#bosan

Posts Share

(TAG 5 TEMEN KAMU YANG UDAH BOSAN DISAKITIN SAMA DIA) :”( <FULL COVER ON MY YOUTUBE CHANNEL> link on my bio... song by @kainisura #bosan jangan lupa difollow juga dan cek video original nya juga ya guys!!! dijamin sakit sih lagunya :”) @indosemarsakti • • @indomusikgram #indomusikgram @vokalplus #vokalplus @coversong_id #coversongid @indovidgram #indovidgram #dagelanmusik @dagelanmusik

Share 11099 523
hipotesiscinta. Tak terfikir pun yg awak akn jd sepenting ini dlm hidup saya.. 😊

Tag

Tak terfikir pun yg awak akn jd sepenting ini dlm hidup saya.. 😊 Tag orang tersayang . . 📍Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv@lafaz_cinta ▶️Turn on post notification . #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 7717 426
selagirindu. Moga baik-baik dalam jagaan-Nya ❤️ Tag orang tersayang
. . 📍Untuk quo

Moga baik-baik dalam jagaan-Nya ❤️ Tag orang tersayang . . 📍Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv@lafaz_cinta ▶️Turn on post notification . #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 20429 976
selagicinta. Jodoh rahsia Allah, tapii😊
.
Nak quote, ayat2 cinta, brotherhood /sis

Jodoh rahsia Allah, tapii😊 . Nak quote, ayat2 cinta, brotherhood /sisterhood, atau content agama? Follow kami di 📌@selagicinta 📌@pahlawaniphone 📌@nakhabaqnii 📌@nakdakwah . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #paidreviewrm5

Share 4042 122
hipotesiscinta. Do you love me 💕

Tag orang tersayang
. . 📍Untuk quotes, ayat cinta,

Do you love me 💕 Tag orang tersayang . . 📍Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv@lafaz_cinta ▶️Turn on post notification . #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 10834 592
hipotesiscinta. Bila dalam diam si dia curang.. 😭

Tag orang tersayang
⚪
📽️ Credit @

Bila dalam diam si dia curang.. 😭 Tag orang tersayang ⚪ 📽️ Credit @famymalik @shaylamiey ⚪ 📍Untuk quotes, ayat cinta, video ⚪ Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv@lafaz_cinta ⚪ ▶️Turn on post notification ⚪ #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 5319 81
selagirindu. Kenapa? 🤔
Tag orang tersayang 
Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Fol

Kenapa? 🤔 Tag orang tersayang Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 9658 201
zim.steady. Cintu mu itu hoax
#bosan

Cintu mu itu hoax #bosan

Share 1 0
ngakak_bos_the_series. Ngakak Bos 14
terbang bebas... 🤣
full video di youtube Link di Bio...

Ngakak Bos 14 terbang bebas... 🤣 full video di youtube Link di Bio... Tag Temen Ya Bro Biar Rame ya... #ngakak #failfish #lucu #gokil #koplak #ketawa # #kocak #aneh #jatuh #lucu #pecah #ngacir #fail #fishing #bro #vidiolucu #funnyvideo #bosan #hiburan #comedy #hahaha #instagram #youtube #ig #indo #jatuh #jatoh #viral #viralindonesia #aneh

Share 7 0
danielrafeq. alamak savage lari lh 
#bosan lh mcm nie

alamak savage lari lh #bosan lh mcm nie

Share 5 0

barai bossku😏 #bosan

Share 7 1
sofianasaufi. #Jangan gelak k?Lagu Januari ni.Saja tukar lirik sikit.#Bosan#Jangan k

#Jangan gelak k?Lagu Januari ni.Saja tukar lirik #Jangan kecam

Share 0 0
nomz.keniten. Melawan #bosan 💨
Klo ga bosan, ga #selfie 😂

Melawan #bosan 💨 Klo ga bosan, ga #selfie 😂

Share 8 1
shikinkinkin044. #bosan

#bosan

Share 3 1
me.cerb. Pulang dalam artian untuk 'selamanya' ———————————————
#quotes #galauqu

Pulang dalam artian untuk 'selamanya' ——————————————— #quotes #galauquotes #quotesgalauindo #perempuan #galau #lelah #bosan #sedih #kesepian #masalalu #down

Share 4 0
ngemil.rong. Ada yang baru ni guys.
Makaroni dengan berbagai varian rasa😍.
•
•
•
•

Ada yang baru ni guys. Makaroni dengan berbagai varian rasa😍. • • • • • #ngemilmalam #makanterusss #ngemilyuk #makananhits #cemilankekinian #cemilanhits #cemilanenak #cemilanmurah #bosan #bosankerja #bt

Share 5 1
syukriafzal. #bosan bosan nie....hentam sajalah...hihi

#bosan bosan nie....hentam sajalah...hihi

Share 9 4
badrul_aula79. #BOSAN

#BOSAN

Share 4 0
selagicinta. Haa dah ready ke? 😂
.
🎥📸
Credit: @mfmirafilzah @remyishak
.
Nak quo

Haa dah ready ke? 😂 . 🎥📸 Credit: @mfmirafilzah @remyishak . Nak quote, ayat2 cinta, brotherhood /sisterhood, atau content agama? Follow kami di 📌@selagicinta 📌@pahlawaniphone 📌@nakhabaqnii 📌@nakdakwah . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #paidreviewmalaysia

Share 523 22
selagicinta. Luar biasa😊
.
Nak quote, ayat2 cinta, brotherhood /sisterhood, atau c

Luar biasa😊 . Nak quote, ayat2 cinta, brotherhood /sisterhood, atau content agama? Follow kami di 📌@selagicinta 📌@pahlawaniphone 📌@nakhabaqnii 📌@nakdakwah . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #paidreviewmalaysia

Share 755 12

Hi awk #bosan 😭

Share 17 0
dek_na78. Kita x selalu duduk di atas hidup kita ni ibarat roda kadang ii kita d

Kita x selalu duduk di atas hidup kita ni ibarat roda kadang ii kita di atas kadang ii kita di bawah .. tanpa usaha kita x akn berjaya .. CM tu jgk usaha I untk dapatkn you .. hahaha😂😂😗😜 #bosan #sisxsombong #sisgurauje #ayatjiwang #ayatsedihsikit #awekawek💕

Share 18 0
jejak_tintaa. 😒😒
.
.
.
.
.
.
.

#jejakkata#jejaktintaa#katadunia#katakatabijak#kat

😒😒 . . . . . . . #bismillah . . . Support terus @jejak_tintaa Dengan share,like & comen

Share 36 0
haqilc. [TEBAK ISI BALON]
.
Ice breaking yg satu ini bikin deg deg kan soalnya

[TEBAK ISI BALON] . Ice breaking yg satu ini bikin deg deg kan soalnya bermain TEBAK ISI BALON. kira kira apa yaa isinya?? 🤔😊 . Yuk kita bareng bareng mengaji dan menghafal Al-Qur'an di HAQI AFTER SCHOOL TERM 7.. . HAQI.. BERSAMA AL-QUR'AN KITA MULIA.. ALLAHUAKBAR!! ✊😊 . #haqi #haqiafterchool #haqifterschoolterm7 #yukngaji #barengbareng #bersamateman #seru #asyik #gak #bikin #bosan #fungames #funlearning #mengaji #dan #menghafal #alquran #sangat #mudah #menyenangkan #kursus #lembagakursus #kursusngaji #bekasi

Share 8 0
amybustamam. Hana but...#bosan #sendirisaja

Hana #bosan #sendirisaja

Share 6 0
azwan.0723. #bosan

#bosan

Share 14 0