion Foundation sampai. Berpuluh2 pcs lipmatte, mascara, concealer sampai. . . After sorting out utk agent/customer. Terus tinggal seciput. Serious talk, nie betul betul punya. Bukan main2. Agent sorang2 submit list restock lagi lepas tu. Seronok betul sorang2 buat duit dgn Obsess Cosmetics. . . 50% discount for modal still on for Senior Agent. Let's be my legacy. I will show and guide you how to generate income with @obsess.cosmetics 💰 . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 7 1
wrbeautystore_. Swatches Obsess Lipmatte Wedding Edition. .
.
♥Heartbeat= purple + pin

Swatches Obsess Lipmatte Wedding Edition. . . ♥Heartbeat= purple + pink base. . . . ♥Forever= Soft coral pink. . ♥I Do= Orange with red hint. . ♥Love You= nude terracota base . . RM40 EXCLUDE POSTAGE POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . WHATSAPP WANIE 0145181035 OR CONTACT AGENT #waniempire . . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 13 3
wrbeautystore_. Tengok youtuber famous @nurfatinzakki guna set Obsess Cosmetics. Yang

Tengok youtuber famous @nurfatinzakki guna set Obsess Cosmetics. Yang penting coverage cushion foundation memang cenggini 👍 . . Lagi best nie adalah treatment cushion foundation (TCF) tau. Mekap sambil merawat kulit muka gittew. Dalam cushion foundation obsess ada bahan premium yang sama macam international brand. 👍 . . Harga jauh lebih murah tau dari international brand tau. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 10 3