(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wan_suriyati7. APA MASALAH COLI KEPADA WANITA BERBADAN GEMPAL DAN BREAST BESAR. 
1. b

APA MASALAH COLI KEPADA WANITA BERBADAN GEMPAL DAN BREAST BESAR. 1. breast akan melimpah keluar menyebabkan ada jeli lembik di dada . 2. tali coli tak mampu menampung “beban” breast menyebabkan bahu berbirat dan rasa tak selesa dan lenguh badan. dan ia menyebabkan tekanan pada tulang dan otot . 3. Lemak terkeluar di belakang badan .Ramai wanita tersilap dan berfikir bahawa lemak belakang disebabkan oleh tali coli yang terlalu kecil atau pendek. sebenarnya sebab size coli yg salah. 4. menyebabkan breast jadi kendur dan londeh sbb pakai coli yg tak mampu tampung breast. Zara suggestkan “ Short Bra Premium Beautiful”. boleh selesaikan jenis badan gempal dan memiliki breast besar. some more, apa zara paling suka bra ni boleh protect dan detect cancer. masalah utama kaum perempuan tu! asset tiada galang ganti. alang alang cantik why not sihat sekali. so da ada belum Short Bra ni? BELI SEKALI, BOLEH PAKAI SEUMUR HIDUP. www.wasap.my/60138381746/ShortBra #ShortBra #SayaPakaiSayaJual #HighlyRecomended #SayaAgentKlebangChemorTasek

Share 1 0
wadasaleh1. Pagi² cuti.
Keje kak wada siram pokok² Mr. Y.
Ada la dua tiga pasu, al

Pagi² cuti. Keje kak wada siram pokok² Mr. Y. Ada la dua tiga pasu, almaklum la rumah bersimen semuanya. Mr. Y ni tanam apa pun jadi, org tua² kata tangan sejuk. Tangan kak wada nak kena rendam dalam ais ketoi dulu la rasanya, baru bleh menanam 😅 . Suka tengok bunga kertas dah berputik. Pokok daun kari pun dah merimbun, hari tu sakit tinggal batang halus je & ranting². Sadis tul. Semua pokok pun dah kembali sihat & segar, hasil sembur² baja foliar #ezigrow Alhamdulillah.😇😇😇 #highlyrecomended #bajaterbaik

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});