(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
adventuresofashcheeks. 2K YOUTUBE GIVEAWAY!!!! RULES IN NEW BEN MCKENZIE VIDEO!!!! Not pictur

2K YOUTUBE GIVEAWAY!!!! RULES IN NEW BEN MCKENZIE VIDEO!!!! Not pictures is the chase keychain joker!!! #joker #dc #batman #mysterybox #youtube #giveaway #patron #adventuresofashcheeks 1. Subscribe- giveaway will be announced on a live stream once I reach 2K 2. Make sure your bell 🔔 is rung so you will be notified when I post videos. 3. Like Ben McKenzie video! 4. Comment #BEN MCKENZIE (make sure you watch some of the video before comment or else the comment won’t show up because YouTube thinks it’s spam.) 5. Patron (https://www.patreon.com/AdventuresofAshCheeks) $1 entry fee for help with shipping (if you choose $10 for lick the pickle you get 3 additional entries)

Share 0 0
letitbeadjewels. ✨ LAST CHANCE TO ENTER TO WIN A MAMA BRACELET ✨  See the giveaway post

✨ LAST CHANCE TO ENTER TO WIN A MAMA BRACELET ✨ See the giveaway post from Tuesday for the rules @emilyboazman @simplifrey #mamabracelet #giveaway #letitbeadjewels

Share 0 0
nktaaayuandn. H-1 TETAP SEMANGAT!! GABOLEH PESIMIS &  MENYERAH☺️ SEMOGA KALI INI MEN

H-1 TETAP SEMANGAT!! GABOLEH PESIMIS & MENYERAH☺️ SEMOGA KALI INI MENANG GIVEAWAY DI @moodcewekk 🙏🙏🙏🙏 #giveawaymoodcewekk #moodcewek

Share 0 0
korset_jogja. BRA SUPER ELASTIS!!! ♥️♥️♥️ GENIE BRA ORIGINAL JAPAN
--
Genie Bra adal

BRA SUPER ELASTIS!!! ♥️♥️♥️ GENIE BRA ORIGINAL JAPAN -- Genie Bra adalah bra modern dengan teknologi modern. Kenapa? Sekarang jamannya pakai bra yg sehat dan pastinya nyaman. Bahan Genie Bra sangat lembut, adem dan sangaaaat nyaman. Kurangi lalu tinggalkan kebiasaan buruk memakai bra berkawat dan bertali. Lingkar dada kita sangat rilex jika pakai Genie Bra, karena tanpa kawat dan tali yg ketat. Cocok untuk semua umur dan untuk yg alergi dg tali bra. Saatnya beralih ke bra sehat dan nyaman. Tidak hanya itu, manfaat Genie Bra sangat banyak!!! 😍 Untuk size harus lebih kecil dari size bra biasa. -- DETAIL Size : S-XXL Seri warna : Classic, Pastel 1 Box isi 3pcs bra Material : Nylon 96% Spandex 4% Busa dapat dipasang/dilepas Merk : Genie Bra Original JAPAN -- MANFAAT - Menyamarkan lemak punggung dan bawah ketiak - Menghilangkan tonjolan lemak yang terjadi ketika pakai bra berkawat dan bertali - Mengencangkan payudara - Merilekskan lingkar dada karena Genie Bra sangat elastis - Melancarkan peredaran darah karena tidak ada kawat/tali yg menekan #korset #korsetmurah #korsetjogja #giveaway #promokorset #stagen #pelangsing #ibuhamil #ibumenyusui #korsetpelangsing #korsetperut #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetibuhamil #korsetbumil #korsetpascamelahirkan #bengkung #produkpelangsing #munafie #geniebra #leggingslimmer #pelangsingpaha #pelangsingbetis #korsetlengan #korsetbetis #peniruswajah #wajahtirus #krimpelangsing #hotgel

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ladies.label. GIVE AWAY TIME !!! GRATIS 3 baju cantik ini untuk kalian💛
.
Syaratnya

GIVE AWAY TIME !!! GRATIS 3 baju cantik ini untuk kalian💛 . Syaratnya gampang banget : 1. Follow ig @ladies.label ( wajib follow ) 2. Like postingan foto ini 3. Comment "Ayok ikutan" dan tag 7 teman kamu untuk ikutan give away ini ( wajib tag ya, makin banyak kamu tag makin besar kesempatan kamu menang ) 4. Terbukti tidak follow, like, comment, dan tag , auto gugur ❌ ( jadi wajib banget syarat diatas ya biar bisa masuk list undian ) 5. Akun tidak boleh dikunci atau privat 6. Pemenang akan diumumkan pada tanggal 17 November 2019. Jangan sampe ketinggalan ya guys... Yuk segera ikutan dan ajak teman kamu juga ya!!! Syarat dan ketentuan berlaku. #giveaway #giveaways #giveawayindonesia #infogiveaway #giveawayid #specialgiveaway

