#burgercheeseleleh

Posts Share

Hi ๐Ÿ‘‹๐Ÿป to All Cheese Lover ๐Ÿ” . Yang mana suka makan cheese tu boleh dtg ke stall kami di Taman Cempaka berhadapan 99Speedmart Ipoh . Waze : Burger Station Cheese Leleh . Anything boleh call or ws 014-9099497 โ—๏ธ๐Ÿ˜Š . . #burgerstation #ipohfood #tamancempakaipoh #burgercheeseleleh #cheeselover

Share 95 16
burger_cheese_leleh_viral. HAI HAMPA ...XMAU TRY KA *BURGER CHEESE LELEH DR HANI FALIQ BURGER BIT

HAI HAMPA ...XMAU TRY KA *BURGER CHEESE LELEH DR HANI FALIQ BURGER BITE*...SEKALI CUBA PASTI NAK LG๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€...CHEESE SELAMBAK KAMI BUH KT HAMPA KENYANG SAMPAI ESK PG HEHE๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š...BKN TAKAT CHEESE BNYAK SAYOQ PUN KAMI TAK KEDEKUT WOO...XCYA?? BELI TGK PASTI NAK LG YANG PALING BEST KAMI ADA RESEPI BARU BLACK PEPPER HOMEMADE PEDAS KALAU MKN HAT NII MMG TERANGKAT LAA YG TAKMAU PEDAS BOLEY REQUEST OK ...NAK TAU LOCATION BOLEY WASAP NUM NII www.wasap.my/60124372187/burgercheeseleleh ...KEDAI KAMI DIBUKA SETIAP HARI PADA PUKUL 8 MALAM HINGGA 2 PAGI...TEMPAT DI *KUBANG SEMANG TAPAK LAMA DAYANA TOMYAM* #makansekalipastirepeatlagi #hanifaliqburgerbite #burgerviral #burgercheeseleleh #paducheese #cheesebelambak #takkedekutsayoq

Share 4 0
syah.myn. Burger cheese leleh, 
Burger cheese mozzarella,
Keda di pekan rantau p

Burger cheese leleh, Burger cheese mozzarella, Keda di pekan rantau panjang ๐Ÿ” #rantaupanjang #cheesemozarella #burgercheeseleleh #viralvideo #thisisrantaupanjang

Share 20 2
dealer_nissalina_bawal. Assalamualaikum selamat tengahari.... Dah makan kew belum uolls??? Yan

Assalamualaikum selamat tengahari.... Dah makan kew belum uolls??? Yang mana tengah makan tu..... Jemput singgah laaahhh ig saya..... Risikยฒ sikit!!! Kot kot ade yang berkenan blh meminang.... Heheheheh Blh direct whtApps@DM sy... No ada dah kat bio tu.... #kelantan #kelate #kelateku #kelatekito #kelantanese #kelantandarulnaim #malaysia #malaysiaku #igers #igkelantan #igerskelantan #igmalaysia #igersmalaysia #kelantandarulnaim #vsco #vscocam #vscocammalaysia #photooftheday #handerrr #sepkitokemahkeming #sepkitojangepecoh #uniknyakelantan #dontsaybrothernotumbrella #pakkak #demosaingkawe #produkmuslim #burgercheeseleleh #nissallinabawal

Share 12 0
bestycheezypowder_hq. Burger Cheese Leleh mana yang korang suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Waaaaaaa se

Burger Cheese Leleh mana yang korang suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Waaaaaaa sedap nya๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #burgercheeseleleh #burgerking #burgercheese #serbukcheesemurah #bestycheezy

Share 7 4
ummie_marzuqi. Rm3.50jerr tak mahal pomm...
#burgercheeseleleh

Rm3.50jerr tak mahal pomm... #burgercheeseleleh

Share 18 2

Burger cheese leleh weii #pecintacheese #burgercheeseleleh #makan #best #burgerleleh kredit : @foodie.doe

