#ObsessCosmeticsBangsar

1,331 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wrbeautystore_. Muka berparut tebal tak jadi masalah dah sekarang klau nk make up. Cuk

Muka berparut tebal tak jadi masalah dah sekarang klau nk make up. Cukup je dap dappp dengan treatment cushion foundation,concealer dan loose powder sahaja. Terus muka glowinggg cm letak cermin gitteww. . . Boleh cari agent #waniempire kalau nak cod sampai depan pintu rumah tau. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 40 20
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics 🌷 - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay 👆🏻

Share 19 3
obsess_fizacosmetics. MINI AGENT WANTED!!!!!
.
PROMO 50% OFF MODAL
Dah boleh join agent Obse

MINI AGENT WANTED!!!!! . PROMO 50% OFF MODAL Dah boleh join agent Obsess Cosmetics. . Nak income kepok2.... Nak cari duit poket lebih... Nak buat partime?... Berjaya bersama !!👍💪 . ☑️GROUP SUPPORT DISEDIAKAN ☑️MATERIAL IKLAN DISEDIAKAN ☑️REWARD TOP SALES ☑️TRIP HOLIDAYS BERSAMA TEAM #obsesscosmeticshq #agentwanted #squadsyiera #obsessfiza #agentobsesscosmetics #Obsesscosmeticsbangsar #squadsyiera #ddcushion #pantaidalam #midvalley #agentpantaidalam #ddcushionviral #mascaraviral #mascarasikat #eyeshadowmurah #obsesslipmatte #obsessfiza

Share 22 3

Loose powder Obsess. Yang jenis tak suka nampak glowing dan berminyak sebab pakai foundation memang wajibb guna Loose Powder Obsess nie. . . Kandungan untuk Loose Powder Obsess nie memang terbaik. No wonder hasil seleas guna loose powder nie meletop😍 . . ♥KANDUNGAN UTAMA LOOSE POWDER♥ . . . Tocopheryl Acetate - adalah vitamin E yang terdapat dalam loose powder Obsess bagi melindungi kulit muka dari sinaran uv dan radikal berbahaya yang boleh merosakkan kulit muka. . . Contoh radikal berbahaya lain yang boleh merosakkan kulit seperti asap rokok , pencemaran udara boleh dielak kan jika menggunakan loose powder Obsess ni . . . Squalane( Olive) - Bahan utama untuk merawat kulit kering dan bermasalah . Minyak zaitun ni juga sangat bagus untuk kecutkan jerawat dan membunuh bakteria . Selain itu , mintak zaitun sangat elok untuk mengelak kan muka kita daripada cepat kedut dan berjeragat. . . Hydrogen Dimethicone - adalah bahan untuk mengelak kan kulit daripada gatal , kering , menggelupas, pedih . Bahan ini adalah bertujuan untuk melicinkan kulit muka yang kasar . . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #loosepowder #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 33 29
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bila tengok tutorial nie. Terus rasa nak gi amik blusher sapu2 kt pipi. Mana tak nya, senang yakamat la nak cantik skrg. Memang semudah ABC dan 123 sahaja you all. . . Tak de alasan dah skarang kalau nak lawa2 nak cantik2. Guna je Blusher Stick Obsess nie. Terus jd pipi merah cendol. Auummmm. Sweet yakamattt. . . RM45 EXCLUDE POSTAGE POSTAGE RM8 SM/ RM12 SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #mascaraobsess #ddcushion #ddcushionviral #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 15 12
theshoppe.bywani. Sumpah colour eyebrow ni  pigmented sangat!
Dahlaa senang giler nak gu

Sumpah colour eyebrow ni pigmented sangat! Dahlaa senang giler nak guna. Sesuai sangat utk yang baru nak belajar makeup guna eyebrow tau. . . Tahan lasakkk. Colour pun cantik dark brown gituu.. . . Harga of course la murah dari yang lain. RM29 sahaja. . . Whatsapp wani 📲0145144763 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #loosepowder #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 3 0
obsess_tia.co. Beli 2 item ke atas, jimat lebih untuk kos postage atau COD korang! Be

Beli 2 item ke atas, jimat lebih untuk kos postage atau COD korang! Berbelanja dengan bijak okay 😋💖 . . COD Area yang Nadiah cover : 🏎 Subang Jaya 🏎 Shah Alam 🏎 Puchong 🏎 Kelana Jaya 🏎 Damansara 🏎 Putra Heights 🏎 Kota Kemuning 🏎 Petaling Jaya . . Anda dekat kawasan selain dari ni? Don’t worry Nadiah buat postage setiap hari juga! 💯 . . Whatsapp 011 33108056

Share 24 3
obsess_tia.co. Lipmatte yang texturenya tidak melekit, sangat ringan, tidak mengering

