#genap4tahun

228 Posts Share

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gooding87. Sebesar mana dosa kita,jika kita berkeinginan berubah ke arah lebih ba

Sebesar mana dosa kita,jika kita berkeinginan berubah ke arah lebih baik,pasti akan dipermudahkan, Allah lebih suka pada orang yang jahat berbuat dosa dan bertaubat daripada orang yang baik menyangka dirinya sudah bersih dari dosa. لا اله الا الله محمد رسول الله #TuanGuruNikAzizNikMat #Genap4Tahun انا لله و انا اليه واجعون

Share 69 0
natasharamly. Selamat Hari Lahir buat anak Soleh ibu Mohamad Khalish Mika'il Bin Ahm

Selamat Hari Lahir buat anak Soleh ibu Mohamad Khalish Mika'il Bin Ahmad Hafizu Fahmi. Ibu doakan agar Abg dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang soleh, bijak dan taat.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Aamiin #genap4tahun #anaksolehibu

Share 56 5
_nellykim_. Pergi ke Bota pemuda bercapal
Puteri gelang mengutip hutang
Srikandi n

Pergi ke Bota pemuda bercapal Puteri gelang mengutip hutang Srikandi negara berjiwa kental Berani berjuang berputih tulang Genap 4 tahun harini pakai uniform yg sntiasa mendapat kecaman netizen ini 😂 buat smua skuadmate siri 1/2014 (wanita) pulapol KL sama2 kita tabahkan hati untuk mengharungi lg byk tahun yg bakal mndatang. Selagi niat kita bekerja di landasan yg betul demi mencari sesuap nasi utk diri dan keluarga, inshaAllah dipermudahkan setiap pjalanan hidup dan kerjaya kita. Amin. Happy Anniversary skuad! 😚😘 👮 Bila la mo kurus blk camni 😭 #platun37 #kompeniD #konstabelwanita #siri1/2014 #pulapolkualalumpur #genap4tahun #stilllongwaytogo

Share 123 8
dengooding. Sebesar mana dosa kita,jika kita berkeinginan berubah ke arah lebih ba

Sebesar mana dosa kita,jika kita berkeinginan berubah ke arah lebih baik,pasti akan dipermudahkan, Allah lebih suka pada orang yang jahat berbuat dosa dan bertaubat daripada orang yang baik menyangka dirinya sudah bersih dari dosa. لا اله الا الله محمد رسول الله #TuanGuruNikAzizNikMat #Genap4Tahun انا لله و انا اليه واجعون

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
apri_wandi. \"senyummu di hadapan saudaramu adalah sedekah bagimu.\" (HR. TIRMIDZI &

"senyummu di hadapan saudaramu adalah sedekah bagimu." (HR. TIRMIDZI & IBNU HIBBAN). Maka, tersenyumlah Sekecil apapun itu. #genap4tahun #parapejuang_TA

Share 60 1
azlia9191. Huhuhu sempt lgi aq selfie... Semoga koje buat yg terbaik.... #goodluc

Huhuhu sempt lgi aq selfie... Semoga koje buat yg terbaik.... #goodluck# #25.3.13/16.2.17# #genap4tahun#

Share 16 0
amied_pailang. Sayap ilusi
#genap4tahun d labuan
#halatuju 
#selepasnie..

Sayap ilusi #genap4tahun d labuan #halatuju #selepasnie..

Share 21 0

Dan sekarang 6 desember lagi nak, InshaaAllah ada banyak lagi rasa syukur yg pantas kita panjatkan kedepan nanti 😍😍 #genap4tahun

Share 12 0
firdauszainurddin89. Hepi birthday ankku...semoga Aryan n Dahlia membesar dgn shat n murah

Hepi birthday ankku...semoga Aryan n Dahlia membesar dgn shat n murah rezeki...luv u #genap4tahun

Share 8 0
julianamohamad83. Slmt hari lahir anakku Izz Firash..smg mnjdi ank yg soleh n berjaya du

Slmt hari lahir anakku Izz Firash..smg mnjdi ank yg soleh n berjaya dunia n akhirat..sentiasa mnjdi penyeri n penyejuk hati ummi n abah..kami syg adek selamanye😘😘 #21-01-2019 #genap4tahun #anjeummi

Share 11 1

Mohammad amir hadif b amir azali #genap4tahun #281218

Share 13 0
engkujulia. Teringat kembali tarikh 7/12/2014 (ahad) kamu lahir kedunia ini.Dan ha

