(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

TAK SANGKA MINUM MILA NI BOLEH BUAT KENYANG SAMPAI BERBUKA..BOLEH SEKAT SELERA MAKAN BERLEBIHAN JGK 😱 . . Siapa yg tak tahu lagi mila coklat ni penuh dgn oat, badam, kurma dn chia seed yg mana boleh membantu kita berpuasa tanpa rasa lapar. . . Eh eh boleh sekat nafsu makan jugak tau. Tak delah korang susah2 kawal nak makan itu ini masa berbuka kan? 😊 . Senang sangat la kalau korang nak diet bila ada mila coklat ni senang cakap. Minum je terus tak rasa nak makan dah. . . Ada tak dekat sini nak yg turunkan berat dalam pada masa sama masih tercari-cari menu apa nak sahur dan berbuka. Mai cuba mila ni ha siap dpt free menu diet utk korang follow.. . Utk sebarang order boleh wasap nurul 011-1221 9967 ❤️ . #milafeedback #healthyfoodie #healthyfoodideas #kuruscepat #kurussihat #sayanakkurus #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #jomkurus #kurustanpaberlapar #dietkalori #sukusukuseparuh #kurus #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #dietmalaysia #dietplan #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #ramadhan

Share 3 0
alluraofficialkuchingsarawak. MINUM MILA TIME SAHUR BOLEH KENYANG SAMPAI BERBUKA! WOW! 😍
.
.
Best k

MINUM MILA TIME SAHUR BOLEH KENYANG SAMPAI BERBUKA! WOW! 😍 . . Best kan? Kalau puasa tak rasa perut pedih2 and gastrik? Haaa, ni laa rahsia nya.. Dengan Mila Coklat, korang boleh tahan kenyang and tak rasa lapar lagi dah. . . Nak order, boleh whatsapp cepat2 di 011-10346808 (LIA). Stock masih available yaa 💕 . . #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan

Share 4 0
coachkurus_faiz. Testimoni Group Coaching
.
Klik link whatsapp di ig profile @coachkuru

Testimoni Group Coaching . Klik link whatsapp di ig profile @coachkurus_faiz sekarang jika nak kurus dgn guide coach. Coach guide smpai anda bjaya kurus! . Mesti korang penat gila diet dan bersenam tp tak kurus2. sama je masih gemok jugak! . . Jom join team coaching fat burner kami. free coaching seumur hidup. Siap ada money back guarantee. . Coach ajar dlm bentuk video. Coach ajar diet tidak lapar. Coach ajar pilih menu kt kedai makan . Klik link whatsapp di ig profile @coachkurus_faiz sekarang jika nak kurus sebelum raya atau ws 0162618334 . #kurus #diet #kevinzahri #dietkalori #fatburner

Share 20 0

Tidak ada orang yang nak berdiet di pagi raya... special edition selepas raya FIT AIDILFITRI is on fire. . Untuk yang memang serius nak turunkan berat badan lepas raya, tak perlu DM , just klik link di profile IG. . Saya tak mencari orang gemuk, tetapi saya mencari bakal peserta yang betul betul serius nak turun berat dengan cara yang sihat, nak belajar diet yang sihat supaya tak terjebak dalam diet 365 hari dan apa yang paling penting adalah good attitude dan no ego. Empty your cup untuk belajar🙏🏻. . Penting bab attitude ni even dalam program coaching. Saya betul betul nak guide and coach you, bukan sekadar dan semata mata sebab duit, tapi because I want guide and make sure you guys dapat result. Good attitude good result ❤️👌👍💪🏻. . . InsyaAllah jika anda ada ciri ciri ini, terus klik link di profile IG untuk detail mengenai coaching season 19 special package sempena syawal .. #promoraya #onlinecoaching #dietkalori #muamalaysia #atkinsdiet #jjcm #kurustanpalapar #bajumengandung #bajubaby #kuruslepaspantang #tv3 #meletop #bajurayaterkini #kecikkanpeha #detox #igshopmurah #paleodiet #kurussebelumraya #bazaarramadhan #tipsdiet #sportsbra #kurusmudah #gemok #nakkurusbadan #malaysian #ubatkurusmurah #senamankurus #eatclean

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dastogranolaofficial. Dasto Granola
.
Harga retails (1 paket)
RM 15.00
Postage rm10 SM, rm18

