(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
backpack.department. Korang pilih apa?
.
Pilih 3 je 😏

Korang pilih apa? . Pilih 3 je 😏

Share 269 48
backpack.department. The north face kaban 2018
.
🍍Material Water resistant
🍍Laptop sleeve

The north face kaban 2018 . 🍍Material Water resistant 🍍Laptop sleeve : 46*28 cm 🍍Capacity 26litre 🍍Chest strap . Rm260 . Whatsapp 0194542001 . . The north face fusebox mini . Capacity 20Litre Readystock Material water resistant . Rm150 . Whatsapp 0194542001 . . . #deutervietnam #backpacker #backpackers #backpack #backpacks #baghiking #beghiking #gunung #gunungkinabalu #gunungdatuk #gunungbaling #bukit #barangcamping #outdoormalaysia #outdoor #barangoutdoor #rockclimbing #rockclimbingMalaysia #hacaw #hacam #rucksack #rucksacks #kakihiking #hikingmalaysia #hikingmalaya #hikerswanita #travelMalaysia #travelling #Melancong #pelancong

Share 34 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hai!!🤗 saya☝️ Dedek dari Juta one auto car rental 🚗🚐🚙ingin mengucapkan🎆 Selamat hari raya aidilfitri kepada semua orng. Pada raya ni mesti banyak open house kan? 🤔 "jadi kenapa"? Mahu sewa kereta 🚗 untuk ajak family,gf,kawan, atau tunang untuk ke open house? 🤭 😃 "mahu!!"🤝 Jadi apa lagi tunggu sewa lah kereta🚙🚐🚗 kami dengan whatsup/call di💬 0149533515/0128003515 kami akan balas secepat mungkin 👍👍Juta One Auto Car Rental Ingin memberi anda service yang #kotakinabalu #keretasewa #keretasewamurah #kundasang #kkia #gunungkinabalu #kereta #jalancarimakan #melancong #Sabah #sarawak #kualaLumpur @azmie_perodua_sabah

Share 28 0
backpack.department. Gregory Sling Bag
.
New stock
.
Rm85
. 
Whatsapp 0194542001

Gregory Sling Bag . New stock . Rm85 . Whatsapp 0194542001

Share 45 2

Hai!!🤗 saya☝️ Dedek dari Juta one auto car rental 🚗🚐🚙ingin mengucapkan🎆 Selamat hari raya aidilfitri kepada semua orng. Pada raya ni mesti banyak open house kan? 🤔 "jadi kenapa"? Mahu sewa kereta 🚗 untuk ajak family,gf,kawan, atau tunang untuk ke open house? 🤭 😃 "mahu!!"🤝 Jadi apa lagi tunggu sewa lah kereta🚙🚐🚗 kami dengan whatsup/call di💬 0149533515/0128003515 kami akan balas secepat mungkin 👍👍Juta One Auto Car Rental Ingin memberi anda service yang #kotakinabalu #keretasewa #keretasewamurah #kundasang #kkia #gunungkinabalu #kereta #jalancarimakan #melancong #Sabah #sarawak #kualaLumpur @azmie_perodua_sabah

Share 37 0
backpack.department. Gregory Sling Bag
.
New stock
.
Rm85
. 
Whatsapp 0194542001

Gregory Sling Bag . New stock . Rm85 . Whatsapp 0194542001

Share 29 1
auramega.travel. Aura Mega Travel🌍
.
Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu
Dikenali seb

Aura Mega Travel🌍 . Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu Dikenali sebagai Kinomulok Garden di mana terletak di Kampung Lohan Ulu, Ranau Tempat ini sangat sesuai untuk pengunjung memenuhi masa percutian mereka bersama teman dan keluarga dengan bersantai dengan aktiviti yang boleh dilakukan disini seperti memancing, BBQ, mandi di kolam renang, menunggang ATV, berhiking dan sebagainya. Pengunjung juga boleh mempotretkan kenangan indah dengan bergambar di persekitaran tempat menarik ini #sabah #borneo #sabahborneo #mtkinabalu #happy #travel #love #lovetravel #ranau #atv #garden #exploresabah #kkcity #sabahtravel #sunset #tourism #beautifulsabah #lovebeach #travelphotography #amazingborneo #travelphotos #travelbloggers #gunungkinabalu #kotakinabalu #holiday #vacation #cuticutisabah #beautifulplaces #kk #gotravel

Share 10 1
backpack.department. POUCH BAG SUPREME
. 🍍WATER RESISTANT
🍍RED, BLACK, GREEN
.
Rm80
.
Wha

