#bazarpaknil

Posts Share

hannah.delishaa_. Hmm sebab ramai kata gemuk so gym session 💪
.
Suppporters hannah foll

Hmm sebab ramai kata gemuk so gym session 💪 . Suppporters hannah follow @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_

Share 11261 224
hairull.azreen_. Bujiganggg 😚
.
Supporters hairul jom follow @hairull.azreen_ @hairull

Bujiganggg 😚 . Supporters hairul jom follow @hairull.azreen_ @hairull.azreen_ @hairull.azreen_ @hairull.azreen_

Share 3537 14
uqashasenrosee. Suka pula sha layan lagu nustan ni sape nk duet cepattt
.
Supporters U

Suka pula sha layan lagu nustan ni sape nk duet cepattt . Supporters Uqasha jom follow @uqashasenrosee @uqashasenrosee @uqashasenrosee @uqashasenrosee

Share 4549 65
hannah.delishaa_. Barbie doll gemuk ke kurus ? Jujur cepat 😤
.
Suppporters hannah follo

Barbie doll gemuk ke kurus ? Jujur cepat 😤 . Suppporters hannah follow @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_

Share 14708 162
hannah.delishaa_. Suara barbie doll ke ariana grande lagi sedap ? Jujur cepat 😂
.
Suppp

Suara barbie doll ke ariana grande lagi sedap ? Jujur cepat 😂 . Suppporters hannah follow @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_

Share 8626 83
adylla.miut. Lawa

Lawa

Share 2944 10
hannah.delishaa_. Barbie doll kurus kesukaan awak 😉
.
Suppporters hannah follow
@hannah

Barbie doll kurus kesukaan awak 😉 . Suppporters hannah follow @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_ @hannah.delishaa_

Share 12071 70
nelydiaa.senrose_. Nely nak kahwin dgn abang jebat sebenarnya tapi dia taknak 😤😤
.
Supp

Nely nak kahwin dgn abang jebat sebenarnya tapi dia taknak 😤😤 . Supporters nelydia meh follow @nelydiaa.senrose_ @nelydiaa.senrose_ @nelydiaa.senrose_ @nelydiaa.senrose_

Share 5529 32
dreamerz.kasut. .
Nak beli kasut lawa , cantik dan murah tapi tak tahu kat mana jual ?

. Nak beli kasut lawa , cantik dan murah tapi tak tahu kat mana jual ?? . New arrival !! Ok geng , barang memang Limited stok guys. Dan postage adalah FREE !! Cepat PM sekarang !! . STOCK BARU !! FILA XT PINK . SIZE 36-39 . Harga jangan risau. Yang pastinya paling murah dan berkualiti. . HANYA RM 120 SAHAJA !! HANYA RM 120 SAHAJA !! . Order PM 👉 📞- 0139148742 WS . Kalau nak tanya pasal kasut jenis lain pun boleh PM jugak ye geng 😉 . #dreamerz.kasut #kedaikasut #kasutmurah #kasutlawa #kasutviral #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutawek #kasutmurahgilagila #kasuthipster #bazarpaknil

Share 0 0
zzarrashoppe. Peplum amora 
_
SALES🎉
❤Price :Rm115 SM /RM120SS
_
❤ material :high q

Peplum amora _ SALES🎉 ❤Price :Rm115 SM /RM120SS _ ❤ material :high quality moss crepe with flower lace . . Ukuran baju : Saiz XS S M L Bahu 14 14.5 15 15.5 Dada 34 36 38 40 Labuh tgn 22.5 22.5 22.5 22.5 Pinggang 27 28 29 30 Punggung 36 36 37.5 39 Labuh baju 27 27 27 27.5 Labuh kain 40 40 40 40 . . ✅Zip ditgn (wudhu frindly ) ✅zip dibelakang baju ✅full lining _ 📲 CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER __ WA 011-31706112 WA 011-31706112 __ #kurungmodenmurah #peplumtop #fishtailblouse #dress #dresswanitamuslimah #bajukurungmuslimah #bajukebaya #songket #bajuraya #bajuraya2019 #bajuviral #bajurayamurah #bazar #ootdfesyen

Share 0 0
pinkstore_beautyinjection. Benefit: ✔Make your skin white , smooth and radiant
✔Removing free rad

Benefit: ✔Make your skin white , smooth and radiant ✔Removing free radicals that cause abnormal function of brain and organs ✔Increase the elasticity of the skin ✔Summarizing the pores of the skin which tends to enlarge ✔Anti aging / anti aging ✔Remove & Vanish Scars ✔Reduce pigmentation resulting from sun ✔Reduce fine lines and wrinkles around facial area ✔Suppress the formation of acne / blemishes / pimples Whats app +6019-6995333 #cindella #complexion6 #japanplatinum #cindellamurah #cindellamalaysia #glutax #glutax200gs #Glutax300gs #c6plus #glutax600gs #glutax1000gx #Orientaltaiwan #glutax2000gs #biocellforte #bioswiss #lucchinisheepplacenta #cindella1200mg #humanplacenta #placentalucchini #roche #evgenis #mixingwhite #tyreseblanc #lipolab #snowwhiteinjection #cindella600mg #bazarpaknil #huons

