#agentobsesscomesticsKL

314 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jihahbeautyobsess. Nie Duo Stick Eye Shadow code Mulberry.
Shantik kan?
Mata nampak seksi

Nie Duo Stick Eye Shadow code Mulberry. Shantik kan? Mata nampak seksi sgt..auuchhh💃plus lahi WOWWW bila tambah highlighter tu 😍 macam MUA je yang makeupkan kan 🙈 . Jom la grab sekarang..sementara stock masih ada nie. RM39 je sebatang. Tahan 2 3 bulan tau. . . WHATSAPP: 016656598022 . #ObsessCosmeticswangsamaju #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticsKL #obsesslipmatte #ObsessLipmatte #jellybeans #makeupartist #ObsessEyeShadows #eyeshadowmurah #eyeshadowobsess #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #makeupmurah #makeupbudget #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglam #feverglamlipmatte #uitmshahalam #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #bangsarsouth #bangsar #kluniversitygateway #yayadiamond #squadsyiera

Share 14 1
obsesscomestic_atynn. Buat magic guna Obsess Cosmetics😍
.
.
Korang ada masalah cm kt bawah

Buat magic guna Obsess Cosmetics😍 . . Korang ada masalah cm kt bawah tak? . ✨Kulit muka tak sekata ✨Parut jerawat tebal namateyyy ✨Jerawat kecik2 tu banyak gile dekat muka ✨Kulit berminyak ✨Kulit kusam dan kering . . Sapa ada masalah kt atas 🙋🏼 yes korang memang wajib guna DD Cushion Foundation Obsess dgn Concealer Obsess nie. . . . Akan hilang kesengsaraan korang bila guna benda 2 nie. Bila make up muka flawless dan licin je. Takde kecapuk sana sini. . . . WHATSAPP: 01131787435 WHATSAPP: 01131787435 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #waniempire #squadsyiera

Share 11 1
wrbeautystore_. Nie lah pilihan warna Duo Stick Eye Shadow. .
Nak nampak natural, xnak

Nie lah pilihan warna Duo Stick Eye Shadow. . Nak nampak natural, xnak nampak heavy sgt.. Guna la code Chocolat or Buttermilk. . . Nak nampak garang dan berani sikit..guna la code Mulberry . Nak buat shading sekali..guna je code Gingerbread. . Hah senang..lgipun memang sesuai sgt utk daily used. Siap solat Zohor, sempat je lagi touch up eye shadow kalau guna duo stick eye shadow nie.. Pastu siap highlighter plakkk..senang..zas zas siap! . WHATSAPP: +60145181035 wasap.my/60145181035 . #ObsessCosmeticsBangsar #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticsKL #obsesslipmatte #ObsessLipmatteBangsar #jellybeans #makeupartist #ObsessEyeShadows #eyeshadowmurah #eyeshadowobsess #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #makeupmurah #makeupbudget #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglam #feverglamlipmatte #uitmshahalam #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #bangsarsouth #bangsar #kluniversitygateway #wrbeautystore_ #squadsyiera

Share 10 2
wrbeautystore_. Happy Saturday everyone!
.
Pagi nie wanie belanje tutorial make up yg

Happy Saturday everyone! . Pagi nie wanie belanje tutorial make up yg simple.. Kot la korang perlukan idea utk make up sebelum keluar dating dgn boyfriend kan..hikhik😂 . Semua nie guna set make up #ObsessCosmetics je. 👍 💟 Concealer : Medium Dark 💟 DD Cushion Foundation: Medium Dark 💟Blusher Stick: Poppy Peach . 💟Loose Powder Obsess 💟Duo Stick Eye shadow: Buttermilk 💟Insanely Long Mascara 💟Lipmatte Obsess: Nutella . Semua ready stock dgn wanie sekarang😄 nak make up simple, cantik dan cepat..cukup dgn Obsess Cosmetics je darling! Memang transform habis kalau make up guna #ObsessCosmetics . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #concealer #eyeshadow #mascara #blusherstick #concealerobsess #DuoStickEyeshadow #insanelylongmascara #blusherstickobsess #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #WRBeautyStore_ #squadsyiera

