#agentcubremi

569 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
i.r_cosmetic. Ada yang tercari2 foundation cantik kebabomm ni? 
FOUNDATION CUBRE MI

Ada yang tercari2 foundation cantik kebabomm ni? FOUNDATION CUBRE MI MATTE dengan Effect Glowing ala ala Korea, makin lama makin glowing tau 😍 . 10 KELEBIHAN CUBRE MI MATTE FOUNDATION . ✔️SPF 50 (Melindungi kulit dari sinaran matahari) ✔️Mudah di ratakan ✔️Tidak Bercapuk ✔️Effect Glowing ✔️Bersifat ringan dan sesuai semua peringkat umur ✔️Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️Anti Rekahan ✔️Lulus KKM ✔️Tidak berminyak & melekit ✔️Menjimatkan masa Berminat Dengan Foundation Cubre Mi MATTE? #agentcubremi #posseluruhmalaysia #loosepowder #foundation #blusher #cubremi #coverme #gebugebas #glowing #makeuplovers

Share 1 0
kekmaaaaa.co. Agent & Dropship wanted ❗❗❗
.
✔Coaching dan group support
.
✔Reward ka

Agent & Dropship wanted ❗❗❗ . ✔Coaching dan group support . ✔Reward kalau capai target . ✔Untung tinggi . ✔Product viral + senang jual . ✔Modal for agent rm182 . ✔Free register for Dropship😚 . #cubremi #agentcubremi #dropshipcubremi #dropship #agent #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentsobella #dropshipsobella #sobella

Share 72 2
xxnadbangbangxx. Meh orang KUALA LUMPUR🌹🌹 Sape nak selit order Cubremi Foundation dan

Meh orang KUALA LUMPUR🌹🌹 Sape nak selit order Cubremi Foundation dan Sobella Lipmatte boleh pm saye yeaa, boleh cod, beli 3 keAtas dapat free gift 😍😍💖 #cubremi #cubremifoundation #sobellalipmatte #lipmatte #agentsobella #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cod #shahalam #codampang #agentcubremi

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
i.r_cosmetic. Ada yang tercari2 foundation cantik kebabomm ni? 
FOUNDATION CUBRE MI

Ada yang tercari2 foundation cantik kebabomm ni? FOUNDATION CUBRE MI MATTE dengan Effect Glowing ala ala Korea, makin lama makin glowing tau 😍 . 10 KELEBIHAN CUBRE MI MATTE FOUNDATION . ✔️SPF 50 (Melindungi kulit dari sinaran matahari) ✔️Mudah di ratakan ✔️Tidak Bercapuk ✔️Effect Glowing ✔️Bersifat ringan dan sesuai semua peringkat umur ✔️Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️Anti Rekahan ✔️Lulus KKM ✔️Tidak berminyak & melekit ✔️Menjimatkan masa Berminat Dengan Foundation Cubre Mi MATTE? #agentcubremi #posseluruhmalaysia #loosepowder #foundation #blusher #cubremi #coverme #gebugebas #glowing #makeuplovers

Share 0 0

Fuhhh,,, Tak penat lahh bosskuu, kalau hari2 sapu sapu losyen demi cinta hati ku sanggupp. Jeless kann tengok orang cerah gebu gebu giteww. Tak susah sayang, sapu sapu je dah cerah, sapu sapu je terus keluar urat hijauu. Ku rasa confident lepas nii keluar dengan kulit cerah dengan losyen 💖 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 1 0

Fuhh merecikk tengok kulit kite sekarang,,sapu sapu dah cerah gebu gebu gitewww. Kawan pon tengok dari jauh orang puteh manoo lahh ni nak mai sinii,, lawa semacam rupe rupe kawan titew. Awww sangatt uollzz. Kawan pun tanye pakai ape pakai ape kann. Ofcozz lah lotion doll skin uollzz.terus tersenyum lebar titew uollzzz. 😍😍 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 2 0

Eh eh kann lawa kalau losyen mix dengan cinonet tak ke gitu sygg. Ni bukan beshe beshe tapi luar beshe taww. Tengok lah tu uiii, putih gebuu sejak pakai losyen dengan cinonet nii,pakai dua ni pun dah cukup syantik macam bidadari weyy. Abang pon dah makin sayang sekarang ni. Hihi 😜❤️ #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 3 0
yanie_zulesh. Cantik gebu sungguh mekap adik ni kan.