POUCH BAG SUPREME . 🍍WATER RESISTANT 🍍RED, BLACK, GREEN . Rm80 . Whatsapp 0194542001

Share 20 1
auramega.travel. Aura Mega Travel🌍
.
Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu
Dikenali seb

Aura Mega Travel🌍 . Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu Dikenali sebagai Kinomulok Garden di mana terletak di Kampung Lohan Ulu, Ranau Tempat ini sangat sesuai untuk pengunjung memenuhi masa percutian mereka bersama teman dan keluarga dengan bersantai dengan aktiviti yang boleh dilakukan disini seperti memancing, BBQ, mandi di kolam renang, menunggang ATV, berhiking dan sebagainya. Pengunjung juga boleh mempotretkan kenangan indah dengan bergambar di persekitaran tempat menarik ini #sabah #borneo #sabahborneo #mtkinabalu #happy #travel #love #lovetravel #ranau #atv #garden #exploresabah #kkcity #sabahtravel #sunset #tourism #beautifulsabah #lovebeach #travelphotography #amazingborneo #travelphotos #travelbloggers #gunungkinabalu #kotakinabalu #holiday #vacation #cuticutisabah #beautifulplaces #kk #gotravel

Share 10 0
auramega.travel. Aura Mega Travel🌍
.
Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu
Dikenali seb

Aura Mega Travel🌍 . Rumah Hobbit di Negeri Di bawah Bayu Dikenali sebagai Kinomulok Garden di mana terletak di Kampung Lohan Ulu, Ranau Tempat ini sangat sesuai untuk pengunjung memenuhi masa percutian mereka bersama teman dan keluarga dengan bersantai dengan aktiviti yang boleh dilakukan disini seperti memancing, BBQ, mandi di kolam renang, menunggang ATV, berhiking dan sebagainya. Pengunjung juga boleh mempotretkan kenangan indah dengan bergambar di persekitaran tempat menarik ini #sabah #borneo #sabahborneo #mtkinabalu #happy #travel #love #lovetravel #ranau #atv #garden #exploresabah #kkcity #sabahtravel #sunset #tourism #beautifulsabah #lovebeach #travelphotography #amazingborneo #travelphotos #travelbloggers #gunungkinabalu #kotakinabalu #holiday #vacation #cuticutisabah #beautifulplaces #kk #gotravel

Share 13 0
backpack.department. Supreme waist bag
.
🍍Cordura fabric
🍍Size : 30 x 14 x 12 cm
.
Rm85
.

Supreme waist bag . 🍍Cordura fabric 🍍Size : 30 x 14 x 12 cm . Rm85 . Whatsapp 0194542001

Share 15 1

ALHAMDULILLAH...semuanya selamat..kita hanya mampu merancang tpi Allah s.w.t sebaik² perancang...selesai aktiviti pendakian aku bersama team #onggilerhikers seramai 15orang.. walaupun sedih sebab tak berjaya ke puncak KINABALU,tapi aku percaya ada hikmah & bukan rezeki aku kali ini...G.Kinabalu memang sangat cantik & indah...tapi bukan senang untuk ditawan...walaupun kau dah sedia drp segi mental & fizikal,jangan kau terlalu yakin boleh menawan KINABALU..Kalau kata bukan rezeki kau,mmg bukan laa..tipu laa kalau kau tak sedih, datang sejauh ini,tapi kau tak dapat kepuncak..aku percaya mngkin hikmah disebalik nya..jangan paksa diri kalau diri kau rasa tak boleh, takut akan bahayakan diri sendiri..tapi kau perlu cuba yg terbaek..mngkin nextime aku boleh cuba lagi.. #onggilerhikers #gunungkinabalu #okbhakalaukau #redha

Share 25 6
amrsyfiq888. \"Don’t gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver

"Don’t gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold" - Bob Marley . . . . . #allaboutMAS #newzealandfarm #kotakinabalu #sabah #gunungkinabalu #selfrewarding #traveler #backpackers

Share 34 1

Bila keras hati... lunakan dengan kelembutan ahlak. Bila gelap hati... terangi dengan cahaya ilmu & iman. Bila gersang hati... basahkan dengan siraman rohani. Bila sempit hati...... belajarlah Meluaskan pikiran, Meluaskan penglihatan, Meluaskan wawasan, Meluaskan pergaulan, Meluaskan pengalaman. Dan jangan lupa saling berbagi. Nasehat untuk diri sendiri. #kinabalu #mountkinabalu #kinabalunationalpark #kinabalumountain #kinabalupark #gunungkinabalu #instagunung #instaadventure #instamountain #instapendaki #instahiking #instatreking #instatravelgram