Share 21 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.byshaa. Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal

Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal & tak keringkan bibir ? LIPMATTE OBSESS adalah jawapan nya ! . . 🌸 Tahan comot 🌸 Tak melekat pada gelas 🌸 Ringan di bibir 🌸 Halal & Lulus KKM 🌸 Tak keringkan Bibir . . PRICE: RM40 EXC POS 3PCS: RM115 . . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #foundation #fullcoverage #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #sobella #squadsyiera #waniempire

Share 8 0
obsess.byshaa. DD CUSHION FOUNDATION OBSESS❗️
.
. .
- full coverage
- semi glow finis
Share 10 1
obsess.byshaa. DD CUSHION FOUNDATION OBSESS❗️
.
. .
- full coverage
- semi glow finis
Share 12 0
obsess.byshaa. Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal

Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal & tak keringkan bibir ? LIPMATTE OBSESS adalah jawapan nya ! . . 🌸 Tahan comot 🌸 Tak melekat pada gelas 🌸 Ringan di bibir 🌸 Halal & Lulus KKM 🌸 Tak keringkan Bibir . . PRICE: RM40 EXC POS 3PCS: RM115 . . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #foundation #fullcoverage #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #sobella #squadsyiera #waniempire

Share 7 0
obsess.byshaa. Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal

Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal & tak keringkan bibir ? LIPMATTE OBSESS adalah jawapan nya ! . . 🌸 Tahan comot 🌸 Tak melekat pada gelas 🌸 Ringan di bibir 🌸 Halal & Lulus KKM 🌸 Tak keringkan Bibir . . PRICE: RM40 EXC POS 3PCS: RM115 . . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #foundation #fullcoverage #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #sobella #squadsyiera #waniempire

Share 8 0
obsess.byshaa. Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal

Masih mencari-cari lipmattte yang tahan lama makan apa pun tak tanggal & tak keringkan bibir ? LIPMATTE OBSESS adalah jawapan nya ! . . 🌸 Tahan comot 🌸 Tak melekat pada gelas 🌸 Ringan di bibir 🌸 Halal & Lulus KKM 🌸 Tak keringkan Bibir . . PRICE: RM40 EXC POS 3PCS: RM115 FREE POS . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #foundation #fullcoverage #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #sobella #squadsyiera #waniempire

Share 11 0
obsess.byshaa. Lipmatte viral ! Cepat dapatkan stok ! .
.
Tak perlu touch up banyak k

Lipmatte viral ! Cepat dapatkan stok ! . . Tak perlu touch up banyak kali . Tekstur ringan di bibir dan merawat bibir kering dan hitam kerana kandungan dalam lipmatte obsess adalah argan oil dan vitamin e. . . PRICE RM40 EXC.POS 3 PCS RM115 INC POS . WHATSAPP +60182702039 (sha) CODE : SMOOTHIES . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 14 0
obsess.byshaa. DAH TRY PAKAI TREATMENT CLEANSING WATER ? .
.
 Bahan bahan utama .
.
❤

DAH TRY PAKAI TREATMENT CLEANSING WATER ? . . Bahan bahan utama . . ❤️ Coconut Oil ❤️ Papaya ❤️ Marula Seed Oil ❤️ Aloe Vera . . KELEBIHAN TREATMENT CLEANSING WATER . . . ✔Melembapkan kulit muka ✔Menanggalkan sel kulit mati ✔Melicinkan kulit ✔Membantu merawat kulit bermasalah ✔Mengatasi masalah jerawat dan pori tersumbat ✔Mencerahkan kulit ✔Membersih kulit muka dengan lembut tanpa alcohol & paraben . . . 💰HARGA : RM25 EXC POS . . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 8 1
obsess.byshaa. Obsess Lipmatte 💄 .
.
✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas)
✅ Bibi