Dasto Granola . Harga retails (1 paket) RM 15.00 Postage rm10 SM, rm18 SS . Harga Borong (20 paket) RM270.00 Free postage SM, RM38 SS . Berat : 350 g Kebaikan dan kelebihan Dasto Granola - Membantu menurunkan kolesterol - Membantu melawaskan pencernaan - Membantu menurunkan berat badan - Meningkatkan stamina untuk aktiviti harian - Membantu jantung lebih sihat - Mencantikkan kulit - Membantu membina tulang yang kuat - Membantu mencegah anemia - Membantu mengelakkan kencing manis - Membantu mencegah kanser . . Antara Kandungan Utama Dasto Garnola - Rolled Oat - Badam - Mangga Kering - Biji Labu - Kismis - Isi Kelapa Kering - Sirap dari pokok nipah . #dastogranola #sayajualgranola #healthysnack #halal #granolamurah #granolalovers #jomsihat #jomdiet #stokisgranola #sukusukuseparuh #eatclean #dasto #dastogranolakedah #dastogranolamalaysia #dastogranolacrunchy #dastogranolamurahmalaysia #dastogranolamurah #sneksihatuntukanak #kurussihat #menusihat #resepisihat #eatcleanmalaysia #dietkalori #misimengecil #kurusdarirumah #makanansihat #jomdietsihat #nakkurussihat #tipskesihatan

Share 0 0
sisfel.nilai. Kadang nak diet dr makan² yang memudahkan kite gemuk dan menambah lele

Kadang nak diet dr makan² yang memudahkan kite gemuk dan menambah lelemak kat badan kan? Tak ada idea or malas tu lebih kan? Jangan camtu ... Kita nak sihat, kita tak mo lelemaks berkumpul dengan jayanya, kene extra effort sikit! Nie, jie kasi menu #dietfood yang korang senang je nk follow & buat yang penting seeedapp~ 😋✨ #jieshare #jomsihat

Share 7 1

MILA BUKAN UBAT KURUS, TAPI MACAM MANA MINUM MILA BOLEH KURUS?? . First Nurul nak bagitau yang mila coklat ni bukan ubat kurus atau produk pembakar lemak yg mana korang makan banyak pun boleh kurus ok. . . Tapi mila coklat adalah sejenis makanan sihat mcm overnight oats yg membantu kita kenyang lama krn kandungan rolled oats dan chiaseed dalam ni. . . Selain itu, mila coklat takde gula &110 kalori shj. Tapi rasa dia ya ampunn sedap yakmatt. Hilang segala craving nak makan coklat time diet tu 😋 . Paling best sebab dalam mila ada almond yang mana tinggi omega 3 dan membantu dalam proses pembakaran lemak lemak jahat yang ada dalam badan kita. . . Siapa yang sesuai amalkan mila ni? Semuaaaaa org, tkde pantang apa2 ya. Dan paling sesuai utk awk yg nak diet tp takde masa nak sediakan makanan sihat, just bancuh dengan air panas sedia untuk dihidang ❤️ . . Sebarang order boleh wasap Nurul di 011-1221 9967❤️ . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #overnightoats #hilangkanbuncit #eatclean #eatcleanmalaysia #dietfood #dietplan #milacoklatslymshahalam #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #kalorimakanan #dietsihat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #kurussihat #sayanakkurus #kuruscepat #healthyfoodideas #healthyfoodie #jomdiet

Share 7 0
ckshahrulnizam. SWEET POTATO atau ubi keledek adalah pilihan terbaik untuk ganti nasi

SWEET POTATO atau ubi keledek adalah pilihan terbaik untuk ganti nasi sepanjang diet sihat INSYALLAH!!! . Sweet potato adalah karbo kompleks dan rendah kalori..lebih kenyang dan boleh diambil dengan mana mana protein sihat ALHAMDULILLAH. . Belajar topik Glysemic Index dan fahamkan apa itu diet sihat dalam program YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME 😆 . Click link di profil ig utk details program Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #teamckrosliza #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus #tipsdiet #kurungmoden #dietkalori #sayanakkurus #tipskuruscepat #malaypretty #makanandiet #ubatkurus #bawalexclusive #kurusselepasbersalin #duckscarves

Share 17 1
syahirahbudiman. Patutlah tak kurus2 walaupun makan dah kurang 🤦🏻‍♀️
. 
Makan sikit t

