(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
eirasyaziraofficial. #REVIEWBYES 💋
.

Komen ‘SAYA NAK’ untuk yg betul2 berminat 😍😍 dan f

#REVIEWBYES 💋 . Komen ‘SAYA NAK’ untuk yg betul2 berminat 😍😍 dan follow @sheehaw_poly . Yes kali ini coach kepada yg SERIUS nak kurus 3-10kg Bulan April. 🤩🤩💃💃💃 Pada masa yg sama Boleh Makan Nasi Dan 5-6kali makan. . Adakah anda akan jadi salah satu peserta Online Fatloss Program season 44 ini? . Komen “SAYA NAK” sekarang 😍😍💃💃💃 . Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program. . Coach Sheehaw +60126468025 Personal dan Group Coaching Instagram @sheehaw_poly . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #produkkuruscepat #astroawani #cauliflower #bersenam #dietsihat

Share 839 79
sisfel.sihat.cantik. Hai..tengah buat apa tu?? Tengah bersenam ke?? Sebelum bersenam tu jan

Hai..tengah buat apa tu?? Tengah bersenam ke?? Sebelum bersenam tu jangan lupa sapu Felinna Hot Lotion tau😉 Bagi bakar lagi lemak-lemak dalam badan tu.. Cepat sikit kurus nanti. Siapa nak try hot lotion ni cepatla wasap mira atau PM ye!! #perutbuncit #nakkurus #hotlotion #produkviral #jomkurus #jomsihat #naksihat #sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium

Share 7 1
coach_rebecca8. JOM KASIH FLAT KAN PERUT ANDA😉🤭💪SENAMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT hari

JOM KASIH FLAT KAN PERUT ANDA😉🤭💪SENAMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT hari ini oleh @deandreyoga Navasana dengan kaki lurus... . perkara pertama... pastikan anda boleh melakukan navasana dengan kaki yang bengkok . Lakukan: Pastikan tulang belakang lurus Jauhkan dada terbuka Angkat melalui mahkota kepala Melibatkan perut Pastikan anda tidak runtuh di bahagian belakang dan tidak melakukan pose dengan ego! Ini juga merupakan variasi yang hebat (menggunakan hujung jari untuk mencipta panjang) dalam variasi kaki yang bengkok dan apabila anda mendapat penat lelah tetapi masih ingin tetap sejajar! Selamat berlatih :) . Ya ini pose memang challenge tapi bukan suruh anda selalu buat 10kali Kan, 1st time Cuba boleh try buat dengan posture yang betul 3 stay 5 kali lepas tu baru bertambah... ni senaman memang berkesan ye (saya buat 5kali bertahan 5 penafasan kali pun gementah)🤭😜ingat senaman untuk kesihatan bukan bertanding dengan siapa pun😊 P/S: ingat kena on mat atau tempah yang kerana sikit jangan buat atas cushion atau mattress 😉 . Sila share Dan tag dengan kawan2 yang nak kempiskan perut untuk belajar bersama2 Dan follow IG @coach_rebecca8 . Turn on notifications kat IG @coach_rebecca8 untuk tips selanjutnya . Untuk detail program boleh klik link http://coachrebecca.wasap.my/ . Senangnya diet ada Coach,ILMU Dan TEAM SUPPORT,  make sure anda tidak ketinggalan lagi ye 😉 . #jomkurus #jomsihat #makanseimbang #coachrebecca8 #dietsenang #obesitimalaysia #gemukbadan #perutbuncithilang #kahwin #caraturunberatbadan #naknikah #loseweight #losefatfast #onlinecoaching #azamkurus #healthy #mealplan #bajukurungraya #bersenam #ibubapa #makansihat #nakkurus #kurusihat #kuruscantik #kuruscepat #lelaki #wanita #dietibumenyusui #iburumahtangga

Share 20 1
mamadiltanjungmalim. 10 TIPS MUDAH KEKAL AWET MUDA💃
.
.
👉 TIPS - Bersenam
.
Cuba penuhkan

