(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
vitamincskincare.kosmetik. ❤
NHS Foundation Mini Semi Matte
.
✅ Full coverage foundation with SPF

❤ NHS Foundation Mini Semi Matte . ✅ Full coverage foundation with SPF35. . ✅ Long wearing and suitable for all skin type. . ✅ Enriched with Argan Oil , Vitamin C and E. . ✅ Mini in size, recommended for travel. . ✅ Available in 2 shade: – Light – Natural . #NHSFoundation #Mini #SemiMatte #Fullcoverage #foundation #SPF35 #Longwearing #ArganOil #VitaminC #vitaminE #travel #Light #Natural

Share 0 0
melody.lannaphat. #รองพื้นในตำนาน #esteelauder #foundation 
ถ้าพูดถึงรองพื้นที่ทุกคนไม่ร

#รองพื้นในตำนาน #esteelauder #foundation ถ้าพูดถึงรองพื้นที่ทุกคนไม่รู้จักไม่ได้ เลยกับเอสเต้ตัวนี้ 👍 #ติดทนนานตลอดวัน 🎀💁🏻‍♀️เมแนะนำเป็นตัวนี้สำหรับใครที่มองหารองพื้นเคาเตอร์แบรนด์ดีๆซักตัว บางท่านจะกลัวว่าจะหนาไปหรือไม่. มันขึ้นอยู่กับเทคนิคการลงด้วยนะคะ เราอาจจะใช้แปรงลง แล้วใช้ฟองน้ำชุบน้ำหมาดๆกดซับ ได้ 💁🏻‍♀️ อีกทั้งสำหรับใครที่มีปัญหาผิวรูขุมขนกว้าง ก็ลองมองหาไพร์เมอร์ที่เหมาะกับตัวเอง เพื่อช่วยเพิ่มประสิทธิภาพของรองพื้นไปอีกขึ้นนะคะ

Share 0 0
kristin.roddy. 😱One Drop Wonder 😱2 applications 😱24 hours

WOW!! ODW is a 🎉fantas

😱One Drop Wonder 😱2 applications 😱24 hours WOW!! ODW is a 🎉fantastic🎉 item to have on hand for a thousand reasons...but just look how fast it works! ❤ This poor little cutiepie🙆‍♂️ fell on his face but thankfully ODW will make a fast recovery 💁‍♂️ #makeup #foundation #eyeshadow #lipstick #skincare #business #opportunity #makeupbrushes #glam #beautiful #eye #eyes #eyeliner #smokeyeye #beauty #girl #girly #partytime #blush #lipgloss #lips https://www.limelifebyalcone.com/KristinRoddy/party/356225

Share 0 0

🔸 Pink collagen serum ▫️Серум с высокообогащенным коллагеном придает коже дополнительную упругость и эластичность. ▫️кожа приобретает здоровое сияние. 🔸 Vita propolis serum ▫️Это интенсивная отбеливающая сыворотка, которая поможет очистить и смягчить кожу с помощью витаминов B,D и прополиса. ▫️Равномерно осветляет и тонизирует кожу. Делает ее более сияющей и здоровой. . . . . #xycos #корейскаякосметикароссия

