(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Beli seketul matte foundation terus boleh dapat kening yang cantik... Sesuai sangat ni untuk yang suka & pandai conceal kening... Untuk yang baru2 belajar conceal kening pun belajar ja guna ni matte foundation 👍 jimat 2 in 1...foundation & concealer 😊 #cubremi #cubremifoundation #cubremikotakinabalu #cubremisabah #foundationviral #concealerkeningmurah

Share 1 0
cubremi.fd_viral. BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uols

BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uolss.. Pki berlapis2 pon xkn nmpk tebal taw... Effect wat mekap lebih smooth dan gebu... 😁 Tgh Ada Promo ni jom sopin Whatsapp 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 8 1
cubremi.fd_viral. BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uols

BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uolss.. Pki berlapis2 pon xkn nmpk tebal taw... Effect wat mekap lebih smooth dan gebu... 😁 Tgh Ada Promo ni jom sopin Whatsapp 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 8 1
cubremi.fd_viral. BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uols

BYE BYE OILY!! Tiada lgi kulit berminyak dgn adanyeee Loosepowder Uolss.. Pki berlapis2 pon xkn nmpk tebal taw... Effect wat mekap lebih smooth dan gebu... 😁 Tgh Ada Promo ni jom sopin Whatsapp 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 9 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nnfs_shaazmin. Dekat nak raya ni ramai naw order cubremi foundation😍
Yang penting pa

Dekat nak raya ni ramai naw order cubremi foundation😍 Yang penting pagi raya tiada masalah foundation bercampuk bagai sebab cubremi foundation senang diblend dan makin berpeluh makin glowing uols 😘😘 . . RM24/pcs Free Sponge! . . POSTAGE RM8SM/RM12SS 👉SEBARANG PERTANYAAN @ ORDER DIRECT TEKAN LINK DI BIO 😇 . . . #sobellalipmatte

Share 20 0
sobella_cikpiya_cubremi. Satu2nye fondesen yg sizz love .
.
.
Efek gebus , xberkecapuk , flawle

Satu2nye fondesen yg sizz love . . . Efek gebus , xberkecapuk , flawless , tahan lama , smua ada kat sebotol ni . . . Dah 3 bulan siz guna , tapi tahan lama sebab guna scuit dua jerr . . . Jom dapatkan dengan siz . . . wasap 019-9403425 atau DM nk tahu details 🐣 . . . #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #cubremikelantan #cubremikotabharu #cubremikualakrai #cubremimattefoundation #cubremifoundationspf50 #cubremifoundation #kelantan #selangor #cubremi #cubremiliquidfoundation #cubremilovers #cubremicosmetic #cubremifdmatte #cubremiviral #cubremihq #cubremimalaysia #cubremifeedback

Share 13 0
sobella_cikpiya_cubremi. Satu2nye fondesen yg sizz love .
.
.
Efek gebus , xberkecapuk , flawle

Satu2nye fondesen yg sizz love . . . Efek gebus , xberkecapuk , flawless , tahan lama , smua ada kat sebotol ni . . . Dah 3 bulan siz guna , tapi tahan lama sebab guna scuit dua jerr . . . Jom dapatkan dengan siz . . . wasap 019-9403425 atau DM nk tahu details 🐣 . . . #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #cubremikelantan #cubremikotabharu #cubremikualakrai #cubremimattefoundation #cubremifoundationspf50 #cubremifoundation #kelantan #selangor #cubremi #cubremiliquidfoundation #cubremilovers #cubremicosmetic #cubremifdmatte #cubremiviral #cubremihq #cubremimalaysia #cubremifeedback

Share 10 0
sobella_cikpiya_cubremi. Satu2nye fondesen yg sizz love .
.
.
Efek gebus , xberkecapuk , flawle

Satu2nye fondesen yg sizz love . . . Efek gebus , xberkecapuk , flawless , tahan lama , smua ada kat sebotol ni . . . Dah 3 bulan siz guna , tapi tahan lama sebab guna scuit dua jerr . . . Jom dapatkan dengan siz . . . wasap 019-9403425 atau DM nk tahu details 🐣 . . . #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #cubremikelantan #cubremikotabharu #cubremikualakrai #cubremimattefoundation #cubremifoundationspf50 #cubremifoundation #kelantan #selangor #cubremi #cubremiliquidfoundation #cubremilovers #cubremicosmetic #cubremifdmatte #cubremiviral #cubremihq #cubremimalaysia #cubremifeedback

