(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bougaskl.sheera. Do you have oily skin? I would suggest that you can try #advanceserum,

Do you have oily skin? I would suggest that you can try #advanceserum, your face will feel so smooth and plump the next morning! And, #bougasscrub can brighten your skin because it removes dead skin cell. #bougasserum is RM75 and #bougasscrub is RM49 only. Limited stock! Click link on bio. 🥰 #bougasbeautykl

Share 0 1
pompomgoose. Botanical Buff & Polish is a perfect facial pick me up, seasonal blend

Botanical Buff & Polish is a perfect facial pick me up, seasonal blends of oils, clays and exfoliants such as poppy seeds and sugars , it is easily used as a face scrub when you add water or a few pumps of our Skin Prep Tonic and you can leave it on for 10mins to make it double as a mask #pompomgoose #bespokebotanicals #buffandpolish #facescrub

Share 1 1

Answer: This really depends on your skin type, skin conditions, your lifestyle, and habits. Plus, the type of exfoliant you are using. _⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You may want to exfoliate in the morning if: _ ☀️You use stronger products in your evening routine like retinoids which are recommended at night because they can cause irritation. So exfoliating at the opposite time of day is a great idea to minimize this risk. _ ☀️ You wake up shiny and oily. _ ☀️ Your skin is dull looking and is in need of some glow. _ Types of exfoliants that are great in the morning: _ ☀️ Facial scrubs and polishes _ ☀️ Enzymes _ You may want to use exfoliants in the evening if: _ 🌙 You have sensitive or reactive skin that tends to get red easily. Exfoliating in the evening will allow your skin to calm down and repair itself overnight while you sleep. _ 🌙 You tend to be in a hurry in the morning. Being in a rush will naturally make us be more aggressive and apply more pressure if you are using a physical exfoliant. This is definitely one area you want to be gentle in! _ 🌙 You wear makeup daily. Exfoliating at night will provide an extra cleansing of the skin. _ 🌙 If you like to use a face mask at night it’s a great idea to exfoliate prior to allowing the ingredients of the mask to penetrate further. In fact, this is how estheticians do it in a facial. (This doesn’t include exfoliating masks!) _ Types of exfoliants that are great in the evening: _ 🌙 Alpha Hydroxy Acids (AHA) or Beta Hydroxy Acids (BHA) _ 🌙 Facial scrubs and polishes _ 🌙 Leave on chemical/enzymatic exfoliants that require time to work their magic overnight. . . . . . . . . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mondayskincare #esthetician #estheticianblogger #skin #skincare #skincareblogger #exfoliating #exfoliants #facescrub #aha #bha #glowingskin #glowingskincare #lagosmum #naijamums #abujaskincare #babcockuniversity #naijamoms #covenantuniversity #naijamum #lagosmoms #kanomums #naijamom #lagosmom #bellsuniversity #acnesolution #acnetreatment #adultacne

Share 6 0
bougasbeuty.asha. \"Perlu ke scrub muka? Cuci muka je tk cukup ke?\" Ha kalau nak tahu ban

"Perlu ke scrub muka? Cuci muka je tk cukup ke?" Ha kalau nak tahu banyak tau kelebihan scrub muka ni. Salah satu nya untuk memudahkan penyerapan produk lain. - Rugi tau kalau korang apply macam-macam produk untuk pulihkan kulit, tapi tak menjadi. Nak tahu sebab apa tak? Sebab pori-pori korang tersumbat, sebab tu cuci muka je tak cukup. Dia tak boleh bersihkan dalam liang pori korang. Nampak tak betapa pentingnya scrub ni? Apa lagi scrub muka korang cepat! So siapa yang belum dapatkan kan Face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉 Whatsapp 0197836025 Whatsapp 0197836025 Whatsapp 0197836025 . #bougasbeauty #bougasserum #bougaskuantan #bougasbeautypahang #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #facescrub #bougasbeautyfacescrub #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser Klik link dekat bio ye untuk order 😉😉

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ayuuu_bougas. KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan ku

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract(pegaga) - Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti. - Kat mana nk dptkan produk bougas beauty? Korang boleh pm Ayu atau click saja link di bio❤️ #bougasbeauty

