(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cla.kaaycosmetic. 💐PROMO KAAY SIMPLE RAYA💐

Wahhh menarik sangat ni! Tengok set OKaay

💐PROMO KAAY SIMPLE RAYA💐 Wahhh menarik sangat ni! Tengok set OKaay ni rasa nak grab semua kan? Haa masa promo Raya ni la peluang korang nak grab dengan harga penjimatan berganda-ganda! Tips untuk lebih jimat banyak, grab mana2 set yang kami tetapkan dan korang akan dapat FREE Hand Cream lagi. Sementara stok masih ada kena cepat2 dapatkan Promo Kaay Simple Raya ni. Setahun sekali je tau! Promo hanya valid dari 13 Mei hingga 7 Jun 2019. 📲http://www.wasap.my/60176445818/KaayLover/clakaay #promokaaysimpleraya #kaaycosmetics #makeupraya #lifesimplewithkaay #ddcushionkaay #kaayddcushion #kaaycosmetics #ddcushion #foundationtreatment #treatmentfoundation #bbcushion #cushionfoundation #blusher #blusherkaay #cushionblusher #blushercushion #kaaymattecreamy

Share 1 0
fydarose.cosmetics. Jom shopping sekarang !!
..
🌹DM/WS FYDA- http://www.wasap.my/60166942

Jom shopping sekarang !! .. 🌹DM/WS FYDA- http://www.wasap.my/60166942968 🌹2 item above dapat freegift and free COD tau😘😘 🌹POSTAGE & COD AREA JOHOR BAHRU, P.GUDANG, MASAI, DAN YANG BERHAMPIRAN DENGANNYA..😘 🌹 🌹 #obsesswave #squadsyiera #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsesshalal #muslimmakeup #halalmakeup #cushionhalal #obsessddcushion #lipstickmatte #bbcushion #cushion #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muajohorbahru #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisjohorbahru #makeupartisjb #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #codpasirgudang #codjohorbahru

Share 7 0
secretlybyfg. IDR 150,000
Wa: 081252274928 , ID line: osfortuna (pke@)
•
Cc stick Ba

IDR 150,000 Wa: 081252274928 , ID line: osfortuna (pke@) • Cc stick Banzou sdh di lengkapi dgn sponge yg sangat lembut dan bisa menutupi segala noda seperti bekas jerawat dan pori giant. Kandungan essence mewahnya juga untuk menjaga kulit tetap lembab, glowing finish dan long lasting tanpa noda. Sangat rekomen untuk dipakai sehari" karena SPF 50++ PA memberi perlindungan UV spektrum luas yg dapat menangkal UVA dan UVB dgn tranparansi optimal. Cocok untuk semua jenis kulit !!! Product of Taiwan. #cccream #cccreammurah #cccreamertos #foundationmakeup #foundationmurah #foundationglowing #glowfoundation #bbcream #bbcreamkorea #bbcreamglowing #bbcreammurah #icecreamstick #glowingskincare #glowcream #creamglowing #creamglowingmurah #creamglowglowing #jualcreamglowing #jualbbcream #jualbbcreamkorea #jualbbcushion #jualbbcushionmurah #bbcushion #bbcushionmurah #cccushion

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
heyeppeo. LANEIGE BB Cushion Pore Control
(FULL SET)
.
.
IDR 370,000
.
1. #13 IV

LANEIGE BB Cushion Pore Control (FULL SET) . . IDR 370,000 . 1. #13 IVORY 2. #21 BEIGE 3. #23 SAND . 💕 Bisa memberi medium coverage pada kulit 💕 Bisa menyamarkan bekas jerawat 💕 Bertahan lama di kulit wajah (kurang lebih 12 jam) 💕 Tidak membuat wajah jadi cakey 💕 Mampu melapisi pori-pori maupun permukaan kulit yang tidak rata . . ORDER VIA Line: @jra2864w WA: 085759481692 . . #laneige #laneigebbcushion #bbcushion #porecontrol #laneigeindonesia #laneigeoriginal #laneigeori #laneigebandung #laneigejakarta #laneigebengkulu #laneigebanjarmasin #laneigemedan #laneigesemarang #laneigesurabaya #laneigelampung #laneigemakassar #laneigepalembang #laneigebali #laneigejogja #laneigebalikpapan #laneigepalu #laneigesolo #laneigepapua #juallaneige #heyeppeo #heyeppeoxfurrycitra