Share 12 1
sobella_cikpiya_cubremi. ❣️Cubre Mi Liquid Foundation❣️
.
.
pilihan ramai MUA ✨
.
.
Kelebihan C

❣️Cubre Mi Liquid Foundation❣️ . . pilihan ramai MUA ✨ . . Kelebihan Cubre Mi Liquid Foundation❤️ . . ✔️ Bersifat ringan ✔️ semi matte ✔️ glowing effect ✔️ easy to blend ✔️ tak bercapuk ✔️ spf 35 ✔️ tidak berminyak & melekit ✔️ extra vitamin C & E , argan oil ✔️ KKM approved ✔️ sesuai untuk semua peringkat umur ✔️ Quality setanding international . . Code : Light & Medium . . 💸RM 59 📮Postage and Cod available . . Dm or watsapp now👇 . . 📱019-9403425 atau click je link kat bio . . #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremiviral #cubremilovers #cubremimattefoundation #cubremiliquidfoundation #cubremidollskin #cubremiraya #cubremipenang #cubremikl #cubremisabah #cubremijb #cubremimelaka #cubremiselangor #cubremijohor #cubremikuantan #cubremimalaysia #cubremikotabharu #cubremishahalam #cubremihq #cubremiterengganu #cubremiklang #cubremiipoh #cubremikelantan #cubremiperak #cubremiputrajaya #cubremifoundationspf50 #cubremijohorbahru

Share 10 0
sobella_cikpiya_cubremi. Uols!
.
.
.
Mana satu pilihan hati?
.
.
.
Yang medium atau light?
.
.

Uols! . . . Mana satu pilihan hati? . . . Yang medium atau light? . . . Haa jangan x tahu, pilih foundation pun kena ada teknik tau! . . . Ok untuk pemilihan warna kalau boleh biarlah yang dekat-dekat dengan warna asli kulit muka kita bagi menghasilkan mekap yg lebih menawan gituu . . . So Cubre Mi Full Coverage Foundation ada 2 code iaitu light dan medium😉 . . . Ha jom check kulit muka masing2 . . . Mo order? Boleh whatsApp www.wasap.my/60199403425/cubremiliquid . . . #cubremifoundation #cubremiliquidfoundation #cubremikelantan #cubremispf50 #cubremimattefoundation #cubremicosmetic #cubremikotabharu #cubremikualakrai #cubremilovers #cubremifoundationspf50 #cubremimalaysia #cubremiviral #cubremi #cubremihq #cubremifdmatte #Neelofa #Mirafilzah #JannaNick #nelydiasenrose #uqashasenrose #aydajebat #aprenamanrose #octoviamanrose #raysharizrose #izaraaisyah #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur

Share 13 0
sobella_cikpiya_cubremi. ❣️Cubre Mi Liquid Foundation❣️
.
.
pilihan ramai MUA ✨
.
.
Kelebihan C

❣️Cubre Mi Liquid Foundation❣️ . . pilihan ramai MUA ✨ . . Kelebihan Cubre Mi Liquid Foundation❤️ . . ✔️ Bersifat ringan ✔️ semi matte ✔️ glowing effect ✔️ easy to blend ✔️ tak bercapuk ✔️ spf 35 ✔️ tidak berminyak & melekit ✔️ extra vitamin C & E , argan oil ✔️ KKM approved ✔️ sesuai untuk semua peringkat umur ✔️ Quality setanding international . . Code : Light & Medium . . 💸RM 59 📮Postage and Cod available . . Dm or watsapp now👇 . . 📱019-9403425 atau click je link kat bio . . #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremiviral #cubremilovers #cubremimattefoundation #cubremiliquidfoundation #cubremidollskin #cubremiraya #cubremipenang #cubremikl #cubremisabah #cubremijb #cubremimelaka #cubremiselangor #cubremijohor #cubremikuantan #cubremimalaysia #cubremikotabharu #cubremishahalam #cubremihq #cubremiterengganu #cubremiklang #cubremiipoh #cubremikelantan #cubremiperak #cubremiputrajaya #cubremifoundationspf50 #cubremijohorbahru