Share 1 1

Face Scrub byleagloria Untuk manfaat dan cara pakai nya bisa slide yaa. Harga 16.500/pcs #facescrub #maskerbyleagloria

Share 2 0

Face Scrub byleagloria Untuk manfaat dan cara pakai nya bisa slide yaa. Harga 16.500/pcs #facescrub #maskerbyleagloria

Share 0 0
ei.etycreation. Natrual products from the land of Tanzania 🇹🇿 ✨#natrualproducts #eve

Natrual products from the land of Tanzania 🇹🇿 #natrualproducts #events #tanzania #oysterbay #socialclubevent #facescrub #bodyoil #hairproducts #art

Share 3 0
bougasbeautybyyana. Wahh! Nampak sesuatu? 🤩 this is best feedback ever! Jerawat makin men

Wahh! Nampak sesuatu? 🤩 this is best feedback ever! Jerawat makin mengecil dan paling best nampak parut berlubang beransur jugak. Haa selain buat treatment, mesti selalu apply #advancedserum kan? 😍 Disclaimer: kastemer ni bukan sahaja pakai serum utk tutup parut berlubang. Treatment and basic skincare yg ckup dan konsisten juga membantu. Dan tak semua parut boleh pulih hanya dgn memakai serum. It’s depends on your skin jugak tau 😉 Detail @ Order direct WhatsApp Klik je link di bawah ni... 👉www.wasap.my/+60135367306 #agentKl/selangor #bougasbeauty #bougasfeedback #teamfard #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougaskualalumpur #bougasekomall #bougasserum #bougashukm #bougaslrtklsentral #bougaslrtwangsamaju #bougaslrtsentul #bougaskampungbaru #bougasquillmall #bougasklanglama #bougascheras #bougassetapak #bougasbeautylrt #facescrub #teamyana #serumjerawat #tipskecantikan #skincareroutine #elfiraloy

Share 0 0

“LAMA SGT PIKIR , ORANG LAIN SKIN DAH PLOLES DAH , AWAK PARUT JERAWAT BERSEPAH LG “🥴 . jgn lah mcm tu , nak skin sihat & cantik kene mula dari sekarang ! . jangan risau kita semua ni memang cantik dri azali tp kita kene lah maintain & jaga dengan baik ☺️ . BOUGAS SERUM RM75 FACE SCRUB RM49 . whatsapplynn now ! Fast action will get fast result 😘 . 📲014-8192526 📲014-8192526

Share 0 1
bougasbeautybyyana. Wahh! Nampak sesuatu? 🤩 this is best feedback ever! Jerawat makin men

Wahh! Nampak sesuatu? 🤩 this is best feedback ever! Jerawat makin mengecil dan paling best nampak parut berlubang beransur jugak. Haa selain buat treatment, mesti selalu apply #advancedserum kan? 😍 Disclaimer: kastemer ni bukan sahaja pakai serum utk tutup parut berlubang. Treatment and basic skincare yg ckup dan konsisten juga membantu. Dan tak semua parut boleh pulih hanya dgn memakai serum. It’s depends on your skin jugak tau 😉 #bougasbeauty #bougasfeedback #teamfard #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougaskualalumpur #bougasekomall #bougasserum #bougashukm #bougaslrtklsentral #bougaslrtwangsamaju #bougaslrtsentul #bougaskampungbaru #bougasquillmall #bougasklanglama #bougascheras #bougassetapak #bougasbeautylrt #facescrub #teamyana #serumjerawat #tipskecantikan #skincareroutine #elfiraloy

Share 0 0

"SIS.. SAYA NIE JENIS SENSITIF SKIN".. SAYA RISAU LA KALAU PAKAI CLEANSER NIE KULIT SAYA AKAN BREAKOUT TERUK... . . Haaa korang jgn risau... Bougasbeauty cleanser nie sesuai untuk semua jenis kulit tau... Haaa ni haa kelebihan die 👇👇👇 . *Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* . 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel . 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) . 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi . 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit . 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid . 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif. . . WhatsApp 01110062047 WhatsApp 01110062047 WhatsApp 01110062047 . . #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautyempire #bougasbeauty #bbslovers #codkualaterengganu #facescrub #bougasserum #kualaterengganu #terengganu #unisza #umt #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #cleanser #gongbadak #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #terengganu #dungun #batuburuk #telukketapang #bougasserumterengganu

