(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_nrzwnieee. Terliur betul tengok cheese dengan size burger dia🤤🤤
.
.
Jom follow

Terliur betul tengok cheese dengan size burger dia🤤🤤 . . Jom follow ig @_nrzwnieee @_nrzwnieee @_nrzwnieee untuk sneaker terbaru sekarang dengan harga yang berpatutan 🤩🤩💯 ___________________________________________________ #kuatmakan #makanmakan #burgermania #burgerbesargile #cheesemania #cheeseleleh #cheeseandburger #burgercheeseleleh #burgersedap #makansedap #meleleh

Share 31 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

"Burger Daging Special" Boleh datang ke gerai kami di area permas Jaya 7.Kami juga ade membuat khidmat penghantaran yang terdekat dikediaman anda. (0187629781) #burgermantap #burgercheeseleleh #viral #streetburger #burgerspecial #burgeroblong #marineburger #burgerpedas #boskita #brotherbuger #burgerjohor #burgerasta #burgermeletop #burgergoyang #maribosku #burgervir

Share 4 0

We are sorry to inform you that due to water interruption in jalan kebun teh area our business will be close for breakfast and lunch,operation will resume from 5pm to 2am for dinner,We apologize for the inconvenience. #AseanFood #SYCafe #burgercheeseleleh #grillz #KampungKitchen #westernkitchen #westernfoodmurah #Eat #Drink #Chill #Shisha #JJCM #JJCMJB #JJCMMalaysia #HalalFood #KakiMakan #FoodPorn #FoodPhotography #Foodgasm #Foodstagram #ShahNEmpire #chillwithmusic🎶🎧 #johorbahru #jbcatering

Share 22 2

Burge Bin Rahim cawangan Sentul Harga cerita ke-2 janji kenyang sedap bos!!!! Variasi menu bos 🍔Mini Burger , Hot sale!!! 🍔Burger Daging 🍔Burger Ayam 🍔Benjo 🍔Burger Daging Special 🍔Burger Ayam Special 🍔🍔Burger Double Biasa/Special 🍔🧀Burger Extra cheese setiap menu 🛵 COD kawasan Sentul 🏃‍♀️ Walk in Simpang 3 Kg Puah Bahagia , Taman Dato' Senu Lekas Order boss , Mai Mai!!! Whatsapp 📲 wasap.my/+60136722944/BurgeBinRahim #burgersedap #burgermurah #burgersentul #burgerbinrahim #burgercodsentul #burgercheeseleleh #burgerspecial

Share 25 0
burgercheeseleleh. : Proses penyediaan BURGER SPECIAL KAMI iaitu 'BURGER CHEESE LELEH' 🍔

: Proses penyediaan BURGER SPECIAL KAMI iaitu 'BURGER CHEESE LELEH' 🍔 ✨ . Boleh request banyak-banyak cheese yaa😘 . Price? : BURGER SPECIAL(RM8) . MURAH DAN BERKUALITI‼ ️BERBALOI WEH✨😍 . JOM ORDER SEKARANG😍 CONTACT : 0128137091(Queen) . #entrepreneursPROJEK #DPR2A #BERBALOI #burgercheeseleleh #likeforlike

Share 30 0
burgercheeseleleh. : PROMOSI UNTUK MALAM INI!!!! .

BELI 2 PERCUMA 1 🔥 🔥 🔥 .

JOM RAMA

: PROMOSI UNTUK MALAM INI!!!! . BELI 2 PERCUMA 1 🔥 🔥 🔥 . JOM RAMAI RAMAI KE KEDAI KAMI . JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!! 🔥 🔥 #entrepreneurPROJEK #DPR2A #Likeforlike #BURGERCHEESELELEH

Share 42 11

Quick review on @meanmince The MM Deep Fried Burger was an interesting combination of meaty beef patty, cheese and generous layer of caramelized onion, in a thin fried-pau like case. Wish the beef was more flavourful as I wasn't a fan of onions. The sides were average at most but we loved the churros! And they also serve salted popcorn while you wait for the burgers to arrive. The shop has an upper floor for events, but the first floor alone was Instaworthy lol. Mean Mince is located in Mutiara Damansara, close to the famous Nasi Kukus Ilham. #jjcm #jalanjalancarimakan #pjeats #kleats #friedburger #meanmince #burgercheeseleleh

