#Paladins

Posts Share

spacegays.exe. never seen anything more accurate tbh :
○
○
○
○
Credit to supercalifra

never seen anything more accurate tbh : ○ ○ ○ ○ Credit to supercalifragilistic-depression on tumblr : ○ ○ ○ ○ #voltron #lancemcclain #keithkogane #hunkgarret #pidgegunderson #shiro #princessallura #coran #mattholt #princelotor #zarkon #haggar #paladins #space #voltronlegendarydefender

Share 4995 88
paladinshq. New ridiculous mount 😂😂 and a new skin 🤔 Khan or Viktor? #paladins

New ridiculous mount 😂😂 and a new skin 🤔 Khan or Viktor? #paladins #paladinsgame #paladinsnews #evilmojo #hirez #hirezstudios

Share 117 5
duniagames.co.id. Ayoo siapa yang punya pengalaman nggak ngenakin sama player hode? Nah

Ayoo siapa yang punya pengalaman nggak ngenakin sama player hode? Nah sebelum kita lanjut ngebahas hode, perlu diketahui asal muasal hode nih! Hode itu awal mulanya adalah monster dari game MMORPG, Ragnarok Online. Bentuknya cacing yang muncul dari tanah. Kalau penasaran googling aja sendiri ya bentuknya! Tapi makin kesini ternyata hode memiliki singkatan, katanya sih, Hoax Detected! Hode sendiri bila diartikan secara kasar adalah gamer cowok yang menggunakan karakter cewek di sebuah game. Entah apa alasannya, antara memang suka menggunakan karakter cewek atau emang ada maksud lain. Beberapa jenis hode kalau dikelompokan menurut Mimin ada tiga. Hode terpaksa, hode tipu-tipu, sama hode berkualitas. Hode terpaksa itu biasanya gamer yang mau gak mau harus menggunakan karakter cewek, alasannya sih gender lock. Jadi gak bisa milih gender untuk memainkan karakter yang diinginkan. Sedangkan hode tipu-tipu ini hode yang mungkin kebanyakan orang mengerti, niatnya cuma mau nipu player cowok yang haus akan kasih sayang seorang cewek, jadi ya emang niatnya cuma buat nipu, cari keuntungan. Hati-hati loh guys! Dan yang terakhir, hode berkualitas! Tipe hode ini sih kayaknya emang dia suka main pakai char cewek, dan gak ada niat untuk nipu ataupun merugikan orang lain. Biasanya tipe hode berkualitas ini gak pernah ngaku cewek, dan sangat serius build up karakternya. Nah untuk para hode disekitar sana, kalian masuk yang mana? Atau ada yang mau share pengalamannya dikerjain hode?⠀⠀ ⠀ #hode

Share 1930 62
duniagames.co.id. Karena senjata PUBG yang satu ini merupakan item baru yang hanya hadir

Karena senjata PUBG yang satu ini merupakan item baru yang hanya hadir di test server saja untuk sementara waktu, maka informasi seputar senjata ini masing terbilang minim. Satu hal yang pasti, senjata ini merupakan senjata eksklusif Vikendi yang hadir menggantikan SCAR-L.⠀ .⠀ Secara statistik, senjata ini bisa dibilang nggak jauh berbeda dengan senjata AR yang menggunakan peluru 5,56 mm lainnya. Namun DPS senjata ini sedikit lebih tinggi dari SCAR-L dan sedikit lebih rendah dari M416.⠀ .⠀ Meski begitu karena dia kecil ringkas dan ringan, maka dari itu stabilitas jadi kelebihan dari senjata yang satu ini. Kalau melihat dari trailer official, senjata ini sih terlihat sangat cocok untuk pertarungan jarak dekat-menengah untuk jarak sekitar 0-150 m.⠀ ⠀ #G36C

Share 3565 86
spacegays.exe. i literally just finished voltron and i’m a complete mEss rn :
○
○
○
○

i literally just finished voltron and i’m a complete mEss rn : ○ ○ ○ ○ Credit to wewetke on tumblr : ○ ○ ○ ○ #voltron #lancemcclain #keithkogane #hunkgarret #pidgegunderson #shiro #princessallura #coran #mattholt #princelotor #zarkon #haggar #paladins #space #voltronlegendarydefender

Share 8670 129
legendary.quiznak. In case you guys didn’t understand the ending ahem;
__________________

