(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dessert.onthego. KUIH RAYA M&M Crunchy
.
Price : RM35 // +-50pcs
Order : 013-314 8897
.

KUIH RAYA M&M Crunchy . Price : RM35 // +-50pcs Order : 013-314 8897 . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #kuihrayamurah #kuihrayakl #kuihrayamurahkl #mnmcrunchykl

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

RABU | 24.04.19 Mini pavlova topped with berries. Thank you for ordering with us!💞 . p/s : no more extra box. . #pavlovabyalynzakree #minipavlova #sayajualpavlova #pavlova #dessertmurah #pavlovasedap #pavlovamurah #kekpavlova #pavlovajitra #pavlovakulim #pavlovaalorsetar #pavlovautara #bakerskulim #bakersjitra

Share 11 0

Siang siang gini seger ya makan dessert coklat😍 Coklat Dessert squadd💐 Mumpung Harga Promo niih!!!! Rp.15.000/cup ajaa😍😍👌👌 . . Ready stock lagi! 😍😍 buruan ORDEERR BOROONG sebelum harga promo ber ak hir!💃💃 . . Send via GO SEND khusus BANDUNG! . WA : 08221 700 1005 . Format order👇👇👇 Nama : No Telp : Alamat lengkap : Banyak pesanan : . . #dessertbandung #coklatdessert #dessertcoklat #dessertbandung #dessertcoklatbandung #browniebox #dessertbox #coklatlumer #coklatlumerbox #dessertlumer #dessertbandungmurah #kuecoklatbandung #oreodessertbandung #opendropshiper #cheesecakebandung #dagelan #dagelansunda #orangsunda #dessertbandungmurah #jajananbandung #dessertmurah #kuebandung #kuekekinian #kuecoklatbandung #ridwankamil #dessertmurahbandung #dessertcoklatmurah #infobandung #infobandungraya #jajananmurah #makanpakereceh #coklatlumerbandung #bandungjuara

Share 10 2

Pesanan untuk jam makan siang👌🏼 Coklat Dessert squadd💐 Masih Harga Promo niih!!!! Rp.15.000/cup ajaa😍😍😍👌👌 . . Ready stock! 😍😍 Buat yang belum pernah coba, buruan ORDEERR BOROONG sebelum harga promo ber ak hir!💃💃 . . Send via GO SEND khusus BANDUNG! . WA : 08221 700 1005 . Format order👇👇👇 Nama : No Telp : Alamat lengkap : Banyak pesanan : . . #dessertbandung #coklatdessert #dessertcoklat #dessertbandung #dessertcoklatbandung #browniebox #dessertbox #coklatlumer #coklatlumerbox #dessertlumer #dessertbandungmurah #kuecoklatbandung #oreodessertbandung #opendropshiper #cheesecakebandung #dagelan #dagelansunda #orangsunda #dessertbandungmurah #jajananbandung #dessertmurah #kuebandung #kuekekinian #kuecoklatbandung #ridwankamil #dessertmurahbandung #dessertcoklatmurah #infobandung #infobandungraya #jajananmurah #makanpakereceh #coklatlumerbandung #bandungjuara

Share 8 0

Pesanan untuk jam makan siang👌🏼 Coklat Dessert squadd💐 Masih Harga Promo niih!!!! Rp.15.000/cup ajaa😍😍😍👌👌 . . Ready stock! 😍😍 Buat yang belum pernah coba, buruan ORDEERR BOROONG sebelum harga promo ber ak hir!💃💃 . . Send via GO SEND khusus BANDUNG! . WA : 08221 700 1005 . Format order👇👇👇 Nama : No Telp : Alamat lengkap : Banyak pesanan : . . #dessertbandung #coklatdessert #dessertcoklat #dessertbandung #dessertcoklatbandung #browniebox #dessertbox #coklatlumer #coklatlumerbox #dessertlumer #dessertbandungmurah #kuecoklatbandung #oreodessertbandung #opendropshiper #cheesecakebandung #dagelan #dagelansunda #orangsunda #dessertbandungmurah #jajananbandung #dessertmurah #kuebandung #kuekekinian #kuecoklatbandung #ridwankamil #dessertmurahbandung #dessertcoklatmurah #infobandung #infobandungraya #jajananmurah #makanpakereceh #coklatlumerbandung #bandungjuara