Share 3 0
bougasbeauty.tyqasani. SEMUA ORANG SUKA FREE KAN? HAAA MEH QA BAGI FREE COD!!! FREEE JE👀🔥🔥

SEMUA ORANG SUKA FREE KAN? HAAA MEH QA BAGI FREE COD!!! FREEE JE👀🔥🔥 - - GRAB ONE SET TERUS! Kasi onsss teruksss korang punya skin! Jangan tunggu lelama, nanti lama lama, FREE COD AKAN DITUTUP🤪🤪 - - CEPAT DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani ) . 🌸BOUGAS SERUM: RM75 🌸FACE SCRUB: RM49 🌸CLEANSER: RM69 . 📲+601129458785 📲+601129458785 📲+601129458785 . OPEN SLOTS AGENT SELURUH MALAYSIA!! 🔥Mana yang student/workers/suri rumah? Meh cepat dm! Modal serendah RM300 SAHAJA! FAST ACTION FAST RESULTS! 🤑 Semoga kita samasama murah rezeki selalu 💕 . #syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #cantikhanyatigatitik #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup #facescrub #skincareroutine #skincare

Share 2 0
penangbougasbeauty. Ualls tahu tk dalam #AdvancedSerum ada Glutathione? Nak tahu tak apa f

Ualls tahu tk dalam #AdvancedSerum ada Glutathione? Nak tahu tak apa fungsi nya? - Inilah agen pemutih kulit, yang akan tukarkan pigmentasi gelap kepada yang lebih cerah. Kalau hampa nak tahu, sebenarnya pigmentasi yang menyebabkan kulit gelap ni terjadi secara semulajadi tau. Jadi glutathione lah yang akan membantu mencerahkan kulit hampa. Faham tak? Hehe - Takyah susah-susah fikir kat mana nak cari Glutathione, beli je #AdvancedSerum. Dah ada dalam tu, tggl apply je okay? 😘 #bougasbeauty #bougasbeautypeneng #serumadvance #facescrub #cleanser #bougasserumpenang #bougasbeautyserumbukitmertajam #bougasbeautyserumalma #bougasbeautuserumbukitminyak #bougasbeautyserumpoliteknikseberangperai #bougasbeautyserumuitmpuncakperdana

Share 2 0

The change in weather will bring along a lack of sunlight and your vitamin D levels a.k.a serotonin (the happy hormone) might take a little fall too and this is very common and takes its on a lot of people. ⠀ The first signs of this are usually in the eyes, your eyes might start to appear puffier and the bags will become more pronounced so this winter take a little extra time to make sure you're getting comfy in your bed before you go to sleep and that you're taking frequent walks outside to soak up some daylight. ⠀ Take care of yourself cutie! ✨ Shop: www.theglowpot.com #TheGlowPot - - - #theglowpot #theglowboys #iloveskincare #glowingskin #skincareroutine #facemask #gloup #naturalskin #acnefree #glowup #skincareblogger #skincarecommunity #skincareobsessed #selfcarematters #skin #oilyskin #beautylover #skincarejunkie #skincareluxury #beautyaddict #beautytips #facescrub #gentleskincare #mentalhealth #selfcare #relaxation

Share 7 0
aliaaroy_. ✨ FACE SCRUB MILK

Pasti ramai yang tertanya apa kebaikkan Face Scrub

✨ FACE SCRUB MILK Pasti ramai yang tertanya apa kebaikkan Face Scrub Milk?? + Face Scrub Milk mengandungi chemical dan physical exfoliator yang sangt baik untuk kulit anda. + Membantu memyingkirkan sel kulit mati dan membersihkan pori tanpa rasa sakit. +Dapat mengecilkan saiz pori kulit anda. + Melambatkan penuaan kulit, menjadikan kulit lebih halus lembut dan tampak lebih berseri. + Membantu menyingkirkan whiteheads dan blackheads + Sesuai untuk kulit berminyak dan selamat untuk kulit sensitif. Yang penting harga mampu milik♥ Whatsapp 014-8417134 #scrubmuka #facescrub #scrubface #scrubmilk #milk #milky #thebeautyhacks