Share 0 0
cny_jewelry. When all the kids come to play with Jax and get some CNY JEWELRY! #fre
Share 0 0
ruhaindah. #Repost @riaspipit
• • • • • •
Hayy guys....dalam rangka  Competition

#Repost @riaspipit • • • • • • Hayy guys....dalam rangka Competition #aama2019 #armanarmanomakeupawards2019 Mengadakan GIVE AWAY untuk mendukung @riaspipit Kalian yang Beruntung akan mendapatkan 2 free private make up 3 paket produk cosmetics 2 free make up . Caranya: 1.Follow IG @armanarmano_academy dan IG @riaspipit 2.Like dan Beri Komentar sebanyak banyaknya Foto Rias Pipit di IG @armanarmano_academy 3.Komentar berupa kata-kata Tidak boleh emoticon 4.Repost postingan ini di IG kalian dan jangan lupa tag @riaspipit . Kalian yg banyak comment akan jadi Pemenangnya.. Mohon Dukungannya semua ya Terimakasih🙏🙏😘 Batas waktu koment ditutup tgl 27 November 2019.. . #giveaway #giveawayjepara #giveawaysemarang #giveawaypekalongan #giveawaypemalang

Share 0 0
saraengland1. Y’all know I am obsessed with @lovevery and all of their toys and so a

Y’all know I am obsessed with @lovevery and all of their toys and so are my kids! Hands down the blocks are one of their favorite toys that they play with the every single day! I love that no matter the age, blocks are something that kids play with, and with this set, the possibilities of play are endless! . Since we love them SO much I decided it was time to team up with them for a giveaway! One lucky winner will win a complete block set!! . . And entering is SIMPLE! . . 1. Follow me @saraengland1 2. Like and share this post 3. Tag 3 friends who may be interested in the giveaway and comment WHY you want this block set ❤️ . . The more friends you tag the more entries you get 🎉🎉 . That is it!!! The giveaway will be open through the weekend and we will pick a winner on Monday, November 18! #giveaway . . . . Open to US and CANADA only. Must be 18 years to purchase.

Share 9 3
shakilashaka7. #Repost @mayapadahospital
• • • • • •
Hi, Maya Friends!

Yuk, ikut ser

#Repost @mayapadahospital • • • • • • Hi, Maya Friends! Yuk, ikut seru-seruan mini quiz "Teka-Teki Maya". Dapatkan saldo Gopay 1 Juta Rupiah untuk 5 (lima) orang pemenang yang beruntung dan menjawab dengan benar. Clue: 1. Membantu mengontrol kadar gula darah (glukosa) dalam tubuh. 2. Salah satu jenis penyakit diabetes (penyakit autoimun kronis yang disebabkan oleh gangguan pengaturan gula darah). 3. Kondisi kronis akibat penumpukan lemak dalam tubuh yang sangat tinggi. Jawab di kolom komentar, ya! Syarat & Ketentuannya: 1. WAJIB Follow Instagram @mayapadahospital 2. Format jawaban: (Tulis Jawaban - Sertakan Mention) -> Mention minimal 3 teman kamu untuk ikutan 3. Penentuan pemenang dilakukan secara random menggunakan tools 4. Keputusan pemenang bersifat mutlak dan tidak dapat diganggu gugat. Pengumuman pemenang: Jumat, 22 Nov 2019 di IG Story @mayapadahospital. Buruan ikutan Maya Friends. Semoga kamu beruntung, ya! #MayapadaHospital #SelangkahLebihSehat #TekaTekiMaya #Giveaway #QuizIndonesia #KuisBerhadiah #tekatekisilang

Share 1 0
usavegangiveaway. #Repost @crueltyfreeveganreviews with @make_repost
・・・
INTERNATIONAL G