Patutlah tak kurus2 walaupun makan dah kurang 🤦🏻‍♀️ . Makan sikit tapi kuah habis banjir. Punca berat tak turun .. malah bertambah! . Take note, dah tau ni .. kita kawal kuah2 masa makan, boleh ambik sikit untuk rasa2 or basah kan sikit nasi. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JUN EDISI MENENTANG LEMAK DIMUSIM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @syahirahbudiman .🔥🔥🔥🔥 . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Irah 0199243731 Follow @syahirahbudiman #teamcoachjojo . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #seronoknyaraya #pengantinmuslim #bazarramadhan2019 #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #kauyangpertama #CariAkuDiSyurga

Share 3 0

Perkara yang sgt2 JARANG berlaku ..😱😱😱. . Kepada semua followers ig saya ni.. this good news is for youuuu 🤩 yang selalu rasa nak join.. tapi banyak alasan.. ha ni saya nak buat PROMO TRIAL PROGRAM. Jom join! 😍 . Tapi special edition PROMO TRIAL PROGRAM ni akan start selepas 10 hari kita beraya nanti. Cukup la kot 10 hari raya kan uolsss? 😆 pastu kita perangi lemak ketupat rendang semua tu a.s.a.p! Kalo dibiarkan sampai sebulan.. melarat!!! . Dan boleh tag 3-5 orang kawan2 dan kenalan kalau nak ajak join sekali. Later saya bagi details. . Coach Irah 0199243731 Follow @syahirahbudiman #teamcoachjojo . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #aidilfasha #sayasukamakan #foodbrunei #cuticutimalaysia #kakimakan #asalkandiabahagia #bajuraya2019 #kevinzahri #sghalalfood #seronoknyaraya #kauyangpertama #bazarramadhan2019

Share 6 0
fitcouple_amirmala. Ni Gambar raya kami 2017 & 2018.. nanti 2019 kami share lagi.. tunggu.

Ni Gambar raya kami 2017 & 2018.. nanti 2019 kami share lagi.. tunggu.. best tak jadi cam ni. . Drp berbijik² makan ubat sehari sebab byk komplikasi sekarang alhamdullilah masyallah tarabakallah semua ubat dah tak makan dah. Semuanya faktor pemakanan yg salah. . Yg sy ingat makanan sihat rupa² tak baik utk kita. Kita ubah je pemakanan kita dan penuhkan dengan nutrisi. Dan kita akan dapat rasa perbezaan hanya pada 1 ke 2 minggu je. . . Jom kurus selepas raya 2019 ! Klik link di Bio ig atau whatapps kami:- Coach Amir 0125181005 Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #perubahandiri #foodpornmalaysia #fitcamp #jjcmtv3 #penmerahdotcom #malaysiatrending #brunei #snacking #salam #tipskurus #puasa #weightlosstips #jommuhasabahdiri #jjcm #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #sayamasak #vitdaily #quotejentikhati #kekhantaran #ketolifestyle #masakanmelayu #resepi #mahn #resepibonda #instamalaysia #zumbafamily

Share 36 1
allurabymira. TAK SEMPAT MASAK MAKANAN SIHAT UNTUK SAHUR ? BOLEH MINUM MILA COKLAT A

TAK SEMPAT MASAK MAKANAN SIHAT UNTUK SAHUR ? BOLEH MINUM MILA COKLAT ALA² OVERNIGHT OAT 😋 . . Siapa yang dah amalkan minum Mila Coklat ni mmg akan repeat order , sebab best sgt minum , sedap , kenyang lama , bonus susu ibu meriah lg tau , kekal bertenaga sepanjang berpuasa 😍😍 . . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫 (Lebih kurg overnight oats) Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍 NO SUGAR 110 KALORI SHJ BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan) . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵ 1. ROLLED Oats 2. Susu rendah lemak 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . . Untuk order boleh wasap Mira 0163508662 😎 . #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood

Share 4 0
alluraofficialterengganu. Resepi EGG ROLL ni makan berbuka pun best nii. Siapa minat egg roll bo

Resepi EGG ROLL ni makan berbuka pun best nii. Siapa minat egg roll boleh cuba resepi yang simple dan mudah sgt nak buat. . Jgn lupa share dan save siap2 tau . Paling best, bila banyak sayur tuh jadikan diet kita lebih berkhasiat dan mengenyangkan 👍♥️ . SELAMAT MENCUBA 🙋‍♀️ . #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #healthyfoodie #kurussihat #dietkalori #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #dietrendahkalori #teamafviral0682