Share 12 2
adie_dethbanger. I believe i can handle it lol๐Ÿ˜‚ I'm on diet schedule hahaaaaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#bur

I believe i can handle it lol๐Ÿ˜‚ I'm on diet schedule hahaaaaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #burgercheeseleleh #foodporn #hallowseve #metalmaniac #burger #metalhead #makankenyang

Share 41 2

Burger Bakar Mozarella Cheese ๐Ÿ˜‰ Jom Singgoh Burger Hadapan Balai Polis Marang ๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ” #marang #marangkiter #kijing #mozarellacheese #cheeseleleh #burgercheeseleleh #terengganu #terengganukite #ganukite #ganungkiter

Share 78 3
bestycheezypowder_hq. MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... .
.
โœจSis macam mana

MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... . . โœจSis macam mana nak guna Besty Cheezy ni? . . . โœจSis nak kene masak dulu ke bancuh dengan air panas je? . . . โœจSis macam mana sukatan nak bancuh? . . . โœจSis boleh makan dengan apa je sis? . . DAH DAH JANGAN RISAU YE ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž okey senang, simple dan mudah. . . -PERTAMA- 1. Anda tuang je serbuk Besty Cheezy ni dalam bekas 2. Masukkan air panas (mengikut citarasa masingยฒ - Ada yg suka makan cheese pekat/ cair) 3. Kacau sehingga sebati 4.Hidang bersama makanan kegemaran anda #bestycheezy #serbukcheese #serbukcheesemurah #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #burgercheeseleleh #kentangcheeseleleh #ayamcheeseleleh #hotdogcheeseleleh #cheezywedges #udangcheese #sotongcheese #roticheese #nugetcheese #bebolacheese #meatballcheese #enokimushroomcheese #ikangorengcheese #sataycheese #kerangcheese #lalacheese #cekodokpisangcheese #jemputbawangcheese

Share 2 2
bestycheezypowder_hq. Memandangkan ramai yg tanya

Sis macam mana nak guna Besty Cheezy ni?

Memandangkan ramai yg tanya Sis macam mana nak guna Besty Cheezy ni? Senang je -PERTAMA- 1. Anda tuang cheese powder dalam bekas 2. Masukkan air panas (mengikut citarasa masingยฒ - Ada yg suka makan cheese pekat/ cair) 3. Kacau sehingga sebati 4.Hidang bersama makanan kegemaran anda -KEDUA- Boleh di buat kerepek popia cheese, keperek twisties cheese, dan macam2 lagi - Hanya gaulkan shj #bestycheezy #serbukcheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #burgercheeseleleh #kentangcheeseleleh #ayamcheeseleleh #hotdogcheeseleleh #cheezywedges #udangcheese #sotongcheese #roticheese #nugetcheese #bebolacheese #meatballcheese #enokimushroomcheese #ikangorengcheese #sataycheese #kerangcheese #lalacheese

Share 1 0

Hi sek awok! Meh nk oyk ni @Uyiekitchen nk start kumpul order utk hari selaso ni dehโœจ. Beraso trliur dok tgk tuhhhhh ๐Ÿ˜... BURGER TRIPLE CHEESE ni paling laris dan dpt pemintaan tinggi skmo dari cust. Buke gpo tgk ko cheese thu doh bos uyie tk dekut, nyo bubuh nk biar stiap lapisan dari burger tu buleh raso cheese hk bos uyie buat sndri ni. So, meme rugi mena la hk mno tkse cubo try BURGER TRIPLE CHEESE ni. Muroh pun muroh, RM 7 jah sebekas. Sapo brminat nk order buleh pm tepi deh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. COD AVAILABLE ONLY IN KOTA BHARU AND CAS DIKENAKAN ๐Ÿ™ . #foodviral #burgercheeseleleh #fooddeliverykb #kbfood #foodheaven #foodhunting #foodhunters #codkotabharu

