#Windowpane

62,791 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

All the windows of my heart I open to the day -John Greenleaf Whittier ———————————————————————— Photo by @bpinstabp ———————————————————————— #photography #photoshoot #photographer #seattle #seattlephotographer #moody #windowpane #lighting #beautiful #fashionphotography #gap #portraitphotography #photooftheday #deepinthought #model #seattlemodel #modeling #sweaterweather #greenfireloft #melrosemarket

Share 174 5

Playing with patterns, textures & colors once again. I wanted to mix lavender, gray & light brown without them clashing with one another. I am happy with the results, the maroon tie saved the day. - - - #suitsupply #jcpenny #suiteandtie #tiegame #knittie #silktie #dapperaf #dapperdan #dailydapper #classicgentleman #classygentleman #sprezzabox #sprezza #waistcoat #waistcoats #vest #vests #scarfstyle #scarfseason #josabank #plaids #cashmerescarf #windowpane #winterfashion2019 #chaleco #chalinas #chalecos #mystylemyway #myfashiondiary #mystylediary

Share 288 14
icenguik. #windowpanetest sarung tangan karet hr ini adonan malacca bread ala @i

#windowpanetest sarung tangan karet hr ini adonan malacca bread ala @icenguik 😚 swipe swipe ⬅⬅ utk cara ngetes #windowpane Judul: SUHU PEMBAKARAN Minggu ini banyak bgt yg nanya kok kenapa rotinya keras bagian luar sedangkan adonan sudah windowpane, kalo menurut pendapatku dan pengamatanku, luar keras itu kemungkinannya ada dua, yg pertama suhu pengovenan nggak tepat, terlalu kecil, bagian atasnya diliat nggak browning, sehingga dioven terus, akhirnya kulit nya jadi dehidrasi, kadar airnya berkurang banyak krn terjadi penguapan krn pemanasan terlalu panjang Pengovenan dengan suhu rendah menyebabkan kulitnya keras, kering, tp nggak crispy, walaupun dalamnya relatif empuk, tapi tetap kadar airnya ikut berkurang, lembutnya nggak maksimal Apa yg terjadi jika di oven dengan suhu terlalu tinggi? Yg pertama yg bakal terjadi adalah dalemnya nggak sepenuhnya matang sempurna, kalo dimakan lengket di langit2x mulut, apalagi rotinya ukuran relatif besar (model: loaf) Yg kedua adalah jika yg dioven roti berjejer sejenis roti sobek, sisir, bantal, kasur dsb. Permukaannya tidak bisa merata browningnya.. Belang2x dan dalamnya cenderung beresiko kurang matang Yg ketiga jika yg dioven roti individual, resiko yg terjadi adalah mudah gosong, dehidrasi dan kasar permukaannya Untuk oven, setiap oven masing2x punya kelebihan dan kekurangan, setiap oven punya perbedaan panas, apalagi oven gas, punya level gas yg berbeda, beda level beda pemanasan juga, oven listrik jg sama, beda ukuran sirkulasi ruangannya, akan menghasilkan panas yg berbeda juga kalau ovenmu sendiri pemiliknya aja nggak bisa memahami? Gimana orang lain yg nggak pernah pakai sama sekali? Mangkanya menjawab pertanyaan suhu oven ini paling sulit.. Hanya pemiliknya yg tau Gimana supaya tau? Ya harus sering dipake, secara kalian kalo sama gebetan butuh PDKT kan? sama oven yah sama ajah 😉 "tak kenal maka tak sayang" #kitchenexperiment_windowpanetest #kitchenexperiment_info #09102018

Share 1139 86

Thinking of a window pun was such a pane in the glass 😜! ⁣ ⁣ About 1 week ago today I turned 40 and I was NOT looking forward to it. But now that I am older and wiser (um, hello 40 and 8 days #thankyouverymuch) I am totally embracing it. ⁣ ⁣ As I get ready to make dinner (and hopefully not kill the husband by my awful cooking #NotMyForte) I am wishing I was back at the @hotelbelair with just-delivered room service in our amazing Bel Air Suite, in a plush robe, snuggled up by the wood-burning fire with my husband by my side. ⁣ ⁣ Instead, I’m in workout pants (didn’t work out #duh) a sweatshirt that is now sprinkled with chicken broth (drives the men wild🤤) because I can’t even make soup properly, a hat, a face covered in serum, and a mouth loaded up with Crest Whitening Strips. My dog is going stir crazy because the rain is not his friend and he also has a very strange fear of umbrellas... so that’s fun...and my husband has been on a conference call for over two hours. It is truly amazing how much can change in a week. 🤷🏼‍♀️ ⁣ ⁣ Happy Wednesday and please pray we don’t get salmonella. K, thanks! ~C💋 #cassydy #cassydytravel #hotelbelair #belair #dcmoments #dorchestercollection #travelblogger #windowpane #lablogger #ocblogger #staycation #losangeles #lahotel #losangeleshotel #visitlosangeles #belairhotel

Share 3256 78
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
candidly_captivating_designs. Do you ever have a problem staying on one project at a time? 💁🏼 I kn

Do you ever have a problem staying on one project at a time? 💁🏼 I know I NEVER have that problem 🙅🏼😂 Actually, while in the middle of my master redo- I decided to jump downstairs and "freshin" things up as we like to say it down south! Nothing a few hydrangeas can't fix! 🌿 I just received this new couch and chairs from @IKEA and I literally couldn't have been more excited about them! After 7 years and countless numbers of pets, cozy grey had to go! 👋🏼 No more pets on the sofa!.... for now 🐶🐱 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #southernlivingmag #southernliving #cottagesandbungalows #CottonStemHeartsHomes #vintageporchlovesvintage #simplyseasonaldecor #hobbylobbyfarmhouse #stylingmynest #bhg #bhghome #bhglivebetter #ikea #livingroomdecor #kirklands #kirklandsignature #floraldesign #decorsteals #falldecor #homefabulous #tjmaxxfinds #bargainhunt #targetstyle #targetdoesitagain #chippy #allbecauseofchipandjo #thursdaythrowpillows #windowpane