Share 15 0
cshine.skincare_beauty. Nak kulit cantik dihari raya nanti?
Dah kena mula dah pakai serum
Sapu

Nak kulit cantik dihari raya nanti? Dah kena mula dah pakai serum Sapu 2 kali sehari je pagi dan malam. Kulit makin licin. Sesuai untuk kulit jerawat, jeragat, kusam dan kering. Kena rajin barulah dapat kulit yang cantik Yang penting ada Cshine  serum Confem menjadi. . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨ . . #shalicious #Mixberry #BeautySecretShalicious #GloweeOat #CshineSkincare #cshinecbooster #mixberrypowder #cshineserum #TestimoniCshineSkincare #MixberryNewPackaging #MixberryOriginal #BbXshalicious #BbCushionShalicious #shaliciousbbcushion #bbcushionmurah #ajimaura30 #misikulitgebugebasraya2019 #ajimaura #terapiinstagram #babysayang #jodohjodohannisa #curicuricinta #shahasan22 #flawless #foundationkorea #shaliciousfoundation #bbcushion #fcshalicious #cshineskincare_beauty

Share 4 0
obsesobella__. Tengok pun dah geram kan sebab cantik sangat 😍 comel je packaging bar

Tengok pun dah geram kan sebab cantik sangat 😍 comel je packaging baru obses lagi nampak exclusive kan . Bagi yang nak tercari2 foundation yang mane sesuai utk muke korang bole try obses dd cushion sbb boleh buat nampak lagi natural skin lagi glowing . Jom cantik raye dengan obses cosmetics . . WHATSAPP NOW 🔽 📳 0139922904 (click link in bio) #agentobsesscosmetic #bazarraya2019 #bazarramadhan2019 #obsessnilai #obsesssemenyih #obsessberanang #obsesspajam #obsessmantin #squadlovebeauty #squadsyiera #obsessivecompulsivedisorder #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurahoriginal

Share 3 0
obsesobella__. “Sis pelik nya saya pakai cushion foundation obsess ni jerawat jadi ke

“Sis pelik nya saya pakai cushion foundation obsess ni jerawat jadi kecut “ ramai whatsapp yang min terima macam ni . Korang nak tau tak sebab apa ? Sebab 3 bahan utama dalam cushion foundation obsess ni lah , membantu rawat kulit korang tu tauu . Wassap 📲0139922904 bsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm

Share 8 0
kaay_cosmetics. SET MAKEUP KAAY SIMPLE RAYA paling untung sebab jimat dia berganda-gan

SET MAKEUP KAAY SIMPLE RAYA paling untung sebab jimat dia berganda-ganda sehingga RM18 tuu. Ya ampunn mana nak dapat harga terlajak jimat macam ni. Raya setahun sekali jur awak dapat harga macam ni. Paling best dapat Hand Cream bau wangi namatee dan melembutkan tangan. Harga 2 item ni, Dd Cushion + Juicy Blush cuma RM110. 🤗 #kaaycosmetics #promokaaysimpleraya #mekapraya #ddcushionkaay #kaayddcushion #ddcushion #foundationtreatment #treatmentfoundation #bbcushion #cushionfoundation #blusher #blusherkaay #cushionblusher #blushercushion #kaaymattecreamy #lipmattecoklat #loosepowder #makeuplover

Share 2 0
hidayah1983. Good morning #famelovers . Tahu tak kalau kita guna bedak asas yg sesu

Good morning #famelovers . Tahu tak kalau kita guna bedak asas yg sesuai, kehidupan seharian lebih menyenangkan and tahan sepanjang hari! BB Cushion kita pun ada SPF 15, utk lindungi dari sinaran matahari so tak rugi kalau korg cuba BB Cushion ni. Lepas tu bila dah cuba, confirm jatuh cinta 😉 #famebbcushion #famecosmetics #bbcushion Berminat 0143188436

Share 0 0
theantidotplus. Happy Wesak to all our Buddhist followers. We wish you a blessed day f

Happy Wesak to all our Buddhist followers. We wish you a blessed day filled with peace, love and joy as you celebrate this auspicious day with your loved ones! 😍 . #bbcushion #bbcushionmalaysia #makeup #makeuplooks #makeuptutorial #makeuptutorials #muamalaysia