Share 0 0
ctfairuzcollections. Kurung Dorothy
(✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut

Kurung Dorothy (✔) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (✔) Jahitan yang kemas dan halus (✔) Ada Pad Di Bahu (✔) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (✔) Wudhu dan Breastfed Friendly (Zip Suruk Di Lengan dan Dada) (✔) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (✔) Saiz XS hingga 2XL (✔) Warna seperti gambar...gambar asal...no editing Details on skirts ⭐ cutting mermaid ⭐ ade getah di sisi kiri dan kanan ⭐ ade zip ⭐ cutting loose...confirm selesa dan tak sendat whtsapp 017-4008659 RM95 POS 8 SM/12 SS #kebaya

Share 0 0
gaya.rambut.terbaru. Nak luruskan rambut tapi xde masa ke saloon..?😍
Straightpro ada jawap

Nak luruskan rambut tapi xde masa ke saloon..?😍 Straightpro ada jawapan. Klik link di bio utk dptkan harga promosi . . Guna Straightpro untuk ✅ rambut lurus, kemas, shiny ✅❌rebonding ❌saloon ✅ kekal lurus 3-6 bulan . UNTUK DETAIL & PEMBELIAN 24 JAM SILA KLIK LINK KT BIO UNTUK WHATSAPP 😀 . #straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai

Share 1 0
swargaexclusive. Cuff tangan + tali ribbon \"Hipster\" yg di jahit rapi di bahagian lenga

Cuff tangan + tali ribbon "Hipster" yg di jahit rapi di bahagian lengan.. Memberikan tampilan berlainan dari biasanya❤ . . | Erva Casual Vogue | 🔖 1 : Rm 65 🔖 3 : Rm 177 Free postage seluruh Malaysia barat & timur . . Untuk order, whatsapp ke 011-6090 2015 atau tekan link di bio dan terus terhubung ke whatsapp kami😊 ____________________________________ #blousecantik #blouseerva #ervablouse #dropshipbynurhafizah #blouse #blousecomel #blouselabuh #blousemuslimah #blousemodern #blouseterkini #bynurhafizah #blousemalaysia #blouselawa #blousemurahmalaysia #blousemurah #Malaysian #igshopmalaysia #igshopmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shoppingonlinemalaysia #like4likes #likelike #like #likeforlikes #likes

Share 2 0

REAL #feedbackbyfsmy . Thank you dear Customer from Membakut, Sabah for purchasing . 🔥🔥PRINTED SUPREME HARDCASE BLACK IPHONE 5🔥🔥 . #alhamdulillah #bazarpaknil #rezeki #malaysiabaru #thankyou #casingiphonemalaysia #casingiphone5 #iphone5 #supreme #hardcase #stylishcases #trendycases #realtestimoni #readystock #terapiinstagram #malaysia #sabah #sarawak

Share 0 0
zzarrashoppe. Peplum amora 
_
SALES🎉
❤Price :Rm115 SM /RM120SS
_
❤ material :high q

Peplum amora _ SALES🎉 ❤Price :Rm115 SM /RM120SS _ ❤ material :high quality moss crepe with flower lace . . Ukuran baju : Saiz XS S M L Bahu 14 14.5 15 15.5 Dada 34 36 38 40 Labuh tgn 22.5 22.5 22.5 22.5 Pinggang 27 28 29 30 Punggung 36 36 37.5 39 Labuh baju 27 27 27 27.5 Labuh kain 40 40 40 40 . . ✅Zip ditgn (wudhu frindly ) ✅zip dibelakang baju ✅full lining _ 📲 CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER __ WA 011-31706112 WA 011-31706112 __ #kurungmodenmurah #peplumtop #fishtailblouse #dress #dresswanitamuslimah #bajukurungmuslimah #bajukebaya #songket #bajuraya #bajuraya2019 #bajuviral #bajurayamurah #bazar #ootdfesyen

Share 0 0
wow_murah_shantik. 🌸SET PALAZO & BLOUSE🌸
.
💣 Harga: rm40
Pos rm10sm/rm15ss
.
💞 MATERI

🌸SET PALAZO & BLOUSE🌸 . 💣 Harga: rm40 Pos rm10sm/rm15ss . 💞 MATERIAL TOP : CREPE . 💞 MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE . 💥💥FREE SIZE (FIT TILL XL) .. 💞 MEASUREMENT (INCH) ... 👚TOP SHOULDER 15" BUST 40" ARMPIT 18" SLEEVE 20" LENGTH 26" .. 👖PALAZO WAIST 30" HIP 44" LENGTH 39" . #bajumuslimah #bajublouse #blousewanita #blousecantik #blouse #blousemurahcantik #blousemurah #blouseterkini #blouses #bajumurah #bajumurahcantik #bazarpaknil #kurungcantik #palazo #palazomurah #palazocantik #jubahmuslimah #kurungcantik #bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #blousepalazoset