Share 13 0
sobella_cikpiya_cubremi. DOLL SKIN , face & body brightening lotion .
✔️ Approved KKM .
Kelebih

DOLL SKIN , face & body brightening lotion . ✔️ Approved KKM . Kelebihan Doll Skin by CUBRMI . ✨ Mempunyai SPF 30 . ✨ Mampu melindungi kulit daripada sinaran UV . ✨ Tahan lama untuk kegunaan seharian . ✨ Memberi kelembapan pada kulit . ✨ Tidak melekit . ✨ Cepat meresap kedalam kulit . ✨ Sesuai untuk wajah & badan . ✨ 50ml . . Nk kecantikan kulit pemutih ? Jum order Whatsapp di bio untuk order lotion 😍 . . . #cubremidollskin #cubremimatte #cubremimattefoundation #cubremifoundation #cubremiglowsetter #cubremiliquidfoundation #cubremifd #sayajual #petalingjaya #cubremi #cubremikelantan #hai #Assalamualaikum #Selamatpagi #selamatmalam #selamatpetang #nur #nur2 #drama #dramanur #tv3 #tv1 #tv2 #mirafilzah #nelydiasenrose #neelofa #jannanick #fashasandha #elfiraloy

Share 13 1
cikna_stylista. cubremi matte foundation 
hati2 dgn yg fake‼️ Rm28

Pos rm8sm rm12ss

cubremi matte foundation hati2 dgn yg fake‼️ Rm28 Pos rm8sm rm12ss #cubremifoundation #terapiinstagram #ajimaura #produkviral #kosmetikmurah

Share 7 1
khatizah84. Bismillah
Alhamdulillah bakal bertemu tuan baru esok...ramai yg nak gr

Bismillah Alhamdulillah bakal bertemu tuan baru esok...ramai yg nak grab time2 sale ni.. yg baru nak try tu meehh wasap sis katie www.wasap.my/60109375962/cubremi #cubremifoundation #cubremidollskin #cubremiloosepowder #cubremisabah #cubremi #syantikberduit

Share 5 1
azirasuhaime_. .
#Jangan_terlepas_diskaunKawKaw_Raya
#Setahun_hanya_sekali
#20Mei_Hin

. #Jangan_terlepas_diskaunKawKaw_Raya #Setahun_hanya_sekali #20Mei_Hingga_31Mei_2019 . Asal raya ja nak semuanya cantik. Dari hujung kepala sampai la ke hujung kaki. Betul tak?? Baju, tudung, kasut, handbag, aksesori semua dah cantik. Mekap pun mesti nak cantik jugak kannn. . . Tapiiii. Nak mekap cantik tahan lama mesti harga mahal-mahal. Mana ada bajet🥴 Dont worry. Harga setiap item CubreMi ni semuanya mampu milik tapi kualiti dah tahap international dah. Nak tayang testimoni jenuh tunjuk. . . Part makeup tu kalau boleh takmau la bercapuk, bertampung sana-sini. Takmau la sedia asyik nak touchup makeup. Tambah-tambah yang ada anak kecil tu haa. Mana sempat nak ambil masa touchup sentiasa🙄 Meh cuba dulu item CubreMi ni. Macam-macam item ada nak hampa cantik sentiasa walaupun makeup nya simple sahaja. . . Sekarang sedang berlangsungnya SALE KAW KAW PUNYA JIMAT sehingga 31 Mei 2019 ini sahaja. Setahun sekali sahaj ni nak dapat harda diskaun teruk macam ni. Rugi sangat tak grab. . . Jom cantik gebu sepanjang hari dengan CubreMi . www.wasap.my/60194522433 . #cubreMifoundation #cubremi #cubremiParitBuntar #cubreMiNibongTebal

Share 3 0
ura_shop. Lagenda Puteri dah turun ke Kajang. First batch ni,cik siti wan kemban

Lagenda Puteri dah turun ke Kajang. First batch ni,cik siti wan kembang tu dah berpunya ye. Sobella 5.0 nude teddy tu pun orang punya jgak tu,customer repeat order. Walinong sari and Mahsuri ready stok. Sape cepat dye dapat ye. Lambat2 melepas lerrrr . Whatsapp 0195487340 atau boleh direct klik link whatsapp kt bio ura_shop #sobellalipsmatte #sobellakajang #sobellabangi #cubremikajang #cubremibangi #cubremifoundation