Share 3 1
bioaqua_bandung_id. run out of stock.. SALE LEBARAN !!! Mau ?? Jarang banget kan saya Sale

run out of stock.. SALE LEBARAN !!! Mau ?? Jarang banget kan saya Sale sampe kaya gini ..😂 Stay tune ... Di @bioaqua_bandung_id Akan ada sale gila2 an kosmetik dan siap kirim ...!!! Update jam 12 siang nanti ... #kosmetikori #kosmetikbdg #kosmetik #bioaqua #bbcushion #kosmetikmurahbanget #kosmetikkorea

Share 0 0
tyrarissa.official. Primer dapat menyembunyikan kecacatan kulit dan tak kesempurnaan kulit

Primer dapat menyembunyikan kecacatan kulit dan tak kesempurnaan kulit macam black spot, redness, pigmentation dan minor pimples. Yang paling best primer dapat menyamarkan wrinkles dan fine lines. . So sebelum apply makeup jangan lupa apply Perfect Brightening Face Primer Tyrarissa. . . Harga: PERFECT BRIGHTENING FACE PRIMER 15ML = RM 60 (WM) RM 65 (EM) . . 📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬ www.wasap.my/60133334063 . . Dapatkan produk Tyrarissa di shopee : shopee.com.my/tyrarissa . . Dan juga website kami : tyrarissa.com . . #tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual

Share 3 0
tyrarissa.official. Bila kulit muka selalu terdedah pada sinaran uv kulit muka akan jadi k

Bila kulit muka selalu terdedah pada sinaran uv kulit muka akan jadi kusam dan cepat nampak tua. Sinaran uv juga berbahaya pada kulit tau. . BB Cushion Tyrarissa mengandungi SPF (sun protection factor) yang dapat melindungi kulit dari paparan sinar uv menggantikan fungsi sunblock atau sunscreen. . Haa multifunction betulkan BB Cushion ni. . . Harga Promosi Buy 1 Free 1: BB CUSHION NEWLY INVENTED (NATURAL COLOUR) 15GM = RM 50 (WM) RM 55 (EM) . . 📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 www.wasap.my/60133334063 . . Dapatkan produk Tyrarissa di shopee : shopee.com.my/tyrarissa . . Dan juga di website kami : tyrarissa.com . . #tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual

Share 3 0

BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED HARGA BARU!! LEBIH HEMAT!! GROSIR BOLEH MERAPAT 😊 . . Kamu tipe orang yang gak suka ribet soal make up?? Tapi pengen tetap kelihatan cantik?? Pengen menutupi bekas JERAWAT/FLEK hitam dan kekurangan lain di wajah?? Bingung pilih produk yg cocok?? ini solusinya...BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED Dengan memakai Bedak Cushion, kamu tidak perlu lagi memakai BB Cream, CC Cream ataupun foundation sebelum memoles wajah kamu dengan riasan lainnya. Selain itu, bedak multifungsi ini juga ampuh untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV loh. Jadi kamu tidak perlu takut saat harus beraktivitas di luar ruangan karena kulit wajahmu sudah pasti terjaga. Kenapa Harus Memilih Bioaqua BB Gold Liquid Cushion? Berikut kelebihan Bioaqua BB Gold Liquid Cushion dibanding produk sejenis : ✔Harga lebih murah dibanding produk sejenis ✔Sweat-Proof (tahan terhadap keringat) ✔Wajah jadi terlihat 'glowing' dan cerah alami ✔Melindungi kulit dari matahari (SPF 50+++) ✔Teksturnya super ringan di wajah ✔Tahan seharian & tidak lengket ✔Aman dipakai muslimah karena tanpa kandungan hewani ✔Melembabkan kulit banget (mengandung 30% essense pencerah) Pilihan Warna Bioaqua BB Gold Liquid Cushion : #B01 ROSE CLAIR  #B02 IVORY WHITE  #B03 LIGHT BEIGE #bioaquacushion #bioaquabbcushion #bioaquabbcushionmurah #bioaqua #bioaquabb #bbcushion #bbcushionmurah #yulfa_shop #kosmetikbestseller #kosmetikbatang #kosmetikpekalongan #kosmetiksemarang #kosmetikjember #kosmetikmagelang #kosmetikbatam #kosmetikmurah #instagram_kids #followforlike #likeforlikes #flf #likeforlike #beautystylist