#Repost @crueltyfreeveganreviews with @make_repost ・・・ INTERNATIONAL GIVEAWAY🥳⁣ OPEN UNTIL 21/11/19⁣ ⁣⁣ ⁣ I can’t believe I’ve hit 4K followers, so thankyou all for being truly lovely people! I wish I could send you all gifts, but for now this giveaway will have to do🤣❤️ ⁣ ⁣ ⁣ Every product in this giveaway is cruelty free and vegan ⁣ ⁣ ⁣⁣ THE RULES🥳⁣⁣ - follow me ⁣ - Like this post ⁣⁣ - Comment below, tagging your friends (unlimited entries!) ⁣⁣ ⁣ ⁣ EXTRA ENTRIES⁣ - Share to your stories for an extra 5 entries (tag me!)⁣⁣ - Share to your feed for an extra 10 entries (tag me!) ⁣⁣ -Engage with my previous posts⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ T&Cs⁣⁣ - once posted by me, it is no longer my responsibility. I am not liable to pay Custom fees, or other costs.⁣ This giveaway isn’t affiliated with any of the brands⁣ ⁣ ⁣ #internationalgiveaway #giveaway #giveawaycontest #giveawaytime #beautygiveaway #skincaregiveaway #crueltyfreebeauty #crueltyfree #freebeauty #freestufffinder #vegan #veganbeauty #vegangiveaway #skincareproducts #skincarejunkie #skincarecommunity #skincaremurah #skincaregiveaway #ukgiveaway #giveawayalert #superdrug #drbotanicals #facialtoner #freemakeup #freeskincare #contestgiveaway #contestalert

Share 3 0

GIVEAWAY for Holiday Gift Bag, 3 winners will be announced ❄️ Don’t forget VIP packages are only until Saturday and the rest of the specials run through the end of December!! ❄️❄️❄️ How to enter? 1. Like this photo 2. Tag 3 of your friends below 3. Share this post on your social media and tag @ssmedspa 4. Follow us Winner will be announced Saturday, Nov 16! Must be able to come into our Smart Skin Location #smartskin #smartskinmedspa #medspa #medicalspa #hairsalon #hairfacial #homewood #homewoodliving #bhm #hsv #alabama. #giveaway

Share 0 0
princes_clovenka. SURPRISE!! GA SINGKAT PERIODE  CUMAN 17HARI 🎉
.
Wajib ikut ya karena

SURPRISE!! GA SINGKAT PERIODE CUMAN 17HARI 🎉 . Wajib ikut ya karena baju bahan premium ini super bagus 100% Certified Organic Cotton, SNI Certified, OEKO-TEX Standart 100 😍❤ . Hanya 1x komen ,NO repost dan diUndi . ❤Hadiah 3set baju anak Premium untuk 3winner worth 650k ❤Uang Tunai 250k untuk 1000komen pertama akan langsung diundi tanpa harus nunggu GA selesai . Semua boleh ikutan : privat akun, olshop, masih sekolah, married, single, tua, muda, cowok, cewek, mommy, daddy. . Cara ikutan gampang banget : . ☑️ Follow @princes_clovenka @cottoncubofficial . ☑️ Like poster giveaway ini supaya tahu kamu sudah join ❤ . ☑️ comment hanya di akun @princes_clovenka Contoh : Free set baju premium dan UT 250k @1 @2 @3 . Pengumuman winner di IG story tgl 2desember di akun @princes_clovenka . Turn On post notifikasi biar gak kelewat GA berikutnya. . Good luck & have fun! Semoga jadi rejeki kamu 🤗 . #giveaway #giveawayindo #giveawaynorepost #giveawayuangtunai #pejuanggiveaway #giveawayindonesia

Share 2 0
riskanur932. #Repost @9bet.cs
• • • • • •
Kuis 9BET Tebak Skor Euro 2020
Albania vs

#Repost @9bet.cs • • • • • • Kuis 9BET Tebak Skor Euro 2020 Albania vs Perancis Senin, 18 November 2019 - 02.45 WIB Berhadiah FREEBET @100rb untuk 10 orang pemenang Syarat & Ketentuan: 1. Follow IG kami @9bet.cs 2. Like & repost postingan ini 3. Tag 5 teman kamu 4. Tebak skor dan tulis jawaban di kolom komentar. Contoh: @teman1 @teman2 @teman3 @teman4 @teman5 Albania 0-2 Perancis 5. Tidak mengikuti syarat di atas, walau tebakan benar = DISKUALIFIKASI 6. Sepuluh orang pertama yang menjawab dengan benar akan memenangkan FREEBET 100rb dan akan diumumkan pada hari Senin 18 November 2019 7. Pemenang diwajibkan membuat ID 9bet melalui www.9bet.pro dan DM kami untuk diisi hadiah 8. Syarat WD/tarik kemenangan adalah 2x Turn Over dari Bonus FREEBET 9. Minimal WD 50.000 10. Credit akan dibagikan pada hari Senin 18 November 2019 pukul 15.00-17.00 WIB #giveaway #giveaway9bet #giveawaybola #giveawaybolaonline #giveawayindo #giveawayindonesia #agenbolaterpercaya #agenbolaonline

