(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

물구나무 ・ #逆立ち #photography #container

Share 9 0

Day 1 at @newdesigners, today is all about judging, press and VIP's later this afternoon. I'll be in the One Year In section ready to show off my new containers! . #newdesigners2019 #ND19 #oneyearinthemaking #oneyearin2019 #silversmith #silver #patina #copper #container #mechanical #handmade #helenamade

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cubner. Bonjour à tous 😎

Il s'en passe des changement sur ce container 40 pi

Bonjour à tous 😎 Il s'en passe des changement sur ce container 40 pieds. Découpe, isolation, électricité, plomberie, rien de lui échappe. L'intégralité du dossier est gérer par les équipes Cubner. Dessin, conception 3D et réalisation. Une nouvelle transformation pour une nouvelle vie ! Cubner livre dans toute la France 🇫🇷 (et même plus 🌍) +33(0)5 53 07 26 82 09h/12h - 13h30/18h contact@cubner.com www.cubner.com #container #conteneur #cubner #shippingcontainer #shipping #bordeaux #perigueux #lyon #paris #marseille #lehavre #strasbourg #metz #rennes #montdemarsan #bayonne #perpignan #sete #nice #poitiers #brest #lille #toulouse #nancy #brive #arcachon #pau #angouleme #bergerac #

Share 7 1
annamagweb. Girls, Go West!Project Vol.2
anna's GARAGE SALE開催!
.
 7/6(土)と7/7(日)の2日

Girls, Go West!Project Vol.2 anna's GARAGE SALE開催! . 7/6(土)と7/7(日)の2日間、anna magazine主催の初の「GARAGE SALE」イベントが開催されます! anna magazineがこの春からスタートした“Girls, Go West!Project”。そのプロジェクトの一環として開催されるこのイベントは、7月第1週目7/6(土)と7/7(日)の2日間、渋谷区代官山のMo-Greenビル 1FガレージとCGG(コンテナグラフィックギャラリー)を開放して開催。当日は、編集部スタッフはもちろん、anna magazineに関わるクリエイターの皆さまからのさまざまな逸品を多数販売予定です! . また当日は、創刊号からの人気連載「anna’s kichen」でおなじみの料理家・福田淳子さんによるアメリカンフードやドリンクも販売するほか、福田さんとのトークセッション、anna magazineで活躍中のスタイリスト梶雄太さんとのファッショントークセッションも開催予定! . レモネードやモヒートを片手に、anna’s GARAGE SALEで夏の始まりを一緒に楽しみませんか? みなさまのご来場をお待ちしております! 詳しいイベント情報はContainerをチェック! . 【開催概要】 anna’s GARAGE SALE 2019年 7/6日(土) 7/7(日) 11:00 OPEN 17:00 CLOSE (※GARAGE SALE/物販16:00まで) 場所:東京都渋谷区南平台町8-11 Mo-Greenビル 1階ガレージ&2階CCG ※当日は現金のみでのお支払いとなりますのでご注意ください。 . Special Talk Event ①7月6日(土) anna’s kitchen Talk 16:00〜 17:00 ゲスト:料理研究家 福田淳子(@junjunfukuda ) anna’s kitchenのレシピ開発者、料理家・福田淳子さんが、リアルなアメリカの食事情を語る! スペシャルメニュー「ワッフルチキン」はレモネードとお好きなanna magazineバックナンバーまでセットで ¥1,000! トークタイムだけの10食のみの限定メニューをお見逃しなく。当日にご予約承りますので、詳しくはスタッフまで。 . ②7月7日(日) anna’s fashion Talk 16:00〜17:00 ゲスト:スタイリスト 梶雄太(@yutakaji_ ) anna magazineを知り尽くすスタイリスト・梶雄太さんが、アンナファッションの秘密に迫ります! . #annamagazine #container #garagesale #fashionstyle #fashion #talkshow #ggwproject #girlsgowest #annaskitchen