Share 8 0
claraniana_collection24. BB cushion bioaqua... Harga : 50.000,. /box + refil

Order hub admin :

BB cushion bioaqua... Harga : 50.000,. /box + refil Order hub admin : Line ➡ @nay8994x Wa 👇 082232835150 (klik link bio) 👆 #bioaquacushion #bbcushion #bbbioaqua #bioaqua #kosmetiksurabaya #kosmetikmalang #olshopmurah #kosmetikmurahmalang #malangolshop #bedakbioaqua #kosmetikviral

Share 1 1
ohh.mybeauty. Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas p

Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas pkai bb cushion🥰 sekarang tengah ada promo tau😍 . PROMO DATANG LAGI‼️😍 . Bb cushion FREE mask🎁😍 Hanya Rm25 sahaja‼️ Tunggu apa lagi jom grab cepat2 sebelum stok habis😘 . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!!😍So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

Share 91 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ohh.mybeauty. Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas p

Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas pkai bb cushion🥰 sekarang tengah ada promo tau😍 . PROMO DATANG LAGI‼️😍 . Bb cushion FREE mask🎁😍 Hanya Rm25 sahaja‼️ Tunggu apa lagi jom grab cepat2 sebelum stok habis😘 . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!!😍So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

Share 34 0
ohh.mybeauty. Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas p

Hai hampa!💖 Jom glowing sama2 pagi raya nak? confirm berseri2 lepas pkai bb cushion🥰 sekarang tengah ada promo tau😍 . PROMO DATANG LAGI‼️😍 . Bb cushion FREE mask🎁😍 Hanya Rm25 sahaja‼️ Tunggu apa lagi jom grab cepat2 sebelum stok habis😘 . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!!😍So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

Share 97 0
obsesscosmetics_beautyshop. Si buah hati pengarang jantung. Touch up sikit pun dah on point tau. D

Si buah hati pengarang jantung. Touch up sikit pun dah on point tau. Dulu si bulat skrg si petak yg cantik manis. Formula yg diperbaharui . . Treatment cushion foundation. Walau berpeluh tetap maintain. Merawat masalah kulit muka dalam masa yg sama menutup cela. Ada 3 variasi warna kulit. Korunk sesuai dengan warna yg mana 1 yer?? Berminat? Klik link kt bio tau . . #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #lipstickmatte #bbcushion #laneige #neelofa #vivyyusof #muakl #muashahalam #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam #codselangor #squadsyiera #sobella #squadsyiera #treatmentcushionfoundation

Share 7 1
obsesscosmetics_beautyshop. Si buah hati pengarang jantung. Touch up sikit pun dah on point tau. D

Si buah hati pengarang jantung. Touch up sikit pun dah on point tau. Dulu si bulat skrg si petak yg cantik manis. Formula yg diperbaharui . . Treatment cushion foundation. Walau berpeluh tetap maintain. Merawat masalah kulit muka dalam masa yg sama menutup cela. Ada 3 variasi warna kulit. Korunk sesuai dengan warna yg mana 1 yer?? Berminat? Klik link kt bio tau . . #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #lipstickmatte #bbcushion #laneige #neelofa #vivyyusof #muakl #muashahalam #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam #codselangor #squadsyiera #sobella #squadsyiera #treatmentcushionfoundation

Share 7 1
mygracelicious. Pancarkan pesonamu dengan glowingnya wajahmu di hari yang fitri dengan

Pancarkan pesonamu dengan glowingnya wajahmu di hari yang fitri dengan BB cushion Shannen. Mengcover secara sempurna bagian kulitmu, noda dan bekas jerawat tak nampak. Pilihan warna : 01 light rose ( cocok untuk kulit putih atau kuning langsat) warna akan sangat menyatu dan nampak indah 02 sand beige ( cocok untuk kulit sawo matang dan sejenisnya) mengcover secara sempurna, cocok juga untuk yang ingin tampilan natural. 03 warm honey ( hampir sama dengan nomer 02 hanya sedikit lebih gelap) cocok untuk pemakaian natural sehari-hari). Rasakan perbedaan kulitmu sejak penggunaan pertama, teksturnya yang ringan akan membuat kulit wajahmu terlihat kenyal dan sehat setiap waktu. IDR 259k #shannen #shannenid #beauty #queen #woman #makeup #glow #drskin #glowingskin #makeup #woman #bbcushion #bedakcushion #cushionkorea #koreancosmetic #koreanmakeup