10 TIPS MUDAH KEKAL AWET MUDA💃 . . 👉 TIPS - Bersenam . Cuba penuhkan aktiviti pada setiap hujung minggu dengan melakukan aktiviti beriadah yang boleh mengeluarkan penuh seperti bersenam, yoga, pilates, zumba serta pelbagai lagi yang mudah bagi anda. . Bersenam dapat meningkatkan kecekapan kebanyak organ tubuh manusia, menyihatkan tubuh badan serta otak akan menjadi cerdas. . Sebenarnya memang banyak kebaikan bersenam, jadi daripada menghabiskan cuti hujung minggu dengan tidur apa kata berubah kepada bersenam pula, bukan lama minima 30 minit 3 kali seminggu . . Jelas ke? . . #tipskecantikan #tipskesihatan #tipsawetmuda #cantik #sihat #cantikluardalam #bersenam #gayahidupsihat #mamadiltanjungmalim #AlienaVenture

Share 13 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
demica_demicashop. RlNGAN BETUL RASA BADAN..!!
.
PERUT BUNCIT PUN DAH KEMPISS..!! .
PAKAl

RlNGAN BETUL RASA BADAN..!! . PERUT BUNCIT PUN DAH KEMPISS..!! . PAKAl BAJU APA PUN NAMPAK CANTIK..!! BEST ke BESTT SANGATT... 🤩🤩❤ . #MASANYAUNTUKBERUBAH❗❗❗ . Tanpa #diet dan #bersenam KURUS 3-10KG DALAM MASA #SEBULAN❗❗ . Whatsapp admin atau DM terus untuk order. 😉 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica #chocofit

Share 12 2
demica.letsbeybeyh. RlNGAN BETUL RASA BADAN..!!
.
PERUT BUNCIT PUN DAH KEMPISS..!! .
PAKAl

RlNGAN BETUL RASA BADAN..!! . PERUT BUNCIT PUN DAH KEMPISS..!! . PAKAl BAJU APA PUN NAMPAK CANTIK..!! BEST ke BESTT SANGATT... 🤩🤩❤ . #MASANYAUNTUKBERUBAH❗❗❗ . Tanpa #diet dan #bersenam KURUS 3-10KG DALAM MASA #SEBULAN❗❗ . Whatsapp admin atau DM terus untuk order. 😉 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica #chocofit

Share 14 4
mieya.mia. Ramai yg mengadu dah #diet & #bersenam tapi berat #still sama jer 😣😣

Ramai yg mengadu dah #diet & #bersenam tapi berat #still sama jer 😣😣 Terus rasa nak #giveup bila jadi macam ni. bila timbang jer berat maintain. Pada hal badan dah ada perubahan. Sebab tu laa kita perlu focus pada #perubahan badan. BUKAN NYER BERAT BADAN ! . Sila lihat gambar ini. Walaupun berat sama, #bentuk badan sudah #berlainan. Itu #petanda progress yang baik. Yang dok timbang berat hari² pasai paaa 😂 😂 FOCUS UTAMA KITA HILANGKAN LEMAK BADAN, BUKAN NYER HILANGKAN BERAT BADAN . Jangan lupa #share post ni pada member² dalam proses nak #kurus tuu. Kalo nak #cepat kesan jom minum #SlimmingSupplement + #WD dan #bersenam. Inn shaa Allah pasti anda dapat #manfaat nye 😘😍😍 www.wasap.my/60149985262/NakSlim #miaWD #DealerAdleesyaBeauty #cubadulubarutahu #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan #FreePostageSeluruhMalaysia

Share 8 0
abamsihat. .
tak kesah keadaan fizikal anda sekrang.. yang pasti kesedaran untuk

. tak kesah keadaan fizikal anda sekrang.. yang pasti kesedaran untuk sihat.. tak perlu badan tak larat baru nak mulakan senaman dan diet. . yang paling penting bermula SEKARANG..!!! . #bersenam #xlsize #jangantangguh #hidupsihat #kevinzahri #dietkalori #lemonex #dietatkins #misimengecil #coachkurus #cabarankurus #kurussebelumkahwin #senaman #akunakkurus #tipsdietsihat #dietmakannasi #resepisihat #eatcleanmalaysia #kurusonlinecoaching #misikurus

Share 10 0
anniecoach.14. My Favorites are Eggs , Avocado , Cucumber  dan Celery 😋
.
Nama 3 sne