Share 20 1

Hi sek awok! Meh nk oyk ni @Uyiekitchen nk start kumpul order utk hari selaso ni dehโœจ. Beraso trliur dok tgk tuhhhhh ๐Ÿ˜... BURGER TRIPLE CHEESE ni paling laris dan dpt pemintaan tinggi skmo dari cust. Buke gpo tgk ko cheese thu doh bos uyie tk dekut, nyo bubuh nk biar stiap lapisan dari burger tu buleh raso cheese hk bos uyie buat sndri ni. So, meme rugi mena la hk mno tkse cubo try BURGER TRIPLE CHEESE ni. Muroh pun muroh, RM 7 jah sebekas. Sapo brminat nk order buleh pm tepi deh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. COD AVAILABLE ONLY IN KOTA BHARU AND CAS DIKENAKAN ๐Ÿ™ . #foodviral #burgercheeseleleh #fooddeliverykb #kbfood #foodheaven #foodhunting #foodhunters #codkotabharu

Share 7 0

Hi sek awok! Meh nk oyk ni @Uyiekitchen nk start kumpul order utk hari selaso ni dehโœจ. Beraso trliur dok tgk tuhhhhh ๐Ÿ˜... BURGER TRIPLE CHEESE ni paling laris dan dpt pemintaan tinggi skmo dari cust. Buke gpo tgk ko cheese thu doh bos uyie tk dekut, nyo bubuh nk biar stiap lapisan dari burger tu buleh raso cheese hk bos uyie buat sndri ni. So, meme rugi mena la hk mno tkse cubo try BURGER TRIPLE CHEESE ni. Muroh pun muroh, RM 7 jah sebekas. Sapo brminat nk order buleh pm tepi deh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. COD AVAILABLE ONLY IN KOTA BHARU AND CAS DIKENAKAN ๐Ÿ™ . #foodviral #burgercheeseleleh #fooddeliverykb #kbfood #foodheaven #foodhunting #foodhunters #codkotabharu

Share 5 0
bestycheezypowder_hq. Memandangkan ramai yg tanya

Sis macam mana nak guna Besty Cheezy ni?

Memandangkan ramai yg tanya Sis macam mana nak guna Besty Cheezy ni? Senang je -PERTAMA- 1. Anda tuang cheese powder dalam bekas 2. Masukkan air panas (mengikut citarasa masingยฒ - Ada yg suka makan cheese pekat/ cair) 3. Kacau sehingga sebati 4.Hidang bersama makanan kegemaran anda -KEDUA- Boleh di buat kerepek popia cheese, keperek twisties cheese, dan macam2 lagi - Hanya gaulkan shj #bestycheezy #serbukcheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #burgercheeseleleh #kentangcheeseleleh #ayamcheeseleleh #hotdogcheeseleleh #cheezywedges #udangcheese #sotongcheese #roticheese #nugetcheese #bebolacheese #meatballcheese #enokimushroomcheese #ikangorengcheese #sataycheese #kerangcheese #lalacheese

Share 1 0
bestycheezypowder_hq. Customer buat burger cheese leleh

Betul2 meleleh ni 
Sedap๐Ÿ˜‹

Ni kala

Customer buat burger cheese leleh Betul2 meleleh ni Sedap๐Ÿ˜‹ Ni kalau request kat kedai nak extra cheese mesti kene cas rm1 kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buat sendiri baru puas hati๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ #burgercheeseleleh #bestycheezy

Share 1 0
bestycheezypowder_hq. Customer buat burger cheese leleh

Betul2 meleleh ni 
Sedap๐Ÿ˜‹

Ni kala

Customer buat burger cheese leleh Betul2 meleleh ni Sedap๐Ÿ˜‹ Ni kalau request kat kedai nak extra cheese mesti kene cas rm1 kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buat sendiri baru puas hati๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ #burgercheeseleleh #bestycheezy