Obsess Lipmatte 💄 . . ✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas) ✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2 ✅ Tidak Melekit ✅ Kegilaan ramai Makeup artist ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ✅ Mengandungi Vit E & Argan oil. ✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia . . RM40 EXC POSTAGE POSTAGE: RM8 SM/RM12 SS . . Whatsapp: +60182702039 Whatsapp: +60182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 15 1
wrbeautystore_. Bawah nie list agent #waniempire  ye. Yang nak agent wanie ketuk pintu

Bawah nie list agent #waniempire ye. Yang nak agent wanie ketuk pintu rumah dia cod Obsess Cosmetics boleh cari agent2 dkt bawah nie tau 👇 . @nadia_obsescosmetic_pahang - cod weekday Raub, weekend Kuala Selangor . @nurashsyifaa.beautystore - cod area Petaling Jaya, Bangsar, Pantai Dalam, NU Sentral . @norjajaeynor - cod area Tampinh Negeri Sembilan . @obsesscosmetics.kch - cod area Kuching . . . @makeupbyfellasholic - cod area Penang (Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Kulim, Nibong Tebal) . @ainad_beauty - cod area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Permatang Pauh . Ok boleh cari agent2 #waniempire kt atas ye kalau nak cod. Best service for sure 👍 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #lipmatte #obsesslipmatte #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #selleronline #WRBeautyStore_ #agentwanted #agentdiperlukan #miniagentdiperlukan #dropshipdiperlukan #squadsyiera #waniempire

Share 18 2
wrbeautystore_. Alhamdulillah. Terbang la ke seluruh Malaysia semua parcel2 nie. Semog

Alhamdulillah. Terbang la ke seluruh Malaysia semua parcel2 nie. Semoga semua customer @wrbeautystore_ bertukar menjadi bidadari selepas guna Obsess Cosmetics nie. 😂 . . Bawah nie list agent #waniempire ye. Yang nak agent wanie ketuk pintu rumah dia cod Obsess Cosmetics boleh cari agent2 dkt bawah nie tau 👇 . @nadia_obsescosmetic_pahang - cod weekday Raub, weekend Kuala Selangor . @nurashsyifaa.beautystore - cod area Petaling Jaya, Bangsar, Pantai Dalam, NU Sentral . @norjajaeynor - cod area Tampinh Negeri Sembilan . @obsesscosmetics.kch - cod area Kuching . @makeupbyfellasholic - cod area Penang (Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Kulim, Nibong Tebal) . @ainad_beauty - cod area Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Permatang Pauh . . Ok boleh cari agent2 #waniempire kt atas ye kalau nak cod. Best service for sure 👍 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #lipmatte #obsesslipmatte #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #selleronline #WRBeautyStore_ #agentwanted #agentdiperlukan #miniagentdiperlukan #dropshipdiperlukan #squadsyiera #waniempire

Share 19 4
wrbeautystore_. Mini Agent Wanted!
.
MINI AGENT
❤Modal minimum RM210 sahaja
❤Pegang st

Mini Agent Wanted! . MINI AGENT ❤Modal minimum RM210 sahaja ❤Pegang stock sendiri, customer nak cod senang terus boleh hantar ❤Bahan iklan dan cppywriting disediakan ❤Rajin dan tak mudah putus asa ❤Diajar cara closed sales dan cari customer. ❤Group support yang tip top👍 ❤Reward setiap bulan untuk yg achieved target sales . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #lipmatte #obsesslipmatte #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #WRBeautyStore_ #agentwanted #agentdiperlukan #miniagentdiperlukan #dropshipdiperlukan #squadsyiera #waniempire

Share 10 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wrbeautystore_. Every restock not less than RM2k. Bayangkan every week restock RM2k. S

Every restock not less than RM2k. Bayangkan every week restock RM2k. Sebulan sudah berapa k kan. . . Best ke tidak jual Obsess Cosmetics nie? Kalau buat sales almost RM10k every month😉 . . Sapa buat dia dapat. Dia malas buat, dia xdpt pape. Gigit jari jela. 😝 . . Let's be part of #waniempire . Kita akan guide dari A to Z. Mini agent most wanted with minimum modal sahaja👍 . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #lipmatte #obsesslipmatte #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #WRBeautyStore_ #agentwanted #agentdiperlukan #miniagentdiperlukan #dropshipdiperlukan #squadsyiera #waniempire