Share 0 0
donana_nana. #Repost @funseleb.id
• • • • •
Sudah pada upload foto bareng sahabatny

#Repost @funseleb.id • • • • • Sudah pada upload foto bareng sahabatnya belom? Kalo belum, yuk buruan upload sekarang! Kapan lagi upload foto dapet HP baru, yuhuu! - Hadiah menarik yang bisa kamu bawa pulang berupa HP Samsung S10 Plus untuk 3 orang pemenang serta saldo LinkAja sebesar Rp 500.000 untuk 10 orang pemenang. - Caranya : 1. Daftarkan nomor Telkomsel di *500*050# 2. Upload foto ke Instagram dengan tema Kawan 3. Isi caption cerita menarik tentang suka duka bersama dengan sahabat dan sertakan hashtag #PutriTelkomsel #KawanPutri. 4. Follow & tag @Funseleb.id , @hip500 serta tag/mention ke 5 orang teman lainnya untuk ikutan. 5. Selama periode kontes akun Instagram tidak di private. - Gampang banget kan? Yuk buruan ajak sahabat kamu buat foto yang paling kece dan upload ke Instagram sekarang! - Info lebih lengkap langsung cek @FunSeleb.ID *khusus pelanggan Telkomsel *periode program 23 Agustus - 23 Desember 2019 - #funseleb #funselebid #infokuis #giveaway #giveawayberhadiah #kuis #kuisberhadiah #quiz

Share 0 0
muizz.79. #casevalker
#PamperMyXmas2019
#PampermyGiveaway

#Repost @pamper.my
•

#casevalker #PamperMyXmas2019 #PampermyGiveaway #Repost @pamper.my • • • • • #PamperMyXmas2019 Giveaway: Let’s continue the excitement of giveaway extravaganza and win yourself a stylish Case Valker 3-in-1 luggage bag! We’re giving away two (2) units of Case Valker Signature HANA Unbreakable Polypropylene 3 in 1 TSA PP Luggage Bag (20″+24″+28″) worth RM899 each & two (2) lucky winners will be drawn to win this stylish luggage bag for a perfect year-end getaway! Giveaway Period: 12 - 18 November 2019 1. Follow @casevalker and @pamper.my. Make sure your account is made public; 2. Like and repost this giveaway post on your Instagram account, and include these hashtags: #casevalker, #PamperMyXmas2019 and #PamperMyGiveaway. Make sure your account is made public; and 3. Tag three (3) friends in the comments section of this giveaway post. ***For an extra change to win, follow @shopee_my, and like & repost the #PamperMyXmas2019 Giveaway feature post at https://bit.ly/2PLm5Us on your Instagram and include the hashtags: #ShopeeMYxPamperMY, #PamperMyXmas2019 & #PamperMyGiveaway. Terms & conditions apply. Good luck everyone! #ShopeeMY #ShopeeMalaysia #luggagebags #3in1luggagebag #giveaway #giveawaycontest #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #christmasgiveaway #holidaygiveaway #christmas2019 #holiday2019 #pampermy

Share 0 0

The ❄️”12 Days of Frozen”❄️ continues with Day 3! We will be giving away this snowflake night light💡to one of the attendees of our upcoming “Frozen 2” movie premiere client appreciation party! Clients, if you haven’t already sent in your RSVP, do so ASAP, as spots are very limited! #giveaway #frozen2 #clientappreciation #betterwithberns

