#bbcream

Posts Share

modiage.onlineshop. .
🌸🌸🌸
.
بی بی کرم ها  رو میشناسید؟  بی بی کرم ها عموما محصولاتی با

. 🌸🌸🌸 . بی بی کرم ها رو میشناسید؟ بی بی کرم ها عموما محصولاتی با تلفیق مواد ارایشی و مراقبتی هستن و در حقیقت محصولات ارایشی چند منظوره به حساب میان . بی بی کرمهای ریمل لاندن 9 کارکرد رو همزمان برای پوست شما ایجاد میکنن به طور مثال مرطوب کننده، نرم کننده، ضد افتاب، پوشش عیوب صورت و متعادل کننده چربی و... . در سه نوع مات، مچ پرفکشن و ردینس . 🌸🌸🌸 قیمت :64000 تومان . برا خرید محصولات ریمل لاندن به سایت مدیاژ مراجعه فرمایید ⬇️ www.modiage.com . #rimmellondon #bbcreamrimmel #bbcream #modiage #مدیاژ #بی_بی_کرم #ریمل_لاندن

Share 1707 89
wishtrend. Has SPF? ✔️
Hydrating but not overly dewy? ✔️
Effective in covering po

Has SPF? ✔️ Hydrating but not overly dewy? ✔️ Effective in covering pores and redness? ✔️ Lightweight, natural finish with medium coverage? ✔️ - Klairs Illuminating Supple Blemish Cream does everything you wish a bb cream would do for that natural but flawless looking skin. 💁‍♀️✨ Apply with fingers or a sponge and build up layers depending on your need. - Get yours now at 10% off on Wishtrend.com 😉💕

Share 2132 76

Весьма интересный бюджетник ❔❔❔ Что же в нем такого интересного? 🌷цена ~ мне обошёлся в 2 $ 🌷по своей текстуре он похож на выравнивающую сыворотку или базу (но в меру силиконовую). И видимо за счёт этого обладает сглаживающим действием. Собственно производитель и позиционирует его как «лифтинг». 🌷оттенок 01 - нейтральный, но на коже проглядывает умеренная «розовинка». Обычно я избегаю такие оттенки, но в данном случае меня он даже освежает 😊. 🌷 степень перекрытия несовершенств - легкая, но общий тон выравнивает и мимические морщинки скрадывает. Не могу в полной мере описать эффект словами - поэтому сделала фото (2). Или не особенно оно помогает отразить эффект? 🙈 🌷 Финиш - естественный. Нет тут влажного свечения, но и матовым его назвать нельзя. 🌷 Он не жирный, скорее «гладкий». Почти не подчёркивает сухие участки и шелушения. В общем - для любителей такой текстуры и эффекта - хороший бюджетный вариант с адекватным оттенком.

Share 102 9
js.koreancosmetics. #ใสใสยังไงให้ได้ผู้ #รีวิวเริ่ด  #ราคาดีรีบจัดก่อนหมด [ พร้อมส่ง ] DK

#ใสใสยังไงให้ได้ผู้ #รีวิวเริ่ด #ราคาดีรีบจัดก่อนหมด [ พร้อมส่ง ] DK Contour Essential Magic Cover BB Cream SPF42/PA++ @290.- 💕อ่านรีวิวแล้วสาวๆเกาหลีใช้กันเยอะนะจ๊ะ กระแสส่วนใหญ่บอกว่าดีคุ้มค่าและราคาไม่ได้แพง ชื่อเรียกเจ้าตัวนี้คือ บีบีหน้าสด ทำให้ หน้าเด้ง ปกปิดเนียนขั้นเทพ , ปกปิดจุดด่างดำ รอยสิว ปกปิดรูขุมขนกว้างได้ด้วยนะคะ บีบีตัวนี้ไม่หนา ไม่โบ๊ะมาก ให้ความรู้สึกสัมผัสที่บางเบา ทาแล้วซึมลงผิวทันที ปกปิดได้เริ่ดมาก แค่เกลี่ยนิดเดียวก้อซึมเข้าผิวหน้าได้ไวมาก ใช้นิดเดียวเท่าเมล็ดถั่วเขียว ไม่เปลือง หลอดเดียวคุ้ม. BB หน้าสด ใช้ได้ทุกสภาพผิว ผสมกันแดด SPF42 สามารถคุมความมัน ใช้แล้วหน้าไม่เหนียวเยิ้ม กันน้ำ กันเหงื่อไม่เป็นคราบ ไม่อุดตัน ใช้ก่อนแต่งหน้าสีไม่ดรอป ขนาด 35 กรัม สรรพคุณขนาดนี้รีบซื้อไปใช้กันเถอะค่ะคู้นนนน . ⚡❤เคล็ดลับของสาวเกาหลีโบกยังไงให้หน้าธรรมชาติ .. . .. . #bbcream #บีบีครีม #เครื่องสำอางเกาหลี #howtoperfect #howtobeauty #howto #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ใช้ดีบอกต่อ #ใช้ดี #บอกต่อ #ดีบอกต่อ #ถูกและดี #ไว้รีวิวห้ามขายของโว้ยย #แท็กเพื่อนมาสวยด้วยกัน #แท็กเพื่อนมาอ่าน #อยากขาว #อยากสวย #สวย #รีวิวเซเว่น #รีวิววัตสัน #รีวิวไดโซะ #รีวิวคสอ #รีวิวสกินแคร์ #ไว้รีวิวห้ามขายของโว้ยย #ฉันจะผอม #ฉันจะสวย #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #เครื่องสำอางแท้100