Apa yang best sangat dengan ke

Cantik gebu sungguh mekap adik ni kan. Apa yang best sangat dengan kedua-dua #foundationCubreMi ni. Meh berkenal-kenalan dulu👇🏻👇🏻 🧜🏻‍♀ Cubre Mi Liquid foundation sesuai untuk yang kaki makeup. Lebih full coverage & sekali ada treatment. Sebab bahan utama, vitamin C & E serta ada argan oil. For sure, effect glowing mlowing di pagi raya nanti & of coz super easy to blend . 👏🏻 ✔Ada 2 code , Light & medium ✔Spf 35 🧚🏻‍♀ Cubre Mi Matte foundation pulak, sesuai untuk yang sukakan gaya makeup santai, simple @ daily use, sapu-sapu je siap. Boleh jadikan as concealer kening juga, untuk tutup lebihan bulu-bulu kening & eye primer too. So multifunction kan .☺ ✔ada 1code sahajasesuai untuk semua warna kulit ✔Spf 50 🛑 Both approved Kkm & Labtest Take both pun tak rugi, sebab function yang berbeza 😉 #cubreMiPenang #agentCUBREMI #trustseller #CUBREMIlover To order whatsapp 👇👇👇 www.wasap.my/0147534970

Share 3 0

Ya Allahhh thank you beli kat titeww awok,,1 lagi tak sempat nak tangkap dukkk nak cepat sangatt.💖😍😍 Ade jugaa repeat orderrr dari kite. Thank you sangat2, bz Camne ku gigih nak hantar cod. Malam satg smbung pulak nak p hantar tempat lain. #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #agentsobella

Share 3 0

Woww gebu nyee kulit akak nii. Keluar pon orang duk tengok jew, Fuhh dari depan sampai kebelkang pusingg uii. Sapu sapu je sayangg, tak yah dah duk suntik suntik nii. Lelaki perempuan boleh pakaii. Alahaii senang je nak meresap kat kulit darling. Kawan pon dah tak kenal kite.gebu hilerrr 😍😍 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 3 0

Jum uollzz, tengok video losyen sepantas kilat yilekk punyaa.sapu sapu terus cerah, yang cerah makin cerah gebuu. Tak nak dah orang duk menyakat kite cakap eee muka putih tangan hitam ayoooo no no ok darling?? 😘 #agentcubremi #lotionurathijau #codgombak #codsetapak #coddanaukota

Share 2 0

Fuhh,, Bersinar sinar muka Selepas pakai cinonet nii. Terus muka jadi diamond uollzzz. Mengalahkan pondesen mahay mahay pulokk tuu. Aduduyyy. Harga rm 28 ringgit je tapi boleh dapat muka syomell molekkk dahh.❤️ #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cubremifoundation

Share 3 0
etieykasyaash. Best sangat tau 😘

#agentcubremi 
#cubremimachang 
#cubremikualakrai

Best sangat tau 😘 #agentcubremi #cubremimachang #cubremikualakrai www.wasap.my/60192606795

Share 3 0

Esh! Awak ni kalau orang lain syantik gebu gebu mula lah nak membawang Bila kite dah bagi cadangan awak pakai nii, awak degil,, nak syantik tapi tak nak keluar duit acanatuu.calit calit syantikk terus ubah bidadari syurgaa. Muka pun syomell jew sampai pagi ke malam sudahh.hari2 syantik gebu dengan cinonet kan best giteww. Tak de lah kusam je muka nak keluar. 😘💖 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cubremifoundation

