(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ieja_faiezah. CC CREAM
.
.
CC Cream Mary Kay ni adalah kombinasi SKINCARE + FOUNDATI

CC CREAM . . CC Cream Mary Kay ni adalah kombinasi SKINCARE + FOUNDATION. Ia berfungsi melembapkan kulit, merawat, berfungsi sebagai anti penuaan juga selain melindungi kulit. . . CC Cream Mary Kay mengandungi SPF15 yang sesuai dipakai untuk kegunaan harian. Sama ada suri rumah atau yg bekerja di ofis. Masih memerlukan perlindungan untuk kulit. . . CC Cream SPF15 melindungi kulit kita sebanyak 93% daripada sinar UV. Adalah disarankan jika anda banyak buat outdoor activity/lebih terdedah kpd UV, tak perlu untuk pakai SPF yg terlalu tinggi kerana semakin tinggi SPF semakin oily tekstur krim dan akan menganggu kerja harian kita, selain itu ianya mungkin boleh menyebabkan pori tersumbat. . . So, jangan merosakkan kulit dengan SPF yg tinggi jika tidak perlu 😍 . . Yang penting CC Cream Mary Kay adalah Non Comodogenic, barulah kulit kita bebas bernafas! . . Ada 4 pilihan warna: ** Very Light ** Light to medium ** Medium to deep ** Deep . . Harga : RM75 Sesuai utk kegunaan 6 bulan. . . Berminat utk dapatkan? Klik saja link berikut: . . Love💕 Ieja MK Mary kay beauty consultant Www.wasap.my/60182294573 #imbeautyconsulant #foundationmakeup #makeuplook #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #marykaycareer #pencucimuka #alhaalfa #ilovemarykay #foundationuntukkulitberminyak #foundationmakeup #cccreammarykay

Share 0 0
sue_marykbc. Mary Kay Botanical Effects Mask  BEST SANGATTT 👍👍👍 🌹 Lebih cerah d

Mary Kay Botanical Effects Mask BEST SANGATTT 👍👍👍 🌹 Lebih cerah dari sebelumnya 🌹 Pipi semakin anjal 🌹 Dapat pudarkan Parut Gelap 🌹 Kulit muka terasa lebih licin 🌹 Menyedut blackhead dengan efektif 🌹 Menghilangkan KUSAM d wajah Yeeeessssssssszzzzzz.... It's TRUE.... Percubaan kali pertama dah boleh rasa semua d atas 💃💃💃 Jom Cepat! lambat abisssssss wasap.my/6017487464 #botanicaleffects #marykay #marykaymakeup #beautywithme #beautyconsultantmarykay #kajang

Share 0 0
shila.marykay. Bold, sweet, nude.
Mana satu korang minat? Kalau saya, semua pun suka,

Bold, sweet, nude. Mana satu korang minat? Kalau saya, semua pun suka, ikut mood. 😅 . Oh ya, lipstik2 marykay best tau. Tak mengeringkan bibir, tak buat bibir kita jadi hitam disamping jugak merawat bibir kita dgn vit e dan jojoba oil. Haa gituuu 🤗 . Your BC💋 0122564064 . #marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #malacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam #sweetdreams #dramasangat

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fizza_zameri. CC CREAM
.
.
CC Cream Mary Kay ni adalah kombinasi SKINCARE + FOUNDATI

CC CREAM . . CC Cream Mary Kay ni adalah kombinasi SKINCARE + FOUNDATION. Ia berfungsi melembapkan kulit, merawat, berfungsi sebagai anti penuaan juga selain melindungi kulit. . . CC Cream Mary Kay mengandungi SPF15 yang sesuai dipakai untuk kegunaan harian. Sama ada suri rumah atau yg bekerja di ofis. Masih memerlukan perlindungan untuk kulit. . . CC Cream SPF15 melindungi kulit kita sebanyak 93% daripada sinar UV. Adalah disarankan jika anda banyak buat outdoor activity/lebih terdedah kpd UV, tak perlu untuk pakai SPF yg terlalu tinggi kerana semakin tinggi SPF semakin oily tekstur krim dan akan menganggu kerja harian kita, selain itu ianya mungkin boleh menyebabkan pori tersumbat. . . So, jangan merosakkan kulit dengan SPF yg tinggi jika tidak perlu 😍 . . Yang penting CC Cream Mary Kay adalah Non Comodogenic, barulah kulit kita bebas bernafas! . . Ada 4 pilihan warna: ** Very Light ** Light to medium ** Medium to deep ** Deep . . Harga : RM75 Boleh dipakai lebih dr 6 bulan. . . #darkspot