Share 1002 3
papillonmarket. بی بی کرم گارنیه🌸😍
.
امشب هم یکی از محبوب ترین محصولات گارنیر رو برا

بی بی کرم گارنیه🌸😍 . امشب هم یکی از محبوب ترین محصولات گارنیر رو براتون آماده کردیم با خبر خوب کاهش قیمتش😌💜 . این محصولِ عالی برای استفاده روزانه کاملا مناسبه،حاوی اس پی اف ۲۰ ،عصاره گریپ فروت و مرطوب کننده‌اس و از خشکی پوست جلوگیری میکنه👍🏻 . . بافت سبکی داره و سریع جذب پوست میشه،اصلا احساس سنگینی نمیده و پوست رو خفه نمیکنه💆🏻‍♀ . پوشش دهی و کاورش متوسطه مناسب پوستای مختلط تا چربه💫 . تولید فرانسه . حجم محصول ۴۰ میل قیمت: 69 هزار تومان . دو رنگ داره،روشن و مدیوم رنگ روشنش در حال حاضر تو فروشگاهمون موجوده😍میتونین از طریق سایت سفارش بدین،تو کمترین زمان ممکن به دستتون میرسه🛒🛍 برای خرید بقیه محصولات گارنیه هم به سایتمون سر بزنین😘 . www.papillonmarket.com www.papillonmarket.com . . #papillonmarket #papillon #garnier #bbcream #spf #پاپیون_مارکت #پاپیون #گارنیر #گارنیه #خرید #خرید_اینترنتی #کرمپودر #بی_بی_کرم

Share 1213 73
beauty___club___. سلام به همه 😍
🌸حتما پست رو لايك كنيد تا از هومتون حذف نشه و اگه بدرد

