#genap4tahun

Posts Share

kedahfootballclub. 20 JULY 2018  GENAP 4 TAHUN PENUBUHAN KEDAH FOOTBALL CLUB..TERIMA KASI

20 JULY 2018 GENAP 4 TAHUN PENUBUHAN KEDAH FOOTBALL CLUB..TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG SENTIASA MENYOKONG DAN MENGIKUTI ISI SEMASA KEDAH MENERUSI KEDAH FOOTBALL CLUB. 20 JULY 2015 KEDAH FOOTBALL CLUB MULA DITUBUHKAN #GENAP4TAHUN. #fhkedfc

Share 143 1
the_jintemasik. Dah genap 4 tahun Didi & Friends lahir!!
Selamat Hari Guru!!
Credit IG

Dah genap 4 tahun Didi & Friends lahir!! Selamat Hari Guru!! Credit IG story : @didiandfriends #DidiAndFriends #SelamatHariGuru #Genap4Tahun #Didi4Tahun #JinTemasik16052018

Share 15 1
natasharamly. Selamat Hari Lahir buat anak Soleh ibu Mohamad Khalish Mika'il Bin Ahm

Selamat Hari Lahir buat anak Soleh ibu Mohamad Khalish Mika'il Bin Ahmad Hafizu Fahmi. Ibu doakan agar Abg dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang soleh, bijak dan taat.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Aamiin #genap4tahun #anaksolehibu

Share 38 5

Dan sekarang 6 desember lagi nak, InshaaAllah ada banyak lagi rasa syukur yg pantas kita panjatkan kedepan nanti 😍😍 #genap4tahun

Share 12 0
frhdafri. Berapa tahun tunggu? 4 eh? 😉 Alhamdulillah, tahun ni dpt juga peluang

Berapa tahun tunggu? 4 eh? 😉 Alhamdulillah, tahun ni dpt juga peluang raya sesama 🤗 . Selamat Hari Raya Aidilfitri semua, dari kami laki bini . (Lain machiam rasa dia bila buat ucapan mcm ni 🤣) . #selamatulangtahun #genap4tahun #syukurAlhamdulillah #takFahamTakpe

Share 236 6
shemayue. SANAH HELWAH AMI ANAK SOLEH KESAYANGAN RAMAI YG KE4..😍 12 NOVEMBER 20

SANAH HELWAH AMI ANAK SOLEH KESAYANGAN RAMAI YG KE4..😍 12 NOVEMBER 2014 Anak yg sentiasa menceriakan hari² kami sekeluarga dgn kenakalan & celotehnye yg msih lg pelat😅 Doakan ank soleh ini terus membesar dgn sihat..diluaskan rezeki.. dipanjangkan umur & menjadi insan yg berjaya didunia & akhirat...amin.. #muhammadfahmiirsyad #genap4tahun #anakke4shemafuad #anaksoleh #insyallah

Share 22 1
iain_ponorogo_hits. Repost @oktinpratiwi
by @media.repost:
Yudisium wisudawan wisudawati a

Repost @oktinpratiwi by @media.repost: Yudisium wisudawan wisudawati angkatan 2013 Selamat memasuki dunia nyataaaa teman2, semoga dipermudah dalam semua hal khususnya dalam berkarir.. Sukses buat semuanyaaa Jadilah contoh yang baik di masyarakat, menjadi suri tauladan yang tetap berpegang pada agama Semoga bermanfaat dan barokah ilmunya #tbd #iainponorogo #iainponorogohits #angkatan2013 #mahasiswaponorogo #genap4tahun #lancar #alhamdulillah #menghitunghari #sukses #yudisium #detikdetikwisuda

Share 272 0

Hari Ini Genap 4 Tahun kehilangan MH 370 pada 8 Mac 2014 😢😢... Segala petunjuk belum dapat dikesan atau dipastikan di lautan Hindi setakat Tahun Ini... Mari kita berdoa agar usaha pencarian dapat petunjuk baharu... . .. . . . Al-Fatihah #mh370 #malaysiaairlines #malaysia #8mac2014 #genap4tahun #tribute #alfatihah #berdoa #mas #boieng737 #memory @malaysiaairlines

Share 64 1

Selamat hari lahir Nur Humaira Sofea.. Semoga jadi ank yg soleh.. #genap4tahun#

Share 31 2
engkujulia. Teringat kembali tarikh 7/12/2014 (ahad) kamu lahir kedunia ini.Dan ha