Share 2 0
chaa_chaa_loh. ๐Ÿ”. Recommended๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
#burgercheeseleleh #foodporn

๐Ÿ”. Recommended๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. #burgercheeseleleh #foodporn

Share 16 2

Burger McDo and burger tepi jalan...saya pilih yang tepi jalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #burgercheeseleleh #depanquatersNuclearMalaysia

Share 44 6
aisyahzazuri. Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan m

Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan menu burger ayam cheese leleh. Sos burger ayam ni memang sedap gilerr!!! Ya Allah mujurlah pakai #PremiumBeautiful malam ni. Itu yang makan burger tu tak boleh habis. Saiz burgernya besar yang amat sangat so selalu tolong habiskan of coz lah cik hubby kita Mohd Zulkarnain Hassan sebab itu kalau orang pernah kenal dia, nampak dia semakin cubby dari sebelum ni๐Ÿ˜‚ Tak apa isteri kecil suami semakin cubby kan๐Ÿ˜ฌ www.aisyahzazuri.com #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 8 0
aisyahzazuri. Nampak tak tangan budak tak sabar nak makan tu๐Ÿ˜‚

#jjcm #burgercheesel

Nampak tak tangan budak tak sabar nak makan tu๐Ÿ˜‚ #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 9 0
aisyahzazuri. Makanan western kegemaran si abang ni๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #jjcm #burgercheeseleleh #

Makanan western kegemaran si abang ni๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 10 2
aisyahzazuri. Sampai terpejam-pejam mata menikmati makanan atas bas๐Ÿ˜‚

#jjcm #burger

Sampai terpejam-pejam mata menikmati makanan atas bas๐Ÿ˜‚ #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 10 0
aisyahzazuri. Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan m

Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan menu burger ayam cheese leleh. Sos burger ayam ni memang sedap gilerr!!! Ya Allah mujurlah pakai #PremiumBeautiful malam ni. Itu yang makan burger tu tak boleh habis. Saiz burgernya besar yang amat sangat so selalu tolong habiskan of coz lah cik hubby kita Mohd Zulkarnain Hassan sebab itu kalau orang pernah kenal dia, nampak dia semakin cubby dari sebelum ni๐Ÿ˜‚ Tak apa isteri kecil suami semakin cubby kan๐Ÿ˜ฌ www.aisyahzazuri.com #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 9 0
aisyahzazuri. Suka budak kecil makan kat atas bas ni๐Ÿ˜ฌ

#jjcm #burgercheeseleleh #ba
Share 6 0
aisyahzazuri. Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan m

Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan menu burger ayam cheese leleh. Sos burger ayam ni memang sedap gilerr!!! Ya Allah mujurlah pakai #PremiumBeautiful malam ni. Itu yang makan burger tu tak boleh habis. Saiz burgernya besar yang amat sangat so selalu tolong habiskan of coz lah cik hubby kita Mohd Zulkarnain Hassan sebab itu kalau orang pernah kenal dia, nampak dia semakin cubby dari sebelum ni๐Ÿ˜‚ Tak apa isteri kecil suami semakin cubby kan๐Ÿ˜ฌ www.aisyahzazuri.com #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 13 0
aisyahzazuri. Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan m

Tak pernah try makan dalam bas ni. First time makan dalam bas dengan menu burger ayam cheese leleh. Sos burger ayam ni memang sedap gilerr!!! Ya Allah mujurlah pakai #PremiumBeautiful malam ni. Itu yang makan burger tu tak boleh habis. Saiz burgernya besar yang amat sangat so selalu tolong habiskan of coz lah cik hubby kita Mohd Zulkarnain Hassan sebab itu kalau orang pernah kenal dia, nampak dia semakin cubby dari sebelum ni๐Ÿ˜‚ Tak apa isteri kecil suami semakin cubby kan๐Ÿ˜ฌ www.aisyahzazuri.com #jjcm #burgercheeseleleh #banting #selangor #aisyahzazuri #instafood #likeforlike #food #burger #western #westernfood