Share 1851 59
silvialim18. Hasil foto pertamaku ☝️
Sudah lulus windowpane test blm nih? 😌 Pengen

Hasil foto pertamaku ☝️ Sudah lulus windowpane test blm nih? 😌 Pengennya sih bisa foto hasil windowpane test seperti punyanya ciciku @icenguik tapi apa daya akunyaa masihh blm bsa sejago beliau nih soalnya mau ambil foto yg bgini ajah akunya masih kesusahan sndiri *gubrakkk 🤦🏻‍♀️😅😂. Oh iya, buat teman-teman yg mau belajar ngeroti sih kudu wajib baca essaynya ci @icenguik di postingan IG beliau ya biar makin paham dan bisa jago ngeroti seperti beliau 😘 . . . . . . . . . . . #l4l

Share 571 53

Monday in blue wearing @zarembabespoke Fresco suit from @hardyminnis ideal for travelling since it drastically reduces creases and a special edition of @tbdeyewear sunglasses for @bombinatelive launching on Wednesday 27th. Inside my breast pocket @serafinesilk hanky. Have a lovely week ahead! #fresco #hardyminnis #tbdeyewear #thebespokedudes #zaremba #windowpane #sartoria #bespoketailoring Ph: @nafisehka

Share 2627 32

We’re born originals. Don’t die a copy. #ericadler #spreadthelove

Share 20 1

Modernize your navy power suit with a crisp windowpane 👔 Contact your clothier for appointments: juliana.scott@tomjames.com • • • • • #photorepost #customclothing #menstailoring #bespoke #tailor #bespokeclothing #customtailoring #suits #suitfashion #mensstyle #windowpane #clothier #mensfashion #menswear #mensclothing #torontosuits #torontofashion #torontosuitgirl

Share 9 0

Straight from the camera! Pretty killer sunset through the window. #sunset #nofilter #windowpane #local #workflow

Share 20 1
designassociates1035. Would you consider this one window with many panes, or many windows? A

Would you consider this one window with many panes, or many windows? Architecture--it's all about perspective.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #perspective #architecture #window #windows #windowwednesday #windowpane

Share 11 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
amindondesign. How adorable is this window pane divider?

How adorable is this window pane divider?

Share 26 1
mperezhaberdasher. Felt like wearing some of ferragamo’s horizontal stripes today.

Felt like wearing some of ferragamo’s horizontal stripes today.

Share 77 3

El denominado “Peacock”, es un tipo de tejido hilado por @hollandandsherryapparel en pura lana merina de la Patagonia. En su interior, esconde maravillas como este “window pane” sobre esos tonos beiges, que una vez más, nos vuelven a cautivar para el invierno. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #doublebreastedblazer

Share 75 1
mayasefry. Dibuang sayang..
Hasil ngulen manual ini ya maak.. dgn kekuatan LG, Le

Dibuang sayang.. Hasil ngulen manual ini ya maak.. dgn kekuatan LG, Lengan Gede. Mumpung tangan abis ngulen sekalian buat main2in dough. Giliran pake hand mixer males diginiin soale tangannya bersih😀 ga bisa licin mulus tp ini juga udah girang banget bisa begini, kalis elastis gak gampang sobek. Save disini buat perbandingan biar rajin ngulen rajin ngeroti.. coz bikin roti bikin nagih! . . BAHAN DASAR ROTI Bahan : 200 gr tepung terigu komachi atau cakra 100 gr tepung terigu segitiga 1 sdt ragi 50 gr gula pasir 1 butir telur 125 ml susu cair 1/4 sdt garam 30 gr butter Cara membuat : 1. Campur tepung terigu, ragi, gula pasir dan telur. 2. Tuangkan susu cair sedikit demi sedikit. Mixer atau uleni hingga setengah kalis. Masukkan garam dan butter. Mixer atau uleni hingga kalis elastis. 3. Istirahatkan adonan dalam wadah yg telah diolesi minyak, tutup dgn cling wrap atau serbet. Diamkan selama satu jam atau sampai mengembang 2 kali lipat. 4. Kempiskan adonan. Uleni sebentar. Adonan siap dipakai sesuai kebutuhan. . . #windowpanetest #windowpane #ngulenroti #ngulenmanual #doughroti #mayasefry_bread

Share 125 0

#snow ❄❄❄ on #windowpane 😁

Share 16 4
paintprintsnap. Frost patterns and thawing water droplets #frostpatterns #waterdroplet

Frost patterns and thawing water droplets #frostpatterns #waterdroplets #windowpane #sunrise

Share 21 0
paintprintsnap. Frosty morning. Sunrise through the beech hedge. I can see horses in t

Frosty morning. Sunrise through the beech hedge. I can see horses in there. #frost #ice #windowpane #sunrise #beechhedge #morning #goldenlight

Share 25 5
eccentricosis. 5 years ago today! Skål - Performing Windowpane by Opeth @officialopet

5 years ago today! Skål - Performing Windowpane by Opeth @officialopeth . . LINK IN BIO . . . . . #opeth #windowpane #skal #chickrock #chickmetal #chickband

Share 36 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});