#dyxy

457,834 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lilybrahim. makeup ambik anak sekolah feat @dyxy.store.my 
at first dolu2 ingat pr

makeup ambik anak sekolah feat @dyxy.store.my at first dolu2 ingat produk dyxy ni kualiti dia sama macam bc cream yubiso tu rupanya sumpah texture best gila! ofcourselah lain sama sekali weh senang blend & the very very full coverage products used: 1. bc cream #dyxycosmetics code natural 2. lipstick merah #dyxy code as corrector sebab muka sis ada paruts hitam, sila colour correct baru fd tak kelabu 3. loose powder lakme code 02 4. eyeshadow huda beauty tu bukan original ya tapi pigmented gila! kalau beli set dyxy tu korang akan dapat palette huda tu percuma aje/ I guna as contour, blusher, highlights 5. mascara #dyxy bagi I tak waterproof sangat so sesuai lah untuk nak pakai sekejap lepastu nak remove untuk solat 6. lipstick dyxy code sexy nude untuk ombre + code 7. dyxy face mist

Share 6528 126
pesankakmoji. Alaaa... cantik sebab makeup je tu!
.
.
Tolong buang jauh jauh anggap

Alaaa... cantik sebab makeup je tu! . . Tolong buang jauh jauh anggap asal makeup je baru nampak cantik! . Makeup yang cantik terhasil bila kulit cantik. Jadi macam mana pun JAGA KULIT NO 1, MAKEUP NO 2! . Jom pakai #newbabydyxy untuk kulit berkilat macam baby. Sekarang ada OFFRR PENGENALAN . . . DISKAUN RM 50 PERCUMA BUBBLING BRUSH PERCUMA TOWEL DYXY PERCUMA PAPER BEG PERCUMA POSTAGE . Jom follow @dyxycosmetics_byryna @dyxycosmetics_byryna @dyxycosmetics_byryna . #Berkilatmacambabydengandyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxy #dyxycosmetics #dyxyskincare #skuadryna #elfiraloy #kankukejarcintakamu #hotfm #ootd #makeupsimple #tutorialmakeup #dyxyselangor #dyxyselayang #dyxygombak #dyxypetalingjaya #dyxysunwaypyramid

Share 766 7
kakgirlsebenar. wehh jarang2 weh aku nak buat tutorial make up. bukan jarang lagi. tap

wehh jarang2 weh aku nak buat tutorial make up. bukan jarang lagi. tapi tak pernah wehhh! hahaahaha. setakat make up bod-bod make up simple namatey boleh la sisss. buat ado2 😂😂😂 . . 1. b Cream dia best woiii 2. lipstik dia terbaik weh. boleh wat eyeshadows and blusher 👍 code : flirting me 3. mascara dia lentik selentik pinggulku oi 4. face mist dia mmg syiokk. wangi n segarr . . tapi seyess wehh aku dah lama teringin nk pkai set make up @dyxy.store.my ni. tak sangka dpaat gak pkai weh. hahaha. mmg best gila brg diorg. korang mmg wajib kena ade satu set make up DYXY gak weh! pi la order. best namateyyy👍👍 . . @dyxy.store.my @dyxy.store.my @dyxy.store.my . . www.wasap.my/60178708033 . . #DYXY #dyxycosmetics #makeup #barangtakpadusistakreview #barangbaik #kakgirlbikinhal

Share 776 27
hiraskinz. Waaahh cantiknyaa 😍 Dengan DYXY COSMETICS, korang boleh nampak cantik

Waaahh cantiknyaa 😍 Dengan DYXY COSMETICS, korang boleh nampak cantik, flawless, glowing, meletupppss, gorgeous woww sgtt 💘 . DYXY LIPSTICK bukan shj untuk di bibir tp boleh dijadikan sbg eyeshadow & blusher jugakk tau 😍 . Rugi kalau tak cuba uolss. Nak tau macam mane bestnye DYXY ni? Jom grab dengan Hira skrg 😉😉 . Nak order, ws Hira skrg. 👆Link ws di bio 📲0174976747 🚗 COD area Kamunting/Taiping/Tanjung Malim #dyxy #dyxyagentperak #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxycod #dyxykamunting #dyxyupsi #dyxytaiping #dyxytanjungmalim #dyxyoriginal #dyxyfreegifts