Share 1 0
mknad99772. Cleanse, tone, mask, and hydrate in these 4 easy steps for a more radi

Cleanse, tone, mask, and hydrate in these 4 easy steps for a more radiant looking skin. #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #MaryKay #SkinCare #Beauty #Cleanser #Botanical #BotanicalEffects

Share 5 0
beautitude.my. GOOD MORNING BEAUTIES 💋
.
IT IS ONLY 8 DAYS LEFT UNTIL END OF OCTOBER

GOOD MORNING BEAUTIES 💋 . IT IS ONLY 8 DAYS LEFT UNTIL END OF OCTOBER! TIME REALLY FLIES HUH. . IT MEANS OUR MARY KAY OCTOBER PROMO WILL LAST IN 8 DAYS TOO! HOW ABOUT YOU SWIPE RIGHT NOW TO SEE THE PRODUCTS AT A DISCOUNTED PRICE 👉🏻 . OUR PRODUCTS ARE ALL HIGH QUALITY AND EVERYTHING COMES WITH 90 DAYS SATISFACTION WARRANTY. . CLICK LINK ON BIO OR WHATSAPP 0177950917 TO ORDER 💋 . #marykaypromo #marykaysale #marykayanniversary #skincaremurah #botanicaleffectmarykay #botanicaleffects #timewise #timewisemarykay #maskbotanicaleffects #marykaykampar #marykayperak #marykaymalaysia #maskmurah #glassskin #clearskin #specialoffer #marykaymysg #masker #facialmask #facialscrub #timewisedaycream #timewisemarykay #timewisemarykaymalaysia #timewise3dmarykaymalaysia

Share 2 0
ieja_faiezah. Assalamualaikum... Pagi2 berkongsi kegembiraan dgn org lain untuk dapa

Assalamualaikum... Pagi2 berkongsi kegembiraan dgn org lain untuk dapatkan mulakan perjalanan untuk kulit yang sihat Love💕 Ieja MK Mary kay beauty consultant #marykayselangor #marykaylovers #skincarebest #skincare #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #marykaycareer #pencucimuka #alhaalfa #ilovemarykay #foundationuntukkulitberminyak

Share 1 0
simonesilva_consultoramk. Quer saber como cuidar da sua pele de acordo com a necessidade/tipo?

Quer saber como cuidar da sua pele de acordo com a necessidade/tipo? Me chame no direct que faremos o teste para detectar seu tipo de pele e juntas escolhermos a linha certa para que você conquiste uma pele que todos sonham, " pele normal". A pele normal tem uma aparência saudável, uma textura macia; contém equilibrio entre óleo e umidade e não apresenta espinhas e poros obstruidos. QUANDO BEM CUIDADA, LINHAS DE EXPRESSÃO E RUGAS RARAMENTE SE FORMAM ANTES DA VELHICE. . . . . #cuidadoscomapele #timewise3d #timewiserepair #botanicaleffects #clearproof #kitmicrodermoabrasão #mascarabiocelulose #mkmen #demaquilantemarykay #tonicofacialmarykay

Share 4 0
maryyk.wani. ^ Perbezaan skinvi lama & skinvi baru.
.
Skinvi lama ( kecil )
Skinvi

