(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Its super easy to meal prep and to eat healthy, . . Try this out,you can mix what ever veggie you want, best time to meal prep is on the weekends 😁 . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 9 1

Happy weekends,have a good weeknd ahead 😘😘 . . Here are some tips that can improve your gainzzz . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 6 1
masliah82. Trhow back semalam.. Alhamdulillah.. #demianakanak.. #thepowerofratuaa

Trhow back semalam.. Alhamdulillah.. #demianakanak.. #thepowerofratuaairateam #bersenam&codbarang

Share 2 0
peachmodesty. Ini lah rupa sebenar Flare Skirt
.
Kain tak jarang, melekap elok di ba

Ini lah rupa sebenar Flare Skirt . Kain tak jarang, melekap elok di badan

Share 7 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Abah, Ayah, Papa, Abi, Babah, Walid.. Terima kasih... 🤩🤩🤩 . Untuk Detail Kurus Online Bulan Ogos #BODYMINDSOULTEAM boleh klik link Di BIO 👇👇 . @zailatul.akmar.fitonline . 📲📲wasap 012 5092466 . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #tudung #astroawani #cauliflower #bersenam #coachperempuan

Share 19 0
abe_dean93. [ “KAWAN AKU TURUN 5KILO 🤩🤩 ]

Nak #Bersenam pun tiada masa.. bdan s

[ “KAWAN AKU TURUN 5KILO 🤩🤩 ] Nak #Bersenam pun tiada masa.. bdan still Tak fit dan brleemak. 6pax sebenarnya dah ada cuma byk lemak diperut. Pakai baju pun still nmpak peerut yg sexy membulat tu. . Pakai FITGUN kan senang... . Lekat shja dan biarkan FITGUN Bina Muscle dan Hapuskan Lemak anda dengan mudah! . 💪Boleh dipakai kemana shja. 💪Jimat Masa dan Tenaga. 💪Lekat shja pada tubuh 20-25min. 💪Rasai kesanya selama 7hari ! #Dijamin kesanya dalam 1sesi penggunaan :- Dapatkan SEGERA ! WHATSAPP LINK :-www.wasap.my/60127253519/FITGUNJB COD AVAILABLE IN JOHOR BAHRU ONLY #malaysia #johorbahru #tampoi #kualalumpur #fitnessjb #gymjb #nursajat #nursajatgold02 #gerakkhas2019 #gegarvaganza2018

Share 11 0

LOSYEN MUSTAJAB .. Siapa kata kerja2 dirumah ni simple jer. Cuba try test, ganti tempat your mom. Mana nak mengemas, cuci baju, yoping dipasar, masak, uruskan anak2, ambil hantar ke sekolah, fuhh padat & penat! .. Tahukah anda bahawa kerja2 rumah ini boleh bantu bakar kalori & lemak. Bukan kerja biase2 tau malah ada kaitan dengan penurunan berat badan. Abaikan gym anda! .. Mahu cepatkan lagi usaha anda untuk kurus, sila sapukan Losyen SUPER HOT ini sebelum mula berperang dengan kerja2 di rumah. Makin ligat anda bergerak, ianya akan semakin panas. Best, siap dengan pakej berpeluh lagi. Bukan hanya lemak cair, lenguh2 badan, sakit sendi, kejang otot semua lega. Untuk Super Mom yg 'multitasking', Super Hot ini memang power Jom pakat cuba Losyen Mustajab 📱 WHATSAPP NO. 017-3798861 azi 📱 WHATSAPP LINK www.wasap.my/60173798861 Sapu Sapu Jer Mustajab :) .. #duniaherbs #losyenmustajab #losyenpanas #bakar lemak #duniaherbslosyenmustajab #lemak #losyenbakarlemak #berpantang #bersalin #kurus #gemuk #slim #diet #beratbadan #betisgajah #rahsiakurus #patihalia #kempisperut #bersukan #losyenlangsingramping #perutbuncitboroiberlapis #kembungperut #daguberlapis #senggugut #selulit #sakitsendi #lenganbesar #pehaberlaga #bersenam