Teringat kembali tarikh 7/12/2014 (ahad) kamu lahir kedunia ini.Dan hari ini adalah tarikh ulang tahun kelahiran puteri bongsu mama, yg ke 4 tahun.Cepatnya masa berlalu🙂 Untuk Ainul Mardhiyya, tiada hadiah yg mahal dapat mama berikan untukmu.Hanya doa yg boleh mama panjatkan untuk kesejahteraan hidupmu di dunia & akhirat.Mama, papa, kakak long, angah, abg Daniel & abg Rayyan sgt sayangkan Dhiyya💗 Ya Allah, aku memohon rahmatMu buat puteri bongsuku Ainul Mardhiyya Binti Muhamad Rashid. Peliharalah dia dalam kesejahteraan, panjangkanlah usianya dalam keberkatan & kesyukuran.Akhirkan kehidupannya dalam kemantapan iman, Aamiin ya Mujib. Allhamdulillah syukur... #ainulmardhiyya #expreemiebaby #takpernahtaksayang #genap4tahun

Share 18 7
shemayue. SANAH HELWAH AMI ANAK SOLEH KESAYANGAN RAMAI YG KE4..😍 12 NOVEMBER 20

SANAH HELWAH AMI ANAK SOLEH KESAYANGAN RAMAI YG KE4..😍 12 NOVEMBER 2014 Anak yg sentiasa menceriakan hari² kami sekeluarga dgn kenakalan & celotehnye yg msih lg pelat😅 Doakan ank soleh ini terus membesar dgn sihat..diluaskan rezeki.. dipanjangkan umur & menjadi insan yg berjaya didunia & akhirat...amin.. #muhammadfahmiirsyad #genap4tahun #anakke4shemafuad #anaksoleh #insyallah

Share 22 1
sueriyatie. Selamat Ulangtahun kelahiran si manja mulut becok ibu Muhammad Amirul

Selamat Ulangtahun kelahiran si manja mulut becok ibu Muhammad Amirul Wafi Bin Mohd Fahmi yg ke-4tahun.... Semoga adik menjadi ank yg soleh..bijak...kuat..dan menjadi bdk yg hensem😆... Ayah....Ibu ngan Abg Iman syg adik sgt2 walaupun adk banyak cekadak...💝💞 Tiada hadiah yg berharga dr ayh ibu selain kasih sayang kami...ayh ngan ibu akn beri dan buat yg terbaik utk adk dan abg...😚😘 #BirthdayBoy #Genap4tahun #MulutBecok #SukaBeliMenan

Share 14 0
sriyuniartiputriutami. Bahagia ITU sederhana ya nak...
Semoga panjang umur, sholih, cerdas, D

Bahagia ITU sederhana ya nak... Semoga panjang umur, sholih, cerdas, Dan dapat membanggakan orang tua... Amin #genap4tahun

Share 23 4
abdulhadiey. Layan jela bos ku @izzuddin_avy nok gambo..😉😄👍🐟
#ikankaloi #genap4

Layan jela bos ku @izzuddin_avy nok gambo..😉😄👍🐟 #ikankaloi #genap4tahun

Share 48 6
kedahfootballclub. 20 JULY 2018  GENAP 4 TAHUN PENUBUHAN KEDAH FOOTBALL CLUB..TERIMA KASI

20 JULY 2018 GENAP 4 TAHUN PENUBUHAN KEDAH FOOTBALL CLUB..TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG SENTIASA MENYOKONG DAN MENGIKUTI ISI SEMASA KEDAH MENERUSI KEDAH FOOTBALL CLUB. 20 JULY 2015 KEDAH FOOTBALL CLUB MULA DITUBUHKAN #GENAP4TAHUN. #fhkedfc

Share 144 1
syafiqamsyar14. T'kasih mama n keluarga,,yg sudah mmbesarkan amsyar n layan krenah ams

T'kasih mama n keluarga,,yg sudah mmbesarkan amsyar n layan krenah amsyar yg nakal2 nih...tq #befdayaboy #befdaytome #budaknakal #4.7.2018 #anoyying #happybefday #genap4tahun #tarikhlahirsamadgnabah

Share 12 0
nurma_yui. bingung ngitung lilin ditanya umur berapa gopo gopo seneng 😂 #genap4t

bingung ngitung lilin ditanya umur berapa gopo gopo seneng 😂 #genap4tahun #ajung

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Happy birthday hero kecil mommy. Moga awak menjadi anak yang soleh, faqih, faham agama, anak yang barokah, anak yang berbakti kepada orang tua. Moga awak sentiasa d beri kesihatan yang barokah, umur yang panjang dan menjaga agama mu dengan baik. Aminnn #maaa #genap4tahun #mommysayangabangduniaakhirat #myhandsomeboy

