#diypelamin

27,242 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
pelamina.rentals. Ala carte items | 4.11.2018

Thanks Sakinah for sharing your beautiful

Ala carte items | 4.11.2018 Thanks Sakinah for sharing your beautiful dais picture! ๐Ÿ’• Items rented are: 3 units of jack stand 10'x10' 2 units of acrylic box 1' 2 units of acrylic box 2' Pelamina Rentals 'Event rentals made easy' ๐Ÿ“ฑ 019-399-7176 โœ‰๏ธpelamina.rentals@yahoo.com

Share 206 17

Hi all ! Dah lama TLC tak up gambar customer. Hee. Nanti share share lah dgn kami yaa gambar korang. Boleh kita share kat sini. Thank u Hanim for the picture โค๏ธ So pretty & sweet.

Share 611 48

๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐ŸคฉNi namanya hasiltangan-kaknana-syok-sendiri. Maaflah..banyak masa terluang sebelum pegi ni ๐Ÿ˜‚Mood kosongkan album.. . Apa2 pertanyaan utk booking, bole click je whatsapp link kt bio kat atas eh ๐Ÿ‘†๐Ÿผ? ๐Ÿ˜€Kita borak kat whatsapp . #hantaran #hantaranjb #hantarancantik #sewabarangpelamin #hantaranjohor #johor #hantaransg #sgmalaywedding #johorwedding #gubahanhantaran #pesonapengantin #diypelamin #pelamindiy #pelamindiyjohor #minipelamin #minipelaminjohor #photoboothjohor

Share 407 27
pelamin_diy_penang_kedah. Up lagi gambar.. Cust DIY sendiri.. Lawa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #pelamindiy #pelaminmur

Up lagi gambar.. Cust DIY sendiri.. Lawa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #pelamindiy #pelaminmurah #kahwin2019 #pelaminbajet #pelaminmurahkedah #tunang2019 #diypelamin #penang #pelaminmini #pelaminmurahutara

Share 216 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hana | Wangsa Maju Design laku keras juga yang ni. Ramai yang ambil untuk DIY. Nak TLC Crew setupkan pun boleh no problem! Click link whatsapp kat profile je untuk sebarang pertanyaan ๐Ÿ’‹

Share 525 22

TLCโ€™s FunFact: Design ni dari 2016 sebenarnya start dari TLC ditubuhkan. Dah 3 tahun tapi sampai 2019 masih ramai customer book design all white ni. Hee siapa yang dah lama follow TLC mesti tau kan design kami memang so simple & clean supaya design tu tak ditelan zaman. Nanti korang tengok balik album tunang/nikah pun rasa evergreen je gambar uolls. So siapa nak book design2 evergreen kami boleh click je link kat profile tu pastu isi detail. Btw thank you Zahida and congratulations ! ๐Ÿฆ

Share 242 6
sarangplanner. Outdoor decor 
Location : Bukit Keluang,Terengganu

Selamat Pengantin

Outdoor decor Location : Bukit Keluang,Terengganu Selamat Pengantin Baru Adam & Ain Thankyou for your trust @nurulain_rahman Table decor / Room decor / Outdoor decor starting price RM250 minimun No last minute order. Extra charge to proceed No refund / return / swap items or package Exclude transport fee. Transport fees charge based on location. No fix rate for transport fees Whatsapp sarangplanner.wasap.my/ untuk book Instagram : @sarangkitchen_ @sarangplanner @labbosyndicate Page : Surprise by Sarang Planner Coverage area : Kuala Lumpur , Selangor dan Kelantan. Lain2 area di atas persetujuan kedua dua belah pihak #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverykelantan #surprisedeliverymalaysia #picnic #piknik #picnickl #picnicselangor #picnicputrajaya #beachpicnicmy #picnickelantan #surpriseparty #surpriseplannerkl #surpriseplannerselangor #surpriseplannerkelantan #picniccandlelightdinner #diypelamin #weddingplannerkl #floristkl #floristkelantan #floristklangvalley #floristselangor #floristmy #igers_my #igersmy #anniversarrysurprise #surprisebox #outdoorbirthdayparty #beachpicnicmalaysia #guestbookcorner