Share 24 0

Kami dah mula beroperasi 👏🏼. Pakat ramai ramai ajak datang mencuba burger kami 🙈 . Mohon repost bagi mempromosikan gerai kami 'Lebai Sampan Crispy Burger' 🍔🔥. #kasiviral #burgermania #burgerking #burgerpadu #cheeburgercheeburger #burgercheese #burgercheeseleleh

Share 79 4
jojo_channel_youtuber. nak tengok video click je link YouTube kat bio. x kena bayor pon 😂
me

nak tengok video click je link YouTube kat bio. x kena bayor pon 😂 menu baru kat bettos buger ni pada aku sangat sedap dan harga pon murah, so kalau korang ade dekat kawasan berdekatan try la. or boleh je oder by food 🐼 #jojochannel #potmane #bettosburgers #burgercheese #burgercheeseleleh #burgercheesetarik #jb #instafood #instafamous #foodphotography #foodporn #ailuvmasak #johorbahru #localfood #like #subscribe #share @syedhaikal_shahab

Share 15 0
Share 27 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cheeselicious__. MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... ✨Sis macam mana nak

MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... ✨Sis macam mana nak guna Serbuk Cheese Cheecoh ni? ✨Sis nak kene masak dulu ke bancuh dengan air panas je? ✨Sis macam mana sukatan nak bancuh? ✨Sis boleh makan dengan apa je sis? DAH DAH JANGAN RISAU YE 😎😎 okey senang, simple dan mudah -PERTAMA- 1. Anda tuang je serbuk cheese Cheecoh ni ke dalam bekas. 2. Masukkan air panas (mengikut citarasa masing² - Ada yg suka makan cheese pekat/ cair) 3. Kacau sehingga sebati 4.Hidang bersama makanan kegemaran anda #cheecoh #serbukcheese #serbukcheesemurah #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #soscheesemeleleh #cheesealakfc #cheesekfc #serbukcheesekfc #burgercheeseleleh #kentangcheeseleleh #ayamcheeseleleh #hotdogcheeseleleh #cheezywedges #udangcheese #sotongcheese #roticheese #nugetcheese

Share 20 0

Cepat cepat cepat ! Cheese dah tak banyak dah 👍🏻 #burgercheeseleleh #burgerstationcheeseleleh #tamancempaka

Share 78 2
iezz0102. OPEN ODER SABTU AHAD 
6-10 MALAM
#burgercheeseleleh
#burgerhotsale
#bu

OPEN ODER SABTU AHAD 6-10 MALAM #burgercheeseleleh #burgerhotsale #burgerdagingpadu #burgersedapmelaka http://0104218738.wasap.my

Share 4 0

Apehal kau rosakkan diet aku bang? #burgercheeseleleh #burgembira #burgertarrusukku

Share 73 4
serbukkchecoh. MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... ✨Sis macam mana nak

MEMANDANGKAN RAMAI YANG DUK PM PM SIS TANYA...... ✨Sis macam mana nak guna Serbuk Cheese Cheecoh ni? ✨Sis nak kene masak dulu ke bancuh dengan air panas je? ✨Sis macam mana sukatan nak bancuh? ✨Sis boleh makan dengan apa je sis? DAH DAH JANGAN RISAU YE 😎😎 okey senang, simple dan mudah -PERTAMA- 1. Anda tuang je serbuk cheese Cheecoh ni ke dalam bekas. 2. Masukkan air panas (mengikut citarasa masing² - Ada yg suka makan cheese pekat/ cair) 3. Kacau sehingga sebati 4.Hidang bersama makanan kegemaran anda #cheecoh #serbukcheese #serbukcheesemurah #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #soscheesemeleleh #cheesealakfc #cheesekfc #serbukcheesekfc #burgercheeseleleh #kentangcheeseleleh #ayamcheeseleleh #hotdogcheeseleleh #cheezywedges #udangcheese #sotongcheese #roticheese #nugetcheese

Share 1 0
badjack_pnr. #burgercheeseleleh

#burgercheeseleleh

Share 37 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});