Share 0 0

[🇬🇧] Worldwide Giveaway 1000 followers, It's something to celebrate!😄🥳 ⠀ Born To Play The Game and its partner Sajou, are happy to make you win not one, not two, but 3 games! To do this, nothing could be easier, you have to: 1)follow @born.to.play.the.game and @sajoubxl accounts 2) tag [ON THE FIRST POST OF THE COMPETITION, NOV. 9] 3 friends you would like to play with (only one comment per person) 3)share this post as a story The contest ends on Sunday, November 24th at 6pm (Drawing of lots) Worldwide participation & delivery (The winner agrees to share a portion of the shipping costs, if there are customs fees) Good luck ! ⠀ [🇫🇷] ⠀ 1000 abonnés, ça se fête !😄🥳 ⠀ Born To Play The Game et son partenaire Sajou, sont heureux de vous faire gagner non pas un, ni deux, mais 3 jeux de société ! Pour se faire, rien de plus simple, il faut : 1)s'abonner aux comptes @born.to.play.the.game et @sajoubxl 2)taguer en commentaire [SUR LE PREMIER POST DU CONCOURS, LE 9 NOV.] 3 amis avec qui vous voudriez jouer (un seul commentaire par personne) 3)partager ce post en story Tirage au sort le dimanche 24 novembre à 18h. Concours et livraison ouvert pour le monde entier. Bonne chance ! #concours #concoursinstagram #giveaway #giveaways #worldwidegiveaway #boardgames #boardgaming #bgg #jeuxdesociété #photography #boardgamegeek #instagood #photooftheday #follow #j2s #jds #brettspiele #instagram #bordspel #juegosdemesa #настольнаяигра #ボードゲーム #chance #love #fun #family #night #story #games #contest

Share 0 0
mardiah130383. #Repost @murihandayani (@get_repost)
・・・
*GIVEAWAY LAPTOP GRATIS DIMUL

#Repost @murihandayani (@get_repost) ・・・ *GIVEAWAY LAPTOP GRATIS DIMULAI* 🎉 #GIVEAWAY untuk Mak yang sayang Mak Muri 😍 Dan kini usianya semakin berkurang. November ini usiaku berapa hayoooo tebak Mak hihihihi 😁 Aku akan kasih #HADIAHLAPTOP harga 6 jutaan ini untuk Mak yang: 1. Berhasil nebak dengan benar berapa usia Mak Muri di November 2019. 2. Suka rela, ridho serta iklhas memfollow akun @murihandayani dan like beberapa postingannya sambil berucap Maa syaa Allah. 3. Suka rela menunjukan cinta dan kasih sayang dengan cara follow akun sponsor yang udah beliin laptop untuk Mak @labebahpusatkids, @teri_kepo, @jelitahijabreadystock, @greenism, @attinhijabstore, @myqeenabykiranastuff_pusat, @gerairazha. Dan like postingannya dengan ikhlas serta sambil tersenyum bahagia, serta komen postingannya dengan doa-doa terbaik😊 juga dihatinya mendoakan teman-teman yang udah baik hati ini Allah lapangkan rejekinya dan sukses dunia akhirat. Bukankan doa yang baik akan kembali kepada mereka yang mendoakan? Maka doakanlah yang terbaik dan tulus sebagai saudara muslim. 4. Mention 5 teman Mak yang pengeeeen banget Mak support untuk juga bisa sukses dunia akhirat dengan menjalankan bisnis tanpa meninggalkan keluarga karena Allah. Tak ada kebaikan yang tidak kembali padanya. Mengajak kebaikan akan berpahala seperti yang melakukannya. Akan dipilih 7 orang pemenang: Juara 1 mendapatkan hadiah UTAMA LAPTOP GRATIS yang harus digunakan untuk kebaikan agar menjadi pahala bagi para sponsor. Dan 6 orang pemenang lainnya akan dapatkan paket PRODUK SPONSOR yang isinya persembahan dari 😍 : 1. @Labebahpusatkids 2. @teri_kepo 3. @jelitahijabreadystock 4. @greenism 5. @attinhijabstore 6. @myqeenabykiranastuff_pusat 7. @gerairazha Pemenang akan mendapatkan produk dari 2-3 brand di atas. GIVEAWAY akan ditutup pada tanggal 18 November 2019. #giveaway #giveawaycontest #giveawaygratis #giveaways #laptopgratis #freelaptop #giveawaylaptop #gratislaptop #giveawaybandung #giveawaytime

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jab_games13. FREE GIVEAWAY!! Make sure you’re following me to Participate! I LOVE A

FREE GIVEAWAY!! Make sure you’re following me to Participate! I LOVE AND APPRECIATE all my Followers!! 😊 Tag one other pokemon lover! The first 200 comments will receive a number! The Live Drawing will be after we have 200 entries! THANK YOU FOR ALL THE SUPPORT! 😁 #pokemon #pokemoncollection #pokémon #pokemoncards #pokemontcg #pokemoncollector #pokemoncommunity #pokemongiveaway #pokemoncosmiceclipse #freepokemon #pokemongo #pokeball #jabgamesgiveaway #giveaway #pokemonmoon #gottacatchemall #nintendo #nintendoswitch #gamefreak #gamestagram #pokedex #pikachu #charizard #pokemoncardsforsale #pokefan