Lipmatte yang texturenya tidak melekit, sangat ringan, tidak mengeringkan bibir dan tahan lama! Rugi taw kalau tak cuba lipmatte Obsess Cosmetics! Tak sama mcm lipmatte lain 💯 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 3 1
obsess_tia.co. Honest review 👆🏻💖 Thank you dear
-
Lipmatte yang texturenya tidak m

Honest review 👆🏻💖 Thank you dear - Lipmatte yang texturenya tidak melekit, sangat ringan, tidak mengeringkan bibir dan tahan lama! Rugi taw kalau tak cuba lipmatte Obsess Cosmetics! Tak sama mcm lipmatte lain 💯 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 10 1
obsess_tia.co. Lipmatte yang texturenya tidak melekit, sangat ringan, tidak mengering

Lipmatte yang texturenya tidak melekit, sangat ringan, tidak mengeringkan bibir dan tahan lama! Rugi taw kalau tak cuba lipmatte Obsess Cosmetics! Tak sama mcm lipmatte lain 💯 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 3 1
obsess_tia.co. Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! 😍😍😍
-

Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! 😍😍😍 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 2 1
obsess_tia.co. Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! Boleh da

Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! Boleh dapatkan READY STOCK sekarang 😍😍😍 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 3 1
obsess_tia.co. Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! 😍😍😍
-

Sis, dah cuba belum kening pensil Obsess? Murah & Mudah okay! 😍😍😍 - - Untuk sebarang pertanyaan or pembelian boleh terus DM kami atau whatsapp 01133108056. Boleh klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻

Share 1 1

Terus on fleek ok kening lepas guna eye brow lollipop nie. Bertambah manis orangnya tau. 🤗 . . Eye brow tak lebat? Jarang-jarang je ada?😱 . . Tengok la video nie dulu. Dah guna eye brow obsess confirm jatuh hati✔️ . . WHATSAPP:+60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticsPahang #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsBangsar #mascaraviral #mascarasikat #ddcushion #ddcushionviral #loosepowder #eyeshadowstick #duostickeyeshadow #eyeshadowmurah #lipmatte #obsesslipmatte #sobellalipmatte #lipmattesobella #feverglam #feverglamlipmatte #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #makeupartist #muamalaysia #blusherstick #agentwanted #squadsyiera #waniempire

Share 14 4
obsess_tia.co. Senang nak pakai, tak mudah patah, tahan lama, warna cantik! Yeayyyy i

Senang nak pakai, tak mudah patah, tahan lama, warna cantik! Yeayyyy itulah Duo Stick Eyeshadow Obsess! ⭐️ - Dah cuba ke belum? Haa kalau nak cuba terus DM atau klik link whatsapp di bio kami okay 👆🏻 Whatsapp 01133108056

Share 4 1
obsess_tia.co. Look at the colors! A must have item untuk eyeshadow lovers! Senang sa

Look at the colors! A must have item untuk eyeshadow lovers! Senang sangat dah nak pakai eyeshadow lepasni 💥 - To order; DM atau whatsapp 01133108056. Link to whatsapp is on our profile bio 👆🏻

Share 7 1
obsess_tia.co. Look at the colors! A must have item untuk eyeshadow lovers! Senang sa

Look at the colors! A must have item untuk eyeshadow lovers! Senang sangat dah nak pakai eyeshadow lepasni 💥 - To order; DM atau whatsapp 01133108056. Link to whatsapp is on our profile bio 👆🏻

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess_tia.co. Posto posto!
Sis ada barang Obsess Cosmetics ni untuk sis!
-
Bestkan b

Posto posto! Sis ada barang Obsess Cosmetics ni untuk sis! - Bestkan bila abang delivery hantar cepat je order korang. Jom dapatkan produk ready stock Obsess Cosmetics, boleh DM atau whatsapp 01133108056 - Link untuk whatsapp dah disediakan di bio profile di atas. Klik sahaja alright 👆🏻🌷

Share 4 2
obsess_tia.co. Posto posto!
Sis ada barang Obsess Cosmetics ni untuk sis!
-
Bestkan b

Posto posto! Sis ada barang Obsess Cosmetics ni untuk sis! - Bestkan bila abang delivery hantar cepat je order korang! Dijamin sehari je taw. Jom dapatkan produk ready stock Obsess Cosmetics, boleh DM atau whatsapp 01133108056 - Link untuk whatsapp dah disediakan di bio profile di atas. Klik sahaja alright 👆🏻🌷

Share 8 1
obsess_tia.co. Mulakan hari ni dengan settlekan flyers untuk #teamjs 💜💜💜💜💜
-
Ser