Share 6 0

Sejak pakai losyen syomell nii, hari2 tak pernah tinggal. Dengan Bau dia sisss wangiii sangat darling. Abamm pun tengokkk kite lawa lawa syomell,, muka puteh, tangan pun dah cerah ngam sangat wakkk asyik nak pegang tangan jeww. Hihi.kena panas panas pun tak risau dahh. 😍 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 1 1

Ready stock! Okayy Lotion panas panas lagi dah sampaiii,sapa nak cerah gebuu mai try losyen syomell ni 😍😍. #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 2 1
mizzs_dyana. Nak dapatkan pipi ala Doll Or Korean. Boleh dapatkan Cream Blusher Cub

Nak dapatkan pipi ala Doll Or Korean. Boleh dapatkan Cream Blusher Cubremi - Rosie Pink - Cathy Peach Rm33 Baru skin dan makeup ualls #cubremi Dm/Pm ➡️ IG Wasap link di bio ➡️ 0176684889 #cubremibyafzalizahazizan #cubremi #agentcubremi #cod #cubremipuchong #cubremisubangjaya #cubremikelanajaya #cubremiserikembanga #cubremiserdang #cubremiputrajaya #miniagentwanted #dropshipwanted #teamsalcantik

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mizzs_dyana. Nak dapatkan pipi ala Doll Or Korean. Boleh dapatkan Cream Blusher Cub

Nak dapatkan pipi ala Doll Or Korean. Boleh dapatkan Cream Blusher Cubremi - Rosie Pink - Cathy Peach Rm33 Baru skin dan makeup ualls #cubremi Dm/Pm ➡️ IG Wasap link di bio ➡️ 0176684889 #cubremibyafzalizahazizan #cubremi #agentcubremi #cod #cubremipuchong #cubremisubangjaya #cubremikelanajaya #cubremiserikembanga #cubremiserdang #cubremiputrajaya #miniagentwanted #dropshipwanted #teamsalcantik

Share 13 0
mizzs_dyana. Orang pandang tak berkelip seketika😮. Orang ke bidadari di depan😍. P

Orang pandang tak berkelip seketika😮. Orang ke bidadari di depan😍. Pastinya penangan makeup yang super menawan dari Cubremi. Baru skin dan makeup ualls #cubremi Dm/Pm ➡️ IG Wasap link di bio ➡️ 0176684889 #cubremibyafzalizahazizan #cubremi #agentcubremi #cod #cubremipuchong #cubremisubangjaya #cubremikelanajaya #cubremiserikembanga #cubremiserdang #cubremiputrajaya #miniagentwanted #dropshipwanted #teamsalcantik

Share 6 0

Fuhhhh,nad dah cubaa weyy,, , Wangi hilerrr losyen syomell ni. Sekali sapu je dah gebu cerahhh giteww.sapu sapu terus keluar urat hijauu. Tadi try makan guna tangan pon tak terhilang losyen kat tangan,, still maintain cerahhh. Yelahh uollz sapu je dah meresap kat kulit sape tak nak kann. 😍😍 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #lotionurathijau

Share 25 2
mizzs_dyana. Lawanya😍😍😍 Fondation tak bercapuk langsung!! Tahan lama,spf 35 dan

Lawanya😍😍😍 Fondation tak bercapuk langsung!! Tahan lama,spf 35 dan sambil merawat kulit!! Cubre Mi Coverage Treatment Foundation Rm 59 Baru skin dan makeup ualls #cubremi Dm/Pm ➡️ IG Wasap link di bio ➡️ 0176684889 #cubremibyafzalizahazizan #cubremi #agentcubremi #cod #cubremipuchong #cubremisubangjaya #cubremikelanajaya #cubremiserikembanga #cubremiserdang #cubremiputrajaya #miniagentwanted #dropshipwanted #teamsalcantik