Share 175 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsess.cosmetics. Siapa yang malas nak makeup sebab tak reti nak makeup wajib ada set ma

Siapa yang malas nak makeup sebab tak reti nak makeup wajib ada set makeup harian obsess ni. Tak percaya tengok video founder ni, terus peloles 🤗 . #dewiremaja #obsesscosmetics #foundationmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmakeup #dewi1819 #setmakeup #setmakeupkahwin #sethantaran #muakl #muakuantan #muaselangor #muajerantut #muakuching #muakelantan #kotabharu #kl #hantarankahwin #kandadinda #ideaperkahwinan #dyxy #sobella

Share 2297 1452
hiraskinz. DYXY SOFT MATTE LIPSTICK 💄
.
Code lipstick ni semua cantik2 tau. Nak

DYXY SOFT MATTE LIPSTICK 💄 . Code lipstick ni semua cantik2 tau. Nak lagi best korang mix 2 color serious gorgeous sgtt😍 Hira suka mix sexy nude + cherry red. Korang pulak? 😋 . Now ade CNY SALE, RM 10 OFF utk setiap set. And korang jugak akan dpt; 🌟FREE TSHIRT DYXY 🌟FREE POSTAGE 🌟FREE GIFTS 🌟VOUCHER RM30 OFF Promosi ni sah 1 Januari - 10 Januari je tau. Jom cepat2 grab dgn Hira untuk promosi cny!! 😉😉 . 👆link ws di bio 📲017 497 6747 #dyxy #dyxyagent #dyxycod #dyxysale #dyxycny #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfreegifts #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxyteam #dyxybydyana

Share 319 4

Yesterday tiz chill out dgn kawan2 since this week dah start busy.. Semua membawang pasal this new skincare. You all pernah dgr DYXY Skincare?? New product from #DYXY. Tiz tak tahan sebab banyak sgt testimoni best. So tiz give it a try 😁 . Tiz beli from this website : www.dyxycosmetic.my/skincare. Kalau korang nak free consultation boleh DM them kat ig . @dyxy.store.my @dyxy.store.my @dyxy.store.my Sumpah best gilerrrr 😍 This gonna be my new #skincare #routine 😘

Share 1613 22
hiraskinz. LOOKS GORGEOUS WITH DYXY COSMETICS 💄😍
.
Korang yg belum dptkan set D

LOOKS GORGEOUS WITH DYXY COSMETICS 💄😍 . Korang yg belum dptkan set Dyxy Cosmetics ni, jom cpt2 grab dgn Hira utk OFFER yg best❗ . 👆link ws di bio 📲017 497 6747 #dyxy #dyxyagent #dyxycod #dyxysale #dyxycny #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfreegifts #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxyteam #dyxybydyana

Share 337 3
dyxyskincare.byaten. TIPS EXTRAA PENJAGAAN MUKA
.
1️⃣ Cuci Muka maximum sehari 3 kali sahaj

TIPS EXTRAA PENJAGAAN MUKA . 1️⃣ Cuci Muka maximum sehari 3 kali sahaja. . 2️⃣ Remove makeup anda terlebih dahulu menggunakan makeup remover/wet tissue kemudian baru pencuci muka. . 3️⃣ Jaga pemakanan & dapatkan tidur yang mencukupi . 4️⃣ Basuh cadar Bantal anda setiap minggu . 5️⃣ Basuh rambut setiap hari supaya minyak & bakteria dari rambut tidak melekat di muka . 6️⃣ Jangan gunakan tuala badan untuk lap muka anda selepas mandi . Thank You 💐 . . Untuk info lanjut, boleh direct whatsapp Aten. Klik link (tulisan biru) di bio @dyxyskincare.byaten 👌 . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣-4️⃣2️⃣5️⃣6️⃣4️⃣2️⃣7️⃣ . **Calling for #dropship 😉 . #teamathen #usahawandyxy #trustedseller #dyxy #dyxycosmetics #dyxyskincare #cantik3minitdengandyxy #berkilatmacambabydengandyxy #dyxybubblecleanser #dyxyessencetoner #dyxynourishingserum #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #dyxyoriginal #dyxymurah #codkulim #codalorsetar #codpokoksena #codlunas #codpadangserai #emmamaembong #followback

Share 2 0
dyxyhouse. Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW

Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teamalyaa #usahawanDYXY #dyxymascara