سلام به همه 😍 🌸حتما پست رو لايك كنيد تا از هومتون حذف نشه و اگه بدردتون ميخوره سِيوش كنين🌸 امروز نقد يك بي بي كرم قيمت مناسب داريم😎 بی بی کرم بلیتا☀️ کرم پودرهای BB چه ویژگی هایی داره؟ کرم هایی با اسم BB چون تقریباً به تازگی وارد بازار شدن يكم نا آشنان ولي من تو پست بي بي كرم نوكس كامل توضيح دادم،اینها درواقع محصولات مراقبت پوستی آرایشی هستن یعنی علاوه بر آیتم های آرایشی توش مواد مرطوب کننده،ضد پیری،ضد آفتاب و تغذیه کننده ان که میتونن تمام نیازهای پوست رو پاسخ بدن. اين کرم پودر BB چیکار می کنه؟ این محصول یه کرم روزانه ست که SPF 15 داره و از پوست شما در مقابل آسیبهای روزانه محافظت میکنه.کرم BB دارای 7 عملکرد همزمانه و ضمن اینکه پوست شما رو تغذیه و رطوبت رسانی میکنه، رنگی هم هست و میتونه پوشش طبیعی و یکدستی رو روی سطح پوست ایجاد کنه.  این كرم واسه استفاده روزانه کاملا مناسبه و با ترکیبات مینرال از آسیب پوستی مثل جوش، لک های ناشی از آفتاب و سن جلوگیری میکنه و باعث بروز آکنه هم نمیشه. خببب بريم سراغ نظر خودم از اين كرم😎😎 اين محصولو از وقتي كه برام فرستادن هرروز استفاده ميكنم كه ببينم نتيجش چيه!! -كرمش فووووق العاده سبكه و خيليييي رقيقه -كاور متوسط رو به پاييني داره كه انگار يك ضدآفتاب زدين به صورت -رنگي كه من دارم برنز روشنه اما واسه پوستم مناسب نبود رنگش چون تناژ صورتي داشت و من پوستم تناژ زردي داره -بعد از ٦ساعت شروع به چرب شدن و برق انداختن كرد(که خب کاملااا طبیعیه) -بعد ٦ساعت اكسيد نشد -من وقتي كرم رنگدانه دار ميزنم جوش ميزنه پوستم(بجز ضدآفتاب رنگي اَوِن)ولي با اينم نزدم -به نظرم براي استفاده روزانه كاملا مناسبه -قيمت خوبي نسبت به بي بي كرم ها داره و ۴۵ تومنه -اگه كاور بالا ميخواين اينطور نيست و جوشای قرمزو نميپوشونه ولي اگه مشكل پوستي ندارين گزينه خوبيه😎 در کل چیز خوبیه بزای روزانه من وقتي آنباكسينگ كردم يك نفر گفتن داشتن و ازش راضي بودن شما هم اگه استفاده كردين و راضي بودين نظرتونو حتما بگين اين محصول رو هم شميم جون براي من فرستادن كه اگه ميخواين بايد بهشون سفارش بدين چون تو بازار موجود نیست و باید به آیدیشون دایرکت بدین💵🛒 @iran_beauty_advisor @iran_beauty_advisor دوستوننننن دارم كلي♥️💋♥️💋♥️ #بي_بي_كريم #بي_بي_كرم #كرم_روزانه #كرم_سبك #بيوتي #كرم_پودر #كرم_ارايشي #beauty #blogger #beautybloggers #skincare #bbcream #bbcreme

Share 921 53

My new L O V E ❤️ ⠀ MERIKIT MULTI PROTECTION BALM - BB крем тройного действия! SPF 37/PA ++. @mykoreanlab ⠀ Мультифункциональный крем, 3 в 1! ✅маскирует ✅увлажняет ✅защищает ⠀ Также крем обеспечивает разглаживание морщин, регенерацию кожи и отбеливание нежелательной пигментации.🥰 ⠀ Имеет нежную шелковистую текстуру!🧚‍♂️ ⠀ Вы будет в в восторге, как идеально гладко и ровно ложится этот крем на вашу кожу! Не сушит, а, наоборот, увлажняет, держится весь день, не начиная при этом скатываться и блестеть! Кожа свежая и отдохнувшая! 💁‍♀️ ⠀ Листаем карусель, 🤹‍♀️чтобы посмотреть крем в действии! ⠀ На 3 фото нанесла крем на половину лица! Посмотрите, как средство перекрывает все цветовые пятна, особенно под глазами! Можно использовать как консилер! ⠀ #секретыкрасоты #корейскаякосметика #musthave #koreanbeauty #koreanskincare #kbeauty #koreancosmetics #kbeautyaddict #koreanbeautyproduct #naturerepublic #koreaproduct #koreanproducts #ronas #dclinic #beautylover #bblogger #beautyaddict #beautygram #beautyjunkie #beautyblog #beautycommunity #bbloggers #beautybloggers #bblog #beautyobsessed #kozaрекомендует #cream #facialcream #bbcream

Share 304 11

Questo è quello che succede quando non hai dormito abbastanza e di mattina la voglia di truccarsi é andata a letto (ma tu devi andare a lavorare)🤣 capita anche a voi di avere più trucchi che capelli in testa e di avere un giorno in cui ne usate pochissimi? 😘 buon inizio settimana 💥 #sarameowmakeup #beautylover #makeup #passions #nomakeup #sololostrettonecessario #occhiaie #sonno #vogliazero #bbcream #masacra #faccioni #makeuplover #makeupaddicts