Share 8 0

Pesanan untuk jam makan siang👌🏼 Coklat Dessert squadd💐 Masih Harga Promo niih!!!! Rp.15.000/cup ajaa😍😍😍👌👌 . . Ready stock! 😍😍 Buat yang belum pernah coba, buruan ORDEERR BOROONG sebelum harga promo ber ak hir!💃💃 . . Send via GO SEND khusus BANDUNG! . WA : 08221 700 1005 . Format order👇👇👇 Nama : No Telp : Alamat lengkap : Banyak pesanan : . . #dessertbandung #coklatdessert #dessertcoklat #dessertbandung #dessertcoklatbandung #browniebox #dessertbox #coklatlumer #coklatlumerbox #dessertlumer #dessertbandungmurah #kuecoklatbandung #oreodessertbandung #opendropshiper #cheesecakebandung #dagelan #dagelansunda #orangsunda #dessertbandungmurah #jajananbandung #dessertmurah #kuebandung #kuekekinian #kuecoklatbandung #ridwankamil #dessertmurahbandung #dessertcoklatmurah #infobandung #infobandungraya #jajananmurah #makanpakereceh #coklatlumerbandung #bandungjuara

Share 8 0
dhiya.farh. [PAID PROMOTE KIORNIDA D3 FEB UNSOED 2019]

Halo, food lovers!
.
Good

[PAID PROMOTE KIORNIDA D3 FEB UNSOED 2019] Halo, food lovers! . Good news! Sekarang ada dessert kekinian baru di Purwokerto lho! Namanya, "oreo dessert box", "beng-beng dessert box", dan "oreo tiramisu dessert box" by @nomnom.yuk ❤ . Btw, mau nyobain kapan nih? Awas loh, bikin nagih, melting pokoknya 🤤 . Yuk kepoin @nomnom.yuk 😂 . #dessertpurwokerto #dessertpurbalingga #dessertbanyumas #dessertcilacap #dessertbanjanegara #dessertoreo #oreodessert #dessertmurah #dessertmurahpurwokerto #kulinerpurwokerto #jajananpurwokerto #jajanpurwokerto #explorepurwokerto #doyanmakan #makananpurwokerto #unsoed2019 #ump2019 #kampuspurwokerto

Share 5 1
dessert.onthego. Niqmatnyaaaa dapat makan kek, lepas tu coklat pulak yumsssss 🤤
Cravin

Niqmatnyaaaa dapat makan kek, lepas tu coklat pulak yumsssss 🤤 Craving satisfied! . DFCC Bunga . . Price : RM45 // 7inch RM85 // 10inch RM115 // 12inch Order : 013-314 8897 . ALL • Fixed design • No custom made • Boleh request add wishes on cakes . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #dessertmurahkl #dessertbajet #dessertbajetkl #kekmurahkl #browniessedap #kekmurah #kekmurahsedap #dfcccake #kekdfcc #cakedfcc #cakedfcckl #kekdfcckl #dfcccakekl #cakedfcckl #kekdfccmurah #kekdfccsedap

Share 18 0
cendolklcatering. Assalammualaikum,
.
Ramai DM kita takde buat sikit ke kak? Nak buat ma

Assalammualaikum, . Ramai DM kita takde buat sikit ke kak? Nak buat majlis kecil kecil je? Taknak banyak? Nahhh big boss kita bagi PROMO lagi RM225 untuk 150bowl, Sesuai untuk majlis doa selamat, aqiqah, open house, dan sebagainya 😍 . So tunggu apa lagi? Grab promo ni skrg! Whatsapp kita 0172363084 (wina) atau tekan link di bio kita borak sampai jadi okay ❤️ . #cendolklcatering #cendol #cendolklcatering #cendolkl #cendolklang #cendolselangor #kualalumpur #selangor #kenduri #kendurikahwin #makanmakan #majliskahwin #kahwin #majlis #catering #katering #positivevibes #rezekidariallah #bazaarpaknil #murahmurah #dessertmurah #murahkl #kateringmurah #laukmurah #kendurikawen #kawen #kenduridoaselamat #doaselamat #openhouse #rumahterbuka

Share 6 0
dessert.onthego. DFCC Bunga .
Price : 
RM45 // 7inch
RM85 // 10inch
RM115 // 12inch
Ord

DFCC Bunga . Price : RM45 // 7inch RM85 // 10inch RM115 // 12inch Order : 013-314 8897 . ALL • Fixed design • No custom made • Boleh request add wishes on cakes . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #dessertmurahkl #dessertbajet #dessertbajetkl #kekmurahkl #browniessedap #kekmurah #kekmurahsedap #dfcccake #kekdfcc #cakedfcc #cakedfcckl #kekdfcckl #dfcccakekl #cakedfcckl #kekdfccmurah #kekdfccsedap

Share 38 0
dessert.onthego. DFCC Double Bunga .
Price : 
RM60 // 7inch
RM95 // 10inch
RM130 // 12i