Share 14 0
anne_wahab. Salam 1 Syawal 🎉🎉
.
Selamat Hari Raya ABAH
4 Tahun Raya Tanpa Dia
Se

Salam 1 Syawal 🎉🎉 . Selamat Hari Raya ABAH 4 Tahun Raya Tanpa Dia Semoga Roh Nyer Tenang DiSana Al-Fatihah.. #15thJune #Genap4Tahun

Share 22 0
nurjeffrey91. Syukur Alhamdulillah 😘😘😘😘
#IloveMyBussiness #IloveMyCompany #Ampan

Syukur Alhamdulillah 😘😘😘😘 #IloveMyBussiness #IloveMyCompany #Ampang #WangsaMaju #Genap4Tahun #TerimaKasihbnyakYangSupport #SampaiBerjaya #Ilmu #alhamdulillahberdiriteguhhinggaKini... 😍😍😍 #MembukaRuangPekerjaanYangMemerlukan #Owner #Founder #SupplierProduk #NFSuccessMarketing_SupplierSdnBhd . 9/10 pintu rezeki datangnya dari berniaga: Mengikut hadis Nabi S.A.W. 9/10 pintu rezeki datangnya dari berniaga. Malah, jika dilihat dari satu sudut, semua pekerjaan yang kita lakukan adalah suatu bentuk perniagaan. . Ayat-ayat al-Quran juga banyak menyentuh mengenai perniagaan. Jelaslah bahawa berniaga adalah suatu pekerjaan yang digalakkan dalam Islam. Mencari keuntungan atau kekayaan bukanlah suatu halangan, seperti pada Surah al-Jumaat, ayat 10, yang bererti: "Kemudian setelah selesai sembahyang, maka bertebaranlah kamu di muka bumi (untuk menguruskan urusan masing-masing) dan carilah apa yang kamu hajati daripada limpah kurnia Allah serta ingatlah akan Allah banyak-banyak (dalam segala keadaan supaya kamu berjaya di dunia dan akhirat)." . Berniaga juga membuka ruang yang luas untuk bersedekah dan membantu orang lain, seperti memberikan peluang pekerjaan kepada fakir miskin atau orang kurang upaya. Setiap manusia sudah ditentukan rezeki masing-masing. Maka seelok-eloknya kita menggunakan rezeki yang dikurniakan itu untuk membantu golongan lain pula. . Dalam Islam tidak perlu dengki-mendengki sehingga berazam untuk menyebabkan musibah ke atas orang lain kerana rezeki telah ditentukan untuk diri masing-masing. Maka kita perlu redha. . Akhir kata, seperti yang telah dinyatakan, Islam tidak pernah melarang umatnya dari mencari rezeki serta mengumpul kekayaan. Tidak salah mengejar harta, kerana kekayaan itu akan membuka lebih banyak lagi pintu untuk bersedekah. Jangan Sampai embutakan kita kepada yang halal dan haram serta menjauhkan kita daripada keberkatan atau meninggalkan zakat. Selamat Beramal 😊 shortcut,copy &paste : Like Support 👉www.facebook.com/NurFirdausShoppCollection

Share 5 0
zumikhanza. Selamat ulang tahun anak mama sayang..🎂🎁🎈🎉🎊 udah 4 tahun aja kamu

Selamat ulang tahun anak mama sayang..🎂🎁🎈🎉🎊 udah 4 tahun aja kamu nak.. Doa mama papa semoga Khanza panjang umur, sehat sllu, jadi anak solehah, cantik paras and budi pekerti..sllu sayang mama papa juga keluarga.. Amiiin. Mama papa love u sayang... 😊😚😘😍 @doni.khanza27 #khanzaneyfaaurellia #genap4tahun #birthdaygirl🎂 #27may #anakgadismama #udahgedeaja 😊😊😊

Share 21 0
the_jintemasik. Dah genap 4 tahun Didi & Friends lahir!!
Selamat Hari Guru!!
Credit IG

Dah genap 4 tahun Didi & Friends lahir!! Selamat Hari Guru!! Credit IG story : @didiandfriends #DidiAndFriends #SelamatHariGuru #Genap4Tahun #Didi4Tahun #JinTemasik16052018