Share 37 9
alluraofficialkuantan. LAGU BLACKPINK tgh viral nah puteri share zumba blackpink. .
.
.
Koran

LAGU BLACKPINK tgh viral nah puteri share zumba blackpink. . . . Korang tgok ni, kalo zumba macam ni setiap hari compem berat cepat turun. Jom follow @alluraofficialkuantan utk tip diet dan turunkan berat badan dgn sihat. . . Betul zumba boleh kurus, tapi kalori pemakanan juga kena jaga. Contohnya korang buat zumba dalam masa sejam dan 400-700 kalori terbakar setiap hari.. FUHH banyak tu, tambah2 kalau lagu rancak lg kebabom berat turun.. . . Nak lagi cepat, kalori makanan juga kena jaga. . . Mudahnya NAK KURUS. . . Jgn lupa tag rakan2 anda yg azam nak kurus tu cepat2 buat zumba cenggini 👍👍👍 . . #dietkalori #sismatempat #gemukkuruscantik #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #masakmasak #diet #eatcleanmalaysia #misimengecil #misteridilaila #azamkurus2019 #kurusseblumkahwin #dramaqueen #healthyfood #menusihat #intemittenfasting #atkinsdiet #atkinsmalaysia #tipsdetox #milacoklatslym #puncakalam #uitmpuncakalam #overnightoatmalaysia #jomkurus1malaysia #jalanjalancarimakantv3 #zumbafit #jomdiet #beginnerworkout #workoutathome

Share 20 4
hawanese.legacy. SENAMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT UNTUK ANDA YG SELALU BUSY.
.
Selain kawa

SENAMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT UNTUK ANDA YG SELALU BUSY. . Selain kawal pemakanan, kalau nk kempiskan perut dengan cepat, exercise yang betul sangat mainkan peranan yang besar. . . Yelah nak bakar lemak lemak degil yang dah lama berkampung kat perut kan, tapi jangan risau takperlu pergi gym, sambil2 kemas rumah pun boleh buat tau. . . Selamat mencuba dan jangan lupa tag kengkawan yg sedang berusaha nak kempiskan perut tau 😍 . . #kalorimakanan #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #eatcleanmalaysia #eatclean #kempiskanperut #hilangkanbuncit #dietmalaysia #dietfood #dietplan #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #atkins #kurussihat #kurusbadan #dietatkinsmalaysia #senaman #kempiskanperut

Share 33 1
allurakualaterengganu. Tiada cirit birit, Tiada perut memulas, Tiada rasa pening / loya, Tiad

Tiada cirit birit, Tiada perut memulas, Tiada rasa pening / loya, Tiada bad effect pd baby . Bahan2 dlm mila coklat oat takda satu pn Bahan2 yg bahaya jadi selamat utk BF MOM . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫 (Lebih kurg overnight oats) Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍 . NO SUGAR 110 KALORI SHJ BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan) . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵ 1. ROLLED Oats 2. Susu rendah lemak 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . . Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kgs sebulan boleh wasap Ira di 011-57565618 ❤️ . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #overnightoats #hilangkanbuncit #eatcleanmalaysia #dietfood #dietplan #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #kalorimakanan #dietsihat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #kurussihat #sayanakkurus #kuruscepat #healthyfoodie #jomdiet #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurusbadan #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codmanir #codchendering

Share 12 3
nadiah93_fitonline. Pendaftaran Projek Kurus Sebelum Raya Dah Buka !! 🔥🔥🔥💪🏼💪🏼💪🏼
.

Pendaftaran Projek Kurus Sebelum Raya Dah Buka !! 🔥🔥🔥💪🏼💪🏼💪🏼 . uols cepat tekan link di profil ig saya @nadiah93_fitonline nanti saya akan share yuran program less 50%‼️50%‼️50%‼️ sempena hari raya ni 👏👏🔥🔥🔥 . lets burn ur fats ! Faigting 💪🏼💪🏼🔥🔥💃💃 . . Coach Nadiah 017 971 7346 . . Jom daftar skrg. 10org terawal daftar akan menerima HADIAH MISTERI SEMPENA EIDUL FITRI 💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link HOME di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachonlineuolls http://nakjoinkurusonline.wasap.my #fitkuruswithonline #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #weightlosstransformation #nakkurus #misimengecil #zalora #jozan #avengersendgame #jomsihat #Kurussebelumraya #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #ketukketukramadhan #alifaziz #jomdiet