Share 0 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 0 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 0 0
tyraaasya. Feedback dari customers , ada yg pakai quilt ada yang tak pakai. Ikut

Feedback dari customers , ada yg pakai quilt ada yang tak pakai. Ikut korang , korang nak jenis yg macam mana hehe 😘 . Hashtag : #feedbacktys ____ Alhamdullilah masing masing puas hati korang bila lagi nak try ? ___ Cadar kitaa special banyak sbb kualiti mmg jamin 💯 selesa , lembut basuh pun mmg tak luntur . Jahitan benang dia mmg sangat sangat puas hati. Siapa dah try dia tahu hehe . __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcomel #cadarkartun #bazarpaknil #cadarplain #cadarcotton #bedding #quiltcover

Share 0 0

Tq sudi beli dengan kita😘😘 Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacymalaysia hanya RM 25.00!!!! - Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin. BERMINAT!! JOM PM NURUL 011-16456656 #bazarpaknil

Share 1 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 0 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 1 0
dsyazz.couture. POLKADOT SCALLOP TOP+ MERMAID SKIRT
RM59 TAK TERMASUK POS
.
CODE : DOT

POLKADOT SCALLOP TOP+ MERMAID SKIRT RM59 TAK TERMASUK POS . CODE : DOT COLOR : REFER PICTURE . POSTAGE 1set Semenanjung rm7 Ss rm9 . MEASUREMENTS (1 side/flat) **lilitan pakaian darab dua! . ❤️SIZE XS/M❤️ TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14.5-15.5inch Bust 17.5inch Length 28.7inch Sleeve length 23inch Armhole 6.2inch Waist 16.2inch Hips 23inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 13inch (getah) Length 39.2inch Hips 16-17.5inch . ❤️SIZE L/XL❤️ shoulder 15.5-16.5inch bust 18-20inch length 29.5inch sleeve length 23inch armhole 6.5-8inch waist 17-19.5inch hips 24-26.5inch . BOTTOM waist 14inch(getah) hips 18-21inch length 41inch . MATERIAL HIGH QUALITY PREMIUM STRECHABLE POLYESTER(tak melekat,tak panas,tak jarang&susah kedut) . 2 SIZES (REFER MEASUREMENTS) . WHATSAPP : 0179779705 . #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurungwanita #bajukurungmoden #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungviral #bajukurung2018 #bajukurungsimple #bajukurungcantikmurah #bajukurungwanitamurah #murahmurah #onlineshopmurah #malaysiablogshop #bazarpaknil #ajimaura #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #onlinebazaar #igersmalaysia #readystock #lokalah #uitm #kpmim #ukm #umk

Share 1 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 0 0
tyraaasya. 🌸Kalau korang beli 1 set cadar korang akan dapat item kat bawah ni 👇

🌸Kalau korang beli 1 set cadar korang akan dapat item kat bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 : __ ▪️2 pcs pillowcase . __ ▪️flat bedsheet(tak fitted,boleh add on getah) . __ ▪️quilt cover (sarung quilt berzip ) . . Okay ni set yg korang akan dapat dlm cadar bajet. Cadar tira jual jenis flat bedsheet tau , If nak getah kat cadar boleh tambah RM10 . __ Quilt (selimut tebal yg mcm comforter) nak tambah pun boleh ws terus okay. Set cadar tira boleh add on item. Bagi tau je korg nk cadar mcm mana 😍 . __ Untuk pengetahuan korang , tira ada jual semua size tau . Single , Queen And King . Korang boleh ws je tira untuk mintak katalog ready stock , atau korang dah ada design yang korang berkenan sangat , tapi takde ready stock korang boleh je order jugak tapi kena pre order lah tau huhu . __ Hashtag : #cadarbajettys __ #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcomel #cadarkartun #bazarpaknil #cadarplain #cadarcotton #bedding #quiltcover #neelofa #duckscarves

Share 0 0
dress_bajucantikmurah. 🌸 NEW COLLECTION 🌸
__
Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 6

🌸 NEW COLLECTION 🌸 __ Jumpsuit Kylie with free inner RM 60 SM / RM 65 SS FREE POS . Ukuran inci Bahu 14-15 (boleh laras) Dada 32-38 Punggung 40 Labuh 54 . 🌸 Material : cotton slack . 🌸 Tidak panas . 🌸 tali boleh adjust . . .🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸🌸🌸 . . 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN . . 📷SREENSHOOT GAMBAR . . 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) . . 📝STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajumodenmurah #ootdmurah #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #jumpsuitkyliemurah

Share 0 0