Share 29 4

HOW MANY SETS & REPS? . . there is NOT a single "right" or "best" way. Even this graphic is just a guideline, not a law. It sounds hokey but as long as you're pushing yourself, keeping great technique, and progressively lifting more weight over time...you're going to make progress. You will get stronger, more defined, and increase your endurance. There's no way around it. . . That said, there are some general guidelines that can help you stay on track towards your goals and better understand the process. Just don't get caught up in the minutiae and think the precise number of sets and reps will make or break your progress - it won't. . . STRENGTH movements (squats, deadlifts, presses, etc) are the heaviest and should be done at the beginning of your workout. 3-5 sets of 1-5 reps per set with 2-5min rest between sets for full recovery. Keep in mind, unless you're an elite lifter, there's not much reason to go below 3 reps per set. . . HYPERTROPHY is a fancy word for "muscle growth" and should be done after your strength work. 3-5 sets of 6-12 reps per set with 1-2min rest between sets. Your muscles will be pumpeddddd. . . ENDURANCE is a dark, dark magic created by Lord Voldemort himself which is why I don't do much of it. But on a serious note most of us meat heads would do well to incorporate more if, for nothing else, general health. Do it at the tail end of your workouts for 2-3 sets of 12-20+ reps per set and 30-75sec rest between sets. This is far from fun and should honestly be pretty uncomfortable. You can also do these as "timed sets" where you set the clock (i.e. for 60 seconds) and work non-stop until time runs out. . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 25 1

JOM SIHAT KEBAIKAN RENDAM KAKI DALAM AIR PANAS BERCAMPUR GARAM .. Merendam kaki dalam air panas yg dicampur dengan sedikit garam membantu anda lebih tenang juga membersih kuman yg bersarang di telapak kaki .. Ianya juga membantu kaki anda menjadi lebih ringan sekaligus dipercayai membantu hilangkan lenguh2 & kesemutan .. Antara kebaikan yg lain; ⭕ Menghilangkan Bau Pada Kaki ⭕ Mengatasi Masalah Kulit Kaki Pecah2 & Kasar ⭕ Mengatasi Selsema, Demam & Batuk ⭕ Melegakan Sakit Kepala ⭕ Menenangkan Jiwa ⭕ Perjalanan Darah Menjadi Lancar ⭕ Menghilangkan Kuman & Bakteria yg Bersarang di Kaki .. Selamat Mencuba :) .. #duniaherbs #losyenmustajab #losyenpanas #bakar lemak #duniaherbslosyenmustajab #lemak #losyenbakarlemak #berpantang #bersalin #kurus #gemuk #slim #diet #beratbadan #betisgajah #rahsiakurus #patihalia #kempisperut #bersukan #losyenlangsingramping #kembungperut #perutbuncitboroiberlapis #daguberlapis #senggugut #selulit #sakitsendi #lenganbesar #pehaberlaga #bersenam

Share 16 0

Macros 101... everything you need to know about macronutrients. . 🍗 Protein . 1 gram of protein = 4 calories . Great sources of protein are: ✔ Lean meat ✔ Fish ✔ Eggs ✔ Whey (protein powder) ✔ Dairy . Why is protein important? . ✅ It builds and repairs muscle tissue ✅ Preserves lean muscle mass when you eat in a calorie deficit ✅ Helps you feel satiated (fuller for longer) . 🥔 Carbs . 1 gram of carbs = 4 calories . Great sources of carbs are: ✔ Fruit ✔ Veg ✔ Rice ✔ Grains ✔ Bread ✔ Pasta . Don’t swerve the carbs! . ✅ Carbs are an easy energy source for the body ✅ Carbs replenish glycogen stores ✅ Carbs are often a source of fibre and aid digestion . 🧀 Fats . 1 gram of fat = 9 calories . Good sources of fats include: ✔ Nuts ✔ Salmon ✔ Cheese ✔ Dairy ✔ Eggs . Why is fat important? . ✅ Fat allows nutrient absorption into the body ✅ Fat regulates hormone production ✅ Fats - particularly omega 3 and 6 aids brain function . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 18 1
sabun.kempis.perut. Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN!
.
Sabun Zumba!
Sabun yang

Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN! . Sabun Zumba! Sabun yang boleh buang lemak2 pada badan. Sabun dari bahan natural yang diformulasikan untuk menyingkirkan lemak2 degil pada badan. . Siapa yang perlukan sabun zumba?? . ✔️ Wanita / lelaki yang berat badan berlebihan. ✔️ Sukar kawal nafsu makan ✔️ Berat badan / size susah nak kurang walaupun dah berdiet ✔️ Wanita / Lelaki bekerjaya tiada masa untuk bersenam ✔️ Wanita / lelaki yang takut untuk makan/minuman produk perlangsingan ✔️Wanita / lelaki yang nak kempiskan perut, kecilkan peha dan lengan ✔️ Wanita / lelaki yang nak menten bentuk badan / berat badan tanpa perlu kawal pemakan yang ketat ✔️ Wanita/lelaki yang nak inch loss . . Jika anda antara tersenarai di atas, jom wassap sekarang umtuk info lanjut zabun zumba ni. . ‼️ Sabun zumba terbukti berkesan tanpa perlu bersenam yang kerap dan diet yang ketat . #bersenam #zumba #fitness #foodpanda #foodhunter #resepibonda #menudiet #dietsihat #wanita #butikpengantin #butikmuslimah #bajucouple #plussizefashion #badanbesar

Share 4 0
dill.suka.masak. 7km je mampu.. Sebab tak makan apa, hanya minum air kosong je pagi tad

7km je mampu.. Sebab tak makan apa, hanya minum air kosong je pagi tadi. Perut dah lapar. Lepas lari terus cari smoothie dan akok panas 🤭 Kebetulan jumpa kawan dekat kedai nasi kerabu. Alahai, tak tahan tengok akok panas tu. Dapat kunyah seketul jadilah..nikmat sungguh rasa. Hehehe. #happymom #WAHM #momoftwogirls #ShakleeLeader #misi55hm #fitjalilgirls #7km #morningrun #happyrun #healthylifestyle #running #tranningforhalfmarathon #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurusmalaysia #healthylifestyle #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusselamat #bersenam #excercise #fitness #fitnessmom #momfitness #brooks #brooksrunning #brooksghost #brooksghost10 #loverunning #happy

Share 31 1
nadchocolista. Nak kurus sihat tak perlu kerja keras macam dlm video ni. .
Uols boleh

Nak kurus sihat tak perlu kerja keras macam dlm video ni. . Uols boleh je senam ringan² spert bintang. . #senamanringkas #senamankurus #bersenam

Share 4 0
saloma_minum_klubna. Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. 
Dia komen KURUS TANPA S

Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. Dia komen KURUS TANPA SEDAR DGN 3 SET!!! wauu.. Hebatkan penangan #klubnalaleh nii. Patut la trademark dia #TERPAKSAKENYANGTERPAKSAKURUS . ada lgi tak yg nak serah dri mcmni bgtau 1 set je pun dh turun 2kg. Klu ada meh ws Ely cpat2 ataupun korang blh tekan link di bio. 016-5553017(Ely) #teamkaktila #kopikurus #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang #pesanatok

Share 5 1
cik_pinggang_saloma. Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. 
Dia komen KURUS TANPA S

Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. Dia komen KURUS TANPA SEDAR DGN 3 SET!!! wauu.. Hebatkan penangan #klubnalaleh nii. Patut la trademark dia #TERPAKSAKENYANGTERPAKSAKURUS . ada lgi tak yg nak serah dri mcmni bgtau 1 set je pun dh turun 2kg. Klu ada meh ws Ely cpat2 ataupun korang blh tekan link di bio. 016-5553017(Ely) #teamkaktila #kopikurus #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang #pesanatok

Share 8 1
si_penjual_kopi_kurus. Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. 
Dia komen KURUS TANPA S

Ada rakan fb Ely yg serah diri time Ely live. Dia komen KURUS TANPA SEDAR DGN 3 SET!!! wauu.. Hebatkan penangan #klubnalaleh nii. Patut la trademark dia #TERPAKSAKENYANGTERPAKSAKURUS . ada lgi tak yg nak serah dri mcmni bgtau 1 set je pun dh turun 2kg. Klu ada meh ws Ely cpat2 ataupun korang blh tekan link di bio. 016-5553017(Ely) #teamkaktila #kopikurus #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang #pesanatok