In case you guys didn’t understand the ending ahem; __________________ *《 credit : @gaysony 》* ______________________________________________ #voltronisoverparty

Share 720 5
itsamemattrio. o0ps my finger slipped
-
also i had help from @lunqqr who fixed the co

o0ps my finger slipped - also i had help from @lunqqr who fixed the colouring on keith mostly because i'm lazy and i succ at art - #klanceiscanonking

Share 0 0
isawjamesfirst. three pairs of altean marks; two dead; one alive; zero points for the

three pairs of altean marks; two dead; one alive; zero points for the artist aka me cuz im still in grief thanks a bunch voltron - - - - - #VoltronLegendaryDefender #vld #paladins #redpaladin #bluepaladin #galraempire #galraemperor #Lotor #princessallura #lancemcclain #voltron #lotura #allurance #altea #fanart

Share 5 0
tokki_gaming. ❄Follow @tokki_gaming for more❄
⬇️
⬇️
⬇️
I post daily!!! 🔥🔥🔥
⬇️
⬇️
Share 9 0
elfcie. ➳⠀⠀⠀⠀ ⠀
⠀⠀
small plays ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀
•̩̩͙*˚⁺‧͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙·͙⁺˚*•̩̩͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙

➳⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ small plays ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ •̩̩͙*˚⁺‧͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙·͙⁺˚*•̩̩͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙ ⠀⠀⠀ ✱ Friends & Partners ✱ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ @dvadoll@zekhartha @fuckttn@_dr.kiwi_ @thelosthoney@aeryllia @xprincess.slaya@the_frosty_boi_herbalink ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ •̩̩͙*˚⁺‧͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙·͙⁺˚*•̩̩͙✩•̩̩͙*˚⁺‧͙ ⠀⠀ ♡ TAGS : #cod #overwatch #codbo4 #callofduty #bo4 #ow #bestplay #potg #paladins #xbox #xboxone #xboxlive ♡ ⠀

Share 16 3
voltron_legendary_propellers. Shiro's hair is the ultimate floof next to Keef's hair 😂💘
•
•
•
©️ C

Shiro's hair is the ultimate floof next to Keef's hair 😂💘 • • • ©️ Credit to the artist @teaffeine for the awesome workkkkkkk! 😍😍 • • • MaKe SuRe To FoLlOw AnD LiKe FoR mOrE pOsTs LiKe ThIs 😂 • • • • #vld #voltron #voltronlegendarydefenders #legendarydefender #legendarydefenders #paladins #paladinsofvoltron #lance #keith #hunk #pidge #allura #shiro #coran #lancemcclain #keithkogane #hunkgarret #pidgeholt #shirotakashi #mattholt #bluepaladin #redpaladin #greenpaladin #yellowpaladin #blackpaladin

Share 2 0
pack_boy_gaming. It amazes me how play of the game is always gonna be picked random I s

It amazes me how play of the game is always gonna be picked random I swear you can hit a quad and it'll be you getting nine bang and on top of it dying from a titan 😤 For more follow @pack_boy_gaming Tags: #cod #callofduty #bo4 #blackout #codmemes #faze #optic #music #anime #panda #ww2 #montage #clip #xbox #ps4 #xboxone #xboxlive #xbox360 #games #gaming #game #gamerlife #positivevibes #paladins #sniper #moments #gamers #nuketown #xxxtentation #hope

Share 14 1

Finally headed back to Detroit! Looking forward to having my gaming PC back...Who wants to play? Leave your gaming tags in the comments! #Fortnite #SmiteGame #BlackOps4 #csgo #twitch #paladins #gaming #alienware

Share 277 14
lofivenom. Who would like to see this guy in my next video? YouTube lofi Venom. #

Who would like to see this guy in my next video? YouTube lofi Venom. #paladins #paladinsgame #paladinsgameplay

Share 20 1
knowonesdesigns. Back from Holmat and not prepared to watch the end of Voltron!!
We had

Back from Holmat and not prepared to watch the end of Voltron!! We had such an amazing time, with our amazing friends. Love that con and would love to go back again!! . 📸 @deeganmariephoto 💙🖤 @frankandnats ❤️🧡 is us! . . . #vld #voltron #voltroncosplay #keithkogane #keithcosplay #lancemcclain #lancemcclaincosplay #klance #shiro #takashishirogane #shirocosplay #corancoranthegorgeousman #coran #corancosplay #paladinsofvoltron #paladins #space #frankandnats #knowonesdesigns #horsemenof

