#agentobsesscosmetics

Posts Share

Biar gambar berbicara๐Ÿ˜˜ . Tak nak cakap lebih2 laaa...yang dah dapatkan loose powder ni mesti dah tahu magic dia kat kulit kann??? . So anyone yang nak dapatkan Obsess Cosmetics boleh contact saya. COD area ๐Ÿš—Tampin ๐Ÿš— Alor Gajah Postage SELURUH MALAYSIA WHATSAPP: +60199379773 #agentObsessCosmetics #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsAlorGajah #cod #tampin #alorgajah #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad

Share 9 2

Loose powder by obsess cosmetic.. . . Ramai tau dah grab Loose powder niii...hasil dia perfect!! . Jom dapatkan segera guyz.. . COD area ๐Ÿš—Tampin ๐Ÿš— Alor Gajah Postage SELURUH MALAYSIA WHATSAPP: +60199379773 #agentObsessCosmetics #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsAlorGajah #cod #tampin #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad

Share 12 0

Treatment Cushion Foundation and Loose Powder ๐Ÿ˜˜ . . Kebaikan TCF obsess ; ๐Ÿ’‹boleh merawat masalah kulit ๐Ÿ’‹baiki kulit secara berterusan ๐Ÿ’‹mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil ๐Ÿ’‹kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50 . . Kebaikan Loose powder Obsess ; ๐Ÿ’‹buat muka lagi glow ๐Ÿ’‹tone up kan kulit selepas pakai foundation ๐Ÿ’‹cover kulit berminyak ๐Ÿ’‹make up tahan lebih lama . . COD area ๐Ÿš—Tampin ๐Ÿš— Alor Gajah Postage SELURUH MALAYSIA WHATSAPP: +60199379773 #agentObsessCosmetics #ObsessCosmetics #ObsessCosmeticsMelaka #ObsessCosmeticsTampin #ObsessCosmeticsAlorGajah #cod #tampin #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad

Share 7 1
obsesscosmetics.kch. LIPTINT CUSHION .
.
.
BIBIR PUCAT? ANDA SUKA BIBIR ALA-ALA KOREA? .
.

LIPTINT CUSHION . . . BIBIR PUCAT? ANDA SUKA BIBIR ALA-ALA KOREA? . . . LIPTINT CUSHION Obsess Cosmetics mudah digunakan , bentuk seperti pen . Senang dibawa kemana dalam handbag anda. YANG ISTIMEWA terdapat span kecik seperti cushion yang senang mudah untuk di oles ke bibir anda untuk mendapatkan effect BIBIR ALA KOREA anda. . . SARANGHAEYO! GAMSAHAMNIDA โค๏ธ . . Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu . Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics? . http://obsesscosmeticskch.wasap.my/ . ๐Ÿš— cod kuching & Samarahan ๐Ÿ’Œ Postage nationwide ๐Ÿ“ selfpickup kuching . . โœ… MINI AGENT diperlukan . Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚ . . Group coaching, group Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent. . . Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa! . #codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess .

Share 20 3

Buy any 5 items you will get OBSESS COSMETICS PINK BOX for FREE! . . Beli mana-mana 5 item anda akan dapat KOTAK merah jambu COSMETICS OBSESS secara PERCUMA! . . Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu . Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics? . http://obsesscosmeticskch.wasap.my/ . ๐Ÿš— cod kuching & Samarahan ๐Ÿ’Œ Postage nationwide ๐Ÿ“ selfpickup kuching . . โœ… MINI AGENT diperlukan . Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚ . . Group coaching, group Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent. . . Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa! . #codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess .

Share 15 3
beautyempire_aineee. TUTORIAL HILANGKAN PARUT2 CELA DI MUKA. Guna 3 item je boleh cover sem

TUTORIAL HILANGKAN PARUT2 CELA DI MUKA. Guna 3 item je boleh cover semua flaws ๐Ÿ˜ฑ . Aini nak bagi HARGA PROMOSI nih sempena Y.E.S ๐ŸŒผ DD CUSHION ๐ŸŒผ LOOSE POWDER ๐ŸŒผ CONCEALER HANYA RM157!!! Off rm20 PLUSS FREE COD & FREE GIFT Sape nak bagi gaisss, dapat set flawless tak sampai rm200 punnn Meh whatsapp aini ke 0183794890 #squadsyiera #obsesscosmeticsipoh #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #agentcosmeticsipoh #codipoh #codsungaisiput #codperak #isteriuntukdisewa #meletop #muaipohperak #isteridalamsangkar #meletop #dewiremaja2018 #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsess #dewiremajaxobsesscosmetics #seriburindu #viral #yearendsales #makeuporiginal #neelofa #vivyyusof #wedding2018

Share 16 0
obsess.by.anis. NAK BULU MATA PANJANG DAN MELENTIK! TAPI MALASNYA NAK PAKAI FAKE EYELA

NAK BULU MATA PANJANG DAN MELENTIK! TAPI MALASNYA NAK PAKAI FAKE EYELASH. . Haaaaa...untuk korang yg ada masalah mcm nie tiap kali nak pergi event, nak hang out dgn kawan2 atau dating dgn cik abang, anggap je masalah korang tu dah selesai lepas pakai mascara sikat dri Obsess Cosmetics. . Ape yang best dgn mascara ni dia bukan waterproof ok! So mmg senang nak tanggalkan dgn makeup remover dan mesra wudhu. So kalau korang nak bersihkan tu memang tak akan ade kesan โ€˜panda eyeโ€™ dan tak comot. So lagi mudahkan kerja korang yg nak siap cepat tu. . Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih. . . PRICE : RM39 (Exclude Postage) Nak cantik kena la bertindak cepat. Tekan โ€˜likeโ€™ & comment PM kat ruangan comment ni. Nanti Anis PM sorang2 okey ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป atau terus whtsapp no ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . WHTSAPP 0187806046 COD AREA : JB #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsxdewiremaja #dewiremaja2018 #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #uitm #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint

Share 7 0
cosmeticbyher. Korang nak tawu siapa yang patut cuba Set Gojes ni?.
.
1) Beginner / y

Korang nak tawu siapa yang patut cuba Set Gojes ni?. . 1) Beginner / yang baru nak berjinak jinak dengan makeup. 2) Student yang suka nak makeup2 g class / mlaram sebab ada presentation atau kene buat video berlakon. 3) Mommies yang nak siap cepat sebab anak da mrengek2, suami dah terjerit jerit. 4) Wanita bekerjaya kena tampil cantik untuk tingkat kan keyakinan diri bila nak jumpa client atau nak pergi interview. (Nak pergi interview jgnla makeup macam nak pergi kenduri kawen pulak nnt hihi). 5) Isteri Solehah yang nak mlaram untuk suami di rumah, jaga kecantikan dalaman dan luaran, tak kan nak cantik bila keluar je, kat rumah pun kene cantik baru la suami bertambah tambah sayang. . SET GOJES SUAMI TAMBAH SAYANG. . COD AREA : JOHOR BAHRU. . P/S : JOM LIKE & WHTSAPP 0177296099 / COMMENT PM TO PURCHASE OK!. . #obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Share 13 6

LIPTINT CUSHION . . . BIBIR PUCAT? ANDA SUKA BIBIR ALA-ALA KOREA? . . . LIPTINT CUSHION Obsess Cosmetics mudah digunakan , bentuk seperti pen . Senang dibawa kemana dalam handbag anda. YANG ISTIMEWA terdapat span kecik seperti cushion yang senang mudah untuk di oles ke bibir anda untuk mendapatkan effect BIBIR ALA KOREA anda. . . SARANGHAEYO! GAMSAHAMNIDA โค๏ธ . . . . Kamek ASYIKIN agent SAH OBSESS COSMETICS sedia membantu . Anda ada sebarang pertanyaan tentang produk obsess cosmetics? . http://obsesscosmeticskch.wasap.my/ . ๐Ÿš— cod kuching & Samarahan ๐Ÿ’Œ Postage nationwide ๐Ÿ“ selfpickup kuching . . โœ… MINI AGENT diperlukan . Ganjaran istimewa! Iklan , copywritting disediakan ๐Ÿ™‚ . . Group coaching, group Tuition dr FOUNDER sendiri. Distributor & stokist yang sentiasa membimbing & mengambil berat tentang agent-agent. . . Masih ragu ragu nak setai keluarga obsess cosmetics sebagai agent atau cuba product obsess cosmetics? Produk tempatan yang setanding jenama antarabangsa! . #codkuching #codsamarahan #muakuching #makeupkuching #obsesscosmetics #agentObsessCosmetics #keklapis #obsesscosmeticssarawak #obsesscosmeticskuching #Betong #Bintulu #Kapit #Kuching #Limbang #Miri #Mukah #Samarahan #Sarikei #Serian #Sibu #SriAman #squadsyiera #waniempire #dewiremajaobsess .

