#bosan

Posts Share

hipotesiscinta. Bila kau suka dia.. Tp dia tak faham😥
Tag orang tersayang
⚪
📽️ Credi

Bila kau suka dia.. Tp dia tak faham😥 Tag orang tersayang ⚪ 📽️ Credit @hotvocals ⚪ 📍Untuk quotes, ayat cinta, video ⚪ Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification ⚪ #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 1370 22
silamoveon. Saya takkan giveup untuk awak sayang.. 😘😍 (tag orang² yg tersayang.

Saya takkan giveup untuk awak sayang.. 😘😍 (tag orang² yg tersayang. ❤️) . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #silamoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #videolawak #igersmalaysia #quote #videolawak

Share 3695 99
dnx_bulat. Indahnya pemandangan pemandangan banyak body body babadontot 😂😂
#bos

Indahnya pemandangan pemandangan banyak body body babadontot 😂😂 #bosan

Share 359 18
selagicinta. Jangan kacau I😍
.
🎥📸
Credit : @itsrosenicotine @danielzamrii
.
Jang

Jangan kacau I😍 . 🎥📸 Credit : @itsrosenicotine @danielzamrii . Jangan lupa follow @nakhabaqnii @selagicinta untuk lebih byk quote n video🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 ▶️Turn on post notification . #videolawak

Share 3331 129
silamoveon. Awak cari saya tak? 🤔😏 (tag orang² yg tersayang. ❤️)
. 📌Untuk quote

Awak cari saya tak? 🤔😏 (tag orang² yg tersayang. ❤️) . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #silamoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #videolawak #igersmalaysia #quote #videolawak

Share 3889 280
silamoveon. Amin.. 😍😘 (tag orang² yg tersayang. ❤️)
. 📌Untuk quotes, ayat cinta

Amin.. 😍😘 (tag orang² yg tersayang. ❤️) . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #silamoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #videolawak #igersmalaysia #quote #videolawak

Share 4097 176
selagirindu. Salah 1 yg perempuan pandai😂
Tag orang tersayang 
Untuk quotes, ayat

Salah 1 yg perempuan pandai😂 Tag orang tersayang Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #jommoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #videolawak #igersmalaysia #quote #hipotesiscinta #selagirindu #paidreviewmurah #paidreviewrm5

Share 5394 81
selagicinta. Ada yg mcm ni tak?😂 Tag pasangan korang
.
🎥📸
Credit:@itsrosenicotin

Ada yg mcm ni tak?😂 Tag pasangan korang . 🎥📸 Credit:@itsrosenicotine @naszkenyang @danielzamrii . Jangan lupa follow @nakhabaqnii @selagicinta untuk lebih byk quote n video🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 ▶️Turn on post notification . #videolawak

Share 640 14
storyboards96. Sis panas laa harinii gais
#malay#tiktokmelayu#bosan#panas#merahbwtabg

Sis panas laa harinii gais #sishot @tiktokviral_padu

Share 3 0
genji._zero. #bosan

#bosan

Share 1 0
bosanproject. . .
Buat yg bingung cari kado bisa langsung hubungi admin buat pesen m
Share 2 1
suhardysuhailisuhardysuhaili. Apa yang kita hadapi lebih dari apa yang orang lihat
#bosan
#motorburu

Apa yang kita hadapi lebih dari apa yang orang lihat #bosan #motorburukabah

Share 8 0

Bile dh bosan tu selfie je la keje... ape lgi #bosan

Share 4 0
paan.02. Kongsi-kongsi mari bicara
#bosan

Kongsi-kongsi mari bicara #bosan

Share 30 1
jonathanalfa20. Ayo siapa yang merasa?😁😁Sama Aku Juga
#bosan

Ayo siapa yang merasa?😁😁Sama Aku Juga #bosan

Share 4 0
mohammadazrul_at. #dengar tu
#azrulatan
#bosan

#dengar tu #azrulatan #bosan

Share 3 0
mirah__.akf. #bosan
@mirah__.akf

#bosan @mirah__.akf

Share 2 0

Up skali 🤣 #bosan

Share 25 0
_.fiez. No caption!
.
.
#akudahbosan#kauakukite#bosan#gilekau#oklah

No caption! . . #oklah

Share 14 0
wiwitalwita12. #bosan # pengen ke shoping, ke salon#

#bosan # pengen ke shoping, ke salon#

Share 4 0
zimtheributz_. #bosan
#okXok

#bosan #okXok

Share 1 0
izxnlxx1. #bosan

#bosan

Share 6 0
ghiovanny_paeh21. #Bosan

#Bosan

Share 15 3
wibowo8572. Sendiri itu membosankan😪
#lelah #bosan #hadirnyakamu #yangakan #merub

Sendiri itu membosankan😪 #lelah #bosan #hadirnyakamu #yangakan #merubah #duniaku

Share 10 0
liyanabatrisya. Baju tido je #selamatmalam #rindu #photo #girls #gedik #bosan

Baju tido je #selamatmalam #rindu #photo #girls #gedik #bosan

Share 14 2
citra_devi_milagros. Subhanallah
#Testi lagi dari berlian team Ibu ini ada #penyakit #penye

Subhanallah #Testi lagi dari berlian team Ibu ini ada #penyakit #penyempitan #paru2 , dari 2009 sampai skr selalu tergantung dgn obat, #alhamdulillah kemarin sy suruh ikhtiar #minum #milagros , alhamdulillah skr perlahan2 bisa #lepas dgn obatnya dan kondisinya juga sdh mulai membaik 😇 Yg mulai #bosan dengan obat bisa #ikhtiar dg milagros ya,,bisa lngsung Wa 085649000069

Share 2 0
silamoveon. Bila mana kau dh lama suka dkt sidia tapi dia dh berpunya tanpa kau ta

Bila mana kau dh lama suka dkt sidia tapi dia dh berpunya tanpa kau tahu be like.. 😢💔 (tag orang² yg tersayang. ❤️) . 🎥@farhankapor. @chazynash . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken@silamoveon@alongbebel@selagirindu@pesankakmoji@epilog.cinta@hatiterluka@hipotesiscinta@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #silamoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #videolawak #igersmalaysia #quote #videolawak

Share 666 6
pilihanhidup_. Kejemuan akan tiba pada manusia yang melakukan sesuatu hal terlalu ser

Kejemuan akan tiba pada manusia yang melakukan sesuatu hal terlalu sering dan sebagainya. Seperti terlalu lama sendiri adalah kejemuan yang hakiki. bahkan ketika pengulangan itu keterlaluan manusia akan bosan menjadi bosan. Benar atau tidak itu pilihan. #pilihanhidup #sastra #literasi #puisi #art #environment #bahasa #indonesia #bosan

Share 4 0
nanang_shaw_lin. Refresing y ksni
#bosan#

Refresing y ksni #bosan#

Share 6 0
zarfif_34. Cakk saya nampak awk...
#bosan
#sainskomputerstudents 🤣🤣

Cakk saya nampak awk... #bosan #sainskomputerstudents 🤣🤣

Share 14 1

Saat rasa #bosan menghapiri ku 😏 Stel camera lah yg jadi bahan penghibur😂😆 ku

Share 10 0