Share 1011 1
crowncantik. hi cc lovers! hi fiancรฉe /bride to be๐Ÿ˜˜
.
.
Since ramai sangat yang wh

hi cc lovers! hi fiancรฉe /bride to be๐Ÿ˜˜ . . Since ramai sangat yang whatsapp /dm request CC jual headpiece yang senang nak pakai tanpa pin dan nak yang simple CANTIK EXCLUSIVE macam si cantik manis liyanabakarudin pakai masa AKAD NIKAH, jadi cc open untuk pre order WARDA HEADPIECE ni ya! material batu crystal (warda ni pre order shj). ws details uolls ke 0148460868 โค๏ธ "warda headpiece... confirm tergoda" hehehe #wardabyCC #headpiececrowncantik . . cc pic @ liyanabakarudin_ . . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #sewadulanghantaran

Share 849 62

Still searching for a romantic, cozy & intimate event space for your big day? Lets follow @casadelove ! Follow them to view their minimalist pelamin design, full wedding package & spacious event space. Open for booking now! Ipoh people & nearby , letsss! @casadelove waiting for you โค๏ธ Psst : Please DM/whatsapp them @casadelove , not TLC ya.

Share 598 6
diypelaminbyareca. Pakej RM260 all in. Terima kasih nur nadiah dari johor yang sudi menye

Pakej RM260 all in. Terima kasih nur nadiah dari johor yang sudi menyewa set pelamin DIY ARECA๐ŸŒท๐ŸŒท. . Berkonsepkan DIY. Ambil dan pasang sendiri. Semua item muat kereta sedan ๐Ÿ˜Š . TEAM ARECA๐ŸŒท Perak(ipoh) www.wasap.my/60146617905 Kl Selangor(klang) www.wasap.my/60133937156 Kl Selangor (kajang) www.wasap.my/60133937156 KL Selangor(puncak alam) www.wasap.my/60166364980 Pahang(Kuantan) www.wasap.my/60199908428 Pahang(Jengka) www.wasap.my/60146617864 Kelantan(P. Chepa) www.wasap.my/60163321235 Johor(U.Tiram) www.wasap.my/60197003721 N9(P. Dickson) www.wasap.my/60199747168 Kedah/P.Pinang(sg petani) www.wasap.my/60176422076 Johor (Muar) www.wasap.my/601162136122 . Follow Instagram kami : ๐Ÿ“ธ https://instagram.com/diypelaminbyareca . Like page Facebook kami : ๐Ÿ–ฅwww.facebook.com/NaraSparklingBoutique/ . Laman web rasmi kami : ๐Ÿ’ป www.arecadiy.com . #diybuaian #minipelaminkedah #pelaminkedah #pelaminmuar #pelaminpulaupinang #diypelaminmurah #pelamintunang #pelaminbajet #minipelaminnikah #minipelaminbajet #pelamintunangsimple #pelaminbajetmuar #pelaminmurah #diypelamin #diypelaminmurah #pelaminjimat #minipelaminnikah #minipelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelamintunang #pelamintunangmurah #kahwin #diypelamin #pelamin #kahwin #kuantan #pelaminpahang #pelaminkuantan #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminbajet #diypelaminphotoboothbuaianberendoi #minipelaminbajet #minipelamin #minipelaminjimat #pelamintunangsimple

Share 27 0

Bismillahirrahmanirrahim ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุง๏ทฒูุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽ Bakul Hantaran untuk disewa RM 5 / pc RM 20 / 5pcs add RM 10 untuk tambah deco bunga ๐Ÿ“ฒ 017 9789501 #diypelamin #weddingrentalmalaysia #akadnikah #nikah #pelamindiy #minipelamin #bungapelamin #pelamin #sewabarangkahwinkl #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangdekor #sewabarangkahwinmurah #sewabarangnikah #sewabarangperkahwinan #sewabaranganpelamin #sewabarangtunang #sewahantaranmurah #sewadulanghantaran #sewabekashantaran #hantaranmurah #sewabakulhantaran

Share 2 0

Bismillahirrahmanirrahim ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุง๏ทฒูุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽ Bantal Pelamin untuk disewa Rm5 sebiji Warna Cream 4 pcs Warna Kuning Cair 2 pcs ๐Ÿ“ฒ 017 9789501 #diypelamin #weddingrentalmalaysia #akadnikah #nikah #pelamindiy #minipelamin #bungapelamin #pelamin #sewabarangkahwinkl #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangdekor #sewabarangkahwinmurah #sewabarangnikah #sewabarangperkahwinan #sewabaranganpelamin #sewabarangtunang #sewabantalpelamin #sewabantalbulatpelamin #bantalpelaminuntuldisewa

Share 6 0
pelamina.rentals. NEW ITEM IN THE HOUSE!