^ Perbezaan skinvi lama & skinvi baru. . Skinvi lama ( kecil ) Skinvi sonic ( besar ) Bangun pagi cuci muka dengan brush SONIC rasa licin muka, sehalus seperti kulit bayi. Whitehead Blackhead tepi hidung pun dah tak rasa 😍😍😍 lagi lagi bahagian tepi hidung ni, dulu kasar tapi sekarang tak lagi 🥰 puasssss ehehehhe . . . Brush ni berpusing sehingga 200 kali per second untuk membuang kotoran (hasil daripada debu & keadaan sekeliling), minyak, membersihkan & membuang makeup dengan lebih bersih di muka! 🤩 . . Selain itu, skinvi sonic ni jugak bersihkan muka kita 4X kali better lebih bersih dari menggunakan tangan sendiri tau! Whiteheads, Blackheads confirm semua keluar terus 😍😍😍 kulit terus rasa licin, bersih and smooth sangat ! Macam kulit baby 🥰 hehehe Apa yg best tentang sonic ni, dia chargeable! Tak pakai battery dah. And brush heads tu besar! Puaasss sangat cuci satu muka! Apa yg lagi best — boleh tukar kan brush head tu dgn SONIC MASSAGE HEAD Sonic massage head ni adalah untuk urut muka kita. Buat hari2 confirm muka Nampak muda and tegang!!! 😍😍 hehe Wani dah try, memang besttt sangat! Puas hati cuci muka. Kalau berminat, boleh contact @maryyk.wani 01132196898 ❤️❤️❤️ . . . . . . . . #skincare #botanicaleffects #marykay #moisturizermarykay #cleansermarykay #tonermarykay #softenermarykay #marykaymalaysia #timewisemarykay #botanicalmarykay #timewiserepair #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykl #beautyconsultantmarykay #rawatkulit #skincaremarykay #cleansingbrush #brushmarykay #marykayklang #cegahkrimkilo #brandskincare

Share 3 0
kay.raquel. Adquiere productos #timewiserepair #timewise3d #botanicaleffects #ases

Adquiere productos #timewiserepair #timewise3d #botanicaleffects #asesoriasmarykay y llevate esta hermosa bolsa a precio especial 😍😍😍

Share 0 0
athenasomarykay. Mary Kay #轻松 及为您 #量身度造 。
Botanical Effects #护肤品 , 注入了#天然植物精华 , 贴适您的 #肌

Mary Kay #轻松 及为您 #量身度造 。 Botanical Effects #护肤品 , #天然植物精华 , 贴适您的 #肌肤 #焕发 #健康 #亮丽 #光泽 。现在您可以让干燥和黯淡的肌肤体验到 #柔软#水嫩 的喜悅 1号洗面乳是属于 #干性 的 2号洗面乳是属于 #中性(混合性) 3号洗面乳属于 #油性 Botanical草本护肤系列 每一种产品皆含两种 #滋养#植物 #精华 配制,适合各类型肤质。 #水飞蓟素(奶蓟)是一种强效的 #抗氧化 剂,有助于 #保护 肌肤免受外在环境的侵害。具有 #镇静#舒缓 作用。 享有“长寿果”之称的 #罗汉果 也有不俗的抗氧化特性,有助于促进肌肤 #健康。 特征 👍 不含香精 👍 不含合成染料 👍 防过敏 👍 不会诱发粉刺 👍 经过皮肤专家测试 👍 经过皮肤刺激性和过敏临床试验 👍 适合敏感肤质 #marykay #ilovemarykay #botanicaleffects #dryskin #normalskin #oilyskin #skincare

Share 1 0
beautyinsideout.mk. ¡Les presento a esta hermosa línea para las pieles más jóvenes: Botani

¡Les presento a esta hermosa línea para las pieles más jóvenes: Botanical Effects! 💖🌿 Está compuesta por ingredientes simples para una piel con apariencia más saludable. Los poderosos extractos de la Pitaya se combinan con el legendario Aloe Vera, para darle a la piel una infusión de antioxidantes en cada producto. El extracto de Pitaya contiene ácidos grasos y varios complejos de vitamina B, incluyendo la vitamina «anti estrés» B1. El gel de Aloe Vera ayuda a mantener la humectación de la piel y contiene vitamina E. ¡Nunca es muy temprano para empezar a cuidar tu piel y lucir radiante! 💖 #botanicaleffects #cuidadodelapiel #marykay #skincare

Share 6 0
beautyinsideout.mk. ¡Les presento a esta hermosa línea para las pieles más jóvenes: Botani

¡Les presento a esta hermosa línea para las pieles más jóvenes: Botanical Effects! 💖🌿 Está compuesta por ingredientes simples para una piel con apariencia más saludable. Los poderosos extractos de la Pitaya se combinan con el legendario Aloe Vera, para darle a la piel una infusión de antioxidantes en cada producto. El extracto de Pitaya contiene ácidos grasos y varios complejos de vitamina B, incluyendo la vitamina «anti estrés» B1. El gel de Aloe Vera ayuda a mantener la humectación de la piel y contiene vitamina E. ¡Nunca es muy temprano para empezar a cuidar tu piel y lucir radiante! 💖 #botanicaleffects #cuidadodelapiel #marykay #skincare

Share 3 0
shervonya_mary_kay_consultant. Visit www.marykay.com/sbraswell6 to see products for skin care, make-u