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

H! Babe berikut manfaat Falabelle Body Serum & Peeling Spray yaaa 👧👩💋 👸Manfaat Body Serum Falabelle👸 - Falabelle body serum bekerja lebih baik dari body lotion biasa, mengandung gluthatione dan niacinamide yg efektif untuk menyamarkan noda dikulit dan membuat kulit semakin cerah permanen. Ada efek insta white tapi ngga bikin putih lebay sampe abuabu gitu. Bahannya aman untuk bumil dan busui. - Melembabkan Kulit, Kami selain juga melembabkan kulit, juga dapa menutrisi dan sekaligus mencerahkan kulit anda. - Melindungi dan Menutrisi, Produk kami masuk ke pori pori kulit anda sehingga selain melindungi Bagian Luar, juga menutrisi dalam kulit - Solusi Paparan Sinar UV, Kegiatan Outdoor sudah tidak menjadi masalah bagi anda yang beraktifitas di luar / ruangan berAC - Mencerahkan kulit sejak pertama kali pemakaian - Membuat kulit tampak sehat dan lebih cerah - Memudarkan noda ditubuh - Aman untuk pemakaian jangka panjang - Mengandung Antioksidan yang baik untuk merawat kulit tubuh - menangkal radikal bebas dari asap, debu, dan kotoran - menutrisi jaringan kulit lebih mendalam 👸Manfaat Peeling Spray👸 •Memutihkan kulit wajah/badan •Merontokkan daki •Mengangkat sel kulit mati •Membersihkan pori2 •Mencegah jerawat •Mengangkat kotoran dari wajah dan badan secara intensif •Membersihkan komedo Mengurangi minyak berlebih di wajah •Merangsang pembentukan kolagen •Menipiskan flek hitam •Mengurangi kerut dan mengencangkan kulit wajah •Memperlancar peredaran darah •Memulihkan kesegaran dan menipiskan kerutan halus •Membuat wajah menjadi lebih glowing #glowing #skincare #beauty #whitening #glowingskin #jerawat #cantik #pemutihwajah #glow #flawless #serum #makeup #creamwajah #antiaging #perawatanwajah #falabelle #rumahcantikabe #putih #beautiful #mua #beautycare #foundation #like #pemutihbadan #makeupartist #facial #tabitakl #acne #skincareroutine #bhfyp

Share 0 0
d.iris.beauty. Dah pilih ke color shade masing masing? 
Kalau dah pilih ape lg meh lh
Share 0 0
makeupprofissionalweb. Aprenda passo a passo de como ser maquiar

Curso de maquiagem 100% onl

Aprenda passo a passo de como ser maquiar Curso de maquiagem 100% online Curso da Andreia Venturini Aprende técnicas do básico ao avancadas Aprenda a fazer maquiagem profissional sem sai de casa, e sem paga um maquiado... Sao 35 vídeo aulas Certificado de conclusão Quer saber Tudo sobre o curso de maquiagem da web? ? Me chame no direct para garantir sua vagas #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 0 0
inbeautystoretangerang. Fit Me!  Foundation dengan formula ultra-lightweight. Mengandung micro

Fit Me! Foundation dengan formula ultra-lightweight. Mengandung micro-powder yang mampu menyerap minyak berlebih untuk hasil matte dan tampak tidak berpori. The ultimate natural skin fit! Liquid foundation dengan concentrated pigments . Dapatkan hasil akhir matte dan full coverage yang tahan lama hingga 24 jam namun terasa ringan di wajah. IDR 149.000 Order to: Wa 081296368004 In Beauty Store: Pasar Modern Graha Raya Ruko Blok RC 06 #foundation #maybellineproduct #maybellinfitme #muajakarta #mua #muatangerang #tangsel #kosmetik #makeupwedding #makeupwisuda #pasmodgraharaya #pasarmoderngraharaya

Share 2 0

𝒯𝒽𝑒𝓇𝑒’𝓈 𝓃𝑜 𝓅𝓁𝒶𝒸𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒽𝑜𝓂𝑒🦋 . . . . #makeupartist #mua #makeuptutorial  #bodypositive #happiness #bluehair

Share 9 1
2ruwave. WE ONTO SOME SHIT ! 🔥
Drop a “🔥🔥” comment and show some LOVE 💕 . .

WE ONTO SOME SHIT ! 🔥 Drop a “🔥🔥” comment and show some LOVE 💕 . . . . #fashion #vibes #memories #teamwork #trending #friendship #brotherhood #swag #drip #dripon #music #foundation #photography #showlove #comment #comment #comments

Share 1 0
noirhealthbeauty. Hi #noirgirls

Uols nak tahu tak? 
NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION m

Hi #noirgirls Uols nak tahu tak? NOIR UV WHITE SUNBLOCK FOUNDATION mempunyai nilai SPF yang sangat ideal iaitu SPF50++. Ramai yang tersalah anggap yang semakin tinggi nilai SPF, semakin baik kesan pada kulit. Sebenarnya, kita tidak digalakkan untuk mengguna produk SPF yang lebih dari SPF50 kerana ia boleh memberi iritasi pada kulit dan tekstur produk yang lebih tebal boleh menyumbatkan liang pori anda. Jadi #noirgirls, jangan risau untuk layer bermacam-macam produk ber-spf selagi nilai SPF tidak lebih dari SPF50. SPF layering adalah pilihan anda tetapi ia amat bermanfaat untuk mengelakkan dari penuaan kulit. Nak senang, gunakan NOIR UV WHITE FOUNDATION je. Ingat NOIR, Ingat Madammu... #noir #uvwhite #foundation #ingatnoiringatmadammu