Wooden Arch
Size: 7'x7'
Rent: RM100

Ramai san

NEW ITEM IN THE HOUSE! Wooden Arch Size: 7'x7' Rent: RM100 Ramai sangat yang tanya tak nak ke sewakan barang-barang rustic especially the classy wooden arch yg multipurpose tu. Ha kali ni kami bawakan khas untuk korang siap dengan tawaran istimewa untuk 5 penyewa pertama! Yes, 5 penyewa pertama dapat sewa dengan harga special iaitu RM80 sahaja. Komen "NAK!!" dekat post ni.

Share 34 9
iweddingconcept. ๐Ÿ•Š๐Ÿ’SEWA DULANG HANTARAN x GUBAHAN ๐Ÿ’๐Ÿ•Š
.
Untuk nikah dan tunang, iwed

๐Ÿ•Š๐Ÿ’SEWA DULANG HANTARAN x GUBAHAN ๐Ÿ’๐Ÿ•Š . Untuk nikah dan tunang, iwedding concept ada sediakan servis sewa dulang hantaran dan gubahan sekali tau ๐Ÿ‘๐Ÿป . Korang boleh pilih ๐ŸŒท artificial flower ๐ŸŒท fresh flower . Harga semua mampu milik โœจ quotation and enquiries contact acik 019-2131732 . #iweddingconcept #decodulanghantaran #decodulang #servisgubahanhantaran #gubahanhantaran #sewadulanghantaranmurah #sewadulang #pelaminmurahselangor #pelamintunang #pelaminkahwin #pelaminnikah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmurahkl #diypelamin #pelamin #pelamincantikmurah #pakejperkahwinan #minipelamin #minipelaminmurah #diypelamin #pakejpelaminmurah #promopelamin2019

Share 5 3
iweddingconcept. ๐Ÿ•Š๐Ÿ’SEWA DULANG HANTARAN x GUBAHAN ๐Ÿ’๐Ÿ•Š
.
Untuk nikah dan tunang, iwed

๐Ÿ•Š๐Ÿ’SEWA DULANG HANTARAN x GUBAHAN ๐Ÿ’๐Ÿ•Š . Untuk nikah dan tunang, iwedding concept ada sediakan servis sewa dulang hantaran dan gubahan sekali tau ๐Ÿ‘๐Ÿป . Korang boleh pilih ๐ŸŒท artificial flower ๐ŸŒท fresh flower . Harga semua mampu milik โœจ quotation and enquiries contact acik 019-2131732 . #iweddingconcept #decodulanghantaran #decodulang #servisgubahanhantaran #gubahanhantaran #sewadulanghantaranmurah #sewadulang #pelaminmurahselangor #pelamintunang #pelaminkahwin #pelaminnikah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmurahkl #diypelamin #pelamin #pelamincantikmurah #pakejperkahwinan #minipelamin #minipelaminmurah #diypelamin #pakejpelaminmurah #promopelamin2019

Share 30 2
sweetale.planner. Peppa pig themed cupcakes ๐Ÿ’•

Peppa pig themed cupcakes ๐Ÿ’•

Share 11 1
iweddingconcept. ๐Ÿ‘‘โœจPELAMIN SANDING โœจ๐Ÿ‘‘
.
Classic and traditional, with a touch of cont

๐Ÿ‘‘โœจPELAMIN SANDING โœจ๐Ÿ‘‘ . Classic and traditional, with a touch of contemporary finishing ๐Ÿ˜ sesuai sangat utk korang yang nak kahwin tahun ni . Selain tu, sape nak nikah boleh add on set nikah, dah perfect dah ๐Ÿ‘๐Ÿป utk aqiqah and tunang pun boleh ๐Ÿ˜Š . Quotation and enquiries contact acik terus 019-2131732 or click je link kat bio . #iweddingconcept #pelaminmurahselangor #pelamintunang #pelaminkahwin #pelaminnikah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmurahkl #diypelamin #pelamin #pelaminsanding #pelamincantikmurah #pakejperkahwinan #minipelamin #minipelaminmurah #diypelamin #pakejpelaminmurah #promopelamin2019