My Favorites are Eggs , Avocado , Cucumber dan Celery 😋 . Nama 3 snek yang anda suka ..sila commet di bawah ❤️🙌 . . FOLLOW @anniecoach.14 Untuk TIPS diet yang sihat dan berkesan dan TURN ON NOTIFICATION for more info . . Jika Ilum ini bermanfaat,sila SHARE dan TEXT dengan rakan anda ❤️❤️ . . #teamstobefit #coachannie2019 #weightloss #weightlossjourney #healthy #kalori #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #onlinecoach #jomkurus1malaysia #mealprep #resipi #resepibonda #obese #obesity #tipscantik #bersenam #tips

Share 30 3
vita_beauty.cikira. SET 3 #turunlemakcepat
. 
#OmegaGuard - Membantu proses memecahkan lem

SET 3 #turunlemakcepat . #OmegaGuard - Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyalaputi luar organ selain membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga. . Omega 3 juga terbukti menaikkan #metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila #bersenam. Bagus untuk #ibumenyusu kerana OmegaGuard ialah #minyakikan yang baik untuk perkembangan #otakbayi. Khasiat minyak ikan boleh diserap oleh anak melalui susu ibu. 1 botol OmegaGuard, 90 kapsul tahan untuk kegunaan 1 bulan. . #shakleeparitrajamurah #shakleebatupahat #shakleeuthm #shakleejohor #shakleemalaysia #uthm #utm #cantikberseri #takkusam #breastfeeding #womansday #wanitamuslimah #tipskurus #tipsbakarlemak #tips #kurusbadan #kurusfitonlinecoaching

Share 5 1
fydawahab. Minggu ni cuti cycling cz tiba2 seram lps jiran2 cerita kes minta2 dui

Minggu ni cuti cycling cz tiba2 seram lps jiran2 cerita kes minta2 duit, follow2 org & mcm cubaan nk samun bermula semula. So buat senaman yg x perlukan apa2 byrn dlm ms yg sama dpt bersihkan tepi rumah. Gunakan ye tgn & kaki yg ada tu 😅😅😅 Alhamdulillah settle dlm ms sejam stgh. Bayam brazil tu dh mula membesar dgn jayanya. Yg bunga tu pula sedor2 dh bsr cenggitu cz bekas tu dh lama tgl tanah je. Memang xde tanam apa2 pun. Tu yg x tgk2. Smlm ms sidai kain terperasan ada bunga yg keluar. #mamatigaalif #bersenam #isimasalapang

Share 13 0
anniecoach.14. TAG PARTNER WORKOUT ANDA!😍😍💃🏻💃🏻
.
Kepada yang serius nak slimkan

TAG PARTNER WORKOUT ANDA!😍😍💃🏻💃🏻 . Kepada yang serius nak slimkan belly fat dan spare tyre tu boleh amalkan senaman di atas secara konsisten ya🤩💪🏻 . . . Untuk yang serious nak turun 3-10 KG sebelum RAYA ...Jom join Online FatLoss program boleh klik link @anniecoach.14 for more info ya . 🔊Intake APRIL sudah buka perdaftran .. ⛔️SLOT TERHAD . . 📲📲📲 Coach Annie +60192687695 . Jika Ilmu ini bermanfaat ,sila SHARE & TAG dengan rakan anda ❤️❤️ . #teamstobefit #coachannie2019 kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #produkkuruscepat #astroawani #cauliflower #bersenam #dietsihat #coachperempuan #blouselabuh #blouselawa #macammananakkurus #turun5kgsebulan #kurussebelumkawin #astro #meletop #tvd #weightloss

Share 25 1

Ni baru betul #akuyangsaunakauyangpanas 🙊 . Nak sauna jugak ke Che Bobo? Lenguh badan ke nak trim lemak perut 🤔 . Che Bobo ni memang peminat setia sauna. Tiap kali tuan dia bersauna, dia dulu akan sibuk dok depan tu . Nak jadi seperti Che Bobo? Jom whatsapp ke no yang tertera di bio. Harga promosi tersedia. Ansuran diterima. Ebook diberi percuma 😊😊 . . . #saunagold #saunadirumah #saunadalampantang #saunauntukkesihatan #keluargasihat #tipskurus #tipsdiet #ruangrezekihanania #kitabaikramaisayang #janganirihati #hijabster #tudungpeople #spamuslimah #bersenam #codkualalumpur #posseluruhmalaysia #menuberpantang #berpantangtradisional #confinementfood #confinementlady #bakalpengantin #bakalibu #ibumengandung #bertangas #ebookkurusdengansauna #teammamaboomboom