DFCC Double Bunga . Price : RM60 // 7inch RM95 // 10inch RM130 // 12inch Order : 013-314 8897 . ALL • Fixed design • No custom made • Boleh request add wishes on cakes . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #dessertmurahkl #dessertbajet #dessertbajetkl #kekmurahkl #browniessedap #kekmurah #kekmurahsedap #dfcckl #dfcc #dfcccake #cakedfcc #kekdfcc #kekdfcckl #kekdfccmurah #kekdfccsedap #cakedfcckl

Share 20 0
dessert.onthego. Lajuuuu je tangan kecik tu nak capai cake kan.
So sorry honey, not for

Lajuuuu je tangan kecik tu nak capai cake kan. So sorry honey, not for u. Not now 😜 . DFCC Bunga . . Price : RM45 // 7inch RM85 // 10inch RM115 // 12inch Order : 013-314 8897 . ALL • Fixed design • No custom made • Boleh request add wishes on cakes . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #dessertmurahkl #dessertbajet #dessertbajetkl #kekmurahkl #browniessedap #kekmurah #kekmurahsedap #dfcccake #kekdfcc #cakedfcc #cakedfcckl #kekdfcckl #dfcccakekl #cakedfcckl #kekdfccmurah #kekdfccsedap

Share 44 0
dessert.onthego. DFCC Bunga Berries Maltesers Kitkat
.
Price : 
RM75 // 7inch
RM135 //

DFCC Bunga Berries Maltesers Kitkat . Price : RM75 // 7inch RM135 // 10inch RM185 // 12inch Order : 013-314 8897 . ALL • Fixed design • No custom made • Boleh request add wishes on cakes . . . #dessertonthegokl #dessertmurah #dessertmurahkl #dessertbajet #dessertbajetkl #kekmurahkl #browniessedap #kekmurah #kekmurahsedap #dfcckl #dfcc #dfcccake #cakedfcc #kekdfcc #kekdfcckl #kekdfccmurah #kekdfccsedap #cakedfcckl

Share 35 0
cahyawijayanti. [PAID PROMOTE KIORNIDA D3 FEB UNSOED 2019]

Halo, food lovers!
.
Good

[PAID PROMOTE KIORNIDA D3 FEB UNSOED 2019] Halo, food lovers! . Good news! Sekarang ada dessert kekinian baru di Purwokerto lho! Namanya, "oreo dessert box", "beng-beng dessert box", dan "oreo tiramisu dessert box" by @nomnom.yuk ❤ . Btw, mau nyobain kapan nih? Awas loh, bikin nagih, melting pokoknya 🤤 . Yuk kepoin @nomnom.yuk 😂 . #dessertpurwokerto #dessertpurbalingga #dessertbanyumas #dessertcilacap #dessertbanjanegara #dessertoreo #oreodessert #dessertmurah #dessertmurahpurwokerto #kulinerpurwokerto #jajananpurwokerto #jajanpurwokerto #explorepurwokerto #doyanmakan #makananpurwokerto #unsoed2019 #ump2019 #kampuspurwokerto

Share 13 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cuss di order yaaa . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 11 2
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cuss di order yaaa Ukuran 300ml yaa . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 9 0
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cuss di order yaaa Ukuran 300ml yaa . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 7 0
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cuss di order yaaa . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 7 0
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cusss di order yaaa Ukuran 300ml yaa . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 7 1
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Kasih pisangnya ga pelit2 dong hehehe

Open PO Banoffee n pudding oreo Kasih pisangnya ga pelit2 dong hehehe Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cusss di order Ukuran 300ml . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 9 0
sweetsby.chel. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cusss di order yaaa ukuran 300ml . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 7 0
sabrinabakery_damansara. ........... Wooot wooottt pagi everyone ! 
Berita baik ! Berita baik😍

........... Wooot wooottt pagi everyone ! Berita baik ! Berita baik😍😍😍 Combo kegemaran ramai dah kembali uolsss , Combo Tsunami 💟💟💟 Gabungan meletopsss Whoopie pie + Nutella cheesetart ni mesti buat uolsss termimpi2 😘😘 Nak rase roger je mama.. Kita hantar sampai depan rumah/office uolss 💃💃 harini order harini dapat tau ✌ . . . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh whatsapp mama terus untuk full katalog bergambar. 0173977389 . Delivery setiap hari kecuali Ahad Delivery area : seluruh lembah klang (kl & selangor ) , cyberjaya , kuantan Kami boleh hantar terus ke rumah/office anda 😍😍 . . . . #kekmurah #kekdelivery #dessertmurah #birthdaycakemurah #cheesetart #redvelvet #kekpandangulamelaka #cheesecakemurah #nutellacheesecake #burntcheesecake #kekbudget #ame2019 #damansara #positifselalu #cakedeliverykl #cakedelivery #kuihrayamurah #kuihraya #motifviral #laraalana #aaisyahdhiarana #bokitta #bokittalovers #duckscarves #neelofarhijab #fooddelivery #fooddeliverykl #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #bintangbersamabintang2019