Share 12 0

Fresh2 kite upload.. Pelamin tunang di Ulu Gali Raub ahad lepas uols.... last week kami upload design ni, dah ada yang meminang... Cantik kan kan kan . Kami tak tipu kan cakap design ni senang pasang. ๐Ÿค” Mcm lg cantik dr pelamin kami buat ja?? Hhaha terbaekkk ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . #diypelaminkualalipis #pelamindiy #pelaminmurah #pelaminbajet #diypelamin #minidais #pelaminlipis #kualalipisbridal #gardentheme #gardenthemewedding

Share 33 0
eikaatikaacreation. Assalamualaikum, 
Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertuna

Assalamualaikum, Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertunang dengan saya. . KOD : PELAMIN MINI DECO 1 TEMA : Peach + Cream LOKASI : Taman Banting Baru . Pelamin Sesuai untuk majlis pertunangan, akad nikah atau bersanding . booking berserta deposit.. . FREE PEMASANGAN FREE TRANSPORT (selected area) . Pemasangan pelamin di landed house sahaja, apartment flat dewan atau khemah TAK BUAT Dan pelamin perlu pasang DI DALAM RUMAH sahaja.. . . Price : RM 4++ Deposit : RM 50 Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat. . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 ๐Ÿ˜˜ ( click link di bio saya ) . . . #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #pelamintunangklang #pelamintunangbanting #pelamintunangtelokpanglimagarang #pelamintunangsijangkang #pelamintunangjalankebun #pelamintunangjohansetia #pelaminnikah #pelaminviral #pelaminmurah2018 #pelamingelung

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
eikaatikaacreation. Assalamualaikum, 
Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertuna

Assalamualaikum, Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertunang dengan saya. . KOD : PELAMIN MINI DECO 1 TEMA : Peach + Cream LOKASI : Taman Banting Baru . Pelamin Sesuai untuk majlis pertunangan, akad nikah atau bersanding . booking berserta deposit.. . FREE PEMASANGAN FREE TRANSPORT (selected area) . Pemasangan pelamin di landed house sahaja, apartment flat dewan atau khemah TAK BUAT Dan pelamin perlu pasang DI DALAM RUMAH sahaja.. . . Price : RM 4++ Deposit : RM 50 Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat. . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 ๐Ÿ˜˜ ( click link di bio saya ) . . . #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #pelamintunangklang #pelamintunangbanting #pelamintunangtelokpanglimagarang #pelamintunangsijangkang #pelamintunangjalankebun #pelamintunangjohansetia #pelaminnikah #pelaminviral #pelaminmurah2018 #pelamingelung

Share 153 3
eikaatikaacreation. Assalamualaikum, 
Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertuna

Assalamualaikum, Terima kasih eyra, sewa pelamin untuk majlis bertunang dengan saya. . KOD : PELAMIN MINI DECO 1 TEMA : Peach + Cream LOKASI : Taman Banting Baru . Pelamin Sesuai untuk majlis pertunangan, akad nikah atau bersanding . booking berserta deposit.. . FREE PEMASANGAN FREE TRANSPORT (selected area) . Pemasangan pelamin di landed house sahaja, apartment flat dewan atau khemah TAK BUAT Dan pelamin perlu pasang DI DALAM RUMAH sahaja.. . . Price : RM 4++ Deposit : RM 50 Kenapa perlu sewa mahal-mahal, kalau kita boleh berjimat. . . Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya 016-6068480 ๐Ÿ˜˜ ( click link di bio saya ) . . . #pelaminmini #pelaminbajet #pelamintunang #minipelamin #pelaminmurah #pelaminsimple #pelamin #minidais #sewadulanghantaran #dulanghantaran #diy #pelamindiy #pelamindiymurah #diypelamin #diypelaminmurah #diypelamintunang #pelamintunangklang #pelamintunangbanting #pelamintunangtelokpanglimagarang #pelamintunangsijangkang #pelamintunangjalankebun #pelamintunangjohansetia #pelaminnikah #pelaminviral #pelaminmurah2018 #pelamingelung