Share 6 0
mira_hlcoach. Hati berbunga-bunga bila ummi dah siap dan Aishah cakap,”wah... cantik

Hati berbunga-bunga bila ummi dah siap dan Aishah cakap,”wah... cantiknya.” 😍 . Aishah tak jadi nak sambung tengok tv terus ikut ummi ke sana ke mari. Risau ditinggal kerana pastinya ummi akan keluar kalau dah bertudung cantik.😬Huhu . Tertanya dalam hati agaknya bila dia dah remaja nanti boleh tak ummi menandingi selebriti pada zaman itu. Bukan untuk populariti tapi kalau boleh ayah ummilah yang jadi idola, contoh dan ikutan utama buat anak-anak nanti. . Sedih pulak hati ni nanti kalau jadi antara rujukan terakhir semasa dewasa nanti. Nak anak soleh solehah, ummi dan ayahlah perlu jadi soleh solehah dulu kan? InshaAllah. . #teamsurikurus #gambartaklawabantaije #instagramhusbandtaksuruhposing 🙄 #projekkurusraya2019 #kecilkanpeha #stokisherbalife #blousebesar #tehkurusmurah #ubatkurusmalaysia #tehkurusmurahmalaysia #putrajaya #losyenkurus #losyenbakarlemak #tehkurus #jamukurus #dietkalori #kurusdarirumah #kalorimakanan #cabarankurusonline #herbalifeputrajaya #coachperempuan #seluarbesar #kurustanpasenaman #resipidiet #buanglemak #rahsiahatiperempuan #bajuraya #noradanish

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
coach_kero. Klik link whatsapp di ig profile @coach_kero sekarang jika nak kurus d

Klik link whatsapp di ig profile @coach_kero sekarang jika nak kurus dgn guide coach. Coach guide smpai anda bjaya kurus! . Mesti korang penat gila diet dan bersenam tp tak kurus2. sama je masih gemok jugak! . . Jom join team coaching fat burner kami. free coaching seumur hidup. Siap ada money back guarantee. . Coach ajar dlm bentuk video. Coach ajar diet tidak lapar. Coach ajar pilih menu kt kedai makan . Klik link whatsapp di ig profile @coach_kero sekarang jika nak kurus sebelum raya atau ws 01133556195 . #kurus #diet #kevinzahri #dietkalori #fatburner

Share 12 0
nadiah93_fitonline. Ada yg tgh berdiet tapi craving nk eskem?
Boleh cuba ni. Dap dap. 😉
.

Ada yg tgh berdiet tapi craving nk eskem? Boleh cuba ni. Dap dap. 😉 . TURN ON NOTIFICATION Profile @nadiah93_fitonline supaya anda tak terlepas tips & info penting untuk Fitness Journey Anda. . Untuk Pertanyaan & Pendaftaran Program Turun Berat Badan Lets Fit & Fun #jomkurusonline bersama #teamcoachjojo SILA FOLLOW IG @nadiah93_fitonline & CLICK LINK BIO atau DM saya. Coach Nadiah 017 971 7346 . . Jom daftar skrg. 10org terawal daftar akan menerima HADIAH MISTERI SEMPENA EIDUL FITRI 💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link HOME di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachonlineuolls http://nakjoinkurusonline.wasap.my #fitkuruswithonline #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #tizzaqyah #nakkurus #misimengecil #zalora #jozan #avengersendgame #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #ketukketukramadhan #alifaziz

Share 4 0
allurakualaterengganu. FRESH FEEDBACK MILA COKLAT SLIM

Alhamdulillah syukur customer Ira ni

FRESH FEEDBACK MILA COKLAT SLIM Alhamdulillah syukur customer Ira ni happy sangat akhirnya dah berjumpa dgn produk yg sesuai utk ibu menyusu dan bagi kenyang lebih lama, sbb dah lama customer ni cari produk yg sesuai. Mila coklat slim bukan sahaja bg kita kurus, malah bg kita kenyang lebih lama & memang sesuai sgt utk ibu2 yg sedang menyusu yg selalu cepat lapar apabila menyusu. Susu pun meriah dan baby pun cepat kenyang 😍 Nak oder blh wasap Ira sekarang 011-57565618 #overnightoatsmalaysia #intemittentfastingmalaysia #sahur #puasaramadhan #ibumenyusu #misikurussebelumraya #dietkalori #dietplan #dietfood #eatcleanmalaysia #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codmanir #codchendering #teamAFviral0682