Share 36 11
devine.fitness. \"It always seem impossible until it's done\"

Motivation is all you nee

"It always seem impossible until it's done" Motivation is all you need. But yeah, it is one of the biggest obstacles when it comes to exercise. It is human nature to try to avoid pain and discomfort. Thats why you need someone to push you to go through the process. #personaltrainer Any enquiries regarding personal training session please ws +601119194272 #personaltrainer #healthylifestyle #nakkurus #healthy #turunberat #bersenam #sihat #lossweight

Share 7 1
danial_hakim_569. tempat bergayut #bersenam

tempat bergayut #bersenam

Share 6 0

😫 😫DAKI LAMA SUSAH TANGGAL... 👉🏼 Jom Nurul Perkenalkan Product Tanggalkan Daki Degil. Gosok2 Dah Tanggal Daki Degil. 🤭 | KELEBIHAN DARKEY SOAP | 🧼 Menanggalkan Daki Lama 🧼 Memudarkan Parut 🧼 Boleh Digunakan Diwajah Dan Dibadan 🧼 Boleh Digunakan Oleh Semua Lapisan Umur, Lelaki Wanita Dan Kanak2 🧼 Berperisa Vanilla 🧼 Ada Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia JOM DAPATKAN SEKARANG, SEMENTARA STOCK MASIH ADA.. WASAP Nurul skrg 0174844023 #dakicelahcelah #darkeysoapmalaysia #dakihitam #dakihitam #dakiberkerakkatleher #dakiberkerak #bersukan #travel #bersenam

Share 55 1
nadiahjaapar. Monday (18 March 2019)
.
This is so me. Yang suka tiru apa Nad buat ma

Monday (18 March 2019) . This is so me. Yang suka tiru apa Nad buat masa bersenam is #ZuhrahCarmilla & #EvaQaisara . . Mula2 rasa rimas bila diaorang selalu ikut and sometimes makin lama diaorang makin dekat dengan Nad, so place untuk Nad strech makin kecil amd asyik berlanggar-langgar. . Tapi bila dah lama & biasa, mcm ni la jadinya. Jadi main2 sambil bersenam. Sebab diaorang sebenarnya nak ajak bermain. Bila diaorang dah puas main diaorang tak kacau dah. Then baru boleh bersenam dengan betul. . #NadiahJaapar #Girl #MalaysianGirl #love #Excercise #Bersenam #SenamanDiRumah #ExerciseWithKids #Playtime #Malaysia #Malaysian

Share 13 0
painandgainfitness. 12 DAYS TO GO LADIES !!! .
.
ITS TIME TO BE FIT & HEALTHY🏀
.
.
ITS TI

12 DAYS TO GO LADIES !!! . . ITS TIME TO BE FIT & HEALTHY🏀 . . ITS TIME TO BE HOT 🔥 . . STOP PROCRASTINATING . . YESTERDAY YOU SAID TOMORROW🤨 . . LETS DO THIS LADIES 🎯

Share 36 5
devine.fitness. Every problems has its solution; the problem is where to find it.  Wor

Every problems has its solution; the problem is where to find it. Worry no more. If you are facing overweight problem, let us help you. We provide weightloss program specially design for you. Any enquiries please contact +601119194272- Ain. #personaltrainer #personaltrainer #healthylifestyle #lossweight #healthy #sihat #bersenam

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cantik_kurus_sihat_rm65. Orang perempuan xkan lari dengan nak #KULIT #PUTIH dengan #KURUS.