Share 3 0
udnf_fam. BACK 2 BASICS FREE DANCE WORKSHOP

Brush up on your basics and break i

BACK 2 BASICS FREE DANCE WORKSHOP Brush up on your basics and break into a new style on the dance floor. Instead of becoming just a good dancer, we strive to teach you to think out of the box. Whether you are a novice or a veteran, basics are a must. What you will learn - Polishing of dance basics - Urban style (Myth vs Reality) - Variations and combos - 2 Choreographies Date : Nov 22, 23, 24 Age : 8+ yrs Location : Ravet Dont miss the opportunity Call 8149535897 to book your slot @udnf_fam @pune_dancers @dancersofindia @indiandanceers @indian_dancefederation @indiandanceers @pravin_u.d.n.f @meeworship_99 @shuboy_u.d.n.f @prajwal_u.d.n.f @sagar_u.d.n.f @rajesh_u.d.n.f @dnyanesh_u.d.n.f @patolesuyog_u.d.n.f @gaurav_u.d.n.f @happysaloni_u_d_n_f_ @simran_u.d.n.f @roshankolhee @ganeshgaikwad288_ @_amar_chouhan_udc @shreyachauhan1526 @danceworkshopgroup #udnffam #udnfteam #udnfstudio #dance #dancechallenge #dancelife #dancersofpune #punedancers #workshop #danceworshop #hiphop #house #housedance #battel #hiphopdance #dancebasic #foundation #pune #india #indiandance

Share 0 0
enna_qay.co. Jangan lupa mulakan hari anda dengan foundation glow2 Enna Qay 24K Gol

Jangan lupa mulakan hari anda dengan foundation glow2 Enna Qay 24K Gold Foundation ye darling2. . Dont bother if you had a bad day or else, keep on positive mind and it will shine thru within. . Dont bother if your hard work unnoticed, it will speak later on. Dont you know that action speaks louder than word? Then, just do whatever you have to do n have faith to it. . #ennaqay #ennaqaygoldfoundation #24kgoldfoundation #24kgold #foundation #24khoneysoap #gold #argan #arganoil #arganoilserum #honey #purehoney #organichoney #organic #honeysoap #sabunmadu #facesoap #homemadesoap #madu #kelulut #propolis #organiclipscrub #lipscrub #honeylipbalm #lipbalmmadu #lipbalmkelulut #beauty #makeup #instadaily #rosewater8

Share 1 0

Tahniah dan banggo buat mereka yang apply produk orang kito sendiri aspecialy Sugarbelle Cosmetic yg kualiti samo hebat dgn produk luar negara...BMF! TQ #sugarbelleclan😍❤❤❤ Ada pertanyaan atau berminat nak join delivery atau pos produk SugarBelle boleh watsap KakWaghih 📲013-6022645 #sugarbelleteamkakwaghih #sugarbelle #sugarbellehqteam #sugarbellelover #halalcosmetic #cosmetic #sugarbellecosmetic #sugarbellenegerisembilan #sugarbelleseremban #negerisembilan #codseremban #deliveryseremban #teamkakwaghih #neelofa #foundation #makemeglow #lightmeup #mirafilzah #teamtokmat #deliverybabeau #posseluruhmalaysia

Share 0 0
crabby.shop. 🌟ร อ ง พื้ น S o สู ต ร ไ ฮ ย า 👏 
เกลี่ยง่าย เบลอรูขุมขน 3 เท่า!!!

🌟ร อ ง พื้ น S o สู ต ร ไ ฮ ย า 👏 เกลี่ยง่าย เบลอรูขุมขน 3 เท่า!!! เนียนกริบ!!! . 390.- เท่านั้นจ้าาา พร้อมส่งทั่วไทย 😍 ไม่ลอง ไม่รู้น๊าาา 😉 . 🚩สอบถาม /สั่งซื้อ / สมัครตัวแทน👇👇 Line id : poo_kii_011 http://bit.ly/2oNrLhF https://m.me/pookii.sukchit ________________ #รองพื้นโซ #รองพื้นProHD #รองพื้นน้ำแร่ #รองพื้นโซเมอร์ริสเซ่ #รองพื้นไฮยา #รองพื้นไฮยาลูรอน #รองพื้น #รองพื้นขั้นเทพ #รองพื้นถูกและดี #รองพื้นกันน้ำ #รองพื้นหน้าเงา #รองพื้นกันแดด #รองพื้นเนื้อฉ่ำ #แต่งหน้าวาว #บริการเก็บเงินปลายทาง #somerrissay #foundation #beauty

