(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
botoxbeautyclinic.bymuay. New Promotion 🔥
จ่ายเพียง 6,999 บาท
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.....

New Promotion 🔥 จ่ายเพียง 6,999 บาท ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .......................................................⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ สอบถามจองคิวมาได้เลยนะคะ Line : @sobymuay ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .................................................

Share 0 1
anacolly_faiinp. 2 เดือน ผิวแข็งแรงขึ้น โดนแดดไม่หมองไม่คล้ำแบบนี้ต้องลองกันแล้วน้าาาา�

2 เดือน ผิวแข็งแรงขึ้น โดนแดดไม่หมองไม่คล้ำแบบนี้ต้องลองกันแล้วน้าาาา😍 . 🌸Anacolly+Cherry C🍒 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ซองละ 390฿ บรรจุ 60 แคปซูล (ทานได้ 1 เดือน) ✨โปรโมชั่น✨ 2 ซอง 780฿ แถมฟรี 30 แคปซูล 📍ส่งฟรี ems.📮 . สอบถาม|สั่งซื้อ @anacolly_faiinp หรือ📲 @gjg9654l 🛒 🎁 มีของแถมให้ทุกออเดอร์เลยงับ🙈💕 . #anacolly #anacollythailand #anacollyreview #purecollagen #Collagen #อานาคอลลี่ #อนาคอลลี่

Share 1 0
botoxbeautyclinic.bymuay. โบทูลินัมท็อกซิน ปรับรูปหน้าเรียว 👱🏻‍♀️✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ลดกรา

โบทูลินัมท็อกซิน ปรับรูปหน้าเรียว 👱🏻‍♀️✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ลดกราม ปรับรูปหน้าได้รูปสวยคม มีมิติกันคะ โบที่ลค. นิยมกันมาดูกันคะ เหมาขวด 100 ยู ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ สามารถเลือกปรับ ลดกราม เพื่อปรับรูปหน้า ได้รูปเรียวชัดขึ้น ยูนิตที่เหลือลูกค้าสามารถที่ จะเลือกลง ลิฟท์ยกกรอบหน้า ยกกระชับมีมิติ หรือลงลดเลือนริ้วรอย ได้เลยค่า ... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✥ Neuronox 100 unit 5,500 อยู่ได้ 4-6 เดือน เกาหลี ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✥ Nabota 100 unit 6,999 พรีเมี่ยมเกาหลี อยู่ได้ 6-8 เดือน ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✥ Allergan 100 unit 9,900 โบตัวแรกของโลกจากเมกา อยู่ 6-12 เดือน ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✥ Xeomin 100 unit 12,900 แถมฟรี Xdna อสุจิแซลม่อนหน้าใส โบจากเยอรมัน บริสุทธิ์ที่สุด อยู่ 8-12 เดือน ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ................................................................. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ สอบถามจองคิวได้เลยนะคะ Line : @sobymuay

Share 0 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
botoxbeautyclinic.bymuay. ร่องแก้ม ชัดลึก 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ทำให้แต่งหน้าตกร่อง หน้าดูกร้

ร่องแก้ม ชัดลึก 💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ทำให้แต่งหน้าตกร่อง หน้าดูกร้าน ดูมีอายุ มาปรับลด เติมเต็มด้วย Filler นะคะ หลังเติมฟูชัดเจน หน้าดูละมุนเด็กขึ้น 💉 โปรโมชั่น 1 cc 5,500 บาท ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ สอบถามจองคิวได้เลยคะ Line : @sobymuay

Share 0 1

Important to know what you are asking for. Everyone is different and requires different volumes, let us do the prescribing for you, it's what we're good at! Link in bio for bookings Image via @botox_fairy #nycinjectables #lipfiller

Share 0 1

#Маска #Коллаген #3W #Clinic #Fresh #Collagen #Mask $Sheet активно #увлажняет, #успокаивает, оказывает #лифтинг эффект. ❇️Маска профессиональный экспресс-уход для любого типа кожи. Средство с коллагеном обладает #антивозрастным действием, сокращает морщины и #омолаживает кожу, стимулируется выработку собственного коллагена, придаёт коже упругость, улучшается водный межклеточный обмен, эффективно питает и увлажняет кожу. Тканевая маска из мягкого, нежного, натурального хлопка предназначена для ухода за кожей лица. Плотное прилегание, а также концентрация омолаживающих компонентов позволяют значительно улучшить состояние кожи при регулярном применении, и уже после первого использования кожа будет выглядеть свежей и ухоженной. ✔️Без парабенов. Применение 👇 Достаньте маску из упаковки и расположите её на предварительно очищенном лице. Оставьте для воздействия на 15-20 минут. После снятия маски остатки сыворотки бережно вмассируйте в кожу. 60 #тканеваямаска #вналичииСПБ #вналличииВолгоград #вналичииСаратов #вналичиирязань #косметика #косметикаМоскваВолгоградВоронеж

