#SocialMedia

12,915,555 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

THIS YEAR IS MY BAMBOO YEAR...🎋 Yes I’m a bamboo tree... as we all are 🤔 Why you ask?🤨 . Well... A bamboo tree shows NO signs of growth in the first four years... literally still a tiny leaf in the soil...🌱 during this time though you have to NURTURE it, 💕 constantly watering it... and then in the fifth year a MIRACLE happens✨... the incredible bamboo tree GROWS 80 FEET IN JUST 6 WEEKS!🔥🎋🤯 . I’ve been grinding LITERALLY blood, sweat and tears the last 4 and a bit years... investing my last pennies into my business to the point I have no money for food or rent, working so hard I ended up in the hospital, I don’t advise this at all but it happened❌ I sacrificed EVERYTHING for my goals... And I actually had a great time doing it, I learn so much, met amazing people & created the greatest memories📖.. however I was still beneath the soil in terms of the success I felt I deserved💸... what’s most important though is that I GREW into the person I needed to become🔨... it was all worth it... diamonds can only be made under extreeeeme pressure... I wouldn’t CHANGE A THING... NEVER GIVE UP, the results you want may not show for a while, have faith and keep fighting🙏... I already see the growth happening... & THIS YEAR I’M SHOOTING 7 FIGURES HIGH INTO THE SKYYYY🚀🔮🔭💎 . #GlowTravelTrade

Share 1861 108

Klaim calon presiden nomor urut 01 @jokowi terkait pembangunan 191.000 kilometer (km) jalan di desa menuai polemik. Data yang disampaikan dalam debat capres pada Minggu (17/2) tersebut dipertanyakan Juru Bicara Badan Pemenangan Nasional (BPN) Prabowo-Sandi, @dahnil_anzar_simanjuntak, di dalam akun twitternya.⁣ -⁣ Menanggapi hal tersebut, Menteri Desa, Pembangunan Daerah Tertinggal dan Transmigrasi (PDTT), Eko Putro Sandjojo, mengatakan bahwa pembangunan jalan desa yang disampaikan Jokowi tersebut memang benar. Menurutnya, jumlah desa di Indonesia saat ini sebanyak 74.957 desa. Seluruh desa tersebut, dalam kurun empat tahun terakhir cukup gencar membangun infrastruktur jalan untuk memperbaiki akses.⁣ -⁣ "191 ribu km dibagi 74 ribu desa, kan 1 desa cuma bangun jalan 2,5 km. Itu dalam 4 tahun. Berarti kalau dalam 1 tahun dibagi rata-rata ya 2,5 km dibagi 4 tahun, ya 625 meter," kata Eko kepada kumparan, Selasa (19/2).⁣ -⁣ Simak selengkapnya di kumparan.com/topic/medsos, atau download aplikasi kumparan di App Store dan Google Play.⁣ -⁣ #kumparanNEWS #jokowi #capres #prabowo #sandiuno #viral #trending #trendingtopic #fact #quotes #breakthenews #videoviral #potd #indonesia #repost #nasional #qotd #news #like4like #fakta #instadaily #berita #quotes #jakarta #story #socialmedia

Share 5446 635

😘😘😘😘REMEMBER YOU ARE UNIQUE! 😘😘😘😘 Think what a remarkable, unduplicatable, and miraculous thing it is to be you! Of all the people who have come and gone on the earth, since the beginning of time, not ONE of them is like YOU! No one who has ever lived or is to come has had your combination of abilities, talents, appearance, friends, acquaintances, burdens, sorrows and opportunities. No one’s hair grows exactly the way yours does. No one’s finger prints are like yours. No one has the same combination of secret inside jokes and family expressions that you know. The few people who laugh at all the same things you do, don’t sneeze the way you do. No one prays about exactly the same concerns as you do. No one is loved by the same combination of people that love you – NO ONE! No one before, no one to come. YOU ARE ABSOLUTELY UNIQUE! Enjoy that uniqueness. You do not have to pretend in order to seem more like someone else. You weren’t meant to be like someone else. You do not have to lie to conceal the parts of you that are not like what you see in anyone else. You were meant to be different. Nowhere ever in all of history will the same things be going on in anyone’s mind, soul and spirit as are going on in yours right now. If you did not exist, there would be a hole in creation, a gap in history, something missing from the plan for humankind. Treasure your uniqueness. It is a gift given only to you. Enjoy it and share it! No one can reach out to others in the same way that you can. No one can speak your words. No one can convey your meanings. No one can comfort with your kind of comfort. No one can bring your kind of understanding to another person. No one can be cheerful and lighthearted and joyous in your way. No one can smile your smile. No one else can bring the whole unique impact of you to another human being. Share your uniqueness. Let it be free to flow out among your family and friends and people you meet in the rush and clutter of living wherever you are. That gift of yourself was given you to enjoy and share. Give yourself away! YOU ARE UNIQUE! :) Hugs~DD 💖💖💖