Share 33 10
nadiah93_fitonline. Bulan puasa boleh je bersenam🔥Tp ada waktu2 nya. Waktu siang ketika p

Bulan puasa boleh je bersenam🔥Tp ada waktu2 nya. Waktu siang ketika puasa tidak digalakkan kerana akan menyebabkan dihidration. Kang x memasal teguk air. hehe. Klo waktu siang, kalo ada time, 30 mnt before buka tu sesuai, yg low intensity. Boleh hurn fat. lps senam terus buka dan dpt semula tenaga. Kalo mlm lepas terawikh waktu terbaik. Boleh buat proper workout. 💪🏻💪🏻💪🏻 . TURN ON NOTIFICATION Profile @nadiah93_fitonline supaya anda tak terlepas tips & info penting untuk Fitness Journey Anda. . Untuk Pertanyaan & Pendaftaran Program Turun Berat Badan Lets Fit & Fun #Jomkurusonline bersama #teamcoachjojo SILA FOLLOW IG @nadiah93_fitonline & CLICK LINK BIO atau DM saya. Coach Nadiah 017 971 7346 . . Jom daftar skrg. 10org terawal daftar akan menerima HADIAH MISTERI SEMPENA EIDUL FITRI 💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link HOME di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachonlineuolls http://nakjoinkurusonline.wasap.my #fitkuruswithonline #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #tizzaqyah #nakkurus #misimengecil #zalora #jozan #avengersendgame #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #ketukketukramadhan #alifaziz

Share 3 0

TIADA GASTRIK LAGI LEPAS AMALKAN MILA, PERUT SELALU KENYANG, SENANG NAK DIET . . wahh seronoknya bila cust wsp kita bgthu masalah gastrik teruk yg slalu dia alami dah tiada sejak minum mila ni. Kenyang je perut. . . Tak sia2 beli mila sgt mmbntu, utk kenyang lebih lama walaupun kalori rendah. . Sesiapa yg ada gasttik smpai takleh nk puasa, meh order mila dgn puteri, Nak order boleh direct wsp puteri di 0129008699 atau klik link bio di atas utk respon pantas 💗 . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫 Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️ 1. Oat 2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet 1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar! 1 sachet Mila = 110 kalori shj . . (Lab test approved) ✅ . . 👍 Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap 😋 . . . . #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruscepat #jomkurus1malaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #atkinsmalaysia #dietkalori #kurus #jomdiet #jomkurus #jomkurussihat #jjcm #kalorimakanan #jomkurus #kurussihat #mealprep #kurus #feedbackcoklatkurus #intermittenfastingmalaysia #overnightoatsmealsmalaysia #dietsihat #coklatkurus #teamafviral0682

Share 57 10
allura_bynofa. GASTRIK TERUK BOLEH PUASA MINUM MILA COKLAT OAT!
.
Alhamdulillah, kala

GASTRIK TERUK BOLEH PUASA MINUM MILA COKLAT OAT! . Alhamdulillah, kalau dulu setiap kali puasa mesti risau tak tahan sampai habis sebab gastrik teruk tapi lepas minum mila masa sahur boleh puasa sampai habis dan paling best rasa kenyang je. . Untuk order boleh watsap nofa 011-25530228 #milafeedback #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #healthyfoodie #kurussihat #dietkalori #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #dietrendahkalori #teamAFviral0682

Share 63 9

. . NAK YG SEJUK ATAU PANAS?? PILIHAN DITANGAN ANDA 😊 . - ROLLED OAT PENUH KAT DALAM MILA NI. SEGELAS MINUM KENYANG LBH KURANG 5-6 JAM . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫 (Lebih kurg overnight oats) . Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍 . NO SUGAR 110 KALORI SHJ BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan) . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵ . 1. ROLLED Oats 2. Susu rendah lemak 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . . Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kg sebulan boleh wasap rina 0173093139❤️ . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #overnightoats #hilangkanbuncit #eatclean #eatcleanmalaysia #dietfood #dietplan #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #kalorimakanan #dietsihat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #kurussihat #sayanakkurus #kuruscepat #healthyfoodideas #healthyfoodie #jomdiet #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkinsmalaysia #kurusbadan #teamafviral0682

