#agentobsesscosmetics

12,683 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics ๐ŸŒท - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay ๐Ÿ‘†๐Ÿป

Share 14 3
ellasipurple. Assalamualaikum semua. Pagi2 lagi Isabella dah sibuk temankan ibu pack

Assalamualaikum semua. Pagi2 lagi Isabella dah sibuk temankan ibu packing barang Obsess Cosmetics untuk customer ibu. Ibu cakap ibu mencari sesiapa yang berminat untuk jadi mini agent produk Obsess Cosmetics. Aunty2 yang berminat tu boleh la whatsapp ibu ye 0139330526 #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #miniagentwanted

Share 123 7
obsess.jiha. Jiha sekarang sejak pakai TFC ni jarang dah tepek sunblock sebab TFC d

Jiha sekarang sejak pakai TFC ni jarang dah tepek sunblock sebab TFC dah ada SPF50 tau! Plus coverage memang superb. Parut jerawat yang taknak pergi walaupun dah dihalau, semakin pudar since pakai TFC ni. Haihh macam mana la jiha sendiri tak jatuh cinta dengan Obsess Cosmetics ni. Bukan cantik semata mata, malah boleh merawat kulit โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜˜ . Takkan terngaga je kot orang lain flawless je keluar rumah. Meh try sekali. Tengah harga promosi ni ๐Ÿ˜Ž . Tunggu apa lagi? Order cepat. Sebelum stock masih ada ๐Ÿ’ฏ READY STOCK YA. GRAB CEPAT AND LETS OBSESS TOGETHER๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ . Whatsapp to place your order: 017-9357471 017-9357471 017-9357471 . ๐Ÿš™COD AREA SELANGOR -KLIA/NILAI/KOTA WARISAN/ DENGKIL/BBST ๐Ÿš™ COD AREA MELAKA - JASIN/MERLIMAU ๐Ÿ“ฆ POSTAGE : MONDAY-THURSDAY . #agentobsessnilai #agentobsessklia #makeupaddict #obsesscosmeticcod #makeupaddict #muakl #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #teamjiha #obsessed #agentobsesscosmetics #teamdjpiranna #agentdropshipwanted #teamdjpiranna #alhaalfa #obsessxdewiremaja #dewiremaja2018 #dewiremaja1819 #motd #motdmalaysia #dewiremaja2018 #fazfattah #teamdewiremaja #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysiamurah

Share 9 4
obsess.penang_atyrascarf. new from obsess๐Ÿ’œ
 sapa nak join pre order cepat whatsapp no adah ye..

new from obsess๐Ÿ’œ sapa nak join pre order cepat whatsapp no adah ye..๐Ÿ˜˜ Jommm dapatkan sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒบDropship & Mini Agent Wanted๐ŸŒบ ๐Ÿš—cod : PENANG(island) ๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia #teamayuamin #eyeshadowstick #kakimakeup #obsesscosmetics #sethantarankahwin #sethantarantunang

Share 7 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hello guys. Masih ingat dengan tawaran belian SET OBSESS COSMETICS serendah RM50?? . . TAWARAN MASIH DIBUKAAA โ— . . Jom cepat Whatsapp Number i dan jangan lepaskan peluang ini๐ŸŒผ. . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp Number: +601162565686 atau tekan je link di Bio i okey?? Much love from me ๐Ÿ˜ #CODPerlis #tutorialmakeupobsess #tutorialmakeupobsess #makeuptutorial #obsesscosmetics #obsessagent #obsesscosmetics #obsesscod #codperlis #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmetickedah #agentobsesscosmeticperlis #agentobsesalorsetar #codalorsetar

Share 38 2
tiha_obsesscosmetics. ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ
.
Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga m

ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ . Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga memang tak masuk akal tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ whatsapp tiha sekarang ๐Ÿ˜˜ . Check out our instagram story nowโ—๏ธ . #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsshahalam #agentobsesscosmetics #teamunicorn๐Ÿฆ„girls #obsesshuluselangor #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #selafazcinta

Share 2 1
obsess_migha. Dah kenapa pulak si leha ni menangis ?? Rupanya si leha ni menangis se