Share 0 0

TIPS EXTRAA PENJAGAAN MUKA . 1️⃣ Cuci Muka maximum sehari 3 kali sahaja. . 2️⃣ Remove makeup anda terlebih dahulu menggunakan makeup remover/wet tissue kemudian baru pencuci muka. . 3️⃣ Jaga pemakanan & dapatkan tidur yang mencukupi . 4️⃣ Basuh cadar Bantal anda setiap minggu . 5️⃣ Basuh rambut setiap hari supaya minyak & bakteria dari rambut tidak melekat di muka . 6️⃣ Jangan gunakan tuala badan untuk lap muka anda selepas mandi . Thank You 💐 . . Untuk info lanjut, boleh direct whatsapp Aten. Klik link (tulisan biru) di bio @dyxyskincare.byaten 👌 . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣-4️⃣2️⃣5️⃣6️⃣4️⃣2️⃣7️⃣ . **Calling for #dropship 😉 . #teamathen #usahawandyxy #trustedseller #dyxy #dyxycosmetics #dyxyskincare #cantik3minitdengandyxy #berkilatmacambabydengandyxy #dyxybubblecleanser #dyxyessencetoner #dyxynourishingserum #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #dyxyoriginal #dyxymurah #codkulim #codalorsetar #codpokoksena #codlunas #codpadangserai #emmamaembong #followback

Share 1 0
dyxyskincare.byaten. TIPS EXTRAA PENJAGAAN MUKA
.
1️⃣ Cuci Muka maximum sehari 3 kali sahaj

TIPS EXTRAA PENJAGAAN MUKA . 1️⃣ Cuci Muka maximum sehari 3 kali sahaja. . 2️⃣ Remove makeup anda terlebih dahulu menggunakan makeup remover/wet tissue kemudian baru pencuci muka. . 3️⃣ Jaga pemakanan & dapatkan tidur yang mencukupi . 4️⃣ Basuh cadar Bantal anda setiap minggu . 5️⃣ Basuh rambut setiap hari supaya minyak & bakteria dari rambut tidak melekat di muka . 6️⃣ Jangan gunakan tuala badan untuk lap muka anda selepas mandi . Thank You 💐 . . Untuk info lanjut, boleh direct whatsapp Aten. Klik link (tulisan biru) di bio @dyxyskincare.byaten 👌 . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣-4️⃣2️⃣5️⃣6️⃣4️⃣2️⃣7️⃣ . **Calling for #dropship 😉 . #teamathen #usahawandyxy #trustedseller #dyxy #dyxycosmetics #dyxyskincare #cantik3minitdengandyxy #berkilatmacambabydengandyxy #dyxybubblecleanser #dyxyessencetoner #dyxynourishingserum #dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #dyxyoriginal #dyxymurah #codkulim #codalorsetar #codpokoksena #codlunas #codpadangserai #emmamaembong #followback

Share 2 0
prettylovelies.co. Siapa ada masalah nak tanggalkan mascara time nak solat? nak buang mak

Siapa ada masalah nak tanggalkan mascara time nak solat? nak buang makeup? 😭 . . Uolls kena try Mascara Sikat Obsess ni sebab pakai air pun boleh tanggal tau 😉 tapi jangan risau uolls nangis ke peluh ke dia tak tertanggal . . Uolls boleh DM Sab terus atau whatsapp ke +60192788472 📱Postage dan COD available 📮 COD Area: 🚘Subang 🚘Damansara 🚘Batu Tiga 🚘Shah Alam 🚘Glenmarie 🚘Wangsa Maju 🚘Ampang Dan Sekitar Kawasan Diatas ⬆️ Bukan dalam area uolls? Jangan risau klik #SabrinaSecretSquad ada ramai angel Sab berhampiran anda 😉 #obsesscosmetics #SabrinaSecretSquad #obsesscosmeticmalaysia #kl #makeupoftheday #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsess #simplemakeup #sayapakaisayajual #obsesscosmeticsbatupahat #selfie #obsessshahalam #eyeshadow #uitm #makeup #ootd #muakl #muakl #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #student #coduitm #sayajualmurah #mekapmalaysia #sayajualmekap #sayapakaisayajual #codsetiaphari #dyxy #codshahalam #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera

Share 2 0
kina.dyxy. 😱😱INI KE YANG ORANG SELALU CAKAP2 TU?😱😱
.
Ye inilah BCC CREAM Foun

😱😱INI KE YANG ORANG SELALU CAKAP2 TU?😱😱 . Ye inilah BCC CREAM Foundation DYXY!! 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . Banyak sangat info yang kina nak share dengan korang ni guyss. Tapi kalau tulis panjang2 ni takut takde orang baca haha. Soooo if u want more info about this bcc.. just dm me.. and kina akan pastikan korang akan menyesal kalau tak cuba😉 . #usahawandyxy #dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #teamnaras #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyrawang

Share 7 1
sedap_byputrihanglipur. 👌 Our tart. & tagline 
Always fresh from ovan gitu
Alhamdulillah 
Suk

👌 Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah Suka Yg mana tart nenas or cadbury 💕💕💕💕💕💕💕💕 Salam kasih sayang dr Team hanglipur Tq purchase dgn kami Guys kami mgunakn 100% buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Share 0 1
wawawax_terengganu. Selamat pagi semua ! 
Kejapnya masa berlalu, harini hari jumaat lagi.

Selamat pagi semua ! Kejapnya masa berlalu, harini hari jumaat lagi. . Korang yang belum bersihkan diri drp bulu2 yang panjang2 tu kan , jangan lupa bersihkan cabut shj guna wawawax 😍 . Pencabut bulu organik hasil ramuan gula, madu & lemon 🍋. . . 📲 01112949099 . . #wawawax #post6hari #travel #kekechallenge #tutorialmakeup #organik #waxorganik #waxmadu #waxterengganu #waxing #dyxycosmetics #dyxy #pencabutbuluorganik #wawawaxbatu6 #wawawaxseberangtakir #wawawaxgongbadak #wawawaxkualaterengganu #wawawaxterengganu

Share 8 1
dyxycosmetics_global. KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahk

KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY?? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup. . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan, tapi dengan set basic Dyxy youlls dah boleh bersiap dalam 5 minit je. . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu. . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw u all cuba pikir, kalau dikira setahun hanya beli 2 set je . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna produk Dyxy, korang dah jimat sebab dah tak perlu beli bedak, makeup base, sunblock. . Whatsap : 011-39967037 . #teamMY #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxy

Share 2 0
princearron_dyxy. 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASEDukz 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige untuk kulit cerah 💐 Natural untuk kulit sederhana cerah . Pm kami atau wasap inbox abam untuk lbh info: 📱0123229681 📮free postage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set dyxy. . . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxypromo #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymurah #usahawanDYXY #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream #dyxyampang #dyxygombak #dyxykl #dyxycheras #dyxymelawati #dyxyklcc #dyxyselangor #dyxykeramat #dyxysetapak #mudahterhibur #lawakkeder

Share 4 1
misspinklady.co. 🌸 DROPSHIP AGENT DIPERLUKAN🌸
.
.
💵 Modal - @misspinklady.co
📦 Stoc

🌸 DROPSHIP AGENT DIPERLUKAN🌸 . . 💵 Modal - @misspinklady.co 📦 Stock - @misspinklady.co 📮 Pos Barang - @misspinklady.co 💰 Untung - 100% AWAK !!!! 👑 Ilmu Marketing - @misspinklady.co . . Asyik tunggu gaji je nak shopping , nak makan besar , nak lanje awek , nak usya BARANG KEMAS ( hujung bulan poket berhabukkkk ) 😿 Dengan komitmen yg anda bagi dapat selesaikan masalah kat anda kat👆 . . Jangan sampai melepas.. REZEKI TAK DATANG BERGOLEK, KALAU TIDAK USAHA👣👣👀 ======================= Berminat ? Follow @misspinklady.co @misspinklady.co @misspinklady.co ======================= whatsaAp Direct @misspinklady.co www.wasap.my/60178638569 . . . #pinklady #pinkladybodyperfection #sepahtu #supplementpayudara #besarkanpayudara #teddybearmurah #makeup #remyempire #reviewmurah #body #montok #makeupmurah #paidrevewmurah #cantik #iphonemurah #instamurah #seriuslalawak #shteampinklady #remyempire #SepahtuReunionAlRaya #meriahBersama #motifviral #MeleTop #nursajat #zizanrazak #original #teammoy #pastikanOri #dyxy #lawakastrowarna