Share 0 0

#DEBBY #MAT&GLOW 💎 Ora in profumeria la nuova collezione firmata Debby con: • FACE PRIMER ➡️ prepara il viso con una base trucco mat; • BB PERFECT ➡️ leviga, uniforma e perfeziona l’incarnato; • GLOW PERFECT ➡️ crea punti luce su viso e corpo! . . #debby #mat #glow #profumeria #makeup #primer #bbcream #likeforlikes #likeforfollow #terlizzi

Share 3 0

. 💙Dr.Hedison Returning Eye Patch💙Профессиональные гидрогелевые патчи – для зоны вокруг глаз нового поколения с пептидами и коллоидным золотом,60шт Патчи нового поколения с пептидами и коллоидным золотом снимают отечность, убирают круги под глазами, подтягивают мешки, устраняют “гусиные лапки”. Получили широкое распространение в смежных процедурах в косметологии, благодаря уникальному составу и моментальному эффекту сразу после применения. Рекомендованы для домашнего применения после салонных процедур косметологами. Интенсивный уход периорбитальной зоны. ———————————————— ✅Заказ/Консультация📲Direct ———————————————— 📦Доставка по всей Украине Новой почтой ———————————————— #blemishbalmcream

Share 0 0
gluta_indo. HOYEON CUSHION MATTE

Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga

HOYEON CUSHION MATTE Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga kemasannya? Hahaha karena si HOYEON CUSHION MATTE ini lahhh. Penjualan Ver88 itu disalip parah sama merk ini karena kualitasnya juga lebih bagus dan lebih terjangkau. BUT, HASILNYA INI PRODUK, WOWWW matte tapi silky smooth dan ada kesan glowing gitu deh. Plus ini CUSHION ada BLURRING EFFECT nya, yg lagi digilai artis Hollywood dan para beauty blogger, boleh cek. Sekali oles, PERFECT 1. BLURRING EFFECT, menjadikan pori pori dan kerut plus noda jadi tak terlihat namun nampak sangat alami, beda sama BB cream atau produk serupa. Gak semua produk make up ada BLURRING EFFECT ya. Tapi yg ini ada dan Juara 2. VERY LIGHT, sangat ringan di wajah, kayak gak pakai make up atau foundie say 3. TABIR SURYA EFEKTIF, melindungi kulit mu dari efek buruk sinar matahari dan physical Sunscreen nya membuat kulit tak perlu zat yg aneh utk lindungi kulitmu kayak produk lain 4. POWERFUL COVERAGE, menutupi dan menyamarkan flek, noda dan pori pori gede secara kuat dan hasilnya kinclong licin tapi gak mengkilap persis kayak make up cewek cewek Korea 5. BRIGHTENING, cushion ini juga mencerahkan kulit lho, dan ada kandungan Galactomyces Filtrate yg juga terdapat di SKII Ini produk wajib coba deh. Cara pakai gampang banget, cuci wajah, lalu titik titik di wajah lalu ratakan deh. HASILNYA? Lihat sendiri dan kagum. 5x lebih bagus dari merk sebelah hehehe Gak usah pake bedak lagi juga gak apa-apa kok. Namun kalau kalian mau pakai bedak lagi, sebaiknya bedaknya juga yg ringan aja yaa. Waterproof dan gak akan cakey atau retak karena keringat FDA Approved and GMP. Amannnn 10000000% Ada dua shade ya . 1 : untuk kulit kuning Langsat ke putih 2 : untuk kulit cenderung coklat ke cerah . 35.000/pc . . #chycushion #chythailand #cushion #cushionmurah #bbcream #cccream #foundationmurah #foundation #hoyeoncushionmatte #mattelipstick #matte #mattemakeup #makeuptutorial #makeupwisuda #chuchusion #chyindonesia #ver88murah #ver88 #ver88ori #ver88bounceuppack #liquidfoundation #makeupminimalis #bedakponds #pondsmagicpowder #jualmakeup #kosmetikkorea

