#conqueryourbody

Posts Share

coach_oci. [ INI MEMANG WIN! ]
.
.
Bertabahlah!
Tiada apa yang salah pun dengan n

[ INI MEMANG WIN! ] . . Bertabahlah! Tiada apa yang salah pun dengan nasi. Tahu portion yang betul, tahu waktu bila yang sesuai nak makan, tahu nak padankan dengan jenis lauk yang macam mana, kurus tu bukanlah benda yang mustahil. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 249 21
coach_oci. [ LET’A APPLY THIS RULE MULAI HARI INI! ]
.
.
Jangan ditanya kenyang a

[ LET’A APPLY THIS RULE MULAI HARI INI! ] . . Jangan ditanya kenyang atau tak makan macam ni. Cuba dulu baru tahu rasai sendiri. Yang penting guna tangan sendiri, jangan pinjam tangan kawan sebelah. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 245 4
coach_oci. [ NASI OH NASI ]
.
.
Yes dalam our program memang boleh makan nasi. Me

[ NASI OH NASI ] . . Yes dalam our program memang boleh makan nasi. Memang dah tertulis dalam meal plan, ambil nasi sebab itu yang memang kita dah makan dari dulu. . Jangan tak makan nasi sebab ikut-ikut orang, ikut trend. Fahami dulu konsep diet yang seimbang dan berkekalan. Yang penting harmoni nak ikut, tak stress. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 227 8
coach_oci. [ MAXIMUM RESULT! COMBO YOUR DIET WITH EXERCISE! ]
.
.
Keep moving! 
H

[ MAXIMUM RESULT! COMBO YOUR DIET WITH EXERCISE! ] . . Keep moving! Hari hujan ni bukanlah alasan untuk duduk rumah tak buat apa, jadikan aktiviti senaman tergendala. Di rumah masing-masing ada kerusi kan? Now no excuse lagi untuk tak exercise! . Tapi ingat, gigih macam mana pun exercise, senaman mulut tu lebih penting. Menyumbang 80% dalam kejayaan lose weight. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #bigstage2018 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 630 22
coach_oci. [ EH, TANYA PUN KENA MARAH ]
.
.
Orang yang bertanya tu tujuan dia han

[ EH, TANYA PUN KENA MARAH ] . . Orang yang bertanya tu tujuan dia hanya nak ingatkan je. Sebab awal tahun haritu semangat sangat kata nak kurus siap post dekat semua media sosial. . Ni dah hujung tahun ni tu yang tanya tu dah capai matlamat ke belum? Kalau belum, no problem. Cuba lagi tahun depan. Taknak marah-marah. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 31 0
coach_oci. [ WE CELEBRATE SETIAP KILO YANG ANDA HILANG! ]
.
.
Nak turunkan walau

[ WE CELEBRATE SETIAP KILO YANG ANDA HILANG! ] . . Nak turunkan walau sekilo bukanlah sesuatu yang mudah. Dah turun sekilo, dan nak berterusan kekalkan pun bukan satu perkara mudah. Lagi mencabar nak turunkan lagi. . But apa yang penting, we enjoy the process. Feeling joy and happy sentiasa on program. Kalau mula rasa stress, jaga-jaga ada kemungkinan berat naik semula. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 83 1
coach_oci. [ BETUL KE BEKERJA SHIFT TIADA HARAPAN KURUS? ]
.
.
Boleh dapat jawapa

[ BETUL KE BEKERJA SHIFT TIADA HARAPAN KURUS? ] . . Boleh dapat jawapan dari testimoni di atas. Real stories, real transformation! Memulai program semasa sesi jun, now dah turun 30kg! . Biarpun kerja shift dan kesibukan melayan patient, best friend zakiah always air putih. Sentiasa prepare awal bekal snacking and makanan yang dimasak sihat dari rumah. . Best orang yang kerja shift ni dalam program sebab dapat 2 meal plan. Satu meal plan for malam and satu lagi for siang hari. Klik link di bio untuk memulakan journey turun berat menjelang tahun baru, result baru bersama coach! . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 57 7
coach_mardiah. PUNCA OBESITI MENINGKAT