Share 5 0

Fuhhh ni baru kena Cahaya matahari,, belum malam lagi. Lagi glowing abisss. Yang kerja panas2 jangan dukk risau darlingg. Dio takkan nampakk bercapuk capukk ehh kat muka wakk. Kalau berpeluh makin Berlian ku tengokkk. Mu kena lah panas ganoo punn muka mu,, takkan terbelang lahh. Ku dah pakai sejak taun lepas lagi pakai cinonet nii. Sodapp je kena Cahaya matahari, balik rumah cuci langsung tak berbelang sebab dia dah lindungan uollz dibawah cahaya matahari 💖🔥 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cubremifoundation

Share 5 0
mizzs_dyana. Lawanya😍😍😍 Fondation tak bercapuk langsung!! Tahan lama,spf 35 dan

Lawanya😍😍😍 Fondation tak bercapuk langsung!! Tahan lama,spf 35 dan sambil merawat kulit!! Cubre Mi Coverage Treatment Foundation Rm 59 Baru skin dan makeup ualls #cubremi Dm/Pm ➡️ IG Wasap link di bio ➡️ 0176684889 #cubremibyafzalizahazizan #cubremi #agentcubremi #cod #cubremipuchong #cubremisubangjaya #cubremikelanajaya #cubremiserikembanga #cubremiserdang #cubremiputrajaya #miniagentwanted #dropshipwanted #teamsalcantik

Share 8 0

Haa jangan Ingat mak cik bawang jewww tak pakaii. Ni haaa pakaii ni. Hihi.titew dengar makcik bawang yang lain katee elok jee die pakaii, rm 28 ringgit jeww. Tapi mengalahkan pondesen mahay mahay. Gebu glowing abisss uollzzz. Calit calit terus muka ala ala Berlian giteww. 💖💎. #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cubremifoundation

Share 7 0

Haruslah pondesen cubremi 💖 Nak glowing sampai malam punn bolehh wakkk.😘 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota

Share 13 0
ayun.beautystore. 🌸CUBRE MI LOOSE POWDER🌸
.
Ada yang mencari loosew powder? Boring asy

🌸CUBRE MI LOOSE POWDER🌸 . Ada yang mencari loosew powder? Boring asyik pakai bedak sama? Mehh try loose powder cubremi ni 😍 . ✅ Code translucent sesuai untuk semua jenis warna kulit, gelap, normal, jepun, asia semua boleh. ✅ Pink haze Sangat sesuai untuk yg berumur, utk tutup garis tua kat muka, kulit putih & kusam bagi muke gebus gebass . Kelebihan : . 👉Bersifat matte finishing 👉Texture ringan & lembut 👉Approve KKM 👉Spf 25 👉Kalis air 👉Tahan sehingga 8jam . 💸RM 52 📮Postage and Cod available . Dm or watsapp now👇🏻 . 📱013-7866794 atau click je link kat bio . #cubremi #cubremifoundation #cubremimattefoundation #agentcubremi #foundationmurah #cubremijb #cubremiliquidfoundation #cubremiglowsetter #cubremijohor #cubremijb #cubremiloosepowder

Share 3 0

Tq boss! Beli barang kat saye sampai 3 kali gus die ambik uollzz. Tgk Ingat pompuan je ke nak cerah. Laki punn bolehh taww.huhu.sapu sapu je wakk tak susah, terus cerah keluar urat hijauuu. Yang kerja panas panas pon elok pakai nii dapat juga die lindungi uollz dri matahari 😍🔥 #agentcubremi #lotionurathijau #codgombak #codsetapak #coddanaukota #codkualalumpur

Share 3 0

Nak glowing gebuu gebass ala ala natural,, mai akak ade jual cinonet nampak kecik tapi pakai bukan beshe beshe bossku. LUAR beshee,,,sekali pakaii Fuhh berubah Rupa artisss gitewww😍😍 #agentcubremi #codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});