Dah kenapa pulak si leha ni menangis ?? Rupanya si leha ni menangis sebab tak dapat join kutu BATCH 5.0 kakmigha semalam . Katanya tak dapat lah nk melawa time raya . Relax lah leha ooi jangan risau kakmigha ad buka kutu BATCH 6.0 masih ada lagi 3 KEKOSONGAN . Boleh lah kalau leha nk melawa di pagi raya .. udah jangan sedih2 lagi .. Haa uolls yang mana nak cantik time raya tu cepat DM kakmigha penuhkan slot. Kalau lambat jadi la mcm si leha ni haa๐Ÿคฃ #obsesscosmetic #agentobsesscosmetics #obsesskl #obsesspj #obsesscosmeticmalaysia #teamshadalambada

Share 2 0
syahirahobsesscosmetics. Memang best sangattt mascara sikat obsess, boleh sikat sampai ke langi

Memang best sangattt mascara sikat obsess, boleh sikat sampai ke langit ๐Ÿ˜‚. . WHATSAPP 013 7159052 #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #maisquad #waniempire #squadsyiera #muamelaka #mekapmurah

Share 1 0
syahirahobsesscosmetics. Eyeshadow sticks
1. One of the first brand local yang sediakan highlig

Eyeshadow sticks 1. One of the first brand local yang sediakan highlighter sekali 2. Pigmentation eyeshadow sangat power ๐Ÿ‘๐Ÿป 3. Senang nak glide and blend pakai jari WHATSAPP 013 7159052 ๐Ÿ˜ #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #maisquad #waniempire #squadsyiera

Share 2 0
syahirahobsesscosmetics. LIP TINT CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA 
Senang nak apply, tak perlu guna

LIP TINT CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA Senang nak apply, tak perlu guna jari nak ratakan lip tint ni . Kita buat khas ade sponge cushion yang lembut untuk mudahkan sapuan lip tint ni Warna rose pink sangat sesuai dengan semua bibir, mengikut aliran darah dan sangat natural mengikut sapuan pemakai . Antara kelebihan Lip Tint Cushion Obsess : - ๐Ÿ‰ Tahan lama lebih 6 jam โ€˜ ๐Ÿ‹ Merawat bibir yang kering & gelap ๐Ÿ‡ Halal & Mesra Wudhuk. โ€˜ ๐Ÿ’ Warna Natural & tidak bercapuk. โ€˜ ๐Ÿ“ High Pigmented & tidak mengandungi Alkohol . โ€˜ ๐ŸTidak menghitamkan bibir โ€˜ ๐Ÿ‘ Sejuk bila dipakai & tidak mengeringkan bibir WHATSAPP 013 7159052 ๐Ÿ˜ #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #maisquad #waniempire #squadsyiera

Share 2 0
obsess_migha. Bang birthday syg bulan dpn ? Tapi syg dah jemu lah tiap tahun dpt bun

Bang birthday syg bulan dpn ? Tapi syg dah jemu lah tiap tahun dpt bunga coklat . Tahun ni syg nak request set Makeup obsess boleh โ“Nak cantik untuk abg blh kan๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป.. Hehehe .. Cik abg yang nk suprise kan isteri / tunang meh DM kakmigha .. kita gubah cantik2 hantar pd yg tsyg . #obsesscosmetic #agentobsesscosmetics #teamshadalambada #obsesskl #obsesspj #agentobsesscosmetics #makeupbouquet

Share 6 0

Jom cantik hanya dengan 3 item Obsess cosmetics๐Ÿ’• mudah dibawa kemana-kemana tau โค๏ธ #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #teamjerungmira #teamfarah #squadsyiera

Share 3 1
obsessfab.byfarah. Lipmatte pun boleh buat blusher ๐Ÿ˜ DIY habis ni ๐Ÿ˜
.
Click link di bio

Lipmatte pun boleh buat blusher ๐Ÿ˜ DIY habis ni ๐Ÿ˜ . Click link di bio utk purchase ๐Ÿ’• or kindly whatsapp ๐Ÿ“ฒ+60122323194 (farah) to place your order. We're happy to assist you ๐Ÿ˜˜๐ŸŒท๐Ÿ’• See ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™ . . #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #makeupmurah #blusher #uniten #unipark #decentrum #gmi #upm #ukm #iukl #unikl #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #makeupartismalaysia #lipmatte #bbcushion #loosepowder #mascara #hudabeauty #macmalaysia #victoriasecet #makeup #sunwayvelocity #cyberjaya #putrajaya #tbs #bandarbarubangi #squadsyiera #FARAHNATION