Share 29 0
edu_skin_pro. Combination red and blue LED therapy @ 40Hz to \"wake\" up the skin cell

Combination red and blue LED therapy @ 40Hz to "wake" up the skin cells. Pulsating light output will have a much better impact at the cellular level than a constant output 🤓

Share 1 1
trubeautycompany. Did you know dermarollers help trigger natural skin healing?! This typ

Did you know dermarollers help trigger natural skin healing?! This type of healing causes better skin texture, disappearance of scars, improvement in wrinkles, and much more. Some say it’s magic ✨🙌🏼💁🏽‍♀️

Share 7 2
aunyeonggbrand. ❌❥ปัญหาเหล่านี้จะหมดไป...
ถ้ามี ➡️ “ อันยองคอลลาเจน “ 🍸
ตัวช่วยฟื้นฟู

❌❥ปัญหาเหล่านี้จะหมดไป... ถ้ามี ➡️ “ อันยองคอลลาเจน “ 🍸 ตัวช่วยฟื้นฟูผิว และดูแลผิวให้มีสุขภาพดี 💗 ➽ริ้วรอย ➽รอยเหี่ยวย่น ➽ผิวแห้งกร้าน ➽ผิวหย่อนคล้อย ➽ผิวไม่กระชับ ➽รูขุมขนกว้าง ➽ผิวคล้ำดำแดด ➽มีหลุมสิว #10ซอง590฿ #20ซอง990฿ #Aunyeongg #AunyeonggFiber #อันยอง #คอลลาเจน #คอลลาเจนมะนาว #อันยองคอลลาเจนมะนาว #collagen #Aunyeonggcollagen #AunyeonggGluta #อันยองคอลลาเจนoffice #อันยองคอลลาเจน #อันยองไฟเบอร์ #อันยองไฟเบอร์ไลม์ #อันยองกลูต้า #ผิวขาว #ผิวใสสุขภาพดี #ผิวสวย #ผิวพรรณ

Share 0 0

Look at our happy Celllorian who can't wait for another round of our hot-selling InstaGLOW! 💃🏻🥳 What's exactly InstaGLOW? 🤔 Stay tuned to find out on why our Celllorians rooting for more. . Impatience? 😶 Call us now (019-7719017) to learn InstaGLOW firsthand and snatch our LIMITED, HIGHLY DEMAND OFFER!

Share 1 1
tsukadanojosg_bijinnabe. New Seasonal Bijin Nabe(季節美人鍋)has just started😊 🍅Tomato Bijin Nabe🍅

New Seasonal Bijin Nabe(季節美人鍋)has just started😊 🍅Tomato Bijin Nabe🍅 Try it out in any our outlets @tsukadanojosg_bijinnabe #plazasingapura #chinatownpoint #westgatesg #liangcourt to give it a try🥰 #sgfoodtrend #sgfoodies #tomato #tomatohotpot #bijinnabe #tsukadanojo #collagen #beautyandhealth #chickencollagensoup #とまと鍋 #トマトパワー #tomatolove Special thanks to🍅 @qforganic 🍅

Share 3 0

OMG!!! 😱😓Are you insane? Can't believe what I have just done? I've accidentally posted a MAD, SUPER CRAZY DEALS for you guys! 😖 . What?!? It's just RM99! And what's more insane?!! I've included our latest, hot-selling Insta-GLOW as well. 😫 . Hmmm... Ok. 😔Let's make this #CellloRAYA offer for REAL!!! 💃🏻🎊Turn yourself GLOW and BEAUTIFUL this upcoming Raya at ONLY RM99!!! Call us now (019-7719017) to #CellloRAYA. - C✨💖

Share 0 1
somebymi_official. 4 ขั้นตอนง่ายๆสำหรับการดูแลผิว🌿
ด้วย Miracle Series🌿
1.Miracle Clean