Teringat kembali tarikh 7/12/2014 (ahad) kamu lahir kedunia ini.Dan hari ini adalah tarikh ulang tahun kelahiran puteri bongsu mama, yg ke 4 tahun.Cepatnya masa berlalu🙂 Untuk Ainul Mardhiyya, tiada hadiah yg mahal dapat mama berikan untukmu.Hanya doa yg boleh mama panjatkan untuk kesejahteraan hidupmu di dunia & akhirat.Mama, papa, kakak long, angah, abg Daniel & abg Rayyan sgt sayangkan Dhiyya💗 Ya Allah, aku memohon rahmatMu buat puteri bongsuku Ainul Mardhiyya Binti Muhamad Rashid. Peliharalah dia dalam kesejahteraan, panjangkanlah usianya dalam keberkatan & kesyukuran.Akhirkan kehidupannya dalam kemantapan iman, Aamiin ya Mujib. Allhamdulillah syukur... #ainulmardhiyya #expreemiebaby #takpernahtaksayang #genap4tahun

Share 18 7
sueriyatie. Selamat Ulangtahun kelahiran si manja mulut becok ibu Muhammad Amirul

Selamat Ulangtahun kelahiran si manja mulut becok ibu Muhammad Amirul Wafi Bin Mohd Fahmi yg ke-4tahun.... Semoga adik menjadi ank yg soleh..bijak...kuat..dan menjadi bdk yg hensem😆... Ayah....Ibu ngan Abg Iman syg adik sgt2 walaupun adk banyak cekadak...💝💞 Tiada hadiah yg berharga dr ayh ibu selain kasih sayang kami...ayh ngan ibu akn beri dan buat yg terbaik utk adk dan abg...😚😘 #BirthdayBoy #Genap4tahun #MulutBecok #SukaBeliMenan

Share 14 0
sriyuniartiputriutami. Bahagia ITU sederhana ya nak...
Semoga panjang umur, sholih, cerdas, D

Bahagia ITU sederhana ya nak... Semoga panjang umur, sholih, cerdas, Dan dapat membanggakan orang tua... Amin #genap4tahun

Share 23 4
abdulhadiey. Layan jela bos ku @izzuddin_avy nok gambo..😉😄👍🐟
#ikankaloi #genap4

Layan jela bos ku @izzuddin_avy nok gambo..😉😄👍🐟 #ikankaloi #genap4tahun

Share 48 6

Bila kt redha dan xpernah persoalkan ape yg Allah dah tulis tuk kt.... in shaa Allah walau dalam ape jua keadaan kt Akan sentiasa kuat dan bersemangat 💪😊😍 #mencintaiAllahmelebihisegalanya #genap4tahun #simedarbygscsmovr

Share 56 0
syafiqamsyar14. T'kasih mama n keluarga,,yg sudah mmbesarkan amsyar n layan krenah ams

T'kasih mama n keluarga,,yg sudah mmbesarkan amsyar n layan krenah amsyar yg nakal2 nih...tq #befdayaboy #befdaytome #budaknakal #4.7.2018 #anoyying #happybefday #genap4tahun #tarikhlahirsamadgnabah

Share 12 0
nurma_yui. bingung ngitung lilin ditanya umur berapa gopo gopo seneng 😂 #genap4t

bingung ngitung lilin ditanya umur berapa gopo gopo seneng 😂 #genap4tahun #ajung

Share 8 0

Happy birthday hero kecil mommy. Moga awak menjadi anak yang soleh, faqih, faham agama, anak yang barokah, anak yang berbakti kepada orang tua. Moga awak sentiasa d beri kesihatan yang barokah, umur yang panjang dan menjaga agama mu dengan baik. Aminnn #maaa #genap4tahun #mommysayangabangduniaakhirat #myhandsomeboy

Share 14 0
anne_wahab. Salam 1 Syawal 🎉🎉
.
Selamat Hari Raya ABAH
4 Tahun Raya Tanpa Dia
Se

Salam 1 Syawal 🎉🎉 . Selamat Hari Raya ABAH 4 Tahun Raya Tanpa Dia Semoga Roh Nyer Tenang DiSana Al-Fatihah.. #15thJune #Genap4Tahun

