(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mogmegzap. .
.
アプリの不調?により
ストーリー上げれず😂
.
ノンストーリー生活と
なっております😭🙏🏽🙏🏽
.
.
4月も後半‼️

. . アプリの不調?により ストーリー上げれず😂 . ノンストーリー生活と なっております😭🙏🏽🙏🏽 . . 4月も後半‼️ . ここにきて、減量生活が 楽しくなってきています😄 . . やっとかいな🤣 . . 人よりデブなのに 人よりいつも遅め。🤦🏽‍♀️ . . 自分のカラダと数値を見るたびに、 間に合うのかな、 まだ見ぬ自分に会えるのかなって、 不安が押し寄せるし、 . 実はずっと、 『減量どう?』って聞かれることが、 ストレスとプレッシャーでした。 . パッと見て 『絞れてきたね‼️』って 言われるぐらい、 変わってなきゃダメだよなーって💦 . . でも、そんなん考えてる時間も もったいないわけです😂 . 1秒もムダにしません . K 家庭 S 仕事 T トレーニング どれも妥協しません。 . . 日々少しでも変わっていく、 変わろうとしてくれる自分のカラダを しっかり見つめながら、 ここからも 楽しみ通したいと思います😆💓 . . #mogmegの挑戦d 79 . . #サマースタイルアワード #summerstyleaward #サマスタ #ssa #新人類 #全てはサマースタイルアワードのために . . #rizap札幌店 #ライザップ札幌店 #backday . #ポージング練習 . . #diet #減量

Share 13 1

Soo Tomorrow is Easter..👇👇 . . 100% we want everyone to enjoy the day with their family.. butttttttt . . Don’t Eat like an ASSHOLE!! . . www.UniquePerformanceGym.com

Share 5 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Weekend vibes ☀️ Manchmal muss man sich einfach zurücklehnen und lächeln, denn gibt man einem Esel Zuviel Beachtung denkt er er sei ein Elefant und kann fliegen ... #goodvibesonly #fuckboys . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #weekend #yellowdress #melanin #goodskin #goodhair #instafashion #travel #sun #spring #ghana #blackgirlmagic #drinks #420 #kish #goodlife #healthy #fitgirl #ootn #ootd #queens #fashion #whatsyourgirlwearing #blogger #germany #hamburg #amsterdam #österreich

Share 6 1
ninamorris07. Not my fastest half marathon, it's hard to run fast in 31degrees!! But

Not my fastest half marathon, it's hard to run fast in 31degrees!! But, I still came 2nd overall female so not too bad 😀 @unit27thailand #halfmarathon #2ndplace #hothothot #slowrunner #womenrunner #gohardorgohome #fitgirl #unit27

Share 1 0

Few things in the world are more powerful than a positive push. ▪️ Any age, any ability, we all have that innate power to keep pushing through life's obstacles or OSF weights. · · #muscle #bodybuilding #fitness #fit #healthy #fitnesslife #gym #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessjourney #fitgirl #instafit #fitfam #motivation #gymlife #fitnessaddict #fitlife #fitspo #workout #fitnessmodel #coventry #coventrygym #allesley #allesleyvillage

Share 8 0

Be the best version of you 🧡😏 - Sunday 21th and monday 22th | 15% off for online purchases. Code: EASTER 🐰💕 - Shop now👉🏻 www.bgsportsfitness.com . . . #miami #florida #doral #legging #sport #sportwear #clothes #top #croptop #outfit #Skirt #lycra #activewear #EEUU #fitness #healthy #fitnessmotivation #FitnessAddict #fitnessinspiration #training #fitgirl #runner #crossfit #Yoga #Pilate #ropadeportiva #Houston #texas

Share 14 3

Procrastinating cleaning my house... ❤️

Share 11 2
weight.watchin.mama. My family and I have had a great day celebrating Easter together ❤ I p