4 ขั้นตอนง่ายๆสำหรับการดูแลผิว🌿 ด้วย Miracle Series🌿 1.Miracle Cleansing Bar 2.Miracle Toner 3.Miracle Serum 4.Miracle Cream

Share 2 2
ashealthnbeauty. ◽『唯愛viaila』牙齒美白儀: 🏖🌞夏天就到啦,要外出同陽光玩遊戲,千奇唔好有大黃牙呀💋

日常花一點點時間,給你平日大大的自信

◽『唯愛viaila』牙齒美白儀: 🏖🌞夏天就到啦,要外出同陽光玩遊戲,千奇唔好有大黃牙呀💋 日常花一點點時間,給你平日大大的自信 🤩😎 避免晒日常嘅牙黃,一開口幾咁 尷尬呢🙈🙈 Be Fresh🤩 牙黃原因多數都係煙漬,咖啡茶漬或者自然著色 所以點解要用牙齒美白儀定期美白牙齒 已經好多客人證明,效果💯堅得😎✌🏼 ☎️關於產品自用咨詢或生意合作問題可以隨時聯絡Alvin 點擊直接whatsapp聯絡Alvin 97171012 api.whatsapp.com/send?phone=85297171012 可到我們網上商店,簡單快速訂購了🛍 即日出貨,2日到指定地點✌ https://www.ashealthnbeauty.store #美牙儀 #牙齒美白 #HKIG #唯愛總代 #韓國女裝 #style #髮泥 #手袋

Share 2 0
tetaclinicsurabaya. Berikut adalah pasien kami yang melakukan treatment Double Fix Pyramid

Berikut adalah pasien kami yang melakukan treatment Double Fix Pyramid for Correcting Double Chin. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Terlihat perbedaan sebelum dan sesudah melakukan treatment tersebut. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Ingin melakukan treatment seperti salah satu pasien kami di atas? Percayakan saja pada kami, karena ditangani oleh dokter profesional yang ahli dalam bidangnya. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Contact us and get a consult with the expert! Booked your appointment at 📱 +6282264733848 ☎ 031 5915705 - 5915706 ㅤ #tetaaestheticclinic #collagenbooster

Share 0 0

In the month of Ramadan, it's hard to keep your skin hydrated all the time. 😨To maintain the optimum skin moisture and deliver essential nutrients to your skin cells, drink plenty of water is a must. ✔️ . Celllobritas just shared with me super useful trick on how to keep myself hydrated this month of Ramadan. 💃🏻Spread this good trick with your family and friends to always get hydrated. - C✨💖

Share 2 1
massnutritiongosford. Reboot is the only post-workout product that fully addresses both nutr

Reboot is the only post-workout product that fully addresses both nutritional and hormonal aspects of post-workout nutrition. It is a true all-in-one product and far more advanced than any other product in this category. Being an all-in-one product it is also suitable for athletes outside of bodybuilding such as cyclists, football players, crossfit, triathletes, and boxers. Collagen Protein + Fortigel™ Joint Support Rocket Fuel Carbs + CinnulinPF™ KSM-66™ World's Best Ashwagandha Open till 6pm! 🔴⚫️ #massfam #massnutrition #fit #fitness #health #gym #gymlife #gymmotivation #leanmuscle #collagen

Share 4 0
thesisters.room. กรี๊ดดด,,, รีวิวจากทวิตเตอร์แซ่บๆจ้า 🌶🌶
อยากผิวเปล่งปลั่งยั่วๆ 
ต้อง

กรี๊ดดด,,, รีวิวจากทวิตเตอร์แซ่บๆจ้า 🌶🌶 อยากผิวเปล่งปลั่งยั่วๆ ต้องทานนะคะ 🤟🏻 . “พีซเซรา” คำตอบของสาวทุกเพศทุกวัย ที่รักผิวและสุขภาพ #ยิ่งดื่มยิ่งสวย #ยิ่งปัง #ยิ่งเป๊ะ . สั่งซื้อหรือสอบถามเพิ่มเติม Line : @xxz5769u (มี@) @thesisters.room ปรึกษาฟรี​ใจดี​ จริงใจ 😘🌈

Share 0 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
viviencelk. සති 10 න් සුදුවන් පරිපුර්ණ ලස්සනක් හිමි සුරුපනියක් වෙන්න අවශ්‍යනම් මෙම