Share 2 0
thaiskincare_paling_murah. HOYEON CUSHION MATTE

Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga

HOYEON CUSHION MATTE Tau gak? Merk sebelah kok skrg jadi sasetan juga kemasannya? Hahaha karena si HOYEON CUSHION MATTE ini lahhh. Penjualan Ver88 itu disalip parah sama merk ini karena kualitasnya juga lebih bagus dan lebih terjangkau. BUT, HASILNYA INI PRODUK, WOWWW matte tapi silky smooth dan ada kesan glowing gitu deh. Plus ini CUSHION ada BLURRING EFFECT nya, yg lagi digilai artis Hollywood dan para beauty blogger, boleh cek. Sekali oles, PERFECT 1. BLURRING EFFECT, menjadikan pori pori dan kerut plus noda jadi tak terlihat namun nampak sangat alami, beda sama BB cream atau produk serupa. Gak semua produk make up ada BLURRING EFFECT ya. Tapi yg ini ada dan Juara 2. VERY LIGHT, sangat ringan di wajah, kayak gak pakai make up atau foundie say 3. TABIR SURYA EFEKTIF, melindungi kulit mu dari efek buruk sinar matahari dan physical Sunscreen nya membuat kulit tak perlu zat yg aneh utk lindungi kulitmu kayak produk lain 4. POWERFUL COVERAGE, menutupi dan menyamarkan flek, noda dan pori pori gede secara kuat dan hasilnya kinclong licin tapi gak mengkilap persis kayak make up cewek cewek Korea 5. BRIGHTENING, cushion ini juga mencerahkan kulit lho, dan ada kandungan Galactomyces Filtrate yg juga terdapat di SKII Ini produk wajib coba deh. Cara pakai gampang banget, cuci wajah, lalu titik titik di wajah lalu ratakan deh. HASILNYA? Lihat sendiri dan kagum. 5x lebih bagus dari merk sebelah hehehe Gak usah pake bedak lagi juga gak apa-apa kok. Namun kalau kalian mau pakai bedak lagi, sebaiknya bedaknya juga yg ringan aja yaa. Waterproof dan gak akan cakey atau retak karena keringat FDA Approved and GMP. Amannnn 10000000% Ada dua shade ya . 1 : untuk kulit kuning Langsat ke putih 2 : untuk kulit cenderung coklat ke cerah . 35.000/pc . . #chycushion #chythailand #cushion #cushionmurah #bbcream #cccream #foundationmurah #foundation #hoyeoncushionmatte #mattelipstick #matte #mattemakeup #makeuptutorial #makeupwisuda #chuchusion #chyindonesia #ver88murah #ver88 #ver88ori #ver88bounceuppack #liquidfoundation #makeupminimalis #bedakponds #pondsmagicpowder #jualmakeup #kosmetikkorea

Share 2 0
olya_makeupforever. Вечный вопрос, возникающий у женщин одновременно с потребностью в мате

Вечный вопрос, возникающий у женщин одновременно с потребностью в материнском молоке: в чем разница между тональным кремом, BB, CC и еще бесконечным кол-вом аббревиатур. ⠀ Новая рубрика #популярныйкосметос ☝🏻BB - это beauty balm. Помимо тонирования он еще ухаживает. CC - colour correction. Выравнивает цвет лица, не создавая заметного покрытия. Очень легкий, поэтому облажаться с выбором цвета невозможно. ⠀ Если разница между BB и CC кремом кажется непринципиальной, то отличия их от тонального крема — очевидные: ⠀ 📌 Тональный крем идеально скрывает даже выраженные несовершенства, в то время как ВВ работает только на незначительную коррекцию. ⠀ 📌Тональник нередко сушит и утяжеляет кожу, требует нанесения праймера и других дополнительных «манипуляций», в то время как BB-средство можно наносить без подготовки на чистую кожу. ⠀ 📌Даже качественный тональный крем «потечет» в жару, тем более на склонной к жирности коже, а BB-средство продержится весь день. ⠀ 🌟 Итог. Для повседневного применения в любой сезон оптимален более легкий, ухаживающий и простой в нанесении BB-крем. А недостатки скрыть точечно корректором. ⠀ #советывизажиста #советыкрасоты #визажистраменское #bbcream #cccream #уход #бьютиблог

Share 0 0

BB FEMME BY MADAME.GIE Halo MGiers! Sudahkah kalian mencoba BB Femme Liquid Foundation? Tidak cuma sebagai complexion, ternyata produk andalan ini juga bisa digunakan sebagai alat make up lain, yaitu: concealer mata, primer eyeshadow, concealer bibir, dan highlighter. Simak foto di atas untuk lebih jelasnya ya! Harga : 35 ribu Format Order? Nama : alamat : no hp : kode /gambar : PENGIRIMAN JAKARTA Kirim ke WhatsApp: 085691793970 Atau bisa juga datang langsung ke toko offline #eyeshadow #makeup #beauty #makeupjunkie #giselslook #gisellaanastasia #cantik ekonomis #bbcream #bbfemme #madamegie #madamegiejakarta #kosmetikmurah #vozafashion #giveawayindonesia