Visit www.marykay.com/sbraswell6 to see products for skin care, make-up, fragrance, etc. Contact me to schedule an appointment to help identify the right products for your skin care needs. #MotivationMonday #MarKay #skincare #makeup #foundation #lipstick #lipgloss #fragrances #charcoalmask #specialtyproducts #TimeWise #ClearProof #BotanicalEffects #TimeWiseRepair #facials #parties #beauty #healthyskin #flawlessskin #acne #blemishes #skincareroutine #mymklife💗💄💖💋

Share 1 0

“Cualquier cosa que imagines vívidamente, desees ardientemente, creas sinceramente y que actúes con entusiasmo para lograrlo, inevitablemente sucederá”. Mary Kay Ash

Share 8 1
marykay_marysa. I’m using this skincare set for almost 1 year dah. Sepanjang setahun,

I’m using this skincare set for almost 1 year dah. Sepanjang setahun, cleanser je tukar masuk botol ke dua. Betapa berbaloinya kualiti and kuantiti product Mary Kay I love my skin now! And definitely saved my moneyyyy Dm/whatsapp @marykay_marysa 0193672703 to purchase ❤️ . . . . . . #skincare #botanicaleffects #marykay #moisturizermarykay #cleansermarykay #tonermarykay #softenermarykay #marykaymalaysia #timewisemarykay #timewiserepair #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #beautyconsultantmarykay #rawatkulit #skincaremarykay #topskincare

Share 9 0
maryk.nur. Cukup ke korang rasa kalau tiap2 hari makan nasi kosong? Mesti tak cuk

Cukup ke korang rasa kalau tiap2 hari makan nasi kosong? Mesti tak cukup kan. Macam tu lah kulit wajah kita. Semua saling memerlukan. . 🍁Mencuci. 🍁Menyegar. 🍁Melembap. 🍁Melindungi. 4 STEP ni SANGAT SIMPLE. SENANG INGAT. SENANG NAK BUAT. . . Ada lagi PALING BASIC. . 🍀 Pencuci & Pelembap. . KEPENTINGAN PELEMBAP MUKA (MOISTURIZER) . Moisturiser ni sangat penting bagi wajah. Bukan sahaja untuk melembapkan kulit kita, tapi dapat bantu merawat kulit, antipenuaan kulit, elakkan dehidrasi pada wajah & kulit tampak glowing. . Amalkan memakai moisturizer 2 kali sehari iaitu siang & malam. . . Nak kulit awet muda ? Nak cerah ? Nak kulit sihat & glowing ? Meh whatsapp Cikli for free consultation, postage & sample. 😘 . +6016.903.2620 Nurli Independent Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #maryknur #marykaypromotion #botanicaleffectmask #skincare #marykayselangor #tipskecantikan #readystockmarykay #marykaypromotion #botanicaleffects #skincaremarykay

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thebeauty.mk. Botanical Effects Skin Care
.
Terdapat dalam 3 FORMULA yang anda boleh

Botanical Effects Skin Care . Terdapat dalam 3 FORMULA yang anda boleh pilih bersesuaian dengan jenis kulit anda . FORMULA 1: Untuk kulit KERING . Mengandungi flaxseed & sea kelp yang membantu melembapkan kulit & melegakan ketidakselesaan kulit kering . FORMULA 2 : Untuk kulit NORMAL . Frangipani & water lily mengandungi kuasa antioksida yang tinggi & menyihatkan kulit . FORMULA 3 : Untuk kulit BERMINYAK . Mengandungi tea tree dan guava yang terkenal untuk membersihkan pori-pori & mengurangkan minyak berlebihan . Botanical Effects Skin Care mengandungi 4 produk . 🌱Cleanser 🌱Freshen 🌱Hydrate 🌱Masker watsapps untuk lebih lanjut 📲 Balqiss | 017-3894655 #mk #marykay #marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaybotanicaleffect #botanicaleffects #skincare #independentbeautyconsultant

Share 1 0
maryyk.wani. Hey guys, say hello to Mary Kay cleansing brush, SKINVI SONIC 🥰 .
.
.