Share 27 0
kbk_outdoors. TESTIMONI TNF DUFFEL WATERPROOF 90L

Beg Offshore tahan lasak pilihan

TESTIMONI TNF DUFFEL WATERPROOF 90L Beg Offshore tahan lasak pilihan Geng² Offshore . Ada 2 design sekarang ini. Design 2017 & Design 2018 . Design 2018 - material lebih tebal berbanding design 2017 - ada 1 poket baru internal - 2 strap untuk Galas belakang - 2 grip kiri & kanan untuk Angkat Design 2017 - material tebal - tak ada poket luar - 4 strap untuk Galas & Angkat Harga Outlet: RM690 Harga Pasaran: RM300-RM359 Harga Admin jual lebih murah drp harga pasaran sbb Admin direct import kilang 🤠🤠 . Boleh DM/wasap Admin untuk order Klik wasap.my/60194674972 atau klik link di profile Admin untuk HARGA EXTRA MURAH 😎 . Tak boleh tulis HARGA EXTRA MURAH kat sini, satgi ada "HANTU" report kt IG, tak pasal² IG Admin kena delete lagi 🤐🤐 . KU ALIFF AZHAR BIN KU ISHAK PEMBEKAL BEG HIKING DIRECT KILANG Outlet: Sg Ramal Dalam, Kajang Fb: Kbk Outdoors Shop Instagram: kbk_outdoors Website: www.deutersale.blogspot.com P/s: Design 2019 masih dalam proses untuk dapatkan daripada Kilang!! . . #thenorthfacekajang #thenorthfacekualalumpur #thenorthfacemalaysia #thenorthfacebangi #tnfmalaysia #gunungkidul #gunungkinabalu #gunungtahan #bukitbroga #yongbelar #jualbeli #bazarbeg #deuter_murah_official #deuter_murah #beg90L #begoffshore #begoffshoretahanlasak #tnfbangi #oilngasmalsysia #petronasmalaysia #begoffshore #begoffshoremalaysia #begduffelmurah #begduffel #gengoffshore #pelantarminyak #hidupperantauan #galiminyak #carigali #carigalipetronas #carigaliminyak

Share 7 0
abbas_isa22. Jarang2 gunung kinabalu kelihatan waktu mlm..
#gunungkinabalu
#kebanga

Jarang2 gunung kinabalu kelihatan waktu mlm.. #gunungkinabalu #kebangaanrakyatsabah

Share 6 0
mathewjoannes. Mindahu Tumoguang Koposion
#mountkinabalu
#gunungkinabalu

Mindahu Tumoguang Koposion #mountkinabalu #gunungkinabalu

Share 406 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(Swipe for full image) Being the highest mountain of Borneo, mount Kinabalu always portray the majestic background view of the capital city of Sabah, protruding through the dense clouds of the tropical rainforests in the third largest island in the world. The mountain constantly holds the dignity of Sabah's people and represents the northern part of Borneo ever since the sovereignty of the British North Borneo back in the 1900s. . . This enormous landscape stands out as an important biological site conserving countless species of flora and fauna, and earns its UNESCO heritage status since December 2000. . . 📍Sabah, Borneo. #crockerranges #kkcity #kotakinabalu #mtkinabalu #mountkinabalu #gunungkinabalu #northborneo #outdoor #mountain #landscapes #background #nature #natureaddict #natureseeker #tropical #rainforest #biophile #unescoheritage #travel #destination_wild #wilderness #wildlife #wanderlust #malaysianborneo #amazingborneo #borneo #sabahbah #sayangkinabalu #cuticutimalaysia #miphonephotography

Share 80 2
backpack.department. OSPREY
STRATOS 45

SIZE : 45 Liter
With Rain Cover
Made in Vietnam 
Rm

OSPREY STRATOS 45 SIZE : 45 Liter With Rain Cover Made in Vietnam Rm220 . Whatsapp 0194542001

Share 30 1
backpack.department. OSPREY
SELLA 45+5

SIZE : 45+5 Liter
With Rain Cover
Made in Vietnam

OSPREY SELLA 45+5 SIZE : 45+5 Liter With Rain Cover Made in Vietnam Rm260 . Whatsapp 0194542001

Share 38 1

The farthest mountain in this world for me #mountkinabalu #gunungkinabalu

Share 14 5