Share 17 0
tiha_obsesscosmetics. ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ
.
Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga m

ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ . Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga memang tak masuk akal tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ whatsapp tiha sekarang ๐Ÿ˜˜ . Check out our instagram story nowโ—๏ธ . #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsshahalam #agentobsesscosmetics #teamunicorn๐Ÿฆ„girls #obsesshuluselangor #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #selafazcinta

Share 3 0
tiha_obsesscosmetics. ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ
.
Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga m

ATTENTION โ—๏ธโ—๏ธ . Available untuk hari ini & esok sahaja girls. Harga memang tak masuk akal tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ whatsapp tiha sekarang ๐Ÿ˜˜ . Check out our instagram story nowโ—๏ธ . #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsshahalam #agentobsesscosmetics #teamunicorn๐Ÿฆ„girls #obsesshuluselangor #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #selafazcinta

Share 3 0
obsess_vintage. Tips apply mascara dengan betul, cara pemakaian yang jimat & cara penj

Tips apply mascara dengan betul, cara pemakaian yang jimat & cara penjagaan supaya mascara tak berketul dan kering..! Here we go๐Ÿ‘† . Meh order cepat, RM39 sahaja tak termasuk postage. . DM atau tekan link di bio . Everyday postage ๐Ÿ“ฆ . #gengincridblenad #obsesscosmetics #malaysiabrand #localbrand #makeup #vivyyusof #neelofa #squadsyiera #elyamor #agentobsesscosmetics

Share 9 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics ๐ŸŒท - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay ๐Ÿ‘†๐Ÿป

Share 5 1
obsess_tia.co. Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit t

Boleh tengok full video di igtv kami ๐Ÿ‘†๐Ÿป Nadiah explain serba sikit tentang Obsess Cosmetics ๐ŸŒท - Kalau ada apa apa nak tanya boleh DM atau klik sahaja link whatsapp di bio profile okay ๐Ÿ‘†๐Ÿป

Share 6 1

Bosan dgn blusher yg sedia ada??? . JOM DIY BLUSHER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Lipmatte pun boleh jadi blusher taw. Boleh 3 in 1 lagi. . ๐Ÿ’„ lipmatte ๐Ÿ’„ blusher ๐Ÿ’„ eyeshadow . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday ๐Ÿ“ฌ . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics

Share 19 0
obsess.by.anis. NAK BULU MATA PANJANG DAN MELENTIK! TAPI MALASNYA NAK PAKAI FAKE EYELA

NAK BULU MATA PANJANG DAN MELENTIK! TAPI MALASNYA NAK PAKAI FAKE EYELASH. . Haaaaa...untuk korang yg ada masalah mcm nie tiap kali nak pergi event, nak hang out dgn kawan2 atau dating dgn cik abang, anggap je masalah korang tu dah selesai lepas pakai mascara sikat dri Obsess Cosmetics. . Ape yang best dgn mascara ni dia bukan waterproof ok! So mmg senang nak tanggalkan dgn makeup remover dan mesra wudhu. So kalau korang nak bersihkan tu memang tak akan ade kesan โ€˜panda eyeโ€™ dan tak comot. So lagi mudahkan kerja korang yg nak siap cepat tu. . Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih. . . PRICE : RM39 (Exclude Postage) Nak cantik kena la bertindak cepat. Tekan โ€˜likeโ€™ & comment PM kat ruangan comment ni. Nanti Anis PM sorang2 okey ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป atau terus whtsapp no ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . WHTSAPP 0187806046 COD AREA : JB #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #diamenanturahsia #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint #meletop #uitm #politeknik #bazarpaknil

Share 11 0
obsess_migha. Baru je dapat  box terus cuba dan terus jatuh cinta dengan obsess .. U

Baru je dapat box terus cuba dan terus jatuh cinta dengan obsess .. Uolls tak kan nak baca je testimoni apa kata korang try juga. Tak cukup duit nak byar habis join kutu kakmigha .. Jangan risau korang bagi je tahu kakmigha akan bantu uolls . #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesspj #obsesscosmetic #obsesskl #teamshadalambada

Share 5 0
wrhotstuff.co. Hello everyone๐Ÿ˜
.
.
Wanie authorised agent for Obsess Cosmetics. Obse