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
misspinklady.co. 🌸 DROPSHIP AGENT DIPERLUKAN🌸
.
.
💵 Modal - @misspinklady.co
📦 Stoc

🌸 DROPSHIP AGENT DIPERLUKAN🌸 . . 💵 Modal - @misspinklady.co 📦 Stock - @misspinklady.co 📮 Pos Barang - @misspinklady.co 💰 Untung - 100% AWAK !!!! 👑 Ilmu Marketing - @misspinklady.co . . Asyik tunggu gaji je nak shopping , nak makan besar , nak lanje awek , nak usya BARANG KEMAS ( hujung bulan poket berhabukkkk ) 😿 Dengan komitmen yg anda bagi dapat selesaikan masalah kat anda kat👆 . . Jangan sampai melepas.. REZEKI TAK DATANG BERGOLEK, KALAU TIDAK USAHA👣👣👀 ======================= Berminat ? Follow @misspinklady.co @misspinklady.co @misspinklady.co ======================= whatsaAp Direct @misspinklady.co www.wasap.my/60178638569 . . . #pinklady #pinkladybodyperfection #sepahtu #supplementpayudara #besarkanpayudara #teddybearmurah #makeup #remyempire #reviewmurah #body #montok #makeupmurah #paidrevewmurah #cantik #iphonemurah #instamurah #seriuslalawak #shteampinklady #remyempire #SepahtuReunionAlRaya #meriahBersama #motifviral #MeleTop #nursajat #zizanrazak #original #teammoy #pastikanOri #dyxy #lawakastrowarna

Share 0 1

GOOD MORNING EVERYONE!!! RISE AND SHINE!! . . Ni haa.. Ramai yang tanya.. #Dyxy ni jual loose item je ke?? Ehhhh! Set pun ada sis, loose pun ada. Tapi saya suggest amik set 😜 Jimat! Ehhhhh! Bukan jimat sikit sikit tau. Jimat banyak 😍😍😍 #cantik3minitdenganDYXY #usahawanDYXY #dyxycosmetics #myniezafamily

Share 2 1
sedap_byputrihanglipur. 👌 Our tart and  others  product  tagline 
Always fresh from ovan or

👌 Our tart and others product tagline Always fresh from ovan or kuali gitu 😛 Alhamdulillah Belian #borong 😊 Jom borong jauh lebih murah Salam kasih sayang dr Team hanglipur 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Share 2 2
dyxycosmetics_global. Simple je makeup. Tak perlu susah2 carry bnyak barang. Tunggu apa lagi

Simple je makeup. Tak perlu susah2 carry bnyak barang. Tunggu apa lagi, jom whatsap sekarang🙌🏻 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxyoriginal

Share 22 0
dyxydungun.store. pinnn!!pinnn!! DYXY dah sampai😘😘
nak tampil cantik dan flawless deng

pinnn!!pinnn!! DYXY dah sampai😘😘 nak tampil cantik dan flawless dengan DYXY, jom share terus location korang, nanti zasss kami cod sampai ke depan rumah lagi tau😘😘 . . . kenapa mesti grab DYXY dengan @dyxydungun.store ?? 💖banyak freegift best best 💖free postage 💖free cod 💖free exclusive paperbag DYXY 💖free beauty consultation . . COD AREA 🚘DUNGUN 🚘PAKA 🚘KERTEH 🚘UITM DUNGUN 🚘PSMZA . . Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘 . #dyxymascara #dyxycosmetics #dyxy #dyxyperlis #dyxymurah #dyxydungun #dyxykerteh #dyxypaka #dyxybccream #dyxybangi #dyxyjohorbahru #dyxylovers #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #ootd #dyxybrush #dyxylipstick #bccream #dyxyampang #dyxyselangor #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycheras #teamerinarania #dyxykelantan #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxyperak #dyxyterengganu #bccreamfoundationmalaysia #UsahawanDYXY

Share 6 0
dyxyexclusive.my. KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓

Tak pe

KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓ Tak perlu lagi membazir untuk ❌Matte Powder ❌Foundation . ❌Concealers Now kita ada ALL IN ONE dalam DYXY COSMETICS 😍👍🏻 . ✅Tak Melekit ✅Ringan & Selesa ✅ada SPF50 ✅sepantas 3 minit ✅BEBAS MERCURY‼️ . WhatsApp +6012 626 2959 Atau tekan link di BIO 💗 . #dyxycosmetics #bccreambydyana #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxy #coddyxy #dyxycod #dyxypetalingjaya #dyxyampang #dyxykualalumpur #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxymurah #dyxycosmetic #dyxyselangor #maharajalawakmega #pujaanhatikanda #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #anugerahjuaralagu33 #sufiansuhaimi #haelhusaini #dramasangat #emmamaembong #temberang

Share 6 2
sedap_byputrihanglipur. 👌 Our tart and  others  product  tagline 
Always fresh from ovan or

👌 Our tart and others product tagline Always fresh from ovan or kuali gitu 😛 Alhamdulillah Belian #borong 😊 Salam kasih sayang dr Team hanglipur 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Share 6 3
dyxy.tadamida. 🍃 DYXY GREE TEA Face Mist :-
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selep

🍃 DYXY GREE TEA Face Mist :- ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian Tips untuk pakai Facemist KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . . Klik link wasap di bio ig @dyxy.tadamida to order😘 . #bccreambydyana #dyxycosmetics #teamdyxy #dyxylipstik #dyxylover #lipstick #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxypetalingjaya #dyxykualalumpur #dyxyselayang #dyxyindonesia #dyxy #agentdyxycosmetics #coddyxygombak #cantik3minitdengandyxy #makeupartist #dyxybccream #dyxyselangor #dyxygombak #cantik3minitdengandyxy #opendropship #tadamida credit: @dyxy.tadamida

Share 8 0

. . . Ramai duk tanya ni, IBU MENYUSU BOLEH KE MINUM #SFTea ??? . . Syma faham ramai yang takut, sebab teh kan...takut baby kembung dan sebagainya. . . Ok, Syma nak habaq ni Syma Fit Tea BOLEH diamalkan oleh ibu menyusu. Alhamdulillah ramai ibu menyusu yang minum dan feedback pun bagus². Jadi, minum tanpa keraguan in sya Allah niat minum untuk kebaikan. . . Ni antara feedback yang Syma excited nak kongsikan! 😍 . . #TeamSFTMazim . . .

Share 55 5

. . . Ramai duk tanya ni, IBU MENYUSU BOLEH KE MINUM #SFTea ??? . . Syma faham ramai yang takut, sebab teh kan...takut baby kembung dan sebagainya. . . Ok, Syma nak habaq ni Syma Fit Tea BOLEH diamalkan oleh ibu menyusu. Alhamdulillah ramai ibu menyusu yang minum dan feedback pun bagus². Jadi, minum tanpa keraguan in sya Allah niat minum untuk kebaikan. . . Ni antara feedback yang Syma excited nak kongsikan! 😍 . . #TeamSFTMazim . . .

Share 66 2
dyxy.tadamida. Are you looking for the right mascara to avoid panda-eye-look? 🐼 .
.

Are you looking for the right mascara to avoid panda-eye-look? 🐼 . . . Worry no more!! DYXY has the best waterproof mascara created to make you look fantastic !! Easy to remove, make your lashes longer and fuller! . The right mascara can make all the difference. Goodbye false lashes! Go get yours now!!! . . . 📞 WhatsApp 0106579292 📞 WhatsApp 0106579292 📞 WhatsApp 0106579292 . . . #igshoponline #igshopcosmetic #cosmetics #cosmeticmalaysiamurah #cosmeticmurah #cosmeticmurahmalaysia #dyxyusahawan #dyxycosmetics #dyxybccream #mascaraviral #bccream #bccreammurah #bccreammalaysia #dyxyteam #dyxy #dyxyteam #teamdyxy #dyxykl #dyxycosmetics #bccreammurah #bccreamfoundationmalaysia #bccreamviral #bccreammalaysia #dyxytestimoni #dyxyselangor #igshopmurah #cosmeticsmurah #mascaraviral #igshoponline #igshopcosmetic #cosmetics #cosmeticmalaysiamurah #dyxysarawak #dyxykuching #dyxysabahsarawak #cosmeticmurah #cosmeticmurahmalaysia #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #facemistmurah #mascaramurah credit: @dyxy.tadamida

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});