Share 19 3
crowncantikbyteha. โ€˜Sis, majlis saya cuti sekolah nanti bulan 3. Takde promo ke?โ€™ .
.
Eh

โ€˜Sis, majlis saya cuti sekolah nanti bulan 3. Takde promo ke?โ€™ . . Eh MESTILAH ADA! ALISA TIARA click #alisabycc . Design yang super-cantik-glamour-letopss untuk brides yang segan crown tinggi-tinggi๐Ÿ‘ธ๐Ÿป . Tengok brides kita dalam gambar ni. Cantik sangat dia pakai untuk akad nikah dia๐Ÿ˜ . READY STOCK TAU SAYANG-SAYANG. Senang harini order esoknya pos lusa dah sampai๐Ÿ˜ . Harga cuma RM42 INCLUDE POSTAGE! YEEE JIMAT DUIT POSTAGE SITU๐ŸŒน . Click je link on bio utk order tauu. โค๏ธ . . . #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran #tiaramurah #tiaracrown

Share 10 0
thelovecreation. Hello girls ! Harini LAST DAY tau untuk PROMO PELAMIN DO IT YOURSELF (

Hello girls ! Harini LAST DAY tau untuk PROMO PELAMIN DO IT YOURSELF (DIY). Lepas ni harga lain tau. Grab sebelum menyesal ๐Ÿคฃ FAQ : 1) DIY tu apa sis ? Answer : SELF PICKUP, SETUP, RETURN PELAMIN SENDIRI 2) Ada tutorial tak ? Answer : Kami akan ajar masa pickup barang nanti 3) Pickup di mana ? Answer : SHAH ALAM. 4) Senang tak nak setup sendiri? Answer : Senang! Sebab bunga semua dah siap ikat pada besi/kayu. Langsir pun dah siap pasang pada besi. So tinggal susun je nanti ikut gambar. Kalau masih ragu-ragu whatsapp je kami ya. Klik link kat profile tu. Jangan takut sis garang sikit je ๐Ÿคช

Share 21 1
diy.minipelamin_murah. Dapatkan set Kemboja pada harga RM170 sahaja ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜
.
Terdapat di Kulai

Dapatkan set Kemboja pada harga RM170 sahaja ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ . Terdapat di Kulai dan Shah Alam/Kajang sahaja . Boleh terus whatsapp iera untuk booking ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60195426612 www.wasap.my/60195426612 . DIY ONLY. SEWAAN BARANG SAHAJA. TIADA SERVIS PEMASANGAN DISEDIAKAN. Pickup location: Shah Alam,Selangor/Kajang Kulai,Johor Alai,Melaka Rengit, Batu Pahat, Johor *LOKASI PENGAMBILAN SHAH ALAM AKAN PINDAH SEMENTARA KE KAJANG DARI 2/2/2019 HINGGA 27/4/2019* Follow our Fb page : https://www.facebook.com/minipelaminrm100/ https://www.facebook.com/DIY-Mini-Pelamin-by-Naazneen-Johor-397892083876457/ https://www.facebook.com/DIY-Mini-Pelamin-by-Naazneen-Melaka-2024510104513160/ Follow our Instagram: diyminipelaminbynaazneen #pelamin #pelamindiy #pelaminbajet #pelaminmini #pelaminjohor #pelamindiyjohor #pelamintunang #pelaminnikah #pelamindiykajang #pelaminkulai #pelaminkajang #diypelaminjohor #pelaminmurahjohor #pelaminmurahkl #pelaminmurahkajang #minipelaminrm100 #diypelamin #diypelaminkajang #diypelaminmelaka #pelaminmurahmelaka #pelaminmelaka #pelamindiymelaka #diypelaminnikah #diypelamintunang #pelaminmuar #minipelaminrm100

Share 25 1
diypelaminbyareca. Pelamin bertema kuning hijau pucuk pisang, menaikkan seri majlis pertu