Share 64 15
nadiah93_fitonline. Ketahui umur telur anda? 
Telur ni sumber protein yang bagus dan sanga

Ketahui umur telur anda? Telur ni sumber protein yang bagus dan sangat mudah utk diperoleh. Tinggi protein dan murah. Bila berdiet telur adalah bahan wajib dalam meal plan kita. Nutrition yang baik utk badan adalah nutrition yang fresh. Telur ni pun ada tempoh hayat tertentu. Kalau dah expired tu jgn guna k. Untuk tahu tempoh hayatnya anda boleh cuba kaedah diatas . 😉👌🏻 . #fitkuruswithonline #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #tizzaqyah #nakkurus #misimengecil #zalora #jozan #avengersendgame #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #ketukketukramadhan #alifaziz #zizieizette

Share 18 0
alfindameilan_24. Selama ini customer saya punya alasan masing2 kenapa ingin progran. Na

Selama ini customer saya punya alasan masing2 kenapa ingin progran. Nah ini 7 alasan terpopulernya. . Kalau alasanmu apa ? #tanyaCoachAlfinda #bestresult #bodyweight #transformation #dietsehat #dietasik #dietmakannasi #dietkalori #ramadhan2019

Share 10 0
hasnulhuda. Suami Huda penggemar manismanisan. Bila dapat tau SHOM keluarkan peman

Suami Huda penggemar manismanisan. Bila dapat tau SHOM keluarkan pemanis ZERO KALORI, terus grab 1 set. Mmg khas untuk yg tersayang. Sebab xnak cut kegemaran dia tapi still nak dia sihat selalu. Dan alhamdulillah skrg memang dia je rajin bancuh air drop #sweetality ni. Kalau dulu jual mahal tau. Dia mcm tak caya gitu. Org selalu cakap, jangan percaya selagi tak cuba 😘 1 set rm100 sahaja! Jom tukar gula biasa kepada sweetality 💕 #PemanisZeroKalori #dietkalori

Share 3 0
sis_ifahh. 5KG TURUN BERAT MINUM MILA COKLAT OAT NI!
.
Dan customer bagitahu minu

5KG TURUN BERAT MINUM MILA COKLAT OAT NI! . Dan customer bagitahu minum mila saje perut kenyang sampai berbuka. Alhamdulillah. Kalau makan nasi sekejap je lapar.🤩 . Untuk order boleh watsap 01137437489 #milafeedback #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #healthyfoodie #kurussihat #dietkalori #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #dietrendahkalori

Share 5 1
sis_ifahh. 3 tips ni bila konsisten amalkan untuk 10 hari lagi sebelum raya boleh

3 tips ni bila konsisten amalkan untuk 10 hari lagi sebelum raya boleh turunkan berat dengan cepat. . Buat setiap hari selama 10 hari puasa ni secara konsisten okey😊 #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #healthyfoodie #kurussihat #dietkalori #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #dietrendahkalori

Share 5 0
eyfasoleh. Dah ade plan menu apa nak berbuka ptg ni...ptg ni sy nak buat siakap s

Dah ade plan menu apa nak berbuka ptg ni...ptg ni sy nak buat siakap steam..saya share resepi ringkas.Buat ptg nnti ya😊 . . ✅ikan siakap. ✅Halia,bwg besar ✅Perahan air limau nipis,bawang putih,cili padi,garam. . Semudah ABC kan menu healthy ni..sila try dan tag sy ok😊.. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JUN EDISI MENENTANG LEMAK DIMUSIM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥 . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #teamcoacheyfa. . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #seronoknyaraya #pengantinmuslim #bazarramadhan2019 #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #kauyangpertama #cariakudisyurga

Share 70 4
idda.hamzah. Ni meow datang nak ngorat meow betina kat umah sis.
.
Sis,tak la jaga

Ni meow datang nak ngorat meow betina kat umah sis. . Sis,tak la jaga betul2 pun. Cuma bagi makan pada meow2 ni. Rezeki perlu dikongsi 😉 . Sangat gentleman meow ni, klau makan mesti bagi ladies 1st. Serius... Sis suka sangat tengok gelagat meow ni. . Kalau nk mkn pun sama, tunjuk tempat bekas simpan cat food tu. Comel sgtkan.... . #getfitnowonline #onlinecoaching #kurussebelumraya #healthyramadan

Share 19 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});