Jika kita tak ikut emosi sedih, suka, stress,

PUNCA OBESITI MENINGKAT Jika kita tak ikut emosi sedih, suka, stress, hari lahir dan time gaji rasanya kadar obesiti dalam negara dapat dikurangkan. Bila obesiti meningkat juga berlaku ya peningkatan penyakit 3 serangkai betul? Setuju ke setuju? Siapa yang boleh menurunkan kadar peratusan ini? Kita sendiri setiap individu. Nak atasi cara emosi boleh bersukan, bermeditasi, solat, membawa dan banyak lagi. Amalkan bukan libatkan makan. Ubah mindset tu, in shaa Allah segalanya kembali tenang seperti sediakala👍🏻 Turn ON NOTIFICATION untuk banyak tips kurus. Untuk pertanyaan program Kurus online, klik link Di bio ig. #conqueryourbody #gengfitsihat #cabarankurusonline . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 39 3

Looking up to the journey and steps ahead. Looking up with faith, trust, and belief in myself. Looking up to the manifestations of my life...Have faith in God, the Universe, and yourself. Trust in God, the Universe, and yourself. Believe in God and the Universe in all their mysterious workings. Most importantly, believe in YOU! As I went outside to go take a picture, part of me said nawh just do it tomorrow and go back to sleep. You haven’t rested enough yet. I stopped and reminded myself of my vision. Cold, tired, uncomfortable, and one dry hand later, I took one step closer towards my vision. Yes, that may not seem like something big, but everyone has their own version of a comfort zone. No matter how big or how small, all it takes is convincing the mind that you can do it. Our mind controls our body. Conquer your mind. Conquer your body. How? Every day do ONE thing OUTSIDE your comfort zone. It rids your mind of negative thoughts, pulling you away from its safety pre-set. You can do it! I BELIEVE in YOU! #personaldevelopment #changeyourthoughts #conqueryourmind #conqueryourbody #fitnessjourney #lifejourney #dancerlife #dancejourney #faith🙏 #trust #belief #believeinyourself #getoutsideyourcomfortzone #dotheuncomfortable #postivevibes #fitdancer #healthydancer #vegandancer #hiphopdancer #freestyledancer #girlswithpinkhair

Share 35 2
_mimikinssss_. Day 5 Of Leg Day Completed! My Legs Feel Like Jello After That Work Ou

Day 5 Of Leg Day Completed! My Legs Feel Like Jello After That Work Out 😪 But I'm So Glad Today Was Leg Day Because When You Work Your Legs You Work Your Booty, & That's My Favorite 🍑🍑🍑 My Legs Will Feel It Tomorrow!! 😏 Some Days You Walk Pass The Mirror And You Have To Stop At Look At Your Booty Gainsss 😝 I Was Super Exhausted After I Got Off Work Today So I Took A Nap And Then Drank Some Pre Work Out & Crushed Leg Day 🤩 I'm Looking Forward To My Two Rest Days 🤗 I Love This 4 Day Work Out & 3 Rest Day Schedule 👌 Happy Friday ✌️

Share 22 2
coach_mardiah. KENDURI WAJIB PERGI WALAUPUN TENGAH BERDIET

Jangan disebabkan tengah

KENDURI WAJIB PERGI WALAUPUN TENGAH BERDIET Jangan disebabkan tengah berdiet anda tak menghadiri jemputan sedara Mara dan sahabat handai demi merealisasikan azam kurus tahun 2018 kan😔 Apply tips ni, in shaa Allah tiada yang berlaku ke atas berat juga kesihatan anda. Jangan makan ikut emosi. Paling penting jangan bazirkan kalori pada air manis dan makanan yang karbo ringkas. Banyakkan bergerak selepas makan dan parking kereta jauh sikit baru leh 🔥🔥🔥 kalori yang dimasuk 😁😁 Happy weekend and enjoy😍😍 . . #conqueryourbody #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline . . Coach Mardiah: 0104026997 . . #tipkurus #tipskendurikawen #profmuhaya #ootd #healthylifestyle #tipsmakan #jomkurus #kurussebelumraya #kurussihat #kuruscepat #kurussihat

Share 2 2
mardiah.ramli. KENDURI WAJIB PERGI WALAUPUN TENGAH BERDIET

Jangan disebabkan tengah

KENDURI WAJIB PERGI WALAUPUN TENGAH BERDIET Jangan disebabkan tengah berdiet anda tak menghadiri jemputan sedara Mara dan sahabat handai demi merealisasikan azam kurus tahun 2018 kan😔 Apply tips ni, in shaa Allah tiada yang berlaku ke atas berat juga kesihatan anda. Jangan makan ikut emosi. Paling penting jangan bazirkan kalori pada air manis dan makanan yang karbo ringkas. Banyakkan bergerak selepas makan dan parking kereta jauh sikit baru leh 🔥🔥🔥 kalori yang dimasuk 😁😁 Happy weekend and enjoy😍😍 . . #conqueryourbody #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline . . Coach Mardiah: 0104026997 . . #tipkurus #tipskendurikawen #profmuhaya #ootd #healthylifestyle #tipsmakan #jomkurus #kurussebelumraya #kurussihat #kuruscepat #kurussihat