Share 18 0
burger_cheese_leleh_viral. Hai hampa jom try burgercheeseleleh by Hani Faliq Burger Bite nii dibu

Hai hampa jom try burgercheeseleleh by Hani Faliq Burger Bite nii dibuka setiap hari pada pukul 8 malam hingga 2 pagi ...Kepada peminat tegar cheese boley laa mai serbu kedai kami mmg kami boh cheese bnyak kenyang sampai esok pagi hehe...Cheese tak kedekut n sayoq pon kami boh banyak Mai try tgok cheese mozarella kami nii padu ka tak padu yg mana dah try depa tau laa padu ka dak cheese tuu kedai burger kami terletak di kubang semang tapak lama DAYANA TOMYAM taktau jgk kt mana wasap no nii www.wasap.my/60124372187/burgercheeselelehlocation #hanifaliqburgerbite #burgerviral #burgercheeseleleh #cheesepadu #jompakat2rasa #belomcubabelomtau

Share 12 0
peperoncinoipoh. Tak tau nak mkn apa?
Mai akak suggest makanan kat PEPERONCINO ni meman

Tak tau nak mkn apa? Mai akak suggest makanan kat PEPERONCINO ni memang best #SedapMurahDanBerbaloi Lokasi kami di Greentown Square, area belakang ITP sebaris dengan Koppime Buka dari jam 3pm hingga jam 11.30pm #WesternMurahIpoh #ChickenChopCheese #BurgerCheeseLeleh #FreeAirCordial #SekaliDahCubaPastiNakMakanLagi Do follow&like kami pnya fb , search jaa Peperoncino๐Ÿ”ฅ Thanks support kami hampa mmg sempoi! #peperoncino #bestwesternfood #foodporn #ipohperak #ipohawesomefood #greentownnova #greentownnovaipoh #uniKl #kwspipoh #favourite #westernipoh #taiping #taipingperak #ipohmali #jjcmtv3

Share 48 29
burger_cheese_leleh_viral. HAI HAMPA ...XMAU TRY KA *BURGER CHEESE LELEH DR HANI FALIQ BURGER BIT

HAI HAMPA ...XMAU TRY KA *BURGER CHEESE LELEH DR HANI FALIQ BURGER BITE*...SEKALI CUBA PASTI NAK LG๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€...CHEESE SELAMBAK KAMI BUH KT HAMPA KENYANG SAMPAI ESK PG HEHE๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š...BKN TAKAT CHEESE BNYAK SAYOQ PUN KAMI TAK KEDEKUT WOO...XCYA?? BELI TGK PASTI NAK LG YANG PALING BEST KAMI ADA RESEPI BARU BLACK PEPPER HOMEMADE PEDAS KALAU MKN HAT NII MMG TERANGKAT LAA YG TAKMAU PEDAS BOLEY REQUEST OK ...NAK TAU LOCATION BOLEY WASAP NUM NII www.wasap.my/60124372187/burgercheeseleleh ...KEDAI KAMI DIBUKA SETIAP HARI PADA PUKUL 8 MALAM HINGGA 2 PAGI...TEMPAT DI *KUBANG SEMANG TAPAK LAMA DAYANA TOMYAM* #makansekalipastirepeatlagi #hanifaliqburgerbite #burgerviral #burgercheeseleleh #paducheese #cheesebelambak #takkedekutsayoq

Share 3 0
azwa.shoppp. open order burger cheese leleh dan cheese jeluok guys ๐Ÿ˜‹ . meme sedap

open order burger cheese leleh dan cheese jeluok guys ๐Ÿ˜‹ . meme sedap dooh . beli skali confirm nok sokmo . tkcayo meh try ๐Ÿ˜. muroh muroh jah sis nak bui . berminat buleh ws sis deh 01125543608 ataupun tekan dekat bio โค๏ธ. #burgercheese #burgercheeseleleh

Share 7 0