Share 22 0
zumikhanza. Selamat ulang tahun anak mama sayang..🎂🎁🎈🎉🎊 udah 4 tahun aja kamu

Selamat ulang tahun anak mama sayang..🎂🎁🎈🎉🎊 udah 4 tahun aja kamu nak.. Doa mama papa semoga Khanza panjang umur, sehat sllu, jadi anak solehah, cantik paras and budi pekerti..sllu sayang mama papa juga keluarga.. Amiiin. Mama papa love u sayang... 😊😚😘😍 @doni.khanza27 #khanzaneyfaaurellia #genap4tahun #birthdaygirl🎂 #27may #anakgadismama #udahgedeaja 😊😊😊

Share 21 0
rj_collection_mainan_import. Thanks A Lot for Fams n Friend who give a Love to Come and enjoy toget

Thanks A Lot for Fams n Friend who give a Love to Come and enjoy together Our Lovely Sons Birthday Party today.. mohon maaf jk ada salah dan kekurangan diacara ulang tahun yg kali ini hari ini Kita Belajar begitu Pentingnya EO dan perencanaan matang dalam sebuah Party 😁😁😁 semoga Jika TUHAN Menghendaki Anak yg ke 3 nanti bisa ngumpul lg special moment with You all Lovely fams n guys yg pasti dengan Jamuan yg lebih baik lagi dan lagi 😁😁 Amin 😇 TUHAN YESUS Memberkati 😇 #bigreunion #families #friendship #birthday #boys #son #kids #happyparents #happyfamily #keluargabahagia #genap1tahun #genap4tahun #1stbirthday #4thbirthday #lakilaki #pejantantangguh #buahhati #baby #bayi #anak #reuni #happy #ulangtahun

Share 52 2
nenkazalia. Tersenyum dan bahagia trus ya de,, insya allah ..allah beri keberkahan

Tersenyum dan bahagia trus ya de,, insya allah ..allah beri keberkahan hidup,, rejki,, srta kesehatan.. Aamiin😍😍😘😘 #welcomeblnkelahiran🎉 #genap4tahun Insya allah,,, ttp dikelilingi org" yg sayang sama kamu..

Share 17 0
addamir_travelogue. happy anniversary sayang!!!
sekejap je masa berlalu....terasa macam ba

happy anniversary sayang!!! sekejap je masa berlalu....terasa macam baru je akad nikah.syg selalu..janji amanah yg harus abg jaga. #sahabatkesyurga #isteriku_bidadariku #genap4tahun

Share 10 0
rw635987. Barakallah anak parampuang sabuah sabiji,, doa terbaik for kk nona say

Barakallah anak parampuang sabuah sabiji,, doa terbaik for kk nona sayangnya mama n aba,,, Love you more n more nak @ay_alhamid #Alllahjagadia #Allahsayang #genap4tahun #anaksholehah #anakpintar #anakcewek #anakmama #anak

Share 24 3
shahieda88. Hr ni mood die ke laut sikit..... Selamat Hari Lahir Abang Uwais 😘🎂�

Hr ni mood die ke laut sikit..... Selamat Hari Lahir Abang Uwais 😘🎂🎉 #muhammaduwaisukasyah #genap4tahun #19042014❤

Share 12 0
ririn_susilaningsih. Kue Ultah Ala Kak Ririn.. Spesial Buat Sibungsu Tersayang...
Tukang Ku

Kue Ultah Ala Kak Ririn.. Spesial Buat Sibungsu Tersayang... Tukang Kue Dadakan😂😂😂 Alhamdulillah Ddek Nya Suka😘😘😘 . . #UltahRifkaAprilia #Genap4Tahun #14-04-2014 #14-04-2018

Share 37 0
muhammadalifsaifullah. Alhamdullilah Hari Niey Genap Nya Usia Hero Mama Yang Ke 4 Tahun😉.Sem

Alhamdullilah Hari Niey Genap Nya Usia Hero Mama Yang Ke 4 Tahun😉.Semoga MuhammadAlifSaifullahBinMohdSafwan👶 Menjadi Anak Yang Baik Dan Soleh.Semoga Diberi Kesihatan Yang Baik😊.Thank Sayang Mama Sebb Selalu Bagi Mama Kekuatan Dan Semangat Untuk Terus Menjaga Alif Sampai Dunia Akhirat😇.Maaf Ya Sayang Mama Xdapat Balik Sambut Birthday.insyllah ada Hadiahnya🎁.Loveyou Sayang Mama💕 Happy Birthday🎉Happy Birthday🍰 Happy Birthday To You🎁🎊🎈 #BirthdayMyBoy #Genap4Tahun #MuhammadAlifSaifullah #AprilBoy #5/4/2014-5/4/2018 #ucapanAwalTakpaKotNoh