BET

Orang perempuan xkan lari dengan nak #KULIT #PUTIH dengan #KURUS. BETUL X.❓Tapi nak nampak hasil macam ni ada yang sanggup ambil macam bermacam2 suplement dan ubat untuk kurus. Xfikir dah apa effect yang akan dapat. 🙄 Tapi kalau dengan #Snowfitt Coffee semua boleh. Bukan PUTIH dan KURUS #KESIHATAN dalaman pun terjaga tau❗️😍 Xhabis sebotol pun dah nampak kesan. Xpayah nk #INJECT nak #BERSENAM #JOGGING bagai. Cukup dengan SFC je❗️😘 www.wasap.my/601156855841/snowfittcoffeegombak

Share 19 1
kopi_klubna_viral_. Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira..

Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira.. Kira apa? Kira BMI you. Ketinggian awak kena sesuai dgn berat badan. Kalau awak pendek,tapi berisi pun xboleh. Kena seimbang. Try la tgk berat badan (kilogram) awak dgn ketinggian dlm (meter). Ely Dalam keadaan normal. Awak pulak yg mna ? Kalau overweight better awak buat sesuatu. Klubna Dan Laleh membantu menurunkan berat badan tau. RM78 belum masuk postage . Freegift mmg esklusif. 016-5553017 #teamkaktila #overweight #medinadesire #klubnalaleh #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 11 1
kopi_klubna_viral_. Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira..

Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira.. Kira apa? Kira BMI you. Ketinggian awak kena sesuai dgn berat badan. Kalau awak pendek,tapi berisi pun xboleh. Kena seimbang. Try la tgk berat badan (kilogram) awak dgn ketinggian dlm (meter). Ely Dalam keadaan normal. Awak pulak yg mna ? Kalau overweight better awak buat sesuatu. Klubna Dan Laleh membantu menurunkan berat badan tau. RM78 belum masuk postage . Freegift mmg esklusif. 016-5553017 #teamkaktila #overweight #medinadesire #klubnalaleh #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 13 0
kopi_klubna_viral_. Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira..

Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira.. Kira apa? Kira BMI you. Ketinggian awak kena sesuai dgn berat badan. Kalau awak pendek,tapi berisi pun xboleh. Kena seimbang. Try la tgk berat badan (kilogram) awak dgn ketinggian dlm (meter). Ely Dalam keadaan normal. Awak pulak yg mna ? Kalau overweight better awak buat sesuatu. Klubna Dan Laleh membantu menurunkan berat badan tau. RM78 belum masuk postage . Freegift mmg esklusif. 016-5553017 #teamkaktila #overweight #medinadesire #klubnalaleh #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 5 0
klubna_kopi_kurus. Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira..

Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira.. Kira apa? Kira BMI you. Ketinggian awak kena sesuai dgn berat badan. Kalau awak pendek,tapi berisi pun xboleh. Kena seimbang. Try la tgk berat badan (kilogram) awak dgn ketinggian dlm (meter). Ely Dalam keadaan normal. Awak pulak yg mna ? Kalau overweight better awak buat sesuatu. Klubna Dan Laleh membantu menurunkan berat badan tau. RM78 belum masuk postage . Freegift mmg esklusif. 016-5553017 #teamkaktila #overweight #medinadesire #klubnalaleh #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 33 2
klubna_kopi_kurus. Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira..

Yang ni mudah nak faham dan xperlu susah2 ambil kalkulator utk kira.. Kira apa? Kira BMI you. Ketinggian awak kena sesuai dgn berat badan. Kalau awak pendek,tapi berisi pun xboleh. Kena seimbang. Try la tgk berat badan (kilogram) awak dgn ketinggian dlm (meter). Ely Dalam keadaan normal. Awak pulak yg mna ? Kalau overweight better awak buat sesuatu. Klubna Dan Laleh membantu menurunkan berat badan tau. RM78 belum masuk postage . Freegift mmg esklusif. 016-5553017 #teamkaktila #overweight #medinadesire #klubnalaleh #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 26 0
coach_rebecca8. YOU JUMP I JUMP!!!.....................JUMPING SUNDAY
.
kalau tak plan