Share 3385 196
osocialm. Se identificou? Bem vindo ao time kkkk
.
.
✍ Marque os(as) amigos(as)

Se identificou? Bem vindo ao time kkkk . . ✍ Marque os(as) amigos(as) freelancer ⤵ . . . . #osocialmedia #socialmedia #socialmediabr #midiassociais #redessociais #clientes #freela #vidadefreela

Share 494 18
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
entrepreneurshipfacts. What are your thoughts on this?🤔
.
Share this with a friend☝️☝️

What are your thoughts on this?🤔 . Share this with a friend☝️☝️

Share 10909 226
tasdhaliwal. boy bye💄@deckofscarlet liquid matte in ‘siren’

boy bye💄@deckofscarlet liquid matte in ‘siren’

Share 2789 58

Soooo excited to announce that I just launched a line of affordable, dainty jewelry at @shoptaylorslayne !!! • Also this sweater is the current featured item on the website and is 40% off for a limited time only! 🙀 Snag yours quick, there’s only three left! (Link in bio) • • • • • • • • #boutiques #fashion #boutique #style #marketing #boutiqueshopping #branding #instafashion #ootd #shopping #womensfashion #business #fashionblogger #boutiqueclothing #model #atlanta #dresses #socialmedia #smallbusiness #onlineboutique #shop #fashionista #instagram #love #shoppingonline #blogger #boutiquestyle #outfitinspiration #kcblogger #kc

Share 147 13

🌊🤠🌵

Share 549 132
trader_aubrey_fx. I will be uploading my recent analysis & results in this format from n

I will be uploading my recent analysis & results in this format from now on, swipe left for the result. As you can see XAUUSD showing some Bullish movements on our 1 day chart, held the trade for roughly 24 hours before pulling out and banking profits! Message me to start earning following my daily trades 📈 . . . . #marketing #branding #socialmedia #marketingdigital #entrepreneur #digitalmarketing #advertising #socialmediamarketing #sales #success #empreendedorismo #marketingtips #seo #networking #startuplife #businesswoman #successquotes #publicidad #startups #businessman #onlinebusiness #contentmarketing

Share 0 0
lookingforgeeks. Hahaha... Watch me talk about someone who thinks day time talk show ho

Hahaha... Watch me talk about someone who thinks day time talk show hosts run the world! #conspiracy #EllenDeGeneres #mandatorydanceparty #shadowgovernment #SocialMedia #Algorithms https://youtu.be/dbSrxcz2xfM

Share 0 0

We’re Social Peak, a next generation Digital Marketing agency located in #SouthAfrica ✏️ Email us at info@socialpeak.media to get your own custom proposal, and let’s break some barriers! 🗻 --- #startup #entrepreneurship #businessman #business #entrepreneurlife #businessowner #marketing #success #successful #digitalmarketing #entrepreneurlifestyle #ceo #motivational #businesslife #onlinebusiness #grind #branding #onlinemarketing #socialmedia

Share 2 0
maudpiecarebear. Hahaha... Watch me talk about someone who thinks day time talk show ho

Hahaha... Watch me talk about someone who thinks day time talk show hosts run the world! #conspiracy #EllenDeGeneres #mandatorydanceparty #shadowgovernment #SocialMedia #Algorithms https://youtu.be/dbSrxcz2xfM

Share 0 0

trust /trʌst/ Firm belief in the reliability, truth, or ability of someone or something. Trust that when one door closes the window to opportunity is greater than what was left behind. • • • • #keepmovingforward #onedoorcloses #anotheropens #motivation #sandiego #coronado #socialmedia #sandiegorealestate

Share 1 0

Pracując u siebie, śpisz ile chcesz i wstajesz, o której Ci pasuje? No jasne 🙈 . 7.00 melduję gotowość do działania. Niech ten czwartek będzie dla nas hojny! . . . #dziendobry #biznes #wlasnybiznes #businesswoman #girlboss #copwyriter #contentcreator #pracazdalna #pracaonline #marketinginternetowy #polskadziewczyna #polishgirl #me #pracazdomu #copywriting #socialmedia #homeoffice #domowebiuro #takapraca #happygirl #workstation

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

We’re Social Peak, a next generation Digital Marketing agency located in #SouthAfrica ✏️ Email us at info@socialpeak.media to get your own custom proposal, and let’s break some barriers! 🗻 --- #startup #entrepreneurship #businessman #business #entrepreneurlife #businessowner #marketing #success #successful #digitalmarketing #entrepreneurlifestyle #ceo #motivational #businesslife #onlinebusiness #grind #branding #onlinemarketing #socialmedia

Share 8 0

We’re Social Peak, a next generation Digital Marketing agency located in #SouthAfrica ✏️ Email us at info@socialpeak.media to get your own custom proposal, and let’s break some barriers! 🗻 --- #startup #entrepreneurship #businessman #business #entrepreneurlife #businessowner #marketing #success #successful #digitalmarketing #entrepreneurlifestyle #ceo #motivational #businesslife #onlinebusiness #grind #branding #onlinemarketing #socialmedia