Share 4 0
cubremi.fd_viral. Wow Doll Skin pon ada Sale...
Nak putih nak cerah tu..pki losen ni ras

Wow Doll Skin pon ada Sale... Nak putih nak cerah tu..pki losen ni rasai kesan serta merta... 😍 WHATSAPP 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 10 1
cubremi.fd_viral. Wow Doll Skin pon ada Sale...
Nak putih nak cerah tu..pki losen ni ras

Wow Doll Skin pon ada Sale... Nak putih nak cerah tu..pki losen ni rasai kesan serta merta... 😍 WHATSAPP 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 12 1
cubremi.fd_viral. Wow Doll Skin pon ada Sale...
Nak putih nak cerah tu..pki losen ni ras

Wow Doll Skin pon ada Sale... Nak putih nak cerah tu..pki losen ni rasai kesan serta merta... 😍 WHATSAPP 📲 👇 0172511220 0172511220 0172511220

Share 12 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sobella_cikpiya_cubremi. 🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸
.
.
.
MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS

🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸 . . . MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS MACAM PAKAI FOUNDATION MAHAL‼ . . . Kelebihan Cubremi Foundation (Matte Foundation 7gm) 👉Melawan garis halus & tanda penuaan 👉Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) 👉Tidak bercapuk & tahan lama 👉Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Mengurangkan pori terbuka 👉Teksture lebih ringan & mudah digunakan 👉Melembapkan kulit 👉Tidak berminyak & melekit . . . Cara nak pakai pun mudah giler. Pakai berus boleh , nak ratakan pakai tangan pun boleh. Nak bawa kemana2 pun senang. Letak dalam handbag je , Efek glowingnya memang syantik uolsss 😘😘 . . . PROMO RM 24 EXC POS . . . WHATSAPP UNTUK ORDER 019-9403425 . . . #cubremifoundation #cubremimattefoundation #cubremimelaka #cubremioriginal #Cubremi #kosmetikmurahmelaka #bukitkatil #melakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong

Share 2 0
sobella_cikpiya_cubremi. 🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸
.
.
.
MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS

🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸 . . . MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS MACAM PAKAI FOUNDATION MAHAL‼ . . . Kelebihan Cubremi Foundation (Matte Foundation 7gm) 👉Melawan garis halus & tanda penuaan 👉Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) 👉Tidak bercapuk & tahan lama 👉Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Mengurangkan pori terbuka 👉Teksture lebih ringan & mudah digunakan 👉Melembapkan kulit 👉Tidak berminyak & melekit . . . Cara nak pakai pun mudah giler. Pakai berus boleh , nak ratakan pakai tangan pun boleh. Nak bawa kemana2 pun senang. Letak dalam handbag je , Efek glowingnya memang syantik uolsss 😘😘 . . . PROMO RM 24 EXC POS . . . WHATSAPP UNTUK ORDER 019-9403425 . . . #cubremifoundation #cubremimattefoundation #cubremimelaka #cubremioriginal #Cubremi #kosmetikmurahmelaka #bukitkatil #melakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong

Share 2 0
sobella_cikpiya_cubremi. 🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸
.
.
.
MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS

🌸 CUBREMI MATTE FOUNDATION 🌸 . . . MURAH JE ,TAPI DAH FLAWLESS HABIS MACAM PAKAI FOUNDATION MAHAL‼ . . . Kelebihan Cubremi Foundation (Matte Foundation 7gm) 👉Melawan garis halus & tanda penuaan 👉Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) 👉Tidak bercapuk & tahan lama 👉Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Mengurangkan pori terbuka 👉Teksture lebih ringan & mudah digunakan 👉Melembapkan kulit 👉Tidak berminyak & melekit . . . Cara nak pakai pun mudah giler. Pakai berus boleh , nak ratakan pakai tangan pun boleh. Nak bawa kemana2 pun senang. Letak dalam handbag je , Efek glowingnya memang syantik uolsss 😘😘 . . . PROMO RM 24 EXC POS . . . WHATSAPP UNTUK ORDER 019-9403425 . . . #cubremifoundation #cubremimattefoundation #cubremimelaka #cubremioriginal #Cubremi #kosmetikmurahmelaka #bukitkatil #melakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong

Share 3 0
atul.makeupstore. Awak semua tahu tak apa fungsi Loose Powder ? 
Loose powder banyak san

Awak semua tahu tak apa fungsi Loose Powder ? Loose powder banyak sangat kebaikan dia terutama bagi jenis kulit yang berminyak. Okey jom kita intai apa kebaikan Loose Powder Cubremi untuk kulit 😘 . 💄terdapat dalam dua code (translucent & pink haze) 💄menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit 💄spf 25(melindungi kulit dari sinar uv) 💄kalis air 💄tahan sehingga 8 jam 💄mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan 💄berasa ringan, semulajadi dan lembut pada kulit Jom kita cuba pakai, mana tahu boleh menaikkan lagi seri wajah kita 😍 #cubremifoundation #cubremiloosepowder #cubremispray #cubremicleanit #cubremioriginal #cubremimalaysia #cubremijohorbahru #cubremiulutiram

Share 3 0
gel_pelembab_wajah. Tu diaa.. penangan sale raya.Terus grab 5 ketui cubremi matte terus😘�

Tu diaa.. penangan sale raya.Terus grab 5 ketui cubremi matte terus😘😘😘 . Alang- alang dah sale tu kan harga jimat tunggu apa lagi mai la serbu ye dak🤭 . . . . . #cubremimatte #cubremifoundation #cubremi #cubremiraya #cubremiviral #foundationmurah #foundation #foundationmalaysia #foundation #foundationmakeup #ulfaabeauty

Share 21 2
nadirahshoppe. barang dah sampai 😍😍😍cepat noh brg dah smpai 
baru pos kemarin hari

barang dah sampai 😍😍😍cepat noh brg dah smpai baru pos kemarin harini dah dapat 💋 #cubremifoundation

Share 0 0
_mieya.co. .
Cubre Mi Liquid foundation sesuai untuk yang kaki makeup. Lebih full

. Cubre Mi Liquid foundation sesuai untuk yang kaki makeup. Lebih full coverage & sekali ada treatment . Sebab bahan utama, vitamin C & E serta ada argan oil. For sure, effect glowing mlowing di setiap hari anda nanti & of coz super easy to blend . ✔Ada 2 code , Light & medium ✔Spf 35 . Take both pun tak rugi, sebab function yang berbeza😘 . Harga Refer Gambar utk PROMOSI Tak termasuk postage RM8sm |RM12ss . Whatsapp ✆ 0127851651/klik link di bio . #cubremimalaysia #cubremiblusher #cubremifoundation #cubremiloosepowder #cubremiglowsetter #muabellaz #livebellaz #livemuabellaz

Share 3 0
_mieya.co. .
CUBRE MI MATTE FOUNDATION sangat ringan diwajah 🥰 murahh pulak tu..

. CUBRE MI MATTE FOUNDATION sangat ringan diwajah 🥰 murahh pulak tu.. patut ramai giler yg pakai 🥳🥳🥳 . Kandungan : 🎯Aqua 🎯Mineral Oil 🎯Arbutin 🎯Hydrolyzed Collagen 🎯Cyclomethicone . Kelebihan : ✔️ Melawan garis halus & tanda penuaan ✔️ Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) ✔️ Tidak bercapuk & tahan lama ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️ Teksture lebih ringan & mudah digunakan ✔️ Anti rekahan ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Tidak menjadikan kulit berminyak & melekit . Wasap ✆ 0127851651/klik link di bio utk terus wasap Cik Min . #cubremifoundation #mattefoundationmurah #cubremilovers #cubremimatte #cubremiviral #cubremiloosepowder #cubremiglowsetter #cubremicleanit #muabellaz #livemuabelaz #makeupbymuabellaz #cubremiblusher #cubremimalaysia #loosepowdermurah

Share 6 0
fa_rah6147. CUBREMI FOUNDATION .
💓 Muka makin glowing 💓 Full coverage (Semestiny