Share 10 0

"BADAN IDAMAN ANDA BUKAN LAGI ANGAN-ANGAN YANG TAK BERKESUDAHAN!" . http://www.wasap.my/+60134275336 http://www.wasap.my/+60134275336 http://www.wasap.my/+60134275336 Nak #Bersenam pun tiada masa. Bdan still Tak fit dan brleemak. . 6pax sebenarnya dah ada cuma byk lemak diperut. Pakai baju pun still nmpak peerut yg sexy membulat tu. . Pakai FITGUN kan senang... . Lekat shja dan biarkan FITGUN Bina Muscle dan Hapuskan Lemak anda dengan mudah! . 💪Boleh digunakan di mana2 dan di mana2 saja. 💪Jimat Masa dan Tenaga. 💪Lekat saja pada tubuh 20-25min, kemudian rileks. Fitgun buat kerja! 💪Rasai kesan dan perubahannya seawal 7hari! . #Dijamin kesannya dalam 1 sesi penggunaan :- . Dapatkan FITGUN SEGERA ! . WHATSAPP LINK :- . http://www.wasap.my/+60134275336 http://www.wasap.my/+60134275336 . COD AVAILABLE IN SUNGAI PETANI ONLY..!!!

Share 9 0
sheehaw_poly. Ada Ker yg nak turun 3-10kg Di Bulan Ogos? .
Komen ‘SAYA NAK’ untuk yg

Ada Ker yg nak turun 3-10kg Di Bulan Ogos? . Komen ‘SAYA NAK’ untuk yg betul2 berminat 😍😍 dan follow @sheehaw_poly . Yes kali ini Coach nak bantu yg nak turun 3-10kg Bulan Ogos ni. Kepada yg SERIUS nak kurus dan nak turun 3-10kg di Bulan Ogos 🤩🤩💃💃💃 . Adakah anda akan jadi salah satu peserta U Fit Online 🛸 Program season 48 ini? . Komen “SAYA NAK” sekarang 😍😍💃💃💃 . Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program. . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . Personal dan Group Coaching Instagram @sheehaw_poly . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #produkkuruscepat #astroawani #cauliflower #bersenam #dietsihat

Share 36 10
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Resepi Air Detoks . . Sedikit sharing mengenai TOKSIN. Camana nak tahu dalam badan banyak toksin? . . Bila badan kurus tapi perut buncit. Sebuah kajian terbaharu dari Sweden mendapati toksin jenis PCB (polychlorinated biphenyl) mempunyai hubung kait dengan lemak perut. Toksin ini akan menggalak tubuh untuk menyimpan lemak berlebihan pada kawasan sekitar perut. . . Cara terbaik untuk membebaskan toksin jika anda mengalami perut buncit sebegini adalah bersenam secara kerap, mengambil makanan sihat, makan dalam kuantiti kecil dan tidur secukupnya. So dah bersenam hari ni?? . . #assalamualaikum #toksin #awetmuda #perutbuncit #bersenam #jogging #saunaku #terapiinstagram #kaksona #detoks #airdetoks

Share 8 3

Stresss dgn kerja? . . Cuba muay thai PT/GROUP training ni . . 📍good to release stress 📍your learn self defence 📍intense cardio,you burn a lot of calories. . . Lepas class ni confirm all the stress will go away👍👍 . . JOIN THE FUN NOW !!! . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 36 4
anniecoach.14. ROTI ramai orang pun suka kan😋
Tapi macan mana pilih  is the KEY 🤭 S

ROTI ramai orang pun suka kan😋 Tapi macan mana pilih is the KEY 🤭 So nak pilih yg paling tinggi protein , rendah lemak ,rendah kalori dan tinggi fiber? Mana averaga dapat yang seperti di atas ...No 1 kiri.....4 kanan , bawah kita letak Number 5 dan no 8 . Rasa no berapa paling ok ? . . Mana yang anda pilih ? No 1 - 8 ? Komen sikit ya ✌️ . . FOLLOW@anniecoach.14 Untuk TIPS diet yang sihat dan berkesan dan TURN ON NOTIFICATION for more info . . Jika Ilum ini bermanfaat,sila SHARE dan TEXT dengan rakan anda ❤️❤️ . CoachAnnie 0192687695 . . #teamstobefit #coachannie2019 #kurus #nakcantik #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #nakkurus #diet #kuruscepat #produkkuruscepat #cauliflower #bersenam #dietsihat #coachperempuan #blouselabuh #blouselawa #macammananakkurus #turun5kgsebulan #kurussebelumkawin #astro #weightloss