සති 10 න් සුදුවන් පරිපුර්ණ ලස්සනක් හිමි සුරුපනියක් වෙන්න අවශ්‍යනම් මෙම විස්තරය කියවන්න.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ No Injection Needed : ඉන්ජෙක්ෂන් වලින් මාස 6 කින් ලැබෙන ප්‍රතිපල සති 10 න් tablet එකක් මගින් ලබාගන්න.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3න් වන දවසේ සිටම ප්‍රතිපල දැකගත හැකියි....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ඔබට සුදු වීමට අවශ්‍යද? එහෙත් කලින් භාවිතා කල දේවලින් permanent result එකක් ගන්න බැරි උනා නේද? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ එසේනම් මෙන්න හොඳම සහ එකම විසඳුම....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ අපි මුලින් කිව්වනේ ඔබව සුදුවන් පරිපුර්ණ ලස්සනක් හෙබි කෙනෙක් බවට පත් කරනවා කියල.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ඒක වෙන්නෙ මෙන්න මෙහෙමයි... මේ විශේෂ tablet එක හදන්න ප්‍රදාන වශයෙන් භාවිතා කරලා තියෙන්නේ Natural Antioxidant එකක් වන, ජපානයෙන් ආනයනක කරන ලද L-Glutathione සහ Collagen. පරිපූර්ණ ලස්සනක් ලබාගන්නවා කියන්නේ, සුදු ලස්සන සමක් ලබාගන්නවත් සමගම, නිරෝගී සමක්, ලස්සන නිය, ශක්තිමත් කෙස් කළඹක් වගේ දේවල් උනත් ලබාගන්න එක. මේ tablet එකට ඒ සියල්ල ඔයාට කරල දෙන්න පුළුවන්..⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ඒ වගේම ඔයාගේ සමේ pimples,scars වගේ දේවල් තියෙනවනම් මේ tablet එක ඔයාට ගොඩක් ඉක්මනට හැම ප්‍රශ්නෙකටම පිළිතුරක් දෙනව කියන එක අපිට සහතික වෙන්න පුළුවන්.. විශේෂයෙන්ම හැමදාටම ලස්සනට ඉන්න කැමති අපේ කාන්තාවන් සඳහා තරුණ බව සැමදාම රැකල දෙන්නත් මේ tablet එකට කරන්න පුළුවන්...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ මේ වගේ ගොඩක් benefits අපේ tablet එකේ තියෙනවා... මේ ගැන වැඩිපුර දැනගන්න එන්න අපේ facebook page එකට. නැත්නම් අපේ page එකට message එකක් දාන්න එහෙමත් නැත්නම් 0773222349 අංකයට call එකක් ගන්න...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #whitening #frozencollagen #vivience #glutathione #collagen #beauty #whitebeauty #srilanka #srilankan #colombo #onlinestore #srilankanonlinestore #whiteninginjection #glutathioninjection #facewhitening #bodywhitening

Share 1 0
andini.jualkosmetik. Serum vitamin C 🍊🍊
Manfaat : 
1. Mencegah radikal bebas yang berasal

Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 0895404677177 #skincare

Share 2 0
andini.jualkosmetik. Serum vitamin C 🍊🍊
Manfaat : 
1. Mencegah radikal bebas yang berasal

Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 0895404677177 #skincare

Share 2 0
andini.jualkosmetik. Serum vitamin C 🍊🍊
Manfaat : 
1. Mencegah radikal bebas yang berasal

Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 0895404677177 #skincare

Share 2 1

BIG DISCOUNT! See initial results in just 3 days with BeauOxi White Super Skin Whitening For All Skin Types! #MPTagArawTagAwra ORDER NOW: https://magic-potions.com/shops/skin-whitening/beauoxi-white/ ✓ Skin Whitening ✓ Smoothening ✓ Age Defying ✓ Moisturizing Shop online: Website: www.magic-potions.com Lazada: lazada.com.ph/shop/magic-potions Shopee: shopee.ph/magicpotions #ilovemagicpotions #ilovebeauoxiwhite #RealUsersRealTestimonials #skinwhitening #whiteningph #skincare #collagen #deodorant #whiteningph #sale #promo #bigdiscount

Share 1 0
glumory.mu. Mau BERUBAH atau PASRAH..? .
Ya udah lah yaaa ga papa ada flek hitam k