Hello everyone๐Ÿ˜ . . Wanie authorised agent for Obsess Cosmetics. Obsess Cosmetics adalah set make up yang sangat mudah digunakan dan harga sangat berpatutan๐Ÿ’ . . Set make up bermula dari eye brow, eye shadow, lipmatte, foundation and others. Nak dapatkan obsess cosmetics boleh whatsapp wanie tau. Fast service and fast responseโœ… . . WHATSAPP: +60137396790 . . #obsesscosmetics #obsesscosmeticspenang #agentobsesscosmetics #squadsyiera #waniempire #selleronline #trustedseller #eyeshadow #foundation #fullcoverage #lipmatte #lipstick #blusherstick #eyebrows #eyebrow #bayanlepas #bayanbaru #kl #cheras

Share 10 0
obsess_migha. Alhamdullilah jauh harini kakmigha COD nun ke Danau kota . hehehe wala

Alhamdullilah jauh harini kakmigha COD nun ke Danau kota . hehehe walaupun mengadap jem ku gagah demi customer tersyg . Terima ksh @ainaafazira kembar sherry ibrahim ... cantik orgnya .. Tambah pulak dgn mekup obsess lagi bertambah cantik lah .. Kakmigha jual ye maaf andai tkurang spjg kita berurusan. #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesspj #obsesscosmetic #obsesskl #teamshadalambada

Share 24 0
makeupbyfellasholic. Segaknyaaa ! Geram betul laaa dengan baby baru Obsess ni. Comel sangat

Segaknyaaa ! Geram betul laaa dengan baby baru Obsess ni. Comel sangat ! Macam nak gigit gigit je kotak tuuu. Harap yg beli eyebrow ni tak sakit gigi laaa makan lolipop ni kihkihkih ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Harga mampu milik. Kualiti jangan cakap mmg tiptop meletop ! RM29 ajoo tau haaaa โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticpenang #obsesslipmatte #obsesslipmattepenang #obsesscosmeticsnibongtebal #obsesscosmeticsbatukawan #obsesscosmeticsjuru #obsesscosmeticsseberangjaya #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #wawamascara #duckcosmetics #anasism #anasismrevival #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawazainal #wawazainallipmatte #wawalipmatte #uitmpenang #wawacosmetics #obsesscosmeticskulim #alhaalfamascara #sobellalipmatte #sobella #obsesscosmeticspenang #waniempire #obsesscosmeticskulim #squadsyiera #teamfellas

Share 11 2
obsessbymoyrd_. Loveyou โค๏ธ Those wanna grab LOVE YOU can whatsapp me now ! Stock limit

Loveyou โค๏ธ Those wanna grab LOVE YOU can whatsapp me now ! Stock limited ! First come first serve ๐Ÿ˜˜ . . To purchase click link Di bio or kindly whatsapp 01129258682 (Fafaa) to place your order ๐Ÿ˜ . . . #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #makeupmurah #blusher #uniten #unipark #decentrum #gmi #upm #ukm #iukl #unikl #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #makeupartismalaysia #lipmatte #bbcushion #loosepowder #mascara #hudabeauty #macmalaysia #victoriasecet #makeup #sunwayvelocity #cyberjaya #putrajaya #tbs #bandarbarubangi #squadsyiera #FARAHNATION

Share 10 0
obsess_tia.co. Beauty Box Obsess Cosmetics ๐Ÿ’œ
Special promo for all, jimat hampir RM4

Beauty Box Obsess Cosmetics ๐Ÿ’œ Special promo for all, jimat hampir RM40! We have 3 sets that you can choose from for this Beauty Box - We have Gorgeous Set, Jelita Set & Anggun Set. Dapatkan set pilihan anda secepatnya! Make up kini lebih mudah & flawless with Obsess Cosmetics - Postage & COD Setiap Hari ๐Ÿ’ฏ - Untuk sebarang pertanyaan boleh DM atau terus whatsapp 01133108056. Link di sediakan di profile bio ๐Ÿ‘†๐Ÿปโ™ฅ๏ธ

Share 15 2
obsess.by.anis. DAH RAMAI YANG JADIKAN SET GOJES OBSESS NI SEBAGAI HADIAH & HANTARAN.