My family and I have had a great day celebrating Easter together ❤ I put the kids to bed and did some finishing touches on our Easter dinner for tomorrow, and I got all the Easter baskets put together, so now I am taking a few minutes for myself to just enjoy the peace and quiet with a delicious cup of Chai tea from @teamiblends I also wanted to remind you all that Teami is having a sale for Easter! You can use the code WWJESS25 to get 25% off any order of $39 or more ❤ I hope you all had a great day! * * * * @teamikrista #thankyouteami

Share 17 3

Motivation to clean my room starts with a fantastic set of gym gear.. and trust me when I say this... cleaning is a workout. Zoom in on those veins. 😂 #theproofisinthepudding #fitaz #fitazwear #gym #gymwear #fitness #fitgirl #inlove #calisthenics #bodybuilding #foodporn #natural #chickswholift #cleaneating #messyroom #bootybuilding

Share 11 0
georgia.whitlam. Blessed with the bloody best bestie 💫👭👭💫

Blessed with the bloody best bestie 💫👭👭💫

Share 14 2
jenangelino. Feeling damned accomplished today with my training. I spent a good chu

Feeling damned accomplished today with my training. I spent a good chunk of my day driving to and from an amazing posing seminar. Then I was home for like 5-10 minutes took my preworkout cause I needed the energy and off to the gym I went. Y’all.. I’m so proud of myself because I squatted 115lbs for 4 sets of 12 reps. Last week I managed to only get 11 so that extra rep for each set is something to be proud of. Soon I’ll be squatting my own weight!! I also added 5lbs to my hip thrusts which doesn’t seem like much buttt, I tell ya that it is. #progressiveoverload

Share 5 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#birthday food #thanks yall know how to keep me happy🙂 back to the gym tomorrow😂 🤷‍♀️ 😝 😝 😝 💪️ #Fitgirl #fitfam #yvr #fit #fitness #workout #gym #model #fitspo #love #healthy #fitnessbody #fitnessmodel #bikinifiness #fitgirls #girlswithmuscle #muscles #strong #beastmode #fitnessaddict #gymlife #vancouver #girlswholift #training #fitbody #bodygoals #selfie #smile

Share 20 0
pswei88. SEA BREEZE 🌬
-----------------
The smell of salty air🌬

The cool bre

SEA BREEZE 🌬 ----------------- The smell of salty air🌬 The cool breeze on my face🤩 The gentle roar of the waves🌊 All combime to create a sense of piece and calm 🙂 ----------------- #maldives #grandparkkodhipparu #sea #ocean #beachday #seabreeze #lovetravel #relax #fitgirl #behealthy #travelingram #travellers #photographer #photographyday #instatravelpic #traveller #beach . . . . .

Share 7 0
sysfit_. Arm definition? Hello again, old friend 🙌🏼 #nbchallenge

Arm definition? Hello again, old friend 🙌🏼 #nbchallenge

Share 9 2
moni22.22. #polishgirl#polskadziewczyna#girl#nightout#ready#casino#saturday#look#

#mua#

Share 15 5
gaby_hidayat. Selamat Hari Kartini to all my strong independent Gaby Get Fit Gang 🧡