YOU JUMP I JUMP!!!.....................JUMPING SUNDAY . kalau tak plan keluar, budak kecil ni memang akan kat rumah menonton astro atau main hp🤦‍♂️🤦‍♀️gaya hidup orang sekarang memang kurang sihat... hari ini I plan for them go bersenam indoor, Dan says pun join mereka melimpah juga🤣🤣🤣 1st time jumping at this age with kids but it's really fun n excited 😜 no time limit saya nampak banyak ibubapa pun join anak2 jumping so happy🥰😊 Best Kan boleh melakukan sesuatu dengan anak... so make sure you are healthy n in good condition so can spend longer time with their journey😊 . I feel better to spend time let them berpeluh rather than stay at home do nothing😜 must let's kids explore Dan boleh melimpah dengan kawan juga best Kan . Anda biasa buat apa during weekend? Ada melaku sesuatu untuk bakar kalori atau tambah kalori😜 . Untuk sesiapa yang serious nak turun 3kg-10kg dalam sebulan boleh klik link bio IG @coach_rebecca8 untuk detail . Senangnya diet ada Coach,ILMU Dan TEAM SUPPORT,  make sure anda tidak ketinggalan lagi ye 😉 . #jomkurus #jomsihat #makanseimbang #coachrebecca8 #dietplan #seluarbesar #gemukbadan #perutbuncithilang #kahwin #caraturunberatbadan #naknikah #loseweightnow #losefatfast #onlinecoaching #azamkurus #healthy #mealplan #bajukurungraya #bersenam #ibubapa #makansihat #nakkurus #kurusihat #kuruscantik #kuruscepat #lelaki #wanita #bajuibumenyusui #jalanjalancarimakan #sabah

Share 7 0
felinna_onlinestore. *MEALVY*
👉FOOD REPLACEMENT 🔥Menggunakan Fruits and Vegetables 👉 Mak

*MEALVY* 👉FOOD REPLACEMENT 🔥Menggunakan Fruits and Vegetables 👉 Makanan tambahan untuk mereka2 ya nak kurus.. 👉 Dalam MEALVY ada banyak FIBER.. 👉 Dah digabungkan .. Masuk dalam badan menjadi karbohidrat kompleks.. Badan kita mendpat tenaga dan protein de sumber yg mencukupi.. 👉Ada *15 sachet* 1 sachet/12gram Kenapa 15 sachet? ✔️Daily intake pun tiada masalah sebagai food replacement.. ✔️ Boleh ambik 2 hari sekali 👉Ada FREE SHAKER SISFEL . Nak try wasap k emy 012 3921141

Share 8 1
felinna_onlinestore. Anda jenis yang tak tahan lapar? Tapi dalam masa yang sama nak diet un

Anda jenis yang tak tahan lapar? Tapi dalam masa yang sama nak diet untuk kuruskan badan? Apa kata awak cuba consume Mealvy daripada Sisfel ni. Serbuk campuran buah buahan dan sayuran ini beri efek yang MENGENYANGKAN pada anda. . Minum masa sahur pon sangat sesuai, rasa kenyang jer sepanjang hari. . Jom wasap k emy 012 3921141

Share 7 2
srikandiconfinementspa. Senaman memperkukuhkan otot-otot anda dan membina ketahanan dan kekuat

Senaman memperkukuhkan otot-otot anda dan membina ketahanan dan kekuatan untuk memudahkan anda menyesuaikan diri dengan perubahan yang dibawa oleh kehamilan. Bersenam dengan kerap akan: Membantu anda membawa berat yang anda tambah semasa hamil. Mempersiap sedia diri anda untuk cabaran fizikal daripada proses pelahiran dan kelahiran. Memperbaiki mood dan memberi anda tenaga. Membantu anda tidur dengan lebih baik. Membuatkan anda lebih mudah kembali ke bentuk badan asal selepas bersalin. #bersalin #berpantang #bersenam #penjagaanpantang #pakejberpantang #pakejmurah #berpantangtradisional #uruttradisional #homespasetiawangsa #mobilespa #setiawangsa #keramat #wangsamaju #desapandan #maluri #ampang

Share 7 1
ahmsport. Tracksuit versi TRAINING KIT in the house 🔥
.
Mempunyai 2 pilihan war