Share 4 0
suplier_kosmetikoriginallmurah. BIOAQUA EXQUISITE AND DELICATE + REFIL /BB CUSHION - LIGHT BEIGE
. 
HA

BIOAQUA EXQUISITE AND DELICATE + REFIL /BB CUSHION - LIGHT BEIGE . HARGA : 60.000 . 01.NATURAL (READY) 02.IVORY (READY) 03.LIGHT BEIGE (READY) [ REFILL BOX HITAM ] BIOAQUA BB CREAM CUSHION + REFILL Netto : 15 gr (cushion cream) + 15gr (refill) BB Cushion terlaris saat ini - B01 ROSE CLAIR ROSE CLAIR/NATURAL utk semua warna kulit, tampilan alami, seperti tanpa make up tapi mulus. - B02 IVORY WHITE IVORY WHITE utk tampilan kulit lebih putih & glowing, menutup noda tdk rata, meningkatkan kecerahan warna kulit. - B03 LIGHT BEIGE LIGHT SKIN/LIGHT BEIGE utk kulit cerah super mulus, warna akan menyatu setelah 1 jam, bb cream akan teroksidasi shg kulit terlihat menyatu, jadi tdk terlalu putih lagi. Krn ini bentuknya cushion, warna tdk akan berubah seputih foundation cream atau bedak padat/cake foundation Tips : Bila di rasa warna terlalu terang, tepukan bantalan ke punggung tangan sesaat utk mengoksidasi warnanya ke warna kulit. Jangan berpatokan pd warna cushion tapi dari cushion pad ke kulit. Kenapa Harus Memilih Bioaqua BB Gold Liquid Cushion? '"Harga lebih murah dibanding produk sejenis, misalnya April Skin '"Beli 1 dapat gratis refill 1 '"Sweat-Proof (tahan terhadap keringat) '"Wajah jadi terlihat '''glowing''' & cerah alami '"Melindungi kulit dari matahari (SPF 50+++) '"Teksturnya super ringan di wajah '"Tahan seharian & tidak lengket '"Aman dipakai muslimah krn tanpa kandungan hewani '"Melembabkan kulit banget (mengandung 30% essense pencerah) Cara Pemakaian Bioaqua BB Gold Liquid Cushion : Tepuk-tepuk bantalan utk mengambil snow bb cream lalu tepuk perlahan tapi berkali-kali ke wajah Anda & ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah & tunggu beberapa menit, cream akan teroksidasi menyatu dg warna kulit Anda. Wajah tampak bersih & cerah. . #bbcushion #bioaquacushion #bioaqua #bedakbioaqua #bioaquamurah #bioaquacushion #bioaquarefilk #bioaquaoriginal #like4follow #like4like #likeforlike #vcinjectionmurah #rodotexmurah #rodotexmerah #bbbioaquacushion

Share 2 0
kosmetik.originallmurah. BIOAQUA EXQUISITE AND DELICATE + REFIL /BB CUSHION - LIGHT BEIGE
. 
HA