Share 11 0

LOSYEN MUSTAJAB .. Sejak dari zaman sekolah lagi Peha ni agak besaq, dah sama saiz dengan kaki gajah. Kalau sarung seluar dah macam sarung nangka. Sedih tapi gatai gak nak melaram .. Jangan biarkan Lemak makin bertimbun akibatnya Peha rapat & jalan bergeser sehingga terganggu penampilan. Atasi masalah Peha Gajah ini dengan Losyen Panas EXTRA HOT untuk bantu Cairkan Lemak. Rajin2 sapu secara konsisten untuk kesan yg optimum .. Jom pakat cuba Losyen Mustajab 📱 WHATSAPP NO. 017-3798861 azi 📱 WHATSAPP LINK www.wasap.my/60173798861 Sapu Sapu Jer Mustajab :) .. #duniaherbs #losyenmustajab #losyenpanas #bakar lemak #duniaherbslosyenmustajab #lemak #losyenbakarlemak #berpantang #bersalin #kurus #gemuk #slim #diet #beratbadan #betisgajah #rahsiakurus #losyenlangsingramping #patihalia #kempisperut #perutbuncitboroiberlapis #kembungperut #daguberlapis #senggugut #selulit #sakitsendi #lenganbesar #pehaberlaga #bersenam #bersukan

Share 30 10
sabun.buang.lemak. Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN!
.
Sabun Zumba!
Sabun yang

Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN! . Sabun Zumba! Sabun yang boleh buang lemak2 pada badan. Sabun dari bahan natural yang diformulasikan untuk menyingkirkan lemak2 degil pada badan. . Siapa yang perlukan sabun zumba?? . ✔️ Wanita / lelaki yang berat badan berlebihan. ✔️ Sukar kawal nafsu makan ✔️ Berat badan / size susah nak kurang walaupun dah berdiet ✔️ Wanita / Lelaki bekerjaya tiada masa untuk bersenam ✔️ Wanita / lelaki yang takut untuk makan/minuman produk perlangsingan ✔️Wanita / lelaki yang nak kempiskan perut, kecilkan peha dan lengan ✔️ Wanita / lelaki yang nak menten bentuk badan / berat badan tanpa perlu kawal pemakan yang ketat ✔️ Wanita/lelaki yang nak inch loss . . Jika anda antara tersenarai di atas, jom wassap sekarang umtuk info lanjut zabun zumba ni. . ‼️ Sabun zumba terbukti berkesan tanpa perlu bersenam yang kerap dan diet yang ketat . #bersenam #zumba #fitness #foodpanda #foodhunter #resepibonda #menudiet #dietsihat #wanita #butikpengantin #butikmuslimah #bajucouple

Share 12 0
sabun.kempis.perut. Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN!
.
Sabun Zumba!
Sabun yang

Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN! . Sabun Zumba! Sabun yang boleh buang lemak2 pada badan. Sabun dari bahan natural yang diformulasikan untuk menyingkirkan lemak2 degil pada badan. . Siapa yang perlukan sabun zumba?? . ✔️ Wanita / lelaki yang berat badan berlebihan. ✔️ Sukar kawal nafsu makan ✔️ Berat badan / size susah nak kurang walaupun dah berdiet ✔️ Wanita / Lelaki bekerjaya tiada masa untuk bersenam ✔️ Wanita / lelaki yang takut untuk makan/minuman produk perlangsingan ✔️Wanita / lelaki yang nak kempiskan perut, kecilkan peha dan lengan ✔️ Wanita / lelaki yang nak menten bentuk badan / berat badan tanpa perlu kawal pemakan yang ketat ✔️ Wanita/lelaki yang nak inch loss . . Jika anda antara tersenarai di atas, jom wassap sekarang umtuk info lanjut zabun zumba ni. . ‼️ Sabun zumba terbukti berkesan tanpa perlu bersenam yang kerap dan diet yang ketat . #bersenam #zumba #fitness #foodpanda #foodhunter #resepibonda #menudiet #dietsihat #wanita #butikpengantin #butikmuslimah #bajucouple