Share 16 3
wrbeautystore_. Alhamdulillah❤
Stock dapat malam nie😍
.
.
Let's settlekan order yang

Alhamdulillah❤ Stock dapat malam nie😍 . . Let's settlekan order yang dh payment dulu. 💃 First pay first served ye. Tak nak dah booking dengan air liur. Penat sis simpan at the end you all senyap. 😭 . . Nak order Obsess Cosmetics tapi nak cod? Meh contact wanie meh. Kita boleh cod area Penang, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang dan KL. 👍 . . Klik #waniempire untuk cari agent yg berdekatan dgn you all or boleh contact wanie utk 0145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #lipmatte #obsesslipmatte #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #WRBeautyStore_ #agentwanted #agentdiperlukan #miniagentdiperlukan #dropshipdiperlukan #squadsyiera #waniempire

Share 26 0
wrbeautystore_. Nak gi kerja kena la flawless gebu gebas kan. Baru la confident level

Nak gi kerja kena la flawless gebu gebas kan. Baru la confident level meningkat. Nie dia Combo Set Flawless by Obsess Cosmetics😍 . Cukup 3 benda utk kelihatan gebu gebas dan berseri2 bak bunga matahari. ❤DD Cushion ❤Concealer ❤Loose Powder . Klik link dkt bio tau utk harga kasih syg..hikhik . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 17 0
wrbeautystore_. Yeaaahhhh..the best DD Cushion Foundation ever!!
.
Nak gebu gebas dala

Yeaaahhhh..the best DD Cushion Foundation ever!! . Nak gebu gebas dalam masa 2 minit? Yes.WAJIB WAJIB WAJIBBBB ada DD Cushion Foundation yg terbaikkk nie😍 . Kenapa perlu ada DD Cushion nie? __ FIRST IN MALAYSIA! ⤵ ❤Wajah flawless & glowing serta merta ❤Melindungi wajah dari sinaran uv spf50+ ❤Anti penuaan ❤Menutup parut jerawat & jeragat ❤Merawat kulit wajah ❤Melembapkan kulit ❤Mengecilkan liang pori/pore control ❤Mengawal kulit berminyak ❤Mesra wudhuk/ Halalc ❤Jimat masa untuk makeup . __ HARGA: RM59 SAHAJA POSTAGE: RM8 SM/ RM12 SS . . wasap.my/60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 18 1
wrbeautystore_. DD Cushion Obsess code Medium Dark nie sesuai utk kulit sawo matang. .

DD Cushion Obsess code Medium Dark nie sesuai utk kulit sawo matang. . . Tapi kalau yang kulit cerah jenis xsuka putih melepak sgt tu, memang wanie akan recommend amik code Medium Dark.😉 . So bila orang kulit cerah guna code Medium Dark nie dia nampak natural beauty gitteww. . . Ready stock now for code Medium Dark. Grab it now before out of stock. . . RM59 EXCLUDE POSTAGE. POSTAGE RM7 SM/ RM11 SS . WHATSAPP: +60145181035 . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 11 2
wrbeautystore_. Korang percaya tak dengan bantuan DD Cushion + Concealer korang akan k

Korang percaya tak dengan bantuan DD Cushion + Concealer korang akan kelihatan gebu gebas dalam masa beberapa minit sahaja. . . Sebab DD Cushion sgt30 senang nak dap dap kt muka. Memang senang giler ratakan. Dap dap flawless gitu.😉 . . Limited stock now. First pay first serve tau. . . RM59 EXCLUDE POSTAGE. POSTAGE RM8 SM/ RM12 SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 13 0
wrbeautystore_. Good Morning!
.
.
Jangan lupa DD Cushion Foundation tau masa bersiap n