Share 29 0

Terima kasih ayaaah ☺️,,,(ayah blm balik ,Msh Busy) tetiba dapat cake🎂🍭,,walaupun busy ttp ingat dan boleh lagi buat sureprize untuk abang kameel,,Tqu C.sarah dh buat dan antar kan cake cantik dan sedap #genap4tahun #nazwirkameel #😍

Share 16 1
muhammad_faisssss. 19:04
15/03/2014
#genap4tahun #maafkanadik #adikrindu #alfatihah

19:04 15/03/2014 #genap4tahun #maafkanadik #adikrindu #alfatihah

Share 151 4

Happy anniversary syg.. thank you belanja dinner malam ni.. #menatebangi #familytime❤️ #genap4tahun #iloveyou #weloveyou

Share 40 2

MANA KEK IMAAH..?? Bgtau dia pagi td..happy birthday nismah....waaa...kena la setepek dgn soklan atas tuu.. 😅😅😅 Kalau ikutkan kemarin..tp ada tetamu dr jauh..skip jap layan tetamu..hari ni plan dgn wife qodo lah celebrate kemarin.. Tghr td terus terjah giant...memg terjah sunggoh..smpai makan pun xdan nk begambo 😂😂 Hadiah pun xdan jd suprise..yg bestnya dapat la bergaya baju dari mama zie hari nii... 😁😁 Asbab #TheMagicOfPartTime biz, dapat belanja anak2 dgn #bonusProjekSTG.. Semoga menjadi anak solehah, setabah Saidatina Khadijah, secekal Sumayyah..Nur Syarofatunnismah.. #FamilyNo1BizNo1CareerNo1 #wonderwoman #wondertobeleader4Ummah #genap4tahun #STGteachlifeskills

Share 4 0
_nellykim_. Pergi ke Bota pemuda bercapal
Puteri gelang mengutip hutang
Srikandi n

Pergi ke Bota pemuda bercapal Puteri gelang mengutip hutang Srikandi negara berjiwa kental Berani berjuang berputih tulang Genap 4 tahun harini pakai uniform yg sntiasa mendapat kecaman netizen ini 😂 buat smua skuadmate siri 1/2014 (wanita) pulapol KL sama2 kita tabahkan hati untuk mengharungi lg byk tahun yg bakal mndatang. Selagi niat kita bekerja di landasan yg betul demi mencari sesuap nasi utk diri dan keluarga, inshaAllah dipermudahkan setiap pjalanan hidup dan kerjaya kita. Amin. Happy Anniversary skuad! 😚😘 👮 Bila la mo kurus blk camni 😭 #platun37 #kompeniD #konstabelwanita #siri1/2014 #pulapolkualalumpur #genap4tahun #stilllongwaytogo

Share 122 8
ylbymamydimas. Bersempena birthday my son, Vee nak buat sedikit giveaway. Terbuka unt

Bersempena birthday my son, Vee nak buat sedikit giveaway. Terbuka untuk ibu-ibu kepada bayi berumur 2 tahun ke bawah. Hadiah : Barangan dan makanan bayi bernilai Rm50. (Boleh refer page @tokobarangbayimurah untuk contoh item) Caranya : 1. Like page FB @tokobarangbayimurah 2. Add FB @evyhastutichamim atau follow ig @tokobarangbayimurah 3. Komen umur dan jantina anak. 4. Like dan share post ini. DUA pemenang bertuah akan dipilih secara rawak. Komen akan ditutup pada bila-bila masa. Jom join sekarang! #birthdaygiveaway #birthdaysalman #salmanekadimas #genap4tahun #tokobarangbayimurah #homemadebabyfood #homemadebyciknuie #eatalianexpressfreshpasta

Share 1 0
emaismanizal. Hr ptama psekolahan
#2.1.2018
#genap4tahun
#penatbelajar
#terusdemam

Hr ptama psekolahan #2.1.2018 #genap4tahun #penatbelajar #terusdemam

Share 11 2