Share 1 0

BB FEMME BY MADAME.GIE Halo MGiers! Sudahkah kalian mencoba BB Femme Liquid Foundation? Tidak cuma sebagai complexion, ternyata produk andalan ini juga bisa digunakan sebagai alat make up lain, yaitu: concealer mata, primer eyeshadow, concealer bibir, dan highlighter. Simak foto di atas untuk lebih jelasnya ya! Harga : 35 ribu Format Order? Nama : alamat : no hp : kode /gambar : PENGIRIMAN JAKARTA Kirim ke WhatsApp: 085691793970 Atau bisa juga datang langsung ke toko offline #eyeshadow #makeup #beauty #makeupjunkie #giselslook #gisellaanastasia #cantik ekonomis #bbcream #bbfemme #madamegie #madamegiejakarta #kosmetikmurah #vozafashion #giveawayindonesia

Share 2 0

BB FEMME BY MADAME.GIE Halo MGiers! Sudahkah kalian mencoba BB Femme Liquid Foundation? Tidak cuma sebagai complexion, ternyata produk andalan ini juga bisa digunakan sebagai alat make up lain, yaitu: concealer mata, primer eyeshadow, concealer bibir, dan highlighter. Simak foto di atas untuk lebih jelasnya ya! Harga : 35 ribu Format Order? Nama : alamat : no hp : kode /gambar : PENGIRIMAN JAKARTA Kirim ke WhatsApp: 085691793970 Atau bisa juga datang langsung ke toko offline #eyeshadow #makeup #beauty #makeupjunkie #giselslook #gisellaanastasia #cantik ekonomis #bbcream #bbfemme #madamegie #madamegiejakarta #kosmetikmurah #vozafashion #giveawayindonesia

Share 2 0

Процедура #bbglowtreatment, стоимость данной процедуры 7000р. . . . ✔Показания к применению данной процедуры: -Сухая, тусклая, увядшая кожа; -Тёмные круги под глазами; -Веснушки; -Жирная кожа. ✔Результат после процедуры: ~Эффект лёгкого крема BB; ~Осветление пигментации; ~Запуск регенерации кожи; ~Уменьшение выделения кожного сала; ~Разглаживаются мелкие мимические морщинки; ~Увлажнение и обновление кожи; ~Камуфлирование тёмных кругов под глазами; ~Сияющий, ровный тон лица; ~Лёгкая защита от ультрафиолетовых лучей; ~Уменьшение содержания меланина в коже; ~Повышение упругости и эластичности кожи за счет выработки собственного коллагена; ~Сужение пор; Наш адрес: улица Шоссе Энтузиастов, 31/39 вход через ТЦ 31 ☎️ 8(499)391-34-02✔ 📱8(925)264-80-46✔ whatsapp 89252648046 #bbglowmoscow #BBGlowTreatment #bbglowmsk #тональныйкрем #тональныйкремнагод #красота #красиво #постакне #демаре #шоссеэнтузиастов #тц31 #тональныйкремнагод #bbcream

Share 2 1

Yuk jadikan night treatmen km dgn radiance gold red jelly.. paginy kulit dapetin whitening booster dan make up tahan seharian.. Malamny km tinggal pke red jelly setelah cream malam ‌Open : reseller , member dan agen . . ‌Open : reseller , member dan agen 👉 pengiriman via expedisi ( JNT,JNE,TIKI ,POST,lion parcel ,Indah kargo dll) 👉 menerima pengiriman luar negri 👉 pembelian partai, grosir, ecer, dropship 👉 COD wilayah Denpasar, gianyar Untuk informasi dan Pemesanan 👇👇👇 ☎️wa :082236605663 ☎️wa :0813 37153898‬ Line : mawartiney FB : Mawar MsGlow Bali #msglow #msglowbpom #msglowaman #bbcream #indobeautygram #tampilcantik #ivgbeauty #videodandan #wakeupandmakeup #radiancegoldgel #inforadiancegold #whitening #whiteningbooster #putih #glowing #msglow #paketacne #msglowpusat #msglowbali #msglowagen #msglowdenpasar #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowbandung #msgloworiginal #moishcushion #msglowpapua #msglowpadang #msglowbanjarmasin #msglownightcream