DAH RAMAI YANG JADIKAN SET GOJES OBSESS NI SEBAGAI HADIAH & HANTARAN. . . Mesti pening kepala kan nak fikir hadiah nk bagi dekat bff?? Untuk yg nak tunang dan kawin pulak, nak set makeup yg simple dan cute tapi harga mampu milik. . Haaaaa.. korang masih belum terlambat untuk beli set gojes obsess nie... set ni boleh pakai untuk daily makeup.. so memang tak rugi pun korang beli sebab korang akan pakai hari2 dan tak membazir..so dah xpayah susah2 cari yg lain. Semua dah lengkap dalam set ni. . So cepat2 la pujuk boyfren or hubby korang ๐Ÿ˜ bagi ayat2 manis sikit.. siapa yg tak nak tengok gf or wife dia cantik kan??? . Set makeup obsess : . ๐Ÿ’Ÿ Treatment Cushion foundation ๐Ÿ’Ÿ Loose Powder translucent ๐Ÿ’Ÿ Concealer ๐Ÿ’Ÿ Eyeshadow Stick ๐Ÿ’Ÿ Lipmatte _ Add on / change item : . ๐Ÿ’Ÿ Mascara ๐Ÿ’Ÿ Lip Cushion ๐Ÿ’Ÿ Blusher stick . Dan yg best korang akan dpt 3 FREE ITEM ๐ŸŽ. Kalau korang nak, tekan โ€˜likeโ€™ dan comment PM. Nanti Anis PM sorang2 okey! Tak pun terus je whtsapp 0187806046. COD AREA : JB . #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #diamenanturahsia #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint #meletop #uitm #politeknik #bazarpaknil

Share 10 2
obsess.zafira. Insanely Long Mascara โœจ
.
3D Eyelash Fiber | Smudge-Proof | Hard Black

Insanely Long Mascara โœจ . 3D Eyelash Fiber | Smudge-Proof | Hard Black Formula โœจ . Price : RM 39 exclude postage . Nak order mascara yang senang dibersihkan & tak meninggalkan kesan hitam bawah mata? . Whatsapp now! 0129787312 or you can click the link on bio โœจ . #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsserikembangan #obsesscosmeticspuncakjalil #mascaraobsess #elyamor #squadsyiera #agentserikembangan #agentpuncakjalil

Share 3 0
obsesslovers. 3 ITEM JEE DAH CANTIK BERSERI? ๐Ÿ˜ฑ
.
Betul tu.. 3 item dah cukup.. X pe

3 ITEM JEE DAH CANTIK BERSERI? ๐Ÿ˜ฑ . Betul tu.. 3 item dah cukup.. X perlu nk beli byk2.. Jimat duit.. Bukn tu jer, nk bawa kemana pun mudah. X perlu lg nk bawa beg besr. Masa pun cpt. . . Jum dptkn dgn eika skg ๐Ÿ“ฒTekan link di bio @obsesslovers. . #teamobsesshana #gengincrediblenad #squadsyiera #obsesscosmetics #obsess #agentobsesscosmetics #agentobsess #agentshahalam #agentsetiaalam #agentbangi #agentkajang #makeup #makeuptutorial #lipmatte #tcf #cushion #mascara #loosepowder #concealer #makeupremoval #eyeshadow #blusher #malaysia

Share 9 0
obsess_missnaddy. KEBAIKAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION @obsess.cosmetics .
.
๐ŸŽ€ Foundat

KEBAIKAN TREATMENT CUSHION FOUNDATION @obsess.cosmetics . . ๐ŸŽ€ Foundation dalam bentuk compact - Ada sponge, jari uolls akan sentiasa bersih ๐ŸŽ€ Bearberry ekstrak, geranium oil adalah bahan utama - Bantu merawat kulit ๐ŸŽ€ Sebagai ALAT SOLEK & ALAT PENJAGAAN KULIT ๐ŸŽ€SPF 50- melindungi kulit dari sinar UV ๐ŸŽ€Melicinkan kulit . WHATSAPP 01123030724 (IFFAH) atau klik link di bioโค #obsesskemaman #obsesspahang #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticskuantan #obsesskuantan #agentobsesskualalumpur #agentobsesscosmeticskemaman #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticspahang #agentobsesspahang #agentobsesscosmeticskuantan #agentobsesskuantan #squadsyiera #syedewa #nuexrosli #neelofa #muamalaysia #muakuantan #dyxykuantan #dexandrakuantan #codkuantan #wawacosmeticskuantan #tipscantik

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});