Share 16 1
rj_collection_mainan_import. Thanks A Lot for Fams n Friend who give a Love to Come and enjoy toget

Thanks A Lot for Fams n Friend who give a Love to Come and enjoy together Our Lovely Sons Birthday Party today.. mohon maaf jk ada salah dan kekurangan diacara ulang tahun yg kali ini hari ini Kita Belajar begitu Pentingnya EO dan perencanaan matang dalam sebuah Party 😁😁😁 semoga Jika TUHAN Menghendaki Anak yg ke 3 nanti bisa ngumpul lg special moment with You all Lovely fams n guys yg pasti dengan Jamuan yg lebih baik lagi dan lagi 😁😁 Amin 😇 TUHAN YESUS Memberkati 😇 #bigreunion #families #friendship #birthday #boys #son #kids #happyparents #happyfamily #keluargabahagia #genap1tahun #genap4tahun #1stbirthday #4thbirthday #lakilaki #pejantantangguh #buahhati #baby #bayi #anak #reuni #happy #ulangtahun

Share 53 2
nenkazalia. Tersenyum dan bahagia trus ya de,, insya allah ..allah beri keberkahan

Tersenyum dan bahagia trus ya de,, insya allah ..allah beri keberkahan hidup,, rejki,, srta kesehatan.. Aamiin😍😍😘😘 #welcomeblnkelahiran🎉 #genap4tahun Insya allah,,, ttp dikelilingi org" yg sayang sama kamu..

Share 17 0
addamir_travelogue. happy anniversary sayang!!!
sekejap je masa berlalu....terasa macam ba

happy anniversary sayang!!! sekejap je masa berlalu....terasa macam baru je akad nikah.syg selalu..janji amanah yg harus abg jaga. #sahabatkesyurga #isteriku_bidadariku #genap4tahun

Share 10 0
shahieda88. Hr ni mood die ke laut sikit..... Selamat Hari Lahir Abang Uwais 😘🎂�

Hr ni mood die ke laut sikit..... Selamat Hari Lahir Abang Uwais 😘🎂🎉 #muhammaduwaisukasyah #genap4tahun #19042014❤

Share 12 0
ririn_susilaningsih. Kue Ultah Ala Kak Ririn.. Spesial Buat Sibungsu Tersayang...
Tukang Ku

Kue Ultah Ala Kak Ririn.. Spesial Buat Sibungsu Tersayang... Tukang Kue Dadakan😂😂😂 Alhamdulillah Ddek Nya Suka😘😘😘 . . #UltahRifkaAprilia #Genap4Tahun #14-04-2014 #14-04-2018

Share 37 0
muhammadalifsaifullah. Alhamdullilah Hari Niey Genap Nya Usia Hero Mama Yang Ke 4 Tahun😉.Sem

Alhamdullilah Hari Niey Genap Nya Usia Hero Mama Yang Ke 4 Tahun😉.Semoga MuhammadAlifSaifullahBinMohdSafwan👶 Menjadi Anak Yang Baik Dan Soleh.Semoga Diberi Kesihatan Yang Baik😊.Thank Sayang Mama Sebb Selalu Bagi Mama Kekuatan Dan Semangat Untuk Terus Menjaga Alif Sampai Dunia Akhirat😇.Maaf Ya Sayang Mama Xdapat Balik Sambut Birthday.insyllah ada Hadiahnya🎁.Loveyou Sayang Mama💕 Happy Birthday🎉Happy Birthday🍰 Happy Birthday To You🎁🎊🎈 #BirthdayMyBoy #Genap4Tahun #MuhammadAlifSaifullah #AprilBoy #5/4/2014-5/4/2018 #ucapanAwalTakpaKotNoh

Share 29 0

Terima kasih ayaaah ☺️,,,(ayah blm balik ,Msh Busy) tetiba dapat cake🎂🍭,,walaupun busy ttp ingat dan boleh lagi buat sureprize untuk abang kameel,,Tqu C.sarah dh buat dan antar kan cake cantik dan sedap #genap4tahun #nazwirkameel #😍

Share 16 1
muhammad_faisssss. 19:04
15/03/2014
#genap4tahun #maafkanadik #adikrindu #alfatihah

19:04 15/03/2014 #genap4tahun #maafkanadik #adikrindu #alfatihah

Share 152 4

Happy anniversary syg.. thank you belanja dinner malam ni.. #menatebangi #familytime❤️ #genap4tahun #iloveyou #weloveyou

Share 40 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});