Selamat Hari Kartini to all my strong independent Gaby Get Fit Gang 🧡 Hari ini aku mau share tentang Calorie Tracking atau Hitung kalori Di post ini akan akan menjawab semua common questions ttg tracking calories Q: aplikasi utk hitung kalori? A: aku pake my fitness pal ini udah dari jaman 2015 kayaknya aku pake meskipun uda lama aku ga track calories lagi Q: Apakah hitung kalori membantu saat diet? A: Yup, bisa sangat membantu terutama utk yg awam supaya ga under / overestimate kalori suatu makanan. Nanti kalau sudah jago bisa ga perlu track calories lagi krn instingnya uda jalan Q: Wajib kah track calories saat diet? A: No. Ngga wajib, kalau kita uda bisa kira2 sendiri, tanpa aplikasi pun uda bisa kira2 sendiri. Hitung kalori dan makro juga bisa sangat ga sehat apbl seseorang sudah terlalu obsessed dg angka2 tersebut Q: Kalo ga track calories gimana taunya kalau kita makan ga kebanyakan? A: actually your body is amazingly smart. Badan kita selalu kasih signal apabila kita kekurangan sesuatu ataupun kelebihan sesuatu. Belajar lah mendengarkan signal dari tubuh kita, contoh saat kalian cut calories terlalu drastis, pasti makin laper pgn ini itu kan. Itu pertanda mgkn kalian cut nya terlalu ekstrim dan it does no good to ur metabolism. Here are also my personal opinions about tracking calories 🍎 kalori emang penting utk dipertimbangkan tp banyak yg terlalu obsessed dg kalori jd lupa bahwa metabolisme kita jg perlu dilindungin. Defisit kalori terus2an bisa menurunkan metabolisme kalian pdhl kita kan goalnya pgn jadi a calorie burning machine dg cara naikin metabolisme. Jd coba fokus juga ke naikin performance olahraga kalian dan latihan utk naikin metabolisme 🍎 track calories sgt bisa mengubah mindset kita yg harus nya we see food as fuel, malah jadi takut makan ini itu krn kalorinya tinggi. Drpd takut, better kita liat makanan sebagai bahan bakar kita, jd selain kalorinya, kita juga harus pertimbangin kualitas dan manfaat ke tubuh, juga yg bisa meningkatkan performance kita Ak jg pgn tau donk pgalaman kalian hitung kalori, share di comment section yuk 🧡 • • • 💪️ #Fitgirl #fitfam #calories #fit #fitness #workout #gym #fitmodel

Share 57 2
madmiaofficial. MADMIA Easter with @cha_cha_cheers 💜💕
Hope the Easter Bunny leapt in

MADMIA Easter with @cha_cha_cheers 💜💕 Hope the Easter Bunny leapt into your life last night! Enjoy the magic and have a bright day! Mermaid activewear and socks from @madmiaofficial #easter #easteregg #madmia #mermaid #eggs #socks #mysocksrock #bright #leap #splits #fun #magic #bunny #easterbunny #activewear #kidsfit #fitgirl #active #activekids

Share 28 0

🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️Self Love Barre April 28th Sunday $20 11.30am to 1pm come join me for some self loving Barre @thefloatinglotusstudio 🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️ CLASSES THIS WEEK WITH LISA @thefloatinglotusstudio MONDAY BARRE 7.15PM 🤸🏻‍♀️ WEDNESDAY BARRE 6am🤸🏻‍♀️THURSDAY PILATES 6AM is not on due to Anzac Day & THURSDAY NIGHT BARRE BURN 6PM 🤸🏻‍♀️ @absolutepolefitness Wednesday night Barre 6pm @emfpc COOMERA SATURDAY BARRE 8AM-8.30AM FOLLOWED BY STRETCH #goldcoast #fitspo #inspire #barre #pilates #selflove #barrepilateswithlisaleelu #bootyfordays #feeltheburn #feelamazing #beagoddess #gratefull #fitgirl #smile #bootyfordays #womenempowerment #heart #soul #fitspiration #emfperformancecentre #thefloatinglotusstudio #absolutepolefitness #yougotthisgirl #wellness #health

Share 4 0

Un día salí de Acapulco, pero Acapulco nunca salió de mí💙🌸

Share 49 1

Happy Easter! I hope that everyone enjoyed the long weekend, laughed & spend quality time with friends/ family plus most importantly not restricted themselves from all the chocolates. I read on a post earlier “If you don’t come out of Easter weekend up a few kgs then you’ve done it wrong”. 😂 I feel this. 🙌🏻 Have a safe rest of your weekend! #healthylifestyle #healthandwellness #wholesomehealth #nutritioncoach #personaltrainer #sunshinecoast #eastereggs #eating #chocolate #fitgirl

Share 12 0
therealvixen. Still working on my form, gotta start somewhere 🤷‍♀️😇

Still working on my form, gotta start somewhere 🤷‍♀️😇

Share 446 46
iirmahaliloviic. woops, was feeling the outfit.

woops, was feeling the outfit.

Share 79 5

🍍🌺🍍🌺🍍

Share 189 16
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});