Share 2 0
zsazsamina. Make up pouch essentials. 💄💆🏻‍♀️ @tonymolyph @lorealmakeup
#vscocam

Make up pouch essentials. 💄💆🏻‍♀️ @tonymolyph @lorealmakeup #vscocam #vsco #lip #vscofilter #vscoph #makeup #bbcream #animalprint

Share 11 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 1 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 0 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 1 1
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 2 2
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 0 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 1 0
bcosmitics. #Make_up_Fondation 
#THE_ONE 
Fond de Teint Longue Tenue .😍
.◀️◀️ كري

#Make_up_Fondation #THE_ONE Fond de Teint Longue Tenue .😍 .◀️◀️ كريم الأساس ذو جودة عالية .◀️◀️ تغطية مثالية لكل عيوب البشرة والشوائب .◀️◀️ يرطب . ويحمي البشرة .◀️◀️ يدوم 24سا ويقاوم الحرارة .◀️◀️ ينشط ويجدد البشرة .◀️◀️ تركيبة خفيفة حريرية #kenzamorsli #souhilabenlachhab #bourjois #bbcream #tient #alger

Share 0 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 2 1
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 1 1
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 4 1
tatiana_profline_kovrov. Комплексный ББ-крем Missha M Signature Real Complete BB Cream🌸
Этот к

Комплексный ББ-крем Missha M Signature Real Complete BB Cream🌸 Этот крем действительно удивительное средство, которое направлено на выполнение многих функций одновременно и при этом он не уступает ни одному ББ крему по совершенству покрытия и стойкости. Комплексный ББ-крем Signature Real Comblete BB Cream от Missha длительное время (до 12 часов) стойко сохраняет презентабельный вид и снабжает кожу питательными веществами, заключёнными в аминокислотном и липидном комплексе, а также более 50 растительных экстрактах. Лавандовый и ромашковый экстракты успокаивают и защищают кожу от воздействий окружающей среды. Экстракт гинкго способствует разглаживанию морщин, а липиды увлажняют верхний слой эпителия, способствуя регенерации клеток. Компоненты крема прошли сертификацию Ecocert, что свидетельствует о полной натуральности и безопасности ингредиентов для кожи. Удобная жидкая текстура позволяет равномерно распределить его по всей коже. Благодаря этому получается идеально ровный тон. Крем надежно маскирует любые изъяны. В состав входят компоненты, каждому из которых отведена своя роль в действии данного средства: -Нано-комплекс – смягчает кожу; -Амино-комплекс – балансируют влагу; -Натуральные липиды – контролируют выработку кожного жира; -Ecocert – способствует заживлению кожи; -Пептидный комплекс – придает красивый цвет; -Экстракт гингко билоба – питает кожу; 50 видов комплексов, добытых из растений – придают коже здоровый вид. Средство прошло много проверок и тестирований. Все полученные результаты подтверждают, что в креме нет таких вредных компонентов, как триклозан, парабен и алкоголь. Корейские производители позаботились о том, чтобы их косметика содержала в себе только полезные вещества, которые создаются самой природой. Данное средство подойдет для всех типов кожи. Не вызывает аллергии и не провоцирует раздражений либо отеков даже на чувствительной и проблемной коже. #profline33 #profline #gk33 #gk #kovrov #kowrow #kovrov33 #ковров #ковров33 #профлиния #пугачева34 #тц200лет #магазинкосметики #косметикаковров #корейскаякосметика #professional #koreancosmetics #Missha #тональныйкрем #длялица #Signature #RealComplete #BBCream

Share 2 0
limmahsadiyah. Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jel

Mau punya kulit glowing? Cerah sepanjang hari? Gunakan JAFRA Royal Jelly Foundation. Foundation yg ringan dan aman untuk dipakai setiap hari. Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan karna mengandung royal jelly 😍 Tanya Jafra: Nama: Halimatus sa'diyah WA: 085794207464 IG: limmahsadiyah FB: limmah Halimatus sa'diyah #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan

Share 1 0