Share 12 0
zareeca_obsess. Cukup 7 item ni je mampu enhances korang punya beauty face tau . Boleh

Cukup 7 item ni je mampu enhances korang punya beauty face tau . Boleh scroll down video yang ika post . _ Item apa yg ada box tu ? treatment cushion foundation loose powder Concelear Blusher Mascara Duostick eyeshadow Lipmatte _ Untuk yang grab fullset ni Ika akan bagi free gift yg menarik Whatsapp ika for order ๐Ÿ“ฒ0173755680 COD : KAPAR / MERU / BUKIT KAPAR / SEMENTA / RANTAU PANJANG / KLANG UTAMA / BANDAR BUKIT RAJA / SETIA ALAM / BATU BELAH / DAN YG BERDEKATAN . . #sethantaranmakeupobsess

Share 3 0
Share 2 0
zareeca_obsess. Bila kali terakhir hadiahkan org tersayang ? Takda idea nak bagi supri

Bila kali terakhir hadiahkan org tersayang ? Takda idea nak bagi suprise sambar je set makeup obsess ni . _ Treatment cushion foundation Loose powder Blusher Duostick eyeshadow Lipmatte . _ Whatsapp Whatsapp ika for order ๐Ÿ“ฒ0173755680 COD : KAPAR / MERU / BUKIT KAPAR / SEMENTA / RANTAU PANJANG / KLANG UTAMA / BANDAR BUKIT RAJA / SETIA ALAM / BATU BELAH / DAN YG BERDEKATAN . . #sethantaranmakeup

Share 1 0
obsess.bytashatusyut. Nape pipi merah2 ni...nk cendol ke??
Comeynyeee pipi merah nii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nape pipi merah2 ni...nk cendol ke?? Comeynyeee pipi merah nii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Gunelaaa stick blusher obsess cosmetics ni ๐Ÿ™Š Nmpk je mcm pink sesangat blusher ni..TAPI, bile dah blend, semua kaler kulit nampak da bomb!!! Serius nok...iolls da cube sendiri taw and the results is ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Sesape nk try, blh contact +060173062241...kite bg try2 swatch dulu nk pikat hati ๐Ÿ™ˆ . #teamgodzillaesumilynns #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticscodcyberjaya #coddengkil #codnilai #codklia #codsalaktinggi #eyeshadowstick #lipmattebest #muakl #muaselangor #muadengkil #muanilai #makeuptutorials

Share 4 0

Kastemer selalu merungut bila kite tanya "awak nak code ape?" Sebab mesti kastemer konfius teruk. Kejap nak I do. Pastu eh eh, Loveyou. Erm, tak. I do. Ehhh, okayyy bertenanggg. Kite bukan sengaja. Sebab kite tau code Obsess Lipmatte Wedding Edition ni semua cantek2! Kalau yuols taknak pening, wasep kite dekat +60173062241 terus. Kite tolong yuols. . #teamgodzillaesumilynns #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticscodcyberjaya #coddengkil #codnilai #codklia #codsalaktinggi #eyeshadowstick #lipmattebest #mua #muakl #muaselangor #muanilai #muadengkil