Good Morning! . . Jangan lupa DD Cushion Foundation tau masa bersiap nak gi kerja. Sebab DD Cushion Foundation nie ada SPf50 gitteew. So memang boleh prevent sunburn. Part paling wanie suka dgn DD Cushion nie tak melekit dan tak berminyak wpun pakai kerja tgh panas. 👍 . . Stock limited. First pay first serve tau. No booking at all. Booking only with payment. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 20 4
wrbeautystore_. BERITA TERGEMPAR!!
.
.
Yang masih berkira nak beli DD Cushion Foundati

BERITA TERGEMPAR!! . . Yang masih berkira nak beli DD Cushion Foundation please make decision now. Hahaaha. Kalau tak korang menangis nanti. Sebab dekat HQ dah sold out for Natural Light. 😭 . . Kalau nak cepat ye. First come first serve! . . RM59 sahaja exclude postage. Postage RM8 SM/RM12 SS. . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #flawless #bajurayamurah #selleronline #bangsar #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #midvalley #WRBeautyStore_ #squadsyiera #waniempire

Share 17 2
wrbeautystore_. Colour-colour earthone yang buat eye shadow obsess nie jadi kegilaan r

Colour-colour earthone yang buat eye shadow obsess nie jadi kegilaan ramai. Sebab sesuai utk make up daily look dan juga heavy look. Setakat nak buat smokey eye's tu. Cukup guna eye shadow nie. . . Pastu dia dh didtangkan sekali dgn highlight. So xyah susah2 nak bawa highlight asing dh. . . RM39 sahaja exclude postage. Postage RM8 SM/RM12 SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmeticsBangsar #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticsKL #obsesslipmatte #ObsessLipmatteBangsar #jellybeans #makeupartist #ObsessEyeShadows #eyeshadowmurah #eyeshadowobsess #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #makeupmurah #makeupbudget #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglam #feverglamlipmatte #uitmshahalam #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #bangsarsouth #bangsar #klgateway #wrbeautystore_ #squadsyiera #waniempire

Share 12 3
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 8 0
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 8 0
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 11 0
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 5 0
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 8 0
obsess.byshaa. Alhamdulillah .
.
Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seron

Alhamdulillah . . Feedback customer panas panas dari ladang tau. Seronok bila baca feedback bila dah guna OBSESS COSMETICS nie. . . Tak cuba maka tak cinta tau. Dah cuba ❓ Jatuh cinta awok aihh 😘 . Whatsapp Sha sekarang 0182702039 . . #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsBangsar #ObsessCosmeticsKL #agentObsessCosmeticsSerdang #agentObsessCosmeticsSungaiBesi #agentObsessCosmeticsSeriKembangan #ObsessCosmeticsPantaiDalam #agentobsesscomesticsKL #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsBangsar #DDCushion #foundation #fullcoverage #makeupartist #vivyyusof #hermesbirkin #dyxy #dyxycosmetics #alphafoundations #pantaidalam #midvalley #squadsyiera #waniempire

Share 5 0
wrbeautystore_. Revolusi eye shadow from pallet to stick. Bila stick nie sgt memudahka

Revolusi eye shadow from pallet to stick. Bila stick nie sgt memudahkan dan menjimatkan masa kaum hawa bersiap😍 . . Paling best memang senang giler nak jaga, nak simpan semua. Xyah pening kepala anak korek2 eye shadow dah. Pastu kaler pigmented giler. Senang sgt guna. Just tenyeh2 je dkt kelopak mata. . . Lagipun eye shadow obsess nie kaler dia earth tone gittew. So memang sesuai utk semua skin tone dan sesuai utk daily look. . . RM39 sahaja exclude postage. Postage RM8 SM/RM12 SS . . WHATSAPP: +60145181035 . . #ObsessCosmeticsBangsar #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticsKL #obsesslipmatte #ObsessLipmatteBangsar #jellybeans #makeupartist #ObsessEyeShadows #eyeshadowmurah #eyeshadowobsess #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #makeupmurah #makeupbudget #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglam #feverglamlipmatte #uitmshahalam #kerinchi #klangvalley #pantaidalam #bangsarsouth #bangsar #klgateway #wrbeautystore_ #squadsyiera #waniempire

Share 11 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});