CUBREMI FOUNDATION . 💓 Muka makin glowing 💓 Full coverage (Semestinya !) 💓 Jerawat makin kecut 💓 Dapat tutup jerawat dan parut jerawat 💓 Ada SPF 50 💓 Senang nak blend (Pakai jari pum boleh) 💓 2in1 (Foundation + concealer) 💓 Sesuai untuk semua jenis tona kulit 💓 Melembapkan kulit 💓 Kulit tak berminyak 💓 Make up tak crack 💓 Tekstur yang sangat ringan 💓 Dah tak perlu pakai bedak 💓 Tak bercapuk dan tahan lama 💓 1 bekas tahan berbulan-bulan . Hanya rm24🔥🔥🔥 . Wasap 0195398129 . http://www.wasap.my/60195398129 . . #CubremiFoundation #CubremiFD

Share 22 1

Kelebihan Cubremi Foundation ✔️ Melawan garis halus & tanda penuaan ✔️ Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) ✔️ Tidak bercapuk & tahan lama ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️ Teksture lebih ringan & mudah digunakan ✔️ Anti rekahan ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Tidak menjadikan kulit berminyak & melekit . . Pakai Cubremi je tapi dah flawless habis macam pakai foundation mahal 😍 . PAKAI CUBREMI FOUNDATION CONFIRM GOJES . . #CubremiFoundation #CubremiCreammatte #jomcantik #mattefoudation #foundationroutine #foundationmakeup

Share 2 2

Kelebihan Cubremi Foundation ✔️ Melawan garis halus & tanda penuaan ✔️ Melindungi kulit dari sinaran matahari (SPF50+) ✔️ Tidak bercapuk & tahan lama ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Mengurangkan penampilan pori pori terbuka ✔️ Teksture lebih ringan & mudah digunakan ✔️ Anti rekahan ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Tidak menjadikan kulit berminyak & melekit . . Pakai Cubremi je tapi dah flawless habis macam pakai foundation mahal 😍 . PAKAI CUBREMI FOUNDATION CONFIRM GOJES . . #CubremiFoundation #CubremiCreammatte #jomcantik #mattefoudation #foundationroutine #foundationmakeup

Share 4 1
fd_cubremi_sg_buloh. Nampak tak yang foundation Cubremi setanding yang mahal 😍

#cubremivi

Nampak tak yang foundation Cubremi setanding yang mahal 😍 #cubremiviral #cubremi #cubremifoundation -

Share 12 0

CUBREMI FOUNDATION LIQUID, CANTIK SAMBIL MERAWAT‼ . . 💖Full coverage 💖Tidak bercapuk 💖Tidak berminyak 💖Tidak perlu pakai bedak 💖Rasa ringan di wajah 💖Kesan pelembab yang tahan lama . 💖Memberikan kulit wajah glowing & flawless serta memutihkan 💖Menutup parut/ bekas lubang/ jeragat . 💖Membantu melindungi kulit daripada sinaran UV yg berbahaya 💖Mempunyai Extra Vit C & Vit E untuk merawat kulit wajah 💖Mempunyai Argan Oil untuk melembabkan kulit wajah 💖Mesra wudhuk & mesra solat . Cubremi Liquid Foundation mempunyai 2 kod warna iaitu :- . . 🌷LIGHT (kulit cerah) 🌷MEDIUM (kulit gelap) . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #taiping #perak #vendortaiping #butiktaiping #muautara #kosmetikviral #muataiping #muaperak #muaselama #muapenang #muaipoh #cubremi #cubremifoundation #cubremimatte #cubremiperak #cubremimattefoundation

Share 10 2
nadirahshoppe. done postage 
#bawallabuhbyNAscarves 
#cubremifoundation
Share 3 0
chanteq_byzaza. 💣💣💣JULUNG2 KALI CUBREMI BUAT PROMOSI SYAWAL❗❗🤩
.

ITEM KECIL2 CILI

💣💣💣JULUNG2 KALI CUBREMI BUAT PROMOSI SYAWAL❗❗🤩 . ITEM KECIL2 CILI PADI TAPI KUALITI UMMPPPHH SANGAT. 💯 ORIGINAL YA. . . HARGA PADA GAMBAR tidak termsuk postage♥️ . . WhatsApp untuk INFO 📲www.wasap.my/60173580538 ☘☘☘ . #Cubremipromosi #cubremimurah #cubremifoundation #Cubremiliquidfoundation #cubremiloosepowder #cubremicleanit #cubremilotion #cubremi

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});