Share 3 1

Assalamualaikum & morning 😍😍😍 Happy weekend dan jangan lupa sarapan sihat dan seimbang setiap hari. Sihat dan kurus bermula dari pengambilan bagaimana anda ambil😁 . . #conqueryourbody #healthybreakfast #gengfitsihatonlinecoaching . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 15 2

Assalamualaikum & morning 😍😍😍 Happy weekend dan jangan lupa sarapan sihat dan seimbang setiap hari. Sihat dan kurus bermula dari pengambilan bagaimana anda ambil😁 . . #conqueryourbody #healthybreakfast #gengfitsihatonlinecoaching . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 18 3
coach_mardiah. ILMU PENTING, GUNA DAN KOSISTEN HASIL LUARRRR BIASAAAA

Ramai ada ilmu

ILMU PENTING, GUNA DAN KOSISTEN HASIL LUARRRR BIASAAAA Ramai ada ilmu untuk kurus tapi tak gunakan. Bila guna tak konsisten lak. Celam celup Sebab tak de orang pantau dan ingatkan. In shaa Allah bila join #cabarankurusonline ilmu dapat, mealplan dapat(tak perlu kira kalori), pemantauan dan geng yang sama misi ke arah gaya hidup sihat. Yang paling anda tak perlu tinggalkan masa dan ikat perut berlapar😍😍 Best ke best👏🏻👏🏻 Jom berikan ucapan tahniah kepada peserta musim ke 19 iaitu bulan November 2018. Hasil dari tindakan sendiri yang nak sihat bonusnya kurus yang sangat berbaloi💪🏻💪🏻 Intake Januari Cabaran Kurus Online sesi 21 telah dibuka. Klik link Di bio ig SEKARANG!!!! . . #conqueryourbody #gengfitsihatonlinecoaching . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 20 3

ILMU PENTING, GUNA DAN KOSISTEN HASIL LUARRRR BIASAAAA Ramai ada ilmu untuk kurus tapi tak gunakan. Bila guna tak konsisten lak. Celam celup Sebab tak de orang pantau dan ingatkan. In shaa Allah bila join #cabarankurusonline ilmu dapat, mealplan dapat(tak perlu kira kalori), pemantauan dan geng yang sama misi ke arah gaya hidup sihat. Yang paling anda tak perlu tinggalkan masa dan ikat perut berlapar😍😍 Best ke best👏🏻👏🏻 Jom berikan ucapan tahniah kepada peserta musim ke 19 iaitu bulan November 2018. Hasil dari tindakan sendiri yang nak sihat bonusnya kurus yang sangat berbaloi💪🏻💪🏻 Intake Januari Cabaran Kurus Online sesi 21 telah dibuka. Klik link Di bio ig SEKARANG!!!! . . #conqueryourbody #gengfitsihatonlinecoaching . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 17 3

PUNCA OBESITI MENINGKAT Jika kita tak ikut emosi sedih, suka, stress, hari lahir dan time gaji rasanya kadar obesiti dalam negara dapat dikurangkan. Bila obesiti meningkat juga berlaku ya peningkatan penyakit 3 serangkai betul? Setuju ke setuju? Siapa yang boleh menurunkan kadar peratusan ini? Kita sendiri setiap individu. Nak atasi cara emosi boleh bersukan, bermeditasi, solat, membawa dan banyak lagi. Amalkan bukan libatkan makan. Ubah mindset tu, in shaa Allah segalanya kembali tenang seperti sediakala👍🏻 Turn ON NOTIFICATION untuk banyak tips kurus. Untuk pertanyaan program Kurus online, klik link Di bio ig. #conqueryourbody #gengfitsihat #cabarankurusonline . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

Share 15 2
coach_oci. [ PIPI DAH KEMPIS, BADAN DAH KUNCUP! ]
.
.
Tahniah @dahliajamaluddin o