Share 26 0

A locação de container é realizada para os mais diversos fins e através de uma série de modelos disponíveis para suprir todas as necessidades de cada cliente. . O Grupo HM Locações é ideal para você, que busca os melhores containers do mercado! . Entre em contato: https://www.grupohmlocacoes.com.br . ⠀

Share 0 1
hmm21.official. #HMMnews
🔹현대상선, 육상전원공급설비 시범사업 MOU 체결
현대상선은 해양수산부, 항만공사(부산항·인천항·광양항)와

#HMMnews 🔹현대상선, 육상전원공급설비 시범사업 MOU 체결 현대상선은 해양수산부, 항만공사(부산항·인천항·광양항)와 육상전원공급설비(AMP) 시범사업 MOU를 26일 체결했습니다. 이로써 2020년부터 현대상선 선박들은 2년간 부산항 정박 시 엔진을 끄고 AMP를 통해 육상에서 전기를 공급받을 예정입니다. 시범사업에 참여하는 선박들은 2020년에는 약 50항차, 2021년에는 약 70항차로 예상하고 있습니다. 한편, 현대상선은 올해 1월 환경보호에 기여한 공로를 인정받아 미국 오클랜드항으로부터 '친환경 우수 선사'로 선정되는 등 항만환경 개선을 위한 활동에 적극 나서고 있습니다. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔹SIGN MOU TO USE AMP AT THE NATIONAL PORT 26 June, HMM signs MOU to use AMP in the national ports with the Ministry of Oceans and Fisheries (MOF) and the Port Authorities in Korea. While boarding at the Port of Busan, the HMM's vessels installed AMP will turn off the engine and be provided electricity from the land via AMP. The around 50 and 70 routes in 2020 and 2021 respectively will participate in this pilot project. HMM has preceded proactively to improve the environment of ports. In January of this year, By using AMP, HMM honored as an Eco-friendly Ocean Carrier by the Port of Oakland. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Share 16 1

THE UNIT_Project 한달만에 계약-설계-시공까지 긴장을 놓칠수 없었던 기간! 약간의 미흡한 부분들이 있지만... 나름 만족스러운 결과물&발주처에서도 수고했다는 칭찬에 흡족!! 앞으로 더 다양한 프로젝트들을 기대하며~ #더유닛 #컨테이너건축 #모듈러건축 #container #modulararchitecture #전망대 #홍보관 #항상감사 #책임감을가지고 #긴장모드 #긴장풀어 #타버린피부

Share 9 1

20' open side container. Perfect option to keep the DJ dry during the sometime rainy festival season. dm or mail us for the options #ktainer #containersales #rotterdam #openside #shippingcontainer #container #eventcontainer #festival #festivalcontainer #hotstuff #cool

Share 5 0

Work in progress for Herza Schokolade. Yup. A chocolate factory commission. 💰 or 🍫 as payment? . . . #workinprogess

Share 8 0
_sunhoo_daddy. 귀국하자마자 잠깐들린 회사에  상담오신 
젊은 부부분들과 기분좋게 미팅후 1차 디자인모형협의  완료했습니다~👨‍💻 전망좋은

귀국하자마자 잠깐들린 회사에 상담오신 젊은 부부분들과 기분좋게 미팅후 1차 디자인모형협의 완료했습니다~👨‍💻 전망좋은 호수가에 자리잡을 35평형 컨테이너하우스🏞🏰 멋진 야외데크, 실내사우나 그리고 그림같은 인피티풀까지 설치제작해드릴예정입니다~~⏳🏊‍♂️🏊‍♀️ 언제든지오셔서 상담하세요~^^💁‍♂️ #컨테이너 #컨테이너하우스 #컨테이너주택 #컨테이너호텔 #컨테이너수영장 #실내사우나 #containerhouse #container #이엔후레쉬

Share 11 0
casacontainernewearth. Viisita da herdeira no terreno, observando o pé de amora que o papai t