Share 0 0
bougasbeautyladyboss. .
.
Morning routine with #advancedserum✨ Dah boring dengar kakak/girlf

. . Morning routine with #advancedserum✨ Dah boring dengar kakak/girlfriend/isteri mengadu kulit diaorang berjerawat la, gelap la, kusam la? . Senang je, korang belikan #advancedserum ni, confirm takde lagi dengar bebelan diaorang. Yang confirm diaorang akan asyik selfie je lepas ni hehe 😝 . . . . . . . . Klik link at bio to wasap 😊 . #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #topserum #glowing #sunburn #halalskincare #naturalskincare #ctdk #bougascleanser #aidilfasha #advancedserum #codkuantan #wawaserum #ainaaserum

Share 1 0

As we move into winter be sure to take extra care of your pretty pout, as it's usually the first to dry out, carry some extra moisturising lip balm and use a lip scrub to ensure your lips stay plump and free of cracks or dry skin! ⠀ Bisou/Kisses from The Glow Pot Team! 😚💋 ⠀ #skincaretip #loveyourlips #prettypout #kiss #lipcaretips ✨ Shop: www.theglowpot.com #TheGlowPot - - - #iloveskincare #glowingskin #skincareroutine #facemask #gloup #naturalskin #acnefree #glowup #skincareblogger #skincarecommunity #skincareobsessed #selfcarematters #skin #oilyskin #beautylover #skincarejunkie #skincareluxury #beautyaddict #beautytips #facescrub #gentleskincare

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
suci_al_haura. Yakin ke dah bersih skinzzz kita tu dari bendasing, dari ke kotoran???

Yakin ke dah bersih skinzzz kita tu dari bendasing, dari ke kotoran??? Tu sel sel kulit mati yang berkerak tu boleh tanggal dengan pencuci biasa ke? Jangannnn gituuu korangggg scrub ni paling penting tau untuk skincare korangggg lut masuk dalam pori2 korangggg. Kanvasss yang cantikkk opkoslah dari kulit yang bersih.. nak kulit bersih bebas cela scrub Dan masker selalu dengan COCO BLUSH 2IN1 nie. - - - Baidewayyyy tu memang tak bermake up langsung tau. Original githuw lah muka zissss. - - #cocoblush #ladeans #scrubs #cocoscrub #cocoshake #klebang #maskerantijerawat #antijeragat #maskerjerawatbatu #facemask #facescrub #dryskin #oilyskin #stivesscrub #scrubviral #viralmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #lelakimuyangdulu #iklanig #iklanmurah #iklanigbrunei #kedah #perak #shahalam #kualalumpur #pasirgudang #johor

Share 2 0

GRAB SPECIAL GIFT STAINLESS STEEL DRINK STRAW!!🔥🔥🔥😍 - Grab SET PERFECT atau 2pcs SERUM keatas diha nak bagi SPECIAL GIFT yang bernilai RM10 tauuu😍🔥 - - Gift tak banyak tau sangat limited cuma ada 10pcs item sahaja! - Bukan itu sahaja ada lg 2x gift diha akan bagi, dapat 3x freegift super awesome! Onz tak onzz🥳🥳 - Klik link di bio sekarang untuk order!😎 . . #bougas #serum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #facescrub #facialcleanser #serumtyaadnan #bougasfacialcleanser #bougasscrub #bougasfreecod #serumbougas #bougasserumpuchong #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbangi #bougasserdang #bougasserikembangan #bougasbukitjalil #bougascheras #bougaskinrara #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautyserdang #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautybangi #waterbasedserum #nakcantik #sharnaazahmad #noornabila

Share 9 0
siddbeauty.kl. Honest review for the serum is definitely a top notch for my skin. Is

Honest review for the serum is definitely a top notch for my skin. Is like it completes and full filled what my skin need. Since kulit Hanis is dry to sensitive it helps so much to hydrate my skin and improves the dark spots from pimples. Not just that, it leaves my skin super glowy and radiant. 😍 . . . COD available around KL & Kota Tinggi, JOHOR . . #temyracle #facescrub #facemask #naturalscrub #naturalmask #temyraclebandarpenawar #temyracledesaru #temyraclekotatinggi #temyraclepandanindah #temyracleampang #temyraclesetiawangsa #temyraclekeramat #temyraclewangsamaju #temyraclemelawati #temyracledesapandan #ferrarossakl #ferrarossaampang #ferrarossasetiawangsa #ferrarossadesapandan #ferrarossagombak