Hey guys, say hello to Mary Kay cleansing brush, SKINVI SONIC 🥰 . . . Brush ni berpusing sehingga 200 kali per second untuk membuang kotoran (hasil daripada debu & keadaan sekeliling), minyak, membersihkan & membuang makeup dengan lebih bersih di muka! 🤩 . . Selain itu, skinvi sonic ni jugak bersihkan muka kita 4X kali better lebih bersih dari menggunakan tangan sendiri tau! Whiteheads, Blackheads confirm semua keluar terus 😍😍😍 kulit terus rasa licin, bersih and smooth sangat ! Macam kulit baby 🥰 hehehe Apa yg best tentang sonic ni, dia chargeable! Tak pakai battery dah. And brush heads tu besar! Puaasss sangat cuci satu muka! Apa yg lagi best — boleh tukar kan brush head tu dgn SONIC MASSAGE HEAD Sonic massage head ni adalah untuk urut muka kita. Buat hari2 confirm muka Nampak muda and tegang!!! 😍😍 hehe Wani dah try, memang besttt sangat! Puas hati cuci muka. Kalau berminat, boleh contact @maryyk.wani 01132196898 ❤️❤️❤️ . . . . . . . . #skincare #botanicaleffects #marykay #moisturizermarykay #cleansermarykay #tonermarykay #softenermarykay #marykaymalaysia #timewisemarykay #botanicalmarykay #timewiserepair #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykl #beautyconsultantmarykay #rawatkulit #skincaremarykay #cleansingbrush #brushmarykay #marykayklang

Share 2 0
maryyk.wani. Hey guys, say hello to Mary Kay cleansing brush, SKINVI SONIC 🥰 .
.
.

Hey guys, say hello to Mary Kay cleansing brush, SKINVI SONIC 🥰 . . . Brush ni berpusing sehingga 200 kali per second untuk membuang kotoran (hasil daripada debu & keadaan sekeliling), minyak, membersihkan & membuang makeup dengan lebih bersih di muka! 🤩 . . Selain itu, skinvi sonic ni jugak bersihkan muka kita 4X kali better lebih bersih dari menggunakan tangan sendiri tau! Whiteheads, Blackheads confirm semua keluar terus 😍😍😍 kulit terus rasa licin, bersih and smooth sangat ! Macam kulit baby 🥰 hehehe Apa yg best tentang sonic ni, dia chargeable! Tak pakai battery dah. And brush heads tu besar! Puaasss sangat cuci satu muka! Apa yg lagi best — boleh tukar kan brush head tu dgn SONIC MASSAGE HEAD Sonic massage head ni adalah untuk urut muka kita. Buat hari2 confirm muka Nampak muda and tegang!!! 😍😍 hehe Wani dah try, memang besttt sangat! Puas hati cuci muka. Kalau berminat, boleh contact @maryyk.wani 01132196898 ❤️❤️❤️ . . . . . . . . #skincare #botanicaleffects #marykay #moisturizermarykay #cleansermarykay #tonermarykay #softenermarykay #marykaymalaysia #timewisemarykay #botanicalmarykay #timewiserepair #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykl #beautyconsultantmarykay #rawatkulit #skincaremarykay #cleansingbrush #brushmarykay #marykayklang

Share 3 0
marykay.syaqiqah. Lipstick Mary Kay ada 9 warna yang cun melecun 😘

Ada 9 warna hebat!

Lipstick Mary Kay ada 9 warna yang cun melecun 😘 Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER Setiap pembelian, anda akan dapat: 📮 Free postage seluruh Malaysia 🚗 Free Cash On Delivery area Kuala Lumpur 🎁 Free gift 🛍 Free Sample Mary Kay . Link on bio 🌷 𝓢𝔂𝓪𝓺𝓲𝓺𝓪𝓱 💝 Independent Beauty Consultant 🌻 Mary Kay Malaysia 🌸 . #marykaykepong #marykaydamansara #marykaysgbuloh #marykaygombak #marykayselayang #marykaysegambut #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #lipstickmarykay #timewise #botanicaleffects #perfumes #marykay #testimonimarykay #marykaypromotion #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #sideincome #business #beautyconsultant #beautytips #skincare #makeup #promotion #lipstick #gincu

Share 1 0
marykay.syaqiqah. Dah bosan asyik pakai lipstick yg sama? 
Here Lipstick Mary Kay. 💋NEW

