(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kosmetiksolo26_. Black Eyeliner 🌸 💰
 IDR 17.000
- cocok banget untuk pemula
• waterpr

Black Eyeliner 🌸 💰 IDR 17.000 - cocok banget untuk pemula • waterproof • tidak mudah luntur • lancip ujungnya #eyeliner #eyelinermurah #eyelinermaxi #maxiblackeyelinermurah #maxiblack #blackmaxi #eyelinerwardah #maximumblackeyeliner  #eyelinerspidolsolo #eyelinersolo #kosmetiksurabaya  #kosmetiksologrosir  #kosmetiksolo #grosirsolo

Share 0 0
kosmetiksolo26_. Black Eyeliner 🌸 💰
 IDR 17.000
- cocok banget untuk pemula
• waterpr

Black Eyeliner 🌸 💰 IDR 17.000 - cocok banget untuk pemula • waterproof • tidak mudah luntur • lancip ujungnya #eyeliner #eyelinermurah #eyelinermaxi #maxiblackeyelinermurah #maxiblack #blackmaxi #eyelinerwardah #maximumblackeyeliner  #eyelinerspidolsolo #eyelinersolo #kosmetiksurabaya  #kosmetiksologrosir  #kosmetiksolo #grosirsolo

Share 0 1
annisafaoziah92. Happy Monday ❤️❤️ Sebelum otw selfie dulu setitik dan tak ketinggalan

Happy Monday ❤️❤️ Sebelum otw selfie dulu setitik dan tak ketinggalan juga aku pake inkwell eyeliner, creme blush on mauve dan lipmatte shade longkiss dari jafra ♥️♥️ . . #lipmattekekinian

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sobella_lipmatte.gojes. Reposted from @wnsyuhada_ -  Sebelum tidur malam ni , sempat lagi Syu

Reposted from @wnsyuhada_ - Sebelum tidur malam ni , sempat lagi Syu belek cerita-cerita perihal Cik Siti Wan Kembang , wanita hebat  lambang keunggulan Negeri Kelantan . . Sepanjang pemerintahan Cik Siti Wan Kembang , Kelantan berkembang maju . Sesungguhnya ciri-ciri kepimpinan yang padu oleh wanita cantik ini tidak dapat disangkal lagi. Selain itu, Cik Siti Wan Kembang juga sukakan kijang hingga gambar haiwan itu terpampang di jata negeri Kelantan . . Digambarkan sebagai seorang ketua yang adil & saksama , seorang wanita yang cantik luaran dan dalaman , seorang pemerintah yang bijaksana semuanya bakal ditonjolkan dalam salah satu code SoBella Raya Edition . Warna yang cukup cantik , cukup menawan , cukup menenangkan . . Dah ready nak tengok warna Cik Siti Wan Kembang ni macam mana? #TheLegendaryRaya #SoBellaRaya2019 -

Share 8 1
sobella_bykiss. .
Siapa kata pakai lipmatte susah nak remove? Nah mai sini tengok akak

. Siapa kata pakai lipmatte susah nak remove? Nah mai sini tengok akak share video #thelegendarysobellaraya pasti jatuh hati ❤️ .

Share 7 1
sobella_bykiss. .
Walaupun kita dah keluarkan baby lipmatte yang harganya terlalu mura

. Walaupun kita dah keluarkan baby lipmatte yang harganya terlalu murah semurah air sirap di KLCC tapi permintaan normal size lipmatte tak jugak surut 🔥 . Customers yang loyal or raving fan sobella confirm akan beli normal size . Kata mereka JIMAT . Kan pakai hari-hari , pakai yang kecik tu nanti cepat habis 😅 .

Share 6 1
hypnaughtypower. Eyeliner on fleek 😍 Yay or Nay?
Follow @hypnaughtylashes @hypnaughty.

Eyeliner on fleek 😍 Yay or Nay? Follow @hypnaughtylashes @hypnaughty.makeup for more 💖 By @nikki_makeup . . . . . . . . . . . . #hypnaughtypower #hypnaughtymakeup

Share 1061 16
mommy_aa.preloved. EyeGel Viva, bisa untuk Base eyeshadow, bisa jg buat pelembab mata bia

EyeGel Viva, bisa untuk Base eyeshadow, bisa jg buat pelembab mata biar mata gak sembab dan ngilangin mata panda. Isi masih 97% (cuma di cobain dikiiiit banget). Pensil alis just miss warna hitam, atas nya ada serutan. Isi masih 95% Eyeliner Purbasari, warnanya hitam pekat, teksturenya enak di aplikasikan gak bikin sakit. Isi masih 90%. Alat bantu buat pake maskara atas dan bawah sama ada sikat buat misahin bulu mata nya, dipake 1x. Take all 40rb. #eyeshadowpreloved #basedeyeshadow #primereyeshadow #basedmakeup #primermakeup #lipstickpreloved #lipsticksecond #lipstikpreloved #prelovedlipstik #prelovedlipstick #lipstickmatte #foundationpreloved #pensilalis #pensilalismurah #pensilaliswaterproof #eyelinermurah #eyelinerwaterproof #maskaraalis #maskaraalismurah #maskaramurah #mascarawaterproof #kosmetikpreloved #prelovedkosmetik #kosmetiksecond #kosmetikbekas #makeuppreloved #prelovedmakeup #makeupsecond #makeupbekas #garagesalemakeup

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});