BIOAQUA EXQUISITE AND DELICATE + REFIL /BB CUSHION - LIGHT BEIGE . HARGA : 60.000 . 01.NATURAL (READY) 02.IVORY (READY) 03.LIGHT BEIGE (READY) [ REFILL BOX HITAM ] BIOAQUA BB CREAM CUSHION + REFILL Netto : 15 gr (cushion cream) + 15gr (refill) BB Cushion terlaris saat ini - B01 ROSE CLAIR ROSE CLAIR/NATURAL utk semua warna kulit, tampilan alami, seperti tanpa make up tapi mulus. - B02 IVORY WHITE IVORY WHITE utk tampilan kulit lebih putih & glowing, menutup noda tdk rata, meningkatkan kecerahan warna kulit. - B03 LIGHT BEIGE LIGHT SKIN/LIGHT BEIGE utk kulit cerah super mulus, warna akan menyatu setelah 1 jam, bb cream akan teroksidasi shg kulit terlihat menyatu, jadi tdk terlalu putih lagi. Krn ini bentuknya cushion, warna tdk akan berubah seputih foundation cream atau bedak padat/cake foundation Tips : Bila di rasa warna terlalu terang, tepukan bantalan ke punggung tangan sesaat utk mengoksidasi warnanya ke warna kulit. Jangan berpatokan pd warna cushion tapi dari cushion pad ke kulit. Kenapa Harus Memilih Bioaqua BB Gold Liquid Cushion? '"Harga lebih murah dibanding produk sejenis, misalnya April Skin '"Beli 1 dapat gratis refill 1 '"Sweat-Proof (tahan terhadap keringat) '"Wajah jadi terlihat '''glowing''' & cerah alami '"Melindungi kulit dari matahari (SPF 50+++) '"Teksturnya super ringan di wajah '"Tahan seharian & tidak lengket '"Aman dipakai muslimah krn tanpa kandungan hewani '"Melembabkan kulit banget (mengandung 30% essense pencerah) Cara Pemakaian Bioaqua BB Gold Liquid Cushion : Tepuk-tepuk bantalan utk mengambil snow bb cream lalu tepuk perlahan tapi berkali-kali ke wajah Anda & ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah & tunggu beberapa menit, cream akan teroksidasi menyatu dg warna kulit Anda. Wajah tampak bersih & cerah. . #bbcushion #bioaquacushion #bioaqua #bedakbioaqua #bioaquamurah #bioaquacushion #bioaquarefilk #bioaquaoriginal #like4follow #like4like #likeforlike #vcinjectionmurah #rodotexmurah #rodotexmerah #bbbioaquacushion

Share 5 0
movemakeover. Y.o.u dream skin bb cushion 
Cushion dgn finished ahir satin yang biki

Y.o.u dream skin bb cushion Cushion dgn finished ahir satin yang bikin wajah lebih terlihat segar natural dan sehat bercahaya Mumpung lagi ada promo setiap pembelanjaan 150k 200k dan 250k #youmakeups #bbcushion #promoramadhan #

Share 3 0
shaliciousklate. Masih belum cuba #bbcushionshalicious ?
Rugi tau , tambah² nak raya da

Masih belum cuba #bbcushionshalicious ? Rugi tau , tambah² nak raya dah ni . Sebab apa ? - Sebab nanti senang boleh touch up dalam kereta je ! Kan raya ni byk open house , so senang bila #bbcushion ni lengkap dengan cermin, cushion pad & travel friendly 😍 - #shaliciouskotakraya #shaliciousduitraya #shalicious #shaliciousklate #mixberryshalicious #shaliciousmixberry #mixberry #shaliciousbeautysecret #beautysecret #shaliciousfoundation #foundation #shaliciousbbcushion #shaliciousgloweeoat #gloweeoat #oatmilk #cshineset #cshineserum #cshinebooster #cshineterbaik

Share 5 0

Tal día como hoy hace 12 años celebraba mi primera comunión. Hoy celebro la de mi sobrino 💙 #invitadaperfecta #invitadabbc #bbcushion #outfitsideas #invitadas #invitadalowcost

Share 560 10
farahlinaosman_nextgold. Raya dah nak dekat,serlahkan pesona diri dengan Attraction Cosmetics N

Raya dah nak dekat,serlahkan pesona diri dengan Attraction Cosmetics Nextgold😘 CANTIK ANGGUN KERANA DIRIMU AMAT BERHARGA. #BbCushion #MagicCreme #lipmatte www.wasap.my/60172809769/attractioncosmetics

Share 6 0
choco_beautyyy. BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL
Available in 3 colors:

BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL Available in 3 colors: 01 NATURAL 02 IVORY 03 LIGHT SKIN IDR 60.000 COD TEGAL - SLAWI #bioaquabbcushion #bioaquategal #bioaquamurah #bbcushion

Share 1 0
choco_beautyyy. BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL
Available in 3 colors:

BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL Available in 3 colors: 01 NATURAL 02 IVORY 03 LIGHT SKIN IDR 60.000 COD TEGAL - SLAWI #bioaquabbcushion #bioaquategal #bioaquamurah #bbcushion

Share 1 0
choco_beautyyy. BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL
Available in 3 colors:

BIOAQUA EXCUISITE & DELICATE BB CHUSION +REFIL Available in 3 colors: 01 NATURAL 02 IVORY 03 LIGHT SKIN IDR 60.000 COD TEGAL - SLAWI #bioaquabbcushion #bioaquategal #bioaquamurah #bbcushion

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});