[ PIPI DAH KEMPIS, BADAN DAH KUNCUP! ] . . Tahniah @dahliajamaluddin on your results last season! . Ajaib ke ajaib? Bila kurus terus nampak muda, terserlah keremajaan kan. Betul ke betul? . Ada yang di luar sana bila kurus cara salah boleh buat muka kelihatan cekung, nampak tua, pucat, letih lesu. . Pilih nak hasil yang macam mana? Walaupun hasil kedua-duanya turunkan kilo tapi nak ke orang cakap, kau kurus ni sakit apa? . Dah ready nak make transformation on 2019? Intake musim 21 sesi january dah pun mula dibuka. Kurus dengan makan nasi, kurus tanpa berlapar, kurus nampak muda. Nak ke? Kalau nak, lelaju tekan link di bio. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 23 2
coach_mardiah. SINGLE KE MAK ANAK 3🤔🤔 Ni lah hakikatnya bila Join #gengfitsihat mel

SINGLE KE MAK ANAK 3🤔🤔 Ni lah hakikatnya bila Join #gengfitsihat melalui platform Cabaran Kurus Online, dari mak-mak dah macam anak dara😍😍 Swipe ➡️➡️➡️➡️Gambar transformation @zakiahbashir yang dari melahirkan anak dulu sulung hingga anak ke 3 semakin hari naik. Last sebelum bersalinkan zulaikha berat dah 97.3kg😭😭 Start program masih berpantang zulaikha 86++ sekarang alhamdulillah total lost 30kg hanya dengan 5 musim sertainya. Jadi naik turun berat susah ke senang. Menurut beliau, berat setiap kali mengandung akan naik melebihi 15kg 9 bulan. Hanya tukar sikap dan pemikiran nak kurus ni tukar pemakanan sihat yang seimbang juga tak perlu tinggalkan nasi boleh je turun 2-8kg sebulan. Best ke best? Kalau tunggu je takkan dapat hasil. Nak kurus sebelum puasa dan raya bila nak mula? Jawapannya NOW!!!! Klik link Di bio ig untuk mendaftar. Coach Mardiah: 0104026997 . . #conqueryourbody #cabarankurusonline #jomkurus #kurusselepasbersalin #kurussihat #kuruscepat #kurusselamat #profmuhaya #ootd #kurussebelumkahwin #kurusuntukibadah #tipskurus #noradanish #jk1m

Share 16 1

SINGLE KE MAK ANAK 3🤔🤔 Ni lah hakikatnya bila Join #gengfitsihat melalui platform Cabaran Kurus Online, dari mak-mak dah macam anak dara😍😍 Swipe ➡️➡️➡️➡️Gambar transformation @zakiahbashir yang dari melahirkan anak dulu sulung hingga anak ke 3 semakin hari naik. Last sebelum bersalinkan zulaikha berat dah 97.3kg😭😭 Start program masih berpantang zulaikha 86++ sekarang alhamdulillah total lost 30kg hanya dengan 5 musim sertainya. Jadi naik turun berat susah ke senang. Menurut beliau, berat setiap kali mengandung akan naik melebihi 15kg 9 bulan. Hanya tukar sikap dan pemikiran nak kurus ni tukar pemakanan sihat yang seimbang juga tak perlu tinggalkan nasi boleh je turun 2-8kg sebulan. Best ke best? Kalau tunggu je takkan dapat hasil. Nak kurus sebelum puasa dan raya bila nak mula? Jawapannya NOW!!!! Klik link Di bio ig untuk mendaftar. Coach Mardiah: 0104026997 . . #conqueryourbody #cabarankurusonline #jomkurus #kurusselepasbersalin #kurussihat #kuruscepat #kurusselamat #profmuhaya #ootd #kurussebelumkahwin #kurusuntukibadah #tipskurus #noradanish #jk1m

Share 10 5
_mimikinssss_. Sore Today, Strong Tomorrow 💪👙🍑 •
•
•
• >Day 4 Of Shoulders Complet