Viisita da herdeira no terreno, observando o pé de amora que o papai tinha acabado de plantar. ♥️ #projetonewearth #casacontainer #arquiteturaemcontainer #casasustentavel #arquiteturasustentavel #obralimpa #obrasustentavel #container #containerhouse

Share 0 0
climatebingo. #climatebingo Christina mørch ! 💚💪🏻
-
“Jeg er mest hjemme, så jeg b

#climatebingo Christina mørch ! 💚💪🏻 - “Jeg er mest hjemme, så jeg bruger bare almindelige kopper (som jeg så bruger lidt flere gange end jeg vil indrømme om dagen uden at vaske op🤷‍♀️). Så jeg kan ikke rigtigt være med på de smarte drikkedunke og krus. Men synes selv at jeg har totalt klimabingo med min, nu komplette, vognpark til affaldssortering på 5 vogne. Og så er min anden regnvandstønde ankommet på adressen (så skal den bare sættes til😏). Går også og drømmer om solceller, men det er noget ude i fremtiden.” - #climatebingo #container #rain #climatebingo #klardigselv #singleusesucks #plasticchangedk #coffee #tea #hotchocolate #water #drink #nosingleuse #nowaste #singleuseplastic #nothanks #earth #reuse #greenworld #genanvendelse #sustainabledrinking #bæredygtig #consumerpower #endplasticpollution #forbrugermagt #dkgreen #green #wastefree #hverdagsaktivisme #water

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sandyarmindo. Please share🙏🏼🙏🏼 https://www.diskonhino.com

Ready stock Hino all

Please share🙏🏼🙏🏼 https://www.diskonhino.com Ready stock Hino all type. Hino ranger series for Dump,mixer,cargo & tractor head. New Dutro series for Dump,Cargo,bus & etc. Loco Jabodetabek with good price.. Regards Sandy 081213556900 PT.Armindo Perkasa Autorized Hino dealer. #kargo #cargo #truck #logistik #ekspedisi #niaga #hino #transportaion #container #head #tractor

Share 5 0
pt.priaksaabadi.mandiritama. Leave it to us we will handle it. Bersama tim kami yang sudah berpenga

Leave it to us we will handle it. Bersama tim kami yang sudah berpengalaman di bidangnya dan armada kami barang anda dipastikan Aman dalam perjalanan sampai ke tujuannya. We always offer best, prompt & precise service to all of our clients. Your urgency is our priority. Container 1x40ft container Import goods. We are ready to serve you and move forward with you. ⛟ PAM Jasa EMKL + Sewa Trucking (Trailer) EMKL : PT . PRIAKSAABADI MANDIRITAMA TRUCKING : PAM RUTE : Belawan - Medan (sekitarnya)✔ RUTE : JABODETABEK (sekitarnya)✔ EMAIL 1 : pam1_pamm@live.com EMAIL 2 : emkl.priaksa@gmail.com ☎️ : (061) 7382046 #sewatrailer #jasaangkutan #medan #trado #sumut #bict #pelindo #intersuler #jabodetabek #container #logistic #supplychainsolutions #bigtruck #heavytransportation #truckmania #tractorhead #binjai #tjmorawa #belawan #emkl #ppjk #angkutanpam #ptpriaksa #ptpam #tebingtinggi #hinoindonesia #cargo #transport #dongfang #maerskline

Share 1 0
pt.priaksaabadi.mandiritama. Semangat pagi semuanya. Bersama tim kami yang berpengalaman dibidangny