Share 18 0
paladinshq. Share, tag your friends and follow @paladinshq for more xD ·
·
·
·
·
·

Share, tag your friends and follow @paladinshq for more xD · · · · · · #paladins #paladinsgame #paladinsmaeve #paladinsmemes #paladinsfunny #evilmojo #hirez

Share 84 4
blacklionnn_. he owns my whole heart and i’m nOT LETTING HIM GO
.
.
.
.
tags i guess

he owns my whole heart and i’m nOT LETTING HIM GO . . . . tags i guess? #voltron #voltronlegendarydefender #vld #paladins #shiro #takashishirogane #shiroganetakashi #shirovoltron }

Share 196 1
paladinshq. Here are the stats of the admin of @paladinshq, I'm not playing ranked

Here are the stats of the admin of @paladinshq, I'm not playing ranked,that's why Gold 2 · · · · · #paladins #paladinsgame #paladinsstats #paladinshq #evilmojo #hirezstudios #gaming

Share 44 9
vld.paladins. I’m just gonna pretend season 8 didn’t happen and that klance is still

I’m just gonna pretend season 8 didn’t happen and that klance is still canon king

Share 40 1
oulianovplays. Nothing to say! SO JUST ENJOY THE PICTURE 😁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
••••••••••••••••

Nothing to say! SO JUST ENJOY THE PICTURE 😁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️Instagram Squad▪️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @farogames @scaralgaming @nintendbabe @geek_culture_gentleman @sleepyhollowgames @sansokid @rebecca488.inthegame @nintendokristy ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ▪️Sponsorships and Colabs ▪️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My Own Wallet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️Some Delicious Hashtags▪️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gamer #game #gamerlife #onlinegamer #gamerguy #gamergirl #gamersunite #videogames #nintendo #nintendoswitch #ps4 #xbox #rdr2 #pokemon #onlinegaming #smashbrothers #fortnite #paladins #girlgamer #diablo3 #custom #nintendogamer #pc #gamelife #gamer4life #gamerchick #gamingsetup #oulianovplays

Share 87 6

We continue to tell you about different esports organizations. Now it is turn of SK Gaming.😊 SK Gaming is a German esports organization, which was founded by four brothers in 1997 under the name “Schroet Kommando”. In the past two decades, SK Gaming managed to win more than 60 major championship titles and millions in prizemoney earnings across a variety of disciplines. In June 2018, the SK Gaming CS:GO roster was bought by the “Immortals” and continued to perform under the MiBR tag (Made in Brazil) #csgo #dota2 #lol #leagueoflegends #overwatch #pubg #fortnite #paladins #rainbowsix #rainbowsixsiege #twitch #youtube #sk #schroetkommando #germany #germanteam #germancsgoteam #mibr #madeinbrazil #fer #boltz #fallen #taco #coldzera #csgoteam

Share 15 0
wurkmonopoly. 💯💯💯💯.

💯💯💯💯.

Share 24 1
zackasilver_x. INNNNNNNNNNNTERIGACIOOOOONNNNNN
imma stop :/
-------------------------

INNNNNNNNNNNTERIGACIOOOOONNNNNN imma stop :/ ---------------------------------------- \|/ Acknowledge these tags \|/ #rb6 #rb6s #rainbowsix #rainbowsixsiege #siege #operationsomethingsomething ----------------------------------------- \|/ Ignore these tags\|/ #Pc #arma3 #gaming #ghostreconpvp #ghostrecon #wildlands #cod #callofduty #bohemiainteractive #cod #callofdutyww2 #battlefront #assasinscreed #battlefront2 #sub4sub #paladins #halo5guardians #dayz #pubg --------------------------- \|/ If you're interested \|/ #sub4sub #subscribeforsubscribe

Share 34 0
autism.recovery. #SubToPewdiepie .
.
Who Can Relate?
.
Oof!
.
🔥🔥Tag A Frend🔥🔥
.
Cre

#SubToPewdiepie . . Who Can Relate? . Oof! . 🔥🔥Tag A Frend🔥🔥 . Creds:@autism.recovery . Tags Ignor: #overwatchmeme

Share 25 1