Mau BERUBAH atau PASRAH..? . Ya udah lah yaaa ga papa ada flek hitam kan umurnya udah banyak 😥 . . Yakin mau pasrah aja? . . Jangan doong sis, kan perawatan kulit selain buat bikin cantik buat bikin sehat juga, mau kaaan kulit sehat bonusnya jadi keliatan lebih muda? . . Yuk perawatan kulit pake GLUMORY BEAUTY DRINK, perawatannya dijamin ngga ribet, enak pula ngga bikin eneg. Plus dapet manfaat FIT & FRESH juga.... Ihhhh asyik kan . . 1 box nya ngga pake mahal, tapi hasilnya maksimal, beli 2 box dapet harga hemat lho . Mau tau berapa hematnya?  Ngobrol sama admin kita yuk, chat via WA yaaa 😘 . . . #glumory #glumoryhafara #kolagen #kolagendrink #suplemenpemutih #minumancollagen #jualsuplemenpemutih #pemutihnatural #pemutihalami #pemutihaman #collagendrink #skincare #minumankecantikan #whitening #pemutihkulit #maucantikglumoryaja

Share 1 0
_peonishop1_. ❌ ❌ #CẬP_NHẬP PHIÊN BẢN MỚI NHÀ #KARADIUM ❌ ❌ ✅Xuất xứ: Hàn Quốc ✅Thươ

❌ ❌ #CẬP_NHẬP PHIÊN BẢN MỚI NHÀ #KARADIUM ❌ ❌ ✅Xuất xứ: Hàn Quốc ✅Thương Hiệu: Karadium ----------------------------- ⚠Phấn phủ KARADIUM COLLAGEN SMART SUN PACT 🍀 Sự kết hợp giữa Foundation &Pact tạo lớp make-up hoàn hảo, mỏng, mịn, sáng và khô thoáng nhiều giờ đồng hồ!! 🍀 Khả năng cover của em này rất tốt, nên sau khi dùng kem lót, bạn chỉ cần thoa đều phấn trên da. 🍀 Đồng thời Phấn giúp tăng cường #collagen làm căng da &Độ ẩm vừa đủ giúp mịn màng làn da !

Share 0 0

Sujimi Collagen made from the highest grade deep-sea red snapper fish. Sujimi's collagen is made from non-artificially bred, non-genetically modified and is extracted from the deep-sea red snapper fish scale that lives 3000 meters below the South Pacific which is in a high-pressure, extremely cold, uncontaminated area. Our formula uses patented collagen peptide which is a small collagen molecule and is also the only collagen that contains three peptide-level molecular weights for the best absorption rates. Our skin brightening collagen combines many core ingredients in one drink to provide you with both beauty and health benefits. #skincaresg #sujimi #sujimisg #sujimireview #sujimijapan #sujimisingapore #sujimi胶原蛋白肽 #sujimicollagen #sujimi新加坡 #sujimi素肌之秘 #sujimi膠原蛋白肽 #sgcollagen #collagen

Share 0 0
ashealthnbeauty. ✅究竟白牙是什麼體驗 ⌇⚬ 大概就是你身邊的朋友和你合照都不敢露牙吧🤣  難得且唯一的畢業照 竟然連笑著露牙都不敢
 會不會覺得很遺憾?

✅究竟白牙是什麼體驗 ⌇⚬ 大概就是你身邊的朋友和你合照都不敢露牙吧🤣 難得且唯一的畢業照 竟然連笑著露牙都不敢 會不會覺得很遺憾? 與其想方設法的不露牙 不如買個美牙儀 白了牙大大方方的笑 再也不用擔心牙黃的煩惱 這樣多好! ☎️關於產品自用咨詢或生意合作問題可以隨時聯絡Alvin 點擊直接whatsapp聯絡Alvin 97171012 api.whatsapp.com/send?phone=85297171012 可到我們網上商店,簡單快速訂購了🛍 即日出貨,2日到指定地點✌ https://www.ashealthnbeauty.store #美牙儀 #牙齒美白 #HKIG #唯愛總代 #韓國女裝 #style #髮泥 #手袋

Share 3 0
samoriinchinuricandnasti_curvo. @flavia_mihasan Babeta borțoasă futută și muită în Miami, Paris și Tel