Share 33 48
bricknosebrotherhood. This 89 has the 351w and a 5 speed, sitting on 35s with a 6 inch lift

This 89 has the 351w and a 5 speed, sitting on 35s with a 6 inch lift @18_yamaha_yz Checkout our giveaway! Big news coming soon stay posted! #obsford #obs #bricknose #fomoco #fordtrucks #8thgen #builtfordtough #ford #4x4 #giveaway

Share 3 0
nailsby_xiomylm. Lo prometido es Deuda❣ #Giveaway 🎁
Deseamos Verte más hermosa de lo n

Lo prometido es Deuda❣ #Giveaway 🎁 Deseamos Verte más hermosa de lo normal, de la cabeza a los pies😍 Gánate: 💄1 maquillaje y peinado profesional realizado por el experto @angelinoroditimakeup 💅🏻1 set de uñas acrílicas + pedicure spa por la Nail Artist @nailsby_xiomylm Solo tienes que realizar correctamente los siguientes pasos: ✨ Seguir las cuentas de @angelinoroditimakeup @nailsby_xiomylm ✨Dale like a este post (en las 2 cuentas auspiciantes) ✨Etiquetar a 3 amigas e indicarles que sigan nuestras cuentas(solo así participarán) ✨Subir está publicación a tus historias y mencionarnos (TODOS LOS PASOS SERÁN VERIFICADOS) La Ganadora será anunciada el 20 de Diciembre🎄(por un EN VIVO ) RECUERDA MIENTRAS MÁS PERSONAS ETIQUETES MÁS OPORTUNIDADES TIENES DE GANAR. Suerte a Todas❣

Share 3 0
top_tabling_. Join us right now! twitch.tv/toptabling! Waterdeep! We also have new a

Join us right now! twitch.tv/toptabling! Waterdeep! We also have new audio equipment so watch us finagle that into working! Meanwhile in Waterdeep... The party is enclosing on a dragon. What trouble can the party get into? #dnd #dndmemes #dndcharacter #dungeonsanddragons #dnd5e #5e #d20 #dice #dankmemes #roleplayinggames #rpg #homebrew #tabletop #tabletopgames #twitch #twitchstreamer #free #giveaway

Share 3 0

✈️HOLIDAY TRAVEL GIFTING✈️ We are partnering with a few amazing bloggers to give ONE lucky follower $1000 TRAVEL VOUCHER or $1000 in CASH! To join, follow the simple rules below: 1️⃣ like this photo 2️⃣follow @bloggerbabesgiveawayy & EVERYONE they are following 3️⃣tag a friend in the comments 4️⃣comment where you want to travel? ✈️ BONUS: follow the bloggers enabled on the LIKEtoKNOW.it app! Link in bio😍! (DM with proof) . This gifting will close November 18 at 9am EST.You MUST be following ALL accounts to be eligible to win. This travel voucher is in no way sponsored or associated with Instagram or any other companies & is open worldwide. By entering, entrant confirms they are 18 & older or have parent permission, releases Instagram and all brands of responsibility & agrees to Instagrams term of use. Void where prohibited by law & no purchase necessary. Good Luck! 💗

Share 11 15

✈️HOLIDAY TRAVEL GIFTING✈️ We are partnering with a few amazing bloggers to give ONE lucky follower $1000 TRAVEL VOUCHER or $1000 in CASH! To join, follow the simple rules below: 1️⃣ like this photo 2️⃣follow @bloggerbabesgiveawayy & EVERYONE they are following 3️⃣tag a friend in the comments 4️⃣comment where you want to travel? ✈️ BONUS: follow the bloggers enabled on the LIKEtoKNOW.it app! Link in bio😍! (DM with proof) . This gifting will close November 18 at 9am EST.You MUST be following ALL accounts to be eligible to win. This travel voucher is in no way sponsored or associated with Instagram or any other companies & is open worldwide. By entering, entrant confirms they are 18 & older or have parent permission, releases Instagram and all brands of responsibility & agrees to Instagrams term of use. Void where prohibited by law & no purchase necessary. Good Luck! 💗

Share 20 13