Mulakan hari ni dengan settlekan flyers untuk #teamjs 💜💜💜💜💜 - Seronok bila we work as a group. Support system kuat. Sharing knowledge on going, semangat pun tak mudah luntur gitu 😂💜 - Anda berminat nak buat business dan nak dpt side income yg konsisten setiap bulan? Jom join team Obsess Cosmetics. Sekarang tengah ada pengambilan for Mini Agent taw! Grab this chance sebelum melepas ⭐️⭐️⭐️ - Apa yang anda akan dapat bila join team Obsess Cosmetics? Ni Nadiah share sikit ✅Ready Stock produk Kosmetik yang berkualiti dan mempunyai lulusan KKM ✅Marketing material, gambar video & testimoni ✅Coaching whatsapp group ✅Personal coaching long term jadi takde knowledge no problem ✅Untung yang lumayan ✅Rewards bulanan ✅Team gathering - Haa best ke best tu 😍😍😍😍😍 Nak tanya apa apa boleh DM atau whatsapp je terus 01133108056 okay. Link untuk whatsapp pun dah disediakan di bio profile 👆🏻

Share 12 1
obsess_tia.co. DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark
-

DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark - Texture foundation tidak melekit and very easy to blend. Foundation obsess di juga mempunyai SPF 50 yang mampu melindungi kulit wajah anda daripada sinaran UV - - Postage & COD Setiap Hari 💯 - Untuk sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 01133108056. Link di sediakan di profile bio 👆🏻♥️

Share 4 1
obsess_tia.co. DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark
-

DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark - Texture foundation tidak melekit and very easy to blend. Foundation obsess di juga mempunyai SPF 50 yang mampu melindungi kulit wajah anda daripada sinaran UV - - Postage & COD Setiap Hari 💯 - Untuk sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 01133108056. Link di sediakan di profile bio 👆🏻♥️

Share 5 1
obsess_tia.co. DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark
-

DD Cushion Foundation ni datang dalam 3 code. Code light/medium/dark - Texture foundation tidak melekit and very easy to blend. Foundation obsess di juga mempunyai SPF 50 yang mampu melindungi kulit wajah anda daripada sinaran UV - - Postage & COD Setiap Hari 💯 - Untuk sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 01133108056. Link di sediakan di profile bio 👆🏻♥️

Share 5 1
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics 🌷 - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay 👆🏻

Share 6 1
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami 👆🏻 Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics 🌷 - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay 👆🏻

Share 6 1
obsess_tia.co. Beauty Box Obsess Cosmetics 💜
Special promo for all, jimat hampir RM4

Beauty Box Obsess Cosmetics 💜 Special promo for all, jimat hampir RM40! We have 3 sets that you can choose from for this Beauty Box - We have Gorgeous Set, Jelita Set & Anggun Set. Dapatkan set pilihan anda secepatnya! Make up kini lebih mudah & flawless with Obsess Cosmetics - Postage & COD Setiap Hari 💯 - Untuk sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 01133108056. Link di sediakan di profile bio 👆🏻♥️

Share 16 2
obsesscosmetic.fiwaaa. FEEDBACK Mascara untuk Pwincess Obsesss semua 🥳🔥
.
Mascara ni senang

FEEDBACK Mascara untuk Pwincess Obsesss semua 🥳🔥 . Mascara ni senang nak guna tau. Atas bawah guna skali ! Jimat 😎🥰 . Waterproof tau. Nak cuci pon senang je ✨ . Whatsapp untuk beli : 011-24301667 . . ⛔️Postage⛔️ Semenanjung (RM8) Sabah/Sarawak (RM11) ••••••••••••••••••••••••••••••• . 👉🏻Postage setiap hari kecuali cuti umum/hujung minggu . 👉🏻Postage dibuat untuk payment hari ni ialah pada keesokan hari ya . 👉🏻Tiada COD, Tiada self pick up/pos sahaja . . #ObsessCosmetic #obsesscosmeticpahang #obsesscosmeticTemerloh #obsescosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticspenang #obsescosmetickuantan #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsbangsar #obsesscosmeticsjohor #obsescosmeticfiwaaa #obsescosmeticjerantut #obsescosmeticbera #obsescosmeticMaran #ObsesCosmeticJengka #makeupmurah #makeupcantik #makeupsimple #dropshipobsesscosmetic #obsescosmeticmurah #obsescosmeticCepat #syuwarrior