Sore Today, Strong Tomorrow 💪👙🍑 • • • • >Day 4 Of Shoulders Completed 👌 • • • • >I Feel Like Such A Badass After Today's Work Out 😜 I Can See The Definition In My Arms Coming In And I Love It 🤩 Besides My Stomach, My Arms Would Be The Next Part On My Body To Be One Of The Hardest Thing To Tone But If You're CONSISTENT It Will Get There!!🤫 • • • • >I Use To Hate How My Arms Looked 😏 Especially Wearing Certain Shirts.. The Arms Would Be Too Tight/Uncomfortable. & Now I Have That Problem Only The Slightest Because Of Muscle Not Just Fat. & I Use To Hate Wearing Tank Tops And Now I Don't Mind Them At All💁 • • • • >It's Little Victories Like That That Keeps Me Motivated 🙂 • • • • >Happy Thursday (Friday Jr.) 🤓

Share 37 5
toostyle.co. Nəhayət ki, 5 aydan sonra instruktorum  bu hərəkəti etməyimə icazə ver

Nəhayət ki, 5 aydan sonra instruktorum bu hərəkəti etməyimə icazə verdi və bu foto başım üzərində qısa zaman sonra dümdüz dayanacağımın müjdəçisidi. #headstand #halfheadstand #handstand #balancedbody #pilatesbaku #conqueryourbody @pilates_baku

Share 965 10
marcospaulommartins. Chegou a hora do tão esperado desafio #MpTeamClub 🏆. O desafio irá ac

Chegou a hora do tão esperado desafio #MpTeamClub 🏆. O desafio irá acontecer nos últimos 15 dias do ano, iniciando no dia 15/12 e terminando no dia 30/12. ⠀ Os participantes correrão em dias alternados e o ganhador será o corredor que obtiver mais quilômetros acumulados durante o período da competição. ⠀ 💢Em breve irei divulgar as regras e as premiações do desafio. Fique ligado no Feed e nos Story Boa sorte 🍀 ⠀ #conqueryourbody #corrida #run #runner #running #corre #corrida #corredores #corredor #corridaderua #treino #fitness #emagrecimento #dieta #esporte #foco #focanacorrida #musculação #motivação #academia

Share 115 8

’Focus on where you are rather than where you wish you were. The joy will follow.....’💙 . . 6 steady progressive miles and this is how I felt at the end!🤟Progressive miles are always my goal on steady runs. There is something so satisfying about pushing more on each mile. Sometimes it takes me 3 miles to actually feel good and it’s not uncommon for me to have to give myself a bloody good talking to in order to push through heavy legs and not give up. I definitely don’t feel like getting it done every day....but I sure as hell LOVE the way I feel when it’s done!😉🏃‍♀️👊 . . . #runnerslife #teamprojectrun #getitdone #trusttheprocess #runnershigh

Share 174 13

We have the power to change negative thoughts and feelings into positive, motivating thoughts, and in doing so, help create a healthy mind. A healthy mind-body is very important because it can greatly boost our chances of achieving what we want in life, including a fitter, healthier lifestyle. By changing our minds, we really can change our lives. ——- #healthylifestyle #healthymindset #healthymindandbody #transform #conqueryourmind #conqueryourbody #trustandbelieve #physicalhealth #meantalhealth #socialhealth #spiritualhealth #opportunity #faith #joy

Share 14 2
coach_oci. [ TAK MAKAN NASI TAPI MAKAN BISKUT? ]
.
.
Inilah yang jadi kebiasaan m

[ TAK MAKAN NASI TAPI MAKAN BISKUT? ] . . Inilah yang jadi kebiasaan mereka di luar sana yang katanya nak diet. Kononnya lebih healthy, lebih ringan, lebih rendah kalori. . Hakikatnya nilai kalori lebih kurang je tapi lagi kesian sebab dalam ramuan pembuatan biskut ada juga nilai lemak dan tambahan ramuan dan perasa lain. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 54 0
momofallsorts. Get up every morning and tell yourself ... “I CAN DO THIS!”💪🏽
.
Beli

Get up every morning and tell yourself ... “I CAN DO THIS!”💪🏽 . Believe me... “Once you control your mind, you can conquer your body” #truethat 🙌🏻 . Have a great #wednesday mi gente 🤗✌🏻😉 . . . . . . #wellness #wellnesswednesday #shoulders #shouldersworkout #athomeworkout #workoutathome #motivation #icandothis #youcandothis #controlyourmind #conqueryourbody #stayactive #latina #latinamom #soccermom #everymorning #morningworkout #militaryspouse

Share 30 0
coach_oci. [ WALAUPUN PANGKAL NAMANYA SAMA NASI ]
.
.
Nasi ni memang sedap dimaka