Share 7 1

E dopo un giorno carico di emozioni, di nuove e vecchie conoscenze, di traguardi già stabiliti da tempo ma consolidati in questa circostanza, sono qui a trarre le mie conclusioni... Cosa mi aspetto, cosa dovrei fare per migliorare, per essere quella figura professionale che cerco da diverso tempo di diventare e “superare”! È stata una giornata impegnativa in un filo immertion di sentimenti contrastanti, pensieri positivi e negativi (perché anche se lo do meno a vedere ultimamente, anche io penso negativo qualche volta ma cerco di trarre sempre il positivo da tutto ciò che può succedere, alle volte con difficoltà, sono pur sempre un essere umano) ma hanno prevalso quelli positivi. Aver voluto visitare la sede scolastica che mi porterà su un livello di preparazione totalmente differente da quella che oggi posso già vantare, conoscere chi ci sta dentro e non essermi fidato di una scatola che seppur bella ed appariscente è pur sempre chiusa, mi ha fatto ulteriormente constatare che la scelta fatta, ad oggi, è quella più giusta! Nell’era dei social2.0 sottovalutiamo il rapporto umano a fronte di quello puramente social... Senza pensare che il connubio tra entrambi sarebbe il modo più corretto di interfacciarsi. Fatte tutte queste premesse ed alcune considerazioni personali e constatazioni nonché l’aver valutato la mia scelta positiva a fronte di qualche piccolo dubbio, ora posso finalmente dire di essere Pronto per fare quel salto di qualità che da oggi e per i prossimi 20 mesi mi porterà a studiare per diventare migliore di quello che ero ieri, migliore di quello che sono oggi ma soprattutto, la miglior versione di ME “domani”!!! Grazie @digitalcoach.it 😊 ————————————————— #prontipartenzavia #sceltedivita #marketing #socialmedia #socialmediamanager #marketingstrategy #digitalmarketing #socialmediastrategy #storytelling #digitalcoach #digitalheroes #emozioni #viverediattimi #milano #formazione #finalmentecisonoanchio #esseremigliori

Share 3 0
f_stylemagazine. Thank you for your love and support. Go to bio to view publication for

Thank you for your love and support. Go to bio to view publication for free.limited time only #yatch #truehiphop #chicago #fitness #travel

Share 2 0

We’re Social Peak, a next generation Digital Marketing agency located in #SouthAfrica ✏️ Email us at info@socialpeak.media to get your own custom proposal, and let’s break some barriers! 🗻 --- #startup #entrepreneurship #businessman #business #entrepreneurlife #businessowner #marketing #success #successful #digitalmarketing #entrepreneurlifestyle #ceo #motivational #businesslife #onlinebusiness #grind #branding #onlinemarketing #socialmedia

Share 13 0
sukses_paytren48. 👉Alasan kenapa memulai itu rasanya sulit banget!! 1. Takut sama ketid

👉Alasan kenapa memulai itu rasanya sulit banget!! 1. Takut sama ketidak pastian Kalau saya jualan ini, kira-kira begini gak ya? begitu gak ya? ada yang beli gak ya? pertanyaan-pertanyaan itu gak akan kejawab kalo kamu nggak nyoba guys. 2. Takut sama perubahan Kamu takut ketika memulai bisnis, hidup mu berubah, makin sibuk, makin gak ada waktu buat main sama teman-teman, dan sebagainya. 3. Takut kelihatan bodoh saat gagal Ada yang salah dengan kegagalan ketika sudah mencoba? gagal itu udah biasa. Justru kamu akan terlihat bodoh kalau gagal sebelum memulai 4. Terlalu banyak alasan  Belum ada waktu, modalnya kurang, gak ada partner. Alasan yang biasanya sering banget diucapin orang-orang yang gak Mulai-mulai. Kamu salah Satunya gak? 5. Kamu gak mau usaha Kamu banyak kemauannya, maunya cepat kaya, tapi gak mau di buat susah. Namanya bisnis pasti musti ada usaha nya guys. Mau cepat kaya tapi gak mau usaha? pergi ke kasur, dan tidur. Selamat Bermimpi 😇 👉 Salam Sukses Berjamaah Sahabat PayTren :) . . AYO DAFTAR DAN DAPATKAN KEUNTUNGANNYA !!! Info daftar dan Full bimbingan PayTren bisa langsung Cekk Wattsapp : 085894851479 • • • #job #jobs #business #sales #economy #marketing #socialmedia #startup #news #photography #fashion #health #caradaftarpaytren #bisnisanakmuda #bisnisrumahan #bisnismudah #bisnisiburumahtangga #paytren #bisnisonline #bisnismudah  #bisniskekinian #bisnismahasiswa #listrik #sedekah #tagihanlistrik #generasimilenial #entertainment #regrann

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});