Share 0 0

Skim Anak Angkat Yayasan Pelajaran MARA yang telah diwujudkan sejak tahun 1983 lagi ianya diasaskan oleh Datuk Seri Radzi Tan Sri Sheikh Ahmad. Ianya adalah satu strategi dalam usaha murni YPM untuk mengajak masyarakat bersama-sama mengambil peduli terhadap nasib anak-anak yang kurang bernasib baik agar dapat menikmati alam persekolahan yang lebih sempurna, iaitu dengan membantu menampung perbelanjaan persekolahan harian mereka. Matlamat program ini adalah untuk mempertingkatkan taraf pencapaian dan prestasi pendidikan anak-anak ini, di samping memastikan setiap orang daripada mereka menamatkan pelajaran sekurang-kurangnya lepas Tingkatan 5. Dibawah Skim ini penyumbang yang terdiri daripada pihak individu atau korporat dikenali sebagai Keluarga Angkat. #ypm #mara #foundation #education #Malaysia #socialmedia #kl #instagram #kualalumpur #yayasan #Pelajaran #ypmendah #maracare #kplb

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“How do you picture me huh? Want me to smile, you want me to laugh? You want me to walk on the stage with a smile on my face when I’m mad, and put on a mask? for real tho... I mean what you expect from me? I’m tryna do this respectfully. They say that life is a race, I knew my problems would prolly catch up eventually.” I’ve been asked countless of times why I use my lighting belt all the time. First thing is first, I use it cuz I need too, not to make me look “cool” as many may think. I use my belt because I have suffered from back problems, and the belt helps me feel more secure during my workouts. Your core is your body’s center of gravity therefore it is involved in every single one of your exercise reason why I can’t stress enough how Important it is to develop a good foundation before moving on to more advanced movements/exercises.

Share 6 2
widyaa.store. Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation dengan formula u

Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation dengan formula ultra-lightweight. Mengandung micro-powder yang mampu menyerap minyak berlebih untuk hasil matte dan tampak tidak berpori. The ultimate natural skin fit! Manfaat : Formula ringan fit untuk dipakai sehari-hari. Tahan lama dan tersedia dalam 16 shades. Mampu meratakan tekstur wajah untuk jenis kulit normal cenderung berminyak Cara pemakaian: Gunakan secara merata pada bagian wajah dan leher dengan menggunakan tangan atau brush #maybelline #maybelineindonesia #makeup #makeuptutorial #makeupideas #foundation #natural

Share 0 0
prettycakedbeaute. GRADUATION MAKEUP DONE BY ME 🎓✨
. -
Haaa.. Kalau korang nak tahu, Min

GRADUATION MAKEUP DONE BY ME 🎓✨ . - Haaa.. Kalau korang nak tahu, Min suka makeup dekat sepupu Min. Kalau dia ada event , dia request kat Min untuk makeup dia. . . Soo.. dia mintak Min untuk makeup time graduation dia nanti and inilah hasilnyaa 😍 Neutral and simple je. Nampak smooth je kan foundation tu kat muka dia 😍 Flawless gituuu 😍 . . Featuring ✨ . 🍰Foundation - #BlendsLikeButter Foundation code Custard . 🌹Blush - #4u2 Love Me More Cream Blush code C7. 💄Lipmatte - #BeatBeauty Lipmatte code Baby @beatbeautymy.min . . #foundationmurah #foundationmalaysia #foundation #mua #muamalaysia #prettycaked #trustedsellermalaysia #simple #makeupsimple #makeupmalaysia #makeupgraduation #makeupforwomen #terlajaklaris #lakukeras #barangmalaysia #supportlocalproduct #gaa #glowactivatorampoule #lipmatte #blendslikebutterfoundation #pcteamhani #trustedsellermalaysia #malaysia #sgbuloh #agent #agent #betterthanbarelipcream

Share 0 0