Share 10 0

Selamat Pengantin Baru dear,nampak tak bulu mata cucuk langitt tu,hasil dari Mascara Obsess taw๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Eyeshadow - Gingerbread, Lipmatte - I Do + Heartbeat.. . sekarang musim orang kawen kan,selain dari buat hantaran kawen atau hadiah untuk kengkawan kite yang nak naik pelamen tu,mak2 andam memang borong la set mekap gojes neh dari Obsess Cosmetic . WHATSAPP: +60139656533 ๐Ÿ‘‰ FAST RESPONSE INSTAGRAM: @razilawanis http://ObsessKualaKrai.wasap.my #agentobsesscosmetics #ObsessCosmeticsPenang #ObsessCosmeticKelantan #ObsessCosmeticsKualaKrai #squadsyiera #waniempire #razilawanis #wanisbeautypalace #dewiremaja2018 #obsesslipmatte #obsessweddingedition #makeupartis #muamalaysia #vivyyusof #duckcosmetics #dyxycosmetics #feverglamlipmatte #sobellalipmatte #makemurah #makeupbajet #uitmmachang #umkkelantan #duckcosmetics #marykaymakeup #treatmentcushionfoundation #agentkualakrai #obsesskualakrai #mekapmurah #hantaran #hantarankahwin #suprisekelantan

Share 0 1
obsess_ezawani. Jom follow & shopping makeup Obsess Cosmetics kat Shopee Shop obsess_e

Jom follow & shopping makeup Obsess Cosmetics kat Shopee Shop obsess_ezawani. Follow k ๐Ÿ˜˜ #obsessjerantut

Share 11 0
by_houseoftwosisters. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Semudah ABC je Makeup dengan Set Obsess ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
๐ŸŒนWh

๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Semudah ABC je Makeup dengan Set Obsess ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐ŸŒนWhatsapp now to know more or to order lovelies๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ : +6 016 779 8976 . #onlineshopping #murahmurah #murahmurahje #beyourownkindofbeautiful #slay #instagood

Share 12 1
by_houseoftwosisters. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Semudah ABC je Makeup dengan Set Obsess ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
๐ŸŒนWh

๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Semudah ABC je Makeup dengan Set Obsess ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐ŸŒนWhatsapp now to know more or to order lovelies๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ : +6 016 779 8976 . #onlineshopping #murahmurah #murahmurahje #beyourownkindofbeautiful #slay #instagood

Share 16 0
by_houseoftwosisters. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Sekali sapuan je dah melentik..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Say bye bye to fake lashes.

๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Sekali sapuan je dah melentik..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Say bye bye to fake lashes..Insanely Long Mascara by Obsess Cosmetics..๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . ๐ŸŒนHarga mampu milik sangat sangat hanya RM39 (Exclude Postage) . ๐ŸŒนWhatsapp To Order : +6 016 779 8976 . #mascaraobsessed

Share 10 0
obsess.by.anis. SET GOJES OBSESS SESUAI UNTUK DAILY DAN HEAVY MAKEUP.
.
Siapa yang pat

SET GOJES OBSESS SESUAI UNTUK DAILY DAN HEAVY MAKEUP. . Siapa yang patut cuba Set Gojes ni?. . 1) Beginner yang baru nak cuba2 dengan dunia makeup. . 2) Student yang suka nak makeup2 ke class, yg ada presentation atau kene buat video berlakon. . 3) Mommies yang nak siap cepat sebab anak da mrengek2, suami dah terjerit jerit. . 4) Wanita bekerjaya kena tampil cantik untuk tingkat kan keyakinan diri bila nak jumpa client atau nak pergi interview. (Nak pergi interview jgnla makeup macam nak pergi kenduri kawen pulak nnt hihi) . 5) Isteri Solehah yang nak mlaram untuk suami di rumah, jaga kecantikan dalaman dan luaran, tak kan nak cantik bila keluar je, kat rumah pun kene cantik baru la suami bertambah tambah sayang. . 6) Yang nak buat hantaran untuk tunang / kahwin. Dan yg nak buat present utk bff, kawan yg kaki makeup.. memang sesuai sangat set gojes nie..5 in 1.. . Nak cantik kena la bertindak cepat. Tekan โ€˜likeโ€™ & comment PM kat ruangan comment ni. Nanti Anis PM sorang2 okey ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป atau terus whtsapp no ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . WHTSAPP 0187806046 COD AREA : JB #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsxdewiremaja #dewiremaja2018 #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #uitm #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint

Share 13 0
zareeca_obsess. Nak makeup tp tak ada masa nak hadap cermin lama2 ? Jom sambar je set

Nak makeup tp tak ada masa nak hadap cermin lama2 ? Jom sambar je set ni . Yang penting mudah & cepat . _ Barang apa yg ada dlm boxs ni ? Treatment cushion foundation Loose powder Duostick eyeshadow Mascara Lipmatte . _ Nak add on item lain pun boleh zisss _ Dapatkan Rm20 OFF dengan pembelian set obsess ni ๐Ÿ’• Whatsapp ika now 0173755680 COD : KAPAR / MERU / SEMENTA / RANTAU PANJANG / KLANG UTAMA / BANDAR BUKIT RAJA / SETIA ALAM . . . . #obsesscosmeticsklang

Share 4 0
ryzawnie_official. Concealer Touch up pen Obsess

Bahan utama

Centella Asiatica / pegaga

Concealer Touch up pen Obsess Bahan utama Centella Asiatica / pegaga : 1. Sangat berkesan untuk menegangkan kulit dan rahsia awet muda 2. Dapat mengeluarkan kollagen semulajadi bagi melembapkan dan menegangkan kulit 3. Boleh merawat kulit yang pedih , luka 4. Mengurangkan kekeringan kulit 5. Membaiki lapisan kulit yang rosak 6. Menghalang kulit muka dari berparut 7. mencerahkan kulit secara semula jadi Vitamin E 1. Melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh merosakkan kulit seperti asap rokok , udara yang kurang bersih 2. Mengurangkan kesan parut parut hitam di muka . ๐Ÿš—cod : PENANG(island) ๐Ÿ“ฎFree Postage seluruh Malaysia ws wanie +6017-5366904 . #makeupinspiration

Share 4 0
ryzawnie_official. Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—cod : PENANG(island)
๐Ÿ“ฎFree Postage s

Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜ . ๐Ÿš—cod : PENANG(island) ๐Ÿ“ฎFree Postage seluruh Malaysia ws +6017-5366904 utk order #makeup

Share 4 0
ryzawnie_official. Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—cod : PENANG(island)
๐Ÿ“ฎFree Postage s

Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜ . ๐Ÿš—cod : PENANG(island) ๐Ÿ“ฎFree Postage seluruh Malaysia ws +6017-5366904 utk order #makeup

Share 6 0
ryzawnie_official. Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—cod : PENANG(island)
๐Ÿ“ฎFree Postage s

Full Set Obsess Cosmetics ๐Ÿ˜ . ๐Ÿš—cod : PENANG(island) ๐Ÿ“ฎFree Postage seluruh Malaysia ws +6017-5366904 utk order #makeup

Share 4 0
obsess.by.anis. LIPMATTE YANG TAHAN LEBIH LAMA. TAK PERLU RISAU NAK TOUCH UP BANYAK KA

LIPMATTE YANG TAHAN LEBIH LAMA. TAK PERLU RISAU NAK TOUCH UP BANYAK KALI. Korang ada masalah tak kalau pakai lipstik tu lepas makan atau minum hilang terus then kena touch up lgi! Lepas tu bibir kusam dan hitam..Eeee! Tak sukaaaa!!! . Jangan risau..korang akan in love kalau pakai LIPMATTE OBSESS COSMETICS. Liquid matte yg mengandungi aloe vera & argan. Tekstur yg ringan, langsung tak melekit dan cepat kering membuatkan liquid lipmatte ni berbeza dgn lipcream di luar sana. . Siapa dah ada full collection wedding edition lipmatte ni? Ada 4 code warna. Korang kena kumpul semua code warna ni taw. Once habis hq dah tak restock lgi! Nanti jangan menangis tepi bucu katil ok. PRICE : RM40/PC . Nak cantik kena la bertindak cepat. Tekan โ€˜likeโ€™ & comment PM kat ruangan comment ni. Nanti Anis PM sorang2 okey ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป atau terus whtsapp no ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . WHTSAPP 0187806046 COD AREA : JB #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsxdewiremaja #dewiremaja2018 #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #uitm #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint

Share 9 2
obsesscosmetics.eakaa. Wahhh , Cantiknyaaa ๐Ÿ˜ Mari dapatkan OneSet Obsess Cosmetics dengan @o

Wahhh , Cantiknyaaa ๐Ÿ˜ Mari dapatkan OneSet Obsess Cosmetics dengan @obsesscosmetics.eakaa โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸญPOSTAGE โœ… ๐ŸญCOD ULUTIRAM ๐ŸญFREEGIFT ๐ŸŽ ๐ŸญWS ONLY ๐Ÿญ0177600459 WS only ๐Ÿฆ„ #teamunicorn๐Ÿฆ„girls #squadsyiera #codtiram #obsesscosmetics #obssescosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticscod #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmeticslover #obsesscosmeticsviral #obsesscosmeticsterbaik #makeuptutorial #makeupartist #makeupparty #eyeshadow #lipsmatte #foundation

Share 5 0
obsess_missnaddy. 1. Treatment Cushion Foundation (Light)
2. Loose powder
3. Blusher
4.

1. Treatment Cushion Foundation (Light) 2. Loose powder 3. Blusher 4. Mascara 5. Lipmatte " Forever" . Gabungan 5 serangkai ni memang TERBAIK ๐Ÿ‘ 5 minit pun da bole siap da ni, bukannya susah pun, dab..dab.. tepek..tepek..calit..calit.. siap ! Walaweyhhhh mudah, cepat, dan konfirm cun kalah kak lopa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . Whatsapp 01123030724 #obsesscosmeticspahang #obsesskuantan #OBSESSCOSMETICSPAHANG #OBSESSCOSMETICSKUANTAN #Obsesscosmeticsmalaysia #Agentobsesspahang #agentobsesscosmetics #Agentobsesskuantan #agentobsesscosmeticspahang #agentobsesscosmeticskuantan #SQUADSYIERA #muamalaysia #muakuantan #makeupartist #makeupkuantan #makeupartistkuantan #makeupartistpahang #dewiremaja2018 #wawacosmetics #wawacosmeticskuantan #duckcosmetics #breenabeauty #alhaalfa #tiktok

Share 14 0
obsess_ezawani. HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ LIPMATTE WEDDING EDITION by OBSESS COSMETICS. Kaler2 di

HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ LIPMATTE WEDDING EDITION by OBSESS COSMETICS. Kaler2 dia so cantik, lawo amat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ada 4 kaler tau ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’„ LOVE YOU ๐Ÿ’„ I DO (out of stock) ๐Ÿ’„ HEARTBEAT ๐Ÿ’„ FOREVER Cepat2 grab sebelum stok habis. Jangan lambat2, nanti ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ญ Whatsapp Wani 0179514810 lelaju ok ๐Ÿ˜˜ Grab yours now!! #obsessjerantut

Share 14 1
zareeca_obsess. Sekarang nak keluar tak risau dah nak makeup . Sambar je set obsess co

Sekarang nak keluar tak risau dah nak makeup . Sambar je set obsess cosmetics ni . Memudahkan sangat2 . No more foundation tebal2 . Dab dab je guna Treatment Cushion ni . Confirm letoppp flawlesssss. _ Nampak smooth je kan ? Tak bercapuk langsung . Whatsapp ika for order ๐Ÿ“ฒ0173755680 COD : KAPAR / MERU / BUKIT KAPAR / SEMENTA / RANTAU PANJANG / KLANG UTAMA / BANDAR BUKIT RAJA / SETIA ALAM / BATU BELAH / DAN YG BERDEKATAN . . #obsesscosmeticscod

Share 5 0
obsess_ezawani. Assalamualaikum & good morning semua ๐Ÿ˜‰ Dah breakfast belum? Sis baru

Assalamualaikum & good morning semua ๐Ÿ˜‰ Dah breakfast belum? Sis baru nak breakfast ni. Have a great weekend ahead ๐ŸŒน #obsessjerantut

Share 17 2