Share 7 0
sabun.kempis.perut. Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN!
.
Sabun Zumba!
Sabun yang

Katakan tidak pada DERITA TURUN BERAT BADAN! . Sabun Zumba! Sabun yang boleh buang lemak2 pada badan. Sabun dari bahan natural yang diformulasikan untuk menyingkirkan lemak2 degil pada badan. . Siapa yang perlukan sabun zumba?? . ✔️ Wanita / lelaki yang berat badan berlebihan. ✔️ Sukar kawal nafsu makan ✔️ Berat badan / size susah nak kurang walaupun dah berdiet ✔️ Wanita / Lelaki bekerjaya tiada masa untuk bersenam ✔️ Wanita / lelaki yang takut untuk makan/minuman produk perlangsingan ✔️Wanita / lelaki yang nak kempiskan perut, kecilkan peha dan lengan ✔️ Wanita / lelaki yang nak menten bentuk badan / berat badan tanpa perlu kawal pemakan yang ketat ✔️ Wanita/lelaki yang nak inch loss . . Jika anda antara tersenarai di atas, jom wassap sekarang umtuk info lanjut zabun zumba ni. . ‼️ Sabun zumba terbukti berkesan tanpa perlu bersenam yang kerap dan diet yang ketat . #bersenam #zumba #fitness #foodpanda #foodhunter #resepibonda #menudiet #dietsihat #wanita #butikpengantin #butikmuslimah #bajucouple

Share 11 5

Assalamualaikum..selamat pagi kesayangan #kakakbunga semua 😘. Hari ini #sarapan apa tu? Jangan lupa untuk ambil makanan seimbang dan minum air masak banyak. #bersenam 3 kali seminggu pun mampu untuk membantu mendapatkan emosi yang baik, kulit yang cantik sekaligus memberi manfaat kepada kesihatan kita. Pada sesiapa yang sibuk mencari #pakejberpantang #confinementlady untuk persiapan semasa tempoh #berpantang , boleh dm/whatsapp kakak 0183856815. In shaa Allah masih #hargamampumilik sebab kita faham ekonomi sekarang memerlukan untuk kita #berjimat . Buat apa membazir jika boleh berjimat..! Appointment hingga hujung tahun hampir FULLY BOOKED. Cepat dapatkan quotation anda hari ini. #nourvdaprivatehomespa #urut #urutan #urutanbersalin #urutantradisional #pakejbersalin #pakejpantang #confinementcare #mobilespa #homespa

Share 9 0
puan_pinggang_saloma. Ha.. Mari Mari Mari...
Kakak manis kakak comel kakak cantik
Kalau kaka

Ha.. Mari Mari Mari... Kakak manis kakak comel kakak cantik Kalau kakak nak Selim melim tanpa sedar dh terkurus, Boleh try klubnaLaleh ya. Priigif tinggal sikit ja lagi. Ni ha..semua dh pakat2 beli Takkan korang nk tgk ajeee. 016-5553017(Ely) #teamkaktila #dreamtorich #kopikurus #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #msu #motifviral #langsing #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #artiscurang

Share 4 2

💡 BEING PATIENT 💡 . I regularly receive messages from people who are frustrated with their fat loss progress. Oftentimes, all is well and they are getting closer to their goal, but there simply is a lack of patience. Small progress adds up to big progress over time. Just because you may not be able to see fat loss occur from a day-to-day or even week-to-week basis, does not necessarily mean that you need to start making drastic changes. . In fact, trying to make drastic changes when it's not necessary can do more harm than good, as it can make it harder for you to sustain your diet and/or training. . There are obviously exceptions in which changes to your approach are necessary, but my point is that we should try to not be quick to judge. If you are getting stronger in the gym and your average body weight/body measurements are dropping on a weekly basis, you oftentimes just need to be more patient . . #excusesdontmakeresults #painandgainfitness @painandgainfitness

Share 20 1