Share 6 0

TESTIMONI Mascara untuk Pwincess Obsesss semua 🥳🔥 . Mascara ni senang nak guna tau. Atas bawah guna skali ! Jimat 😎🥰 . Sape belum beli tu meh cepat beli dgn fiwa 🥰❤️ . Whatsapp untuk beli : 011-24301667 . . ⛔️Postage⛔️ Semenanjung (RM8) Sabah/Sarawak (RM11) ••••••••••••••••••••••••••••••• . 👉🏻Postage setiap hari kecuali cuti umum/hujung minggu . 👉🏻Postage dibuat untuk payment hari ni ialah pada keesokan hari ya . 👉🏻Tiada COD, Tiada self pick up/pos sahaja . . #ObsessCosmetic #obsesscosmeticpahang #obsesscosmeticTemerloh #obsescosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticspenang #obsescosmetickuantan #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsbangsar #obsesscosmeticsjohor #obsescosmeticfiwaaa #obsescosmeticjerantut #obsescosmeticbera #obsescosmeticMaran #ObsesCosmeticJengka #makeupmurah #makeupcantik #makeupsimple #dropshipobsesscosmetic #obsescosmeticmurah #obsescosmeticCepat #syuwarrior

Share 9 0
obsesscosmetic.fiwaaa. FEEDBACK Mascara untuk Pwincess Obsesss semua 🥳🔥
.
Mascara ni senang

FEEDBACK Mascara untuk Pwincess Obsesss semua 🥳🔥 . Mascara ni senang nak guna tau. Atas bawah guna skali ! Jimat 😎🥰 . Waterproof tau. Nak cuci pon senang je ✨ . Whatsapp untuk beli : 011-24301667 . . ⛔️Postage⛔️ Semenanjung (RM8) Sabah/Sarawak (RM11) ••••••••••••••••••••••••••••••• . 👉🏻Postage setiap hari kecuali cuti umum/hujung minggu . 👉🏻Postage dibuat untuk payment hari ni ialah pada keesokan hari ya . 👉🏻Tiada COD, Tiada self pick up/pos sahaja . . #ObsessCosmetic #obsesscosmeticpahang #obsesscosmeticTemerloh #obsescosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticspenang #obsescosmetickuantan #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsbangsar #obsesscosmeticsjohor #obsescosmeticfiwaaa #obsescosmeticjerantut #obsescosmeticbera #obsescosmeticMaran #ObsesCosmeticJengka #makeupmurah #makeupcantik #makeupsimple #dropshipobsesscosmetic #obsescosmeticmurah #obsescosmeticCepat #syuwarrior

Share 6 0
obsess_fizacosmetics. Alamak 😰 susah nak Remove Mascara Waterproof ⁉️ Fuh! menggelabah Fash

Alamak 😰 susah nak Remove Mascara Waterproof ⁉️ Fuh! menggelabah Fasha bila sorang sorang depan cermin,tak keruan Fasha fikir macam mana nak buat.. Tapi, jangan risau MAKE UP MELT AWAY OBSESS kan ada😍😍 - Mampu menaggalkan make up tanpa merosakan kulit muka kita -Melembap dan Melembutkan kulit muka -Tidak mengeringkan kulit dan tidak Memedihkan mata👀 Tnggu apa lagi, whatapp eza 019-2605918 atau boleh je tekan link di dio . #agentobsesscosmetics #Obsesscosmeticsbangsar #squadsyiera #ddcushion #fullcoverage #vivyyusof #dyxy #makeupartist #flawless #sobella #feverglam #dyxycosmetic #lipmatte #klangvalley #pantaidalam #midvalley #agentpantaidalam #ddcushionviral #mascaraviral #mascarasikat #eyeshadowmurah #obsesslipmatte #lipmattesobella #faralipbutter #lipmattemurah #alhalfa #makeup #blusherstick #blushermurah #obsessfiza

Share 17 1

Have u tried our best selling DD CUSHIONS FOUNDATION? Did you know their smells sweet like a vanilla ice cream🍦 😍? . . DD CUSHIONS 🔥 🥳 . DD cushions DARK , MEDIUM , LIGHT . Whatsapp untuk beli : 011-24301667 . . ⛔️Postage⛔️ Semenanjung (RM8) Sabah/Sarawak (RM11) ••••••••••••••••••••••••••••••• . 👉🏻Postage setiap hari kecuali cuti umum/hujung minggu . 👉🏻Postage dibuat untuk payment hari ni ialah pada keesokan hari ya . 👉🏻Tiada COD, Tiada self pick up/pos sahaja . . #ObsessCosmetic #obsesscosmeticpahang #obsesscosmeticTemerloh #obsescosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticspenang #obsescosmetickuantan #obsesscosmeticselangor #obsesscosmeticsbangsar #obsesscosmeticsjohor #obsescosmeticfiwaaa #obsescosmeticjerantut #obsescosmeticbera #obsescosmeticMaran #ObsesCosmeticJengka #makeupmurah #makeupcantik #makeupsimple #dropshipobsesscosmetic #obsescosmeticmurah #obsescosmeticCepat #syuwarrior

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});