Tracksuit versi TRAINING KIT in the house 🔥 . Mempunyai 2 pilihan warna 1- Full Black 2- Full Navy Blue . Skinny cutting... ~ DRI-FIT ~ Ada zip di kaki (boleh tutup buka) . Material polyster 100% ~ Sesuai utk lakukan aktiviti indoor & outdoor ~ Sesuai ke padang dgn menampillkan gaya yg kemas . Ada 4 saiz.. ~ Saiz L Pinggang= 28-31 Tinggi= 150-168 cm ~ Saiz XL Pinggang= 32-34 Tinggi= 169-174 cm ~ Saiz 2XL Pinggang= 34-35 Tinggi= 175-180cm ~ Saiz 3XL Pinggang= 35-37 Tinggi= 181++ cm . Sesuai utk kaum lelaki & perempuan ~golongan remaja dan dewasa . . REMEMBER ❗️❗️ Design seperti ini jarang2 dapat di mana2 outlet, Stok kami tak bawak masuk banyak sebab ianya LIMITED! LIMITED ! . So jgn lepaskan peluang ini, jika berminat terus DM/Wasap kami, Boleh cepat grab sekarang ‼️ . 📲 014-6658660 📲 014-6658660 📲 014-6658660 . #jualmurah

Share 217 4
alhafizahmad. Join mama naura punya ofis program. Funwalk ke funrun ke aku pun xtau.

Join mama naura punya ofis program. Funwalk ke funrun ke aku pun xtau..hihi. Yg penting misi utk bersenam tercapai..yeeehaa!!! #apiszndiba #nurnauraathirah #bersenam #hujungminggu #best

Share 14 0
fitcoach2u. Kalau Nak kurus , Kontrol mindset Kita , Kerana minda Kita sentiasa Ad

Kalau Nak kurus , Kontrol mindset Kita , Kerana minda Kita sentiasa Ada byk Alasan Untuk melindungi Kita & Keep us Safe ( dlm comfort zone). . Alasan2 Kita Tak Nak bersenam Pagi : 1) matahari 🌞panas 2) udara dah ada pencemaran 3) semalam Saya Tidur lewat , Pagi ni Saya perlu Tidur lewat sikit 😅 4) rambut saya panjang, selepas bersenam susah 😅 . All excuses ( Semua Alasan Adalah sama je ) 😅 . Satu soalan utk diri saja , Are you serious with your Fatloss & weight loss Goal ? . Kalau Niat betul2 Nak kurus , jom Join Program Online Fatloss Program. ❤️ . Jom setiap hari Kita Makan Ikut meal Plan Yang Di Program Fatloss Online : . ❤️ Makan 5 Kali sehari Ikut meal Plan Masih Boleh Turun Berat badan ❤️ program Kita dah Siap Kan sarapan & Malam Untuk 25 hari ❤️ meal plan zig zag ❤️ resepi sihat ❤️ personal Coach ❤️ watapps Group Coaching ❤️ daily nutrition ❤️ home Workout 🏋️‍♀️ video ❤️100% online tak perlu jumpa . Coach Cindy +60123333688 . 📢 PENDAFTARAN PROGRAM APRIL DIBUKA ❤️🙏 . 🚫 SLOT TERHAD . Klik link Di Bio IG @fitcoach2u Untuk mendaftar ❤️ . #kurus #jomkurus #turun5kg #turun10kg #kurusperut #kenduri #jomkuruskl #firmtummy #healthymeals #turun15kg #lepasbersalin #losefat #burnfat #yogakl #nutritionmalaysia #bersenam #jomkurusmalaysia #misikurussebelumraya #tipskurus #celebrityfitnessmalaysia #personaltrainerkl #nakkurus #nakcepatkurus #transformasi #resipimasaksihat #senamkurus #tipsbakarlemak

Share 18 0
juzailah.jusoh. Kenalkan saya Coach Jue, saya telah berjaya naik berat badan secara si

Kenalkan saya Coach Jue, saya telah berjaya naik berat badan secara sihat 7kg melalui jaga pemakanan yang betul berserta exercise yang enjoy utk saya lakukan. . Saya telah kekal berat ideal selama 6 tahun & now keep enjoy apply ilmu 6tahun lepas utk keep maintain my desired body shape. . Untuk sesiapa yang serious nak kurus dengan sihat boleh follow @juzailah.jusoh. #losetobefit . Untuk details Projek Kurus Online direct klik link di bio ig @juzailah.jusoh . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #xxxl #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #tudung #astroawani #cauliflower #bersenam

Share 54 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});