(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
alzmostphere. Main maen maen kerumah pas malem minggu siapa papa mama setuju

Main maen maen kerumah pas malem minggu siapa papa mama setuju

Share 159 13

*(edisi jajal terok wong" nk gawe caption dowo, nk gak ngunu caption isine cerito tentang fotone). . jadi gini, saya cuma pengen berbagi cerita tentang foto ini.. *(sek sek sek aku kok jijik dewe njelasno gawe bahasa Indonesia 😅 kok ora cocok blas rasane, wes lah gawe boso ku dewe ae yo 😂) . oke dadi ngene, cerito ne foto iki.. pas dino opo iku *(aku lali dino opo) aku lagi gabut banget, bukak WA kok yo cuma ndelok story tok, ngenteni chat teko doi yo cuma diread tok, akhire aku bukak instagram.. nk instagram aku ndelok post e wong" anyar, nk apik tak komen, nk aku seneng tak like, terus aku kok tiba" kepikiran pengen hunt, akhire aku ngechat lewat WA @vika_visur iki, terus aku pengen ngajak cah" nk grup kanggo foto hunting bareng, grup e iku jenenge @womengrams_bjn nah tapi berhubung cah" podo sibuk, enek seng sekolah, enek seng kuliah, enek seng kadoan, enek ae pokok, yowes akhire foto hunt dewe karo Vika iki, Vika iki yo salah siji bocah seng nk grup kui.. . nah, singkat cerita.. pas aku hunt karo Vika iki aku diparani satpam, diseneni, diceramahi, jarene menyalah gunakan ijin.. yowes aku pindah ae, males ngeyel utowo mbelo awak, soale ketimbang mengko wonge kakean bacod, masalahe malah dowo.. dan dadi lah foto beberapa iki, dan editan ku seng cuma gesar geser tok 😅. T A M A T ! ! ! ▪️ yak wes cuma iku cerito seng iso tak bagi'o mugo" panjenengan seneng, yo nk seneng alhamdulillah.. nk iso like+komen lah 😂, nk gak seneng yo gapopo.. tapi nk iso like pisan lah 😅 ▪️ Nb: intine cerito iki.. 1. nk foto ojo ngawur nk golek panggon. 2. nk iso ijin, ijin e yo bener" ijin kanggo foto. 3. nk enek masalah mending ngalah ae, ketimbang urusane malah dowo. 4. tunjukkan karyamu, tunjukkan kreatifitas mu, dan tetap semangat. ▪️ #womengrams_bjn #womengrams_mlg #womenmagz #womenportrait #pursuitofportraits #women #makeportraits #centralports #womengrams #centraltones #womengrams_blitar #wowports #womenesia

Share 441 20
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
alzmostphere. Pagi cerah yang indah senantiasa memberikan kehangatan di saat kamu ba

Pagi cerah yang indah senantiasa memberikan kehangatan di saat kamu bangun dari semua mimpi indamu tapi jangan lupa iler mu tug bersihin bau

Share 153 24
digitalcontentors. DIGITAL | CONTENT | CREATORS
.
HUGE CONGRATS TO THE AWESOME DIGITAL ST

DIGITAL | CONTENT | CREATORS . HUGE CONGRATS TO THE AWESOME DIGITAL STREET CONTENTOR OF THE DAY @dj5kull . #dc_dj5kull ________________________ + Do not hesitate to check this awesome Digital Street Contentor Universe !! ________________________ + Selected by @bevilens ________________________ #DigitalContentors ________________________ Partner : @best_visualz Partner : @enter_visual_ Partner : @the.pixel.project Partner : @click.imagine ________________________ Hashtags . #heatercentral #feedbacknation #centraltones #way2ill #yngkillers #liveauthentic #edgygrams #agameoftones #IllGrammers #MoodyGrams #visualambassadors #AcreativeVisual #MillionDollarVisuals #CreativeOptic #creativegrams #themoodyvisual #theIMAGED #instagram #ShotzDelight #LeagueofLenses #All2Epic #lensbible #FatalFrames #CITYKILLERZ #citygrammers #gramslayers #eclectic_shotz

Share 1024 9
digitalcontentors. DIGITAL | CONTENT | CREATORS
.
HUGE CONGRATS TO THE AWESOME DIGITAL ST

DIGITAL | CONTENT | CREATORS . HUGE CONGRATS TO THE AWESOME DIGITAL STREET CONTENTOR OF THE DAY @andyhendrata . #dc_andyhendrata ________________________ + Do not hesitate to check this awesome Digital Street Contentor Universe !! ________________________ + Selected by @bevilens ________________________ #DigitalContentors ________________________ Partner : @best_visualz Partner : @enter_visual_ Partner : @the.pixel.project Partner : @click.imagine ________________________ Hashtags . #heatercentral #feedbacknation #centraltones #way2ill #yngkillers #liveauthentic #edgygrams #agameoftones #IllGrammers #MoodyGrams #visualambassadors #AcreativeVisual #MillionDollarVisuals #CreativeOptic #creativegrams #themoodyvisual #theIMAGED #instagram #ShotzDelight #LeagueofLenses #All2Epic #lensbible #FatalFrames #CITYKILLERZ #citygrammers #gramslayers #eclectic_shotz

Share 1355 13
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
alzmostphere. Istiqomah itu berat yang ringan mah istirahat

Istiqomah itu berat yang ringan mah istirahat

Share 205 55