[ WALAUPUN PANGKAL NAMANYA SAMA NASI ] . . Nasi ni memang sedap dimakan. Lagi di modified lagi sedap di makan. Tambah minyak, letak minyak sapi, letak santan, lagi berselera nak makan. . Ingat, kalori tu jadi makin tinggi disebabkan bahan-bahan tambahan yang ditambah dalam nasi tu. Lagi banyak bahan, lagi bertambah nilai kalori. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 46 0
marcospaulommartins. Você é livre para escolher a forma como deve se alimentar. Mas sua con

Você é livre para escolher a forma como deve se alimentar. Mas sua consciência, está preparada para aceitar as consequências das suas escolhas ? ⠀ Quando você decidi mudar de hábitos e passa a adotar um estilo de vida mais saudável com o intuito de alcançar melhorias na composição corporal, é preciso que as atitudes estejam de acordo com esses objetivos! ⠀ O problema não é fazer dieta. O problema é fazer as escolhas erradas e viver insatisfeito, reclamando e querendo ter o mesmo resultado de quem faz! ⠀ Coma para o corpo que você quer, não para o corpo que você tem. ⠀ #conqueryourbody #psicologicoforte #motivacao #reeducacaoalimentar #atividadefisicadiaria #psicologiaalimentar #pensepositivo #equilibrio #fit #fitness #itapipoca #conscienciahumana #musculacao #dieta #treinotododia #30tododia

Share 115 0
_mimikinssss_. !¡!NO PAIN, NO GAIN!¡! Day 2 Complete!! 💪 Woke Up Super Sore In My Ar

!¡!NO PAIN, NO GAIN!¡! Day 2 Complete!! 💪 Woke Up Super Sore In My Arms This Morning And It Doesn't Help When You've Gotta Lift Everything At Work And Reach For Things Because You're Short 😅 But That's Okay The Only Thing On My Mind Was To Get Off Work Just So I Could Go Home And Work Out ☺️ That's How Excited I Was To Work Out Because Today Was A Different Day, Learning New Moves & Proving To Myself That I Can Lift Heavy Weights 🏋️‍♀️ Makes Me Feel Like A Badass 😜 I Also Got Some Meal Prep Done After My Work Out So Felt Really Accomplished Today👏 Happy Tuesday Lovies!! 🤩🤩

Share 22 1

Find something that lights you up inside and go after it! Yesterday was like Christmas!! The materials for this program I’ve been stoked about were delivered and so were a bunch of books bought off of amazon 😂 I swear I don’t have a #shoppingaddiction. I haven’t been this excited about a program since the 80 day one came out last January!! Today I’ll be trying out one of the workouts from this program that was shared via Facebook live! Can’t Freaking Wait!! #lightupyourlife #getexcited #findjoyeveryday #findjoyinthejourney #findjoyinthelittlethings #conqueryourbody #conqueryourmind #transform #transformyourbody #transformyourlife #mindsetiseverything #mindsetshift #singlemom #workingmomma #workmomhustle #momhustle #teachersofinstagram

Share 77 2
coach_oci. [ GENG DIET TAK MAKAN NASI APA KHABAR? ]
.
.
Kesian nasi dipersalahkan

[ GENG DIET TAK MAKAN NASI APA KHABAR? ] . . Kesian nasi dipersalahkan. Orang lain elok makan nasi boleh maintain kurus, boleh turun berat badan. . Tapi ada orang tu lagi kesian, nasi pun dah say bye bye tapi badan masih shy shy nak turun. Nasi tak makan, biskut roti habis dibaham. . . #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody Coach Oci : 017 2362461 . . #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #maharajalawakmega #coachkurus #profmuhaya #tipskurus #tipskuruscepat #mlm2018 #nakkuruscepat #slimsihat #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #mentor7 #ariani #neelofa #pilkurus #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #gegarvaganza #turun5kgsebulan

Share 329 4

Somehow we’ve come to believe that greatness is only for the chosen few, for the superstars & the gifted. The truth is, greatness is for us all. Its not about lowering our expectations; it’s about raising them for every last one of us. Greatness is not in one special place & it’s not in one special person. Greatness is wherever someone is trying to find it. 🔥 ~~~~~~•~~~~~~•~~~~~~•~~~~~~•~~~~~~ #mondaymotivation #greatness #controlyourmind #conqueryourbody #spreadinspiration #motivatesomeone #instafitness #stayhungry #showalittlebooty #turnyourbackonthenegative #likelike #workforit #itsallmental

Share 58 0