Share 0 0

Happy Monday Everyone ! - Hari Monday ni no more monday blues, sebab wekeend ni start cuti deepavali so siapkan kerja cepat cepat baru boleh HOLIDAY DNGN SENANG HATI 😁 - Oh btw, Today #advanceserum dah masuk dalam list routine korang belum? Kalau belum, after solat zohor ni boleh terus apply advances serum ya 👱🏻‍♀️ and siapa yg belum ada stock and nak restock boleh contact mimin cepat cepat!

Share 2 1

ขอบคุณ คุณแม่กิฟ มากๆ นะคะ ที่มาใช้บริการ ดูแลสุขภาพหลังคลอด #อยู่ไฟหลังคลอด เลือกทำแบบ COURSE 3 วัน วันนี้วันที่ 2 จัดคอร์ส สำหรับคุณแม่หลังคลอด ด้วยการ #อบสมุนไพรหลังคลอด ไอยาสมุนไพรร้อนๆ ช่วยกระตุ้นการไหลเวียนของเลือด ขับน้ำคาวปลา เร่งให้มดลูกเข้าอู่ สลายไขมันส่วนเกินตอนคลอดลูก ช่วยกระตุ้นท่อน้ำนม #อาบน้ำสมุนไพร เพื่อสุขภาพ ผ่อนคลายหายเมื่อยล้าจากการคลอด และดูแลลูกหลังคลอด #นวดเปิดท่อน้ำนม เพื่อช่วยกระตุ้นท่อน้ำนมให้ไม่อุดตัน เคลียร์เต้าให้โล่งสบาย นอกจากนี้ การดื่มน้ำขิงร้อนๆ จะช่วยให้เลือดลมไหลเวียน กระตุ้นน้ำนม ทำให้น้ำนมไหลสะดวก คุณแม่ ใช้โปรโมชั่น Check In ลดทันที 10% วันพรุ่งนี้เจอกันอีกนะคะ เก็บคอร์สคุณแม่หลังคลอด เพื่อสุขภาพค่ะ ^_^ เปิดให้บริการทุกวัน ตั้งแต่ 09.00-20.00 น. เช้าหรือดึกกว่านี้นัดเพิ่มเติมได้ นะคะ พร้อมโปรโมชั่นสุดพิเศษ - Check In รับส่วนลด 10% ทันที - โปรคนมีคู่ สำหรับคนมาคู่ ค่าอบ 30 นาที จาก 150 ลดเหลือคนละ 100 บาท สนใจจองคิวได้นะคะ คุณหมวย 096-6972754 Line : mookgun7 หรือ Inbox ได้เลยค่ะ Facebook : https://www.facebook.com/kamlarherbalsteam #อยู่ไฟหลังคลอดเดลิเวอรี่ #อยู่ไฟหลังคลอดเชียงราย #อบสมุนไพรเชียงราย #ยาอบสมุนไพร #นวดเปิดท่อน้ำนมเชียงราย #ขัดหน้า #มาร์คหน้า #นวดหน้า #ขัดตัว #ผงขมิ้น #พอกตัว #นวดน้ำมัน #ซาวน่า #ซาวน่าเชียงราย #herbal #Herbalsteam #steam #souna #thaiherbal #scrub #facescrub #TurmericPowder #treatment #oilmassage

Share 1 0

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract (pegaga) - Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit 😯 Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti. - Kat mana nk dptkan produk bougas beauty? Korang boleh klik link di bio lebih mudah & senang. Rafi akan reply dgn sepantas kilatnya 🙈 #bougasbeauty

Share 2 1

Gosok gosok dah putih uols 😱😱. Manaaa nak cariikkk scrub yang natural & selamat macam ni angels ✨. . Seluruh badan boleh pakai angels! ❗️Muka ❗️tangan ❗️kaki ❗️leher ❗️celah celahan . Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi! . #junnisuriasg #teamjunnilisa #thejunniangels #thejunnisingapore #acnetreatment #skincare #skintreatment #acnekiller #flawlessskin #junnibeautyhq #facescrub #singaporeonlineseller

Share 2 0