Share 279 0
michelle_andreani. Open PO Banoffee n pudding oreo
Apa itu banoffee?
Kepanjangan dr banof

Open PO Banoffee n pudding oreo Apa itu banoffee? Kepanjangan dr banoffee yaitu banana toffee,jd di dalemnya ada biskuit, pisang, caramel n whip cream serta diatasnya ada bubuk coklat. Cuman makan 1 cup banoffee aja ud bikin kenyang, serta ada pisang yg bagus untuk melancarkan pembuangan. Jadi tunggu apa lagi? Cusss di order n ready nya hari sabtu ya. . . . #banoffee #banoffeeenak #banoffeemedan #caramel #banana #cocoapowder #bananatoffee #bananatoffeemedan #pudingjelly #pudingoreo #pudingoreocoklat #pudingmedan #pudingenak #medan #kulinermedan #pudingmurahdanenak #blueberry #lychee #dessert #lovedessert #jellydessert #pudingdessert #chocolatelover #chocolate #pudingoreomedan #whitepuding #dessertmedan #dessertenak #dessertmurah

Share 47 0
sweetsalty_koe. Assalamualaikum & Selamat Pagi 😍
Teman2 Grabfood Open 08.00-17.00 wit

Assalamualaikum & Selamat Pagi 😍 Teman2 Grabfood Open 08.00-17.00 wita (jam belum update).. diluar jam itu order aja pake Grab Delivery or WA 082193605850 😊 . . We are open 06.30 until 17.00 wita Monday to Sunday . Note. Menu yg belum update (tdk ada) di Grabfood, dichat aja ke Kk Grab ya Teman2 TQ 🙏😘 . . #sirsakcreamy #sirsakcreamykupang #sirsakcreamykupangntt #dessert #sirsak #dessertkupang #dessertkupangntt #minumanenak #soursoup #soursoupfruit #mangothaikupang #màngothaikupangntt #dessertenak #dessertenakkupang #dessertmurah #dessertmurahenak #kupangkuliner #kulinerkupang #kupangfood #makanankupang #makandikupang #wisatakulinerkupang #dessertbuah #grabkupang #grabfoodkupang #grabexpresskupang #rasaasliindonesia #grabfood #sirsakcreamysweetsaltykoe #sweetsaltykoefoodandbeveragecompany

Share 2 0
snack_centre2019. New!!!
Panna Cotta Fruit
IDR 15k
Super creamy,lembut,sensasi segar nya

New!!! Panna Cotta Fruit IDR 15k Super creamy,lembut,sensasi segar nya saus strawberry dan buah anggur😍 Bagi kalian yang belum pernah coba, WAJIB COBA!!!👌🏻 100% No Nyesel😉 . OPEN PO, Ready Kamis . Order? Personal chat WA: 087878340505 . #dessertmurah #pannacotta #makananbogor #snackbogor #dessertbogor #dessertbox #makanan unik #makanansehat #dessertdiet #makanandiet #menudiet #bogoreatery #wisatakulinerbogor

Share 3 0
snack_centre2019. New!!!
Panna Cotta Fruit
IDR 15k
Super creamy,lembut,sensasi segar nya

New!!! Panna Cotta Fruit IDR 15k Super creamy,lembut,sensasi segar nya saus strawberry dan buah anggur😍 Bagi kalian yang belum pernah coba, WAJIB COBA!!!👌🏻 100% No Nyesel😉 . OPEN PO, Ready Kamis . Order? Personal chat WA: 087878340505 . #dessertmurah #pannacotta #makananbogor #snackbogor #dessertbogor #dessertbox #makanan unik #makanansehat #dessertdiet #makanandiet #menudiet #bogoreatery #wisatakulinerbogor

Share 3 0
snack_centre2019. New!!!
Panna Cotta Fruit
IDR 15k
Super creamy,lembut,sensasi segar nya

New!!! Panna Cotta Fruit IDR 15k Super creamy,lembut,sensasi segar nya saus strawberry dan buah anggur😍 Bagi kalian yang belum pernah coba, WAJIB COBA!!!👌🏻 100% No Nyesel😉 . OPEN PO, Ready Kamis . Order? Personal chat WA: 087878340505 . #dessertmurah #pannacotta #makananbogor #snackbogor #dessertbogor #dessertbox #makanan unik #makanansehat #dessertdiet #makanandiet #menudiet #bogoreatery #wisatakulinerbogor

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});