Pelamin bertema kuning hijau pucuk pisang, menaikkan seri majlis pertunangan nor aliah dari petaling jaya๐ŸŒท๐ŸŒท . Pakej RM 300 sahaja. Complete item. Pelamin backdrop hitam. . TEAM ARECA๐ŸŒท Perak(ipoh) www.wasap.my/60146617905 Kl Selangor(klang) www.wasap.my/60133937156 Kl Selangor (kajang) www.wasap.my/60133937156 KL Selangor(puncak alam) www.wasap.my/60166364980 Pahang(Kuantan) www.wasap.my/60199908428 Pahang(Jengka) www.wasap.my/60146617864 Kelantan(P. Chepa) www.wasap.my/60163321235 Johor(U.Tiram) www.wasap.my/60197003721 N9(P. Dickson) www.wasap.my/60199747168 Kedah/P.Pinang(sg petani) www.wasap.my/60176422076 Johor (Muar) www.wasap.my/601162136122 . Follow Instagram kami : ๐Ÿ“ธ https://instagram.com/diypelaminbyareca . Like page Facebook kami : ๐Ÿ–ฅwww.facebook.com/NaraSparklingBoutique/ . Laman web rasmi kami : ๐Ÿ’ป www.arecadiy.com . #diybuaian #minipelaminkedah #pelaminkedah #pelaminmuar #pelaminpulaupinang #diypelaminmurah #pelamintunang #pelaminbajet #minipelaminnikah #minipelaminbajet #pelamintunangsimple #pelaminbajetmuar #pelaminmurah #diypelamin #diypelaminmurah #pelaminjimat #minipelaminnikah #minipelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelamintunang #pelamintunangmurah #kahwin #diypelamin #pelamin #kahwin #kuantan #pelaminpahang #pelaminkuantan #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminbajet #diypelaminphotoboothbuaianberendoi #minipelaminbajet #minipelamin #minipelaminjimat #pelamintunangsimple

Share 112 0
sophesophea. RM25โœ”โœ”
(1 pcs) ๐Ÿ‘ฐCUSHION NIKAH
๐Ÿ’˜SEWA
๐ŸŒPick up Kerinchi KL/Bandar Put

RM25โœ”โœ” (1 pcs) ๐Ÿ‘ฐCUSHION NIKAH ๐Ÿ’˜SEWA ๐ŸŒPick up Kerinchi KL/Bandar Puteri puchong Selangor /ioi mall puchong /Taman miharja cheras ๐ŸชWHATSAPP 011-111 999 25 . . . . #projekkahwin #dulanghantaran #sewadulang #sewadulanghantaran #palletsewa #kayusewa #cushion #cushionnikah #hantaran #sewahantaran #hantaransewa #dulangkayu #kayudulang #kayupalletmurah #pelaminmurah #pelaminkahwin #pelaminmini #minipelamin #pelamindiy #diypelamin #kinrara #puchong #klanglama #katering #kateringmurah #kateringpuchong #kateringkahwin #kateringtunang #pelaminbajet #pelaminmurah

Share 11 0
diypelaminbyareca. Pelamin bertema peach merah. Pakej RM 280, DIY konsep. Terima kasih no

Pelamin bertema peach merah. Pakej RM 280, DIY konsep. Terima kasih norazleen dari sri andalas klang yang sudi menyewa set DIY pelamin kami. โค . . Semua pelamin boleh ditukar warna bunga dan langsir mengikut tema majlis anda. Jom booking pelamin bersama kami ๐Ÿ˜Š . TEAM ARECA๐ŸŒท Perak(ipoh) www.wasap.my/60146617905 Kl Selangor(klang) www.wasap.my/60133937156 Kl Selangor (kajang) www.wasap.my/60133937156 KL Selangor(puncak alam) www.wasap.my/60166364980 Pahang(Kuantan) www.wasap.my/60199908428 Pahang(Jengka) www.wasap.my/60146617864 Kelantan(P. Chepa) www.wasap.my/60163321235 Johor(U.Tiram) www.wasap.my/60197003721 N9(P. Dickson) www.wasap.my/60199747168 Kedah/P.Pinang(sg petani) www.wasap.my/60176422076 Johor (Muar) www.wasap.my/601162136122 . Follow Instagram kami : ๐Ÿ“ธ https://instagram.com/diypelaminbyareca . Like page Facebook kami : ๐Ÿ–ฅwww.facebook.com/NaraSparklingBoutique/ . Laman web rasmi kami : ๐Ÿ’ป www.arecadiy.com . #diybuaian #minipelaminkedah #pelaminkedah #pelaminmuar #pelaminpulaupinang #diypelaminmurah #pelamintunang #pelaminbajet #minipelaminnikah #minipelaminbajet #pelamintunangsimple #pelaminbajetmuar #pelaminmurah #diypelamin #diypelaminmurah #pelaminjimat #minipelaminnikah #minipelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelamintunang #pelamintunangmurah #kahwin #diypelamin #pelamin #kahwin #kuantan #pelaminpahang #pelaminkuantan #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminbajet #diypelaminphotoboothbuaianberendoi #minipelaminbajet #minipelamin #minipelaminjimat #pelamintunangsimple