@flavia_mihasan Babeta borțoasă futută și muită în Miami, Paris și Tel Aviv, gravida cu burtoiul tot mai proeminent și țuguiat, strivit, strâns și ascuns sub burtieră și chiloți modelatori. Jigodia cu fața distrusă de bube, botoxată, buzată, injectată şi umflată ca o curvă ieftină. Cotoroanţă disperată, actriță ratată, eșuată și netalentată! Constipată și obtuză, Flavia face sacrificii. A pus mâna şi gura pe o pulă tânără şi face orice să nu o piardă. Baborniţa expirată nu a gătit pentru Daniel, Pasquale, Alexandru, Maticiuc, dar o face aproape zilnic pentru Marius. E mai tânăr cu 7 ani decât ea, iar Scorpia îl hrăneşte şi-l răsfaţă, îl plimbă, îi îndeplinește toate dorințele și poftele, ba chiar, imitându-și surioara, se grăbește să-i facă trogloditului un copil. Doar ca să-l țină pe nătăflețul dansator, mare iubitor de mumii, legat lângă pizda ei bătrână, băloasă și împuțită. Nu vrea ca juniorul să plece după o fufă de vârsta lui şi să o lase pe fosila sclifosită cu ochii în soare, înlăcrimaţi, şi cu buzele mai umflate decât le are acum. Nimfomana decrepită vrea să devină femeie de casă. Zbârcita nu-și poate lăsa sora mai mică să o întreacă. Expirata îmbătrânită prematur, grăbită și invidioasă, când a aflat că sora ei e însărcinată, s-a simțit obligată să o copieze și să rămână și ea gravidă. Chiar cu primul venit și intrat în pizda ei infectă și spartă, după ce Maticiuc a folosit-o, s-a slobozit în ea și, plictisit, a abandonat-o ca pe o zdreanță murdară. Baba nasoală a ales să înghită sperma și să poarte progenitura juniorului tăntălău Mariusică, fraier pe care cotoroanța ramolită, dornică să fie însămânțată cât mai curând şi mai rapid, l-a pus toată vara la muncă grea, murdară și puturoasă. Neghiobul a fost forțat să o fută pe hoașcă în fiecare zi, să-și golească zeama coaielor în pizda ei nespălată, mizerabilă și soioasă, o căldare împuțită și primitoare, plină cu spermă. Flavia-Brigitta Mihășan #flaviamihasan #flaviabrigittamihasan #leather #skirt #babe #ducklips #collagen #nipples #hot #ass #dancer #ballerina #cellulite #buttcheeksout #hyaluronicacid #botox #wrinkles #eyebags #flavia_mihasan #legs #pregnantbelly #fitness #pregnant

Share 2 0
andini.jualkosmetik. Serum vitamin C 🍊🍊
Manfaat : 
1. Mencegah radikal bebas yang berasal

Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 0895404677177 #skincare

Share 2 1
rejuvin8beauty. ✌🏼✌🏼✌🏼

✌🏼✌🏼✌🏼

Share 6 1
bunnywhite_collagen_official. 🍃❤ #บันนี่คอลลาเจน❤🍃
. “กล้าท้า ให้คุณลอง”
จุดจบของปัญหาผิวใน 1 เดีย

🍃❤ #บันนี่คอลลาเจน❤🍃 . “กล้าท้า ให้คุณลอง” จุดจบของปัญหาผิวใน 1 เดียว #กล้าเผยผิวใสไม่ไวต่อแสงแดด =========================== 🍃❤ #บันนี่คอลลาเจน❤🍃 สู่ผิวกระจ่างใส ดูดี มั่นใจได้ในทุกวัน ✔️ 3 DAY : ผิวเนียนนุ่มจนสำผัสได้ ✔️ 7 DAY : ผิวฉ่ำน้ำ แต่งหน้าติดง่ายขึ้น ลดสิวอักเสบ ✔️ 14 DAY : ลดปัญหาสิวอักเสบ รอยดำจางลง สีผิวสม่ำเสมอ กระจ่างใส ✔️ 28 DAY : ผิวเรียบเนียน กระจ่างใส สุขภาพดีกว่าที่เคย พร้อมลดเลือนริ้วรอย ======================== #healthy #nature #สุขภาพ #กาแฟเพื่อสุขภาพ #โดนัทคอลลาเจน #Bunnywhitecollagen #โปรโมชั่นพิเศษ #onlineshopping  #beauty #panacea #คอลลาเจน  #women #collagen #collagen #whitening #vitamins #amado  #gluta #skincare #coffee #ลดน้ำหนัก #ดีท็อกซ์

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});