Semangat pagi semuanya. Bersama tim kami yang berpengalaman dibidangnya tidak perlu khawatir kami siap membantu anda dan Prompt , Precise custom clearance & delivery time. Don't worry We have got you covered. We are ready to serve you and move forward with you. Your urgency is our Priority. ⛟ PAM Jasa EMKL + Sewa Trucking (Trailer) EMKL : PT . PRIAKSAABADI MANDIRITAMA TRUCKING : PAM RUTE : Belawan - Medan (sekitarnya)✔ RUTE : JABODETABEK (sekitarnya)✔ EMAIL 1 : pam1_pamm@live.com EMAIL 2 : emkl.priaksa@gmail.com ☎️ : (061) 7382046 #sewatrailer #jasaangkutan #medan #trado #sumut #bict #pelindo #intersuler #jabodetabek #container #logistic #supplychainsolutions #bigtruck #heavytransportation #truckmania #tractorhead #binjai #tjmorawa #belawan #emkl #ppjk #angkutanpam #ptpriaksa #ptpam #tebingtinggi #hinoindonesia #transport #maerskline #wanhai #msccargo

Share 2 0
pt.priaksaabadi.mandiritama. Do not wait too long. Your urgency is our Priority. Tim kami hanya mem

Do not wait too long. Your urgency is our Priority. Tim kami hanya memberi pelayanan yang terbaik untuk seluruh client kami yang kami handle. Pengurusan barang import dalam petikemas secara Aman, Cepat dan On time. ⛟ PAM Jasa EMKL + Sewa Trucking (Trailer) EMKL : PT . PRIAKSAABADI MANDIRITAMA TRUCKING : PAM RUTE : Belawan - Medan (sekitarnya)✔ RUTE : JABODETABEK (sekitarnya)✔ EMAIL 1 : pam1_pamm@live.com EMAIL 2 : emkl.priaksa@gmail.com ☎️ : (061) 7382046 #sewatrailer #jasaangkutan #medan #trado #sumut #bict #pelindo #intersuler #jabodetabek #container #logistic #supplychainsolutions #bigtruck #heavytransportation #truckmania #tractorhead #binjai #tjmorawa #belawan #emkl #ppjk #angkutanpam #ptpriaksa #ptpam #tebingtinggi #hinoindonesia #transport #maerskline #wanhai #wanhai

Share 1 0
whitebeauty.packaging. .
.
BB cushion case
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di s

. . BB cushion case . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 6 0
whitebeauty.packaging. .
.
BB cushion case
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di s

. . BB cushion case . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 6 0
whitebeauty.packaging. .
.
BB cushion case
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di s

. . BB cushion case . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 5 0
whitebeauty.packaging. .
.
Lipmatte tube
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di sto

. . Lipmatte tube . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 3 0
whitebeauty.packaging. .
.
Lipmatte tube
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di sto

. . Lipmatte tube . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 2 0
whitebeauty.packaging. .
.
Lipsticks tube
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di st

. . Lipsticks tube . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 6 1
whitebeauty.packaging. .
.
Lipsticks tube
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di st

. . Lipsticks tube . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 6 0
whitebeauty.packaging. .
.
Lipsticks tube
.
.
Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di st

. . Lipsticks tube . . Korang BOSAN dengan packaging2 yg sama je di store online lain atau dikedai2 packaging lain. Sampai founder lain cakap korang meniru produk diorang.. . Jangan risau online store kami mempunyai pelbagai jenis Jar cream, jar scrub, bottle pump, spray, serum, cc cushion case, compact powder case, foundation bottle, foundation sticks, spout bag for cosmetic dan supplment jus, botol jus, dan banyak lagi. . Nahh.. Packaging yang kami tawarkan adalah berlainan dari packaging2 tempat lain . . Jadi korang tunggu apa lagi Jom lah deal sampai Jadi . . Jom order Klik link wassap kat bio ye . . #oem #gmp #kilangjenamasendiri #muabellaz #produkjenamasendiri #lipmatte #lipmattebottle #packaging #bottle #bekas #container #hotstamping #silkscreen #doorgift #doorgiftkahwin #botolkosmetikmurah #botollipmatte #botol #boxmurah #kotak #boxskincare #exclusivebox #skincare #bodycare #sabun

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});