#changiairport

Posts Share

seasiaig. 🇸🇬🇮🇩
Glad we have 2 Southeast Asian airports in the world's top 10

🇸🇬🇮🇩 Glad we have 2 Southeast Asian airports in the world's top 10 Best Connected Airports . These top 10 international megahubs are those airports with the highest ratio of destinations served by the airport. Online and interline connections are included and utilising the power of connection analyzer, low-cost carriers (LCC) are also included. Source : Megahubs International Index 2018 by OAG . . . #soekarnohattaairport #changiairport @changiairport @soekarnohattaairport @angkasapura2 @dailyworldmaps @mapsandgeography @aviationph @avia.pedia @aviationdaily @aviationdaily @aviasi.info

Share 7706 311

You can't control the past but you can control where you go next.

Share 259 43

After 5 mos, I'm here! 😜 #starjourneys #changiairport #kualanamuairport

Share 111 0

A #HappyDeepavali from #ChangiAirport to all our Hindu fans! We're pleased to join you in the celebration with this vibrant horticulture display at T2. “❤” if you'd like to come see it!

Share 4965 48
singaporetoysale. A wizarding world holiday at Changi
Changi Airport Terminal 3 departur

A wizarding world holiday at Changi Changi Airport Terminal 3 departure hall #harrypotter #changiairport #changiwizardingworld #singaporetoysale #fantasticbeasts

Share 2 0
rodelfernando. #ChangiAirport Singapore

#ChangiAirport Singapore

Share 3 0

Something more magical than duty free shopping happening at Changi Airport, now till mid-February 2019. ⚡️

Share 220 7
bossjonny48. #absolut#vodka#changiairport

#changiairport

Share 4 0
nobrandtour. 6년 연속 세계 최고 공항으로 뽑히고 있는 싱가포르의 창이공항!

6년 연속 세계 최고 공항으로 뽑히고 있는 싱가포르의 창이공항!

Share 6 1
gelinenky. A Wizarding World Holiday at Changi Airport T3 🧙🏻‍♀️
#harryporterthe

A Wizarding World Holiday at Changi Airport T3 🧙🏻‍♀️ #harryportertheme #wizardingworldofharrypotter #changiairport #seeseelooklook

Share 4 0

R&R

Share 27 2
deadlytiprat. Some random pics from Singapore Airport. They set a high standard for

Some random pics from Singapore Airport. They set a high standard for airports thats for sure. #changiairport #canworkautomodeonthecamera #highlevelwhiskies #38800dollars #whowouldntspend7koncigars

Share 6 6
wixambara. Save Flight 🙏 #sg #changiairport

Save Flight 🙏 #sg #changiairport

Share 29 2

HALAL MERCHANTS TO VISIT AT CHANGI AIRPORT! (TERMINAL 3) ▫ Freshly minted with a halal certificate, @colonialclubsg is joining our list of halal makan places available in the public area of Changi Airport. ▫ Colonial Club features a selection of Hainanese-style Western cuisine, Nonya dishes and signature local food like Hainanese Chicken Chop, Buah Keluak Chicken, Nasi Lemak, and so much more. The menu is steeped in local flavours and offers a wide array to choose from. ▫ Colonial Club also offers 15% off the bill from all day from Monday to Fridays, except Public Holidays! Full TnCs on halalfoodhunt.com. ▫ #halalplacesatchangi​ #halalsg #sghalal​ #sghalalfoodies #sghalalfood

Share 40 0

И вот я снова в #changiairport , мне так кажется что это самый красивый аэропорт))) здесь есть красивейший #садорхидей🌸 👉, #паркбабочек и #садподсолнухов с видом на #лётноеполе , а ещё бассейн, кинотеатр и бесплатные массажные кресла, и вообще здесь всегда приятно находиться и для всех транзитников можно просто так получить 20& и потратить их в этом аэропорту. #путешествияпомиру #moyaplanetaru #сингапур #аэропорт #красота #красотаспасетмир #орхидеи #подсолнухи

Share 19 2

Taipei here we come #changiairport

Share 70 1
umarilahjalan. GRATISAN!

Fasilitas Changi yang pertama aku coba adalah FREE SINGAPOR

GRATISAN! Fasilitas Changi yang pertama aku coba adalah FREE SINGAPORE TOUR nya! Persyaratannya tak begitu susah, tak perlu ikut psikotes, kesehatan, ataupun wawancara. Cukup tunjukkan tiket penerbangan kalian selanjutnya. IYA, INI HANYA UNTUK YANG TRANSIT! Nanti petugas akan kasih form Imigration card yang harus diisi. Ini yang nantinya dibawa saat melewati petugas imigrasi. Setiap peserta nantinya mendapatkan stiker bertuliskan no.urut yang harus ditempel di baju untuk lebih mudah dipantau Tour Leader. Ada 2 jenis tour: * Heritage Tour, dan * City Sights Tour Kebetulan kami ambil yang pertama karena City Sights Tour baru dimulai pukul 5pm. Sekitar 14.30, kami berkumpul untuk kemudian sama-sama turun menuju ke bus. Dan yak, setelah dulu ngerasa imigrasinya biasa aja karena pesawat landing malam, tapi... tapi... tapi... Ini kenapa bisa membludak begini. Antriannya lumayan panjang. Mau pelancong atau sekedar transit semua berada dalam 1 imigrasi yang sama. Saat tiba giliranku, ku tengok di mangkok kecil ada banyak permen, siapapun boleh ambil. Ini yang mungkin belum kutemui di bandara yang pernah kutahu. Lumayan lah untuk ngemil di perjalanan. Tapi belum juga duduk dalam bus, permennya abis sudah dalam bandara karena menunggu peserta lainnya. Yasudah, apa boleh dikata. Aturan dalam bus, Tak boleh ada bawa makanan atau soft drink. Air mineral masih bisa. Kalopun tak bawa, tinggal ambil dalam bus, setelahnya bayar 1dollar *Aku gak bilang gratis hoho. APA? Air mineral botol sedang harga setara 11.000.an? Udah, gak usah syok atau apa. Kalau kuat nahan haus ya tak usah beli saja. Yang GRATIS ada? Sudah kebaca, pasti arahnya kesana. Aku sih SAMA. Bawa aja botol dari rumah, nanti tinggal isi di tap water yang tersedia. Seperti di dalam bandara misalnya. Banyak juga tempat wisata yang ada tap waternya. . #changiairport #freesingaporetour #singaporetrip #travelsingapore #indotravellers #travelerindonesia #backpackerindonesia #indobackpacker #umarilahjalan

Share 3 0
ippudosg. We’re opening a new outlet at Changi Airport! Guess which terminal we

We’re opening a new outlet at Changi Airport! Guess which terminal we will be opening at? Make the right guess and stand a chance to walk away with complimentary dining vouchers. Here’s how to win: 1. Like and follow our pages (Facebook & Instagram: @ippudosg) 2. Leave your answer in the comments below and tag as many friends as you like! Giveaway contest ends 23:59, 19 November 2018, Monday! #ippudosg #ramenexpress #changiairport #giveaway

Share 60 17

Till next time👋 #changi #changiairport #twg #holiday2018

Share 33 3