Dah bosan asyik pakai lipstick yg sama? Here Lipstick Mary Kay. 💋NEW MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋 ====================== 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window . Setiap pembelian, anda akan dapat: 📮 Free postage seluruh Malaysia 🚗 Free Cash On Delivery area Kuala Lumpur 🎁 Free gift 🛍 Free Sample Mary Kay . Link on bio 🌷 𝓢𝔂𝓪𝓺𝓲𝓺𝓪𝓱 💝 Independent Beauty Consultant 🌻 Mary Kay Malaysia 🌸 . #marykaykepong #marykaydamansara #marykaysgbuloh #marykaygombak #marykayselayang #marykaysegambut #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #lipstickmarykay #timewise #botanicaleffects #perfumes #marykay #testimonimarykay #marykaypromotion #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #sideincome #business #beautyconsultant #beautytips #skincare #makeup #promotion #lipstick #gincu

Share 1 0

🌈А ты в курсе, что обычный тоник для лица играет немаловажное значение в ежедневном уходе за лицом☝️❗ 💧Тоник повышает эффективность любого ухаживающего средства, улучшая проводимость питательных элементов; 💧Тоник завершает процедуру демакияжа, удаляя остатки тонального крема и прочей декоративной косметики с лица👌 💧Тоник восстанавливает PH кожи после взаимодействия с водой, сужает поры и дополнительно увлажняет кожу Сегодня речь про тоник BOTANICAL от Мэри Кэй👇 💙Тоник содержит спирт❗ Но на удивление он подходит и девушкам с сухой, и с чувствительной кожей. Абсолютно не пересушивает кожу! Видимо состав настолько грамотный, что все эти моменты учтены! 💙Состав очень крутой: драгон фрукт и алоэ вера - содержат большее количество антиоксидантов 💙Тоник для молодой кожи 💙Классный цветочный аромат 💙Приятная стоимость 💙Специальная пробочка, которая препятствует случайному разлитию тоника 💙Сделано в США #ставропольскийкрай

Share 12 0

⁣ S K I N A N A L Y S E R 💙⁣ ⁣ #skincareregimenstoreshare macam mana nak scan kulit dengan Skin Analyser ni ya? 🤔⁣ ⁣ Caranya mudah je 👇😊⁣ ⁣ 🍉 Set appointments dengan kakak Vee⁣ 🍉 Scan kulit dalam 2minit⁣ 🍉 Report scan kulit akan dihasilkan [SWIPE LEFT]⁣ 🍉 Customized products recommendations berdasarkan keadaan kulit korang⁣ ⁣ Lepas tu, Cuba bayangkan kalau lah dapat pakai semua produk tu kan best.. 🥰 Mesti kulit lagi muda dari usia sebenar, hidung pun xdelah shining oily dari jauh boleh nampak, liang roma pun makin kecil, kulit lembap sahaja, anjal seperti kulit baby gitew 💙⁣ ⁣ Siapa yang berminat untuk kakak Vee pilihkan produk berdasarkan keperluan kulit & budget korang, boleh contact kakak Vee di WS (link in the bio)⁣ ⁣ Love 💕⁣ 018-275 4525⁣ Kakak Vee⁣ ⁣ #BeautyConsultant #SerumC #LumivieSerum #SkinviBrush #Timewise3D #Timewise3DMalaysia #MineralPowderMaryKay #BotanicalEffects #ConcelearMaryKay #MakeupRaya #marykay #maryk #LipstickMaryKay #marykaykapar #testimoniMaryKay #marykayshahalam #kulitbersih #kulitsihat #TikaRaziMK #SkincareClass #BossBabe #SideIncome #MaryKayTop5GlobalSkincare #MaryKayTop5GlobalSkincareBrand⁣ #MaryKayTop3CosmeticBrand

Share 0 0
najwa.mkpahang. Just For Him

From age-fighting skin care to suncare to the scent she

Just For Him From age-fighting skin care to suncare to the scent she can’t resist. Tonight story highlight 😊 Stay tuned! Nak tahu lebih lagi? Link on my bio📱 Love💛, Najwa Suardi Certified Mary Kay Beauty Consultant WhatsApp: http://wasap.my/60199480118 #marykaymysg #marykaymen #marykaymentakab #marykaylanchang #marykaytemerloh #marykaypahang #beautyconsultant #flawlessskin #healthyskin #healthyskincare #skincare #skincareproducts #glassskin #freeconsultation #beautytips #serum #cleanser #marykay #flawlessskin #betterskin #lumivie #clearproof #botanicaleffects #timewise #cccream #lipsticks #onpromo #salesale #marykaymurah #marykaypromo #october

Share 1 0