Share 204 10
lovelyweddingdais. RM280 je chuuolllsss

Promosi Februari ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Mini Pelamin Simple hany

RM280 je chuuolllsss Promosi Februari ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Mini Pelamin Simple hanya RM280 free transportation area Ampang *tertakluk kepada terma & syarat Whatsapp 0143383713 untuk keterangan lanjut #minipelamin #pelamin #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminjimat #pelaminmurah #pelaminsimple #bangleceremony #bangleceremonydecoration #pelaminampang #pelaminmodern #pelamindiy #diypelamin

Share 1 4
photobooth.minipelamin. ๐Ÿ’ž PHOTOBOOTH ๐Ÿ’ž

Dah Biasa Sangat Potong Kek Di Tempat Meja Makan Dam

๐Ÿ’ž PHOTOBOOTH ๐Ÿ’ž Dah Biasa Sangat Potong Kek Di Tempat Meja Makan Damai.. . This Newleds Sangat Sempoi Potong Kek Kat PhotoBooth.. Berbaloi Dah Bayar & Ade Lah Big Moments Kat PhotoBooth Tu.. So,, Tak De Sape Cakap Membazir Lah.. ๐Ÿ˜† . Suka Tak... Klik Jek Link Kat Bio Tu๐Ÿ™ˆ โ˜ . FB DIY PhotoBooth NorSyi #pelaminminijohor #minipelaminnikah #pelaminnikahjohor #pontianjohor #minipelaminmurah #pelaminminitunang #pelaminmininikahjb #kadkahwinmurah #pengantinjohor #photobooth.minipelamin #photoboothwedding #fotografijb #pengantinjohorbahru #hantaranmurah #hantarankahwin #hantarantunang #diypelamin #diypelamintunang #diypelaminmurah #photobackdrops #photoboothcantik #photobook #photobookwedding #photoboothwedding #photoboothrental #photoboothmurah #photoboothjohorbahru #photoboothjb #photoboothprops #photoboothrustic #photboothbajet

Share 7 0
photobooth.minipelamin. ๐Ÿ’ž PHOTOBOOTH ๐Ÿ’ž

PhotoBooth Tema All Rustic.. Harga InsyaAllah Mampu

๐Ÿ’ž PHOTOBOOTH ๐Ÿ’ž PhotoBooth Tema All Rustic.. Harga InsyaAllah Mampu & Bebaloi ๐Ÿ˜‰ . Majlis Lagi Best Dengan PhotoBooth Sbb Ada Tempat Lain Utk Pengantin Pose.. Sdara Mara & Kwn2 Pun Cnfirm Suka Nak Pose ๐Ÿ˜ƒ . FOC BulbbleTalks,, So Tak De Lah Nak Peningยฒ Lagi Nak Cari Kat Mneยฒ Or Kne Kuar Bajet Lagi..Guna Skali Jek Plak Tu ๐Ÿ˜Š . Berminat Wassup NorSyi Tau, Klik Link Pd Bio๐Ÿ‘† . FB DIY PhotoBooth NorSyi #pelaminmini #pelaminminijohor #pelamintunangjohor #minipelaminnikah #pelaminnikahjohor #pelaminbajet #pelamincantik #pontianjohor #minipelaminmurah #pelaminminitunangjb #pelaminminisweet #pelaminmininikahjb #pelaminrumah #kadkahwinmurah #kadkahwin #pengantinjohor #photobooth.minipelamin #photoboothwedding #fotografijb #pengantinjohorbahru #hantarannikah #hantaranmurah #hantarankahwin #hantarantunang #hantarantunangmurah #diygifts #diypelamin #diypelamintunang #diypelaminmurah

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});